Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

21 minutes ago, Bookthiefy said:

Μόλις τελείωσα από το κέντρο. Στεναχωρηθηκα γιατι πέρσι στην υπέρηχο είχα 8 ωοθηλακια και 10 από την άλλη ενώ τώρα και με φάρμακα διεργεσης έχω 2 από την μία και 3 από την άλλη μου είπε. Την προηγούμενη φορά είχα 2 και 2 τωρα έχουμε συν 1. Θα συνεχίσω την διεργεση και λογικά την Τετάρτη ωοληψία. Την Δευτέρα που θα με δει θα είμαι στην 14η μέρα του κύκλου και την Τετάρτη 16η. Θα σκάσω! Πως γίνεται αυτό; μέσα σε 1 χρόνο τόση μεγάλη διαφορα; αλλα έκανα εξετάσεις και δεν έχουμε βρει κάποιο άλλο θεμα. 

Καλή επιτυχία!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Μόλις τελείωσα από το κέντρο. Στεναχωρηθηκα γιατι πέρσι στην υπέρηχο είχα 8 ωοθηλακια και 10 από την άλλη ενώ τώρα και με φάρμακα διεργεσης έχω 2 από την μία και 3 από την άλλη μου είπε. Την προηγούμενη φορά είχα 2 και 2 τωρα έχουμε συν 1. Θα συνεχίσω την διεργεση και λογικά την Τετάρτη ωοληψία. Την Δευτέρα που θα με δει θα είμαι στην 14η μέρα του κύκλου και την Τετάρτη 16η. Θα σκάσω! Πως γίνεται αυτό; μέσα σε 1 χρόνο τόση μεγάλη διαφορα; αλλα έκανα εξετάσεις και δεν έχουμε βρει κάποιο άλλο θεμα. 

Μια χαρά είναι τα 5 κορίτσι μου! Ίσως να μη ήταν καλός κύκλος δεν ξέρω.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημερα κοριτσια!

Εχω αποριες για τα φαρμακα της ετ.

Πρωτον εχει τυχει σε καμια απο εσας να κανει ετ χωρις αντιπηκτικες ενεσεις;Μου δινει μονο salospir.Την προηγουμενη φορα ειχα ξεκινησει 5 μερες πριν την ετ και salospir και innohep.Δε μου χει γραψει αντιπηκτικες κ οσες φορες ρωτησα μου ειπε θα δουμε αν χρειαστει.

Δευτερον οταν βαζατε vasclor εφευγε καποια ποσοτητα?Εγω δεν βλεπω κατι ουτε στην τουαλετα,ουτε στο εσωρουχο.Με την crinone που εβαζα,εβλεπα.Μηπως κατι κανω λαθος;Βλεπω κ δε φευγει ολη η ποσοτητα απο το σωληναριο,αρα μηπως δε βαζω τη σωστη ποσοτητα;

Τριτον μαζι με τη vibramycin παιρνατε καποιο προβιοτικο;Δε μου εδωσαν τιποτα

πρίν από 5 λεπτά , despina. είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Πρωτον εχει τυχει σε καμια απο εσας να κανει ετ χωρις αντιπηκτικες ενεσεις;Μου δινει μονο salospir.Την προηγουμενη φορα ειχα ξεκινησει 5 μερες πριν την ετ και salospir και innohep.Δε μου χει γραψει αντιπηκτικες κ οσες φορες ρωτησα μου ειπε θα δουμε αν χρειαστει.

Δευτερον οταν βαζατε vasclor εφευγε καποια ποσοτητα?Εγω δεν βλεπω κατι ουτε στην τουαλετα,ουτε στο εσωρουχο.Με την crinone που εβαζα,εβλεπα.Μηπως κατι κανω λαθος;Βλεπω κ δε φευγει ολη η ποσοτητα απο το σωληναριο.

εχεις θεμα με πηκτικοτητα αιματος η θρομβοφιλια;; αν οχι, γιατι να παιρνεις αντιπηκτικη αγωγη; οσο για τη βασκλορ ισως εχει νεγαλυτερη απορροφητικοτητα λογω συστασης. προβιοτικο, εγω δεν λαμβανα στις ετ.

πρίν από 7 λεπτά , despina. είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Δευτερον οταν βαζατε vasclor εφευγε καποια ποσοτητα?Εγω δεν βλεπω κατι ουτε στην τουαλετα,ουτε στο εσωρουχο.Με την crinone που εβαζα,εβλεπα.Μηπως κατι κανω λαθος;Βλεπω κ δε φευγει ολη η ποσοτητα απο το σωληναριο,αρα μηπως δε βαζω τη σωστη ποσοτητα;

Ή Σαλοσπίρ ή αντιπηκτικες όχι κ τα δυο μαζί.

Καλυτερα που δεν φεύγει βρε αυτό είναι καλό.

τελος με την αντιβίωση μου δίνει προβιοτικά αλλά όχι πάντα. Ανάλογα τα κέφια χαχαχαχαχ

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

49 minutes ago, Bookthiefy said:

Ωοληψία είχα κάνει Σάββατο. Την δευτέρα, μου είπαν 4. Την τετάρτη, 4-5, και την Πέμπτη μου είπανε εφτά.  Τελικά, στο τέλος ήταν 10. Ποιος ξέρει πόσα θα έχεις τελικα !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Pagotoula είπε:

εχεις θεμα με πηκτικοτητα αιματος η θρομβοφιλια;; αν οχι, γιατι να παιρνεις αντιπηκτικη αγωγη; οσο για τη βασκλορ ισως εχει νεγαλυτερη απορροφητικοτητα λογω συστασης. προβιοτικο, εγω δεν λαμβανα στις ετ.

Καλημέρα!!! Εμένα αντίθετα με τη βασκλορ έβρισκα υπολείμματα στο εσώρουχο. Η κρινον μου ταίριαξε λίγο καλύτερα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Pagotoula είπε:

Θεωρουσα οτι ειναι στανταρ η αντιπηκτικη αγωγη στην εξωσωματικη.Ετσι μου χε πει ο προηγουμενος γιατρος.Γι αυτο κ δεν τον ενοιαζε να κανω εξετασεις θρομβοφιλιας.Εγω εκανα βεβαια κ μου ειχε δειξει ομοζυγοτικους καποιους παραγοντες που ομως στο Ελενα μου ειπαν ειναι μη αξιολογησιμοι.

πρίν από 25 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ή Σαλοσπίρ ή αντιπηκτικες όχι κ τα δυο μαζί

Την προηγουμενη επαιρνα κ τα δυο!

1 hour ago, marina39 είπε:

Καλή επιτυχία!!! 

Ευχαριστώ πολύ! 

πρίν από 55 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μια χαρά είναι τα 5 κορίτσι μου! Ίσως να μη ήταν καλός κύκλος δεν ξέρω.

Δεν είναι για την ηλικία μου καθόλου.. έχω στεναχωρηθει, μου το είπε και ο ίδιος..  Μακάρι να είναι αυτό που λες

πρίν από 38 λεπτά , zouko είπε:

Ωοληψία είχα κάνει Σάββατο. Την δευτέρα, μου είπαν 4. Την τετάρτη, 4-5, και την Πέμπτη μου είπανε εφτά.  Τελικά, στο τέλος ήταν 10. Ποιος ξέρει πόσα θα έχεις τελικα !

Αχ μακαρι κορίτσι μου, σε ευχαριστώ πολύ μου δίνεις ελπίδες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Ευχαριστώ πολύ! 

Δεν είναι για την ηλικία μου καθόλου.. έχω στεναχωρηθει, μου το είπε και ο ίδιος..  Μακάρι να είναι αυτό που λες

Αχ μακαρι κορίτσι μου, σε ευχαριστώ πολύ μου δίνεις ελπίδες!

Πόσο χρόνων είσαι;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κ καλό μήνα με υγεία κ τυχη σε όλες!!!!! Θα ξεκινήσω διέγερση με ανταγωνιστές. Έχετε καμία συμβουλή για τις μέρες πριν την ωοληψια? Εχω διαβάσει από το φόρουμ τόσο καιρό αν θυμάμαι καλά για χυμούς ρόδι,καθόλου ζάχαρη κ αλάτι, αρκετό νερό, ασπράδια αυγών νομίζω για μετά την ωοληψια. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...