Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Τις πρώτες δύο φορές που έκανα ετ δεν πήρα καθόλου αντιπηκτικές. Τις άλλες δύο που ακολούθησαν (με τον ίδιο γιατρό) πήρα, τις ξεκίνησα όμως τη μέρα της εμβρυομεταφοράς. Πιο πριν έπαιρνα μόνο salospir. 

Vasclor δεν έχω πάρει κι έτσι δεν ξέρω να σου πω πώς λειτουργεί σε σχέση με τα Utrogestan που έβαζα ενδοκολπικά. 

Ούτε εμένα μου έδιναν προβιοτικά με την αντιβίωση. Έπαιρνα όμως μόνη μου, γιατί ξέρω ότι αν δεν τα πάρω με πειράζει. Τους το είχα πει και μου είπαν οκ. Επίσης, επειδή η αντιβίωση μου προκαλεί μυκητιάσεις, τους το είπα κι αυτό και μου έδωσαν προληπτικά κολπικά υπόθετα για θεραπεία από μύκητες για λίγες μέρες. 

Εγώ στις 2 τελευταίες ετ πάντως έπαιρνα και salospir και έκανα αντιπηκτικές. Οπότε δεν είναι κανόνας ή το ένα ή το άλλο. 

Καλό μήνα και καλή σου αρχή! Πίνε πάρα πολύ νερό γιατί η ενυδάτωση βοηθάει στην καλή ποιότητα των ωαρίων και προσπάθησε να τρέφεσαι όσο πιο υγιεινά μπορείς! Από φρούτα ο ανανάς είναι σούπερ τροφή για τα ωάρια, το ίδιο και τα πορτοκάλια. Τα όσπρια κάνουν επίσης πολύ καλό και το ψάρι. Το κρέας αν τρως καλύτερα να το αποφύγεις. Προσπάθησε να καταναλώνεις προϊόντα ολικής. Ο λιναρόσπορος επίσης είναι σούπερ για την καλή ποιότητα των ωαρίων και τα αβοκάντο που έχουν Ω3, καθώς και οι καρποί. Νομίζω και όλα τα μούρα, α, και τα δαμάσκηνα! Από γαλακτοκομικά όχι light και καλύτερα κατσικίσια, αν σου είναι οκ η γεύση τους. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! 

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί είχα διαβάσει ότι η πρωτεΐνη είναι καλό να μην είναι ζωικής προέλευσης, αλλά να λαμβάνεται από ψάρια, όσπρια και καρπούς. 

Μπράβο!!! Ωραία νέα αυτά! Κάτσε όμως γιατί μπερδεύτηκα... Κάνατε ήδη μία σπερματέγχυση σήμερα και αν αύριο έχει πέσει, σκέφτεσαι αν θα κάνετε άλλη μια σπερματέγχυση αύριο ή αλλιώς φυσική επαφή? Δεν ξέρω, μα πόσες σπερματεγχύσεις να κάνεις πια σε έναν κύκλο? Έχουν κι ένα κόστος. Στη θέση σου θα πήγαινα με φυσική επαφή μάλλον. Εκτός κι αν κάτι δεν κατάλαβα καλά και δεν κάνατε ήδη μια σπερματέγχυση σήμερα, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έκανα σπερματέγχυση αύριο. Συγνώμη αν σε μπέρδεψα, αλλά μπερδεύτηκα κι εγώ και δεν ήμουν σίγουρη τι εννοούσες!! Μπορεί βέβαια να είναι στη θέση του και να το τσιμπήσετε αύριο το αφρατούλι, χεχε!! Ότι και να γίνει εύχομαι να είναι το καλύτερο! 

Σε ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές σου!!! Δεν γνώριζα για τον ανανά κ τα δαμάσκηνα. Καλή επιτυχία κ σε εσένα, ευχομαι η βλαστοκυστη που έχετε να είναι το παιδάκι σας κ σύντομα! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 hours ago, happiness79 said:

Α, οκ, αν το επαναληπτικό ισχύει μόνο για 4 μήνες τότε φυσικό ήταν που δε με "έπιασε", γιατί τους φυσικούς κύκλους τους έκανα χωρίς μέθη. Εννοείται ότι είναι φουλ αισχροκερδείς, ειδικά σε αυτό το χώρο... Τι 4 μήνες τώρα, λες και σε 5 μήνες θα έχει αλλάξει κάτι! Άσε πια με αυτό το οικογενειακό ιστορικό που κάθε φορά με ρωτάει από τι πέθανε ο πατέρας μου, λες και υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει κάτι από την προηγούμενη φορά, δηλαδή έλεος! 

Νομίζεις μας θυμούνται... :)

Διαφημίσεις

1 hour ago, Καντι said:

Κοριτσια στο γενεσις ζητάνε τεστ ραπιντ ή μοριακό αν εισαι εμβολιασμενος για να κανεις ωοληψια;

Ράπιντ 48 ωρών για ωοληψία και ετ σε σένα και στον σύζυγό σου. Δεν έχει σημασία αν είσαι εμβολιασμένος, σε όλους το ίδιο ζητάνε.

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Οκ. Το ψάρι είναι μια χαρά. Και τα άλλα 2 έχουν πρωτεινες, αλλά για κάποιο λόγο οι ζωικές μας είναι απαραίτητες, αυτό ξέρω εγώ. Τώρα, και το κόκκινο κρέας μας είναι απαραίτητο, γιατί βοηθάει π.χ. στην πάχυνση του ενδομητρίου. Αλλά δεν είναι καλό να το τρώμε συχνά, κυρίως το μοσχάρι, το οποίο αν δεν είναι βιολογικό έχει του κόσμου τις ορμόνες. Και άλλες τροφές βοηθάνε στην πάχυνση, απλώς θυμάμαι την Τσεκούρα και την κυρία που μου έκανε βελονισμό να λέει ότι θέλουμε κρέας μαζί με τα λιπαρά του. Την τεκμηρίωση δεν τη θυμάμαι για να πω την αλήθεια...

Για την πάχυνση του ενδομητρίου δεν έχω ιδέα τι προτείνουν διατροφικά. Αυτά που έγραψα νωρίτερα αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο την ποιότητα των ωαρίων, γιατί εκεί ήταν που είχα είχα επικεντρωθεί επειδή είχα θέμα. Το τονίζω, γιατί εγώ τα έκανα σε δύο χρόνους αυτά, όχι μαζί. Δηλαδή αρκετές ωοληψίες μαζεμένες και σε δεύτερο χρόνο ετ. Επίσης δε με είχε απασχολήσει η πάχυνση του ενδομητρίου γιατί πάντα μου έλεγε ο γιατρός μου ότι είναι καλό, επιπλέον με πήγαινε με Cyclacur οπότε γινόταν τούμπανο. 

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου..! Θελω την γνωμη σας. Σας ειχα ξαναγραψει γι αυτο.. αλλα τωρα προστεθηκε κι αλλο θεμα. Αδιαθετησα στις 28/2. Εχω κυκλο 28 ημερων +-2. Ενω περιμενα την ωορηξια μου γυρω στην 15η μερα.. κ οντως ενιωθα πονακια.. και αρκετες μερες μετα αρχισαν ενοχλησεις αναμονης περιοδου (πονοι χαμηλα+μεση,μικρουτσικες βλεννες), ξαφνικα την 24η μερα του κυκλου ειχα φουλ ολη μερα διαφανες βλεννες. Οι πονοι τυπου αναμονης περιοδου δεν σταματησαν. Οπότε θεωρησα οτι ισως εχω δευτερη ωορηξια, εφοσον τον προηγουμενο μηνα ειχα κανει διεγερση με τεραστιο αριθμο ωοθυλακιων (ειχα πανω απο 30 και μου πηραν τα 20). Σημερα ομως.. 33η μερα περιοδου.. και αφου εχω ασταματητα συμπτωματα οτι μου κατεβαινουν.. εχω παλι διαφανες βλεννες! Τι γινεται βρε κοριτσια;? Ειναι φυσιολογικο; ευθυνεται η διεγερση;? Σας εχει τυχει κατι αντιστοιχο;?

Το θυμάμαι που το είχες γράψει και αναρωτιόσουν αν υπάρχει περίπτωση να κάνεις δύο ωορρηξίες στον ίδιο κύκλο και είχα πει μήπως είσαι έγκυος. Και τώρα το ίδιο σκέφτομαι! Είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση? Μήπως να κάνεις ένα τεστάκι? 

2 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές σου!!! Δεν γνώριζα για τον ανανά κ τα δαμάσκηνα. Καλή επιτυχία κ σε εσένα, ευχομαι η βλαστοκυστη που έχετε να είναι το παιδάκι σας κ σύντομα! 

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι!!! Και σε σένα εύχομαι πολλά ώριμα αυγουλάκια που να οδηγήσουν σύντομα στα παιδάκια σου! 

1 hour ago, marina39 είπε:

Νομίζεις μας θυμούνται... :)

Καλά, προφανώς όχι, κι ούτε είχα τέτοια παράλογη απαίτηση, αλλά όταν του λέω ότι έχω μάθει απ' έξω τις ερωτήσεις που μου κάνει (που σημαίνει ότι έχω ξανακάνει καρδιογράφημα) ε, τότε νομίζω ότι δε χρειάζεται να συνεχίσει να παίζει την κασέτα! 

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ραπιντ 48 ωρών 

7 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Rapid!! Ξεκινάς Παλι?? 

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ράπιντ 48 ωρών για ωοληψία και ετ σε σένα και στον σύζυγό σου. Δεν έχει σημασία αν είσαι εμβολιασμένος, σε όλους το ίδιο ζητάνε.

Ευχαριστω κοριτσια! Θα κανω ορμόνες μολις αδιαθετησω και λέμε να τον εκμεταλλευτούμε αυτόν τον μήνα.

πρίν από 59 λεπτά , marina39 είπε:

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω όσες κάνατε ΕΤ έχετε πρόβλημα με τον ύπνο και ξυπνάτε ας πούμε νωρίτερα και με εφίδρωση;

Νομιζω η προγεστερονη τα κανει αυτα.

• Μου αρέσει 4

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, marina39 είπε:

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω όσες κάνατε ΕΤ έχετε πρόβλημα με τον ύπνο και ξυπνάτε ας πούμε νωρίτερα και με εφίδρωση;

Απο τις ορμόνες είναι , εγω είχα ανησυχία ξύπναγα κάθε μια ώρα κ εφίδρωση 

πρίν από 29 λεπτά , Καντι είπε:

Ευχαριστω κοριτσια! Θα κανω ορμόνες μολις αδιαθετησω και λέμε να τον εκμεταλλευτούμε αυτόν τον μήνα.

Καλή αρχή καντι μου , δεν σας είχε μείνει κάποιο εμβρυακι ;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Πηρα τηλέφωνο και ρώτησα.. pcr θέλουν.. 

καλημερα, οπωσδηποτε να πεις στο γιατρο σου οτι εισαι θετικη και να κρινει αυτος τι να κανεις. δυστυχως ξερω πολλες περιπτωσεις σχεδον ασυμπτωματικες που βγαιναν θετικα τα τεστ τους ακομα και πανω απο 10ημερο. δεν ξερεις καθε οργανισμος πως θα αντιδρασει. 

1 hour ago, Καντι είπε:

καντι εχεις σκοπο να κανεις κι ετ η μονο να καταψυξεις;; εγω ακομα δε νιωθω καθολου ετοιμη για εγκυμοσυνη και 2ο παιδι αν και θελω να μαζεψω εμβρυα. αλλα βεβαια ειναι παρα πολυ απαιτητικο παιδι η κορη μου και δεν ειμαι πολυ αντικειμενικη.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα!Φεύγω για εμβρυομεταφορά.Από τα 7 έμβρυα που έμειναν πρώτη μέρα μου είπαν ότι γονιμοποιήθηκαν και τα 7 3ης μέρα που είναι σήμερα. Δεν μου είπε πόσων κυττάρων είναι αλλά μου είπε ότι είναι καλά.

Εχω μία συγκρατημένη αισιοδοξία, ομως φοβάμαι γιατί ήθελα να βάλουμε βλαστοκύστες. Από τα 7 θα βάλουμε λογικά τα δύο οπότε θα μείνουν 5.Θα ήθελα να κάνω μία συζήτηση μαζί του μήπως αφήσουμε τα υπόλοιπα να γίνουν βλαστοκύστες. Δεν θα μείνουν δυο-τρεις βλαστοκύστες;Εδώ είχαν μείνει την προηγούμενη που το σπέρμα δεν ήταν και τόσο καλό. Οπότε το καλό είναι οτι αυτά συν το ένα που είχα από την προηγούμενη φορά για δύο προσπάθειες θα έχω τουλάχιστον!

Καλή επιτυχία σε όλες μας!

• Μου αρέσει 8

πρίν από 8 λεπτά , despina. είπε:

Κορίτσια καλημέρα!Φεύγω για εμβρυομεταφορά.Από τα 7 έμβρυα μου είπαν ότι γονιμοποιήθηκαν και τα 7 3ης μέρα που είναι σήμερα. Δεν μου είπε πόσων κυττάρων είναι αλλά μου είπε ότι είναι καλά.

Εχω μία συγκρατημένη αισιοδοξία, ομως φοβάμαι γιατί ήθελα να βάλουμε βλαστοκύστες. Από τα 7 θα βάλουμε λογικά τα δύο οπότε θα μείνουν 5.Θα ήθελα να κάνω μία συζήτηση μαζί του μήπως αφήσουμε τα υπόλοιπα να γίνουν βλαστοκύστες. Δεν θα μείνουν δυο-τρεις βλαστοκύστες;Εδώ είχαν μείνει την προηγούμενη που το σπέρμα δεν ήταν και τόσο καλό. Οπότε το καλό είναι οτι αυτά συν το ένα που είχα από την προηγούμενη φορά για δύο προσπάθειες θα έχω τουλάχιστον!

Καλή επιτυχία με την βοήθεια της Παναγίας μας!! Με το καλό να εμφυτευτουν. Και τα 3ων ημερών αγάπη μου αν είναι δυνατά εμβρυακια προχωράνε κανονικά κ δίνουν εγκυμοσύνη. Να είσαι αισιόδοξη και θετική!!

• Μου αρέσει 2

13 hours ago, Zenia82 said:

Κορίτσια παίρνει καμία  βιταμίνες ovamax; αν ναι τι δοσολογία . Το κουτί γράφει 2 κάψουλες 2 φορες τη μέρα. Σύνολο 4. Πολλές μου φαίνονται.

Καλημερα Ζενια! Εγω επαιρνα! Αν θελεις για γρηγορο boost παρε 4 την ημερα αλλιως παιρνε δυο (μια πρωι μια βραδυ) να ξερεις φερνουν υπνηλια γιατι εχουν μελατονινη κ μυριζουν κάπως τα ουρα αλλα δεν ειναι κατι! 

• Ευχαριστώ 2

7 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Για την πάχυνση του ενδομητρίου δεν έχω ιδέα τι προτείνουν διατροφικά. Αυτά που έγραψα νωρίτερα αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο την ποιότητα των ωαρίων, γιατί εκεί ήταν που είχα είχα επικεντρωθεί επειδή είχα θέμα. Το τονίζω, γιατί εγώ τα έκανα σε δύο χρόνους αυτά, όχι μαζί. Δηλαδή αρκετές ωοληψίες μαζεμένες και σε δεύτερο χρόνο ετ. Επίσης δε με είχε απασχολήσει η πάχυνση του ενδομητρίου γιατί πάντα μου έλεγε ο γιατρός μου ότι είναι καλό, επιπλέον με πήγαινε με Cyclacur οπότε γινόταν τούμπανο. 

Το θυμάμαι που το είχες γράψει και αναρωτιόσουν αν υπάρχει περίπτωση να κάνεις δύο ωορρηξίες στον ίδιο κύκλο και είχα πει μήπως είσαι έγκυος. Και τώρα το ίδιο σκέφτομαι! Είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση? Μήπως να κάνεις ένα τεστάκι? 

Σ' ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι!!! Και σε σένα εύχομαι πολλά ώριμα αυγουλάκια που να οδηγήσουν σύντομα στα παιδάκια σου! 

Καλά, προφανώς όχι, κι ούτε είχα τέτοια παράλογη απαίτηση, αλλά όταν του λέω ότι έχω μάθει απ' έξω τις ερωτήσεις που μου κάνει (που σημαίνει ότι έχω ξανακάνει καρδιογράφημα) ε, τότε νομίζω ότι δε χρειάζεται να συνεχίσει να παίζει την κασέτα! 

Καλημερα κοριτσι μου..! Το τελευταιο σπερμοδιαγραμμα ηταν 500χιλ σπερματοζωαρια. Οπότε όσα ωαρια καο να ειχα αυτο τον μήνα, δε νομιζω οτι θα γινοταν γονιμοποιηση.. και μαλιστα φυσικη συλληψη..! Γι αυτο δεν ψαχνομαι για εγκυμοσυνη. Παρ ολο που οι επαφες μας αυτο τον κυκλο ηταν πραγματικα αμετρητες! Χαχ

πρίν από 13 λεπτά , despina. είπε:

Κορίτσια καλημέρα!Φεύγω για εμβρυομεταφορά.Από τα 7 έμβρυα μου είπαν ότι γονιμοποιήθηκαν και τα 7 3ης μέρα που είναι σήμερα. Δεν μου είπε πόσων κυττάρων είναι αλλά μου είπε ότι είναι καλά.

Εχω μία συγκρατημένη αισιοδοξία Όμως φοβάμαι γιατί ήθελα να βάλουμε βλαστοκύστες. Από τα 7 θα βάλουμε λογικά τα δύο οπότε θα μείνουν 5.Θα ήθελα να κάνω μία συζήτηση μαζί του μήπως αφήσουμε τα υπόλοιπα να γίνουν βλαστοκύστες. Δεν θα μείνουν δυο-τρεις βλαστοκύστες;Εδώ είχαν μείνει την προηγούμενη που το σπέρμα δεν ήταν και τόσο καλό. Οπότε το καλό είναι οτι αυτά συν το ένα που είχα από την προηγούμενη φορά για δύο προσπάθειες θα έχω τουλάχιστον!

Καλη επιτυχια να εχεις!!❤ Οσον αφορα τα στατιστικα των βλαστοκυστεων, λογικα μια δυαδα θα την εχεις.. οπότε θεωρητικά αξίζει κ το ρισκο. Τωρα αν τα 3ων ημερων σου ειναι 8 κυτταρων τα περισσοτερα, τοτε ισως μια συζητηση με τον εμβρυολογο να ηταν καλυτερο..

@Chrussa1982 Καλημερα κ καλη επιτυχια κ παλι!❤ Ξερουμε την ωρα για τα αποτελεσματα;? ειμαι σιγουρη οτι την εχεις κανει ηδη την χοριακη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...