Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Σκέψου ότι η μία μελάνια έχει το μέγεθος ενος δαμασκηνου,είναι τρομακτικό..και λέω κάτι λάθος κάνω δε μπορεί..Φοβάμαι πως θα αρχίσω να τρυπαω τα μπούτια μου και δε θέλω καθόλου. Είμαι στην ένατη εβδομάδα εγκυμοσύνης και αν τις συνεχίσω ως το τέλος δε με βλέπω καλά

Κορίτσι μου μια από τα ίδια!!Είμαι στην 10η εβδομάδα και θα τις κανω σίγουρα μέχρι να γεννήσω (αν πάνε όλα καλα) και μάλλον και μετά τη γέννα!!!Να ξέρεις ότι μάλλον όταν αρχίσει να φουσκώνει η κοιλιά αναγκαστικά κάνεις και μπούτια!!Πάντως αυτό που είπε μια κοπέλα παραπάνω για τα πλαϊνά της κοιλιάς έχει απόλυτο δίκιο!!!Γενικά να αποφεύγεις την περιοχή κάτω και πάνω από τον αφαλό!!Καλό υπόλοιπο κύησης σου εύχομαι και με το καλό να κρατήσεις ένα γερό μωρακι στην αγκαλιά σου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Simodoro είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Ξεκίνησα την τρίτη προσπάθεια ΕΤ, είμαι στην έβδομη μέρα του κύκλου με 200 μονάδες πουρεγκον και 150 μενοπουρ. 

Πάω εχτές 6η μέρα στο γυναικολόγο που με παρακολουθεί παρά πολλά χρόνια , μου κάνει υπέρυχο αλλά δεν μέτρα διάμετρο από όλα τα ωοθηλακια παρά μόνο από 1 στην δεξιά και 2 στην αριστερή ωοθήκη.

Στέλνω τα αποτελέσματα στο Γένεσις και μου λένε οι άνθρωποι πως πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα (Σάββατο) ξανά υπέρυχο και να τα μετρήσουμε όλα. 

Παίρνω το γιατρό μου, τσατιζεται, με κραζει και μου λέει πως δεν δέχονται υποδείξεις από κανέναν για τον τρόπο που δουλεύει, αυτό που ζητάνε από το γενεσις είναι παρανοϊκό, δεν ξέρουν τι θέλουν κλπ, πως αυτό υποτιμά το πτυχίο του 

Και πως αυτός δεν συνεργάζεται μαζί τους και αν θέλω να μου δώσει τα χρήματα  μου  πίσω. 

Έρχεται η επόμενη μέρα και στην Αλεξανδρούπολη δεν είναι ανοικτά τα ιατρεία Σάββατο πρωί. 

Πάω στο νοσοκομείο να μου κάνουν υπέρυχο, περιμένω τρεις ώρες, γδυνομαι και ερχεται ο γιατρός να συζητήσουμε γιατί πήγα εκεί και δεν πήγα σε ιδιώτη και πως δεν είναι δική τους δουλειά κλπ 

Ειρωνικός, άσχετος και αγενής βάζω τα κλάματα, το θεωρεί προσβολή, με κραζει και τέλος πάντων αφήνει τους ειδικευόμενους να μου κάνουν υπέρυχο αλλά όχι να τα μετρήσουν όλα αλλά μόνο το μεγαλύτερο και το μικρότερο. 

Ξανά περνώ στο Γένεσις, δίνω τα αποτελέσματα και μου λένε δε γίνεται, δεν ταιριάζει ο υπέρηχος με την ιστραδιολη. 

Άντε να βρούμε Σάββατο απόγευμα γιατρό να μου κάνει υπέρυχο... 

Τυχερές όσες είσαστε σε μεγάλα αστικά κέντρα... 

Καλά αποτελέσματα σε όλες μας 

Ήθελα απλά να πω τον πόνο μου κορίτσια ελπίζω να μην σας ζαλισα 

Αν είναι δυνατόν, τι απαράδεκτη συμπεριφορά, καμία ενσυναίσθηση, τι γαϊδούρια κυκλοφορούν, δηλαδή έλεος! Έχω γίνει έξαλλη. Νομίζω πως στη θέση σου το ίδιο θα πάθαινα, θα με έπιαναν τα, κλάματα σα μικρό παιδί, απροστάτευτο. Δεν είσαι απροστάτευτη όμως. Είσαι γυναικάρα γενναία και δυνατή, με όλη τη σημασία της λέξης. Και κανείς μ@λ@κ@ς δεν μπορεί να στο πάρει αυτό. Απ' ότι κατάλαβα το κέντρο στο οποίο είσαι βρίσκεται σε άλλη πόλη από την οποία ζεις, σωστά? Γι' αυτό και τόση δυσκολία. Δε θα μπορούσες να ζητήσεις από το κέντρο να σου βρούνε αυτοί κάποιο γιατρό στην πόλη σου, που να μπορούνε να συνεργαστούνε ομαλά? Γιατί θα έπρεπε να είναι δική σου δουλειά αυτό? Και στην τελική πες τους ότι εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνεργασία μου μαζί σας αν δε με βοηθήσετε σε αυτό. Να δούμε τι θα κάνουν. Έχουμε διαβάσει ιστορίες εδώ για γυναίκες που μόλις ύψωσαν λιγάκι τη φωνή τους στα κέντρα που βρίσκονται και που είχαν κάποιο θέμα, ότι όχι μόνο βρήκαν το δίκιο τους, αλλά και με το παραπάνω. Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να φύγεις από το κέντρο που είσαι. Πιστεύω ότι δε θα ρίσκαραν να χάσουν πελάτη και κερδισμένη θα βγεις όπως και να έχει. Λυπάμαι ειλικρινά γι' αυτό που σου συνέβη και σε νιώθω. Όσο για το αν είμαστε πιο τυχερές εμείς που ζούμε στα μεγάλα αστικά κέντρα, αυτή είναι μεγάλη κουβέντα! Σε κάποια θέματα όπως αυτό σίγουρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα για εμάς, σκέψου όμως και την ποιότητα ζωής, που κατά τη γνώμη μου είναι αντιστρόφως ανάλογη. Τέλος πάντων. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη διέγερση σου και να γίνεις μανούλα σύντομα και εύκολα! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

4 hours ago, happiness79 said:

Ξερω ότι η βιταμίνη Ε καλό είναι να αποφεύγεται. 

Δυστυχώς οι αντιπηκτικές δεν είναι σαν τις prolutex, πονάνε πολύ και οι μελανιές είναι αναπόφευκτες. Δεν κάνεις τίποτα λάθος! 

Ναι καλέ, αστειεύομαι! Φαγητό μανούλας, ότι πρέπει είναι τώρα ❤️

Γιατί να αποφεύγεται η Ε; 

πρίν από 32 λεπτά , marina39 είπε:

Γιατί να αποφεύγεται η Ε; 

Έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου, δε ρώτησα γιατί. Τώρα που το googlαρω βρίσκω αυτό: (sorry που το στέλνω έτσι, αλλά δε με αφήνει να αντιγράψω το link και δεν ξέρω πώς να μικρύνω τα γράμματα) 

Επικίνδυνη η βιταμίνη Ε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

ΛΟΝΔΙΝΟ Την προσοχή των εγκύων εφιστούν επιστήμονες από την Ολλανδία καθώς, όπως αναφέρουν, η λήψη βιταμίνης Ε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο γέννησης παιδιού με καρδιακές ανωμαλίες. Ειδικοί του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου Εράσμους στο Ρότερνταμ ανακάλυψαν ότι η πρόσληψη της βιταμίνης, ακόμη και σε δόσεις χαμηλότερες από τη συνιστώμενη ημερήσια δόση, μπορεί να αυξήσει ως και εννέα φορές τον κίνδυνο γέννησης παιδιού με συγγενείς καρδιοπάθειες.

ΤοΒΗΜΑ Team
7 Απριλίου 2009, 07:12 Ενημερώθηκε: 7 Απριλίου 2009, 07:12

1 ώρα πρίν, Tselek είπε:

@Blue Velvet καταρχάς, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου  ♥️ Έχουμε τον ίδιο γιατρό, εξαιρετικό επιστήμονα τον λες , «πολυ συμπαθητικό» όμως πώς τον λες;;!;! Είναι πολυ υποστηρικτικός, σε προσέχει, αλλα ώρες ώρες μου βγάζει και μια «μαγκιά» στον τρόπο που μιλάει.. Μόνο δίκη μου εντύπωση είναι;;; :roll:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,εύχομαι μια γλυκιά εγκυμοσύνη και σε σένα❤️ Εγώ πολύ τον συμπαθώ,έχει πλάκα και είναι ήρεμος και αυτό με χαλάρωνε αρκετά. Μαγκιά δε μου βγάζει,απλά ώρες ώρες μιλάει πολύ γρήγορα και σε συνδυασμό με τη μάσκα,δεν καταλαβαίνω τι λέει :-D Μπορεί να μην σου ταιριάζει ο χαρακτήρας του,αλλά δεν πειράζει,το σημαντικό είναι να σε καλύπτει σαν γιατρός,όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Σου εύχομαι και πάλι σούπερ αποτελέσματα ❤️

1 hour ago, Giouli36 είπε:

Κορίτσι μου μια από τα ίδια!!Είμαι στην 10η εβδομάδα και θα τις κανω σίγουρα μέχρι να γεννήσω (αν πάνε όλα καλα) και μάλλον και μετά τη γέννα!!!Να ξέρεις ότι μάλλον όταν αρχίσει να φουσκώνει η κοιλιά αναγκαστικά κάνεις και μπούτια!!Πάντως αυτό που είπε μια κοπέλα παραπάνω για τα πλαϊνά της κοιλιάς έχει απόλυτο δίκιο!!!Γενικά να αποφεύγεις την περιοχή κάτω και πάνω από τον αφαλό!!Καλό υπόλοιπο κύησης σου εύχομαι και με το καλό να κρατήσεις ένα γερό μωρακι στην αγκαλιά σου!!!

Στα πλαϊνά της κοιλιάς έκανα και μόλις στη δεύτερη ένεση,μελανιασε σχεδόν το 1/3 της αριστερης πλευράς..Μπορώ να τρυπήσω πάνω στη μελάνια η απαγορεύεται? Επειδή κάνω και ενεση prolutex κάθε βράδυ,πρέπει κάπως να βρω μέρος στην κοιλιά μου για να κάνω δύο ενέσεις τη μέρα..Καλά που μου είπες πως δεν πρέπει να κάνω κάτω και πάνω από τον αφαλό,δεν το ήξερα και θα έκανα βλακεία. Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,σου εύχομαι μια γλυκιά εγκυμοσύνη ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Tselek είπε:

2 την ημέρα μετά φαγητού μου είχε πει εμένα η εμβρυολογος!

Εμένα μου είχε πει ότι θα πρέπει να είμαι πεντακάθαρη από τυχόν αίμα και να μην ξεπεράσω την 10η μέρα του κύκλου. Οπωσδηποτε μισή ώρα πριν ένα δυνατό παυσίπονο (εγώ είχα κουμπώσει ένα mesulid) γιατί είναι κάπως άβολη η διαδικασία! Καλή επιτυχία ♥️

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλες ις κοπέλες. Είμαι λίγο μπερδεμένη. Τη 13-14 η θα την έκανα. Θα το συζητήσουμε μήπως την αφήσω για επόμενο κύκλο. Αν δεν δείξει κάτι με σαφήνεια δεν έχει νόημα να την κάνω.

Έχω ξανακάνει παλαιότερα. Δεν θυμάμαι τίποτα όμως. Μονάχα ότι μπορούσα να συνεχίσω κανονικά την καθημερινότητά μου. 

Γεια σας κορίτσια ήρθα κ εγώ στη παρέα σας ξεκινάω κ εγώ αυτό το μήνα έναν κύκλο εξωσωματικης με διέγερση. Και σκέφτηκα από το να είμαι αναγνώστης να συμμετέχω στις συζητήσεις. Καλή επιτυχία να έχουμε όλες...

• Μου αρέσει 9

1 hour ago, Visit a vis said:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλες ις κοπέλες. Είμαι λίγο μπερδεμένη. Τη 13-14 η θα την έκανα. Θα το συζητήσουμε μήπως την αφήσω για επόμενο κύκλο. Αν δεν δείξει κάτι με σαφήνεια δεν έχει νόημα να την κάνω.

Έχω ξανακάνει παλαιότερα. Δεν θυμάμαι τίποτα όμως. Μονάχα ότι μπορούσα να συνεχίσω κανονικά την καθημερινότητά μου. 

Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα να την κάνεις και τότε. Νομίζω πως ο μόνος λόγος που γίνεται πριν την ωορρηξία είναι για να μην υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης. 

1 hour ago, argyrw@ said:

Γεια σας κορίτσια ήρθα κ εγώ στη παρέα σας ξεκινάω κ εγώ αυτό το μήνα έναν κύκλο εξωσωματικης με διέγερση. Και σκέφτηκα από το να είμαι αναγνώστης να συμμετέχω στις συζητήσεις. Καλή επιτυχία να έχουμε όλες...

Καλωσήρθες κοπέλα μου και καλή επιτυχία! Η πρώτη σου προσπάθεια είναι?

eardp2.png

πρίν από 36 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα να την κάνεις και τότε. Νομίζω πως ο μόνος λόγος που γίνεται πριν την ωορρηξία είναι για να μην υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης. 

Καλωσήρθες κοπέλα μου και καλή επιτυχία! Η πρώτη σου προσπάθεια είναι?

Καλώς σας βρήκα σε ευχαριστώ πολύ. Με διέγερση ναι η πρώτη. Εκανα κ μια σε φυσικό κύκλο πέρυσι αλλά δεν πέτυχε.

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, argyrw@ said:

Καλώς σας βρήκα σε ευχαριστώ πολύ. Με διέγερση ναι η πρώτη. Εκανα κ μια σε φυσικό κύκλο πέρυσι αλλά δεν πέτυχε.

Εννοείς είχες κάνει και εμβρυομεταφορά πέρυσι ή μόνο ωοληψία από φυσικό? 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εννοείς είχες κάνει και εμβρυομεταφορά πέρυσι ή μόνο ωοληψία από φυσικό? 

Ναι κανονικά και ωοληψια και έμβρυο μεταφορά απλά με το ένα ωάριο του κύκλου έφτασε βλαστοκυστη έκανε έμβρυο μεταφορά αλλά δεν έγινε εμφύτευση. Κ τώρα από Δευτέρα  πρώτα ο Θεός ξεκινάω την διέγερση

Εσύ σε ποιο στάδιο είσαι;

Ωραία, με το καλό λοιπόν! Κι εγώ έκανα την πρώτη μου ανεπιτυχή προσπάθεια με φυσικούς και τώρα λέω να προχωρήσω με διέγερση όπως εσύ. Πως και είχατε προχωρήσει όμως μόνο με ένα έμβρυο? Φοβόσουν για δίδυμα? 

2 hours ago, happiness79 said:

Έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου, δε ρώτησα γιατί. Τώρα που το googlαρω βρίσκω αυτό: (sorry που το στέλνω έτσι, αλλά δε με αφήνει να αντιγράψω το link και δεν ξέρω πώς να μικρύνω τα γράμματα) 

Επικίνδυνη η βιταμίνη Ε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

ΛΟΝΔΙΝΟ Την προσοχή των εγκύων εφιστούν επιστήμονες από την Ολλανδία καθώς, όπως αναφέρουν, η λήψη βιταμίνης Ε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο γέννησης παιδιού με καρδιακές ανωμαλίες. Ειδικοί του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου Εράσμους στο Ρότερνταμ ανακάλυψαν ότι η πρόσληψη της βιταμίνης, ακόμη και σε δόσεις χαμηλότερες από τη συνιστώμενη ημερήσια δόση, μπορεί να αυξήσει ως και εννέα φορές τον κίνδυνο γέννησης παιδιού με συγγενείς καρδιοπάθειες.

ΤοΒΗΜΑ Team
7 Απριλίου 2009, 07:12 Ενημερώθηκε: 7 Απριλίου 2009, 07:12

Έτσι όπως είδα το κείμενο δεν νομίζω να πάρω ποτέ μου βιταμίνη Ε  :lol:

• Χαχα 1

eardp2.png

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ωραία, με το καλό λοιπόν! Κι εγώ έκανα την πρώτη μου ανεπιτυχή προσπάθεια με φυσικούς και τώρα λέω να προχωρήσω με διέγερση όπως εσύ. Πως και είχατε προχωρήσει όμως μόνο με ένα έμβρυο? Φοβόσουν για δίδυμα? 

Έτσι όπως είδα το κείμενο δεν νομίζω να πάρω ποτέ μου βιταμίνη Ε  :lol:

Καλή επιτυχία να έχεις. Όχι δεν το έκανα για τα δίδυμα αν και δεν μου πολύ άρεσε ποτέ η ιδέα των διδύμων ο ένας λόγος που δεν έκανα διαδοχικούς φυσικούς ήταν οικονομικός αλλά για να είμαι ειλικρινής ήμουν πολύ σίγουρη πως αν φτάσει κ γίνει βλαστοκυστη θα έμενα και εγκυος αλλά τελικά μου έμεινε η σιγουριά χαχαχα. Και έτσι τώρα αποφάσισα να μην παιδευομαι ωοληψιες και παρακολουθήσεις κάθε μήνα να το επιχειρήσω κ ότι γίνει.

• Μου αρέσει 1

9 hours ago, Simodoro said:

Καλησπέρα κορίτσια 

Ξεκίνησα την τρίτη προσπάθεια ΕΤ, είμαι στην έβδομη μέρα του κύκλου με 200 μονάδες πουρεγκον και 150 μενοπουρ. 

Πάω εχτές 6η μέρα στο γυναικολόγο που με παρακολουθεί παρά πολλά χρόνια , μου κάνει υπέρυχο αλλά δεν μέτρα διάμετρο από όλα τα ωοθηλακια παρά μόνο από 1 στην δεξιά και 2 στην αριστερή ωοθήκη.

Στέλνω τα αποτελέσματα στο Γένεσις και μου λένε οι άνθρωποι πως πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα (Σάββατο) ξανά υπέρυχο και να τα μετρήσουμε όλα. 

Παίρνω το γιατρό μου, τσατιζεται, με κραζει και μου λέει πως δεν δέχονται υποδείξεις από κανέναν για τον τρόπο που δουλεύει, αυτό που ζητάνε από το γενεσις είναι παρανοϊκό, δεν ξέρουν τι θέλουν κλπ, πως αυτό υποτιμά το πτυχίο του 

Και πως αυτός δεν συνεργάζεται μαζί τους και αν θέλω να μου δώσει τα χρήματα  μου  πίσω. 

Έρχεται η επόμενη μέρα και στην Αλεξανδρούπολη δεν είναι ανοικτά τα ιατρεία Σάββατο πρωί. 

Πάω στο νοσοκομείο να μου κάνουν υπέρυχο, περιμένω τρεις ώρες, γδυνομαι και ερχεται ο γιατρός να συζητήσουμε γιατί πήγα εκεί και δεν πήγα σε ιδιώτη και πως δεν είναι δική τους δουλειά κλπ 

Ειρωνικός, άσχετος και αγενής βάζω τα κλάματα, το θεωρεί προσβολή, με κραζει και τέλος πάντων αφήνει τους ειδικευόμενους να μου κάνουν υπέρυχο αλλά όχι να τα μετρήσουν όλα αλλά μόνο το μεγαλύτερο και το μικρότερο. 

Ξανά περνώ στο Γένεσις, δίνω τα αποτελέσματα και μου λένε δε γίνεται, δεν ταιριάζει ο υπέρηχος με την ιστραδιολη. 

Άντε να βρούμε Σάββατο απόγευμα γιατρό να μου κάνει υπέρυχο... 

Τυχερές όσες είσαστε σε μεγάλα αστικά κέντρα... 

Καλά αποτελέσματα σε όλες μας 

Ήθελα απλά να πω τον πόνο μου κορίτσια ελπίζω να μην σας ζαλισα 

Κορίτσι πολύ λυπάμαι. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά πολλών και επειδή καμία ελληνική κυβέρνηση δεν έχει βάλει όρους στην εξωσωματική ο καθένας κάνει ότι θέλει. Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε έναν σύλλογο / ινστιτούτο που να έχει νομική υπόσταση και να γίνονται καταγγελίες εκεί.. οπως το ινστιτούτο καταναλωτών πχ. 

Καλημερα κοριτσια μ..λογω κοβιντ εχω απλετο χρονο κ χω λιωσει στο διαβασμα ..εχθες λοιπον διαβαζα γ αυτο το ΕΡΑ ΤΕΣΤ ..για το παραθυρο εμφυτευσης λεει ..ηθελα να ρωτησω αυτο οι γιατροι το προτεινουν μετα απο πολλες αποτυχιες;; Κ το εχει κανει καποια κοπελα απο δω ; Εγω οπως ξερετε ειχα μια αποτυχημενη εξωσωματικη με μη εμφυτευση κ αναρωτιεμαι μηπως ειναι απαραιτητη αυτη η εξεταση ;; Καλη και ηρεμη Κυριακη ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...