Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

48 minutes ago, JJAA said:

Καλησπέρα κορίτσια σας παρακολουθώ καιρό και χαίρομαι με τις χαρές σας και λυπάμαι με τις λύπες σας...εμείς μετά από 5 ετ χωρίς εμφύτευση σταματήσαμε το ταξίδι τις εξωσωματικής...εγώ ετών 42 και σπέρμα από βιοψία όρχεων λόγω αζωοσπερμιας...το επόμενο βήμα θα ήταν δωρεά ωαρίων αλλά δεν θα συνεχίσουμε...ούτε οικονομικά μπορούμε ούτε ψυχικά άλλη πίεση... περιμένουμε από τον Θεό ένα θαύμα αν είναι το θέλημα Του...αλλιώς θα συνεχίσουμε την ζωή μας χωρίς παιδιά ..είμαστε 20 χρόνια παντρεμένοι...θα συνεχίσω να σας διαβάζω και να εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας...κάθε θετική χοριακη είναι μια νίκη για όλες μας...

Καλησπέρα κοπέλα μου! Να ξέρεις σε θαυμάζω για την δύναμη σου. Αυτή η απόφαση είναι πιο δύσκολη και από όλες τις αποτυχίες μαζί. Πολλές φορές μου έχει πει ο άντρας μου ότι δεν πρέπει να μας γίνεται αυτοσκοπός αλλά πραγματικά δεν ξέρω πού θα έθετα τα όρια μου. Με τρομάζει πολύ η ιδέα. Σκέφτομαι όμως πολύ σοβαρά την υιοθεσία και ενδεχομένως να κάνω την αίτηση αν και η επόμενη μας προσπάθεια αποτύχει. Κι εμείς είμαστε μαζί 20 χρόνια σχεδόν και λέμε όπως και να έρθουν τα πράγματα έχουμε τουλάχιστον ο ένας τον άλλον :) 

• Μου αρέσει 4

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, JJAA είπε:

Καλησπέρα κορίτσια σας παρακολουθώ καιρό και χαίρομαι με τις χαρές σας και λυπάμαι με τις λύπες σας...εμείς μετά από 5 ετ χωρίς εμφύτευση σταματήσαμε το ταξίδι τις εξωσωματικής...εγώ ετών 42 και σπέρμα από βιοψία όρχεων λόγω αζωοσπερμιας...το επόμενο βήμα θα ήταν δωρεά ωαρίων αλλά δεν θα συνεχίσουμε...ούτε οικονομικά μπορούμε ούτε ψυχικά άλλη πίεση... περιμένουμε από τον Θεό ένα θαύμα αν είναι το θέλημα Του...αλλιώς θα συνεχίσουμε την ζωή μας χωρίς παιδιά ..είμαστε 20 χρόνια παντρεμένοι...θα συνεχίσω να σας διαβάζω και να εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας...κάθε θετική χοριακη είναι μια νίκη για όλες μας...

Έρχεται κάποτε η στιγμή που μπαίνει ένα όριο, ένα τέρμα. Καταλαβαίνω ότι η δική σας στιγμή είναι αυτή και είμαι σίγουρη ότι ήρθε έπειτα από πολύ σκέψη και φροντίδα για τον εαυτό και των δυο σας, αλλά και της σχέσης σας. Εύχομαι να είστε γεροί και αγαπημένοι, να ξεπερνάτε τις δυσκολίες μαζί και να χτίζετε ένα όμορφο παρόν και μέλλον με αγάπη. Να είστε πάντα καλά! ❤️

• Μου αρέσει 7

1 hour ago, JJAA είπε:

Αυτό που λες δείχνει πολλή δύναμη κορίτσι μου! Και ήταν καλό που έγραψες εδώ τις σκέψεις σου γιατί μερικές φορές γίνεται εμμονή το να κάνουμε παιδιά και μας αγχώνει κλπ κλπ. Ξεχνάμε ότι στη ζωή υπάρχουν και άλλα πράγματα σημαντικά όπως η οικογένεια, οι φίλοι, η δουλειά που παλέψαμε για να αποκτήσουμε. Οικογένεια είσαι είτε με ένα παιδί και ένα γονιό, είτε 2 σύντροφοι άντρες η γυναίκες κλπ. Σε όλες μας εδώ μέσα είναι σίγουρα σημαντικό και το θέλουμε πολύ ένα παιδάκι αλλα δεν πρέπει να χάνουμε την ουσία και να αναλωνουμε τον εαυτό μας. Μακάρι να τα καταφέρετε φυσικά το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Να είστε καλά και να ζήσετε ένα καλό υπόλοιπο ζωής με υγεία! 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 26 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι όντως πολύ πολύ πολύ δύσκολη η απόφαση σας. Ίσως η ψυχή να εξακολουθεί να αντέχει και να παλεύει..αλλά δυστυχώς όταν στερέψει το πορτοφόλι καλουμαστε να πάρουμε την πιο δύσκολη απόφαση. Χτες πήρα και εγώ την ωραιότατη αρνητική χοριακη μου, μετά από δωρεά. Με πόνεσε περισσότερο από την αποτυχία που είχα με δικό μου υλικό. Η τσέπη μας άδειασε. Έχω άλλη μια βλαστοκυστη. Θα κάνω κάποιες εξετάσεις, θα βάλω την τελευταία μου και με κομμένη την ανάσα θα περιμένω.  

Ευτυχώς πάνω στην απελπισία μου σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που έχω έναν σύζυγο που στέκεται βράχος δίπλα μου και με αγαπάει. Είτε με παιδί, είτε χωρίς παιδι, έχουμε ο ένας τον άλλον. Και νιώθω ευλογημένη γι αυτό. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να συμβεί το θαύμα και σε εσένα και σε όλες όσες παλεύουν. 

Κορίτσι μου γλυκό, διάβασα το αποτέλεσμα σου στο άλλο τοπικ, στο οποίο για την ώρα παρακολουθώ σιωπηλά χωρίς να συμμετέχω και πόνεσε η καρδιά μου. Σκέψου ότι σε είδα και στον ύπνο μου χθες βράδυ, ενώ δε σε ξέρω. Βγάζεις μια απίστευτη δύναμη και ένα τσαγανό, που με κάνουν να πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις σίγουρα! Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για κάποιο λόγο, αλήθεια. Απ' ότι φαίνεται δεν ήταν τώρα η στιγμή, δυστυχώς. Ακούω τον πόνο σου και σε συναισθάνομαι, σου στέλνω μια πολύ σφιχτή αγκαλιά και μοιράζομαι μαζί σου τη σκέψη ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ίσως για να γίνεις ακόμα πιο σοφή μάνα απ' όσο είσαι τώρα, γιατί είσαι ήδη Μάνα. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Tselk ευχαριστώ για την απάντηση. Είσαι ευχαριστημενη από την επικοινωνία κ την αντιμετώπιση από το Θ.Σ νιώθεις ότι δίνει τη δέουσα προσοχη;..Στη διαδικασία μιλάς με την ίδιο ή κάποια μαία;  εχεις κάνει ετ μαζί του; δε ξέρω σε τι φάση είσαι σου εύχομαι ότι καλύτερο. 

Ευχαριστώ για την απάντηση blue velvet. Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου. Σκέφτομαι να κλείσω ένα ραντεβού γνωρίζεται αν κάνει κ διαδικτυακά ραντεβού? Με 3ης μέρας ή βλαστοκυστες έμεινες έγκυος?

Να πω ότι εγώ είμαι στο embryolab σε γενικές γραμμές από την κλινική είμαι ευχαριστημενη όμως νιώθω ότι ίσως θα μπορούσε να πάει κ λιγο καλύτερα.  Δε θέλω η αποτυχία να με επηρεάζει ή η όλη κατάσταση. Έκανα την πρώτη ωοληψια τον Αύγουστο είχα δύο ωαρια γονιμοποιηθηκαν και τα δύο κ κάναμε ετ με φρέσκα δεύτερης μερας με διαιρέσεις 2 και 4 . (Φυσικά τότε δεν είχα ιδέα τι σημαίνει αυτο) εκ των υστέρων καταλαβα ότι μάλλον νωρις τα βάλαμε αλλά βλέπεις η τρίτη μέρα έπεφτε Κυριακή οπότε μάλλον γι αυτό τα βάλαμε Σάββατο; φοβήθηκαν μη χαθούν γιατί μόνο αυτά ειχα; έτσι ήταν το σωστό; αυτές είναι απλά σκέψεις μπορεί να είμαι λαθος αν έχετε άποψη παρακαλώ πείτε μου κάτι πάνω σ αυτό κ τα υπόλοιπα κορίτσια με βάση τη λογική κ την εμπειρία σας.

Έπειτα οι κύκλοι μου πάνε εν αλλαξ τη μια είναι καλος, την αλλη αυξημενη fsh 20 ακυρωνα πολλούς κύκλους κ το τελευταίο 3μηνο αυτός ο καλος κυκλος δεν ερχονταν εχοντας τη μια υψηλή fsh κ την άλλη υψηλα οιστρογόνα άρα κυστικο και πάλι ακυρωνα κ περίμενα να έρθει ο καλος κυκλος να κάνω μια ήπια διέγερση μπας κ πάρω πάλι 2 αντί για ένα. Και μετά ξυπνησε ο γιατρός να μου πει να κάνουμε φυσικούς κ γιατί δεν το λες εξ αρχης να το πάμε συνδυαστικά ποτε με διέγερση κ ποτέ με φυσικους ανάλογα των αιματολογικων κ έχω χάσει τόσους μήνες, εγώ νόμιζα ότι αν έχω υψηλη fsh στο κυκλο εκτός ότι δεν μπορώ να κάνω διέγερση ότι θα είναι κ κακης ποιότητας το ένα ωάριο.Ένιωσα ότι απλά δεν έδωσαν τη προσοχή που έπρεπε. Εσείς πως θα νιώθατε ; θα αλλάζατε κλινική? Η μιας που συννενοηθηκαμε επιτέλους να συνεχίσουμε κ να δούμε που θα μας βγάλει. 

Σχετικά με την υψηλή fsh και την ποιότητα που λες εγω εχω υψηλή fsh λόγω ΠΩΑ αλλα είμαι 23. Οπότε υψηλή fsh δεν σημαίνει κακή ποιότητα ωαρίων αν σε ανησυχεί αυτό. Την ποιότητα την καθορίζει η ηλικία μόνο. Είχες δοκιμάσει διέγερση με υψηλή fsh ; για να δείτε την ανταπόκριση. 

On 31/3/2022 at 8:05 ΠΜ, winspert είπε:

Εκτος απο κατι εξετάσεις προεκλαμψιας που έκανα στο κέντρο,δεν εχω κανει καμία αιματολογική που να αφορα τη διαδικασία της εξωσωματικής για να σου απαντήσω...Τις κανω στην πολη μου και τις στελνω εγω στο γιατρό...

@winspert καλή επιτυχία σου εύχομαι,γρήγορα με μια θετική χοριακη!! Για τις εξετάσεις προεκλαμψίας σε πήραν να σου πουν τα αποτελέσματα;

19 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα να την κάνεις και τότε. Νομίζω πως ο μόνος λόγος που γίνεται πριν την ωορρηξία είναι για να μην υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης. 

Καλωσήρθες κοπέλα μου και καλή επιτυχία! Η πρώτη σου προσπάθεια είναι?

Αα! Λες ε; Θα ρωτήσω αύριο που θα ανοίξουν να δούμε τι θα μου πουν. Περίπτωση τέτοια σε εμάς δεν υπάρχει! Κανένας φόβος! Χαχα

• Μου αρέσει 1

5 hours ago, Angot said:

@marina39

Σίγουρα Ε; και μενα ο φόβος και ο τρόμος μ ειναι, αλλα ντρέπομαι να ρωτησω κ τον γιατρό  :P επίσης οι λακκούβες με το αμαξι και το φτερνισμα με προβληματιζουν! 

Σκέψου αν ίσχυαν όλα αυτά καμία δν θα έμενε εγκυος κ θα είχαμε αφανιστεί ως είδος χαχαχα

• Χαχα 1

1 hour ago, Bookthiefy είπε:

Σχετικά με την υψηλή fsh και την ποιότητα που λες εγω εχω υψηλή fsh λόγω ΠΩΑ αλλα είμαι 23. Οπότε υψηλή fsh δεν σημαίνει κακή ποιότητα ωαρίων αν σε ανησυχεί αυτό. Την ποιότητα την καθορίζει η ηλικία μόνο. Είχες δοκιμάσει διέγερση με υψηλή fsh ; για να δείτε την ανταπόκριση. 

Εσύ είσαι μικρούλα κοριτσάκι μου και λίγα ωοθηλακια να έχεις λογικά θα είναι ποιοτικά. Εγώ είμαι 39 σε περνάω κ κάτι αιώνες χαχα!! Η fsh δεν είναι ίδια σε κάθε κύκλο , υποθέτω το ξέρεις. Θα βρεις ένα κύκλο που θα είναι κάτω από 12 κ θα έχεις καλύτερη ανταπόκριση στα φάρμακα.  Αν θυμάμαι καλά ξεκίνησες διέγερση,σ αυτό το κύκλο πόσο ήταν η fsh σου?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, έχει δει κάποια από εσάς ποτε λιιιιγο αιματακι στο εσώρουχο ενώ βρισκόταν σε φάση διεργεσης; αλλά ελάχιστο τύπου όσο είναι ένα κουκούτσι από καρπούζι. Έχω ραντεβού αύριο αλλά έχω αγχωθεί.

δεν πιςτευω να ειναι τιποτα αυτο το αιμα. λογικα λογω φαρμακων. τελικα τι σου ειπε ο γιατρος λογω κοβιντ;; θα συνεχισεις κανονικα παρακολουθηση; γιατι γνωριζα οτι οταν νοσεις δεν μπορεια να μπεις σε οποιαδηποτε ιατρικη δομη.

@Bookthiefy αλήθεια ξανα έκανες ραπιντ? Από όταν μας το είπες σκεφτόμουν ρε γαμώτο πως είναι δυνατόν να μπορεί να ακυρωθεί μία τέτοιου είδους διαδικασία ενώ έχεις δώσει χρήματα και έχεις φορτώσει τον οργανισμό σου με φάρμακα επειδή το μοριακό μπορεί να σε βγάζει θετική για πολύ καιρό την στιγμή που και ο ΕΟΔΥ συστήνει μόνο 5 μέρες απομόνωση. Δηλαδή μπορείς να συναντήσεις τους πάντες και να πας όπου θες εκτός από τον γιατρό σου. Είναι παράλογο. Μιλάμε για γιατρούς ρε παιδιά που ξέρουν και 10 πράγματα παραπάνω. Θα μπορούσαν στην περίπτωση σου να βασιστούν σε ένα αρνητικό ράπιντ εφόσον έχεις ενημερώσει πόσες μέρες πριν είχες τα συμπτώματα και να μην σου ζητάνε μοριακό. Εγώ θα μιλούσα με τον γιατρό μου πάντως και θα απαιτούσα να επανεξεταστεί ο κανονισμός στην περίπτωση μου. 

eardp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Zenia82 είπε:

Εσύ είσαι μικρούλα κοριτσάκι μου και λίγα ωοθηλακια να έχεις λογικά θα είναι ποιοτικά. Εγώ είμαι 39 σε περνάω κ κάτι αιώνες χαχα!! Η fsh δεν είναι ίδια σε κάθε κύκλο , υποθέτω το ξέρεις. Θα βρεις ένα κύκλο που θα είναι κάτω από 12 κ θα έχεις καλύτερη ανταπόκριση στα φάρμακα.  Αν θυμάμαι καλά ξεκίνησες διέγερση,σ αυτό το κύκλο πόσο ήταν η fsh σου?

Ήταν 15 ... αλλά ο γιατρός μου είπε να προχωρήσουμε. Όντως δεν είχα την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση παρότι πήρα πολλές μονάδες φαρμάκων. Σε επόμενη διέγερση θα του προτείνω αυτό που είπες και εσύ να περιμένω να δω καλή FSH. Δεν νομίζω ότι με συμφέρον οι φυσικοί.  

• Μου αρέσει 1

On 2/4/2022 at 1:56 ΜΜ, Visit a vis είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχει κάνει καμιά από εσάς πρόσφατα σαλπιγγογραφία; Θυμάστε ως ποια μέρα του κύκλου γίνεται; Αλλού διαβάζω μέχρι 10η αλλού μέχρι 14η. Τι ισχύει; 

Καλησπέρα! Από τον κύκλο σου εξαρτάται. Σε γενικές γραμμές μόλις καθαρίσεις από την περίοδο μπορείς να πας. Και εν ξέρεις καλά τον κύκλο σου κλείσε ραντεβού νωρίς, δεν βρίσκεις εύκολα τελευταία στιγμή.

Εγώ με κύκλο 25 ημερών έκανα την 6η μέρα για να μη χάσω την ωορρηξία του μήνα.

αντιβιωση από την προηγούμενη μέρα, απαγορεύονται οι ελεύθερες επαφές πριν και 1 ώρα πριν το παυσίπονο που παίρνεις όταν αδιαθετείς. 

πρίν από 20 λεπτά , Pagotoula είπε:

δεν πιςτευω να ειναι τιποτα αυτο το αιμα. λογικα λογω φαρμακων. τελικα τι σου ειπε ο γιατρος λογω κοβιντ;; θα συνεχισεις κανονικα παρακολουθηση; γιατι γνωριζα οτι οταν νοσεις δεν μπορεια να μπεις σε οποιαδηποτε ιατρικη δομη.

Πηρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε ότι εφόσον δεν είναι ροή σαν της περιόδου δεν μας ανησυχεί. Θα με δει αύριο γιατί το τεστ που έκανα σήμερα βγήκε αρνητικό!!! Τον ενημέρωσα εννοείται και μου είπε ότι είναι καλό σημάδι και ότι θα δούμε αύριο στο μοριακό. Μάκαρι να είναι αρνητικό για να προχωρήσω κανονικά. 

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

@Bookthiefy αλήθεια ξανα έκανες ραπιντ? Από όταν μας το είπες σκεφτόμουν ρε γαμώτο πως είναι δυνατόν να μπορεί να ακυρωθεί μία τέτοιου είδους διαδικασία ενώ έχεις δώσει χρήματα και έχεις φορτώσει τον οργανισμό σου με φάρμακα επειδή το μοριακό μπορεί να σε βγάζει θετική για πολύ καιρό την στιγμή που και ο ΕΟΔΥ συστήνει μόνο 5 μέρες απομόνωση. Δηλαδή μπορείς να συναντήσεις τους πάντες και να πας όπου θες εκτός από τον γιατρό σου. Είναι παράλογο. Μιλάμε για γιατρούς ρε παιδιά που ξέρουν και 10 πράγματα παραπάνω. Θα μπορούσαν στην περίπτωση σου να βασιστούν σε ένα αρνητικό ράπιντ εφόσον έχεις ενημερώσει πόσες μέρες πριν είχες τα συμπτώματα και να μην σου ζητάνε μοριακό. Εγώ θα μιλούσα με τον γιατρό μου πάντως και θα απαιτούσα να επανεξεταστεί ο κανονισμός στην περίπτωση μου. 

Κοριτσι μου σε ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι είμαι αγχωμένη και στεναχωρημενη αλλα σήμερα πήρα μια δόση ελπίδας γιατι το τεστ που έκανα βγηκε αρνητικό! Προχτές είχε βγει μια άχνη γραμμή και σήμερα τίποτα! Μακάρι να δείξει αρνητικό το μοριακό..  δυστυχώς ο κανονισμός είναι κανονισμός οπότε σε περίπτωση θετικού ακυρώνεται όπως και να έχει.. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...