Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

καμια εξεταση δεν πληρωσα ποτε, ουτε χοριακη. μονο τις αρχικες ηπατιτιδας κλπ ειχαμε πληρωσει, απαξ και ξεκινησε η διαδικασια, καμια αλλη. σε ποιο γιατρο εισαι; πιστευω τελικα παιζει κ αυτο ρολο. αυτος που ημουν ειναι ο διευθυνων συμβουλος στο ioL. αν το ψαξεις, θα τον βρεις. και γενικα εκει μεσα απο οσα εβλεπα, ελυνε κι εδενε, του διναν προτεραιοτητα σε πολλα σημεια. οποτε ισως εχει δικους του «κανονες» σε καποια πραγματα.

Και ο δικός μου γιατρός είναι μεγάλο "κεφάλι" στο χώρο. Είναι ο Θ. Μαντζ.,  πρόεδρος της ελληνικής εταιρείας εξωσωματικής και επιστημονικός υπεύθυνος στο ioL. Στο κεντρικό γραφείο του ioL έχουν όλα τα διπλώματα του στον τοίχο. Γι' αυτό μου κάνει κάπως εντύπωση να είναι αυτός ο λόγος που λες. Αναρωτιέμαι μήπως αυτή ήταν μια παλιότερη τακτική, γι' αυτό σε ρώτησα αν έχει γίνει πρόσφατα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , happiness79 είπε:

Και ο δικός μου γιατρός είναι μεγάλο "κεφάλι" στο χώρο. Είναι ο Θ. Μαντζ.,  πρόεδρος της ελληνικής εταιρείας εξωσωματικής και επιστημονικός υπεύθυνος στο ioL. Στο κεντρικό γραφείο του ioL έχουν όλα τα διπλώματα του στον τοίχο. Γι' αυτό μου κάνει κάπως εντύπωση να είναι αυτός ο λόγος που λες. Αναρωτιέμαι μήπως αυτή ήταν μια παλιότερη τακτική, γι' αυτό σε ρώτησα αν έχει γίνει πρόσφατα. 

και τωρα αυτη την τακτικη ακολουθει γιατι και παλι το αναφεραμε στο ραντεβου μας και το γνωριζω κι απο ατομα που πηγαν εκει συστημενα απο μενα. το ιδιο συνεβη και σε αυτες. προφανως και σε αυτο τον χωρο καθενας κανει τα δικα του, εχει τις τιμες του, τις παροχες του και τα πακετα του. καλως η κακως ενας εμπορευματοποιημενος χωρος ειναι. δεν διεπεται απο κανονες και νορμες.

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, Σίρο είπε:

Έχεις δίκιο το ψυχικό κόστος είναι μεγάλο όπως και το χρηματικό..αλλά πραγματικά πως μπορούμε να βάλουμε όριο?Πάντα υπάρχει ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε...πάντως μια φίλη μου που με δυσκολία πήρε την απόφαση των δανεικών μου είπε ότι την στιγμή της ετ πραγματικά τα ξεχνάς όλα...

Δε νομίζω ότι υπάρχει συνταγή που να λέει πώς και πότε μπαίνει αυτό το όριο (εκτός κι αν το πει ο γιατρός, γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις το λένε). Αυτό που νομίζω όμως είναι ότι όταν έρθει η ώρα -που για την κάθε μία είναι διαφορετική-, θα το καταλάβουμε. Ναι. Έχεις δίκιο ότι πάντα υπάρχει ελπίδα. Όσο είμαστε σε αυτή τη διαδικασία σίγουρα, δε γίνεται να προχωράμε χωρίς ελπίδα. Εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι με τα δανεικά θα έχω μάλλον περισσότερες ελπίδες, αν δεν προχωρήσει αυτό το ένα και μοναδικό ελεγμένο εμβρυάκι που έχουμε. Θα είναι αισίως η 5η μου εμβρυομεταφορά, με το καλό να γίνει! Βέβαια τώρα λέω αυτά που λέω και μετά μπορεί να λέω άλλα, δεν ξέρω. Οπότε όλα είναι σχετικά... Και συνεχίζουμε! ❤️

1 ώρα πρίν, despina. είπε:

Σε ευχαριστω τοσο πολυ!Η μια καταλαβαινει την αλλη εδω μεσα!Ισως ειμαι και υπερβολικη,αλλα η υπερβολη ειναι δυστυχως κομματι αυτης της διαδικασιας.
Ομως και οι γιατροι στην προσπαθεια τους να μας ενθαρρυνουν ειναι υπερενθουσιωδεις και μετα πεφτουν σε αντιφασεις.Θυμαμαι την προηγουμενη φορα που εβγαλα τα 16,μου τα παρουσιασαν σαν εναν τεραστιο αριθμο και μου παν οτι θα μεινει υλικο για 4-5 προσπαθειες.Τελικα εμεινε για μια ουσιαστικα.
Τωρα παλι μου πε οτι αλλαζουμε πρωτοκολλο για να ανταποκριθω καλυτερα.Εν τελει εβγαλα λιγοτερα,ενω μαλιστα μου πε οτι υπολογιζε 16 ,ισως ομως να ναι πιο ποιοτικα οπως λες,μακαρι!
Και τον αντρα μου δεν τον αφησαν να κανει βιοψια,οποτε περιμεναμε αριθμητικα καλυτερο αποτελεσμα.Ας ελπισουμε τουλαχιστον να ναι καλυτερο ποιοτικα.
Αν μεινουν 5-6 τριων ημερων και βαλουμε τα δυο,τα υπολοιπα τι θα λεγες να τα κανουμε?Να τα αφησουμε να πανε για βλαστοκυστες αν μαλιστα αυτα που βαλω δε δωσουν εγκυμοσυνη?

Θα σου πρότεινα να εστιάσεις στο στάδιο που είσαι τώρα και αν δεν πάει καλά, που το απεύχομαι, τότε μαζί με το γιατρό σου θα συζητήσετε όλα τα ενδεχόμενα και θα τα σκεφτείς τότε. Βήμα βήμα! Δε το παίζω έξυπνη, το λέω για να το ακούω κι εγώ που όλο σενάρια κάνω! Αλλά η ζωή έχει τη δική της άποψη, οπότε ας περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει πρώτα... Εύχομαι κάτι καλό!! 

1 hour ago, Καντι είπε:

Όχι ενα εχω, μονο το ενα εμφυτεύτηκε. Υγιες έμβρυο δεν σημαίνει και εμφυτευση.

Ναι κορίτσι μου, το ξέρω... Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!! ❤️

1 hour ago, Pagotoula είπε:

ναι θυμαμαι οτι το ξαναγραφες και λεγαμε οτι εμενα μου χαν πει το αντιθετο.μηπως εννοουσε για φυσιολογικη συλληψη;; γιατι ετσι κι αλλιως μιλαμε για μικρογονιμοποιηση, που το σπερμα το βαζουν οι ιδιοι στο ωαριο. μηπως το εχασες εκει καπου; γιατι εγραφαν κι αλλες κοπελες πως αυτο γνωριζαν, δηλ οτι το σπερμα επηρεαζει μετα την 3η μερα. απο οσα εχω διαβασει και στο ιντερνετ παντως, δεν εχω δει κατι διαφορετικο.

Όχι, δε μιλάω για φυσική σύλληψη, γιατί η συζήτηση που είχαμε αφορούσε τα έμβρυά μας που προέκυψαν από εξωσωματικές. Τι να σου πω, δεν ξέρω, μπερδεύομαι κι εγώ. Πάντως αυτό μας είπε σίγουρα. Συγκεκριμένα τον ρώτησα αν θεωρεί ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπέρμα και μήπως να το ελέγξουμε περισσότερο (γιατί η μοναδική εξέταση που είχαμε κάνει ήταν 2 σπερμοδιαγράμματα πριν 2 χρόνια) και η απάντησή του ήταν ότι θεωρεί ότι δε χρειάζεται, γιατί αν ευθύνονταν το σπέρμα τότε δε θα είχαμε τόσες γονιμοποιήσεις. 

• Μου αρέσει 2

8 hours ago, Pagotoula said:

η υπερδιεργερση ακομα κι ηπια να ειναι εχει πολυ εντονοτερα συμπτωματα και καταρχην φαινεται υπερηχογραφικα στην εικονα των ωοθηκων. οποτε δικιο εχει σε αυτο που σου λεει κι εφοσον δεν το βλεπει, οντως δεν εχεις κατι. εξαλλου σε ωοληψια ακομα και μετα απο φυσικο κυκλο, υπαρχει πολλες φορες μια ενοχληση. να τον εμπιστευτεις σε αυτο θεωρω, εφοσον το θεωρει και καλυτερο στην περιπτωση σας. τωρα για τονοικονομικο, σιγα μην ντραπεις κιολας λες κ φταις σε κατι. εννοειται πως καθε ευρω μετραει. θα του πεις γιατρε προεκυψε αυτη η διαφορα στο κοστος της ταδε διαδικασιας σε σχεση με αυτα που μας ειπατε αρχικα. ειχαμε καταλαβει κατι λαθος; 

@despina.Την ημέρα της ωοληψιας και ίσως και τις πρώτες μέρες υπερηχογραφικα δεν νομίζω να φαίνεται η υπερδιέγερση , ο λόγος είναι γιατί τα ωοθυλακια είναι ακόμη γεμάτα υγρό έτσι και αλλιώς και αναμένεται να ξεπρηστουν να αδειάσουν από υγρό τις επόμενες μέρες   ακόμα και εγώ που έπαθα πολύ σοβαρή ισχυρίστηκαν πως στις αιματολογικές δεν είχε φανεί τίποτα ( αυτό το αμφισβητώ και θα απαιτήσω να μου στείλουν τις εξετάσεις που δεν πήρα ποτε ) επίσης τις πρώτες μέρες της ωοληψιας μια χαρά ήμουν μετά από 3 μέρες άρχισα να υποφέρω ,ίσως ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός 

Όσο για το οικονομικό συμφωνώ απόλυτα , δεν θυμούνται μου φαίνεται τι λένε στον καθένα αλλά κατι τέτοιο αρκεί να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου γιατί δείχνει πως η προσοχή τους δεν είναι επαρκείς για εμένα που την πάτησα είναι σημαδάκια αυτά .. δεν λέω να μην εμπιστευόμαστε τους γιατρούς μας αλλά να μην πάμε  και με κλειστά μάτια  .

6 hours ago, Blue Velvet said:

Καλησπέρα κορίτσια,θα ήθελα τις συμβουλές σας. Αύριο ξεκινάω αντιπηκτικες ενέσεις και μου είπε η γιατρός ότι υπάρχει περίπτωση να έχω κάποια αιμορραγία στη μύτη,στα ούλα η από κάτω..Είχατε ποτέ αιμορραγία? Και αν ναι,τι κάνατε για να σταματήσει? Σας ευχαριστώ πολύ ❤️

Εμένα μια φορά άνοιξε η μύτη μου από τους υδρατμούς στο μπάνιο αλλά σταμάτησε αμέσως από μόνο του , γενικά όμως που είχαν πει να μην παίζω με μαχαίρια εκείνες τις μέρες :lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Την ημέρα της ωοληψιας και ίσως και τις πρώτες μέρες υπερηχογραφικα δεν νομίζω να φαίνεται η υπερδιέγερση , ο λόγος είναι γιατί τα ωοθυλακια είναι ακόμη γεμάτα υγρό έτσι και αλλιώς και αναμένεται να ξεπρηστουν να αδειάσουν από υγρό τις επόμενες μέρες   ακόμα και εγώ που έπαθα πολύ σοβαρή ισχυρίστηκαν πως στις αιματολογικές δεν είχε φανεί τίποτα ( αυτό το αμφισβητώ και θα απαιτήσω να μου στείλουν τις εξετάσεις που δεν πήρα ποτε ) επίσης τις πρώτες μέρες της ωοληψιας μια χαρά ήμουν μετά από 3 μέρες άρχισα να υποφέρω ,ίσως ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός 

Mου φαινεται λιγο κουλο αυτο που σου παν.Θεωρω οτι η υπερδιεγερση φαινεται κατα τη διεγερση,οχι μετα.Ακομα και αν υπαρχει ουτως ή αλλως υγρο,ο γιατρος εχει την εμπειρια να καταλαβει αν ειναι περισσοτερο απο οσο πρεπει.Και την ε2 γι'αυτο το λογο την κανουμε.Απλως προφανως μετα τις 3ημερες αφου ειχες παθει υπερδιεγερση και δεν αντιμετωπιστηκε,χειροτερεψες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

οχι ποτε δεν πληρωσα αιμοληψιες ουτε στη διεγερση ουτε στην προετοιμασια ετ. μαλλον ειναι θεμα γιατρου;;; σε ποιον εισαι;

Εγω ειμαι στον Ψα.. ναι μάλλον οντως είναι θέμα γιατρού, απλά έλεγα να γλυτώσω κάποια λεφτά, τόσα δώσαμε 

11 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Είναι επαναληπτικό στο Ιασώ ή το πρώτο; 30€ το πρώτο 10€ το επαναληπτικό - είναι ακριβό προτείνω να πας εκτός

Κ γω πλήρωσα αιμοληψία

Γύρω στα 30 είναι και εδώ κοντά στην περιοχή μου όποτε..

8 ώρες πρίν, Heart 93 είπε:

Εγώ το έκανα στην περιοχή μου και πλήρωσα 20€ ( εννοείς το υπερηχογράφημα και την βεβαίωση πριν την μέθη, έτσι;)

Ναι ναι αυτό που χρειάζεται πριν την ωοληψια

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Τι τέλειο αποτέλεσμα!!! ❤️❤️ Οπότε να υποθέσω ότι έχεις δύο παιδάκια τώρα? 

Μπορείς να δώσεις είτε το μέιλ σου και να σου στείλουν τις απαντήσεις εκεί, είτε να ζητήσεις να τις στείλουν απευθείας στο γιατρό σου και να σε ενημερώσει εκείνος. Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι πιο γρήγορο. 

Ναι, έτσι λειτουργούν στο Ιασώ. Πάνε οι απαντήσεις απευθείας στο γιατρό και αν θελήσεις να ενημερωθείς έχει δικαίωμα να σε ενημερώσει μόνο ο γιατρός σου, λόγω του απορρήτου. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν πλήρωνες, εγώ πληρώνω κάθε φορά κανονικά. 

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!! 

Ναι, κι εγώ τις πληρώνω κανονικά πάντως. 

30€ κοστίζει το καρδιογράφημα. Περιμένουμε νεότερα από τα ωαριάκια σου!! 

Ευχαριστώ πολύ, εννοείται θα σας ενημερώσω αύριο 

1 hour ago, Pagotoula είπε:

και τωρα αυτη την τακτικη ακολουθει γιατι και παλι το αναφεραμε στο ραντεβου μας και το γνωριζω κι απο ατομα που πηγαν εκει συστημενα απο μενα. το ιδιο συνεβη και σε αυτες. προφανως και σε αυτο τον χωρο καθενας κανει τα δικα του, εχει τις τιμες του, τις παροχες του και τα πακετα του. καλως η κακως ενας εμπορευματοποιημενος χωρος ειναι. δεν διεπεται απο κανονες και νορμες.

Και καμιά φορά βλέπουμε τους πολύ γνωστούς να έχουν τις πιο τσιμπημένες τιμές 

1 hour ago, happiness79 είπε:

Εισαι ευχαριστημενη απο τον γιατρό σου; έχω ακούσει γ αυτόν και ήμουν μεταξύ του και μεταξύ εκεί που πήγα τωρα. Πάντως και οι 2 είναι στο iol

10 minutes ago, despina. said:

Mου φαινεται λιγο κουλο αυτο που σου παν.Θεωρω οτι η υπερδιεγερση φαινεται κατα τη διεγερση,οχι μετα.Ακομα και αν υπαρχει ουτως ή αλλως υγρο,ο γιατρος εχει την εμπειρια να καταλαβει αν ειναι περισσοτερο απο οσο πρεπει.Και την ε2 γι'αυτο το λογο την κανουμε.Απλως προφανως μετα τις 3ημερες αφου ειχες παθει υπερδιεγερση και δεν αντιμετωπιστηκε,χειροτερεψες.

Τι να πω τότε όταν έλεγα ότι δεν είμαι καλά 5η μέρα διέγερσης και με συνέχιζαν με τις ίδιες μονάδες όπως και με προετημασαν για φρέσκια ετ με κορόιδευαν ξεκάθαρα γιατί εφόσον πήραν 30 ώριμα και πήγαινα για ετ και κατέληξα στο νοσοκομείο θα ήταν προφανέστατη η υπερδιέγερση και είναι επικίνδυνοι όλοι τους εκεί μέσα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Τι να πω τότε όταν έλεγα ότι δεν είμαι καλά 5η μέρα διέγερσης και με συνέχιζαν με τις ίδιες μονάδες όπως και με προετημασαν για φρέσκια ετ με κορόιδευαν ξεκάθαρα γιατί εφόσον πήραν 30 ώριμα και πήγαινα για ετ και κατέληξα στο νοσοκομείο θα ήταν προφανέστατη η υπερδιέγερση και είναι επικίνδυνοι όλοι τους εκεί μέσα 

Μονο και μονο απο τον αριθμο που πηρες φαινεται οτι επαθες υπερδιεγερση.Και ειμαι σιγουρη οτι θα φαινοταν και στις ορμονολογικες σου.Ποσες μοναδες εκανες?
Εγω την προηγουμενη φορα εκανα gonal 200,μετα μου το εκαναν 150 και στο τελος 125.
Τωρα με ειχε σε ολη τη διεγερση με menopur 225.Δε μου το μειωσε,αλλα καναμε ορμονολογικες συνεχεια.Και μου πε και τωρα οτι υπερηχογραφικα ειμαι οκ.Οντως νομιζω οτι εχω και λιγοτερη ενοχληση απο την προηγουμενη φορα.Ισως παιζει ρολο και το χερι του γιατρου κατα την ωοληψια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Bookthiefy είπε:

πρίν από 42 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Εισαι ευχαριστημενη απο τον γιατρό σου; έχω ακούσει γ αυτόν και ήμουν μεταξύ του και μεταξύ εκεί που πήγα τωρα. Πάντως και οι 2 είναι στο iol

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! Είναι πάνω από όλα άνθρωπος! Και όχι μόνο βέβαια, έχει εμπειρία χρόνων στην πλάτη του και δυνατό βιογραφικό. Αυτό όμως που με έχει κερδίσει σε αυτόν περισσότερο, είναι ότι η προθυμία του να με ακούσει και να μου λύσει οποιαδήποτε απορία μου δημιουργηθεί, χωρίς να δυσανασχετίσει ούτε στο ελάχιστο. Το αναφέρω αυτό γιατί μου έχει συμβεί με πολλούς άλλους γιατρούς, διαφόρων ειδικοτήτων. Είναι απλός και άμεσος. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, happiness79 είπε:

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! Είναι πάνω από όλα άνθρωπος! Και όχι μόνο βέβαια, έχει εμπειρία χρόνων στην πλάτη του και δυνατό βιογραφικό. Αυτό όμως που με έχει κερδίσει σε αυτόν περισσότερο, είναι ότι η προθυμία του να με ακούσει και να μου λύσει οποιαδήποτε απορία μου δημιουργηθεί, χωρίς να δυσανασχετίσει ούτε στο ελάχιστο. Το αναφέρω αυτό γιατί μου έχει συμβεί με πολλούς άλλους γιατρούς, διαφόρων ειδικοτήτων. Είναι απλός και άμεσος. 

Σε ευχαριστώ πολύ θα το έχω υπόψιν μου. Γιατί την Δευτέρα ο δικός μου είπε κάτι που νομίζω το είπε μόνο και μόνο για να με κάνει να νιώσω καλύτερα αλλά δεν ήταν η αλήθεια και με πείραξε αυτό. 

Κορίτσια ξέρετε η από δικές σας εμπειρίες, πόσο πέφτει η ΑΜΗ κάθε χρονο; και αν κάποια κοπέλα έχει ΠΩΑ θα με ενδιέφερε παρα πολύ να ακούσω για την εξέλιξη της 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ θα το έχω υπόψιν μου. Γιατί την Δευτέρα ο δικός μου είπε κάτι που νομίζω το είπε μόνο και μόνο για να με κάνει να νιώσω καλύτερα αλλά δεν ήταν η αλήθεια και με πείραξε αυτό. 

Κορίτσια ξέρετε η από δικές σας εμπειρίες, πόσο πέφτει η ΑΜΗ κάθε χρονο; και αν κάποια κοπέλα έχει ΠΩΑ θα με ενδιέφερε παρα πολύ να ακούσω για την εξέλιξη της 

προσωπικα σε σχεδον 5χρονια μου επεσε κοντα 3μοναδες. δεν νομιζω οτι υπαρχει στανταρ ομως.

• Μου αρέσει 2

13 hours ago, Troia said:

Θα σου στείλω link να το κατεβάσεις

Θέλω κ γω!

13 hours ago, happiness79 said:

Τι εννοείς αν είναι το πρώτο ή το επαναληπτικό? Εγώ πάντα 30€ δίνω! Κάνω κάτι λάθος τόσο καιρό? 

Στον τιμοκατάλογο λέει 10€ αν είναι επαναληπτικό μέσα σε 4 μήνες (για φυσικούς κύκλους ισχύει). Βασικά είναι λίγο κλέφτες γιατί είναι το ίδιο πράγμα δεν κάνουν κατι άλλο αν κάνεις φυσικό ή πρωτόκολλο.. 

Μόλις τελείωσα από το κέντρο. Στεναχωρηθηκα γιατι πέρσι στην υπέρηχο είχα 8 ωοθηλακια και 10 από την άλλη ενώ τώρα και με φάρμακα διεργεσης έχω 2 από την μία και 3 από την άλλη μου είπε. Την προηγούμενη φορά είχα 2 και 2 τωρα έχουμε συν 1. Θα συνεχίσω την διεργεση και λογικά την Τετάρτη ωοληψία. Την Δευτέρα που θα με δει θα είμαι στην 14η μέρα του κύκλου και την Τετάρτη 16η. Θα σκάσω! Πως γίνεται αυτό; μέσα σε 1 χρόνο τόση μεγάλη διαφορα; αλλα έκανα εξετάσεις και δεν έχουμε βρει κάποιο άλλο θεμα. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...