Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, despina. είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Εχω αποριες για τα φαρμακα της ετ.

Πρωτον εχει τυχει σε καμια απο εσας να κανει ετ χωρις αντιπηκτικες ενεσεις;Μου δινει μονο salospir.Την προηγουμενη φορα ειχα ξεκινησει 5 μερες πριν την ετ και salospir και innohep.Δε μου χει γραψει αντιπηκτικες κ οσες φορες ρωτησα μου ειπε θα δουμε αν χρειαστει.

Δευτερον οταν βαζατε vasclor εφευγε καποια ποσοτητα?Εγω δεν βλεπω κατι ουτε στην τουαλετα,ουτε στο εσωρουχο.Με την crinone που εβαζα,εβλεπα.Μηπως κατι κανω λαθος;Βλεπω κ δε φευγει ολη η ποσοτητα απο το σωληναριο,αρα μηπως δε βαζω τη σωστη ποσοτητα;

Τριτον μαζι με τη vibramycin παιρνατε καποιο προβιοτικο;Δε μου εδωσαν τιποτα

Εγώ δεν πήρα ούτε σαλοσπίρ...

1 hour ago, despina. είπε:

Θεωρουσα οτι ειναι στανταρ η αντιπηκτικη αγωγη στην εξωσωματικη.Ετσι μου χε πει ο προηγουμενος γιατρος.Γι αυτο κ δεν τον ενοιαζε να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας.Εγω εκανα βεβαια κ μου ειχε δειξει ομοζυγοτικους καποιους παραγοντες που ομως στο Ελενα μου ειπαν ειναι μη αξιολογησιμοι.

Την προηγουμενη επαιρνα κ τα δυο!

Καθόλου στάνταρ δεν είναι. Τα φάρμακα που περιέχουν ορμόνες και ειδικά τα οιστρογόνα έχουν την τάση να δημιουργούν θρόμβους στο αίμα, και πάλι όμως η Τσεκούρα μου είχε πει μόνο αν έχεις την προδιάθεση. Πολλοί εξωσωματιστές δίνουν αντιπηκτική αγωγή προληπτικά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, για να αιματώνεται καλύτερα η μήτρα κτλ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Troia είπε:

Εγώ δεν πήρα ούτε σαλοσπίρ...

Καθόλου στάνταρ δεν είναι. Τα φάρμακα που περιέχουν ορμόνες και ειδικά τα οιστρογόνα έχουν την τάση να δημιουργούν θρόμβους στο αίμα, και πάλι όμως η Τσεκούρα μου είχε πει μόνο αν έχεις την προδιάθεση. Πολλοί εξωσωματιστές δίνουν αντιπηκτική αγωγή προληπτικά για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, για να αιματώνεται καλύτερα η μήτρα κτλ.

κι εμενα το σαλοσπιρ μου το απαγορευσε ο αιματολογος.

πρίν από 54 λεπτά , Penaki είπε:

Καλημέρα σας κ καλό μήνα με υγεία κ τυχη σε όλες!!!!! Θα ξεκινήσω διέγερση με ανταγωνιστές. Έχετε καμία συμβουλή για τις μέρες πριν την ωοληψια? Εχω διαβάσει από το φόρουμ τόσο καιρό αν θυμάμαι καλά για χυμούς ρόδι,καθόλου ζάχαρη κ αλάτι, αρκετό νερό, ασπράδια αυγών νομίζω για μετά την ωοληψια. 

Να μην τρως τροφές που προκαλούν φλεγμονές (π.χ. ζάχαρη, αλκοόλ) και να τρως αρκετές αντιφλεγμονώδεις τροφές (ψάξε στο ιντερνετ να δεις ποιες είναι). Για την πάχυνση του ενδομητρίου βοηθάνε όλα τα κόκκινα (π.χ. ρόδι) + κόκκινο κρέας, ειδικά αρνί+κατσίκι. Ζωική πρωτεΐνη και λίπος θέλουμε για την ποιότητα των ωαρίων. Γαλακτοκομικά από αιγοπρόβειο γάλα που έχουν υποστεί ζύμωση. Να τρως μικρά και συχνά γεύματα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Τα ασπράδια + το άπαχο κρέας κυρίως είναι για την υπερδιέγερση. Το αλάτι το ίδιο, αν δεν κινδυνεύεις, δε χρειάζεται να το κόψεις. Μπορείς να τρως κανονικά κρέας και ολόκληρο το αυγό, τα λιπαρά τα θέλουμε σε αυτή τη φάση. Είναι πολλά, αλλά δεν προλαβαίνω να τα γράψω αναλυτικά...Βέβαια για την ποιότητα των ωαρίων η διατροφή καλό είναι να ξεκινάει 3 μήνες πριν...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Pagotoula είπε:

ποσες διεγερσεις εχεις κανει; τα προηγουμενα εμβρυα δεν εμφυτευτηκαν;

Δεν κάνω εμβρυομεταφορά, πρόσφατα μάθαμε ότι έχω ΠΩΑ λόγω προβλήματος υγείας και κάνω κατάψυξη ωαρίων για την ώρα. Μπορεί να τα κάνω σε επόμενη προσπάθεια κατάψυξη σε εμβρυα για να έχω 2 επιλογές γιατι εχω μακροχρόνια σχέση αλλά παρόλα αυτά είμαστε μικροί ακόμα. Είναι η 1η προσπάθεια διεργεσης και σήμερα βρίσκομαι στην 11 μέρα του κύκλου 9η μέρα διεργεσης και θα πάει μέχρι 14η μέρα η διεργεση. 

Διαφημίσεις

Κατι αλλο που μου χει κανει εντυπωση ειναι οτι με εχει ταραξει στην κορτιζονη.Τις πρωτες 5 μερες μετα την ωοληψια θα παιρνω 5 χαπια την ημερα και τις επομενες τρεις,2 χαπια. Μέχρι τις πρώτες 8 μέρες μου έχει πει, μετά δεν ξέρω τι έχεις σκοπό να κάνει. Ίσως μου την κόψει τελείως. Την προηγούμενη φορά έπαιρνα μόνο ένα χάπι την ημέρα και μετά την εμβρυομεταφορά.

κοριτσια να σαε ρωτησω κατι παντελως ασχετο; ξερετε σε πτησεις εσωτερικου τι ισχυει για οσους δεν εχουν πιστοποιητικο; κι επισης στην χειραποσκευη, τα υγρα εως ποσα ml κπορει να ειναι; πεντελως ασχετο ξαναλεω..: αλλα για τοσα σας εμπιστευομαι καθε μερα εδω μεσα, καποια θα γνωριζει κ αυτο.

πρίν από 5 λεπτά , Pagotoula είπε:

κοριτσια να σαε ρωτησω κατι παντελως ασχετο; ξερετε σε πτησεις εσωτερικου τι ισχυει για οσους δεν εχουν πιστοποιητικο; κι επισης στην χειραποσκευη, τα υγρα εως ποσα ml κπορει να ειναι; πεντελως ασχετο ξαναλεω..: αλλα για τοσα σας εμπιστευομαι καθε μερα εδω μεσα, καποια θα γνωριζει κ αυτο.

τα υγρα πρέπει να είναι μέχρι 100ml (και η συσκευασία μέχρι 100ml, όχι πιο μεγάλη συσκευασία αλλά να είναι λιγότερο μέσα).
Είμαι από Ρόδο και έχω κάνει κάμποσα ταξίδια τόσο καιρό με τον κορονοιο, έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλά συνήθως δεν το κοιτάνε, αλλά αυτό που ισχύει είναι το εξής:

Παράθεση

Οι επιβάτες πτήσεων εσωτερικού που δεν έχουν εμβολιαστεί για να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο θα πρέπει να έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό Covid-19 με τη μέθοδο PCR εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα πτήσης ή εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών με rapid test πριν την αναχώρηση της πτήσης τους.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , marmaki είπε:

τα υγρα πρέπει να είναι μέχρι 100ml (και η συσκευασία μέχρι 100ml, όχι πιο μεγάλη συσκευασία αλλά να είναι λιγότερο μέσα).
Είμαι από Ρόδο και έχω κάνει κάμποσα ταξίδια τόσο καιρό με τον κορονοιο, έχω πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλά συνήθως δεν το κοιτάνε, αλλά αυτό που ισχύει είναι το εξής:

σε ευχαριστω πολυ πολυ. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Bookthiefy είπε:

Δεν κάνω εμβρυομεταφορά, πρόσφατα μάθαμε ότι έχω ΠΩΑ λόγω προβλήματος υγείας και κάνω κατάψυξη ωαρίων για την ώρα. Μπορεί να τα κάνω σε επόμενη προσπάθεια κατάψυξη σε εμβρυα για να έχω 2 επιλογές γιατι εχω μακροχρόνια σχέση αλλά παρόλα αυτά είμαστε μικροί ακόμα. Είναι η 1η προσπάθεια διεργεσης και σήμερα βρίσκομαι στην 11 μέρα του κύκλου 9η μέρα διεργεσης και θα πάει μέχρι 14η μέρα η διεργεση. 

καπου παραπανω δεννεγραψες οτι σε προηγουμενη διεγερση περσυ ειχες περισσοτερα ωαρια;;

Κατι αλλο που μου χει κανει εντυπωση ειναι οτι με εχει ταραξει στην κορτιζονη.Τις πρωτες 5 μερες μετα την ωοληψια θα παιρνω 5 χαπια την ημερα και τις επομενες τρεις,2 χαπια. Μέχρι τις πρώτες 8 μέρες μου έχει πει, μετά δεν ξέρω τι έχεις σκοπό να κάνει. Ίσως μου την κόψει τελείως. Την προηγούμενη φορά έπαιρνα μόνο ένα χάπι την ημέρα και μετά την εμβρυομεταφορά.

Αν έχεις πάει στο Έλενα, ρώτα την Οικονομοπούλου να σου πει τη γνώμη της γι' αυτό.

• Μου αρέσει 1

Οποτε κοριτσια @Pagotoula και @Troia δεν παιρνατε καθολου αντιπηκτικη αγωγη;

εμενα μου δινε μονο αντιπηκτικες ο αιματολογος γιατι εχω θεμα με την πηκτικοτητα του αιματος. αλλα εκεινος μου ελεγε τι δοση.το σαλοσπιρ δινεται σε περιπτωσεις θρομβοφιλιας. καλυτερα ρωτα τον αιματολογο σου τι χρειαζεται.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

Μέχρι 250ml!!!!!! Για τις πτήσεις απαιτείται rapid

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 12 λεπτά , Troia είπε:

Αν έχεις πάει στο Έλενα, ρώτα την Οικονομοπούλου να σου πει τη γνώμη της γι' αυτό.

Μπορω να της στειλω email? Το έχεις εύκαιρο γιατί δεν το θυμάμαι?

Πήρα τώρα τη γραμματέα του και της είπα να μου μειώσει τη δόση της κορτιζόνης γιατί έχω αρχίσει και κοκκινίζω στο πρόσωπο και νιώθω φούντωση. Εκτός και έχει τέτοια συμπτώματα η προγεστερόνη.Ομως προγεστερόνη έπαιρνα και την προηγούμενη φορά στην ίδια δόση και το μόνο που είχα ήταν ζαλάδα που και που.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...