Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια , να ρωτησω κατι ξεκινω αρβεκαπ για ετ με κατεψυγμένα μετα την πρωτη ενεση που θα παρω ειναι 0.1 αυτες μ δινει ποσες μερες μετα θα ερθει η περιοδος μου πε ο γιατρος περιπου 5-7 μετες ερχεται μια ψευδόπερίοδος και μετα θεωρητικά αυτη ειναι η πρωτη μερα που θα μου δωσει και σικλακουρ για να κανω την ετ.. εχετε κανει αντίστοιχο πρωτόκολλο; Ετσι να υπολογιζω ποτε περιπου θα προχωρησω..❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 36 λεπτά , Makelen είπε:

Καλη επιτυχια να εχεις!!❤ Οσον αφορα τα στατιστικα των βλαστοκυστεων, λογικα μια δυαδα θα την εχεις.. οπότε θεωρητικά αξίζει κ το ρισκο. Τωρα αν τα 3ων ημερων σου ειναι 8 κυτταρων τα περισσοτερα, τοτε ισως μια συζητηση με τον εμβρυολογο να ηταν καλυτερο..

Ευχαριστώ πολύ!Άρα θεωρείς ότι είναι καλύτερα να μείνουν τριών ημερών αν είναι 8 κυττάρων παρά να τα αφήσω να προχωρήσουν σε βλαστοκύστες?

πρίν από 5 λεπτά , despina. είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Άρα θεωρείς ότι είναι καλύτερα να μείνουν τριών ημερών αν είναι 8 κυττάρων παρά να τα αφήσω να προχωρήσουν σε βλαστοκύστες?

Προσωπικα ειμαι ημουν κ θα ειμαι παντα υπερ των βλαστοκυστεων. 3ων ημερων ειναι πολυ λιγες οι περιπτωσεις που θα εβαζα. Αν ειχα ολα κι ολα δυο εως τεσσερα 8 κυτταρων θα τα εβαζα ολα μαζι ομως. Γενικως πιστευω οτι αν ειναι να βαλουμε 3ων ημερων, πρεπει να ειναι αριστα και σιγουρα πανω απο 2. Στη δικη σου περιπτωση το θεμα ειναι οτι ηδη θα βαλεις 2 απο τα 7, ενω εξαρχης θα προτεινα και τα 7 να μεινουν για βλαστοκυστες. Αφου μενουν ομως 5, ναι θα τα αφηνα μεν για βλαστοκυστες. Αν ομως πει ο εμβρυολογος οτι ειναι τελεια.. τοτε και μονο τότε θα το συζητουσα αλλα οχι για μονο 2. Σκεψου οτι αν εχεις πχ 10 3ων ημερων και γινουν 4 βλαστοκυστες, σημαινει οτι εχεις πιασει 40% ποσοστο που εξελιχθηκαν. Αν μεσα σε αυτα τα 4, τα 2 γινουν μωρα.. σημαινει οτι εξαρχης επρεπε να μπουν 3 ή 4 3ων ημερων ωστε να δωσουν 1 μωρο. (Δεν ξερω αν καταλαβες τι λεωω!). Ολα θεμα μαθηματικων κ στατιστικης ειναι..

• Μου αρέσει 6

2 ώρες πρίν, despina. είπε:

Κορίτσια καλημέρα!Φεύγω για εμβρυομεταφορά.Από τα 7 έμβρυα που έμειναν πρώτη μέρα μου είπαν ότι γονιμοποιήθηκαν και τα 7 3ης μέρα που είναι σήμερα. Δεν μου είπε πόσων κυττάρων είναι αλλά μου είπε ότι είναι καλά.

Εχω μία συγκρατημένη αισιοδοξία, ομως φοβάμαι γιατί ήθελα να βάλουμε βλαστοκύστες. Από τα 7 θα βάλουμε λογικά τα δύο οπότε θα μείνουν 5.Θα ήθελα να κάνω μία συζήτηση μαζί του μήπως αφήσουμε τα υπόλοιπα να γίνουν βλαστοκύστες. Δεν θα μείνουν δυο-τρεις βλαστοκύστες;Εδώ είχαν μείνει την προηγούμενη που το σπέρμα δεν ήταν και τόσο καλό. Οπότε το καλό είναι οτι αυτά συν το ένα που είχα από την προηγούμενη φορά για δύο προσπάθειες θα έχω τουλάχιστον!

Καλή επιτυχία σε όλες μας!

Με το καλό!! Καλή επιτυχία!!Σου στέλνουμε θετική ενέργεια!!

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, despina. said:

Κορίτσια καλημέρα!Φεύγω για εμβρυομεταφορά.Από τα 7 έμβρυα που έμειναν πρώτη μέρα μου είπαν ότι γονιμοποιήθηκαν και τα 7 3ης μέρα που είναι σήμερα. Δεν μου είπε πόσων κυττάρων είναι αλλά μου είπε ότι είναι καλά.

Εχω μία συγκρατημένη αισιοδοξία, ομως φοβάμαι γιατί ήθελα να βάλουμε βλαστοκύστες. Από τα 7 θα βάλουμε λογικά τα δύο οπότε θα μείνουν 5.Θα ήθελα να κάνω μία συζήτηση μαζί του μήπως αφήσουμε τα υπόλοιπα να γίνουν βλαστοκύστες. Δεν θα μείνουν δυο-τρεις βλαστοκύστες;Εδώ είχαν μείνει την προηγούμενη που το σπέρμα δεν ήταν και τόσο καλό. Οπότε το καλό είναι οτι αυτά συν το ένα που είχα από την προηγούμενη φορά για δύο προσπάθειες θα έχω τουλάχιστον!

Δεσποινάκι καλή επιτυχία σου εύχομαι! Το 7 στα 7 είναι πολύ ενθαρρυντικό. Μπράβο! Μπορείτε να τα καταψύξετε πάντως τώρα και να τα αφήσετε για βλαστοκύστες αργότερα αν δεν μπορείς να αποφασίσεις.  

1 hour ago, Makelen said:

Προσωπικα ειμαι ημουν κ θα ειμαι παντα υπερ των βλαστοκυστεων. 3ων ημερων ειναι πολυ λιγες οι περιπτωσεις που θα εβαζα. Αν ειχα ολα κι ολα δυο εως τεσσερα 8 κυτταρων θα τα εβαζα ολα μαζι ομως. Γενικως πιστευω οτι αν ειναι να βαλουμε 3ων ημερων, πρεπει να ειναι αριστα και σιγουρα πανω απο 2. Στη δικη σου περιπτωση το θεμα ειναι οτι ηδη θα βαλεις 2 απο τα 7, ενω εξαρχης θα προτεινα και τα 7 να μεινουν για βλαστοκυστες. Αφου μενουν ομως 5, ναι θα τα αφηνα μεν για βλαστοκυστες. Αν ομως πει ο εμβρυολογος οτι ειναι τελεια.. τοτε και μονο τότε θα το συζητουσα αλλα οχι για μονο 2. Σκεψου οτι αν εχεις πχ 10 3ων ημερων και γινουν 4 βλαστοκυστες, σημαινει οτι εχεις πιασει 40% ποσοστο που εξελιχθηκαν. Αν μεσα σε αυτα τα 4, τα 2 γινουν μωρα.. σημαινει οτι εξαρχης επρεπε να μπουν 3 ή 4 3ων ημερων ωστε να δωσουν 1 μωρο. (Δεν ξερω αν καταλαβες τι λεωω!). Ολα θεμα μαθηματικων κ στατιστικης ειναι..

Η Δέσποινα ποντάρει όμως και στο ότι κάποια 3ης μέρας που δεν θα έφταναν σε βλαστοκύστες στο εργαστήριο, ίσως τα καταφέρουν στο περιβάλλον της μήτρας.  

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Έχει κάνει καμιά από εσάς πρόσφατα σαλπιγγογραφία; Θυμάστε ως ποια μέρα του κύκλου γίνεται; Αλλού διαβάζω μέχρι 10η αλλού μέχρι 14η. Τι ισχύει; 

5 ώρες πρίν, despina. είπε:

Με το καλό κορίτσι μου να πετύχεις εμφύτευση και να μείνουν 9 μήνες !!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Visit a vis είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχει κάνει καμιά από εσάς πρόσφατα σαλπιγγογραφία; Θυμάστε ως ποια μέρα του κύκλου γίνεται; Αλλού διαβάζω μέχρι 10η αλλού μέχρι 14η. Τι ισχύει; 

Γενικα πρεπει να γινονται μετα το τελος της περιόδου και πριν την ωορηξια οπως και αλλες εξετασεις αντιστοιχα αρα αναλογα και τον κυκλο σου ιδανικά 7-12 μερα 

πρίν από 22 λεπτά , Visit a vis είπε:

Γυρω στην 8η με 10η μου ειχαν πει εμενα. Πρεπει να καθαρισεις καλα απο περιοδο και να εχεις αυστηρα αποχη απο το σεξ. Θα σου δωσει κ αντιβιωση. Ωστοσο ειτε στο πει ειτε οχι.. (γτ δεν το λενε ολοι, δεν τους ενδιαφερει), παρε ενα παυσιπονο καμια ωρα πριν το ραντεβου σου. Το παυσιπονο που παιρνεις για τον πόνο της περιοδου. Ελπιζω να ειναι πεντακαθαρη η σαλπιγγογραφια σου κοριτσι μου!❤

Διαφημίσεις

36 minutes ago, Visit a vis said:

15 minutes ago, Makelen said:

Γυρω στην 8η με 10η μου ειχαν πει εμενα. Πρεπει να καθαρισεις καλα απο περιοδο και να εχεις αυστηρα αποχη απο το σεξ. Θα σου δωσει κ αντιβιωση. Ωστοσο ειτε στο πει ειτε οχι.. (γτ δεν το λενε ολοι, δεν τους ενδιαφερει), παρε ενα παυσιπονο καμια ωρα πριν το ραντεβου σου. Το παυσιπονο που παιρνεις για τον πόνο της περιοδου. Ελπιζω να ειναι πεντακαθαρη η σαλπιγγογραφια σου κοριτσι μου!❤

Κι εγώ τέτοια μέρα περίπου την είχα κάνει, 8η με 10η. Εμένα mesulid μου είχαν πει να πάρω μία ώρα πριν. Καλή επιτυχία! 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Κοριτσια,την 7ημερη αδεια που παίρνουμε μετα την εμβρυομεταφορα,τη δικαιουμαστε φαντάζομαι σε καθε εμβρυομεταφορα και οχι εφάπαξ,σωστα; Υπάρχει περιορισμός μεσα στο χρόνο; Γνωριζετε;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

9 minutes ago, kateriiina25 said:

Κι εγώ τέτοια μέρα περίπου την είχα κάνει, 8η με 10η. Εμένα mesulid μου είχαν πει να πάρω μία ώρα πριν. Καλή επιτυχία! 

Διορθώνω. 11η μέρα την είχα κάνει. Μόλις το τσέκαρα 

eardp2.png

13 minutes ago, winspert said:

Κοριτσια,την 7ημερη αδεια που παίρνουμε μετα την εμβρυομεταφορα,τη δικαιουμαστε φαντάζομαι σε καθε εμβρυομεταφορα και οχι εφάπαξ,σωστα; Υπάρχει περιορισμός μεσα στο χρόνο; Γνωριζετε;

Καλησπέρα. Τη δικαιουσαι σε κάθε προσπάθεια εμβρυομεταφοράς. Απλα ζητάς από το γιατρό να σου γράψει ότι έκανες εξωσωματική κ μετράει από τη μέρα της ετ. Πλέον γίνονται όλα ηλεκτρονικα, όποτε στην άυλη. 

Σου ευχομαι καλη επιτυχία. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Iraki2022 είπε:

Καλησπέρα. Τη δικαιουσαι σε κάθε προσπάθεια εμβρυομεταφοράς. Απλα ζητάς από το γιατρό να σου γράψει ότι έκανες εξωσωματική κ μετράει από τη μέρα της ετ. Πλέον γίνονται όλα ηλεκτρονικα, όποτε στην άυλη. 

Σου ευχομαι καλη επιτυχία. 

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Στην αυλη πως εννοεις; Την προηγούμενη φορά μου ειχαν δωσει απλα ενα χαρτί οτι εκανα εμβρυομεταφορα...οχι μεσω αυλης..

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...