Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Nels είπε:

Είναι λίγο ζόρικες αλλά θέλει προσοχή κυριως σε 2 πραγματα: 1) όταν τελειώσεις την ένεση απλά ακουμπάς το βαμβάκι με το οινόπνευμα πάνω, δεν το πιέζεις και δεν το τρίβεις και 2) όταν την κάνεις κοιτάς η σχισμή στην ακρη της σύριγγας να κοιτάει προς τα πάνω.

Αυτό με τη σύριγγα που είπες: Δλδ να μην κάνω την ένεση κάθετα,αλλά με πλάγια κλίση,σωστά? Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές,είναι πρώτη φορά που μελανιαζω έτσι και τρόμαξα. Μια κοπελα πιο πάνω είπε να βάλω και κρέμα αρνικα, θα ρωτήσω το γιατρό αν επιτρέπεται και θα παρω

Καλησπέρα κορίτσια 

Ξεκίνησα την τρίτη προσπάθεια ΕΤ, είμαι στην έβδομη μέρα του κύκλου με 200 μονάδες πουρεγκον και 150 μενοπουρ. 

Πάω εχτές 6η μέρα στο γυναικολόγο που με παρακολουθεί παρά πολλά χρόνια , μου κάνει υπέρυχο αλλά δεν μέτρα διάμετρο από όλα τα ωοθηλακια παρά μόνο από 1 στην δεξιά και 2 στην αριστερή ωοθήκη.

Στέλνω τα αποτελέσματα στο Γένεσις και μου λένε οι άνθρωποι πως πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα (Σάββατο) ξανά υπέρυχο και να τα μετρήσουμε όλα. 

Παίρνω το γιατρό μου, τσατιζεται, με κραζει και μου λέει πως δεν δέχονται υποδείξεις από κανέναν για τον τρόπο που δουλεύει, αυτό που ζητάνε από το γενεσις είναι παρανοϊκό, δεν ξέρουν τι θέλουν κλπ, πως αυτό υποτιμά το πτυχίο του 

Και πως αυτός δεν συνεργάζεται μαζί τους και αν θέλω να μου δώσει τα χρήματα  μου  πίσω. 

Έρχεται η επόμενη μέρα και στην Αλεξανδρούπολη δεν είναι ανοικτά τα ιατρεία Σάββατο πρωί. 

Πάω στο νοσοκομείο να μου κάνουν υπέρυχο, περιμένω τρεις ώρες, γδυνομαι και ερχεται ο γιατρός να συζητήσουμε γιατί πήγα εκεί και δεν πήγα σε ιδιώτη και πως δεν είναι δική τους δουλειά κλπ 

Ειρωνικός, άσχετος και αγενής βάζω τα κλάματα, το θεωρεί προσβολή, με κραζει και τέλος πάντων αφήνει τους ειδικευόμενους να μου κάνουν υπέρυχο αλλά όχι να τα μετρήσουν όλα αλλά μόνο το μεγαλύτερο και το μικρότερο. 

Ξανά περνώ στο Γένεσις, δίνω τα αποτελέσματα και μου λένε δε γίνεται, δεν ταιριάζει ο υπέρηχος με την ιστραδιολη. 

Άντε να βρούμε Σάββατο απόγευμα γιατρό να μου κάνει υπέρυχο... 

Τυχερές όσες είσαστε σε μεγάλα αστικά κέντρα... 

Καλά αποτελέσματα σε όλες μας 

Ήθελα απλά να πω τον πόνο μου κορίτσια ελπίζω να μην σας ζαλισα 

• Λυπημένη/-ος 9

πρίν από 5 λεπτά , Simodoro είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Ξεκίνησα την τρίτη προσπάθεια ΕΤ, είμαι στην έβδομη μέρα του κύκλου με 200 μονάδες πουρεγκον και 150 μενοπουρ. 

Πάω εχτές 6η μέρα στο γυναικολόγο που με παρακολουθεί παρά πολλά χρόνια , μου κάνει υπέρυχο αλλά δεν μέτρα διάμετρο από όλα τα ωοθηλακια παρά μόνο από 1 στην δεξιά και 2 στην αριστερή ωοθήκη.

Στέλνω τα αποτελέσματα στο Γένεσις και μου λένε οι άνθρωποι πως πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα (Σάββατο) ξανά υπέρυχο και να τα μετρήσουμε όλα. 

Παίρνω το γιατρό μου, τσατιζεται, με κραζει και μου λέει πως δεν δέχονται υποδείξεις από κανέναν για τον τρόπο που δουλεύει, αυτό που ζητάνε από το γενεσις είναι παρανοϊκό, δεν ξέρουν τι θέλουν κλπ, πως αυτό υποτιμά το πτυχίο του 

Και πως αυτός δεν συνεργάζεται μαζί τους και αν θέλω να μου δώσει τα χρήματα  μου  πίσω. 

Έρχεται η επόμενη μέρα και στην Αλεξανδρούπολη δεν είναι ανοικτά τα ιατρεία Σάββατο πρωί. 

Πάω στο νοσοκομείο να μου κάνουν υπέρυχο, περιμένω τρεις ώρες, γδυνομαι και ερχεται ο γιατρός να συζητήσουμε γιατί πήγα εκεί και δεν πήγα σε ιδιώτη και πως δεν είναι δική τους δουλειά κλπ 

Ειρωνικός, άσχετος και αγενής βάζω τα κλάματα, το θεωρεί προσβολή, με κραζει και τέλος πάντων αφήνει τους ειδικευόμενους να μου κάνουν υπέρυχο αλλά όχι να τα μετρήσουν όλα αλλά μόνο το μεγαλύτερο και το μικρότερο. 

Ξανά περνώ στο Γένεσις, δίνω τα αποτελέσματα και μου λένε δε γίνεται, δεν ταιριάζει ο υπέρηχος με την ιστραδιολη. 

Κοριτσι μου σοκαρίστηκα τι να σου πω.. ποσο δικιο εχεις να εχουμε τον καημο μας να εχουμε και αυτα απαραδεκτοι ολοι και κατα τα αλλα γιατροι..δεν ξερω πραγματικα πως αντεχεις σου ευχομαι να βρεις εναν ανθρωπο να συνεργαστεί μαζι σου και να πανε ολα καλα.. υπομονη και επιμονη στο στοχο σου μην αφηνεις τιποτα να σε επηρεαζει❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Αυτό με τη σύριγγα που είπες: Δλδ να μην κάνω την ένεση κάθετα,αλλά με πλάγια κλίση,σωστά? Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές,είναι πρώτη φορά που μελανιαζω έτσι και τρόμαξα. Μια κοπελα πιο πάνω είπε να βάλω και κρέμα αρνικα, θα ρωτήσω το γιατρό αν επιτρέπεται και θα παρω

Μπορείς να την κάνεις με κλίση 45 αλλα επειδή είναι δύσκολο να το πετύχεις καλύτερα το κάθετα, αλλά πάλι η σύριγγα όταν μπαίνει στο δέρμα να κοιτάει προς τα πάνω η σχισμή. Κι εγώ στις πρώτες έκανα μελανιές αλλά μετά βρήκα το κόλπο και μια χαρα. Βέβαια τυχαίνουν και σημεία που δυσκολεύουν παραπάνω και απέφευγα να τις κάνω σε αυτά, πχ στο κάτω μέρος της κοιλιάς που έχω λιγότερο λίπος από τα πλαϊνά είναι πιο δύσκολο.

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Simodoro είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Πόσο άσχημες συμπεριφορές από ανθρώπους που θα έπρεπε να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζουν! Μη δίνεις σημασία σε αυτούς που χάνουν το νόημα του λειτουργήματος τους.  Γιατί είναι λειτούργημα, δεν είναι απλά δουλεια. Να μη νιώθεις άσχημα, δε φταις σε τίποτα, ούτε είσαι παράλογη. Μη μασάς καθόλου! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος και θα τα καταφερεις! Ευχομαι να βρεις κάποιον επιστήμονα και άνθρωπο να σε καθοδηγεί και να σε προσέχει. Εγώ στις δυσκολίες λέω στον εαυτό μου "eyes on the prize" και συνεχίζουμε!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

On 1/4/2022 at 1:06 ΜΜ, Zenia82 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πρώτη φορά γράφω αν κ σας παρακολουθώ σιωπηλά λίγο καιρό τώρα.  Θα ήθελα τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης αν λίγα από ότι είδα οι περισσότερες είστε Αθήνα να μου προτείνουν κλινικές κ γιατρους.  Αν είναι κάποια στο fertilia κ έχει άποψη ας μου πει. Να ευχηθώ σε όλες μας να αποκτήσουμε τα μωράκια που τόσο επιθυμούμε!!

Καλή αρχή κορίτσι μου! Εγώ είμαι στο Fertilia, ο,τι χρειαστείς και μπορώ να σε βοηθήσω, μετά χαράς ♥️

4 hours ago, Equality said:

Ναι την έκανα,πήγαν όλα πολύ καλά. Βάλαμε δύο πολύ καλά έμβρυα οκτώ κυττάρων και τα υπόλοιπα θα τα αφήσουν να γίνουν βλαστοκύστες.Θα μας ενημερώσουν τη Δευτέρα για το ποσα έμειναν.Το πολύ θετικό είναι ότι βελτιώθηκε πολύ το σπέρμα του άντρα μου σε σχέση με την προηγούμενη φορά.Μου είπε ότι βάλαμε τριών ημερών γιατί ηθελε να αλλάξει το παράθυρο εμφύτευσης.Ο γιατρός ήταν πολύ αισιόδοξος και γενικά σε σχέση με τον γιατρό που είχα στην προηγούμενη προσπάθεια μου είναι πολύ πιο συμπαθής και έτσι είμαι πιο αισιόδοξη αυτή τη φορά.Θεωρώ ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια το πιο σημαντικό είναι να έχεις επικοινωνία με τον γιατρό σου.

Τώρα β-χοριακή σε δύο εβδομάδες... αναμονή...

Δεν ήταν καθόλου υπερβολικός ως το τι πρέπει να κάνω.Μου είπε απλά τις 3-4 πρώτες μέρες να είμαι χαλαρά και στη συνέχεια μπορώ να σηκώνομαι να περπατάω κανονικά ή να μαγειρεύω.

Μπράβο ρε κορίτσι μου! Εύχομαι να πιάσουν και τα δύο!!! Σε πόσες μέρες σου είπε η χοριακή? Αυτό με το παράθυρο εμφύτευσης πάντως πολύ θα ήθελα να μου το εξηγήσει κάποιος. 
Καλέ άλλαξες όνομα προφίλ και λέω γιατί μου βγάζει ότι απαντάω σε άλλον? χαχαχα 

3 hours ago, Equality said:

Ναι το θυμάμαι που τα λέγαμε.Έχεις έρθει Ελλάδα?Σε πόσο καιρό θα κάνεις την προσπάθειά σου;

Κορίτσια ερώτηση: υπάρχουν βιταμίνες που το διάστημα μετά την εμβρυομεταφορά και κατά συνέπεια κατά την εγκυμοσύνη να είναι τοξικες; Γιατί άκουσα το γυναικολόγο να λέει ότι η βιταμίνη D δεν μεταβολίζεται και καλό θα είναι να περιορίσουμε την ποσότητα της αυτό το διάστημα. Κ εγώ την έπαιρνα σωρηδόν (25.000 ui τη βδομάδα)χωρίς να έχω κάνει εδώ και αρκετό καιρό επαναληπτική εξέταση γιατί πριν κάνα τρίμηνο που είχα κάνει τελευταία φορά είχα αρκετή έλλειψη.

Σε αντίθεση νομίζω με τη βιταμίνη C που είπε ότι μεταβολίζεται. Επίσης καλό είναι να παίρνω και φυλλικό οξύ. Επαιρνα όμως και κάτι συμπληρώματα με μυοινοσιτολη της Terra inositol.Λέτε να τα συνεχίσω;

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μία μέτρηση της D και μήπως σιγά σιγά την σταματήσεις κιόλας γιατί έτσι κι αλλιώς από όταν ανοίγει ο καιρός δεν την χρειαζόμαστε πια.

2 hours ago, Blue Velvet said:

Καλησπέρα κορίτσια και καλά αποτελέσματα σε όλες!

Ξεκίνησα ενέσεις innohep και πέραν του ότι πονάνε,έχω κάνει μεγάλες μελανιές στην κοιλιά..Να σημειώσω ότι εδώ και δύο μήνες κάνω κάθε βράδυ ένεση prolutex και όλα είναι μια χαρά,ούτε πόνοι ούτε μελανιές. Κανω κάτι λάθος η μελανιαζετε και εσείς με τις innohep? 

Μου είχε πει μία κοπέλα εδώ ένα κόλπο να ζεσταίνω την ένεση πριν την κάνω και πραγματικά έχει μεγάλη διαφορά στον πόνο. Την έτριβα με τα χέρια μου μπροστά στην σόμπα για μισό λεπτό περίπου και μετά την έκανα.

30 minutes ago, Simodoro said:

Καλησπέρα κορίτσια 

Κορίτσι μου πραγματικά πολύ λυπάμαι για όλο αυτό. Είναι απαράδεκτοι πραγματικά. Ακόμα και αν δεν συμφωνείς ρε άνθρωπε με την προσέγγιση του άλλου γιατρού, σεβάσου την αγωνία και την ταλαιπωρία του ασθενή. Έναν υπέρηχο σου ζητήσαμε και να μετρήσεις 5 μπαλάκια, όχι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς πια, έλεος.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλά αποτελέσματα σε όλες!

Ξεκίνησα ενέσεις innohep και πέραν του ότι πονάνε,έχω κάνει μεγάλες μελανιές στην κοιλιά..Να σημειώσω ότι εδώ και δύο μήνες κάνω κάθε βράδυ ένεση prolutex και όλα είναι μια χαρά,ούτε πόνοι ούτε μελανιές. Κανω κάτι λάθος η μελανιαζετε και εσείς με τις innohep? 

Καλησπέρα!!Όντως οι συγκεκριμένες ενέσεις σου προκαλούν μελανιές ανάλογα που θα τις κάνεις, αν χτυπήσεις δηλ φλέβα ή όχι!!!Εγώ που ρώτησα και αιματολογο αν τις κάνω καλά γιατί είχα αρκετές μελανιές και γρομπουλάκια μου λέει είσαι μια χαρά, πολύ καλύτερα απ' ότι έχει δει σε άλλες!!Οπότε μη σε αγχώνει!!Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν τις κάνεις πολύ καιρό δεν ξέρεις που αλλού να τρυπήσεις γιατί έχει γίνει όλη η κοιλιά σου μπλε!!Πάντως μετά από καμιά δεκαριά μέρες οι μελανιές φεύγουν!!!

Καλή επιτυχία σε όποιο στάδιο κι αν είσαι!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Giouli36 είπε:

Καλησπέρα!!Όντως οι συγκεκριμένες ενέσεις σου προκαλούν μελανιές ανάλογα που θα τις κάνεις, αν χτυπήσεις δηλ φλέβα ή όχι!!!Εγώ που ρώτησα και αιματολογο αν τις κάνω καλά γιατί είχα αρκετές μελανιές και γρομπουλάκια μου λέει είσαι μια χαρά, πολύ καλύτερα απ' ότι έχει δει σε άλλες!!Οπότε μη σε αγχώνει!!Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν τις κάνεις πολύ καιρό δεν ξέρεις που αλλού να τρυπήσεις γιατί έχει γίνει όλη η κοιλιά σου μπλε!!Πάντως μετά από καμιά δεκαριά μέρες οι μελανιές φεύγουν!!!

Καλή επιτυχία σε όποιο στάδιο κι αν είσαι!!!

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Σκέψου ότι η μία μελάνια έχει το μέγεθος ενος δαμασκηνου,είναι τρομακτικό..και λέω κάτι λάθος κάνω δε μπορεί..Φοβάμαι πως θα αρχίσω να τρυπαω τα μπούτια μου και δε θέλω καθόλου. Είμαι στην ένατη εβδομάδα εγκυμοσύνης και αν τις συνεχίσω ως το τέλος δε με βλέπω καλά

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Simodoro είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

Εχω μεινει αφωνη!! Απορω που δεν τα εσπασες ολα εκει μεσα! Μου εχει γυρισει το ματι! Αυτοι θελουν καταγγελιες, μυνησεις και αγωγες.. γτ προφανως δεν εισαι η μονη πελατισσα εκει.. ολες τα ιδια με σενα θα περνανε! Δεν θα σου πω 'υπομονη'.. θα σου πω φυγε οσο πιο συντομα γινεται.. και βαλε ενα προγραμμα λιγων ημερων να μεινεις πχ. στην Αθηνα να κανεις την εξωσωματικη σου οπως πρεπει! Ελπιζω να βρεθει καποιος ανθρωπος να σε φιλοξενησει.. Κι εγω επαρχια μενω και με φιλοξενησαν για την ωοληψια μου. Ευχομαι το καλυτερο κοριτσι μου! ❤

• Μου αρέσει 2

On 1/4/2022 at 1:06 ΜΜ, Zenia82 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πρώτη φορά γράφω αν κ σας παρακολουθώ σιωπηλά λίγο καιρό τώρα.  Θα ήθελα τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης αν λίγα από ότι είδα οι περισσότερες είστε Αθήνα να μου προτείνουν κλινικές κ γιατρους.  Αν είναι κάποια στο fertilia κ έχει άποψη ας μου πει. Να ευχηθώ σε όλες μας να αποκτήσουμε τα μωράκια που τόσο επιθυμούμε!!

Καλησπέρα Ζένια,είμαι στο fertilia και ο γιατρός μου είναι ο Θ.Σ,ο οποίος είναι εξαιρετικός επιστήμονας και πολύ συμπαθητικός άνθρωπος. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη τόσο με τον γιατρό,όσο και με όλη την κλινική. Έκανα μια ωοληψια και έμεινα έγκυος με τη δεύτερη εμβρυομεταφορα. 

On 1/4/2022 at 7:09 ΜΜ, Zenia82 είπε:

Κορίτσια παίρνει καμία  βιταμίνες ovamax; αν ναι τι δοσολογία . Το κουτί γράφει 2 κάψουλες 2 φορες τη μέρα. Σύνολο 4. Πολλές μου φαίνονται.

2 την ημέρα μετά φαγητού μου είχε πει εμένα η εμβρυολογος!

8 ώρες πρίν, Visit a vis είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχει κάνει καμιά από εσάς πρόσφατα σαλπιγγογραφία; Θυμάστε ως ποια μέρα του κύκλου γίνεται; Αλλού διαβάζω μέχρι 10η αλλού μέχρι 14η. Τι ισχύει; 

Εμένα μου είχε πει ότι θα πρέπει να είμαι πεντακάθαρη από τυχόν αίμα και να μην ξεπεράσω την 10η μέρα του κύκλου. Οπωσδηποτε μισή ώρα πριν ένα δυνατό παυσίπονο (εγώ είχα κουμπώσει ένα mesulid) γιατί είναι κάπως άβολη η διαδικασία! Καλή επιτυχία ♥️

πρίν από 34 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι μου! Εύχομαι να πιάσουν και τα δύο!!! Σε πόσες μέρες σου είπε η χοριακή? Αυτό με το παράθυρο εμφύτευσης πάντως πολύ θα ήθελα να μου το εξηγήσει κάποιος. 
Καλέ άλλαξες όνομα προφίλ και λέω γιατί μου βγάζει ότι απαντάω σε άλλον? χαχαχα 

Ευχαριστώ πολύ!Σε δύο εβδομάδες.Ναι άλλαξα όνομα :razz:

πρίν από 34 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα Ζένια,είμαι στο fertilia και ο γιατρός μου είναι ο Θ.Σ,ο οποίος είναι εξαιρετικός επιστήμονας και πολύ συμπαθητικός άνθρωπος. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη τόσο με τον γιατρό,όσο και με όλη την κλινική. Έκανα μια ωοληψια και έμεινα έγκυος με τη δεύτερη εμβρυομεταφορα. 

@Blue Velvet καταρχάς, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου  ♥️ Έχουμε τον ίδιο γιατρό, εξαιρετικό επιστήμονα τον λες , «πολυ συμπαθητικό» όμως πώς τον λες;;!;! Είναι πολυ υποστηρικτικός, σε προσέχει, αλλα ώρες ώρες μου βγάζει και μια «μαγκιά» στον τρόπο που μιλάει.. Μόνο δίκη μου εντύπωση είναι;;; :roll:

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...