Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Troia είπε:

το έχει κάτω κάτω. ωστόσο σου το στέλνω με π.μ.

Τα ψάρια δεν είναι ζώα; Όχι μόνο θέλουμε ζωική πρωτεΐνη, αλλά και τα λιπαρά του κρέατος. Μία κοπέλα εδώ είχε περιγράψει τη διαδικασία με την οποία η χοληστερόλη μετατρέπεται σε dhea. Η κοπέλα δε γράφει πια, αλλά επικοινωνώ μαζί της, αν θέλετε να τη ρωτήσω και να κάνω copy paste την απάντηση. Η κοπέλα αυτή είχε σχετικό γνωστικό αντικείμενο και καταλάβαινε από αυτά. Στα όσπρια δε θέλει υπερβολή, γιατί περιέχουν σάκχαρα. Η Τσεκούρα είχε πει ότι τα θέλουμε, γιατί είναι πλούσια διατροφικά, αλλά μαζί με αυτά να τρώμε + σαλάτα + ίσως κάποια ζωική πρωτείνη, π.χ. κρέας. Αν τρώμε απ' όλα, απλώς τηρούμε τις αναλογίες υδατάνθρακες/λίπος/πρωτείνη και είμαστε οκ. Το θέμα είναι τι γίνεται αν μία γυναίκα είναι χορτοφάγος....

Δε το διατύπωσα καλά πριν. Εννοούσα ότι είναι καλύτερο η πρωτεΐνη να μη λαμβάνεται από το κρέας, αλλά από ψάρια, όσπρια και καρπούς. Αυτό είχα διαβάσει και αυτό τηρούσα εγώ τουλάχιστον όταν έκανα διατροφή για τα ωάρια και ειλικρινά είδα διαφορά. Αν μια γυναίκα είναι χορτοφάγος υποθέτω ότι θα πάρει την πρωτεΐνη από άλλες πηγές. Όσο για τα λιπαρά του κρέατος μπορούν κάλλιστα να αντικατασταθούν από άλλων ειδών λιπαρά, γι' αυτό ανέφερα το αβοκάντο που είναι θαυματουργό και τους καρπούς, που έχουν πολύ καλά λίπη. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 51 λεπτά , Zenia82 είπε:

Κορίτσια παίρνει καμία  βιταμίνες ovamax; αν ναι τι δοσολογία . Το κουτί γράφει 2 κάψουλες 2 φορες τη μέρα. Σύνολο 4. Πολλές μου φαίνονται.

Καλησπέρα κορίτσι, εμένα ο γιατρος μου μου είχε πει να παίρνω 2 ovamax το πρωί. Επαιρνα όμως  κτο βράδυ 2 fertilimax... 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Κορίτσια δεν το πιστεύω! Έχω κοβιντ! Ήμουν ασυμπτωτική μονο συνάχι είχα, είχα κάνει τα εμβόλια και χτες έχασα την γεύση μου και σήμερα έκανα τεστ και είναι αχνό θετικό. Μάλλον είχα όλη την βδομάδα και τώρα μου περνάει. Τι θα κάνω τώρα με την διεργεση; να τους πάρω τηλέφωνο να το ακυρωσουμε; να περιμένω μέχρι την Τετάρτη που είναι 6 μερες μήπως βγω αρνητικη; έχω δώσει ήδη πολλά λεφτά για τα φάρμακα. Είχα συνάχι από την προηγούμενη Παρασκευή έκανα τεστ βγηκε αρνητικό και δεν ξανά ασχολήθηκα γιατι νόμιζα ότι είναι η αλλεργία.

Να πάρεις τηλέφωνο κορίτσι να ρωτήσεις. Επιμένουν και για pcr (εκεί που είναι εγώ τουλάχιστον και μου έκανε εντύπωση κιόλας) και το άτιμο καθαρίζει αργά…αν μπορείς να πας με rapid μπορεί να είναι αρνητικό στην εβδομάδα. Έχεις εικόνα τι θέλουν στο κέντρο σου; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, το αρνητικό τεστ το θέλουν σε χαρτι; η σε ηλεκτρονική μορφη; και το σκαναρουν; 

Και εγώ σίγουρα έχω κολλήσει από Δευτέρα Τρίτη έτσι πιστεύω, τι κακό και αυτό που με βρήκε 

Ναι έχω την Δευτέρα 

Πηρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε ότι ακυρώνεται αν είμαι θετική, αλλά μου είπε εμείς θέλουμε να είσαι αρνητική την Δευτέρα. Από σήμερα μέχρι Δευτέρα είναι 3 μέρες, άρα δύσκολο να βγω αρνητικη αν κόλλησα σήμερα. Το θέμα είναι ότι είμαι σίγουρη ότι δεν κόλλησα σήμερα, κόλλησα το αργότερο Τετάρτη. Λέω να το ρισκάρω και να συνεχίσω τα φάρμακα. Αν βγω θετική χάνουμε αλλα 265€ συν 700€ που έχουμε δώσει ήδη και άρα θεωρούνται χαμένα αν σταματήσω τα φάρμακα σήμερα. Αν βγω αρνητικη όμως δεν χάνω τίποτα. Αλλά παίζω με την φωτιά. 

Όλες τις φορές το τεστ το έκανα μέσα στο κέντρο, που κάνουν και καλύτερη τιμή (30€), οπότε δεν ξέρω αν το φέρεις απ' έξω τι ζητάνε. 

Σίγουρα έχει ρίσκο ότι και να κάνεις. Στα υπέρ και τα κατά όμως, συνυπολόγισε πόσες μέρες παραπάνω ορμόνες θα πάρεις, γιατί είναι και αυτό μια επιβάρυνση για τον οργανισμό σου... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, το αρνητικό τεστ το θέλουν σε χαρτι; η σε ηλεκτρονική μορφη; και το σκαναρουν; 

Και εγώ σίγουρα έχω κολλήσει από Δευτέρα Τρίτη έτσι πιστεύω, τι κακό και αυτό που με βρήκε 

Ναι έχω την Δευτέρα 

Πηρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε ότι ακυρώνεται αν είμαι θετική, αλλά μου είπε εμείς θέλουμε να είσαι αρνητική την Δευτέρα. Από σήμερα μέχρι Δευτέρα είναι 3 μέρες, άρα δύσκολο να βγω αρνητικη αν κόλλησα σήμερα. Το θέμα είναι ότι είμαι σίγουρη ότι δεν κόλλησα σήμερα, κόλλησα το αργότερο Τετάρτη. Λέω να το ρισκάρω και να συνεχίσω τα φάρμακα. Αν βγω θετική χάνουμε αλλα 265€ συν 700€ που έχουμε δώσει ήδη και άρα θεωρούνται χαμένα αν σταματήσω τα φάρμακα σήμερα. Αν βγω αρνητικη όμως δεν χάνω τίποτα. Αλλά παίζω με την φωτιά. 

Κορίτσι μου εγώ ήρθα σε επαφή μ κρούσμα Τετάρτη βραδυ (τον άντρα μου που κοιμηθήκαμε όλη νύχτα μαζί). Σάββατο αισθάνθηκα μια ξηρότητα στο λαιμό. Σάββατο αρνητική. Κυριακή αρνητική. Δευτέρα θετική. Σάββατο βγήκα αρνητική! Επίσης συνήθως η απώλεια γεύσης έρχεται προς το τέλος των ημερών που νοσεις, όχι πρώτη και δεύτερη μέρα. Ο άντρας μου την έχασε δύο μέρες πριν βγει αρνητικός. Μην απελπίζεσαι! Θα προσευχηθούμε να εισαι τυχερή και να βγεις αρνητική και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Όλα καλά θα πάνε!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Chris_V είπε:

Να πάρεις τηλέφωνο κορίτσι να ρωτήσεις. Επιμένουν και για pcr (εκεί που είναι εγώ τουλάχιστον και μου έκανε εντύπωση κιόλας) και το άτιμο καθαρίζει αργά…αν μπορείς να πας με rapid μπορεί να είναι αρνητικό στην εβδομάδα. Έχεις εικόνα τι θέλουν στο κέντρο σου; 

Πηρα τηλέφωνο και ρώτησα.. pcr θέλουν.. 

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 5 λεπτά , Kate92 είπε:

Κορίτσι μου εγώ ήρθα σε επαφή μ κρούσμα Τετάρτη βραδυ (τον άντρα μου που κοιμηθήκαμε όλη νύχτα μαζί). Σάββατο αισθάνθηκα μια ξηρότητα στο λαιμό. Σάββατο αρνητική. Κυριακή αρνητική. Δευτέρα θετική. Σάββατο βγήκα αρνητική! Επίσης συνήθως η απώλεια γεύσης έρχεται προς το τέλος των ημερών που νοσεις, όχι πρώτη και δεύτερη μέρα. Ο άντρας μου την έχασε δύο μέρες πριν βγει αρνητικός. Μην απελπίζεσαι! Θα προσευχηθούμε να εισαι τυχερή και να βγεις αρνητική και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Όλα καλά θα πάνε!

Πολύ παρήγορο αυτό! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Όλες τις φορές το τεστ το έκανα μέσα στο κέντρο, που κάνουν και καλύτερη τιμή (30€), οπότε δεν ξέρω αν το φέρεις απ' έξω τι ζητάνε. 

Σίγουρα έχει ρίσκο ότι και να κάνεις. Στα υπέρ και τα κατά όμως, συνυπολόγισε πόσες μέρες παραπάνω ορμόνες θα πάρεις, γιατί είναι και αυτό μια επιβάρυνση για τον οργανισμό σου... 

Σκεφτόμουν να το κάνω δωρεάν σε ΙΚΑ.. 

Θα ακουστεί πολύ κάπως αυτό που θα πω αλλά δεν με νοιάζει για εμένα πλέον. Με νοιάζει για τους γονείς μου και την θυσία που έκαναν για να με βοηθήσουν οικονομικά, ξέρω ότι αν ρισκάρω και ανοίξω το νέο κουτι μπορεί να χάσω αλλα 265€ αλλα εχω ήδη χάσει 700€. Θα με πονέσει πολύ περισσότερο να σταματήσω τα φάρμακα και να δω αρνητικό τεστ την Δευτέρα παρα το αντίθετο.

πρίν από 8 λεπτά , Kate92 είπε:

Μακαρι κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση! Το χρειάζομαι γιατι όπως βλέπεις η ατυχία δεν σταματάει να με κυνηγάει..  αλλα που θα πάει.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 41 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Σκεφτόμουν να το κάνω δωρεάν σε ΙΚΑ.. 

Θα ακουστεί πολύ κάπως αυτό που θα πω αλλά δεν με νοιάζει για εμένα πλέον. Με νοιάζει για τους γονείς μου και την θυσία που έκαναν για να με βοηθήσουν οικονομικά, ξέρω ότι αν ρισκάρω και ανοίξω το νέο κουτι μπορεί να χάσω αλλα 265€ αλλα εχω ήδη χάσει 700€. Θα με πονέσει πολύ περισσότερο να σταματήσω τα φάρμακα και να δω αρνητικό τεστ την Δευτέρα παρα το αντίθετο.

Μακαρι κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση! Το χρειάζομαι γιατι όπως βλέπεις η ατυχία δεν σταματάει να με κυνηγάει..  αλλα που θα πάει.. 

Ωραία. Τότε σου είναι πολύ καθαρό και καλά κάνεις και ακολουθείς αυτό με το οποίο θα είσαι εσύ καλύτερα! Μαζί σου! Όσο για την ατυχία, μην ξεχνάς ότι την διαδέχεται η τύχη! ;-)

*όμως μη λες ότι δε σε νοιάζει για σένα πλέον... Στο σώμα σου συμβαίνουν όλα αυτά και το σώμα σου τώρα προσπαθεί να σου χαρίσει τα μελλοντικά παιδιά σου. Αγάπη για σένα μόνο ❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , happiness79 είπε:

Ωραία. Τότε σου είναι πολύ καθαρό και καλά κάνεις και ακολουθείς αυτό με το οποίο θα είσαι εσύ καλύτερα! Μαζί σου! Όσο για την ατυχία, μην ξεχνάς ότι την διαδέχεται η τύχη! ;-)

*όμως μη λες ότι δε σε νοιάζει για σένα πλέον... Στο σώμα σου συμβαίνουν όλα αυτά και το σώμα σου τώρα προσπαθεί να σου χαρίσει τα μελλοντικά παιδιά σου. Αγάπη για σένα μόνο ❤️

Κορίτσι μου το ξέρω, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου.. με δική μου ευθύνη συνεχίζω απλά σκέφτηκα ότι ταλαιπωρηθηκα ήδη για να το αφήσω όλο αυτό να πάει στράφι, τουλάχιστον συνεχίζοντας έχω μια ελπίδα.. και εννοείται ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τα χρήματα γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου περνάνε από τα χέρια μου τόσα και πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω ποσο μπορεί να κοστίσει μια ιατρική διαδικασία. Μου έχει πέσει λίγο βαρύ, ίσως φταίει επειδη τόσο καιρό στη σχολή δεν δούλευα και ξεκίνησα πέρσι και είδα εμένα και τόσα παιδιά της ηλικίας μου που δουλεύουμε για το μεροκάματο σε άθλιες συνθήκες και ωράρια. Είναι ένας λόγος που το σκέφτομαι παραπάνω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Περαστικά Νατασσουλα 

Να είσαι εσυ καλά και θα κανείς τη μεταφορά το Μάιο 

Περαστικά κορίτσι Μου κάλεσε το γιατρό , μέχρι την ωοληψια έχεις κ άλλο υπερυχο ;

Απριλιο μ ειπε .. μακαρι ❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 55 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Κορίτσι μου το ξέρω, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου.. με δική μου ευθύνη συνεχίζω απλά σκέφτηκα ότι ταλαιπωρηθηκα ήδη για να το αφήσω όλο αυτό να πάει στράφι, τουλάχιστον συνεχίζοντας έχω μια ελπίδα.. και εννοείται ότι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τα χρήματα γιατί πρώτη φορά στη ζωή μου περνάνε από τα χέρια μου τόσα και πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω ποσο μπορεί να κοστίσει μια ιατρική διαδικασία. Μου έχει πέσει λίγο βαρύ, ίσως φταίει επειδη τόσο καιρό στη σχολή δεν δούλευα και ξεκίνησα πέρσι και είδα εμένα και τόσα παιδιά της ηλικίας μου που δουλεύουμε για το μεροκάματο σε άθλιες συνθήκες και ωράρια. Είναι ένας λόγος που το σκέφτομαι παραπάνω. 

Καταλαβαίνω... 

On 3/31/2022 at 8:27 PM, despina. said:

Μονο και μονο απο τον αριθμο που πηρες φαινεται οτι επαθες υπερδιεγερση.Και ειμαι σιγουρη οτι θα φαινοταν και στις ορμονολογικες σου.Ποσες μοναδες εκανες?
Εγω την προηγουμενη φορα εκανα gonal 200,μετα μου το εκαναν 150 και στο τελος 125.
Τωρα με ειχε σε ολη τη διεγερση με menopur 225.Δε μου το μειωσε,αλλα καναμε ορμονολογικες συνεχεια.Και μου πε και τωρα οτι υπερηχογραφικα ειμαι οκ.Οντως νομιζω οτι εχω και λιγοτερη ενοχληση απο την προηγουμενη φορα.Ισως παιζει ρολο και το χερι του γιατρου κατα την ωοληψια

300 με πολύ υψηλή ΑΜΗ 7,3 ηλικία 27 τις ορμονολογικές δεν τις πήρα ποτε ενώ τις πλήρωσα νου είπαν πως α μου μείωναν τις μονάδες θα χάναμε τα ωαρια ότι θέλουν μου φαίνεται μου λεγανε 

9 hours ago, Zenia82 said:

Καλησπέρα κορίτσια, πρώτη φορά γράφω αν κ σας παρακολουθώ σιωπηλά λίγο καιρό τώρα.  Θα ήθελα τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης αν λίγα από ότι είδα οι περισσότερες είστε Αθήνα να μου προτείνουν κλινικές κ γιατρους.  Αν είναι κάποια στο fertilia κ έχει άποψη ας μου πει. Να ευχηθώ σε όλες μας να αποκτήσουμε τα μωράκια που τόσο επιθυμούμε!!

Μακρυά από αυτό στην Χαριλάου των αδερφών !! Είναι επικίνδυνοι όλα για το χρήμα κανένα ενδιαφέρων καμία προσοχή στον ασθενή 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Δε το διατύπωσα καλά πριν. Εννοούσα ότι είναι καλύτερο η πρωτεΐνη να μη λαμβάνεται από το κρέας, αλλά από ψάρια, όσπρια και καρπούς. Αυτό είχα διαβάσει και αυτό τηρούσα εγώ τουλάχιστον όταν έκανα διατροφή για τα ωάρια και ειλικρινά είδα διαφορά. Αν μια γυναίκα είναι χορτοφάγος υποθέτω ότι θα πάρει την πρωτεΐνη από άλλες πηγές. Όσο για τα λιπαρά του κρέατος μπορούν κάλλιστα να αντικατασταθούν από άλλων ειδών λιπαρά, γι' αυτό ανέφερα το αβοκάντο που είναι θαυματουργό και τους καρπούς, που έχουν πολύ καλά λίπη. 

Οκ. Το ψάρι είναι μια χαρά. Και τα άλλα 2 έχουν πρωτεινες, αλλά για κάποιο λόγο οι ζωικές μας είναι απαραίτητες, αυτό ξέρω εγώ. Τώρα, και το κόκκινο κρέας μας είναι απαραίτητο, γιατί βοηθάει π.χ. στην πάχυνση του ενδομητρίου. Αλλά δεν είναι καλό να το τρώμε συχνά, κυρίως το μοσχάρι, το οποίο αν δεν είναι βιολογικό έχει του κόσμου τις ορμόνες. Και άλλες τροφές βοηθάνε στην πάχυνση, απλώς θυμάμαι την Τσεκούρα και την κυρία που μου έκανε βελονισμό να λέει ότι θέλουμε κρέας μαζί με τα λιπαρά του. Την τεκμηρίωση δεν τη θυμάμαι για να πω την αλήθεια...

Καλησπερα κοριτσια μου..! Θελω την γνωμη σας. Σας ειχα ξαναγραψει γι αυτο.. αλλα τωρα προστεθηκε κι αλλο θεμα. Αδιαθετησα στις 28/2. Εχω κυκλο 28 ημερων +-2. Ενω περιμενα την ωορηξια μου γυρω στην 15η μερα.. κ οντως ενιωθα πονακια.. και αρκετες μερες μετα αρχισαν ενοχλησεις αναμονης περιοδου (πονοι χαμηλα+μεση,μικρουτσικες βλεννες), ξαφνικα την 24η μερα του κυκλου ειχα φουλ ολη μερα διαφανες βλεννες. Οι πονοι τυπου αναμονης περιοδου δεν σταματησαν. Οπότε θεωρησα οτι ισως εχω δευτερη ωορηξια, εφοσον τον προηγουμενο μηνα ειχα κανει διεγερση με τεραστιο αριθμο ωοθυλακιων (ειχα πανω απο 30 και μου πηραν τα 20). Σημερα ομως.. 33η μερα περιοδου.. και αφου εχω ασταματητα συμπτωματα οτι μου κατεβαινουν.. εχω παλι διαφανες βλεννες! Τι γινεται βρε κοριτσια;? Ειναι φυσιολογικο; ευθυνεται η διεγερση;? Σας εχει τυχει κατι αντιστοιχο;?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...