Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοπελα μου... Για μετα την ωορρηξία τα ειχα διαβάσει. Αλλα γιατί κάνουμε και πριν; Τι βλέπουν αραγε οι γιατροί;

Επισης στο γιατρό μας (σφ), ποια ειναι η διαδικασία την ημέρα της εμβρυομεταφορας; Πινεις κλασικα πολυ νερο,μετα κάθεσαι ξαπλα καποια ωρα και μετά φεύγεις; Και μετα απο ποσες ημερες απο την μεταφορά βλαστοκυστης ζητάει χοριακη;

Ααα σε ευχαριστώ... Σήμερα είμαι 14η ημερα του κύκλου...

Νομίζω αν ανέβει απότομα ακυρώνεται ο κυκλος.. Επίσης στη μεταφορά παρακολουθει ποτε γίνεται η ωορρηξία για να ξέρει για τη μεταφορά.. Λοιπόν μην πιεις πολυ νερό γτ μπορεί να έχει αναμονή ειδικά καθημερινη προηγουνται οι Ωοληψιες.. Είσαι σε μονοκλινο, μπαίνει κ ο σύζυγος μέσα, κάνει υπέρηχο, έρχεται και έμβρυολόγος να σου μιλήσει, σου δίνει κ φωτός, τα βλέπεις κ στην τιβι να στα φέρνουν, ο γιατρός θα είναι πολυ χαλαρός εσυ δεν ξέρω χαχα.. Κανα μισάωρο είπε χαλαρά.. Εμένα ήταν τριών ημερών και μου είπε 15..καποτε ειχα διαβάσει ότι κ στις Βλαστοκυστες λέει το ίδιο.. Ελπίζω να μην ισχυει... 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Malntalia είπε:

Νομίζω αν ανέβει απότομα ακυρώνεται ο κυκλος.. Επίσης στη μεταφορά παρακολουθει ποτε γίνεται η ωορρηξία για να ξέρει για τη μεταφορά.. Λοιπόν μην πιεις πολυ νερό γτ μπορεί να έχει αναμονή ειδικά καθημερινη προηγουνται οι Ωοληψιες.. Είσαι σε μονοκλινο, μπαίνει κ ο σύζυγος μέσα, κάνει υπέρηχο, έρχεται και έμβρυολόγος να σου μιλήσει, σου δίνει κ φωτός, τα βλέπεις κ στην τιβι να στα φέρνουν, ο γιατρός θα είναι πολυ χαλαρός εσυ δεν ξέρω χαχα.. Κανα μισάωρο είπε χαλαρά.. Εμένα ήταν τριών ημερών και μου είπε 15..καποτε ειχα διαβάσει ότι κ στις Βλαστοκυστες λέει το ίδιο.. Ελπίζω να μην ισχυει... 

Θα είναι και ο αντρας μου μαζι μεσα την ωρα της εμβρυομεταφορας;;; Αλήθεια;;; Ποτε δεν ηταν μαζι μου... Εχω αλλάξει ποσα κεντρα,εχω κανει ποσες εμβρυομεταφορες,παντα μονη... Μακάρι!!!!!

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 19 λεπτά , winspert είπε:

Θα είναι και ο αντρας μου μαζι μεσα την ωρα της εμβρυομεταφορας;;; Αλήθεια;;; Ποτε δεν ηταν μαζι μου... Εχω αλλάξει ποσα κεντρα,εχω κανει ποσες εμβρυομεταφορες,παντα μονη... Μακάρι!!!!!

Εγώ τον Ιανουάριο που έκανα ήταν... Είναι άλλη φάση πράγματι.. Αξίζει!!!! Αλήθεια... Ειδικά αμα πετυχεις φαντάζομαι θα το θυμάστε αλλιώς.. Ας μας πουνε @Καντι @Nephele78 που το βίωσαν και με επιτυχία.. 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου καλησπέρα. Βγήκε η βιοψία από την υστεροσκοπηση. Μέχρι να μιλήσω με το γιατρό, ξέρει κάποια να μου το ερμηνεύσει? Το συμπέρασμα ήταν:

"Ενδομήτριο με πολυποειδη διαμορφωση, παραγωγικού τύπου, με ανωμαλη ωρίμανση. Αλλοιώσεις πολυποειδους ενδοτραχηλητιδας."

Υπενθυμίζω ότι ο γιατρός κατά την υστεροσκοπηση μου είπε πως δε βρέθηκε κάτι ανησυχητικο.

Στο τεστ Παπ πριν ενα μήνα βρέθηκε κολποτραχηλιτιδα. Ακολούθησε καλλιέργεια που βγήκε καθαρή και ο γυναικολόγος είπε πως η τραχηλιτιδα είναι σύνηθες φαινόμενο σε νεαρές γυναίκες με συχνές επαφές.

πρίν από 59 λεπτά , Malntalia είπε:

Που γίνεται αυτό κάλε κατά την μεταφορά να είναι και ο άντρας μέσα; 

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Kate92 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Βγήκε η βιοψία από την υστεροσκοπηση. Μέχρι να μιλήσω με το γιατρό, ξέρει κάποια να μου το ερμηνεύσει? Το συμπέρασμα ήταν:

"Ενδομήτριο με πολυποειδη διαμορφωση, παραγωγικού τύπου, με ανωμαλη ωρίμανση. Αλλοιώσεις πολυποειδους ενδοτραχηλητιδας."

Υπενθυμίζω ότι ο γιατρός κατά την υστεροσκοπηση μου είπε πως δε βρέθηκε κάτι ανησυχητικο.

Στο τεστ Παπ πριν ενα μήνα βρέθηκε κολποτραχηλιτιδα. Ακολούθησε καλλιέργεια που βγήκε καθαρή και ο γυναικολόγος είπε πως η τραχηλιτιδα είναι σύνηθες φαινόμενο σε νεαρές γυναίκες με συχνές επαφές.

Είχες πολύποδες; Παρόμοιο είχαν γράψει κι σε εμένα και ήταν πολύποδες (σε κάθε υστεροσκοπιση μου έχω πολύποδες)

πρίν από 9 λεπτά , Malntalia είπε:

Στο γεν.. 

Όντος; Πρώτη φορά το ακούω όσες φίλες έκαναν εκεί οι άντρες τους ήταν έξω για της Αθήνας λέω γιατί υπάρχει και Θεσσαλονίκη; Καλά εγώ να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να έμπαινε 

πρίν από 6 λεπτά , kaposetsi είπε:

Είχες πολύποδες; Παρόμοιο είχαν γράψει κι σε εμένα και ήταν πολύποδες (σε κάθε υστεροσκοπιση μου έχω πολύποδες)

Όντος; Πρώτη φορά το ακούω όσες φίλες έκαναν εκεί οι άντρες τους ήταν έξω για της Αθήνας λέω γιατί υπάρχει και Θεσσαλονίκη 

Όχι. Ποτέ δεν έχει βρεθεί τίποτα. Και μακροσκοπικά ο γιατρός δεν είδε κάτι κατά την υστεροσκοπηση.

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Kate92 είπε:

Όχι. Ποτέ δεν έχει βρεθεί τίποτα. Και μακροσκοπικά ο γιατρός δεν είδε κάτι κατά την υστεροσκοπηση.

Α οκ. Εύχομαι όλα καλά αν μάθεις πες μας κι θες φυσικά 

πρίν από 10 λεπτά , KateDim είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

Μετά την ωοληψια και μέχρι την μεταφορά, ποια διαδικασία ακολουθεί ενδιάμεσα; από φάρμακα κλπ 

αν πας με φρέσκα ξεκινάς φάρμακα όπως σου πει ο γιατρός σου και πας 3η η 5η ημέρα μετά από την ωοληψια και βάζουν τα εμβρυακια σας 

πρίν από 6 λεπτά , kaposetsi είπε:

αν πας με φρέσκα ξεκινάς φάρμακα όπως σου πει ο γιατρός σου και πας 3η η 5η ημέρα μετά από την ωοληψια και βάζουν τα εμβρυακια σας 

Εννοείται θα σας πω. Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα προς το παρόν. Εκεί που ετοιμαζομουν λίγο να ξαπλώσω να ξεκουραστώ, είμαι σα να ήπια 3 καφέδες!

πρίν από 15 λεπτά , kaposetsi είπε:

Θα πάμε για μεταφορά στον επόμενο κύκλο... 

πρίν από 26 λεπτά , kaposetsi είπε:

Όντος; Πρώτη φορά το ακούω όσες φίλες έκαναν εκεί οι άντρες τους ήταν έξω για της Αθήνας λέω γιατί υπάρχει και Θεσσαλονίκη; Καλά εγώ να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να έμπαινε 

Δεν είναι υποχρεωτικό... Αθήνας ναι... Εμένα ήταν μέσα.. Έγινε Κυριακή όμως.. Αν κ εχω ακουσει και από άλλες να έχει μπει.. 

πρίν από 17 λεπτά , Kate92 είπε:

Εννοείται θα σας πω. Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα προς το παρόν. Εκεί που ετοιμαζομουν λίγο να ξαπλώσω να ξεκουραστώ, είμαι σα να ήπια 3 καφέδες!

Που την έκανες; Και στην έστειλαν σε εσένα; Εμένα πάντα τα δίνουν στον γιατρό μου και με πέρνει τηλ. Ή Όταν έχω ραντεβού μετα για έλεγχο τότε μου λέει και μου δίνει και το χαρτί 

πρίν από 9 λεπτά , KateDim είπε:

Θα πάμε για μεταφορά στον επόμενο κύκλο... 

α ωραία σου λέει πρώτη μέρα περιόδου να τον πάρεις τιλ 2η με 3η ημέρα σου λέει να κανείς εξέταση προγεστερονης και οιστραδιολης και επαναλαμβάνεις ανά δυο μέρες να ξεκινήσεις οπος και ξεκινασ κάποια φάρμακα. 7η με 9η ημέρα του κύκλου πας για υπέρηχο και εξετάσεις και ανάλογος σου λέει ποτέ ξανά υπέρηχο και ποτέ ξεκινάς τα υπόλοιπα έτσι γίνεται σε εμάς τώρα ο κάθε γιατρός είναι και διαφορετικός σε αυτό και σου λέει ποτέ θα πς για μεταφορά 

πρίν από 8 λεπτά , Malntalia είπε:

Δεν είναι υποχρεωτικό... Αθήνας ναι... Εμένα ήταν μέσα.. Έγινε Κυριακή όμως.. Αν κ εχω ακουσει και από άλλες να έχει μπει.. 

Α μια χαρά. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...