Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Περνάω αυριο. Ότι θέλεις με ρωτάς. 

Καλή επιτυχία. Σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια. Τα χαρτιά από το Άτλας που είναι η ασφαλιστική ικανότητα και από το taxis η διεύθυνση τ φτιάχνει ο λογιστής ή μπορούμε και μόνοι μας να τα κατεβάσουμε? Ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Kallo είπε:

Καλή επιτυχία. Σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια. Τα χαρτιά από το Άτλας που είναι η ασφαλιστική ικανότητα και από το taxis η διεύθυνση τ φτιάχνει ο λογιστής ή μπορούμε και μόνοι μας να τα κατεβάσουμε? Ευχαριστώ πολύ 

Αν εχεις κωδικους ατλας κ taxis (αν δεν τους εχεις τους ξέρει ο λογιστής) μπορείς και μόνη σου

πρίν από 37 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Κόλλησε αλλά δεν έκανε πυρετο. Δεν ξέρω αν επηρεάζει το σπέρμα αν δεν έχει πυρετο. Βγηκε όμως χειρότερο από ότι ήταν τον Οκτώβριο. 

Δυστυχώς το επηρεάζει ακόμα κι αν το περάσει χωρίς καθόλου συμπτώματα. Είναι τέτοια η φύση της ασθένειας. Στο λέω γιατί το περάσαμε κι εμείς τώρα και ρώτησα την Οικονομοπούλου από το Έλενα και έψαξε και βρήκε μελέτες που το επιβεβαιώνουν... 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, δυστυχώς είναι ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία, ειδικά στην αρχή της. Προσωπικά ύστερα από πολύ καιρό μέσα σ' αυτό, είπα μέσα μου ότι θα τρελαθώ αν συνεχίσω να έχω τόσο άγχος και ότι εφόσον ήθελα να συνεχίσω, ότι για το δικό μου καλό έπρεπε να το πάρω αλλιώς, να το δω κι αυτό σαν κομμάτι της ρουτίνας της καθημερινότητας μου. Και το κατάφερα σε ένα βαθμό. Όχι ότι και πάλι δεν αγχώνομαι, αλλά όχι συνέχεια όπως στην αρχή. Γιατί το παιδί χρειάζεται και μια υγιή μητέρα, σωματικά και ψυχικά. Οπότε, προσπαθώ... Θα σου πρότεινα να το προσπαθήσεις, δε θα γίνει αυτόματα. Αξίζει... 

Αχ έχεις απόλυτο δίκιο. Νοιώθω πάρα πολύ άγχος καθημερινά και είμαι ακόμα στην αρχή. Το θέλω πάρα πολύ και πρέπει να ηρεμήσω γιατί δεν είμαι καλά έτσι. 

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, δυστυχώς είναι ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία, ειδικά στην αρχή της. Προσωπικά ύστερα από πολύ καιρό μέσα σ' αυτό, είπα μέσα μου ότι θα τρελαθώ αν συνεχίσω να έχω τόσο άγχος και ότι εφόσον ήθελα να συνεχίσω, ότι για το δικό μου καλό έπρεπε να το πάρω αλλιώς, να το δω κι αυτό σαν κομμάτι της ρουτίνας της καθημερινότητας μου. Και το κατάφερα σε ένα βαθμό. Όχι ότι και πάλι δεν αγχώνομαι, αλλά όχι συνέχεια όπως στην αρχή. Γιατί το παιδί χρειάζεται και μια υγιή μητέρα, σωματικά και ψυχικά. Οπότε, προσπαθώ... Θα σου πρότεινα να το προσπαθήσεις, δε θα γίνει αυτόματα. Αξίζει... 

Το αγχοσ δε φευγει ποτέ κοριτσια απλα μειωνεται :-) Η καμπύλη σου είναι μια χαρα !το εμβρυακι σου τελειο , εχεις έλεγξει κ παραθυρο κλπ κλπ  και ολα θα πανε τελεια !! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

24 minutes ago, Iraki2022 said:

Κι εμένα απευθείας για 5η μέρα ήταν η προταση του γιατρου (σφ) όποτε κι εγώ δεν το έψαξα νωρίτερα το κάθε στάδιο. Όμως αυριο που έχω ρβ θα ρωτησω μέχρι ποιο στάδιο έφτασαν κ τι πιστευουν οδήγησε σε μη εξέλιξη τους. 

Α στο Γεν είσαι? Και δεν σου είπαν λεπτομέρειες? Εντύπωση μου κάνει. Εγώ βέβαια ενημερώθηκα για την 3η μέρα γιατί πρώτα τα καταψύξαμε 3η και μετά τα αφήσαμε για βλαστοκύστες. Ώμως είναι εδώ άλλες κοπέλες όπως η @winspert και η @silvy22, αν δεν κάνω λάθος, που άφηναν απευθείας για βλαστοκύστες και είχαν ενημέρωση και την 3η μέρα ότι πάνε καλά ή όχι τα έμβρυα. 

eardp2.png

Καλά κορίτσια, στον κόσμο μου είμαι, ύστερα από τόσο τρελή μέρα να μου πεις, λογικό! Ξέχασα να σας ρωτήσω για την καμπύλη ινσουλίνης!!! Έχει ως εξής:

Ινσουλίνη 0': 5,0

Ινσουλίνη 30': 61,9

Ινσουλίνη 60': 64,2

Ινσουλινη 120': 28,9.

Τι λέτε??? Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας για την καμπύλη σακχάρου!!! 

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλά κορίτσια, στον κόσμο μου είμαι, ύστερα από τόσο τρελή μέρα να μου πεις, λογικό! Ξέχασα να σας ρωτήσω για την καμπύλη ινσουλίνης!!! Έχει ως εξής:

Τι λέτε??? Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας για την καμπύλη σακχάρου!!! 

Για αυτο δε ξερω απλα σου στελνω τα δικα μου που ειχανε πει ηταν καλα  
0:9,3  60:115  και 120: 12,5

• Ευχαριστώ 1

10 minutes ago, happiness79 said:

Μου φαίνεται ότι δεν θα έπρεπε να πέφτει τόσο στις 2 ώρες. Έτσι πέφτει και μένα και μετά ξανά ανεβαίνει στις 3 ώρες που υποτίθεται έχω το θέμα με τις υπογλυκαιμίες

• Μπερδεμένη/-ος 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μου φαίνεται ότι δεν θα έπρεπε να πέφτει τόσο στις 2 ώρες. Έτσι πέφτει και μένα και μετά ξανά ανεβαίνει στις 3 ώρες που υποτίθεται έχω το θέμα με τις υπογλυκαιμίες

Και σου έχουν δώσει κάτι γι' αυτό? Διορθώνεται? 

10 minutes ago, happiness79 said:

Και σου έχουν δώσει κάτι γι' αυτό? Διορθώνεται? 

Τώρα μπορεί να σου λέω και βλακείες. Για την καμπύλη σακχάρου μπορώ να σου πω σίγουρα όμως δεν ξέρω αν λειτουργεί έτσι και η ινσουλίνης. Εμένα μου έδωσαν να κάνω 3 ώρες καμπύλη αντί για 2 και έτσι φάνηκε η υπογλυκαιμία και μετά η αύξηση πάλι. Ό,τι κάνει η σακχάρου, ακριβώς το ίδιο κάνει και η ινσουλίνης (οι δικές μου εννοώ). Με αυτά τα δεδομένα πήγα σε 3 ενδοκρινολόγους που οι 2 έλεγαν να μην κάνω τίποτα επειδή δεν έχω παραπανίσια κιλά και η μία έλεγε να πάρω το glucophage (το οποίο ξεκίνησα πρόσφατα)

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 28 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Α στο Γεν είσαι? Και δεν σου είπαν λεπτομέρειες? Εντύπωση μου κάνει. Εγώ βέβαια ενημερώθηκα για την 3η μέρα γιατί πρώτα τα καταψύξαμε 3η και μετά τα αφήσαμε για βλαστοκύστες. Ώμως είναι εδώ άλλες κοπέλες όπως η @winspert και η @silvy22, αν δεν κάνω λάθος, που άφηναν απευθείας για βλαστοκύστες και είχαν ενημέρωση και την 3η μέρα ότι πάνε καλά ή όχι τα έμβρυα. 

Εμενα με πήραν την επόμενη και την Τρίτη πήρα εγω να δω αν έχουν φτάσει κανονικά μου είπαν δεν παίρνουν γιατί πάμε για βλαστοκυστες αλλά όταν πήρα με ενημέρωσαν κανονικά και ρώτησα και διαιρέσεις 

πρίν από 45 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλή επιτυχία με το σούπερ ντουπερ εμβρυακι σου !!! Πολύ καλά τα νέα ειδες και για την προγεστερονη τελικά άξιζε και το αποτέλεμα θα σε δικαιώσει !!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τώρα μπορεί να σου λέω και βλακείες. Για την καμπύλη σακχάρου μπορώ να σου πω σίγουρα όμως δεν ξέρω αν λειτουργεί έτσι και η ινσουλίνης. Εμένα μου έδωσαν να κάνω 3 ώρες καμπύλη αντί για 2 και έτσι φάνηκε η υπογλυκαιμία και μετά η αύξηση πάλι. Ό,τι κάνει η σακχάρου, ακριβώς το ίδιο κάνει και η ινσουλίνης (οι δικές μου εννοώ). Με αυτά τα δεδομένα πήγα σε 3 ενδοκρινολόγους που οι 2 έλεγαν να μην κάνω τίποτα επειδή δεν έχω παραπανίσια κιλά και η μία έλεγε να πάρω το glucophage (το οποίο ξεκίνησα πρόσφατα)

Ευχαριστώ για την απάντηση! Η δικές μου καμπύλες συγκριτικά διαφέρουν πάντως. Εντάξει, θα κάνω υπομονή μέχρι τις 18 του μήνα που θα τις δει η ενδοκρινολόγος! 

πρίν από 18 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλή επιτυχία με το σούπερ ντουπερ εμβρυακι σου !!! Πολύ καλά τα νέα ειδες και για την προγεστερονη τελικά άξιζε και το αποτέλεμα θα σε δικαιώσει !!!

Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου ❤️ Λες η μία μέρα προγεστερόνη να κάνει τόση διαφορά? Γιατί είχα μια φορά εμφύτευση! Μου φάνηκε όχι τόσο σπουδαίο εύρημα, αλλά τι να πω, μπορεί να έχεις δίκιο! 

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, marmaki είπε:

Καλημέρα κορίτσι. Με την φαρμακευτική αγωγή δεν αυξάνονται αλλά μεγαλώνουν όοοοολα αντί το ένα που θα μεγάλωνε κανονικά.

Μπράβο για τα 14, πολύ καλά!!

Α δεν το ξερα ! Σευχαριστω

13 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Καλημέρα κ καλή επιτυχία ευχομαι! Κ εγώ είχα την ίδια απορία προχθές κ μου εξήγησε μια κοπέλα εδώ ότι δεν αυξάνονται. Το ίδιο πιστευα κ εγώ. Απλά είπε ότι στον επόμενο υπέρηχο ή την ωοληψια ίσως φανουν περισσοτερα που τώρα είναι μικρά κ δεν φαίνονται. Ο γιατρός είδε 10+ σε μένα. Είναι η πρωτη σου φορά? 

Ναι είναι η πρώτη μου φορά,! Εσένα? Αύριο έχω ξανα υπερηχο 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...