Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Ναι καταλαβαίνω για το οικονομικό!!!θα πιάσεις...έχεις πολύ καλές πιθανότητες με τις βλαστοκυστες!!!τώρα εισαι σε προετοιμασία για μεταφορά?

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

26 minutes ago, Kallo said:

Προσπαθώ να τα μαζέψω. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι στο taxis που θέλει την απόδειξη διεύθυνσης δείχνει τις παλιές μας που δεν μέναμε μαζί. Ενώ στο συμβόλαιο που έχουμε κάνει στην συμβολαιογράφο έχει την τωρινή. Ελπίζω να μην υπάρξει θέμα. 

Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει θέμα με αυτό. Τις εξετάσεις τις έκανες 2η-3η μέρα περιόδου? Γιατί εμένα δεν μου το είχε πει κανείς και τις έκανα πάνω στην ωορρηξία και είχα πρόβλημα με την αυξημένη Ε2

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει θέμα με αυτό. Τις εξετάσεις τις έκανες 2η-3η μέρα περιόδου? Γιατί εμένα δεν μου το είχε πει κανείς και τις έκανα πάνω στην ωορρηξία και είχα πρόβλημα με την αυξημένη Ε2

Ναι ναι ευτυχώς μου το είχε πει ο γιατρός και πήγα την τριτη μέρα περιόδου (δεύτερη μέρα κόκκινου αίματος γιατί η πρώτη μέρα ήταν ροζ) αυτά τα έμαθα από εδώ μέσα 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μα πως γίνεται να μην σου είπαν μέχρι ποια μέρα έφτασαν? Οφείλουν να σου πουν. Κανονικά στις 3 μέρες έπρεπε να σε έχουν πάρει τηλ και να σου πουν ποια είναι η εξέλιξη. 

Όχι απαραίτητα... Στο δικό μου κέντρο πάντως αν είναι αποφασισμένο εξ αρχής να τα αφήσουμε για βλαστοκύστες, μου έχουν πει ότι προτιμάνε να μην τα "ενοχλούν" την 3η μερα και να τα κοιτάζουν κατευθείαν την 5η.

• Μπερδεμένη/-ος 1

7 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Ρωτησα κ δεν μου είπαν αν φταίνε τα ωάρια ή το σπέρμα ουτε μέχρι ποια μέρα έφτασαν. Βασικά νόημα για μένα έχει ότι τώρα δεν έχω κανενα. Βέβαια από ότι μας έχουν πει όλοι οι γιατροί το σπέρμα καλό είναι όμως, πχ τον Οκτώβριο ήταν πολυ καλυτερο (κινητ. 20 την 1η ώρα) ενώ τώρα ήταν με κινητ. 14 την 1η ώρα. Όμως είμαι σίγουρη ότι πρεπει να είναι τα ωάρια μου το προβλημα. 

Δεν ξέρω τι να πω. Πριν 25 ημέρες κόλλησα κ κοβιντ κιολας. Είχα κ κάτι 37-37,5. Λετε να επηρεάζεται? 

Λυπαμαι κορίτσι μου που πήρες στεναχώρια 

Ο άντρας σου κόλλησε και Εκείνος κοβιντ ;

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Τριών ημερών έβαλα στην τελευταία έμβρυο μεταφορά πριν 1 μήνα. Τότε εβαλα 2 έμβρυα τριών ημερών από συνολο 6 ωαριων κατεψυγμενων απο παλια, τα οποια γονιμοποιηθηκαν κ εφτασαν μόνο 2 τριών ημερών έμβρυα. Κανένα δεν πετυχε. Αστα... 

Αυτό ακριβώς που περιγράφεις ήταν η δική μου πρώτη εμβρυομεταφορά, με 2 έμβρυα 3ης μέρας που προέκυψαν από γονιμοποίηση ωαρίων που είχα καταψύξει σε μικρότερη ηλικία. Που από τα 5 γονιμοποιήθηκαν τα 2 και δεν έγινε καν εμφύτευση. Μετά έμαθα ότι τα κατεψυγμένα ωάρια δεν δίνουν καλές πιθανότητες. Που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και στη δική μου περίπτωση και στη δική σου. Να το ξέραμε εξ αρχής να είχαμε κάνει τουλάχιστον φυσικούς κύκλους να μην παίρναμε τζάμπα ορμόνες... 

6 ώρες πρίν, Equality είπε:

Μάλλον είναι η πρώτη σου φορά; Και εγώ έτσι την πρώτη φορά πήγαινα στα τυφλά και έκανα ότι μου έλεγαν! Το συνηθέστερο είναι να βάζουν βλαστοκύστες δηλαδή 5 ημερών έμβρυα γιατί είναι τα πιο δυνατά. Ρισκάρεις όμως να χάσεις πολλά από τα έμβρυα μέχρι να φτάσουν σε βλαστοκύστες. Εννοείται ότι έπρεπε να είχαν συζητήσει μαζί σου και τις δύο εναλλακτικές.

Εγώ επειδή έχω ήδη κάνει άλλη μία προσπάθεια με βλαστοκύστες αυτή τη φορά ρισκαρησε να μου βάλει τριών ημερών λόγω προηγουμένου ιστορικού που είχα πολύ μικρό ποσοστό με βλαστοκύστες και λόγω ότι ήθελε να αλλάξει το παράθυρο εμφύτευσης. Τα τριών ημερών έμβρυα τα βάζουν 3 μέρες μετά την ωοληψία και τις βλαστοκύστες 5 ημέρες μετά την ωοληψία.Το ίδιο ισχύει και αν γίνει η εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. Σου κάνουν την ανάλογη προετοιμασία μετά την περίοδο και στα βάζουν την αντιστοιχη ημέρα.

Είστε στον ίδιο γιατρό με την @Angot. Μήπως συνηθίζει τα, 3ης μέρας γενικά ο συγκεκριμένος? Αναρωτιέμαι... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

29 minutes ago, silvy22 said:

Λυπαμαι κορίτσι μου που πήρες στεναχώρια 

Ο άντρας σου κόλλησε και Εκείνος κοβιντ ;

Κόλλησε αλλά δεν έκανε πυρετο. Δεν ξέρω αν επηρεάζει το σπέρμα αν δεν έχει πυρετο. Βγηκε όμως χειρότερο από ότι ήταν τον Οκτώβριο. 

6 ώρες πρίν, Iraki2022 είπε:

Δεν συζητάνε πάντα. Κι εμένα το ίδιο έτυχε στην έμβρυο μεταφορά που έκανα στο προηγουμενο κεντρο. Είπαν 3ων ημερών και δεν ξέραμε τι άλλο να υπάρχει εκτός από αυτό. 

Ερωτησουλα: το παραθυρο εμφυτευσης με ποια εξέταση το βρίσκουν? 

Συνηθίζουν στην πρώτη εμβρυομεταφορά να πηγαίνουν με 3ης μέρας πάντως, δεν ξέρω γιατί. 

Το παράθυρο εμφύτευσης φαίνεται με το EPA test. 

5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι επειδή πρόκειται κι εγώ να κάνω υστεροσκοπηση και με προβληματίζει ότι θα με βάλει λίγες μέρες πριν αδιαθετησω. Έχω διαβάσει ότι η υστεροσκοπηση γίνεται 6η με 10η μέρα του κύκλου. Ρώτησα το γιατρό και μου είπε ότι και τότε ο, τι είναι να δούμε το βλέπουμε. 

Εν τω μεταξύ καπάκι θα ξεκινήσω εξωσωματική. Γίνεται? Λογικά δε θα διαταραχτει ο κύκλος μου? 

Κι εμένα πάντως την υστεροσκόπηση μαζί με το scratching μου είχε πει ότι ιδανικά να γίνουν μετά την ωορρηξία και πριν την περίοδο, δηλαδή τις μέρες που περιγράφεις κι εσύ. Εμένα μου είχε αφήσει ένα μήνα κενό και μετά ετ, λόγω της υστεροσκόπησης. Μια επόμενη φορά που δεν μου έκανε υστεροσκόπηση πάρα μόνο scratching, τότε μου είπε ότι δε χρειάζεται 1 μήνας κενός και καλύτερα να γίνει κατευθείαν η ετ και έτσι κάναμε. 

• Ευχαριστώ 2

πρίν από 13 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Κόλλησε αλλά δεν έκανε πυρετο. Δεν ξέρω αν επηρεάζει. Ήταν όμως χειρότερο από ότι ήταν τον Οκτώβριο. 

Για να μην παρετε κανένα και αφού είχατε καλό σπερμα τον Οκτώβριο ίσως και να επηρέασε … δεν ξέρουμε κ πολλά … ο πυρετός επηρεάζει για 3 μήνες … να περιμένετε λίγο για την επόμενη προσπαθεί … καλή επιτυχία και θα τα καταφέρετε μην απογοητεύεσαι 

• Ευχαριστώ 1

15 minutes ago, happiness79 said:

Αυτό ακριβώς που περιγράφεις ήταν η δική μου πρώτη εμβρυομεταφορά, με 2 έμβρυα 3ης μέρας που προέκυψαν από γονιμοποίηση ωαρίων που είχα καταψύξει σε μικρότερη ηλικία. Που από τα 5 γονιμοποιήθηκαν τα 2 και δεν έγινε καν εμφύτευση. Μετά έμαθα ότι τα κατεψυγμένα ωάρια δεν δίνουν καλές πιθανότητες. Που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε και στη δική μου περίπτωση και στη δική σου. Να το ξέραμε εξ αρχής να είχαμε κάνει τουλάχιστον φυσικούς κύκλους να μην παίρναμε τζάμπα ορμόνες... .

Όταν έκανα την ωοληψια κ καταψυξη ωαριων δεν έπρεπε να παρω μονο 6 αλλά τουλάχιστον 10-15. Δηλαδή να επαναλαβω τη διαδικασία παλι. Τότε ήταν κ διαφορετικές οι μέθοδοι κατάψυξης, όποτε πολλά ωάρια χάνονται κατά την αποψυξη. Μας ενημέρωσαν πληρως για τις πιθανοτητες αυτές στο κέντρο που ήμουν όταν ήταν να κάνουμε την ετ αυτών των δυο πλεον έμβρυων 3ημερων. 

Τωρα στο γεν ξεκινησαμε με φυσικούς τροποποιημένους με πιθανοτητητες να φτάσουν βλαστοκυστες μόνο 30%. Δεν το συζητάω μετά τι πιθανοτητες δίνουν για εμφυτευση... Όταν ακουω τα ποσοστα ελπίζω μόνο σε ένα θαυμα. 

3 ώρες πρίν, Equality είπε:

Ρε κορίτσια σας φταίνε και εσάς όλοι την περίοδο που κάνετε εξωσωματική ή εμένα οι ορμόνες μου έχουν βαρέσει κόκκινο;

Νιώθω ότι κανείς δεν με καταλαβαίνει... και αντί να τσιτώνω εγώ με το παραμικρό τσιτωνουν οι άλλοι. Λέω εγώ τώρα...και μία βλακεία παραπάνω να πω λόγω των ορμονών και άγχους δεν θα έπρεπε να αντιδρούν με πιο φυσιολογικό τρόπο;

Θα ήθελα π.χ. ο άντρας μου εφόσον έχει αυτή τη δυνατότητα απο τη δουλειά του να έρχεται νωρίτερα σπίτι. Θέλω και εγώ λίγο κανακεμα! Εκείνος μου λέει κάτσε δες καμία ταινία και χαλάρωσε!

Ούτε η μάνα μου νιώθω ότι με καταλαβαίνει.Πάει και αφιερώνει ώρες στην αδερφή μου που θα μπορούσε να τακτοποιήσει μόνη της τις δουλειές της αντί να αφιερώσει εξ'ολοκλήρου αυτές τις δύο εβδομάδες αναμονής σε εμένα. Δεν ξέρω αν ακούγεται εγωιστικό... Ok έρχεται μου μαγειρεύει αλλά ας πούμε σήμερα η αδερφή μου εχει κορονοϊό και ανέβηκε να της παει φαι (για 2' και πήγε σπίτι και άλλαξε αμέσως)και εγώ επειδή της έβαλα χέρι και της είπα να μην ανέβει καθόλου,τσαντίστηκε. Δηλαδή τι θα γίνει αν μου μεταφέρει κάτι; Sorry για το ακυρο post αλλά έχω τα νεύρα μου και νιώθω ότι μόνο εδώ μέσα με καταλαβαίνετε!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Κι εμένα μου φταίνε όλα και όλοι όταν είμαι από τη φάση που προετοιμάζουμε το ενδομήτριο μέχρι και όλη την αναμονή μέχρι τη χοριακή! Είμαι σίγουρη ότι σε μεγάλο βαθμό για μένα φταίνε τα cyclacur, έχω παρατηρήσει ότι μου κάνουν τα νεύρα άνω κάτω! Όπως και φυσικά όλη η αγωνία για την έκβαση του αποτελέσματος... Βέβαια προσωπικά με εκνευρίζει ακριβώς το αντίθετο από εσένα, δηλαδή η υπερφροντίδα! Εκνευρίζομαι που με μαλώνουν κάθε φορά που κάνω το ελαχιστότατο (μιλάμε για αστεία πράγματα όπως το να πλύνω πχ 1 ποτήρι, όχι κάτι βαρύ!!) λες και οι άλλοι θέλουν πιο πολύ από μένα να γίνω εγώ μάνα!!! Μου τη δίνει στα νεύρα αυτό! Αλλά νομίζω ότι μπορεί και να ψάχνουμε και λίγο αφορμή να εκτινώσουμε την αγωνία μας μωρέ, ανθρώπινο είναι. Κουράγιο βρε κορίτσι μου και θα περάσουν οι μέρες και εύχομαι να σου φέρουν τα καλύτερα νέα και νομίζω πως τότε θα ξεχάσεις όλα τα νεύρα σου! 

Διαφημίσεις

35 minutes ago, happiness79 said:

Όχι απαραίτητα... Στο δικό μου κέντρο πάντως αν είναι αποφασισμένο εξ αρχής να τα αφήσουμε για βλαστοκύστες, μου έχουν πει ότι προτιμάνε να μην τα "ενοχλούν" την 3η μερα και να τα κοιτάζουν κατευθείαν την 5η.

Κι εμένα απευθείας για 5η μέρα ήταν η προταση του γιατρου (σφ) όποτε κι εγώ δεν το έψαξα νωρίτερα το κάθε στάδιο. Όμως αυριο που έχω ρβ θα ρωτησω μέχρι ποιο στάδιο έφτασαν κ τι πιστευουν οδήγησε σε μη εξέλιξη τους. 

πρίν από 35 λεπτά , happiness79 είπε:

Είστε στον ίδιο γιατρό με την @Angot. Μήπως συνηθίζει τα, 3ης μέρας γενικά ο συγκεκριμένος? Αναρωτιέμαι..

Ναι όντως στον ίδιο είμαστε...λες;

1 hour ago, ksvolimi είπε:

Ειναι πολύπλοκο το θεμα αν αποκαλύψεις το φύλο ανοίγεις μετα μεγαλο  ζήτημα πχ  κατα παραγγελια έμβρυα το οποιο παιρνει τεράστιες διαστάσεις .. απο το οτι μπορει μετα να θελει ο καθενας να παραγγέλνει μωρα με συγκεκριμενα χαρακτηριστικά κτλ κτλ..να δημιουργεί διακρίσεις μεταξυ φύλων και σε κοινωνικό επιπεδο να υπαρχει αύξηση γεννήσεων συγκεκριμένου φύλου.. οποτε απαγορευται..

Πολύ σωστό... 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Kallo είπε:

Πολύ αγχωτικη ρε κορίτσια η όλη διαδικασία. Και είμαι ακόμα στην αρχή. Είμαι κάθε μέρα που ξυπνάω με άγχος. Ουφ. Έκανα και τις εξετάσεις αίματος σήμερα. Την Τρίτη που θα βγουν τα αποτελέσματα θα σας τα πω. Και την Τετάρτη έχω ραντεβού στο Ελενας. Τα έχω βάλει όλα σε σειρά αλλά πολύ αγχοοος

Ναι, δυστυχώς είναι ιδιαίτερα αγχωτική διαδικασία, ειδικά στην αρχή της. Προσωπικά ύστερα από πολύ καιρό μέσα σ' αυτό, είπα μέσα μου ότι θα τρελαθώ αν συνεχίσω να έχω τόσο άγχος και ότι εφόσον ήθελα να συνεχίσω, ότι για το δικό μου καλό έπρεπε να το πάρω αλλιώς, να το δω κι αυτό σαν κομμάτι της ρουτίνας της καθημερινότητας μου. Και το κατάφερα σε ένα βαθμό. Όχι ότι και πάλι δεν αγχώνομαι, αλλά όχι συνέχεια όπως στην αρχή. Γιατί το παιδί χρειάζεται και μια υγιή μητέρα, σωματικά και ψυχικά. Οπότε, προσπαθώ... Θα σου πρότεινα να το προσπαθήσεις, δε θα γίνει αυτόματα. Αξίζει... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...