Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

On 30/3/2022 at 12:24 ΜΜ, winspert είπε:

Μπορείτε να με ενημερώσετε,οσες ειμαστε στον ιδιο γιατρό,πως γίνεται η εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων σε φυσικό κύκλο; Δεν εχω ρωτήσει το γιατρό...ετσι για να παρω μια ιδεα... Εκτός απο τις εξετάσεις της 2ης μερας τι αλλο θα χρειαστεί; Αιματολογικες; Υπέρηχοι;

Στον ίδιο είμαστε νομίζω, αλλά έκανα κατεψυγμένα σε τεχνητό!!! Καλη επιτυχιααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου κ καλη επιτυχια!! Εγω δυστυχως εχω καθυστερηση κ δεν ξερω τι θα γινει τελικα με την ετ μου. Μπορεις να μου πεις τι οδηγιες εχεις απο τον γιατρο σου.. για να παρω μια ιδεα ακομα;? Εκανες κ υπερηχο;?

Ακομα προλαβαινεις νομιζω...Δεν ξερω και ποιες μερες θα είναι κλειστό το κέντρο βεβαια ..Εκανα κάποιες εξετασεις αίματος που μου ειχε πει ο γιατρός πριν αδιαθετησω και αυριο,3η μερα του κύκλου, θα παω για fsh,e2 και prg ...Απο εκει και περα δε γνωρίζω...Δεν έχουμε μιλησει για το παρακάτω...Εχω προμηθευτεί σικλακουρ, ουτροτζεσταν, αντιπηκτικες και οβιτρελ και περιμένω... Υπερηχο δεν εκανα... Φαντάζομαι δεν χρειάζεται...δεν ξερω κιολας...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

On 30/3/2022 at 12:50 ΜΜ, Troia είπε:

@Pagotoula

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο οδηγός διατροφής του site to make a mommy, αναφέρει τα εξής:

If you are tracking your basal body temperature you may be
aware that you have a luteal phase defect. This means that the
period between ovulation and your period is not long enough and
you aren't producing enough progesterone to sustain a healthy
lining and pregnancy. It is related to repeated early miscarriage
and unexplained infertility. If you have a luteal phase defect,
follow the Ultimate Fertility Diet, but also completely eliminate
dairy, gluten, and red meat. Add plenty of gluten free whole
grains, foods high in Vitamin C (broccoli, berries, brussel sprouts,
bell peppers, papaya, and oranges).

Μετά από πολύ ψάξιμο και κυρίως με τη συμβολή της Τσεκούρα που μου τα κωδικοποίησε όλα αυτά, κατέληξα ότι όταν μιλάει για red meat και dairy products εννοεί μοσχαρίσιο κρέας και παράγωγα αγελαδινού γάλακτος συμβατικά και όχι βιολογικά. Η Τσεκούρα έλεγε να προτιμάμε το πρόβειο και κατσικίσιο κρέας (το κόκκινο κρέας βοηθάει και στο ενδομήτριο) και τα γαλακτοκομικά από αιγοπρόβειο γάλα, ειδικά αυτά που έχουν υποστεί ζύμωση. Εδώ λέει ότι βοηθάει και η βιτ. C σε αυτό.

Και πώς το ξέρεις ότι σου συμβαίνει κάτι τέτοιο; Μόνο από τις σταγόνες αίματος στο ενδιάμεσο;

TROIA το βιβλιο its start with the Egg αξίζει?Δεν ειναι και τελεια τα αγγλικά μου.Μπορώ να το κατεβάσω?

Για βιταμίνες λέει?

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , winspert είπε:

Ακομα προλαβαινεις νομιζω...Δεν ξερω και ποιες μερες θα είναι κλειστό το κέντρο βεβαια ..Εκανα κάποιες εξετασεις αίματος που μου ειχε πει ο γιατρός πριν αδιαθετησω και αυριο,3η μερα του κύκλου, θα παω για fsh,e2 και prg ...Απο εκει και περα δε γνωρίζω...Δεν έχουμε μιλησει για το παρακάτω...Εχω προμηθευτεί σικλακουρ, ουτροτζεσταν, αντιπηκτικες και οβιτρελ και περιμένω... Υπερηχο δεν εκανα... Φαντάζομαι δεν χρειάζεται...δεν ξερω κιολας...

Πφφφ.. θα σκασω μεχρι να μου κατεβουν! Να σε ρωτησω.. τις αντιπηκτικες τις κανουμε στην κοιλια ή πισω;

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,θα ήθελα τις συμβουλές σας. Αύριο ξεκινάω αντιπηκτικες ενέσεις και μου είπε η γιατρός ότι υπάρχει περίπτωση να έχω κάποια αιμορραγία στη μύτη,στα ούλα η από κάτω..Είχατε ποτέ αιμορραγία? Και αν ναι,τι κάνατε για να σταματήσει? Σας ευχαριστώ πολύ ❤️

Οχι δν ειχα καμια φορα, αλλα και απο αλλες γνωστές μου δν ειχαν κατι. Αρα να μην αγχωνεσαι. Δν σημαινει πως θα σου συμβεί. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Πφφφ.. θα σκασω μεχρι να μου κατεβουν! Να σε ρωτησω.. τις αντιπηκτικες τις κανουμε στην κοιλια ή πισω;

Κοιλιτσα σε πρώτη φαση και ίσως αργότερα και στα ποδια ψηλα ...Αν εχεις τρυπησει καθε σημείο της κοιλιας περνάς αλλου μετα:lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 27 λεπτά , winspert είπε:

Μηπως να εχεις και citrotide?σε εμενα ειχε πει  να εχω παντα στο ψυγειο 2 και 1 οβιτρελ.με το καλό!!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, despina. είπε:

Καλά την προηγούμενη φορά επειδή ήταν και η πρώτη μου φορά και ήμουνα ψαρωμένη πρέπει να είχε πέσει πολύ δούλεμα.Μου είχαν πει πριν καν ξεκινήσουμε τη διέγερση ότι θα πάθω υπερδιέγερση ενώ δεν έχω πολυκυστικές.Εχω εικόνα πολυκυστικών.

Μου είπαν εξαρχής πριν ξεκινήσουμε ότι μάλλον η εμβρυομεταφορά θα γίνει στον επόμενο κύκλο και τον ρώτησα πώς θα το ξέρουμε αυτό και μου είπε ότι αν εχω υπερδιέγερση θα φανεί την ημέρα της ωοληψίας. Ενώ φυσικά θα έπρεπε να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε την υπερδιέγερση και όχι να το χουν ως κάτι δεδομένο.

Επίσης θεωρώ οπως λες και εσύ ότι φαίνεται στον υπέρηχο και φυσικά στις ορμονολογικές.

Ετσι μετά την ωοληψία μου επιβεβαίωσαν ότι έπαθα υπερδιέγερση και θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά στον επόμενο κύκλο.

Τα μόνα συμπτώματα που είχα ήταν πίεση χαμηλά και συχνοουρία.Αυτά κράτησαν για 10 ημέρες.Δεν μου είπαν να κάνω κάποια συγκεκριμένη διατροφή ούτε και έκανα κάτι ιδιαίτερο και από μόνη μου. Στη συνέχεια με όποιο γιατρό μίλησα μου είπαν ότι αυτό δεν ήταν υπερδιέγερση. Κάτι ανάλογο έχω και τώρα σε μικρότερο βαθμό.

Και φαντάσου ότι αυτή τη φορά δεν μου μείωσε καθόλου τη δόση της μενοπουρ. Ξεκινήσα με μεγαλύτερη δόση από ότι στην προηγούμενη προσπάθεια και με κράτησε με την ίδια δόση από την αρχή ως το τέλος.

Ο γιατρός επιμένει να πάμε με τρίτης μέρας.Μου είπε βέβαια ότι θα μιλήσει και με το εμβρυολογικό και θα δουν. Σχεδόν από την αρχή όμως μου είπε ότι θα πάμε με φρέσκα τρίτης ημέρας.

Η αιτιολόγηση ήταν ότι ήθελε να κάνουμε εντελώς διαφορετικά πράγματα από την προηγούμενη φορά και έτσι επειδή την προηγούμενη φορά είχα προχωρήσει με βλαστοκύστες στον επόμενο κύκλο ήθελε να πάμε στον ίδιο κύκλο με 3ης ημέρας ίσως για να αλλάξει το παράθυρο εμφύτευσης.

Η αλήθεια είναι ότι έχω μιλήσει με κοπέλες που ενώ  δεν συνέλλαβαν με βλαστοκύστες τα καταφέραν με  έμβρυα 3ης ημέρας

Προσωπικά. Το βρίσκω πολυ καλη ιδέα να τα κανεις ολα διαφορετικά απο την προηγούμενη φορα. Αλλωστε γι αυτο φαντάζομαι άλλαξες γιατρο για αλλη προσέγγιση.

3 ώρες πρίν, despina. είπε:

Μα αν ενα έμβρυο προχωρήσει  στη μήτρα ενώ εκτός δεν θα προχωράγε δεν είναι μεγαλύτερο το ποσοστό επιτυχίας?

Αν θεωρούσαν ότι τα τρίτης ημέρας δεν προχωράνε καθόλου θα προχωράγαν απευθείας σε βλαστοκύστες.Δεν θα είχε νόημα να τα αφήνουνε για επόμενες προσπάθειες.

Τώρα εγώ αυτό που θέλω να τον ρωτήσω είναι αν βάλουμε τριών ημερών αν μπορούμε μαζί να βάλουμε και τη βλαστοκύστη που είχε μείνει από την προηγούμενη προσπάθεια. Γινεται άραγε τριών και πέντε ημερών να μπουν μαζί;

3ης μέρας και βλαστοκύστη δεν μπαίνουν μαζι.

πρίν από 54 λεπτά , Nephele78 είπε:

Στο γεν.κ εγω εμπαινα παντα μετα τον υπερηχο(για να βλεπαμε αν υπηρχε λογος να κανω)βγαινανε σε 2 ωρες,ενημερωνανε το γιατρο και με παιρνανε κ εμενα τηλ κ μου λεγανε τι τιμες ειχα και τι να κανω(αν πρεπει να αλλαξω κατι ή οχι).25€ η καθε ορμονη εκει!

Ειχα έντονη στα ούλα μετα την 30η ενδομαδα,δεν εκανα κατιαπλα τα έπλενα καλα.

Θελει να πιασει το παραθύρο με 3ης .δε γινεται να μεταφερθει η βλαστοκυστη με τα 3ης μονο αν αφησετε τα 3ης να πανε σε βλαστοκυστες κ να μεταφερθουν ολα μαζι

25 έδινες με την έκπτωση ως ασθενής του Παντου, στον Σφακ δεν κανουν έκπτωση τιμωρητικά γιατι συνταγογραφεί. 

πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Στην κοιλιά.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 28 λεπτά , ΛΕΛΑ είπε:

TROIA το βιβλιο its start with the Egg αξίζει?Δεν ειναι και τελεια τα αγγλικά μου.Μπορώ να το κατεβάσω?

Για βιταμίνες λέει?

Θα σου στείλω link να το κατεβάσεις

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Κοιλιτσα σε πρώτη φαση και ίσως αργότερα και στα ποδια ψηλα ...Αν εχεις τρυπησει καθε σημείο της κοιλιας περνάς αλλου μετα:lol:

πρίν από 10 λεπτά , Nephele78 είπε:

Μηπως να εχεις και citrotide?σε εμενα ειχε πει  να εχω παντα στο ψυγειο 2 και 1 οβιτρελ.με το καλό!!

Σετροταιντ σε εμβρυομεταφορα γιατί; Δεν μου εγραψε παντως... Σε ευχαριστώ πολύ!!!

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

17 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Ο γενετιστής εμας μας εδωσε στατιστικό πριν τον προεμφυτευτικο στα 38 μου ενα στα τρία έμβρυα οτι θα ειναι υγιες. Ειχα σκοπό να στείλω 4 για προεμφυτευτικο και μου έλεγε να στείλω έξι. Τελικα εςτειλα 4 και ηταν τα δυο υγιή.

@winspert εγω ζητούσα να μου τις γράψουν πριν την ετ και πήγαινα το πρωί πριν την ετ στην βιοϊατρική κηφισιας και Παπαδά τις εκανα πλήρωνα 3 ευρώ και μου έστελναν το αποτελέσματα με μειλ στις 3 το έστελνα στο γιατρο και αν ηθελε τροποποίηση η δόση προγεστερονης μου έγραφε,

Τι τέλειο αποτέλεσμα!!! ❤️❤️ Οπότε να υποθέσω ότι έχεις δύο παιδάκια τώρα? 

9 ώρες πρίν, winspert είπε:

Καλημέρα...Οποτε δεν μας νοιαζει να βγουν τα αποτελέσματα πριν την εμβρυομεταφορα,οσο να βγουν την ιδια μερα,σωστα; Σε ευχαριστώ πολύ

Στο Μητέρα πρέπει να κλεισω καποιο ραντεβού για να παω για εξέταση αιματος; Παω κατω εκει που ειναι για την εξωσωματική; Και σε ποση ωρα βγαίνει κυρίως η προγεστερόνη; Γιατί εδω που ειμαι βγαινει την επομενη μερα...Και πως θα μου στείλουν τα αποτελέσματα;

Μπορείς να δώσεις είτε το μέιλ σου και να σου στείλουν τις απαντήσεις εκεί, είτε να ζητήσεις να τις στείλουν απευθείας στο γιατρό σου και να σε ενημερώσει εκείνος. Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι πιο γρήγορο. 

9 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

να ρωτησω κατι ρε κοριτσια, σε εσας στελνουν τα αποτελεσματα; εμενα στο ιασω μου παιρναν εκει αιμα και στη διεγερση και στην προετοιμασια ετ και μετα ενημερωναν απευθειας το γιατρο κι εκεινος καλουσε εμενα μονο σε περιπτωση που ηθελε μεταβολη καποια δοσολογια. και δεν χρεωνομουν τιποτα στις αιμοληψιες προφανως. απλα εμπαινα ενα λεπτο πριν τον υπερηχο.

Ναι, έτσι λειτουργούν στο Ιασώ. Πάνε οι απαντήσεις απευθείας στο γιατρό και αν θελήσεις να ενημερωθείς έχει δικαίωμα να σε ενημερώσει μόνο ο γιατρός σου, λόγω του απορρήτου. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν πλήρωνες, εγώ πληρώνω κάθε φορά κανονικά. 

9 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Συμπασχουσα κλώσσα κ εγώ! :) Με μηδέν συμπτώματα..

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!! 

8 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Και εγώ στο Ιασω είμαι και έτσι κάνουν και σε εμένα όσον αφορά την ενημέρωση. Δεν έχεις πληρώσει αιμοληψία; Εγω ειμαι στη φάση διεργεσης και έχω πάει 2 φορές και τις 2 πλήρωσα κανονικά Ε2 που μου ζήτησε.

Καλημέρα κορίτσια, ξέρει κάποια να μου πει πόσο κοστίζει το καρδιογραφημα; Λογικά θα το κάνω αύριο στο Ιασω που θα πάω αλλά αν εκεί είναι πιο ακριβά έλεγα να πάω εδώ στην περιοχή μου.

Ναι, κι εγώ τις πληρώνω κανονικά πάντως. 

30€ κοστίζει το καρδιογράφημα. Περιμένουμε νεότερα από τα ωαριάκια σου!! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...