Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

6 hours ago, happiness79 said:

Έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου, δε ρώτησα γιατί. Τώρα που το googlαρω βρίσκω αυτό: (sorry που το στέλνω έτσι, αλλά δε με αφήνει να αντιγράψω το link και δεν ξέρω πώς να μικρύνω τα γράμματα) 

Επικίνδυνη η βιταμίνη Ε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

ΛΟΝΔΙΝΟ Την προσοχή των εγκύων εφιστούν επιστήμονες από την Ολλανδία καθώς, όπως αναφέρουν, η λήψη βιταμίνης Ε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο γέννησης παιδιού με καρδιακές ανωμαλίες. Ειδικοί του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου Εράσμους στο Ρότερνταμ ανακάλυψαν ότι η πρόσληψη της βιταμίνης, ακόμη και σε δόσεις χαμηλότερες από τη συνιστώμενη ημερήσια δόση, μπορεί να αυξήσει ως και εννέα φορές τον κίνδυνο γέννησης παιδιού με συγγενείς καρδιοπάθειες.

ΤοΒΗΜΑ Team
7 Απριλίου 2009, 07:12 Ενημερώθηκε: 7 Απριλίου 2009, 07:12

Πωπω δεν το ήξερα.. βοηθάει πολύ στην εμφύτευση όμως διάβασα οπως κ η D.. γιαυτό τις παίρνω- ευτυχώς που μου το είπες! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,εύχομαι μια γλυκιά εγκυμοσύνη και σε σένα❤️ Εγώ πολύ τον συμπαθώ,έχει πλάκα και είναι ήρεμος και αυτό με χαλάρωνε αρκετά. Μαγκιά δε μου βγάζει,απλά ώρες ώρες μιλάει πολύ γρήγορα και σε συνδυασμό με τη μάσκα,δεν καταλαβαίνω τι λέει :-D Μπορεί να μην σου ταιριάζει ο χαρακτήρας του,αλλά δεν πειράζει,το σημαντικό είναι να σε καλύπτει σαν γιατρός,όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Σου εύχομαι και πάλι σούπερ αποτελέσματα ❤️

Στα πλαϊνά της κοιλιάς έκανα και μόλις στη δεύτερη ένεση,μελανιασε σχεδόν το 1/3 της αριστερης πλευράς..Μπορώ να τρυπήσω πάνω στη μελάνια η απαγορεύεται? Επειδή κάνω και ενεση prolutex κάθε βράδυ,πρέπει κάπως να βρω μέρος στην κοιλιά μου για να κάνω δύο ενέσεις τη μέρα..Καλά που μου είπες πως δεν πρέπει να κάνω κάτω και πάνω από τον αφαλό,δεν το ήξερα και θα έκανα βλακεία. Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,σου εύχομαι μια γλυκιά εγκυμοσύνη ❤️

Γενικά τα σημεία πάνω και κάτω της κοιλιάς θα σε πονέσουν παραπάνω και μπορεί να σου μαυρίσουν παραπάνω από τα άλλα!!!Τώρα όσον αφορά τη μελάνια δεν ξέρω να σου πω γιατί ακόμα δε χρειάστηκε να κάνω, κάνω γύρω από τις μελανιές αλλά μπορεί να χρειαστεί αργότερα!!!Προσπάθησε τουλάχιστον να κάνεις εκεί που τελειώνει η μελάνια!!Μπορείς πάντως να κάνεις αριστερά τη μια ένεση και δεξιά την άλλη!!Μπορώ να σε καταλάβω γιατί στην τελευταία μου διέγερση έκανα τρεις ενέσεις τη μέρα!!!Βέβαια οι innohep εμένα με πονάνε περισσότερο από τις άλλες ενέσεις που έκανα!!Σ' ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου μακάρι να έχουμε μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Tselek είπε:

Καλή αρχή κορίτσι μου! Εγώ είμαι στο Fertilia, ο,τι χρειαστείς και μπορώ να σε βοηθήσω, μετά χαράς ♥️

Tselk ευχαριστώ για την απάντηση. Είσαι ευχαριστημενη από την επικοινωνία κ την αντιμετώπιση από το Θ.Σ νιώθεις ότι δίνει τη δέουσα προσοχη;..Στη διαδικασία μιλάς με την ίδιο ή κάποια μαία;  εχεις κάνει ετ μαζί του; δε ξέρω σε τι φάση είσαι σου εύχομαι ότι καλύτερο. 

11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα Ζένια,είμαι στο fertilia και ο γιατρός μου είναι ο Θ.Σ,ο οποίος είναι εξαιρετικός επιστήμονας και πολύ συμπαθητικός άνθρωπος. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη τόσο με τον γιατρό,όσο και με όλη την κλινική. Έκανα μια ωοληψια και έμεινα έγκυος με τη δεύτερη εμβρυομεταφορα. 

Ευχαριστώ για την απάντηση blue velvet. Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου. Σκέφτομαι να κλείσω ένα ραντεβού γνωρίζεται αν κάνει κ διαδικτυακά ραντεβού? Με 3ης μέρας ή βλαστοκυστες έμεινες έγκυος?

Να πω ότι εγώ είμαι στο embryolab σε γενικές γραμμές από την κλινική είμαι ευχαριστημενη όμως νιώθω ότι ίσως θα μπορούσε να πάει κ λιγο καλύτερα.  Δε θέλω η αποτυχία να με επηρεάζει ή η όλη κατάσταση. Έκανα την πρώτη ωοληψια τον Αύγουστο είχα δύο ωαρια γονιμοποιηθηκαν και τα δύο κ κάναμε ετ με φρέσκα δεύτερης μερας με διαιρέσεις 2 και 4 . (Φυσικά τότε δεν είχα ιδέα τι σημαίνει αυτο) εκ των υστέρων καταλαβα ότι μάλλον νωρις τα βάλαμε αλλά βλέπεις η τρίτη μέρα έπεφτε Κυριακή οπότε μάλλον γι αυτό τα βάλαμε Σάββατο; φοβήθηκαν μη χαθούν γιατί μόνο αυτά ειχα; έτσι ήταν το σωστό; αυτές είναι απλά σκέψεις μπορεί να είμαι λαθος αν έχετε άποψη παρακαλώ πείτε μου κάτι πάνω σ αυτό κ τα υπόλοιπα κορίτσια με βάση τη λογική κ την εμπειρία σας.

Έπειτα οι κύκλοι μου πάνε εν αλλαξ τη μια είναι καλος, την αλλη αυξημενη fsh 20 ακυρωνα πολλούς κύκλους κ το τελευταίο 3μηνο αυτός ο καλος κυκλος δεν ερχονταν εχοντας τη μια υψηλή fsh κ την άλλη υψηλα οιστρογόνα άρα κυστικο και πάλι ακυρωνα κ περίμενα να έρθει ο καλος κυκλος να κάνω μια ήπια διέγερση μπας κ πάρω πάλι 2 αντί για ένα. Και μετά ξυπνησε ο γιατρός να μου πει να κάνουμε φυσικούς κ γιατί δεν το λες εξ αρχης να το πάμε συνδυαστικά ποτε με διέγερση κ ποτέ με φυσικους ανάλογα των αιματολογικων κ έχω χάσει τόσους μήνες, εγώ νόμιζα ότι αν έχω υψηλη fsh στο κυκλο εκτός ότι δεν μπορώ να κάνω διέγερση ότι θα είναι κ κακης ποιότητας το ένα ωάριο.Ένιωσα ότι απλά δεν έδωσαν τη προσοχή που έπρεπε. Εσείς πως θα νιώθατε ; θα αλλάζατε κλινική? Η μιας που συννενοηθηκαμε επιτέλους να συνεχίσουμε κ να δούμε που θα μας βγάλει. 

• Μου αρέσει 1

13 hours ago, Simodoro said:

Καλησπέρα κορίτσια 

Ξεκίνησα την τρίτη προσπάθεια ΕΤ, είμαι στην έβδομη μέρα του κύκλου με 200 μονάδες πουρεγκον και 150 μενοπουρ. 

Πάω εχτές 6η μέρα στο γυναικολόγο που με παρακολουθεί παρά πολλά χρόνια , μου κάνει υπέρυχο αλλά δεν μέτρα διάμετρο από όλα τα ωοθηλακια παρά μόνο από 1 στην δεξιά και 2 στην αριστερή ωοθήκη.

Στέλνω τα αποτελέσματα στο Γένεσις και μου λένε οι άνθρωποι πως πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα (Σάββατο) ξανά υπέρυχο και να τα μετρήσουμε όλα. 

Παίρνω το γιατρό μου, τσατιζεται, με κραζει και μου λέει πως δεν δέχονται υποδείξεις από κανέναν για τον τρόπο που δουλεύει, αυτό που ζητάνε από το γενεσις είναι παρανοϊκό, δεν ξέρουν τι θέλουν κλπ, πως αυτό υποτιμά το πτυχίο του 

Και πως αυτός δεν συνεργάζεται μαζί τους και αν θέλω να μου δώσει τα χρήματα  μου  πίσω. 

Έρχεται η επόμενη μέρα και στην Αλεξανδρούπολη δεν είναι ανοικτά τα ιατρεία Σάββατο πρωί. 

Πάω στο νοσοκομείο να μου κάνουν υπέρυχο, περιμένω τρεις ώρες, γδυνομαι και ερχεται ο γιατρός να συζητήσουμε γιατί πήγα εκεί και δεν πήγα σε ιδιώτη και πως δεν είναι δική τους δουλειά κλπ 

Ειρωνικός, άσχετος και αγενής βάζω τα κλάματα, το θεωρεί προσβολή, με κραζει και τέλος πάντων αφήνει τους ειδικευόμενους να μου κάνουν υπέρυχο αλλά όχι να τα μετρήσουν όλα αλλά μόνο το μεγαλύτερο και το μικρότερο. 

Ξανά περνώ στο Γένεσις, δίνω τα αποτελέσματα και μου λένε δε γίνεται, δεν ταιριάζει ο υπέρηχος με την ιστραδιολη. 

Άντε να βρούμε Σάββατο απόγευμα γιατρό να μου κάνει υπέρυχο... 

Τυχερές όσες είσαστε σε μεγάλα αστικά κέντρα... 

Καλά αποτελέσματα σε όλες μας 

Ήθελα απλά να πω τον πόνο μου κορίτσια ελπίζω να μην σας ζαλισα 

Δεν μας ζαλιζεις σε καμία περιπτωση. Το μόνο που έχω να πω είναι πως αυτό που κανουν είναι απαράδεκτο. Όμως στη θέση σου, θα έβρισκα έναν οποιοδήποτε τρόπο να κατεβαίνω Αθήνα να με ελέγξουν οι γιατροί του Γενεσις που θα παρουν κ την ευθυνη για όλη την διαδικασία. Να μην τρελαθείς εσυ επειδή οι υπόλοιποι κοιτάζουν τον εγωισμό τους. Για όνομα του Θεού δηλαδή. Κατέβα λίγες μέρες Αθήνα να ξεμπερδεύεις. 

Σου ευχομαι να τελειώσουν ολες οι ταλαιπωρίες σου κ να είσαι τυχερή. 

1 hour ago, Zenia82 said:

Ευχαριστώ για την απάντηση blue velvet. Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου. Σκέφτομαι να κλείσω ένα ραντεβού γνωρίζεται αν κάνει κ διαδικτυακά ραντεβού? Με 3ης μέρας ή βλαστοκυστες έμεινες έγκυος?

Να πω ότι εγώ είμαι στο embryolab σε γενικές γραμμές από την κλινική είμαι ευχαριστημενη όμως νιώθω ότι ίσως θα μπορούσε να πάει κ λιγο καλύτερα.  Δε θέλω η αποτυχία να με επηρεάζει ή η όλη κατάσταση. Έκανα την πρώτη ωοληψια τον Αύγουστο είχα δύο ωαρια γονιμοποιηθηκαν και τα δύο κ κάναμε ετ με φρέσκα δεύτερης μερας με διαιρέσεις 2 και 4 . (Φυσικά τότε δεν είχα ιδέα τι σημαίνει αυτο) εκ των υστέρων καταλαβα ότι μάλλον νωρις τα βάλαμε αλλά βλέπεις η τρίτη μέρα έπεφτε Κυριακή οπότε μάλλον γι αυτό τα βάλαμε Σάββατο; φοβήθηκαν μη χαθούν γιατί μόνο αυτά ειχα; έτσι ήταν το σωστό; αυτές είναι απλά σκέψεις μπορεί να είμαι λαθος αν έχετε άποψη παρακαλώ πείτε μου κάτι πάνω σ αυτό κ τα υπόλοιπα κορίτσια με βάση τη λογική κ την εμπειρία σας.

Έπειτα οι κύκλοι μου πάνε εν αλλαξ τη μια είναι καλος, την αλλη αυξημενη fsh 20 ακυρωνα πολλούς κύκλους κ το τελευταίο 3μηνο αυτός ο καλος κυκλος δεν ερχονταν εχοντας τη μια υψηλή fsh κ την άλλη υψηλα οιστρογόνα άρα κυστικο και πάλι ακυρωνα κ περίμενα να έρθει ο καλος κυκλος να κάνω μια ήπια διέγερση μπας κ πάρω πάλι 2 αντί για ένα. Και μετά ξυπνησε ο γιατρός να μου πει να κάνουμε φυσικούς κ γιατί δεν το λες εξ αρχης να το πάμε συνδυαστικά ποτε με διέγερση κ ποτέ με φυσικους ανάλογα των αιματολογικων κ έχω χάσει τόσους μήνες, εγώ νόμιζα ότι αν έχω υψηλη fsh στο κυκλο εκτός ότι δεν μπορώ να κάνω διέγερση ότι θα είναι κ κακης ποιότητας το ένα ωάριο.Ένιωσα ότι απλά δεν έδωσαν τη προσοχή που έπρεπε. Εσείς πως θα νιώθατε ; θα αλλάζατε κλινική? Η μιας που συννενοηθηκαμε επιτέλους να συνεχίσουμε κ να δούμε που θα μας βγάλει. 

Καλημέρα! Πρώτη μου φορά ακούω να βάζουν 2ης ημέρας έμβρυα. Τόσο καιρό διαβάζω εδώ μέσα και σε άλλα φόρουμ του εξωτερικού και δεν έχω πετύχει άλλη περίπτωση. Μόνο και μόνο γι αυτό εγώ θα είχα φύγει χτες. Τώρα για τις ορμόνες δεν ειμαι και σίγουρη αλλά δεν ξέρω αν είναι λογικό να έχουν ακυρωθεί τόσοι κύκλοι γι αυτόν τον λόγο. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Zenia82 είπε:

Tselk ευχαριστώ για την απάντηση. Είσαι ευχαριστημενη από την επικοινωνία κ την αντιμετώπιση από το Θ.Σ νιώθεις ότι δίνει τη δέουσα προσοχη;..Στη διαδικασία μιλάς με την ίδιο ή κάποια μαία;  εχεις κάνει ετ μαζί του; δε ξέρω σε τι φάση είσαι σου εύχομαι ότι καλύτερο. 

Καλημέρα καλή επιτυχία να έχεις. Είμαι κ εγώ στο ίδιο κέντρο Ζένια μου κάθε περίπτωση την αντιμετωπίζουν διαφορετικά παράδειγμα εγώ σε φυσικό το άφησαν μέχρι να γίνει βλαστοκυστη κ μόνο αν γινόταν θα έκανα έμβρυο μεταφορά άρα κάποιο σκεπτικό υπάρχει στη περίπτωση σου που τα έβαλαν δεύτερης ημέρας. Τώρα όσο αναφορά για τις καθυστερήσεις είναι τρομερά αγχωτικό αυτό το καταλαβαίνω τουλάχιστον τώρα θα σταματήσει αυτή η αναμονή για το αν έχεις καλό κύκλο να γίνει διέγερση αν παρόλα αυτά κάτι δεν σου κολλάει στην όλη υπόθεση υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές.... 

πρίν από 39 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα! Πρώτη μου φορά ακούω να βάζουν 2ης ημέρας έμβρυα. Τόσο καιρό διαβάζω εδώ μέσα και σε άλλα φόρουμ του εξωτερικού και δεν έχω πετύχει άλλη περίπτωση. Μόνο και μόνο γι αυτό εγώ θα είχα φύγει χτες. Τώρα για τις ορμόνες δεν ειμαι και σίγουρη αλλά δεν ξέρω αν είναι λογικό να έχουν ακυρωθεί τόσοι κύκλοι γι αυτόν τον λόγο. 

Καλημέρα Κατερίνα ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι για τις ορμόνες είναι σίγουρο με υψηλή fsh δεν θα έχεις ανταπόκριση στα φάρμακα κ ακυρώνουν το κύκλο.  Τουλάχιστον να μου έλεγαν κ τι άλλες επιλογες υπαρχουν το ένα ωάριο μπορεί να φαίνεται λίγο όταν με την διέγερση κάποιες παίρνουν πολύ παραπάνω όταν όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά όπως στη περίπτωση μου λες ας είναι κ ένα και εύχεσαι να είναι καλό. 

πρίν από 12 λεπτά , argyrw@ είπε:

Καλημέρα καλή επιτυχία να έχεις. Είμαι κ εγώ στο ίδιο κέντρο Ζένια μου κάθε περίπτωση την αντιμετωπίζουν διαφορετικά παράδειγμα εγώ σε φυσικό το άφησαν μέχρι να γίνει βλαστοκυστη κ μόνο αν γινόταν θα έκανα έμβρυο μεταφορά άρα κάποιο σκεπτικό υπάρχει στη περίπτωση σου που τα έβαλαν δεύτερης ημέρας. Τώρα όσο αναφορά για τις καθυστερήσεις είναι τρομερά αγχωτικό αυτό το καταλαβαίνω τουλάχιστον τώρα θα σταματήσει αυτή η αναμονή για το αν έχεις καλό κύκλο να γίνει διέγερση αν παρόλα αυτά κάτι δεν σου κολλάει στην όλη υπόθεση υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές.... 

Καλημέρα αργυρω σ ευχαριστώ για την απάντηση.  Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Νομίζω μπηκαμε σε μια σειρά να εκμετελευτουμε το κάθε κύκλο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο απλά άργησαν να μου το πουν καλή επιτυχία σου εύχομαι.  Με ποιον γιατρο είσαι αν θέλεις πες μου εδώ ή σε πμ.

14 ώρες πρίν, Simodoro είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Ξεκίνησα την τρίτη προσπάθεια ΕΤ, είμαι στην έβδομη μέρα του κύκλου με 200 μονάδες πουρεγκον και 150 μενοπουρ. 

Πάω εχτές 6η μέρα στο γυναικολόγο που με παρακολουθεί παρά πολλά χρόνια , μου κάνει υπέρυχο αλλά δεν μέτρα διάμετρο από όλα τα ωοθηλακια παρά μόνο από 1 στην δεξιά και 2 στην αριστερή ωοθήκη.

Στέλνω τα αποτελέσματα στο Γένεσις και μου λένε οι άνθρωποι πως πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα (Σάββατο) ξανά υπέρυχο και να τα μετρήσουμε όλα. 

Παίρνω το γιατρό μου, τσατιζεται, με κραζει και μου λέει πως δεν δέχονται υποδείξεις από κανέναν για τον τρόπο που δουλεύει, αυτό που ζητάνε από το γενεσις είναι παρανοϊκό, δεν ξέρουν τι θέλουν κλπ, πως αυτό υποτιμά το πτυχίο του 

Και πως αυτός δεν συνεργάζεται μαζί τους και αν θέλω να μου δώσει τα χρήματα  μου  πίσω. 

Έρχεται η επόμενη μέρα και στην Αλεξανδρούπολη δεν είναι ανοικτά τα ιατρεία Σάββατο πρωί. 

Πάω στο νοσοκομείο να μου κάνουν υπέρυχο, περιμένω τρεις ώρες, γδυνομαι και ερχεται ο γιατρός να συζητήσουμε γιατί πήγα εκεί και δεν πήγα σε ιδιώτη και πως δεν είναι δική τους δουλειά κλπ 

Ειρωνικός, άσχετος και αγενής βάζω τα κλάματα, το θεωρεί προσβολή, με κραζει και τέλος πάντων αφήνει τους ειδικευόμενους να μου κάνουν υπέρυχο αλλά όχι να τα μετρήσουν όλα αλλά μόνο το μεγαλύτερο και το μικρότερο. 

Ξανά περνώ στο Γένεσις, δίνω τα αποτελέσματα και μου λένε δε γίνεται, δεν ταιριάζει ο υπέρηχος με την ιστραδιολη. 

Άντε να βρούμε Σάββατο απόγευμα γιατρό να μου κάνει υπέρυχο... 

Τυχερές όσες είσαστε σε μεγάλα αστικά κέντρα... 

Καλά αποτελέσματα σε όλες μας 

Ήθελα απλά να πω τον πόνο μου κορίτσια ελπίζω να μην σας ζαλισα 

Πόσο κρίμα να αγχωνομαστε κ γι αυτά που δεν πρέπει.  Δηλαδή τόσο δύσκολο κ προσβλητικό ήταν για το γιατρο να μετρήσει το μέγεθος από όλα τα ωοθηλακια για όνομα του Θεού.  Για τις επόμενες φορές θα πρότεινα πρώτα να ρωτήσεις στη κλινικη αν έχουν λίστα με γιατρούς να σου προτείνουν κάποιο γιατρο κοντά στη περιοχή σού και δεύτερον να κάνεις μόνη σου αναζήτηση στο ίντερνετ για γυναικολογους στη πόλη ή στη γύρω περιοχή βλέποντας τα βιογραφικά τους συνήθως τα έχουν στις ιστοσελίδες τους. Αν δεις ότι κάποιος έχει εξειδίκευση στην υπογονιμοτητα προτίμησε τον γιατί θα καταλαβαίνει απόλυτα τη κατάσταση. Αν δεν βρεις όταν παίρνεις τηλ να κλείσεις ραντεβού θα λες ότι εισαι σε διαδικασία εξωσωματικής κ θες υπέρηχο για μέτρηση ωοθηλακιων κ πάχος ενδομητριου για να τα δώσεις στη κλινικη σου.  Εγώ έτσι έκανα κ κατέληξα σε γιατρο που ασχολείται με υπογονιμοτητα κ καταλαβαίνει τι λέμε. Οι υπόλοιποι έκαναν αυτό που ζητούσα αλλά δεν μπορούσαν να εκφέρουν αποψη κ κάποιοι ήταν ειλικρινείς να το λένε δεν ασχολούμαι με αυτό έχω αλλού εξειδίκευση. Εύχομαι ότι καλύτερο!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Zenia82 είπε:

Καλημέρα Ζένια, σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,σου εύχομαι και σένα τα καλύτερα. Θα σου πω τη δική μου ιστορία: Παρόλο που έχω σχετικά χαμηλή ΑΜΗ για την ηλικία μου,η ωοληψια είχε μεγαλη επιτυχία. Γονιμοποιηθηκαν πέντε ωάρια και οι εμβρυολογοι με πήραν συνολικά τρεις φορές για να με ενημερώσουν σχετικά με την εξέλιξη τους.

Καταψυξαμε πέντε βλαστοκυστες πέντε ημερών άριστης ποιότητας:) Ο γιατρός μου είπε να κάνουμε την εμβρυομεταφορα μετά από λίγες μέρες,για να μην πιέσω κ άλλο τον οργανισμό μου,όπως και έγινε. Μπορεί να μην πέτυχα με την πρώτη(βάλαμε ένα),όμως στη δεύτερη προσπάθεια έπιασαν και τα δύο έμβρυα (το ένα το έχασα πριν ένα μήνα,αλλά συνεχίζω με το ένα που έμεινε και πάει πολύ καλά,είμαι στην ένατη εβδομάδα εγκυμοσύνης)

Αυτό που με κέρδισε στον γιατρό,πέραν του ότι ειναι πολύ συμπαθητικός,είναι ότι είναι ειλικρινής,δεν μου φούσκωσε τα μυαλά. Επίσης,δείχνει πολύ ενδιαφέρον,σκέψου ότι μέχρι και τώρα με παίρνει τηλ για να ρωτήσει πώς πάει η εγκυμοσύνη. Μπορεί η κλινική αυτή είναι καινούρια σχετικά με άλλες που είναι "ονόματα" όμως για μένα δε λέει τίποτα αυτό. Έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα εδώ μέσα από κοπέλες που απογοητευτηκαν από τα " ονοματα''. Προσωπικά,θα σου πρότεινα να πας στο φερτιλια και να κάνεις μια συζήτηση με τον Θ.Σ.,να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη δλδ. Σου εύχομαι τέλεια αποτελέσματα και σε λίγο καιρό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μπεμπακι σου❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Δυστυχώς ειμαι κ εγω αλλη μια τετοια περιπτωση...Στο πρώτο κέντρο που ειχα πάει, έχοντας πάθει υπερδιέγερση,μου εβαλαν γρήγορα γρήγορα τα δυο εμβρυα κακιστης ποιοτητας που ειχαν απομεινει απο τα 22 ωαρια που μου είχαν πάρει, τη δεύτερη μερα μονο και μονο για να μη χασουν τα λεφτα της εμβρυομεταφορας...

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

11 ώρες πρίν, argyrw@ είπε:

Γεια σας κορίτσια ήρθα κ εγώ στη παρέα σας ξεκινάω κ εγώ αυτό το μήνα έναν κύκλο εξωσωματικης με διέγερση. Και σκέφτηκα από το να είμαι αναγνώστης να συμμετέχω στις συζητήσεις. Καλή επιτυχία να έχουμε όλες...

Καλώς όρισες στην παρέα μας και καλή σου επιτυχία Αργυρώ! Θα είναι η πρώτη σου διέγερση/προσπάθεια αυτή τώρα? 

Διαφημίσεις

Γειά σας καινούρια και εγώ εδώ..θα ήθελα να σας ρωτήσω ..είμαι στην 5η ημέρα εμβρυομεταφορας και αντιμετωπίζω θέμα δυσκοιλιοτητας υπάρχει πιθανότητα να χάσω τα εμβρυακια απο σφίξιμο?

5 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Καλημερα κοριτσια μ..λογω κοβιντ εχω απλετο χρονο κ χω λιωσει στο διαβασμα ..εχθες λοιπον διαβαζα γ αυτο το ΕΡΑ ΤΕΣΤ ..για το παραθυρο εμφυτευσης λεει ..ηθελα να ρωτησω αυτο οι γιατροι το προτεινουν μετα απο πολλες αποτυχιες;; Κ το εχει κανει καποια κοπελα απο δω ; Εγω οπως ξερετε ειχα μια αποτυχημενη εξωσωματικη με μη εμφυτευση κ αναρωτιεμαι μηπως ειναι απαραιτητη αυτη η εξεταση ;; Καλη και ηρεμη Κυριακη ..

Γεια σου, ομοιοπαθούσα με κόβιντ κι εγώ! Ελπίζω να το περνάς ελαφριά! Έκανα το EPA test πολύ πρόσφατα, ύστερα από 4 ανεπιτυχείς ετ (με μόνο 1 φορά εμφύτευση συνολικά). Γενικά ήταν μια εξέταση που δεν την "πιστεύει" ιδιαίτερα ο γιατρός μου, επειδή στο 80% των περιπτώσεων δεν δείχνει διαφορετικό παράθυρο εμφύτευσης από τον μέσο όρο. Η πρόταση του ήταν να πάμε σε βιοψία εμβρύων, γιατί εκεί θεωρούσε ότι εκεί είναι το πρόβλημα, αλλά εγώ ήθελα πέρα από αυτό να δούμε και τη μήτρα συμπληρωματικά για να τα έχουμε ελέγξει όλα και έτσι εκτός από τη βιοψία εμβρύων κάναμε και ΕΡΑ test και βιοψία μήτρας. Τελικά φαίνεται πως ο γιατρός μου είχε δίκιο, η μήτρα ήταν καθαρή από μικρόβια και το παράθυρο εμφύτευσης ήταν μετατοπισμένο μόλις κατά μισή μέρα, που νομίζω ότι δεν έκανε αυτό τη διαφορά. Τα έμβρυα είχαν όντως θέμα, από τα 6 ήταν μόλις το 1 γενετικά υγιές. Νομίζω ότι στην περίπτωση σου με μία αποτυχία στο βιογραφικό σου, ότι λογικά δε χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία γι' αυτή την εξέταση. Σκέψου ότι σπάνια δυστυχώς να πετύχει ετ με την πρώτη. Σου έδωσε ο γιατρός σου κάποιες πιθανές εξηγήσεις για το τι μπορεί να έφταιξε? Τις περισσότερες φορές λένε ότι είναι θέμα ποιότητας εμβρύων. Εσείς τι βάλατε? Βλαστοκύστες και αν ναι τι ποιότητας? Έχεις άλλα έμβρυα? Εύχομαι καλή ανάρρωση από τον κόβιντ και καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια σου! 

• Μου αρέσει 1

Εγω ειμαι αλλη ιστορια πονεμενη .. εμεις κανουμε εξωσωματικη λογω ενος κληρονομικου γονιδιου που χρειαζομαστε προεμφυτευτικο.. ειχα πολυ καλη ανταποκριση στη διεγερση κ εκανα 11 βλαστοκυστες οι 7 δυστυχως βγηκαν παθολογικες απο το γονιδιο .. οι 4 που εμειναν οι 2 πρωτες που εβαλα ηταν 98% υγιης αλλα μετριας ποιοτητας 3ΒΒ και 4ΒΑ και εχω κ αλλες 2 με ποσοστο 93% υγιης τις οποιες λεω να της χρησιμοποιησω γιατι και το 93% δε το λες μικρο ποσοστο .. αυτες λοιπον ειναι η μια 4ΑΑ και 4ΑΒ τη τριτη θα εκανα μεταφορα αλλα με βρηκε ο κοβοντ ακυρωθηκε η μεταφορα κ ολες οι ορμονες που πηρα πηγαν στο βροντο .. επισης ειμαι 36 χρονων 

• Λυπημένη/-ος 1

7 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Πωπω δεν το ήξερα.. βοηθάει πολύ στην εμφύτευση όμως διάβασα οπως κ η D.. γιαυτό τις παίρνω- ευτυχώς που μου το είπες! 

Αν το ψάξεις θα δεις ότι και πολλά μπαχαρικά που βοηθάνε στην εμφύτευση ή και στην τόνωση του οργανισμού γενικά, κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης θέλουν προσοχή, είτε απαγορεύονται, όπως πχ η κανέλλα. Είναι μεγάλη η λίστα. Δεν ξέρω αν είναι όλα της ίδιας βαρύτητας βέβαια, αυτό λογικά θα σου το πει ο γιατρός σου. 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα Ζένια, σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,σου εύχομαι και σένα τα καλύτερα. Θα σου πω τη δική μου ιστορία: Παρόλο που έχω σχετικά χαμηλή ΑΜΗ για την ηλικία μου,η ωοληψια είχε μεγαλη επιτυχία. Γονιμοποιηθηκαν πέντε ωάρια και οι εμβρυολογοι με πήραν συνολικά τρεις φορές για να με ενημερώσουν σχετικά με την εξέλιξη τους.

Καταψυξαμε πέντε βλαστοκυστες πέντε ημερών άριστης ποιότητας:) Ο γιατρός μου είπε να κάνουμε την εμβρυομεταφορα μετά από λίγες μέρες,για να μην πιέσω κ άλλο τον οργανισμό μου,όπως και έγινε. Μπορεί να μην πέτυχα με την πρώτη(βάλαμε ένα),όμως στη δεύτερη προσπάθεια έπιασαν και τα δύο έμβρυα (το ένα το έχασα πριν ένα μήνα,αλλά συνεχίζω με το ένα που έμεινε και πάει πολύ καλά,είμαι στην ένατη εβδομάδα εγκυμοσύνης)

Αυτό που με κέρδισε στον γιατρό,πέραν του ότι ειναι πολύ συμπαθητικός,είναι ότι είναι ειλικρινής,δεν μου φούσκωσε τα μυαλά. Επίσης,δείχνει πολύ ενδιαφέρον,σκέψου ότι μέχρι και τώρα με παίρνει τηλ για να ρωτήσει πώς πάει η εγκυμοσύνη. Μπορεί η κλινική αυτή είναι καινούρια σχετικά με άλλες που είναι "ονόματα" όμως για μένα δε λέει τίποτα αυτό. Έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα εδώ μέσα από κοπέλες που απογοητευτηκαν από τα " ονοματα''. Προσωπικά,θα σου πρότεινα να πας στο φερτιλια και να κάνεις μια συζήτηση με τον Θ.Σ.,να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη δλδ. Σου εύχομαι τέλεια αποτελέσματα και σε λίγο καιρό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μπεμπακι σου❤️❤️❤️

Καλησπερα θα μπροουσα να μάθω κ εγω με ποιον γιατρο ειστε κ σε ποια κλινικη; Με μνμ

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...