Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , armousi είπε:

Κορίτσια συγγνώμη για την ερώτηση που είναι στενάχωρη αλλά θα ήθελα τα φώτα σας.

Χθες πήρα την πρώτη μου χοριακή (9η ημέρα μετά την ΕΤ) και ήταν πολύ χαμηλή. Φοβάμαι ότι δεν θα πάει καλά και τρέμω στην ιδέα να χρειαστώ απόξεση, η οποία θα με καθυστερησει κιολας στο να ξαναπροσπαθήσω με νέα βλαστοκυστη.

Σε ποια εβδομάδα κύησης θα χρειαστεί απόξεση μια γυναίκα όταν η κύηση δεν προχωράει ή έχουμε παλίνδρομη; Έχω διαβάσει ιστορίες γυναικών που χρειάστηκαν και άλλων που δεν χρειάστηκαν. Ευχαριστώ

Αν δεν κάνω λάθος οι μέρες μετράνε από την επόμενη της ΕΤ. Άρα στις 15/4. καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντηση.. μήπως έκανες πολύ νωρίς την χοριακη σου και στεναχωριέσαι άδικα? Εμένα μου είπαν σε 12 μέρες. Είναι πάνω από 25?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , anilia είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντηση.. μήπως έκανες πολύ νωρίς την χοριακη σου και στεναχωριέσαι άδικα? Εμένα μου είπαν σε 12 μέρες. Είναι πάνω από 25?

Είναι 24 με βλαστοκύστη 5ης ημέρας... Την Τετάρτη (μετά από 4 ημέρες) μου είπε να ξανακάνω και νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό...

πρίν από 18 λεπτά , armousi είπε:

Είναι 24 με βλαστοκύστη 5ης ημέρας... Την Τετάρτη (μετά από 4 ημέρες) μου είπε να ξανακάνω και νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι καθοριστικό...

Πριν γράψω στο φόρουμ έψαχνα διάφορα για να περάσει η ώρα και διάβασα ότι την 9 μέρα θέλουν πάνω από 25. Ε τι 25 τι 24.. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να είναι καραθετικό. Όλα θα είναι τέλεια!!! 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Αχ γλυκιά μου μη δίνεις σημασία σε κανέναν ..το τι πικαρισμα έχω φάει εγώ από γυναίκες όχι άντρες και δεν έχω κανένα παιδί  .. και δε γνωρίζουν τίποτα αν προσπαθώ εάν δε μπορώ,η Κάκια και το πικαρισμα πρωτο ..που να ξέρανε τι έχω τραβήξει..και μιλάμε για γυναίκες που θα έπρεπε να καταλαβαίνουν περισσότερα εάν είχαν λίγο μυαλό και η κάκια δε τις συνεπαίρνε....μην αναλωνεσαι ,μη το βάζεις κάτω και αυτό που θέλεις θα γίνει,έτσι να βαδίζεις έτσι να σκέφτεσαι και θα το πετυχεις!

Γυναίκες.... πόσο δυνατές είμαστε ενωμένες και πόσο πολλές φορές θέλει να βγάλει η μία τα μάτια στην άλλη... Γυναικουλες βασικά, όχι γυναίκες αυτές που αντί να προσέχουν τι θα πουν αναφορικά με το ευαίσθητο κομμάτι της μητρότητας, παίρνουν χαρά με το να σε πικαρουν. Ίσως γιατί σε όλα τα υπόλοιπα νιώθουν κόμπλεξ απέναντι σου. Όμως δε χωράει καμία δικαιολογία σε τέτοιες συμπεριφορές ειδικά από γυναίκες που θα μπορούσαν να είναι στη θέση σου, στη θέση όλων εμάς που παλεύουμε. 

Κορίτσι μου κράτα μακριά σου τέτοια άτομα και κλείσε τα αυτιά σου. Εδώ είμαστε άγνωστες και βλέπεις πόσο στηρίζει η μία την άλλη, πόσο χαίρεται με τη χαρά της. Σου τα λέω για να τα ακούω κι εγώ. Έχε πίστη και να μην ξεχνάς ότι η αξία μας δε φαίνεται από το αν έχουμε φέρει στον κόσμο ένα παιδί αλλά από το τι σόι άνθρωποι είμαστε. Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 50 λεπτά , KateDim είπε:

Ευχαριστώ πολύ... Και κάτι τελευταίο, υπάρχει περίπτωση να προκληθεί ζημιά; 

Όχι κοπέλα μου άντε να πονάς λίγο και καμία μελάνια 

πρίν από 52 λεπτά , anilia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου και από εμένα... Καινούρια στο φόρουμ... Λοιπόν 5 χρόνια χωρίς ούτε ένα θετικό τεστ... 1 εξωσ. πέρσυ με 2 έμβρυα μέτρια και πήραμε κουλούρα... Πόρισμα γιατρού χαμηλή αμη 0,9,πτωχή ανταποκρίτρια, ενδομητριτιδα , καπνίστρια... Και για εμένα και τα κιλά μου(47κ με ύψος 1.72). Τρεις υστεροσκοπισεις, δύο μήνες αντιβιωσεις, δεν ανταποκρίνομαι με menopur, serpafar πήρα μονο για να έχω τελικά σε ένα χρόνο 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ,4ΑΒ,2ΑΒ.. στις 3/4 έγινε η ετ με τις δύο βλαστοκυστουλες μου με την πιο καλή ποιότητα... Συμπτώματα από όλα!!

Εύχομαι να είμαστε γερές πάνω από όλα και η Παναγία μας να βοηθήσει να φέρουμε ευτυχισμένα παιδιά γιατί έχουμε πονέσει πολύ... Ετών 37!

εύχομαι θετικό αποτέλεσμα και να πάνε όλα καλά..

πρίν από 36 λεπτά , armousi είπε:

Κορίτσια συγγνώμη για την ερώτηση που είναι στενάχωρη αλλά θα ήθελα τα φώτα σας.

Χθες πήρα την πρώτη μου χοριακή (9η ημέρα μετά την ΕΤ) και ήταν πολύ χαμηλή. Φοβάμαι ότι δεν θα πάει καλά και τρέμω στην ιδέα να χρειαστώ απόξεση, η οποία θα με καθυστερησει κιολας στο να ξαναπροσπαθήσω με νέα βλαστοκυστη.

Σε ποια εβδομάδα κύησης θα χρειαστεί απόξεση μια γυναίκα όταν η κύηση δεν προχωράει ή έχουμε παλίνδρομη; Έχω διαβάσει ιστορίες γυναικών που χρειάστηκαν και άλλων που δεν χρειάστηκαν επειδή έγινε πλήρης αυτόματη αποβολή. Ευχαριστώ

Αν δεν κάνω λάθος οι μέρες μετράνε από την επόμενη της ΕΤ. Άρα στις 15/4. καλή επιτυχία!

Μια θετική και χαμιλη χοριακη δεν είναι απαρετητο να πάει και χάλια και ότι δεν θα προχωρήσει αυτό που σε ν διαφέρει είναι να έχεις διπλασιασμούς κάθε 2 με 3 μέρες ποσό ήταν δλδ η χοριακη; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εντάξει, δεν είναι και όλοι ίδιοι στο Γεν. Ο Σφακ ας πούμε δεν συμμετείχε στο συνέδριο και σε αντιμετώπιση ασθενών νομίζω δεν έχει καμία σχέση με τον Παντ από αυτά που έχω διαβάσει. 

Καθόλου βλακεία δεν έκανες καλέ. Τόσες μέρες ξάπλα ήσουν. Τις πρώτες 5 πρέπει να είσαι πιο χαλαρή μόνο (σε 3ων ημερών). Λίγο άσχετο ίσως αλλά διάβασα τις προάλλες ένα άρθρο για μία έρευνα που έκαναν και υποστηρίζουν ότι το 20λεπτο που καθόμαστε ξάπλα αμέσως μετά την ετ, μειώνει τις πιθανότητας επιτυχίας. Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει αλλά με προβλημάτισε. 

Δεν υπάρχει λόγος να μην το γονιμοποιήσετε. Το θέμα είναι να δείτε τι διαφορά θα έχει ο φυσικός από την διέγερση. Με σκέτο το ωάριο δεν θα καταλάβετε.
Για την μέθη εσύ θα τους πεις εκείνη την ώρα αν θα κάνεις με ή χωρίς. Εγώ ζητάω και χωρίς καρδιολόγο. Αντιδρούν βέβαια λίγο εκείνοι αλλά δεν με νοιάζει και πολύ.

Καλέ χωρίς τοπική αναισθησία. Εκεί που σου κάνει τον υπέρηχο, σου λέει 1,2,3 πάμε. Νιώθεις ένα χτύπημα κάπως μέσα για 3“ και μετά σηκώνεσαι και φεύγεις. Για τεστ παπ και καλλιέργεια πιο πολλή ώρα έκατσα. Την πρώτη φορά πήγα με τρομερή φοβία γιατί είχα πολύ άσχημη εμπειρία απο σαλπιγγογραφια που είχα κάνει και δεν θέλω να ξανα ζήσω κάτι τέτοιο αλλά πραγματικά δεν ήταν κάτι. Είναι αστείο να ξοδέψεις 100€ για αναισθησία και καρδιολόγο γι αυτό το πράγμα. @marina39 φαντάζομαι θα έχει να κάνει και με το χέρι του γιατρού αλλά και με την θέση των οωθηκών ίσως. Αν δεν το προσπαθήσει και μία κοπέλα έστω μία φορά δεν μπορεί να ξέρει. Τώρα εσύ ξέρεις ας πούμε και δεν θα το ξανα έκανες. 

Εγώ είχα στις αρχές και απο τα δυο που λες αλλά τώρα νομίζω είμαι καλύτερα. Επίσης μου έφυγαν και οι καούρες που είχα. Αυτό που έχω ακόμα και με ενοχλεί είναι που νιώθω αηδία για πολλά φαγητά που έτρωγα καθημερινά και τώρα δεν τα θέλω με τίποτα. 

Εγώ ίσως επειδή πρόσφατα το αύξησα. Πάντως μια αηδία τη νιώθω κι εγώ με κάποιες τροφές αλλά που δυστυχώς δεν είναι τα γλυκά ανάμεσα σε αυτές!

2 ώρες πρίν, KateDim είπε:

Κορίτσιαααα είχε καμία σας τσούξιμο απο gonal; πρώτη και δεύτερη ημέρα ήταν καλά, η τρίτη με έτσουξε και η σημερινή αρκετά, έχω 4 ώρες που τσούζει το σημείο. Είναι φυσιολογικό;;; 

Εμένα δεν με έχει ενοχλήσει αυτές τις μέρες που τις κάνω. Τις βγάζεις λίγα λεπτά πριν να αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου? Επίσης σηκώνεις λίγο το δέρμα για να την κάνεις εκεί κ οχι απευθείας στην κοιλιά? 

πρίν από 30 λεπτά , armousi είπε:

Μια χαρά είναι να σκέφτεστε θετικά και όλα θα πάνε καλά επίσης κατάλαβα ότι βάλατε μόνο μια όποτε μια χαρά 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια είχα μια απορία σχετικά με την εμβρυομεταφορα. Θα πρέπει να μένουνε κάποια ώρα ξαπλωμένος? Εμένα τα τοποθετεί και σηκώνομαι αμέσως και μάλιστα μου λέει να ουρησω. Τον ρώτησα και μου είπε, μη φοβάσαι, δε θα φύγουν. Μια φίλη μου μου έλεγε ότι έμεινε ξαπλωμένη για μισή ώρα και μετά την άφησε να ουρήσει. 

Εν τω μεταξύ για το θέμα της ωοληψιας χωρίς μέθη το δοκίμασα και έχω να πω ότι για 1 ωάριο και αν το πιάσει με την πρώτη είναι πολύ υποφερτός πόνος. Εμένα όμως μου έκανε 6,7 προσπάθειες, 2 να πιάσει το 1 ωάριο και τις υπόλοιπες γιατί νόμιζε ότι υπήρχε κι άλλο! Κόντεψα να λιποθύμησω από τον πόνο! Αφού δε τον κλωτσησα να σταματήσει πάλι καλά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια είχα μια απορία σχετικά με την εμβρυομεταφορα. Θα πρέπει να μένουνε κάποια ώρα ξαπλωμένος? Εμένα τα τοποθετεί και σηκώνομαι αμέσως και μάλιστα μου λέει να ουρησω. Τον ρώτησα και μου είπε, μη φοβάσαι, δε θα φύγουν. Μια φίλη μου μου έλεγε ότι έμεινε ξαπλωμένη για μισή ώρα και μετά την άφησε να ουρήσει. 

Εν τω μεταξύ για το θέμα της ωοληψιας χωρίς μέθη το δοκίμασα και έχω να πω ότι για 1 ωάριο και αν το πιάσει με την πρώτη είναι πολύ υποφερτός πόνος. Εμένα όμως μου έκανε 6,7 προσπάθειες, 2 να πιάσει το 1 ωάριο και τις υπόλοιπες γιατί νόμιζε ότι υπήρχε κι άλλο! Κόντεψα να λιποθύμησω από τον πόνο! Αφού δε τον κλωτσησα να σταματήσει πάλι καλά! 

Τώρα αυτό με το ξάπλα η απόψεις είναι διάφορες άλλοι λένε δεν είναι απαρετητο άλλοι ότι καλό είναι. Εγώ και τις 3 φορές μετά έκατσα ξάπλα 45 λεπτά περίπου και μετά με σήκωσαν και πήγα στο μπάνιο και να ντυθώ όπως και σπιτι ήμουν κάποιες μετράς κρεβάτι καναπέ μπάνιο και ξανά από την αρχή 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, έπρεπε να κάνω στις 12.30 το βράδυ  την αβερκαπ για την τελική ωρίμανση των ωαρίων... αλλά δυσκολεύτηκα με την ενεση και καθυστέρησα 15 λεπτα. Είναι σημαντική καθυστέρηση ή δεν έχει τόση σημασία?  Το ποσο αγχώθηκα μέχρι να τα καταφέρω δεν περιγράφετε...

πρίν από 11 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, έπρεπε να κάνω στις 12.30 το βράδυ  την αβερκαπ για την τελική ωρίμανση των ωαρίων... αλλά δυσκολεύτηκα με την ενεση και καθυστέρησα 15 λεπτα. Είναι σημαντική καθυστέρηση ή δεν έχει τόση σημασία?  Το ποσο αγχώθηκα μέχρι να τα καταφέρω δεν περιγράφετε...

Δεν νομίζω αλλά αύριο ενημέρωσε τον γιατρό σου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , kaposetsi είπε:

Δεν νομίζω αλλά αύριο ενημέρωσε τον γιατρό σου 

Σευχαριστω ναι θα ενημερώσω αύριο,  ελπίζω απλώς να  χρειαστεί να καθυστερήσει την ωοληψια 15 λεπτά , 

2 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Κορίτσια νομίζω τα έχετε αναφέρει ξανά αυτά που θα ρωτήσω, αλλά δεν τα συγκρατησα. Ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να πάρω από βιταμίνες,για να είμαι όσο καλύτερα προετοιμασμένη γίνεται. Παίρνω ήδη φυλλικό εδώ και καιρό, βιταμίνη d των 2000 εδώ και κανένα χρόνο (η τιμή της είναι σταθερά γύρω στο 28), προβιοτικα απο το στομα eva και υπόθετα (τα ladybalance, γιατί τα eva μου προκαλούσαν ερεθισμό περιεργως) ,καθώς έχω γενικά θέματα με μυκητιάσεις και βιταμίνη c των 1000mg. Λέω να πάρω CoQ10 που είπατε πως βοηθάει. Των ποσών mg? Ξεχνάω κάτι? :lol:

Εμένα ο ενδοκρινολογος μου σύστησε πλέον της d και του φολικου, 400mg Q10 ανά μέρα οπότε έπαιρνα 2×200 Q10 της smile, γενικά είναι ακριβό συμπληρωμα και πολυβιταμινη (τυπου fertilfix, fertilimax ή κάτι αντιστοιχο). Καλύτερα παντως να ρωτήσεις γιατρό για ότι πάρεις.

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, anilia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου και από εμένα... Καινούρια στο φόρουμ... Λοιπόν 5 χρόνια χωρίς ούτε ένα θετικό τεστ... 1 εξωσ. πέρσυ με 2 έμβρυα μέτρια και πήραμε κουλούρα... Πόρισμα γιατρού χαμηλή αμη 0,9,πτωχή ανταποκρίτρια, ενδομητριτιδα , καπνίστρια... Και για εμένα και τα κιλά μου(47κ με ύψος 1.72). Τρεις υστεροσκοπισεις, δύο μήνες αντιβιωσεις, δεν ανταποκρίνομαι με menopur, serpafar πήρα μονο για να έχω τελικά σε ένα χρόνο 3 βλαστοκυστες 4ΑΑ,4ΑΒ,2ΑΒ.. στις 3/4 έγινε η ετ με τις δύο βλαστοκυστουλες μου με την πιο καλή ποιότητα... Συμπτώματα από όλα!!

Εύχομαι να είμαστε γερές πάνω από όλα και η Παναγία μας να βοηθήσει να φέρουμε ευτυχισμένα παιδιά γιατί έχουμε πονέσει πολύ... Ετών 37!

Καλη επιτυχία! Εύχομαι αυτή να είναι η τυχερή σου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...