Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

11 minutes ago, Bookthiefy said:

Πηρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε ότι εφόσον δεν είναι ροή σαν της περιόδου δεν μας ανησυχεί. Θα με δει αύριο γιατί το τεστ που έκανα σήμερα βγήκε αρνητικό!!! Τον ενημέρωσα εννοείται και μου είπε ότι είναι καλό σημάδι και ότι θα δούμε αύριο στο μοριακό. Μάκαρι να είναι αρνητικό για να προχωρήσω κανονικά. 

Κοριτσι μου σε ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι είμαι αγχωμένη και στεναχωρημενη αλλα σήμερα πήρα μια δόση ελπίδας γιατι το τεστ που έκανα βγηκε αρνητικό! Προχτές είχε βγει μια άχνη γραμμή και σήμερα τίποτα! Μακάρι να δείξει αρνητικό το μοριακό..  δυστυχώς ο κανονισμός είναι κανονισμός οπότε σε περίπτωση θετικού ακυρώνεται όπως και να έχει.. 

Φυσικά και οι κανόνες είναι κανόνες αλλά όταν μιλάμε για θέματα υγείας θα έπρεπε να εξετάζεται και ατομικά η κάθε περίπτωση όποτε χρειάζεται. Δηλαδή ο γιατρός δεν έχει πρόβλημα να σε δει αύριο από κοντά, να σε βάλει στο κρεβάτι υπερήχων και να σε εξετάσει αλλά υπάρχει πρόβλημα να κάνει τα ίδια πράγματα 3-4 μέρες μετά προσθέτοντας και μία βελόνα παρακέντησης. Βλέπεις το παράλογο της όλης κατάστασης? Το μοριακό λένε ότι μπορεί να δείχνει θετικό για 40 μέρες. Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσες να βγεις θετική ακόμα και στον επόμενο κύκλο. 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 2/4/2022 at 7:58 ΠΜ, silvy22 είπε:

Απο τις ορμόνες είναι , εγω είχα ανησυχία ξύπναγα κάθε μια ώρα κ εφίδρωση 

Καλή αρχή καντι μου , δεν σας είχε μείνει κάποιο εμβρυακι ;

Δυστυχώς όχι. Αγχώνομαι για την ηλικία μου σε λίγες μερες σβήνω 41 κεράκια.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

15 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Καλημερα κοριτσια μ..λογω κοβιντ εχω απλετο χρονο κ χω λιωσει στο διαβασμα ..εχθες λοιπον διαβαζα γ αυτο το ΕΡΑ ΤΕΣΤ ..για το παραθυρο εμφυτευσης λεει ..ηθελα να ρωτησω αυτο οι γιατροι το προτεινουν μετα απο πολλες αποτυχιες;; Κ το εχει κανει καποια κοπελα απο δω ; Εγω οπως ξερετε ειχα μια αποτυχημενη εξωσωματικη με μη εμφυτευση κ αναρωτιεμαι μηπως ειναι απαραιτητη αυτη η εξεταση ;; Καλη και ηρεμη Κυριακη ..

Εγώ την έχω κάνει μετά από δύο αποτυχημένες εμφυτεύσεις. Το αποτέλεσμα δεν έδειξε μετατοπισμενο παράθυρο εμφύτευσης  (οι πιθανότητες να έχεις είναι λίγες αλλά υπάρχουν  και ήθελα να το αποκλισω )

• Μου αρέσει 1

On 2/4/2022 at 8:29 ΠΜ, Pagotoula είπε:

καντι εχεις σκοπο να κανεις κι ετ η μονο να καταψυξεις;; εγω ακομα δε νιωθω καθολου ετοιμη για εγκυμοσυνη και 2ο παιδι αν και θελω να μαζεψω εμβρυα. αλλα βεβαια ειναι παρα πολυ απαιτητικο παιδι η κορη μου και δεν ειμαι πολυ αντικειμενικη.

Ηθελα να μαζεύω κανα δυο και να τα βάζω, αλλα θα εξαρτηθεί αν με συμφέρει οικονομικά. Γιατι πες οτι εχω στην κατάψυξη 6-7 ποιος μου εγγυάται οτι θα δώσουν εγκυμοσυνη; Οποτε η επόμενη ωοληψια θα πήγαινε τουλαχιστον ενα χρόνο μετα, οποτε ηλικιακά ειναι ενας  αρνητικός παράγοντας για τα ωάρια.

Καλα εμεις με τον μικρο τα εχουμε παίξει , δουλεύουμε σε βάρδιες και τον εχουμε εναλλαξ ,πραγματικά βλεπόμαστε μια ώρα την μερα και ειμαστε πολυ κουρασμένοι , αλλα θέλαμε να το κάνουμε τωρα ώστε να μεγαλώσουν μαζι στον αυτόματο που ήδη εχουμε φτιάξει ενα προγράμμα. Νομιζω αν το αφήναμε καμια τριετία δύσκολα θα το ξανακαναμε ετσι.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Φυσικά και οι κανόνες είναι κανόνες αλλά όταν μιλάμε για θέματα υγείας θα έπρεπε να εξετάζεται και ατομικά η κάθε περίπτωση όποτε χρειάζεται. Δηλαδή ο γιατρός δεν έχει πρόβλημα να σε δει αύριο από κοντά, να σε βάλει στο κρεβάτι υπερήχων και να σε εξετάσει αλλά υπάρχει πρόβλημα να κάνει τα ίδια πράγματα 3-4 μέρες μετά προσθέτοντας και μία βελόνα παρακέντησης. Βλέπεις το παράλογο της όλης κατάστασης? Το μοριακό λένε ότι μπορεί να δείχνει θετικό για 40 μέρες. Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσες να βγεις θετική ακόμα και στον επόμενο κύκλο. 

Μακάρι να γινόταν. Με τον κοβιντ συνέβησαν πολλά παράλογα και συνεχίζουμε να ακούμε πράγματα που δεν έχουν λογική. Δεν ξέρω βέβαια αν θα μπορούσε να κάνει κάτι ο γιατρός εφόσον συνεργάζεται με το κέντρο και δεν είναι δικό του, γ αυτο λέω για τους κανόνες. Διάβασα μετά από έρευνα που έκανα ότι σε περιπτώσεις γυναικών με καρκίνο γίνεται η ωοληψια αν νοσούν με κοβιντ. Αδικία δεν θα το θεωρήσω ομως, με την έννοια ότι τους πιέζει ο χρόνος. Θέλω να νευριασω και να κλάψω αλλα αυτό το έκανα προχτές. Τώρα νιώθω ήρεμη και συνειδητοποιημενη. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Μέσα σε 1 χρόνο μου έχουν συμβεί πολλά άσχημα πράγματα και πολλά εμπόδια και ένα από αυτά είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Απλά μερικές φορές στη ζωή τα πράγματα πάνε στραβά και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πάρα μόνο υπομονή. Δεν θα πω ότι δεν θα λυπηθώ τα λεφτά η τις ενέσεις που έφαγε η κοιλίτσα μου αλλά θα πω ότι υπάρχουν και χειρότερα παρότι ξέρω ότι αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης ενός προβλήματος, αλλά κορίτσια μου.. όντως υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Maroxmarox είπε:

@winspert καλή επιτυχία σου εύχομαι,γρήγορα με μια θετική χοριακη!! Για τις εξετάσεις προεκλαμψίας σε πήραν να σου πουν τα αποτελέσματα;

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου... Οι υπερηχοι ήταν μια χαρά...μου το ειπαν την ωρα που μου έκαναν την εξέταση...Για τις αιματολογικές μου ειχαν πει πως μονο αν βρεθεί κάποια τιμη παθολογικη θα με ενημερώσουν...οποτε προφανώς ήταν ολα καλα...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

6 minutes ago, Bookthiefy said:

Μακάρι να γινόταν. Με τον κοβιντ συνέβησαν πολλά παράλογα και συνεχίζουμε να ακούμε πράγματα που δεν έχουν λογική. Δεν ξέρω βέβαια αν θα μπορούσε να κάνει κάτι ο γιατρός εφόσον συνεργάζεται με το κέντρο και δεν είναι δικό του, γ αυτο λέω για τους κανόνες. Διάβασα μετά από έρευνα που έκανα ότι σε περιπτώσεις γυναικών με καρκίνο γίνεται η ωοληψια αν νοσούν με κοβιντ. Αδικία δεν θα το θεωρήσω ομως, με την έννοια ότι τους πιέζει ο χρόνος. Θέλω να νευριασω και να κλάψω αλλα αυτό το έκανα προχτές. Τώρα νιώθω ήρεμη και συνειδητοποιημενη. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Μέσα σε 1 χρόνο μου έχουν συμβεί πολλά άσχημα πράγματα και πολλά εμπόδια και ένα από αυτά είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Απλά μερικές φορές στη ζωή τα πράγματα πάνε στραβά και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πάρα μόνο υπομονή. Δεν θα πω ότι δεν θα λυπηθώ τα λεφτά η τις ενέσεις που έφαγε η κοιλίτσα μου αλλά θα πω ότι υπάρχουν και χειρότερα παρότι ξέρω ότι αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης ενός προβλήματος, αλλά κορίτσια μου.. όντως υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν.

Καλά, άμα είναι να κοιτάμε μόνο τα χειρότερα για να καταπίνουμε τα παράλογα, θα έπρεπε να είμαστε κάθε μέρα ζεν και χαρούμενοι :lol:  Τέλος πάντων, αφού το έχεις πάρει χαλαρά πλέον, μπράβο σου. Εγώ νομίζω θα το έφτανα όσο πιο μακριά μπορώ. Ευτυχώς στο Γεν είναι πολύ πιο διαλλακτικοί με το θέμα covid. Εύχομαι το μοριακό να δείξει αρνητικό και να μην ταλαιπωρηθείς αλλο. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Καντι είπε:

Ηθελα να μαζεύω κανα δυο και να τα βάζω, αλλα θα εξαρτηθεί αν με συμφέρει οικονομικά. Γιατι πες οτι εχω στην κατάψυξη 6-7 ποιος μου εγγυάται οτι θα δώσουν εγκυμοσυνη; Οποτε η επόμενη ωοληψια θα πήγαινε τουλαχιστον ενα χρόνο μετα, οποτε ηλικιακά ειναι ενας  αρνητικός παράγοντας για τα ωάρια.

Καλα εμεις με τον μικρο τα εχουμε παίξει , δουλεύουμε σε βάρδιες και τον εχουμε εναλλαξ ,πραγματικά βλεπόμαστε μια ώρα την μερα και ειμαστε πολυ κουρασμένοι , αλλα θέλαμε να το κάνουμε τωρα ώστε να μεγαλώσουν μαζι στον αυτόματο που ήδη εχουμε φτιάξει ενα προγράμμα. Νομιζω αν το αφήναμε καμια τριετία δύσκολα θα το ξανακαναμε ετσι.

εχει μια λογικη κι αυτο που λες.

δυστυχως ισχυει οτι και εμβρυα να χεις, δεν ξερεις τη δυναμικη τους. κι εμενα με προβληματιζει αυτο πολυ δε σου κρυβω…!!

εμεις αποθηλασαμε αισιως πριν λιγες μερες κι εχοντας κλεισει πια τα δυο… αλλα ακομα δεν εχω κοιμηθει πανω απο 3 ωρες σερι… οποτε αντοχες για 2ο δεν εχω καθολου… θελω λιγο να ξεκουραστω εστω στο θεμα υπνος.. να βρουν και τα βυζια την ησυχια τους…. κι επισης ακομα τη νιωθω πολυ μικρη… δηλ δεν μπορω να πω οτι μου χει λειψει η μωρουδιλα.. ακομα με τις πανες κτλ κτλ ειμαστε… κι εχει και τρελη μαμακιαση, ολο πανω μου, δεν με αφηνει δευτερολεπτο απο τη στιγμη που επιστρεφω σπιτι… εγω απο την αλλη σκεφτομαι πως θα θελα πρωτα ο Θεος να το ξαναζησω ουσα πιο ηρεμη κι ετοιμη.. και να ξερω πως κι η μικρη μου θα ναι σε μια φαση να μπορει να κανει καποια πραγματα αυτονομα, να απασχολειται λιγο μονη κοκ… ειχα και δυσκολη εγκυμοσυνη και φοβαμαι τι θα αντιμετωπισω πρωτα ο Θεος αμα ξανασυμβει… πφφφ…. πολλοι προβληματισμοι…

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλά, άμα είναι να κοιτάμε μόνο τα χειρότερα για να καταπίνουμε τα παράλογα, θα έπρεπε να είμαστε κάθε μέρα ζεν και χαρούμενοι :lol:  Τέλος πάντων, αφού το έχεις πάρει χαλαρά πλέον, μπράβο σου. Εγώ νομίζω θα το έφτανα όσο πιο μακριά μπορώ. Ευτυχώς στο Γεν είναι πολύ πιο διαλλακτικοί με το θέμα covid. Εύχομαι το μοριακό να δείξει αρνητικό και να μην ταλαιπωρηθείς αλλο. 

Ποσο θα ήθελα αυτή τη στιγμή να είμαι εκεί που είσαι δεν λέγεται!! Δεν ξέρω τι να τους πω και πως να το χειριστώ αλήθεια. Θα δείξει για το μοριακό, και εγώ το φοβάμαι. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Pagotoula είπε:

εχει μια λογικη κι αυτο που λες.

δυστυχως ισχυει οτι και εμβρυα να χεις, δεν ξερεις τη δυναμικη τους. κι εμενα με προβληματιζει αυτο πολυ δε σου κρυβω…!!

εμεις αποθηλασαμε αισιως πριν λιγες μερες κι εχοντας κλεισει πια τα δυο… αλλα ακομα δεν εχω κοιμηθει πανω απο 3 ωρες σερι… οποτε αντοχες για 2ο δεν εχω καθολου… θελω λιγο να ξεκουραστω εστω στο θεμα υπνος.. να βρουν και τα βυζια την ησυχια τους…. κι επισης ακομα τη νιωθω πολυ μικρη… δηλ δεν μπορω να πω οτι μου χει λειψει η μωρουδιλα.. ακομα με τις πανες κτλ κτλ ειμαστε… κι εχει και τρελη μαμακιαση, ολο πανω μου, δεν με αφηνει δευτερολεπτο απο τη στιγμη που επιστρεφω σπιτι… εγω απο την αλλη σκεφτομαι πως θα θελα πρωτα ο Θεος να το ξαναζησω ουσα πιο ηρεμη κι ετοιμη.. και να ξερω πως κι η μικρη μου θα ναι σε μια φαση να μπορει να κανει καποια πραγματα αυτονομα, να απασχολειται λιγο μονη κοκ… ειχα και δυσκολη εγκυμοσυνη και φοβαμαι τι θα αντιμετωπισω πρωτα ο Θεος αμα ξανασυμβει… πφφφ…. πολλοι προβληματισμοι…

Θα κοιμηθείς σύντομα σερί στο υπογράφω! Νομιζω ενα μήνα αφου αποθηλασα άρχισε να κοιμάται σερί. Μου ειπε ο παιδίατρος να ξυπνάει στην διάρκεια της νύχτας να μην του φτιάχνω πάνω απο 100 ml ώστε να καταλάβει οτι δεν αξίζει να ξυπνάει γι αυτο.επισης να μην του φτιάχνω γάλα αν δεν περασει τετραωρο απο το τελευταίο γεύμα. Μπορει να ξυπνάει ακομα πχ δυο βραδια την εβδομαδα στην μέση της νύχτας αλλα με αγκαλίτσα και λιγο κούνημα ξανακοιμαται. Εγω πάλι νομιζω οτι μεγάλωσε πολυ και δεν ειναι μωρο. Καλα περιττό να σου πω οτι μας ρώτησαν αν εχει βγαλει την πάνα σε παιδικό που ρωτήσαμε και έμεινα!

Οσον αφορα τις δυσκολίες της  εγκυμοσύνης δεν τις βίωσα οποτε δεν το εχω και καθόλου στο μυαλό μου. Αλλα εχεις δίκιο που το σκέφτεσαι.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Επίσης έχω καλά νέα! Θυμάμαι που όταν είχα πρωτογραψει εδώ για την κατάσταση μου είχατε πει μερικά κορίτσια εφόσον έχω σύντοφο και είμαστε πολλά χρόνια μαζί να συζητήσουμε να κάνουμε κατάψυξη εμβρύων. Άνοιξα την κουβέντα χτες και μου είπε να το κάνουμε ακόμα και σε αυτή την προσπάθεια, και ότι έπρεπε να του το έχω πει κλπ. Θα κάνω τώρα την κατάψυξη ωαρίων και στην επόμενη προσπάθεια λέμε να το κάνουμε έτσι αλλά χωρίς ετ γιατι δεν θελω ακόμη εγκυμοσύνη λόγω και της ηλικίας μου αλλά και οικονομικών. Μπορεί κάποια κοπέλα να μου πει τι χρειάζεται να γίνει από εξετάσεις ίσως και γενικά την διαδικασία για να δώσει σπερμα; ο σύντροφος μου είναι 25.

• Μου αρέσει 7

6 minutes ago, Bookthiefy said:

Επίσης έχω καλά νέα! Θυμάμαι που όταν είχα πρωτογραψει εδώ για την κατάσταση μου είχατε πει μερικά κορίτσια εφόσον έχω σύντοφο και είμαστε πολλά χρόνια μαζί να συζητήσουμε να κάνουμε κατάψυξη εμβρύων. Άνοιξα την κουβέντα χτες και μου είπε να το κάνουμε ακόμα και σε αυτή την προσπάθεια, και ότι έπρεπε να του το έχω πει κλπ. Θα κάνω τώρα την κατάψυξη ωαρίων και στην επόμενη προσπάθεια λέμε να το κάνουμε έτσι αλλά χωρίς ετ γιατι δεν θελω ακόμη εγκυμοσύνη λόγω και της ηλικίας μου αλλά και οικονομικών. Μπορεί κάποια κοπέλα να μου πει τι χρειάζεται να γίνει από εξετάσεις ίσως και γενικά την διαδικασία για να δώσει σπερμα; ο σύντροφος μου είναι 25.

Μπράβο! Αυτό είναι πολύ καλό! Και μπράβο και στο αγόρι σου που φέρεται τόσο ώριμα. Αφού δεν βιάζεσαι τόσο, θα μπορούσες ίσως να κάνεις και τα χαρτιά σου για την επιτροπή. Δεν ξέρω βέβαια αν λόγω ηλικίας θα εγκριθεί, ίσως έχει κάποιο όριο. Για το σπέρμα εκείνος θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα πλήρες σπερμοδιάγραμμα σε ένα καλό κέντρο και όχι σε αυτά της γειτονιάς, συνταγογραφείται κιόλας, και αναλόγως με τα αποτελέσματα βλέπετε αν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο.   

eardp2.png

16 hours ago, Natassou85 said:

Καλημερα κοριτσια μ..λογω κοβιντ εχω απλετο χρονο κ χω λιωσει στο διαβασμα ..εχθες λοιπον διαβαζα γ αυτο το ΕΡΑ ΤΕΣΤ ..για το παραθυρο εμφυτευσης λεει ..ηθελα να ρωτησω αυτο οι γιατροι το προτεινουν μετα απο πολλες αποτυχιες;; Κ το εχει κανει καποια κοπελα απο δω ; Εγω οπως ξερετε ειχα μια αποτυχημενη εξωσωματικη με μη εμφυτευση κ αναρωτιεμαι μηπως ειναι απαραιτητη αυτη η εξεταση ;; Καλη και ηρεμη Κυριακη ..

Συνήθως ναι, το προτείνουν σε περιπτώσεις επαναλαμβανόμενων ΕΤ χωρίς επιτυχία εμφύτευσης. Εγώ προσώπικα είμαι στο σταδιο που μαζεύω εμβρυα (δεν εχω κανει ΕΤ) και λόγω ηλικίας (πατήμενα 45) ζήτησα από μόνη μου στον γιατρό μου να το κάνω γιατί δεν έχω ηλικιακα και πολλά περιθωρια να κάνω πολλές ΕΤ μιας μου με πολύ δυσκολία μαζευω εμβρυα. Μου ανεφερε ότι συνήθως το κάνουν μετα από αποτυχίες αλλά δεν με απετρεψε από το να το κάνω....και ευτυχώς γιατι βρέθηκε ότι έχω μετατοπισμένο παράθυρο εμφύτευσης. Εγώ προσώπικα θα το πρότεινα αν υπάρχει η οικονομικη δυνατότητα.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή να μην αφήσεις το χρόνο να περνάει λόγο μικρής ηλικίας στη πορεία δεν ξέρεις τι μπορεί να αντιμετωπίσεις το ίδιο έκανα κ εγώ ήμουν 25 χρόνων κ έλεγα εντάξει μωρέ μικρή είμαι ας το αφήσουμε λίγο είχαμε κ κατάψυξη σπέρμα κ είχα σιγουριά μόλις θυμήθηκα να πάρω μπρος μου είχε δημιουργηθεί αυτοάνοσο θυροειδης επίκτητη θρομβοφιλια που κ αυτό στα αυτοάνοσα ανηκει θέλω να πω ότι μόλις μπορέσετε ξεκινήστε.οσο για τις εξετάσεις σίγουρα θα χρειαστούν λοιμώδη σπερμοδιαγραμμα και καλλιέργεια σπέρματος.

πρίν από 16 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπράβο! Αυτό είναι πολύ καλό! Και μπράβο και στο αγόρι σου που φέρεται τόσο ώριμα. Αφού δεν βιάζεσαι τόσο, θα μπορούσες ίσως να κάνεις και τα χαρτιά σου για την επιτροπή. Δεν ξέρω βέβαια αν λόγω ηλικίας θα εγκριθεί, ίσως έχει κάποιο όριο. Για το σπέρμα εκείνος θα μπορούσε να ξεκινήσει με ένα πλήρες σπερμοδιάγραμμα σε ένα καλό κέντρο και όχι σε αυτά της γειτονιάς, συνταγογραφείται κιόλας, και αναλόγως με τα αποτελέσματα βλέπετε αν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο.   

Νόμιζα ότι η επιτροπή είναι μόνο αν κάνεις ολοκληρωμένη εξωσωματικη; Ποσο κοστίζει περίπου το σπερμοδιαγραμμα; να φανταστώ πας σε ένα χώρο και δίνεις εκεί το δείγμα δεν το φέρνεις από το σπίτι 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...