Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, winspert said:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Στην αυλη πως εννοεις; Την προηγούμενη φορά μου ειχαν δωσει απλα ενα χαρτί οτι εκανα εμβρυομεταφορα...οχι μεσω αυλης..

Ναι, άλλαξε πολυ προφατα αυτό, κ πλεον όλοι οι γιατροί, για κάθε ασθένεια, δίνουν βεβαίωση ασθένειας μόνο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του hdika.gr κ gov.gr όπου με το ΑΜΚΑ σου μπορούν να γράψουν για σένα αναρρωτική κ πόσες ημέρες. Αυτό μπορείς απευθείας να το κατεβάσεις από την εφαρμογή gov.gr με τους προσωπικούς κωδικούς taxis. 

Είναι όπως περιπου κατεβαζουμε τη βεβαίωση αρνητικου rapid test. 

πρίν από 17 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Ναι, άλλαξε πολυ προφατα αυτό, κ πλεον όλοι οι γιατροί, για κάθε ασθένεια, δίνουν βεβαίωση ασθένειας μόνο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του hdika.gr κ gov.gr όπου με το ΑΜΚΑ σου μπορούν να γράψουν για σένα αναρρωτική κ πόσες ημέρες. Αυτό μπορείς απευθείας να το κατεβάσεις από την εφαρμογή gov.gr με τους προσωπικούς κωδικούς taxis. 

Είναι όπως περιπου κατεβαζουμε τη βεβαίωση αρνητικου rapid test. 

Ααα τελεια...σε ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση...Πολυ πιο ευκολα ετσι!!!

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

On 31/3/2022 at 12:57 ΠΜ, MarialenaG. είπε:

Ευχαριστώ πολύ happiness 79, αύριο θα δούμε πως θα πάει ....καλό βράδυ κορίτσι,να είμαστε καλά

Τελικά μόνο ένα ωάριο ώριμο που είναι στο στάδιο της γονιμοποίησης μέχρι την Τρίτη για να γίνει βλαστοκύστη

πρίν από 37 λεπτά , Makelen είπε:

@despina. Την εκανες κοριτσι μου την ετ;? ολα καλα;? Τι σου ειπε ο γιατρος;?

Ναι την έκανα,πήγαν όλα πολύ καλά. Βάλαμε δύο πολύ καλά έμβρυα οκτώ κυττάρων και τα υπόλοιπα θα τα αφήσουν να γίνουν βλαστοκύστες.Θα μας ενημερώσουν τη Δευτέρα για το ποσα έμειναν.Το πολύ θετικό είναι ότι βελτιώθηκε πολύ το σπέρμα του άντρα μου σε σχέση με την προηγούμενη φορά.Μου είπε ότι βάλαμε τριών ημερών γιατί ηθελε να αλλάξει το παράθυρο εμφύτευσης.Ο γιατρός ήταν πολύ αισιόδοξος και γενικά σε σχέση με τον γιατρό που είχα στην προηγούμενη προσπάθεια μου είναι πολύ πιο συμπαθής και έτσι είμαι πιο αισιόδοξη αυτή τη φορά.Θεωρώ ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια το πιο σημαντικό είναι να έχεις επικοινωνία με τον γιατρό σου.

Τώρα β-χοριακή σε δύο εβδομάδες... αναμονή...

Δεν ήταν καθόλου υπερβολικός ως το τι πρέπει να κάνω.Μου είπε απλά τις 3-4 πρώτες μέρες να είμαι χαλαρά και στη συνέχεια μπορώ να σηκώνομαι να περπατάω κανονικά ή να μαγειρεύω.

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , despina. είπε:

Ναι την έκανα,πήγαν όλα πολύ καλά. Βάλαμε δύο πολύ καλά έμβρυα οκτώ κυττάρων και τα υπόλοιπα θα τα αφήσουν να γίνουν βλαστοκύστες.Θα μας ενημερώσουν τη Δευτέρα για το ποσα έμειναν.Το πολύ θετικό είναι ότι βελτιώθηκε πολύ το σπέρμα του άντρα μου σε σχέση με την προηγούμενη φορά.Μου είπε ότι βάλαμε τριών ημερών γιατί ηθελε να αλλάξει το παράθυρο εμφύτευσης.Ο γιατρός ήταν πολύ αισιόδοξος και γενικά σε σχέση με τον γιατρό που είχα στην προηγούμενη προσπάθεια μου είναι πολύ πιο συμπαθής και έτσι είμαι πιο αισιόδοξη αυτή τη φορά.Θεωρώ ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια το πιο σημαντικό είναι να έχεις επικοινωνία με τον γιατρό σου.

Τώρα β-χοριακή σε δύο εβδομάδες... αναμονή..

Μπραβο βρε κοριτσι.. ολα ειναι πολυ ενθαρυντικα!! Κι αφου ειναι 8 κυτταρων.. εχεις πολυ καλες πιθανοτητες! Ελπιζω οι βλαστοκυστες να σου μεινουν για δευτερη εγκυμοσυνη!!❤❤ Καλη κ ηρεμη αναμονη να εχεις!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , despina. είπε:

Δεν ήταν καθόλου υπερβολικός ως το τι πρέπει να κάνω.Μου είπε απλά τις 3-4 πρώτες μέρες να είμαι χαλαρά και στη συνέχεια μπορώ να σηκώνομαι να περπατάω κανονικά ή να μαγειρεύω.

Καλά αποτελέσματα!!Όλα θα πάνε σούπερ!!

Με τι τιμές σπέρματος περίπου κάνατε την προσπάθεια?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , despina. είπε:

Καλα αποτελέσματα κοριτσάκι μου!!! Εύχομαι μια μεγαλη χοριακη να εχεις!!! 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 35 λεπτά , Αγάπ είπε:

Καλά αποτελέσματα!!Όλα θα πάνε σούπερ!!

Με τι τιμές σπέρματος περίπου κάνατε την προσπάθεια?

Α και β κινητικότητα 10% και μορφολογία 2%. Δεν θυμάμαι πόσο είχαμε πριν α και β κινητικότητα μαζί αλλά ξέρω ότι στο τελευταίο του σπερμοδιάγραμμα ήδη είχε βελτιωθεί η α κινητικότητα η οποία παλαιότερα ήταν 0. Είχε όμως και μορφολογία μηδέν ενώ αυτή τη φορά μας έδωσαν 2%. Αφού ήταν να πάμε για βιοψία και ήρθε εμβρυολόγος και μας είπε ότι το σπέρμα δεν είναι καν οριακό,είναι αρκετά καλό και δεν θα χρειαστεί να κάνουμε τίποτα και πράγματι έτσι αποδείχτηκε. Δεν λέω ότι το σπέρμα είναι σούπερ ντούπερ αλλά σε σχέση με τα εδώ και ενός χρόνου σπερμοδιάγραμματα που έχουμε κάνει είναι στην καλύτερή του φάση.Για τα δεδομένα της εξωσωματικής νομίζω είναι αρκετά καλό. Στην προηγούμενη προσπάθεια κάναμε με 0% μορφολογία. Τουλάχιστον με 2% κάτι καλύτερο είναι αυτή τη φορά.

Δεν ξέρω τι από όλα μας βοήθησε... έπαιρνε τις Advanced mfs Plus, έπαιρνε serpafar γιατί η τεστοστερόνη του ήταν στα κατώτατα χαμηλά όρια, έπαιρνε μάκα, βιταμίνη D, συνένζυμο Q10,για ένα δίμηνο πήρε ασταξανθίνη και πριν τις γιορτές του είχε δώσει και για ενάμιση μήνα προληπτικά διάφορες αντιβιώσεις για να καταπολεμήσει τυχόν προστατίτιδα. Τις τελευταίες 15-20 μέρες έκανε και step και ο άντρας μου το αποδίδει στην και καλά "γυμναστική".Φυσικά αυτό είναι αστείο γιατί είναι πολύ μικρό το διάστημα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , despina. είπε:

Α και β κινητικότητα 10% και μορφολογία 2%. Δεν θυμάμαι πόσο είχαμε πριν α και β κινητικότητα μαζί αλλά ξέρω ότι στο τελευταίο του σπερμοδιάγραμμα ήδη είχε βελτιωθεί η α κινητικότητα η οποία παλαιότερα ήταν 0. Είχε όμως και μορφολογία μηδέν ενώ αυτή τη φορά μας έδωσαν 2%. Αφού ήταν να πάμε για βιοψία και ήρθε εμβρυολόγος και μας είπε ότι το σπέρμα δεν είναι καν οριακό,είναι αρκετά καλό και δεν θα χρειαστεί να κάνουμε τίποτα και πράγματι έτσι αποδείχτηκε. Δεν λέω ότι το σπέρμα είναι σούπερ ντούπερ αλλά σε σχέση με τα εδώ και ενός χρόνου σπερμοδιάγραμματα που έχουμε κάνει είναι στην καλύτερή του φάση.Για τα δεδομένα της εξωσωματικής νομίζω είναι αρκετά καλό. Στην προηγούμενη προσπάθεια κάναμε με 0% μορφολογία. Τουλάχιστον με 2% κάτι καλύτερο είναι αυτή τη φορά.

Δεν ξέρω τι από όλα μας βοήθησε... έπαιρνε τις Advanced mfs Plus, έπαιρνε serpafar γιατί η τεστοστερόνη του ήταν στα κατώτατα χαμηλά όρια, έπαιρνε μάκα, βιταμίνη D, συνένζυμο Q10,για ένα δίμηνο πήρε ασταξανθίνη και πριν τις γιορτές του είχε δώσει και για ενάμιση μήνα προληπτικά διάφορες αντιβιώσεις για να καταπολεμήσει τυχόν προστατίτιδα. Τις τελευταίες 15-20 μέρες έκανε και step και ο άντρας μου το αποδίδει στην και καλά "γυμναστική".Φυσικά αυτό είναι αστείο γιατί είναι πολύ μικρό το διάστημα

Τέλεια!!Σ ευχαριστώ πολύ!! Περιμένω σύντομα να ακούσω τα χαρμόσυνα νέα σου!!

Σε ρώτησα γιατί κι εμείς σε παρομοια φάση ήμασταν...που θα πηγαίναμε για εξωσωματικη με microtese αλλά ο ανδρολογος είπε ότι δεν χρειάζεται και από τη μια χαρήκαμε από την άλλη είμαστε συγκρατημένοι μήπως και αποτύχουμε. Μορφολογία έχουμε 1% και κινητικότητα  0% άριστη, δηλαδή Α+Β 0%, Νωθρη Β 30%, και θα συνεχίσουμε βιταμίνες κι επιπλέον εδωσε Nolvadex. Ο Θεός βοηθός...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Αγάπ είπε:

Τέλεια!!Σ ευχαριστώ πολύ!! Περιμένω σύντομα να ακούσω τα χαρμόσυνα νέα σου!!

Σε ρώτησα γιατί κι εμείς σε παρομοια φάση ήμασταν...που θα πηγαίναμε για εξωσωματικη με microtese αλλά ο ανδρολογος είπε ότι δεν χρειάζεται και από τη μια χαρήκαμε από την άλλη είμαστε συγκρατημένοι μήπως και αποτύχουμε. Μορφολογία έχουμε 1% και κινητικότητα  0% άριστη, δηλαδή Α+Β 0%, Νωθρη Β 30%, και θα συνεχίσουμε βιταμίνες κι επιπλέον εδωσε Nolvadex. Ο Θεός βοηθός...

Ναι το θυμάμαι που τα λέγαμε.Έχεις έρθει Ελλάδα?Σε πόσο καιρό θα κάνεις την προσπάθειά σου;

Κορίτσια ερώτηση: υπάρχουν βιταμίνες που το διάστημα μετά την εμβρυομεταφορά και κατά συνέπεια κατά την εγκυμοσύνη να είναι τοξικες; Γιατί άκουσα το γυναικολόγο να λέει ότι η βιταμίνη D δεν μεταβολίζεται και καλό θα είναι να περιορίσουμε την ποσότητα της αυτό το διάστημα. Κ εγώ την έπαιρνα σωρηδόν (25.000 ui τη βδομάδα)χωρίς να έχω κάνει εδώ και αρκετό καιρό επαναληπτική εξέταση γιατί πριν κάνα τρίμηνο που είχα κάνει τελευταία φορά είχα αρκετή έλλειψη.

Σε αντίθεση νομίζω με τη βιταμίνη C που είπε ότι μεταβολίζεται. Επίσης καλό είναι να παίρνω και φυλλικό οξύ. Επαιρνα όμως και κάτι συμπληρώματα με μυοινοσιτολη της Terra inositol.Λέτε να τα συνεχίσω;

10 ώρες πρίν, Equality είπε:

Κορίτσια καλημέρα!Φεύγω για εμβρυομεταφορά.Από τα 7 έμβρυα που έμειναν πρώτη μέρα μου είπαν ότι γονιμοποιήθηκαν και τα 7 3ης μέρα που είναι σήμερα. Δεν μου είπε πόσων κυττάρων είναι αλλά μου είπε ότι είναι καλά.

Εχω μία συγκρατημένη αισιοδοξία, ομως φοβάμαι γιατί ήθελα να βάλουμε βλαστοκύστες. Από τα 7 θα βάλουμε λογικά τα δύο οπότε θα μείνουν 5.Θα ήθελα να κάνω μία συζήτηση μαζί του μήπως αφήσουμε τα υπόλοιπα να γίνουν βλαστοκύστες. Δεν θα μείνουν δυο-τρεις βλαστοκύστες;Εδώ είχαν μείνει την προηγούμενη που το σπέρμα δεν ήταν και τόσο καλό. Οπότε το καλό είναι οτι αυτά συν το ένα που είχα από την προηγούμενη φορά για δύο προσπάθειες θα έχω τουλάχιστον!

Καλή επιτυχία σε όλες μας!

Καλές και γερές εμφυτεύσεις σου εύχομαι, να πάνε όλα κατ' ευχήν!!! Πάρα πολύ ελπιδοφόρο που προχώρησαν και τα επτά! Σίγουρα θα βάλατε τα καλύτερα! Δεν ξέρω στη φάση που είσαι τι νόημα έχει να σκέφτεσαι τα υπόλοιπα έμβρυα αν θα παραμείνουν 3ης μέρας ή αν θα τα αφήσετε μέχρι 5ης, ειδικά εφόσον μπορείτε να τα ξεπαγώσετε αργότερα αν χρειαστεί και να τα αφήσετε για βλαστοκύστες ή και όχι. Μου φαίνεται ότι δεν είναι της παρούσης. Σίγουρα μια συζήτηση με εμβρυολόγο θα ήταν βοηθητική πάντως. Νομίζω όμως καλύτερα να εστιάσεις στο εδώ και τώρα, γιατί περιμένεις να γίνει το μαγικό πολύ σύντομα στην κοιλίτσα σου! Και θα σε απαλλάξει από τις λοιπές έγνοιες! Με το καλό, στο εύχομαι! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ααα τελεια...σε ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση...Πολυ πιο ευκολα ετσι!!!

Στο γεν στη γραμματεία σε ρωτάνε αν θελεις από το ΗΔΙΚΑ η χειρόγραφη.. 

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια και καλά αποτελέσματα σε όλες!

Ξεκίνησα ενέσεις innohep και πέραν του ότι πονάνε,έχω κάνει μεγάλες μελανιές στην κοιλιά..Να σημειώσω ότι εδώ και δύο μήνες κάνω κάθε βράδυ ένεση prolutex και όλα είναι μια χαρά,ούτε πόνοι ούτε μελανιές. Κανω κάτι λάθος η μελανιαζετε και εσείς με τις innohep? 

10 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου..! Το τελευταιο σπερμοδιαγραμμα ηταν 500χιλ σπερματοζωαρια. Οπότε όσα ωαρια καο να ειχα αυτο τον μήνα, δε νομιζω οτι θα γινοταν γονιμοποιηση.. και μαλιστα φυσικη συλληψη..! Γι αυτο δεν ψαχνομαι για εγκυμοσυνη. Παρ ολο που οι επαφες μας αυτο τον κυκλο ηταν πραγματικα αμετρητες! Χαχ

Θα σου μια ιστορία. Πραγματική. Συνέβη σε γνωστή μου. Έκαναν 2 παιδάκια δίδυμα με τον άντρα της με ετ, γιατί εκείνη είχε βουλωμένες και τις δύο σάλπιγγες (δε θυμάμαι σε τι ποσοστό, μεγάλο πάντως) και εκείνος σχεδόν καθόλου σπέρμα, λίγο και κακό. Μετά από μερικά χρόνια έμεινε έγκυος φυσικά! Είχε καθυστέρηση και νόμιζε ότι την είχε πειράξει το εμβόλιο και ότι γι' αυτό δεν της ερχόταν περίοδος. Δε το πίστευε! Κι όμως ήταν έγκυος!!! Και πήγαν όλα καλά! Για να μην αρχίσω να λέω κι άλλες τέτοιες παρόμοιες ιστορίες που μου έχει διηγηθεί ο γιατρός μου, που συνέβησαν! Παραδείγματα υπάρχουν! Γι' αυτό λέω, βρε λες? Εξάλλου μην ξεχνάς ότι 1 καλό σπερματοζωάριο χρειάζεται μόνο... Πώς είσαι σήμερα? 

9 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Καλημερα κοριτσια , να ρωτησω κατι ξεκινω αρβεκαπ για ετ με κατεψυγμένα μετα την πρωτη ενεση που θα παρω ειναι 0.1 αυτες μ δινει ποσες μερες μετα θα ερθει η περιοδος μου πε ο γιατρος περιπου 5-7 μετες ερχεται μια ψευδόπερίοδος και μετα θεωρητικά αυτη ειναι η πρωτη μερα που θα μου δωσει και σικλακουρ για να κανω την ετ.. εχετε κανει αντίστοιχο πρωτόκολλο; Ετσι να υπολογιζω ποτε περιπου θα προχωρησω..❤️

Δεν έχω ιδέα να σου απαντήσω σ' αυτό που ρωτάς, αλλά σου εύχομαι καλή αρχή!!! Ας είναι αυτή η αρχή του τέλους! Και το έργο αυτό να έχει! happy end! ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...