Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Natassou85 είπε:

Εγω ειμαι αλλη ιστορια πονεμενη .. εμεις κανουμε εξωσωματικη λογω ενος κληρονομικου γονιδιου που χρειαζομαστε προεμφυτευτικο.. ειχα πολυ καλη ανταποκριση στη διεγερση κ εκανα 11 βλαστοκυστες οι 7 δυστυχως βγηκαν παθολογικες απο το γονιδιο .. οι 4 που εμειναν οι 2 πρωτες που εβαλα ηταν 98% υγιης αλλα μετριας ποιοτητας 3ΒΒ και 4ΒΑ και εχω κ αλλες 2 με ποσοστο 93% υγιης τις οποιες λεω να της χρησιμοποιησω γιατι και το 93% δε το λες μικρο ποσοστο .. αυτες λοιπον ειναι η μια 4ΑΑ και 4ΑΒ τη τριτη θα εκανα μεταφορα αλλα με βρηκε ο κοβοντ ακυρωθηκε η μεταφορα κ ολες οι ορμονες που πηρα πηγαν στο βροντο .. επισης ειμαι 36 χρονων 

Μάλιστα, κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι στον προεμφυτευτικό δίνουν ποσοστά κατά πόσο τα έμβρυα είναι υγιή, νόμιζα ότι ή είναι ή δεν είναι. Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι... Γιατί ήταν να κάνω το ραντεβού με το γιατρό να μου πει αναλυτικά τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικού την Τρίτη που μας πέρασε, που όμως βγήκα θετική στον κόβιντ και το ραντεβού αναβλήθηκε. Και είχα χαρεί νομίζοντας ότι το εμβρυάκι μας είναι υγιές κατά 99%, γιατί τόσο έγκυρο μου είχαν πει ότι είναι το αποτέλεσμα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει διαβάθμιση όμως. Ουφ. Ναι, στη θέση σου κι εγώ θα προχωρούσα με τα δύο έμβρυα, το 93% είναι εξαιρετικά υψηλό ποσοστό και έχουν και πολύ καλή μορφολογία, άρα καλά ποσοστά επιτυχίας! Εύχομαι στον επόμενο κύκλο που θα τα μεταφέρετε να κάνουν το θαύμα τους! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 hours ago, Κυριακήα1 said:

Γειά σας καινούρια και εγώ εδώ..θα ήθελα να σας ρωτήσω ..είμαι στην 5η ημέρα εμβρυομεταφορας και αντιμετωπίζω θέμα δυσκοιλιοτητας υπάρχει πιθανότητα να χάσω τα εμβρυακια απο σφίξιμο?

Καμία :) ομοιοπαθούσα! Καλώς ήρθες! 

2 hours ago, happiness79 said:

Αν το ψάξεις θα δεις ότι και πολλά μπαχαρικά που βοηθάνε στην εμφύτευση ή και στην τόνωση του οργανισμού γενικά, κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης θέλουν προσοχή, είτε απαγορεύονται, όπως πχ η κανέλλα. Είναι μεγάλη η λίστα. Δεν ξέρω αν είναι όλα της ίδιας βαρύτητας βέβαια, αυτό λογικά θα σου το πει ο γιατρός σου. 

Θα τα μελετήσω όλα από Τρίτη μετά την χοριακή -αν χρειαστεί δλδ. Γενικά ο γιατρός μου είναι αρκετά πρακτικός κ όχι της πολύ λεπτομέρειας που με βοηθάει γιατί μπορεί να γίνω φουλ ocd με αυτά :) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , marina39 είπε:

Θα τα μελετήσω όλα από Τρίτη μετά την χοριακή -αν χρειαστεί δλδ. Γενικά ο γιατρός μου είναι αρκετά πρακτικός κ όχι της πολύ λεπτομέρειας που με βοηθάει γιατί μπορεί να γίνω φουλ ocd με αυτά :) 

@marina39

Σίγουρα Ε; και μενα ο φόβος και ο τρόμος μ ειναι, αλλα ντρέπομαι να ρωτησω κ τον γιατρό  :P επίσης οι λακκούβες με το αμαξι και το φτερνισμα με προβληματιζουν! 

• Μου αρέσει 2

@Κυριακήα1,εγω θα σου πω πως καλο ειναι να μην πιεζεσαι...Φαε ακτινιδια,φαε τροφες που βοηθούν και ισως να πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου αν έχεις μεγάλο πρόβλημα για να σου δώσει κατι,γιατί δεν ειναι οτι καλύτερο... Σου εύχομαι μια μεγαλη χοριακη κοριτσάκι μου!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Μάλιστα, κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι στον προεμφυτευτικό δίνουν ποσοστά κατά πόσο τα έμβρυα είναι υγιή, νόμιζα ότι ή είναι ή δεν είναι. Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι... Γιατί ήταν να κάνω το ραντεβού με το γιατρό να μου πει αναλυτικά τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικού την Τρίτη που μας πέρασε, που όμως βγήκα θετική στον κόβιντ και το ραντεβού αναβλήθηκε. Και είχα χαρεί νομίζοντας ότι το εμβρυάκι μας είναι υγιές κατά 99%, γιατί τόσο έγκυρο μου είχαν πει ότι είναι το αποτέλεσμα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει διαβάθμιση όμως. Ουφ. Ναι, στη θέση σου κι εγώ θα προχωρούσα με τα δύο έμβρυα, το 93% είναι εξαιρετικά υψηλό ποσοστό και έχουν και πολύ καλή μορφολογία, άρα καλά ποσοστά επιτυχίας! Εύχομαι στον επόμενο κύκλο που θα τα μεταφέρετε να κάνουν το θαύμα τους! 

Εσυ εκανες ελεγχο χρωμοσωμιακο εγω γονιδιακο .. ειναι διαφορετικο .. να μην αγχωνεσαι καθολου

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα Ζένια, σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,σου εύχομαι και σένα τα καλύτερα. Θα σου πω τη δική μου ιστορία: Παρόλο που έχω σχετικά χαμηλή ΑΜΗ για την ηλικία μου,η ωοληψια είχε μεγαλη επιτυχία. Γονιμοποιηθηκαν πέντε ωάρια και οι εμβρυολογοι με πήραν συνολικά τρεις φορές για να με ενημερώσουν σχετικά με την εξέλιξη τους.

Καταψυξαμε πέντε βλαστοκυστες πέντε ημερών άριστης ποιότητας:) Ο γιατρός μου είπε να κάνουμε την εμβρυομεταφορα μετά από λίγες μέρες,για να μην πιέσω κ άλλο τον οργανισμό μου,όπως και έγινε. Μπορεί να μην πέτυχα με την πρώτη(βάλαμε ένα),όμως στη δεύτερη προσπάθεια έπιασαν και τα δύο έμβρυα (το ένα το έχασα πριν ένα μήνα,αλλά συνεχίζω με το ένα που έμεινε και πάει πολύ καλά,είμαι στην ένατη εβδομάδα εγκυμοσύνης)

Αυτό που με κέρδισε στον γιατρό,πέραν του ότι ειναι πολύ συμπαθητικός,είναι ότι είναι ειλικρινής,δεν μου φούσκωσε τα μυαλά. Επίσης,δείχνει πολύ ενδιαφέρον,σκέψου ότι μέχρι και τώρα με παίρνει τηλ για να ρωτήσει πώς πάει η εγκυμοσύνη. Μπορεί η κλινική αυτή είναι καινούρια σχετικά με άλλες που είναι "ονόματα" όμως για μένα δε λέει τίποτα αυτό. Έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα εδώ μέσα από κοπέλες που απογοητευτηκαν από τα " ονοματα''. Προσωπικά,θα σου πρότεινα να πας στο φερτιλια και να κάνεις μια συζήτηση με τον Θ.Σ.,να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη δλδ. Σου εύχομαι τέλεια αποτελέσματα και σε λίγο καιρό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μπεμπακι σου❤️❤️❤️

Σ ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχες,που μοιράστηκες την ιστορία σου και για τις πληροφορίες που μου έδωσες με βοήθησες πολύ.❤❤❤

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, Natassou85 said:

Εγω ειμαι αλλη ιστορια πονεμενη .. εμεις κανουμε εξωσωματικη λογω ενος κληρονομικου γονιδιου που χρειαζομαστε προεμφυτευτικο.. ειχα πολυ καλη ανταποκριση στη διεγερση κ εκανα 11 βλαστοκυστες οι 7 δυστυχως βγηκαν παθολογικες απο το γονιδιο .. οι 4 που εμειναν οι 2 πρωτες που εβαλα ηταν 98% υγιης αλλα μετριας ποιοτητας 3ΒΒ και 4ΒΑ και εχω κ αλλες 2 με ποσοστο 93% υγιης τις οποιες λεω να της χρησιμοποιησω γιατι και το 93% δε το λες μικρο ποσοστο .. αυτες λοιπον ειναι η μια 4ΑΑ και 4ΑΒ τη τριτη θα εκανα μεταφορα αλλα με βρηκε ο κοβοντ ακυρωθηκε η μεταφορα κ ολες οι ορμονες που πηρα πηγαν στο βροντο .. επισης ειμαι 36 χρονων 

αγάπη μου είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα πολύ καλά πολύ σύντομα!!Μην σε παιρνει απο κατω. Εγω θα το εκανα για να εχω ησυχο το κεφαλι μου απο τη στιγμη που παιδευτηκατε τοσο και περασατε και απο ελεγχο.ειδικα αφου μεχρι τωρα δεν ειχες εμφυτευση. Ας τα εχεις ελεγξει ολα πριν την επομενη. Ισως ο κοβιντ ηρθε για καλο!Απο το ΕΛΕΝΑ σε εχουν ελεγξει ε; υστεροσκοπηση, σακχαρο;

xu6xp2.png

πρίν από 13 λεπτά , mominthemaking είπε:

αγάπη μου είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα πολύ καλά πολύ σύντομα!!Μην σε παιρνει απο κατω. Εγω θα το εκανα για να εχω ησυχο το κεφαλι μου απο τη στιγμη που παιδευτηκατε τοσο και περασατε και απο ελεγχο.ειδικα αφου μεχρι τωρα δεν ειχες εμφυτευση. Ας τα εχεις ελεγξει ολα πριν την επομενη. Ισως ο κοβιντ ηρθε για καλο!Απο το ΕΛΕΝΑ σε εχουν ελεγξει ε; υστεροσκοπηση, σακχαρο;

Ποιο εννοεις κοριτσι μ οτι θα το εκανες;; Εχω παει ενδοκρινολογο κ ελενα .. εχω ελεγχθει.. μαλιστα απο το Ελενα μου ειπαν οτι μια μεταφορα μονο κ χωρις εμφυτευση δεν σημαινει απολυτως τιποτα .. εννοεις θα μετεφερες και αυτες τις βλαστοκυστες? Εσυ ξεκινησες παλι αγαπη μ;

5 minutes ago, Natassou85 said:

Ποιο εννοεις κοριτσι μ οτι θα το εκανες;; Εχω παει ενδοκρινολογο κ ελενα .. εχω ελεγχθει.. μαλιστα απο το Ελενα μου ειπαν οτι μια μεταφορα μονο κ χωρις εμφυτευση δεν σημαινει απολυτως τιποτα .. εννοεις θα μετεφερες και αυτες τις βλαστοκυστες? Εσυ ξεκινησες παλι αγαπη μ;

Πολύ καλά λένε..Απλά επειδή δεν είναι ότι απλά μαζεύεις έ,βρυα, αλλά περνάς τόσο κόπο αι έλεγχο για να βρεις τα υγιή, εγώ θα εκανα το ΕΡΑ!και υστεροσκόπηση και ngs και ο,τι χρειαζεται για να ειμαι σιγουρη οτι τουλαχιστον απο αυτους τους παραγοντες εισαι καλυμμενη.

Δεν εχω σταματήσει και καθόλου, έτσι μου φαίνεται χαχαχαχαχα!υπομονή και επιμονή..

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

1 ώρα πρίν, marina39 είπε:

Εύχομαι πολύ σύντομα να χρειαστεί να τα ψάξεις όλαααααα!!! Καλά αποτελέσματα να έχεις ❤️

1 ώρα πρίν, Natassou85 είπε:

Εσυ εκανες ελεγχο χρωμοσωμιακο εγω γονιδιακο .. ειναι διαφορετικο .. να μην αγχωνεσαι καθολου

Είσαι σίγουρη ότι δεν είναι το ίδιο? Αφού οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι γενετικές ανωμαλίες! Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Νόμιζα όταν γίνεται βιοψία σε ένα έμβρυο ότι κοιτάνε τα πάντα. 

πρίν από 45 λεπτά , mominthemaking είπε:

Δεν εχω σταματήσει και καθόλου, έτσι μου φαίνεται χαχαχαχαχα!υπομονή και επιμονή..

Η υπομονή και επιμονή σου θα ανταμειφθούν κορίτσι μου, εύχομαι πολύ πολύ σύντομα! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Καλώς όρισες στην παρέα μας και καλή σου επιτυχία Αργυρώ! Θα είναι η πρώτη σου διέγερση/προσπάθεια αυτή τώρα? 

Καλησπέρα καλώς σας βρήκα ευχαριστώ πολύ επίσης. Είναι η πρώτη μου προσπάθεια με διέγερση έκανα κ μια πέρυσι σε φυσικό κύκλο με ένα έμβρυο αλλά δυστυχώς δεν πετυχε.

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Κυριακήα1 είπε:

Γειά σας καινούρια και εγώ εδώ..θα ήθελα να σας ρωτήσω ..είμαι στην 5η ημέρα εμβρυομεταφορας και αντιμετωπίζω θέμα δυσκοιλιοτητας υπάρχει πιθανότητα να χάσω τα εμβρυακια απο σφίξιμο?

Κοριτσι μου τα ιδια κι εδω γιατι παίρνω αντιβίωση και μου κάνει δυσκοιλιότητα. Ομως δεν τα αναλύω τόσο τα πράγματα.Θεωρώ ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Να αγχωνόμαστε για ό,τι περνάει από το χέρι μας για τα υπόλοιπα έχει ο Θεός

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια σας παρακολουθώ καιρό και χαίρομαι με τις χαρές σας και λυπάμαι με τις λύπες σας...εμείς μετά από 5 ετ χωρίς εμφύτευση σταματήσαμε το ταξίδι τις εξωσωματικής...εγώ ετών 42 και σπέρμα από βιοψία όρχεων λόγω αζωοσπερμιας...το επόμενο βήμα θα ήταν δωρεά ωαρίων αλλά δεν θα συνεχίσουμε...ούτε οικονομικά μπορούμε ούτε ψυχικά άλλη πίεση... περιμένουμε από τον Θεό ένα θαύμα αν είναι το θέλημα Του...αλλιώς θα συνεχίσουμε την ζωή μας χωρίς παιδιά ..είμαστε 20 χρόνια παντρεμένοι...θα συνεχίσω να σας διαβάζω και να εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας...κάθε θετική χοριακη είναι μια νίκη για όλες μας...

• Μου αρέσει 9
  • Λυπημένη/-ος 7

1 hour ago, happiness79 είπε:

Εύχομαι πολύ σύντομα να χρειαστεί να τα ψάξεις όλαααααα!!! Καλά αποτελέσματα να έχεις ❤️

Είσαι σίγουρη ότι δεν είναι το ίδιο? Αφού οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι γενετικές ανωμαλίες! Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Νόμιζα όταν γίνεται βιοψία σε ένα έμβρυο ότι κοιτάνε τα πάντα. 

Η υπομονή και επιμονή σου θα ανταμειφθούν κορίτσι μου, εύχομαι πολύ πολύ σύντομα! 

Οχι κοριτσι μ δεν ειναι το ιδιο .. στο γονιδιακο ελεγχο ψαχνεις το συγκεκριμενο γονιδιο .. δεν ειναι σαν το χρωμοσωμικο οποτε μην αγχωνεσαι καθολου

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια, έχει δει κάποια από εσάς ποτε λιιιιγο αιματακι στο εσώρουχο ενώ βρισκόταν σε φάση διεργεσης; αλλά ελάχιστο τύπου όσο είναι ένα κουκούτσι από καρπούζι. Έχω ραντεβού αύριο αλλά έχω αγχωθεί.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...