Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!Σας έχουν δώσει κάποια οδηγίες σχετικά με τη μείωση αλατιού? Δεν μιλάω για όταν έχει κάποια κοπέλα υπερδιέγερση ή όταν παίρνει εννοείται κορτιζόνη. Εγώ έχω σταματήσει εδώ και μέρες με την κορτιζόνη και άρχισα να τρώω κανονικά αλατι όμως νιώθω πολύ φουσκωμένη και δεν ξέρω αν είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης ή έχω πάθει κατακράτηση. Ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν έχω πάθει υπερδιέγερση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Equality είπε:

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!Σας έχουν δώσει κάποια οδηγίες σχετικά με τη μείωση αλατιού? Δεν μιλάω για όταν έχει κάποια κοπέλα υπερδιέγερση ή όταν παίρνει εννοείται κορτιζόνη. Εγώ έχω σταματήσει εδώ και μέρες με την κορτιζόνη και άρχισα να τρώω κανονικά αλατι όμως νιώθω πολύ φουσκωμένη και δεν ξέρω αν είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης ή έχω πάθει κατακράτηση. Ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν έχω πάθει υπερδιέγερση.

Μπορει να σαι εγκυουλα .. στο ευχομαι ολοψυχα ❤️

πρίν από 18 λεπτά , Angel* είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Θα ήθελα την βοήθειά σας στο θέμα PRP ΩΟΘΗΚΩΝ. Αρχίζω να το σκέφτομαι καθώς έχω ΠΩΑ και είχα φτωχή ανταπόκριση σε διέγερση. Κυρίως με ενδιαφέρει εάν κάποια κοπέλα το έκανε και είδε αποτέλεσμα να μου πει, και που το έκανε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ο γιατρός σου συμφωνεί με την εξέταση αυτή;

Τονσκεφτομαι και εγω γιαυτο σε ρωτάω, όμως δεν το έχω συζητήσει με τον γιατρό μου.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 39 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλημερα, αυτι ακριβως θα της πεις και θα σου γραψει εξετασεις σε σενα και στο συζυγο σου. Εχεις κανει καποιες εξετασεις η Οχι;

Ευχαριστώ πολύ. Έκανα αυτές που κάνεις όταν έχεις περίοδο και σήμερα το απόγευμα θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ο γιατρός σου συμφωνεί με την εξέταση αυτή;

Τονσκεφτομαι και εγω γιαυτο σε ρωτάω, όμως δεν το έχω συζητήσει με τον γιατρό μου.

Δεν είναι εξέταση, είναι ας πούμε αναζωογόνηση  των ωοθηκων. Μου το πρότεινε σε περίπτωση δεν ανταποκριθώ στην διέγερση.

πρίν από 12 λεπτά , Angel* είπε:

Δεν είναι εξέταση, είναι ας πούμε αναζωογόνηση  των ωοθηκων. Μου το πρότεινε σε περίπτωση δεν ανταποκριθώ στην διέγερση.

Ναι ξέρω ότι δεν είναι εξέταση. 

Εννοούσα την μέθοδο αυτή!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 30 λεπτά , Angel* είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Θα ήθελα την βοήθειά σας στο θέμα PRP ΩΟΘΗΚΩΝ. Αρχίζω να το σκέφτομαι καθώς έχω ΠΩΑ και είχα φτωχή ανταπόκριση σε διέγερση. Κυρίως με ενδιαφέρει εάν κάποια κοπέλα το έκανε και είδε αποτέλεσμα να μου πει, και που το έκανε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν εχω κανει αλλα θα σου πω τι μου ειχε απαντησει ο γιατρός οταν τον ειχα ρωτησει.οτι σε πολλες γυναικες εκανε θαυματα που δεν θα μενανε εγκυες..αλλά σε καποιες δεν δουλεψε και δεν ξερουν το γιατι..

• Μου αρέσει 5

πρίν από 18 λεπτά , Kallo είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Έκανα αυτές που κάνεις όταν έχεις περίοδο και σήμερα το απόγευμα θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα 

Ωραια αυτα ειναι ορμονολογικές ωστοσο θα σου κανει αιματολογικό ανοσολογικό και ισως καποια ενδοκρινολογοκα και βιταμινες στο συζυγο σιγουρα θα ζητησει σπερμοδιαγραμμα καλλιέργεια μπορει και αλλες οπως κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρεΣ

πρίν από 33 λεπτά , Equality είπε:

Τι αλλα φαρμακα παιρνεις γιατι και η πρόγεστερονη σου κανει κατακράτηση..

πρίν από 9 λεπτά , Nephele78 είπε:

Δεν εχω κανει αλλα θα σου πω τι μου ειχε απαντησει ο γιατρός οταν τον ειχα ρωτησει.οτι σε πολλες γυναικες εκανε θαυματα που δεν θα μενανε εγκυες..αλλά σε καποιες δεν δουλεψε και δεν ξερουν το γιατι..

Σε μια γνωστή μου δούλεψε ευτυχως και έκανε ένα κοριτσάκι. Ήταν όμως σε φάση εμμηνόπαυσης χώρος περίοδο όποτε αυτή ήταν η μόνη ελπίδα για τεκνοποίηση κ όντως έγινε το θαύμα. 

• Μου αρέσει 4

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ωραια αυτα ειναι ορμονολογικές ωστοσο θα σου κανει αιματολογικό ανοσολογικό και ισως καποια ενδοκρινολογοκα και βιταμινες στο συζυγο σιγουρα θα ζητησει σπερμοδιαγραμμα καλλιέργεια μπορει και αλλες οπως κατακερματισμό και αντιοξειδωτικό στρεΣ

Ο σύντροφός μου έχει κάνει πιο πολλές εξετάσεις οπότε θα τις πάρω όλες μαζί μου και τις δικές μου και τις δικές του για να τις δει. 

πρίν από 8 λεπτά , Kallo είπε:

Ο σύντροφός μου έχει κάνει πιο πολλές εξετάσεις οπότε θα τις πάρω όλες μαζί μου και τις δικές μου και τις δικές του για να τις δει. 

Οτι εχετε κανει θα τις παρεις μαζι! Καλη επιτυχια!

πρίν από 37 λεπτά , Equality είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Κάνει λες τέτοια συμπτώματα η εγκυμοσύνη;

Φουσκωμα εχω ακουσει απο πολλες κοπελες π εμειναν εγκυος ..στο ευχομαι ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , ksvolimi είπε:

Τι αλλα φαρμακα παιρνεις γιατι και η πρόγεστερονη σου κανει κατακράτηση..

Ναι παίρνω και προγεστερόνη και κολπικά και από το στόμα! Ομως δεν μου έδωσε κάποια συγκεκριμένη οδηγία για τη διατροφή.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...