Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 32 λεπτά , Pagotoula είπε:

καπου παραπανω δεννεγραψες οτι σε προηγουμενη διεγερση περσυ ειχες περισσοτερα ωαρια;;

Όχι σε υπέρηχο εννοούσα, δεν θυμάμαι τι έγραψα ακριβώς γιατί ήμουν χάλια μόλις είχα βγει από το κέντρο. Συγγνώμη αν μπερδεύτηκα. Εννοούσα ότι πέρσι είχα κάνει υπέρηχο και είχαμε δει ότι όλα είναι οκ και στην μια ωοθήκη είχα 8 και στην άλλη 10 ωοθυλάκια. Και αναρωτιόμουν πως γίνεται σε τόσο λίγο χρόνο να έπεσε τόσο πολύ ο αριθμος 

Καλησπέρα κορίτσια, πρώτη φορά γράφω αν κ σας παρακολουθώ σιωπηλά λίγο καιρό τώρα.  Θα ήθελα τα κορίτσια της Θεσσαλονίκης αν λίγα από ότι είδα οι περισσότερες είστε Αθήνα να μου προτείνουν κλινικές κ γιατρους.  Αν είναι κάποια στο fertilia κ έχει άποψη ας μου πει. Να ευχηθώ σε όλες μας να αποκτήσουμε τα μωράκια που τόσο επιθυμούμε!!

πρίν από 10 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Όχι σε υπέρηχο εννοούσα, δεν θυμάμαι τι έγραψα ακριβώς γιατί ήμουν χάλια μόλις είχα βγει από το κέντρο. Συγγνώμη αν μπερδεύτηκα. Εννοούσα ότι πέρσι είχα κάνει υπέρηχο και είχαμε δει ότι όλα είναι οκ και στην μια ωοθήκη είχα 8 και στην άλλη 10 ωοθυλάκια. Και αναρωτιόμουν πως γίνεται σε τόσο λίγο χρόνο να έπεσε τόσο πολύ ο αριθμος 

κατι εχεις μπερδεψει. τα ωοθηλακια που βλεπουμε στις ωοθηκες σε εναν απλο υπερηχο, δεν ειναι τα ιδια με τα ωριμα ωοθηλακια που παραγονται κατα τη διεγερση και μπορουν να τα παρουν μεντην ωοληψια

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , Pagotoula είπε:

κατι εχεις μπερδεψει. τα ωοθηλακια που βλεπουμε στις ωοθηκες σε εναν απλο υπερηχο, δεν ειναι τα ιδια με τα ωριμα ωοθηλακια που παραγονται κατα τη διεγερση και μπορουν να τα παρουν μεντην ωοληψια

Αν έχει ΠΩΑ και είναι τόσο μικρούλα, είναι πιθανό. Αυτές ήταν οι καταβολές της, όχι τα ωάρια απο διέγερση. Αυτο μάλλον λεέι η κοπελα αφου δεν είχε κάνει διέγερση, αν καταλαβαίνω σωστα

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Pagotoula είπε:

πρίν από 13 λεπτά , KoraliaP είπε:

Αν έχει ΠΩΑ και είναι τόσο μικρούλα, είναι πιθανό. Αυτές ήταν οι καταβολές της, όχι τα ωάρια απο διέγερση. Αυτο μάλλον λεέι η κοπελα αφου δεν είχε κάνει διέγερση, αν καταλαβαίνω σωστα

Ναιιι! Στο χαρτί από τον υπερηχο ακριβώς αυτή τη λέξη έλεγε. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα την διαφορά σε σχέση με αυτό που είπες @Pagotoula. Στο γυναικολογικο υπερηχογραφημα τα ωοθηλακια που είχε δει πέρσι ο γιατρός μου ήταν 8 και 10 στις 2 ωοθήκες. Είχα πάει για ένα απλό τσεκ απ. Απλά το συγκρίνα τωρα με της διεργεσης, γιατί μου φάνηκε περίεργο που με τόσα φάρμακα έχω συνολικά μόνο 5 ενώ τότε είχα παραπάνω χωρίς να έχω κάνει διεργεση. Δεν ξέρω πως να το πω καταβολες; ωοθηλακια; αυτό τέλος πάντων :D

• Μου αρέσει 1

On 29/3/2022 at 10:35 ΜΜ, Nephele78 είπε:

Ουτε καν! Ειχα 48 μια βδομαδα πριν την επιτυχημενη ετ ! 

Έχω κανει φυσικούς με υπερηχους , εξετασεις Αιματος ε2 + Lh για να ειναι σιγουρος ποτε θα καναμε την οβιτρελ κ κατ επεκταση την ωοληψια ..

Ολα γίνονται εγω θα πω ! Διοτι ειχα ενα 11αρι τη μερα της οβιτρελ κ εγινε ΑΒ κ ο γιατρος δε το πιστευε οτι το τσιμπησε.. μου το ειπε μαλιστα με καμάρι τοτε (σα χτες το θυμάμαι) «το τσίμπησα και το μικρο» κ ρε κοριτσια αν ειναι δυνατον να γονιμοποιηθει  κ να γινει κ βλαστοκυστη! ακομα κ στη φωτο τη μερα της ετ σε σχεση με τις άλλες 2 βλαστοκυστες..ηταν μια σταλιτσα!!Ευχομαι το ιδιο κ σε σενα κ σε ολες τις κοπελες!

Καλημερα κοριτσια και απο εμενα. Τελικα ειχατε ολες δικαιο. Την εκανα την ovitrelle σημερα που επεστρεψα και το βρηκαμε εκει στρογγυλο στρογγυλο και αφρατουλη 2εκ. 

Δεν μου ειχε πει τπτ για να μην με αγχωσει, μιας και φοβοταν οτι θα το εχανα στο ταξιδι αλλα ηταν ακομη εκει σημερα. Και επειδη ακομη φοβαται και δεν μπορουσαμε να το παρουμε σημερα, με επιασε στα πρασα, καναμε μια σπερματεγχυση και αν αυριο ειναι ακομη εκει βλεπουμε...

Το σπερμα ηταν σημερα πολυ καλο ακομη και πριν την προετοιμασια.

Για αυριο μου εδωσε 3 επιλογες:

1. Αν εχει σπασει βαζουμε ολη μας την καλη ενεργεια στην σπερματεγχυση

2. Αν ειναι ακομη εκει το παιρνουμε να δουμε τι υλικο εχουμε και να κανονισουμε τα επομενα βηματα

3. Να κανουμε μια επαφη αυριο (ή και σπερματεγχυση αν προτιμαμε)

Τι εχετε να προτεινετε; Μιας και γνωριζετε πολυ καλυτερα απο εμενα μερικα πραγματα... 

Ευχαριστω :)

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, despina. είπε:

Μπορω να της στειλω email? Το έχεις εύκαιρο γιατί δεν το θυμάμαι?

Πήρα τώρα τη γραμματέα του και της είπα να μου μειώσει τη δόση της κορτιζόνης γιατί έχω αρχίσει και κοκκινίζω στο πρόσωπο και νιώθω φούντωση. Εκτός και έχει τέτοια συμπτώματα η προγεστερόνη.Ομως προγεστερόνη έπαιρνα και την προηγούμενη φορά στην ίδια δόση και το μόνο που είχα ήταν ζαλάδα που και που.

Γκουγκλαρε τμήμα αποβολών έλενα και θα σου βγάλει τη σελίδα τους, όπου θα βρεις το mail του τμήματος που βλέπει η Οικονομοπούλου 

• Μου αρέσει 1

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Να είσαι καλά κ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!  Ναι δεν το ανέφερα είχα δει απο το φόρουμ αρκετά και το τελευταίο 3μηνο προσεχω γενικά τη διατροφή είχα μπει κ στο to make a mummy είδα κάποια αλλά με τα αγγλικά δεν έχω κ την καλυτερη σχεση. Το τσιγάρο μόνο δεν είχα καταφέρει να κόψω γιατί μου είχε προκυψει κ κάποιο άλλο θέμα υγειας αλλά τώρα το εκοψα. 

πρίν από 4 λεπτά , Penaki είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση! Να είσαι καλά κ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!  Ναι δεν το ανέφερα είχα δει απο το φόρουμ αρκετά και το τελευταίο 3μηνο προσεχω γενικά τη διατροφή είχα μπει κ στο to make a mummy είδα κάποια αλλά με τα αγγλικά δεν έχω κ την καλυτερη σχεση. Το τσιγάρο μόνο δεν είχα καταφέρει να κόψω γιατί μου είχε προκυψει κ κάποιο άλλο θέμα υγειας αλλά τώρα το εκοψα. 

@Troia είχα καιρό να μπω να γράψω κ δεν το έκανα καλά.

πρίν από 29 λεπτά , Troia είπε:

Γκουγκλαρε τμήμα αποβολών έλενα και θα σου βγάλει τη σελίδα τους, όπου θα βρεις το mail του τμήματος που βλέπει η Οικονομοπούλου 

Το ψαξα. Δεν έχει κάποιο e-mail

Διαφημίσεις

Κοριτσια μ δυστυχως ο Απριλης δεν ξεκινησε καλα κ για μενα καθολου ομως .. μερες σας διαβαζω αλλα δεν εχει τυχει να γραψω .. εγω ειχα μια αρνητικη χοριακη απο την πρωτη μ φορα .. ειχαν μεινει αλλες 2 βλαστοκυστες κ ο γιατρος επεμεινε να της μεταφερω μη χανω χρονο .. ξεκινησα διαδικασια ετ και σημερα 2 μερα προγεστερονης θετικη στο κορονοιο κ ακυρωση ετ .. δηλαδη ποσο γκαντιεμια ποσο… ειμαι να σκασω

• Λυπημένη/-ος 13

Κορίτσι μου περαστικά, εύχομαι να το περάσεις πολύ ελαφρά.  Είναι πολύ κρίμα να συμβεί αυτό τώρα θα σκέφτεσαι όμως ότι αφού δεν γίνεται τώρα θα γίνει τον επόμενο μήνα..ένας μήνας δεν είναι πολύ..όλα καλά θα πανε!

πρίν από 26 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια μ δυστυχως ο Απριλης δεν ξεκινησε καλα κ για μενα καθολου ομως .. μερες σας διαβαζω αλλα δεν εχει τυχει να γραψω .. εγω ειχα μια αρνητικη χοριακη απο την πρωτη μ φορα .. ειχαν μεινει αλλες 2 βλαστοκυστες κ ο γιατρος επεμεινε να της μεταφερω μη χανω χρονο .. ξεκινησα διαδικασια ετ και σημερα 2 μερα προγεστερονης θετικη στο κορονοιο κ ακυρωση ετ .. δηλαδη ποσο γκαντιεμια ποσο… 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Θέλω κ γω!

Στον τιμοκατάλογο λέει 10€ αν είναι επαναληπτικό μέσα σε 4 μήνες (για φυσικούς κύκλους ισχύει). Βασικά είναι λίγο κλέφτες γιατί είναι το ίδιο πράγμα δεν κάνουν κατι άλλο αν κάνεις φυσικό ή πρωτόκολλο.. 

Α, οκ, αν το επαναληπτικό ισχύει μόνο για 4 μήνες τότε φυσικό ήταν που δε με "έπιασε", γιατί τους φυσικούς κύκλους τους έκανα χωρίς μέθη. Εννοείται ότι είναι φουλ αισχροκερδείς, ειδικά σε αυτό το χώρο... Τι 4 μήνες τώρα, λες και σε 5 μήνες θα έχει αλλάξει κάτι! Άσε πια με αυτό το οικογενειακό ιστορικό που κάθε φορά με ρωτάει από τι πέθανε ο πατέρας μου, λες και υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει κάτι από την προηγούμενη φορά, δηλαδή έλεος! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 51 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια μ δυστυχως ο Απριλης δεν ξεκινησε καλα κ για μενα καθολου ομως .. μερες σας διαβαζω αλλα δεν εχει τυχει να γραψω .. εγω ειχα μια αρνητικη χοριακη απο την πρωτη μ φορα .. ειχαν μεινει αλλες 2 βλαστοκυστες κ ο γιατρος επεμεινε να της μεταφερω μη χανω χρονο .. ξεκινησα διαδικασια ετ και σημερα 2 μερα προγεστερονης θετικη στο κορονοιο κ ακυρωση ετ .. δηλαδη ποσο γκαντιεμια ποσο… ειμαι να σκασω

Δυστυχώς η ζωή είναι γεμάτη απρόοπτα, αλλά σκέψου ότι ίσως έγινε για καλό, λένε κάθε εμπόδιο για καλό. Ελπίζω να το περάσεις ήπια και αυτή η ατυχία να δώσει τη θέση της σε μια θετική έκβαση στην επόμενη σας προσπάθεια. 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Μόλις τελείωσα από το κέντρο. Στεναχωρηθηκα γιατι πέρσι στην υπέρηχο είχα 8 ωοθηλακια και 10 από την άλλη ενώ τώρα και με φάρμακα διεργεσης έχω 2 από την μία και 3 από την άλλη μου είπε. Την προηγούμενη φορά είχα 2 και 2 τωρα έχουμε συν 1. Θα συνεχίσω την διεργεση και λογικά την Τετάρτη ωοληψία. Την Δευτέρα που θα με δει θα είμαι στην 14η μέρα του κύκλου και την Τετάρτη 16η. Θα σκάσω! Πως γίνεται αυτό; μέσα σε 1 χρόνο τόση μεγάλη διαφορα; αλλα έκανα εξετάσεις και δεν έχουμε βρει κάποιο άλλο θεμα. 

Αγάπη μου, από την 11η μέρα που είσαι σήμερα μέχρι την 16η πολλά μπορούν να συμβούν! Πάρα πολύ πιθανό να εμφανιστούνε κι άλλα! Όμως το πιο σημαντικό δεν είναι η ποσότητα, αλλά η ποιότητα. Κι εσύ που είσαι τόσο νέα σίγουρα θα έχεις ποιοτικά ωάρια. Πώς το συγκρίνεις με πέρυσι όμως, δεν κατάλαβα? Είχες πάρει και πέρυσι φάρμακα διέγερσης? Όπως και να έχει, δεν ξέρω αν έχει νόημα να συγκρίνεις δύο κύκλους με απόσταση ενός χρόνου, γιατί μπορεί εντελώς συμπτωματικά να έτυχες τώρα σε έναν κακό κύκλο και πέρυσι να είχες τύχει σε έναν πολύ καλό. Την προηγούμενη φορά που λες ότι είχες 2 και 2, πριν πόσο καιρό ήταν? Ήταν πάλι με ορμόνες? Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου, είναι άδικο για σένα και μόνο που βρίσκεσαι σε αυτή τη διαδικασία τόσο νωρίς, ενώ έχεις άλλες έγνοιες και χαρές που τρέχουν στη ζωή σου τώρα και προέκυψε κι αυτό και σου "παίρνει" από την ανεμελιά. Γιατί μόνο ανέμελη θα έπρεπε ήσουν τώρα. Είναι δύσκολο. Κερδίζεις όμως από πιο δύσκολες στιγμές που θα αντιμετώπιζες σε μερικά χρόνια. Μπήκες όμως στο χορό και χορεύεις. Οπότε θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να κάνεις υπομονή μερικές μέρες ακόμα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...