Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Επειδή είμαι κι εγώ δημόσιος υπάλληλος, πριν από 7 χρόνια που γέννησα, τον ένα μήνα έπαιρνα άδεια από το γιατρό μου, πανεπιστημιακο του Δημοσίου νοσοκομείου και τον άλλο μήνα έκανα εισαγωγή... Αυτά μέχρι να μπω στον 8ο αν θυμάμαι καλά, 2 μήνες πριν την ΠΙΤ. Το μήνα που δεν έκανα εισαγωγή, έπρεπε η άδεια να έχει υπογραφή από το διευθυντή του νοσοκομείου. Ίσως γίνεται και χωρίς εισαγωγή απλά εμένα κάτι τύχαινε και έμπαινα και για έλεγχο προληπτικό. 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχ @Eternity και εγώ στα ίδια είμαι τρίτη έκανα εμβρυομεταφορα και την Πέμπτη έχω χωριακη ,δεν περνάν οι μερεςςςς

Στην αρχή δεν περνανε οι μέρες.... τώρα να σου πω επειδή θέλω να ζω με την ελπίδα δε θέλω να φτάσει η μέρα της χοριακης... το μόνο θετικό αν δεν είμαι, είναι που θα κόψω όλα αυτά τα φάρμακα που είμαι σαν πρεζάκι....Καλή μας επιτυχία! 

• Καλή τύχη! 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια δεν το πιστεύω! Έχω κοβιντ! Ήμουν ασυμπτωτική μονο συνάχι είχα, είχα κάνει τα εμβόλια και χτες έχασα την γεύση μου και σήμερα έκανα τεστ και είναι αχνό θετικό. Μάλλον είχα όλη την βδομάδα και τώρα μου περνάει. Τι θα κάνω τώρα με την διεργεση; να τους πάρω τηλέφωνο να το ακυρωσουμε; να περιμένω μέχρι την Τετάρτη που είναι 6 μερες μήπως βγω αρνητικη; έχω δώσει ήδη πολλά λεφτά για τα φάρμακα. Είχα συνάχι από την προηγούμενη Παρασκευή έκανα τεστ βγηκε αρνητικό και δεν ξανά ασχολήθηκα γιατι νόμιζα ότι είναι η αλλεργία.

• Λυπημένη/-ος 8

8 ώρες πρίν, despina. είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Εχω αποριες για τα φαρμακα της ετ.

Πρωτον εχει τυχει σε καμια απο εσας να κανει ετ χωρις αντιπηκτικες ενεσεις;Μου δινει μονο salospir.Την προηγουμενη φορα ειχα ξεκινησει 5 μερες πριν την ετ και salospir και innohep.Δε μου χει γραψει αντιπηκτικες κ οσες φορες ρωτησα μου ειπε θα δουμε αν χρειαστει.

Δευτερον οταν βαζατε vasclor εφευγε καποια ποσοτητα?Εγω δεν βλεπω κατι ουτε στην τουαλετα,ουτε στο εσωρουχο.Με την crinone που εβαζα,εβλεπα.Μηπως κατι κανω λαθος;Βλεπω κ δε φευγει ολη η ποσοτητα απο το σωληναριο,αρα μηπως δε βαζω τη σωστη ποσοτητα;

Τριτον μαζι με τη vibramycin παιρνατε καποιο προβιοτικο;Δε μου εδωσαν τιποτα

Τις πρώτες δύο φορές που έκανα ετ δεν πήρα καθόλου αντιπηκτικές. Τις άλλες δύο που ακολούθησαν (με τον ίδιο γιατρό) πήρα, τις ξεκίνησα όμως τη μέρα της εμβρυομεταφοράς. Πιο πριν έπαιρνα μόνο salospir. 

Vasclor δεν έχω πάρει κι έτσι δεν ξέρω να σου πω πώς λειτουργεί σε σχέση με τα Utrogestan που έβαζα ενδοκολπικά. 

Ούτε εμένα μου έδιναν προβιοτικά με την αντιβίωση. Έπαιρνα όμως μόνη μου, γιατί ξέρω ότι αν δεν τα πάρω με πειράζει. Τους το είχα πει και μου είπαν οκ. Επίσης, επειδή η αντιβίωση μου προκαλεί μυκητιάσεις, τους το είπα κι αυτό και μου έδωσαν προληπτικά κολπικά υπόθετα για θεραπεία από μύκητες για λίγες μέρες. 

8 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Ή Σαλοσπίρ ή αντιπηκτικες όχι κ τα δυο μαζί.

Καλυτερα που δεν φεύγει βρε αυτό είναι καλό.

τελος με την αντιβίωση μου δίνει προβιοτικά αλλά όχι πάντα. Ανάλογα τα κέφια χαχαχαχαχ

Εγώ στις 2 τελευταίες ετ πάντως έπαιρνα και salospir και έκανα αντιπηκτικές. Οπότε δεν είναι κανόνας ή το ένα ή το άλλο. 

7 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Καλημέρα σας κ καλό μήνα με υγεία κ τυχη σε όλες!!!!! Θα ξεκινήσω διέγερση με ανταγωνιστές. Έχετε καμία συμβουλή για τις μέρες πριν την ωοληψια? Εχω διαβάσει από το φόρουμ τόσο καιρό αν θυμάμαι καλά για χυμούς ρόδι,καθόλου ζάχαρη κ αλάτι, αρκετό νερό, ασπράδια αυγών νομίζω για μετά την ωοληψια. 

Καλό μήνα και καλή σου αρχή! Πίνε πάρα πολύ νερό γιατί η ενυδάτωση βοηθάει στην καλή ποιότητα των ωαρίων και προσπάθησε να τρέφεσαι όσο πιο υγιεινά μπορείς! Από φρούτα ο ανανάς είναι σούπερ τροφή για τα ωάρια, το ίδιο και τα πορτοκάλια. Τα όσπρια κάνουν επίσης πολύ καλό και το ψάρι. Το κρέας αν τρως καλύτερα να το αποφύγεις. Προσπάθησε να καταναλώνεις προϊόντα ολικής. Ο λιναρόσπορος επίσης είναι σούπερ για την καλή ποιότητα των ωαρίων και τα αβοκάντο που έχουν Ω3, καθώς και οι καρποί. Νομίζω και όλα τα μούρα, α, και τα δαμάσκηνα! Από γαλακτοκομικά όχι light και καλύτερα κατσικίσια, αν σου είναι οκ η γεύση τους. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! 

6 ώρες πρίν, Troia είπε:

Να μην τρως τροφές που προκαλούν φλεγμονές (π.χ. ζάχαρη, αλκοόλ) και να τρως αρκετές αντιφλεγμονώδεις τροφές (ψάξε στο ιντερνετ να δεις ποιες είναι). Για την πάχυνση του ενδομητρίου βοηθάνε όλα τα κόκκινα (π.χ. ρόδι) + κόκκινο κρέας, ειδικά αρνί+κατσίκι. Ζωική πρωτεΐνη και λίπος θέλουμε για την ποιότητα των ωαρίων. Γαλακτοκομικά από αιγοπρόβειο γάλα που έχουν υποστεί ζύμωση. Να τρως μικρά και συχνά γεύματα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Τα ασπράδια + το άπαχο κρέας κυρίως είναι για την υπερδιέγερση. Το αλάτι το ίδιο, αν δεν κινδυνεύεις, δε χρειάζεται να το κόψεις. Μπορείς να τρως κανονικά κρέας και ολόκληρο το αυγό, τα λιπαρά τα θέλουμε σε αυτή τη φάση. Είναι πολλά, αλλά δεν προλαβαίνω να τα γράψω αναλυτικά...Βέβαια για την ποιότητα των ωαρίων η διατροφή καλό είναι να ξεκινάει 3 μήνες πριν...

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί είχα διαβάσει ότι η πρωτεΐνη είναι καλό να μην είναι ζωικής προέλευσης, αλλά να λαμβάνεται από ψάρια, όσπρια και καρπούς. 

4 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα. Τελικα ειχατε ολες δικαιο. Την εκανα την ovitrelle σημερα που επεστρεψα και το βρηκαμε εκει στρογγυλο στρογγυλο και αφρατουλη 2εκ. 

Δεν μου ειχε πει τπτ για να μην με αγχωσει, μιας και φοβοταν οτι θα το εχανα στο ταξιδι αλλα ηταν ακομη εκει σημερα. Και επειδη ακομη φοβαται και δεν μπορουσαμε να το παρουμε σημερα, με επιασε στα πρασα, καναμε μια σπερματεγχυση και αν αυριο ειναι ακομη εκει βλεπουμε...

Το σπερμα ηταν σημερα πολυ καλο ακομη και πριν την προετοιμασια.

Για αυριο μου εδωσε 3 επιλογες:

1. Αν εχει σπασει βαζουμε ολη μας την καλη ενεργεια στην σπερματεγχυση

2. Αν ειναι ακομη εκει το παιρνουμε να δουμε τι υλικο εχουμε και να κανονισουμε τα επομενα βηματα

3. Να κανουμε μια επαφη αυριο (ή και σπερματεγχυση αν προτιμαμε)

Τι εχετε να προτεινετε; Μιας και γνωριζετε πολυ καλυτερα απο εμενα μερικα πραγματα... 

Ευχαριστω :)

Μπράβο!!! Ωραία νέα αυτά! Κάτσε όμως γιατί μπερδεύτηκα... Κάνατε ήδη μία σπερματέγχυση σήμερα και αν αύριο έχει πέσει, σκέφτεσαι αν θα κάνετε άλλη μια σπερματέγχυση αύριο ή αλλιώς φυσική επαφή? Δεν ξέρω, μα πόσες σπερματεγχύσεις να κάνεις πια σε έναν κύκλο? Έχουν κι ένα κόστος. Στη θέση σου θα πήγαινα με φυσική επαφή μάλλον. Εκτός κι αν κάτι δεν κατάλαβα καλά και δεν κάνατε ήδη μια σπερματέγχυση σήμερα, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έκανα σπερματέγχυση αύριο. Συγνώμη αν σε μπέρδεψα, αλλά μπερδεύτηκα κι εγώ και δεν ήμουν σίγουρη τι εννοούσες!! Μπορεί βέβαια να είναι στη θέση του και να το τσιμπήσετε αύριο το αφρατούλι, χεχε!! Ότι και να γίνει εύχομαι να είναι το καλύτερο! 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Ναιιι! Στο χαρτί από τον υπερηχο ακριβώς αυτή τη λέξη έλεγε. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα την διαφορά σε σχέση με αυτό που είπες @Pagotoula. Στο γυναικολογικο υπερηχογραφημα τα ωοθηλακια που είχε δει πέρσι ο γιατρός μου ήταν 8 και 10 στις 2 ωοθήκες. Είχα πάει για ένα απλό τσεκ απ. Απλά το συγκρίνα τωρα με της διεργεσης, γιατί μου φάνηκε περίεργο που με τόσα φάρμακα έχω συνολικά μόνο 5 ενώ τότε είχα παραπάνω χωρίς να έχω κάνει διεργεση. Δεν ξέρω πως να το πω καταβολες; ωοθηλακια; αυτό τέλος πάντων :D

Οι καταβολές είναι η παρακαταθήκη ωοθυλακίων που φαίνεται υπερηχογραφικά (νομίζω δε φτάνει πολύ "πίσω" σε βάθος χρόνου, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι βάθος χρόνου αφορά), ενώ τα ωοθηλάκια που κοιτάζουν στον υπέρηχο στη φάση που είσαι τώρα είναι πόσα ωοθηλάκια ωριμάζουν σε αυτό τον κύκλο. Κοινώς συγκρίνεις δύο διαφορετικά στοιχεία. 

4 ώρες πρίν, despina. είπε:

Το ψαξα. Δεν έχει κάποιο e-mail

[email protected]

3 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Κοριτσια μ δυστυχως ο Απριλης δεν ξεκινησε καλα κ για μενα καθολου ομως .. μερες σας διαβαζω αλλα δεν εχει τυχει να γραψω .. εγω ειχα μια αρνητικη χοριακη απο την πρωτη μ φορα .. ειχαν μεινει αλλες 2 βλαστοκυστες κ ο γιατρος επεμεινε να της μεταφερω μη χανω χρονο .. ξεκινησα διαδικασια ετ και σημερα 2 μερα προγεστερονης θετικη στο κορονοιο κ ακυρωση ετ .. δηλαδη ποσο γκαντιεμια ποσο… ειμαι να σκασω

Λυπάμαι βρε κορίτσι... Κάθε εμπόδιο για καλό λένε όμως. Φαντάζεσαι πόση περισσότερη αγωνία θα είχες αν έβγαινες θετική μετά την ετ? Ενώ τώρα θα πας για εμβρυομεταφορά πιο άνετη! Περαστικά σου εύχομαι και να το περάσεις όσο πιο ήπια γίνεται! Κι εγώ με κόβιντ είμαι εδώ και λίγες μέρες, θα περάσει κι αυτό...!! 

1 hour ago, Bookthiefy είπε:

Κορίτσια δεν το πιστεύω! Έχω κοβιντ! Ήμουν ασυμπτωτική μονο συνάχι είχα, είχα κάνει τα εμβόλια και χτες έχασα την γεύση μου και σήμερα έκανα τεστ και είναι αχνό θετικό. Μάλλον είχα όλη την βδομάδα και τώρα μου περνάει. Τι θα κάνω τώρα με την διεργεση; να τους πάρω τηλέφωνο να το ακυρωσουμε; να περιμένω μέχρι την Τετάρτη που είναι 6 μερες μήπως βγω αρνητικη; έχω δώσει ήδη πολλά λεφτά για τα φάρμακα. Είχα συνάχι από την προηγούμενη Παρασκευή έκανα τεστ βγηκε αρνητικό και δεν ξανά ασχολήθηκα γιατι νόμιζα ότι είναι η αλλεργία.

Φ@κ! Τι ατυχία είναι αυτήηηηηη... Πφφφφφφφ... Μήπως να τους πάρεις να τους ρωτήσεις τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις?? Μήπως υπάρχει κάποια πρόβλεψη, κάποιος άλλος χώρος που να μπορείς να πας για ωοληψία? Στο Ιασώ ζητάνε rapid 48 ώρες πρίν. Μήπως τουλάχιστον συνεννοηθείς με το γιατρό σου να πας 24 ώρες πριν για να δώσεις μία μέρα παραπάνω περιθώριο? Δεν ξέρω τι άλλο να πω... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , happiness79 είπε:

Οι καταβολές είναι η παρακαταθήκη ωοθυλακίων που φαίνεται υπερηχογραφικά (νομίζω δε φτάνει πολύ "πίσω" σε βάθος χρόνου, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι βάθος χρόνου αφορά), ενώ τα ωοθηλάκια που κοιτάζουν στον υπέρηχο στη φάση που είσαι τώρα είναι πόσα ωοθηλάκια ωριμάζουν σε αυτό τον κύκλο. Κοινώς συγκρίνεις δύο διαφορετικά στοιχεία. 

[email protected]

Λυπάμαι βρε κορίτσι... Κάθε εμπόδιο για καλό λένε όμως. Φαντάζεσαι πόση περισσότερη αγωνία θα είχες αν έβγαινες θετική μετά την ετ? Ενώ τώρα θα πας για εμβρυομεταφορά πιο άνετη! Περαστικά σου εύχομαι και να το περάσεις όσο πιο ήπια γίνεται! Κι εγώ με κόβιντ είμαι εδώ και λίγες μέρες, θα περάσει κι αυτό...!! 

Φ@κ! Τι ατυχία είναι αυτήηηηηη... Πφφφφφφφ... Μήπως να τους πάρεις να τους ρωτήσεις τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις?? Μήπως υπάρχει κάποια πρόβλεψη, κάποιος άλλος χώρος που να μπορείς να πας για ωοληψία? Στο Ιασώ ζητάνε rapid 48 ώρες πρίν. Μήπως τουλάχιστον συνεννοηθείς με το γιατρό σου να πας 24 ώρες πριν για να δώσεις μία μέρα παραπάνω περιθώριο? Δεν ξέρω τι άλλο να πω... 

Ευχαριστώ δεν το ήξερα για τις καταβολές και τα ωοθηλακια! Αχχ αλήθεια δεν πιστεύω την ατυχία που με δέρνει. Δηλαδή δεν μπορώ να το κάνω την Τρίτη; Απλά σκεφτόμουν μήπως μέχρι την άλλη βδομάδα έβγαινα αρνητική. Δεν νομίζω να γίνεται κάτι σε αυτή την περίπτωση θα μου πει να ακυρωθεί η διαδικασία, λίγο πριν την ωοληψια ρε γαμωτο. 

• Λυπημένη/-ος 1

4 ώρες πρίν, Natassou85 είπε:

Κοριτσια μ δυστυχως ο Απριλης δεν ξεκινησε καλα κ για μενα καθολου ομως .. μερες σας διαβαζω αλλα δεν εχει τυχει να γραψω .. εγω ειχα μια αρνητικη χοριακη απο την πρωτη μ φορα .. ειχαν μεινει αλλες 2 βλαστοκυστες κ ο γιατρος επεμεινε να της μεταφερω μη χανω χρονο .. ξεκινησα διαδικασια ετ και σημερα 2 μερα προγεστερονης θετικη στο κορονοιο κ ακυρωση ετ .. δηλαδη ποσο γκαντιεμια ποσο… ειμαι να σκασω

Περαστικά Νατασσουλα 

Να είσαι εσυ καλά και θα κανείς τη μεταφορά το Μάιο 

πρίν από 34 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Ευχαριστώ δεν το ήξερα για τις καταβολές και τα ωοθηλακια! Αχχ αλήθεια δεν πιστεύω την ατυχία που με δέρνει. Δηλαδή δεν μπορώ να το κάνω την Τρίτη; Απλά σκεφτόμουν μήπως μέχρι την άλλη βδομάδα έβγαινα αρνητική. Δεν νομίζω να γίνεται κάτι σε αυτή την περίπτωση θα μου πει να ακυρωθεί η διαδικασία, λίγο πριν την ωοληψια ρε γαμωτο. 

Περαστικά κορίτσι Μου κάλεσε το γιατρό , μέχρι την ωοληψια έχεις κ άλλο υπερυχο ;

• Μου αρέσει 1

Κορίτσι μου μίλησε με την κλινική να σου δώσουν οδηγίες.  Η λογική λέει ή συνεχίζεις με τα φάρμακα περιμένοντας κ ρισκαροντας να βγεις αρνητική την άλλη εβδομάδα ή σταματάς τα φάρμακα σήμερα.  Αν είσαι θετικη πάντως σίγουρα δε προχωράς σε ωοληψία. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Ξέρω ότι για τις ετοιμόγεννες υπάρχουν νοσοκομεία που τις δέχονται να γεννήσουν με κόβιντ. Θα μου πεις προφανώς, αφού δε γίνεται να μη γεννήσουν!! Αλλά λέω μήπως υπάρχει αντίστοιχα κάποια πρόβλεψη για τις ωοληψίες...?? Σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο ίσως? Δεν ξέρω. Ψαξ' το λίγο. Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια. Στο κέντρο που έκανα το ράπιντ την Τρίτη πάντως, μου είπαν καλύτερα να μην επαναλάβω κάποιο τεστ πριν περάσει μια βδομάδα, γιατί σπάνιο να βγει κανείς αρνητικός νωρίτερα. Εσύ βέβαια μπορεί όντως να βγεις αρνητική την άλλη βδομάδα, δεν είναι απίθανο. Γιατί δεν ξέρουμε και πότε κόλλησες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Zenia82 είπε:

Κορίτσια παίρνει καμία  βιταμίνες ovamax; αν ναι τι δοσολογία . Το κουτί γράφει 2 κάψουλες 2 φορες τη μέρα. Σύνολο 4. Πολλές μου φαίνονται.

Επαιρνα εγω...δυο κάθε βράδυ μου ειχε πει ο γιατρός...Τις σταματησα ομως γιατι με πείραζαν παρα πολυ...Ειχα πονο στο στομάχι μονιμο και ταση για εμετό συνέχεια...

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 47 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Εγω με 2 δόσεις κ νοσηση , είχα νοσήσει στην αρχή της μεταφοράς βγήκα θετική Παρασκευή και την Τρίτη αρνητική δηλ στις 5 μέρες 

5 ώρες πρίν, despina. είπε:

Το ψαξα. Δεν έχει κάποιο e-mail

το έχει κάτω κάτω. ωστόσο σου το στέλνω με π.μ.

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί είχα διαβάσει ότι η πρωτεΐνη είναι καλό να μην είναι ζωικής προέλευσης, αλλά να λαμβάνεται από ψάρια, όσπρια και καρπούς.

Τα ψάρια δεν είναι ζώα; Όχι μόνο θέλουμε ζωική πρωτεΐνη, αλλά και τα λιπαρά του κρέατος. Μία κοπέλα εδώ είχε περιγράψει τη διαδικασία με την οποία η χοληστερόλη μετατρέπεται σε dhea. Η κοπέλα δε γράφει πια, αλλά επικοινωνώ μαζί της, αν θέλετε να τη ρωτήσω και να κάνω copy paste την απάντηση. Η κοπέλα αυτή είχε σχετικό γνωστικό αντικείμενο και καταλάβαινε από αυτά. Στα όσπρια δε θέλει υπερβολή, γιατί περιέχουν σάκχαρα. Η Τσεκούρα είχε πει ότι τα θέλουμε, γιατί είναι πλούσια διατροφικά, αλλά μαζί με αυτά να τρώμε + σαλάτα + ίσως κάποια ζωική πρωτείνη, π.χ. κρέας. Αν τρώμε απ' όλα, απλώς τηρούμε τις αναλογίες υδατάνθρακες/λίπος/πρωτείνη και είμαστε οκ. Το θέμα είναι τι γίνεται αν μία γυναίκα είναι χορτοφάγος....

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια να σας ρωτήσω, το αρνητικό τεστ το θέλουν σε χαρτι; η σε ηλεκτρονική μορφη; και το σκαναρουν; 

πρίν από 21 λεπτά , silvy22 είπε:

Εγω με 2 δόσεις κ νοσηση , είχα νοσήσει στην αρχή της μεταφοράς βγήκα θετική Παρασκευή και την Τρίτη αρνητική δηλ στις 5 μέρες 

Και εγώ σίγουρα έχω κολλήσει από Δευτέρα Τρίτη έτσι πιστεύω, τι κακό και αυτό που με βρήκε 

πρίν από 38 λεπτά , silvy22 είπε:

Περαστικά Νατασσουλα 

Να είσαι εσυ καλά και θα κανείς τη μεταφορά το Μάιο 

Περαστικά κορίτσι Μου κάλεσε το γιατρό , μέχρι την ωοληψια έχεις κ άλλο υπερυχο ;

Ναι έχω την Δευτέρα 

Πηρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε ότι ακυρώνεται αν είμαι θετική, αλλά μου είπε εμείς θέλουμε να είσαι αρνητική την Δευτέρα. Από σήμερα μέχρι Δευτέρα είναι 3 μέρες, άρα δύσκολο να βγω αρνητικη αν κόλλησα σήμερα. Το θέμα είναι ότι είμαι σίγουρη ότι δεν κόλλησα σήμερα, κόλλησα το αργότερο Τετάρτη. Λέω να το ρισκάρω και να συνεχίσω τα φάρμακα. Αν βγω θετική χάνουμε αλλα 265€ συν 700€ που έχουμε δώσει ήδη και άρα θεωρούνται χαμένα αν σταματήσω τα φάρμακα σήμερα. Αν βγω αρνητικη όμως δεν χάνω τίποτα. Αλλά παίζω με την φωτιά. 

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Τις πρώτες δύο φορές που έκανα ετ δεν πήρα καθόλου αντιπηκτικές. Τις άλλες δύο που ακολούθησαν (με τον ίδιο γιατρό) πήρα, τις ξεκίνησα όμως τη μέρα της εμβρυομεταφοράς. Πιο πριν έπαιρνα μόνο salospir. 

Vasclor δεν έχω πάρει κι έτσι δεν ξέρω να σου πω πώς λειτουργεί σε σχέση με τα Utrogestan που έβαζα ενδοκολπικά. 

Ούτε εμένα μου έδιναν προβιοτικά με την αντιβίωση. Έπαιρνα όμως μόνη μου, γιατί ξέρω ότι αν δεν τα πάρω με πειράζει. Τους το είχα πει και μου είπαν οκ. Επίσης, επειδή η αντιβίωση μου προκαλεί μυκητιάσεις, τους το είπα κι αυτό και μου έδωσαν προληπτικά κολπικά υπόθετα για θεραπεία από μύκητες για λίγες μέρες. 

Εγώ στις 2 τελευταίες ετ πάντως έπαιρνα και salospir και έκανα αντιπηκτικές. Οπότε δεν είναι κανόνας ή το ένα ή το άλλο. 

Καλό μήνα και καλή σου αρχή! Πίνε πάρα πολύ νερό γιατί η ενυδάτωση βοηθάει στην καλή ποιότητα των ωαρίων και προσπάθησε να τρέφεσαι όσο πιο υγιεινά μπορείς! Από φρούτα ο ανανάς είναι σούπερ τροφή για τα ωάρια, το ίδιο και τα πορτοκάλια. Τα όσπρια κάνουν επίσης πολύ καλό και το ψάρι. Το κρέας αν τρως καλύτερα να το αποφύγεις. Προσπάθησε να καταναλώνεις προϊόντα ολικής. Ο λιναρόσπορος επίσης είναι σούπερ για την καλή ποιότητα των ωαρίων και τα αβοκάντο που έχουν Ω3, καθώς και οι καρποί. Νομίζω και όλα τα μούρα, α, και τα δαμάσκηνα! Από γαλακτοκομικά όχι light και καλύτερα κατσικίσια, αν σου είναι οκ η γεύση τους. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! 

Μπράβο!!! Ωραία νέα αυτά! Κάτσε όμως γιατί μπερδεύτηκα... Κάνατε ήδη μία σπερματέγχυση σήμερα και αν αύριο έχει πέσει, σκέφτεσαι αν θα κάνετε άλλη μια σπερματέγχυση αύριο ή αλλιώς φυσική επαφή? Δεν ξέρω, μα πόσες σπερματεγχύσεις να κάνεις πια σε έναν κύκλο? Έχουν κι ένα κόστος. Στη θέση σου θα πήγαινα με φυσική επαφή μάλλον. Εκτός κι αν κάτι δεν κατάλαβα καλά και δεν κάνατε ήδη μια σπερματέγχυση σήμερα, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έκανα σπερματέγχυση αύριο. Συγνώμη αν σε μπέρδεψα, αλλά μπερδεύτηκα κι εγώ και δεν ήμουν σίγουρη τι εννοούσες!! Μπορεί βέβαια να είναι στη θέση του και να το τσιμπήσετε αύριο το αφρατούλι, χεχε!! Ότι και να γίνει εύχομαι να είναι το καλύτερο! 

Μάλλον και εγώ δεν τα έγραψα καλά. Αν έχει σπάσει δεν κάνουμε τπτ, πάμε για πρωινό καφεδάκι :)

Αν δεν έχει σπάσει μπορούμε να ξανακάνουμε σπερματέγχυση ή επαφη, μιας και δεν το παρακολούθησε στενά και ισως και αύριο βοηθήσει  καλύτερα.

Το συζητήσαμε και με τον άντρα μου, ξανά και ξανά, αν ειναι εκεί αύριο θα το πάρουμε να το δούμε.
Θα ειναι μια καλή ευκαιρία αν όλα πανε καλα, και αν όχι θα μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για τη συνέχεια. 
Αν και νιώθω ότι μάλλον δεν θα ειναι εκεί αυριο…έχω λίγο καφέ αιματακι από το μεσημέρι, όποτε μάλλον έχει σπάσει ´η με πλήγωσε κατά τη διαδικασία. 
Δεν ξέρω τι θέλω εντωμεταξύ…να ειναι ή όχι. Το πρωί μόλις βγηκα από αεροπλάνο μετά από 13 ώρες ταξίδι και δεν πολύ καταλάβαινα  τι γινεται…στον ύπνο με πιάσανε…ουτε εγω πίστευα να το βρούμε, 12η μέρα με 24αρι κύκλο…που σημαίνει ότι τόσο καιρό εκτός παραθύρου προσπαθούσαμε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...