Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Vk79 είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

Έκλεισα στο Ελενα στο Τμήμα ελεγχου αποβολων για τις 9 Ιουνίου 

Ερωτημα: Δέχονται να μου κάνουν έλεγχο με 1 παλινδρομη; Γιατί το Αλεξάνδρα έχει προϋπόθεση τις 2 αποβολές 

Θα εκτιμούσα αν κάποια κοπέλα έχει αντίστοιχο ραντεβου στο Ελενα πιο νωρις και τελικά δεν το χρειαστεί να μου το παραχωρήσει 

Επίσης αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μου πει τι εξετάσεις σε βάζουν να κάνεις?

Μια χαρά σε δέχονται. Και στο Αλεξάνδρα ξέρω κοπέλα που πήγε με 1 αποβολή. Να μπαίνες κάθε μέρα να κοιτάζεις για ακύρωση. Οι εξετάσεις που σου κάνουν οροκύπτουν βάσει ιστορικού. 

2 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλημέρα. Εύχομαι καλή επιτυχία στα κορίτσια που είναι σε αναμονή μιας και είστε πολλές και καλά αποτελέσματα στις χοριακες σας. Αύριο έχω ραντεβού στο Ελενας και έχω κάποιες ερωτήσεις. Εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα εξωσωματικη. Είμαστε στο στάδιο που μαζεύω τα χαρτιά και 5 Μαΐου περνάω επιτροπή. Τι θα πω στην οικονομοπουλου? Ότι πρόκειται να προχωρησουμε σε εξωσωματικη και θα θέλαμε να κοιταχτουμε πριν για όλα? Για πείτε μου γιατί δεν ξέρω τι να της πω 

Θα της πεις ότι πας να σας ψάξουν λόγω υπογονιμότητας

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Πολυ λυπάμαι κοριτσι μου πραγματικα.ξερω οτι σιγουρα πρεπει αμεσα να γινουν καποιες εξετασεις..γιατι αν περασει καιρος θα φανουν ολα καλά..καποιες απο αυτες ειναι: χρονος quick μαρτυρος,Χρόνος quick εξετασθεντοςLac screen,Lac screen μαρτυρας, Lac screen ratio,Lac confirm, Lac confirm μαρτυραςLac confirm ratio,Λόγος lac.μετάλλαξη G20210Aτου παραγοντα ΙΙ (προθρομβινη)  V-Leiden.η μεταλλαξη A1298C του ενζυμου MTHFR.κ  αυτοανοσα, ΑΝΑ ..

Σ ευχαριστώ παρα πολύ...

κινέζικα μου φαίνονται αυτά που λες,εννοω δεν τις έχω ακούσει ξανά αλλά λογικά θα μου πει κ ο γιατρός.. θα του τις αναφέρω πάντως..ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, ksvolimi είπε:

Οτι εχετε κανει θα τις παρεις μαζι! Καλη επιτυχια!

@Kalloταξινομημένες σε ντοσιέ χωριστά για τον κάθε έναν ώστε να μπορείς να βρίσκεις εύκολα ό,τι σου ζητάει

πρίν από 7 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Σ ευχαριστώ παρα πολύ...

κινέζικα μου φαίνονται αυτά που λες,εννοω δεν τις έχω ακούσει ξανά αλλά λογικά θα μου πει κ ο γιατρός.. θα του τις αναφέρω πάντως..ευχαριστώ 

Να ανέβεις Αθήνα να πας στο Έλενα να σε ψάξουν υπάρχει περίπτωση; Αυτές οι εξετάσεις είναι ειδικότητας αιματολόγου, μπορεί και στο γυναικολόγο σου να φαίνονται κινέζικα.

πρίν από 8 λεπτά , Troia είπε:

@Kalloταξινομημένες σε ντοσιέ χωριστά για τον κάθε έναν ώστε να μπορείς να βρίσκεις εύκολα ό,τι σου ζητάει

Να ανέβεις Αθήνα να πας στο Έλενα να σε ψάξουν υπάρχει περίπτωση; Αυτές οι εξετάσεις είναι ειδικότητας αιματολόγου, μπορεί και στο γυναικολόγο σου να φαίνονται κινέζικα.

εννοειται...αυτό έχω σκοπό.. πως μπορώ να κλείσω ραντεβού;

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Troia είπε:

Θα της πεις ότι πας να σας ψάξουν λόγω υπογονιμότητας

Ευχαριστώ πολύ 

πρίν από 23 λεπτά , Troia είπε:

Ναι ναι ξεχωριστά τα έχω 

Κοριτσια να ρωτησω κατι καποια που εκανε αρβεκαπ και ξεκινησε 21 μερα του κύκλου για καταστολή ειτε για ΕΤ ειτε για διέγερση μετα απο ποσες μερες αδιαθέτησε; ( προσπαθω να δω ποτε θα  μου τυχει η ετ στο περιπου..

Thanks!

3 ώρες πρίν, Vk79 είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

Έκλεισα στο Ελενα στο Τμήμα ελεγχου αποβολων για τις 9 Ιουνίου 

Ερωτημα: Δέχονται να μου κάνουν έλεγχο με 1 παλινδρομη; Γιατί το Αλεξάνδρα έχει προϋπόθεση τις 2 αποβολές 

Θα εκτιμούσα αν κάποια κοπέλα έχει αντίστοιχο ραντεβου στο Ελενα πιο νωρις και τελικά δεν το χρειαστεί να μου το παραχωρήσει 

Επίσης αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μου πει τι εξετάσεις σε βάζουν να κάνεις?

Δέχονται και χωρις να εχεις μείνει εγκυος.

πρίν από 17 λεπτά , ksvolimi είπε:

Κοριτσια να ρωτησω κατι καποια που εκανε αρβεκαπ και ξεκινησε 21 μερα του κύκλου για καταστολή ειτε για ΕΤ ειτε για διέγερση μετα απο ποσες μερες αδιαθέτησε; ( προσπαθω να δω ποτε θα  μου τυχει η ετ στο περιπου..

Thanks!

Σου έρχεται κανονικά η περίοδος στις 28 μερες δεν επηρεάζει η averkap

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Καντι είπε:

Δέχονται και χωρις να εχεις μείνει εγκυος.

Σου έρχεται κανονικά η περίοδος στις 28 μερες δεν επηρεάζει η averkap

Ωραια  σε ευχαριστω ναι μου πε κ ο γιατρος μεχρι 10 μερες μαξ απο τη μερα που ξεκινησα. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

εννοειται...αυτό έχω σκοπό.. πως μπορώ να κλείσω ραντεβού;

Από το 1535.gr. Αυτή τη στιγμή θα σου βγάλει για αρχες Ιουνίου, αλλά βρες το τηλ. να μιλήσεις με την Οικονομοπούλου μήπως θέλει να σου κάνει εξετάσεις κοντά στην αποβολή. Διαφορετικά να μπαίνεις συνέχεια να κοιτάζεις για ακύρωση.

Επίσης αν το γκουγκλάρεις θα βρεις τη σελίδα τους, εκεί γράφει και τηλ. και mail. Στείλε της mail με την ιστορία σου και θα σε πάρει εκείνη. 

πρίν από 44 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια...τι μας δειχνει η προγεστερόνη λιγο πριν την ωορρηξία; Βγηκε σήμερα η χθεσινή και ειναι 0,123...

Τα επίπεδα προγεστερόνης αυξάνονται στο δεύτερο μισό του εμμηνορροϊκού κύκλου και μετά την απελευθέρωση του ωαρίου (ωορρηξία), ο ωοθηκικός ιστός που αντικαθιστά το ωοθυλάκιο (το ωχρό σώμα) συνεχίζει να παράγει οιστρογόνα και προγεστερόνη.Το οιστρογόνο είναι η ορμόνη που διεγείρει την ανάπτυξη της μήτρας (ενδομήτριο), προκαλώντας την πυκνότητα κατά την προ-ωορρηξική φάση του κύκλο. Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες της προγεστερόνης είναι να προκαλέσει το ενδομήτριο να εκκρίνει ειδικές πρωτεΐνες κατά το δεύτερο μισό του εμμηνορροϊκού κύκλου, προετοιμάζοντας το να λάβει και να τρέφει ένα εμφυτευμένο γονιμοποιημένο ωάριο. Εάν δεν εμφανιστεί εμφύτευση, τα επίπεδα των οιστρογόνων και της προγεστερόνης μειώνονται, το ενδομήτριο καταρρέει και εμφανίζεται εμμηνόρροια.Εάν εμφανιστεί εγκυμοσύνη, η προγεστερόνη παράγεται στον πλακούντα και τα επίπεδα παραμένουν αυξημένα καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ο συνδυασμός υψηλών επιπέδων οιστρογόνων και προγεστερόνης καταστέλλει την περαιτέρω ωορρηξία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η προγεστερόνη ενθαρρύνει επίσης την ανάπτυξη αδένων που παράγουν γάλα στο στήθος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Δεν ξέρω εάν βοηθάει αυτό... 

• Ευχαριστώ 1

Αχ βρε κορίτσια αν είχα δει αυτά που γράφετε για το Έλενα θα σας έδινα το ραντεβού μου που ήταν 14/4 αλλα το ακύρωσα και το ειδα μετά :( το είχα βάλει σε ένα άλλο φόρουμ και στο φβ και δεν το ήθελε κάποια όποτε το ακύρωσα σήμερα το πρωί δεν μπορούσα να πάω μιας και πήγα σε εξωτερικό αιματολόγο και έκανα εξετάσεις μιας και πρωί μου είναι πολύ δύσκολο να πάω Αθήνα 

1 hour ago, winspert είπε:

Κορίτσια...τι μας δειχνει η προγεστερόνη λιγο πριν την ωορρηξία; Βγηκε σήμερα η χθεσινή και ειναι 0,123...

Πρέπει να μη αυξηθεί.. Να μη φτάσει 1.. Καλη είναι αν έχεις μέρες.. Τι μέρα κυκλου.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , KateDim είπε:

Τα επίπεδα προγεστερόνης αυξάνονται στο δεύτερο μισό του εμμηνορροϊκού κύκλου και μετά την απελευθέρωση του ωαρίου (ωορρηξία), ο ωοθηκικός ιστός που αντικαθιστά το ωοθυλάκιο (το ωχρό σώμα) συνεχίζει να παράγει οιστρογόνα και προγεστερόνη.Το οιστρογόνο είναι η ορμόνη που διεγείρει την ανάπτυξη της μήτρας (ενδομήτριο), προκαλώντας την πυκνότητα κατά την προ-ωορρηξική φάση του κύκλο. Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες της προγεστερόνης είναι να προκαλέσει το ενδομήτριο να εκκρίνει ειδικές πρωτεΐνες κατά το δεύτερο μισό του εμμηνορροϊκού κύκλου, προετοιμάζοντας το να λάβει και να τρέφει ένα εμφυτευμένο γονιμοποιημένο ωάριο. Εάν δεν εμφανιστεί εμφύτευση, τα επίπεδα των οιστρογόνων και της προγεστερόνης μειώνονται, το ενδομήτριο καταρρέει και εμφανίζεται εμμηνόρροια.Εάν εμφανιστεί εγκυμοσύνη, η προγεστερόνη παράγεται στον πλακούντα και τα επίπεδα παραμένουν αυξημένα καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ο συνδυασμός υψηλών επιπέδων οιστρογόνων και προγεστερόνης καταστέλλει την περαιτέρω ωορρηξία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η προγεστερόνη ενθαρρύνει επίσης την ανάπτυξη αδένων που παράγουν γάλα στο στήθος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Δεν ξέρω εάν βοηθάει αυτό... 

Σε ευχαριστώ πολύ κοπελα μου... Για μετα την ωορρηξία τα ειχα διαβάσει. Αλλα γιατί κάνουμε και πριν; Τι βλέπουν αραγε οι γιατροί;

Επισης στο γιατρό μας (σφ), ποια ειναι η διαδικασία την ημέρα της εμβρυομεταφορας; Πινεις κλασικα πολυ νερο,μετα κάθεσαι ξαπλα καποια ωρα και μετά φεύγεις; Και μετα απο ποσες ημερες απο την μεταφορά βλαστοκυστης ζητάει χοριακη;

πρίν από 8 λεπτά , Malntalia είπε:

Πρέπει να μη αυξηθεί.. Να μη φτάσει 1.. Καλη είναι αν έχεις μέρες.. Τι μέρα κυκλου.. 

Ααα σε ευχαριστώ... Σήμερα είμαι 14η ημερα του κύκλου...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...