Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

8 minutes ago, despina. said:

Μα αν ενα έμβρυο προχωρήσει  στη μήτρα ενώ εκτός δεν θα προχωράγε δεν είναι μεγαλύτερο το ποσοστό επιτυχίας?

Αν θεωρούσαν ότι τα τρίτης ημέρας δεν προχωράνε καθόλου θα προχωράγαν απευθείας σε βλαστοκύστες.Δεν θα είχε νόημα να τα αφήνουνε για επόμενες προσπάθειες.

Τώρα εγώ αυτό που θέλω να τον ρωτήσω είναι αν βάλουμε τριών ημερών αν μπορούμε μαζί να βάλουμε και τη βλαστοκύστη που είχε μείνει από την προηγούμενη προσπάθεια. Γινεται άραγε τριών και πέντε ημερών να μπουν μαζί;

Θα έχεις μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας συνολικά από την συγκεκριμένη διέγερση γιατί θα έχεις περισσότερα έμβρυα. Αυτό εννοείται. Και φυσικά μπορεί ένα 3ης μέρας να δώσει εγκυμοσύνη όμως δεν σημαίνει ότι το 3ης μπορεί να έχει περισσότερες πιθανότητες εμφύτευσης σε σχέση με μία βλαστοκύστη. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.

Δεν νομίζω 3ης μέρας με 5ης να μπαίνουν μαζί

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Θα έχεις μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας συνολικά από την συγκεκριμένη διέγερση γιατί θα έχεις περισσότερα έμβρυα. Αυτό εννοείται. Και φυσικά μπορεί ένα 3ης μέρας να δώσει εγκυμοσύνη όμως δεν σημαίνει ότι το 3ης μπορεί να έχει περισσότερες πιθανότητες εμφύτευσης σε σχέση με μία βλαστοκύστη. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.

Δεν νομίζω 3ης μέρας με 5ης να μπαίνουν μαζί

Ναι το καταλαβαίνω αυτό που λες ιδανικά δηλαδή αν αυτό της τρίτης μέρας προχωρούσε σε βλαστοκύστη θα είχε την ίδια πιθανότητα εμφύτευσης,όμως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως θα προχωρούσε σε βλαστοκύστη στο εργαστήριο.

Κατά μία έννοια οπότε έχεις περισσότερες πιθανότητες από την άλλη βέβαια μπορεί να έχεις και λιγότερες γι'αυτό ακριβώς.Μπορεί το τριών ημερών να μην προχωρησει σε βλαστοκύστη. Είναι ρίσκο. Γι'αυτό και την προηγούμενη φορά αν και είχα λίγα τριών ημερών ρίσκαραν να τα αφήσουν να προχωρήσουν σε βλαστοκύστες.Είχα πέντε τριών ημερών και έμειναν τρεις βλαστοκύστες εκ των οποίων η μία ήταν μέτρια.

Καταλαβαίνω όμως και το σκεπτικό του γιατρού.Θέλει να ρισκάρει να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά .Αν επιμένει δεν μπορώ εγώ να του φέρω αντίρρηση

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

εμενα δε μου γραφαν τιποτα καν, ελεγε ο γιατρος πηγαινε κανε αιμοληψια να δουμε αυτο αυτο, πηγαινα με τη μαια του,τους ελεγε τι θελει, μου παιρναν αιμα και τελος εφευγα. και ειχα κανει αρκετες και στη διεγερση και στις ετ. μηπως επειδη ειναι ο συγκεκριμενος δεν χρεωνονται οι ασθενεις του;;

Κοίτα, τη φορά που έπρεπε να μετρήσω προγεστερόνη θυμάμαι μου είχε πει ο γιατρός να πάω να μου πάρουν αίμα στον όροφο που είναι το IoL. Όμως δεν ήξερα πού να πάω, δεν υπήρχε κάποιος να με καθοδηγήσει μετά που έφυγε ο γιατρός και πήγα στο υπόγειο όπου πλήρωσα κανονικά. Μήπως αν μου έπαιρναν αίμα στον όροφο του IoL δεν θα πλήρωνα;

πρίν από 19 λεπτά , Troia είπε:

Κοίτα, τη φορά που έπρεπε να μετρήσω προγεστερόνη θυμάμαι μου είχε πει ο γιατρός να πάω να μου πάρουν αίμα στον όροφο που είναι το IoL. Όμως δεν ήξερα πού να πάω, δεν υπήρχε κάποιος να με καθοδηγήσει μετά που έφυγε ο γιατρός και πήγα στο υπόγειο όπου πλήρωσα κανονικά. Μήπως αν μου έπαιρναν αίμα στον όροφο του IoL δεν θα πλήρωνα;

πιθανον. μα κι αυτος δεν σου εξηγησε που να πας;;; ημαρτον δηλ κι αυτοι οι γιατροι. εμενα φαντασου ουτε τη χοριακη μου χρεωναν εκει. καμια αιμοληψια γενικως και για καμια εξεταση που να εχει να κανει με την εξωσωματικη.

• Μπερδεμένη/-ος 1

Καλησπέρα κορίτσια,θα ήθελα τις συμβουλές σας. Αύριο ξεκινάω αντιπηκτικες ενέσεις και μου είπε η γιατρός ότι υπάρχει περίπτωση να έχω κάποια αιμορραγία στη μύτη,στα ούλα η από κάτω..Είχατε ποτέ αιμορραγία? Και αν ναι,τι κάνατε για να σταματήσει? Σας ευχαριστώ πολύ ❤️

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, winspert είπε:

Καλημέρα...Οποτε δεν μας νοιαζει να βγουν τα αποτελέσματα πριν την εμβρυομεταφορα,οσο να βγουν την ιδια μερα,σωστα; Σε ευχαριστώ πολύ

Στο Μητέρα πρέπει να κλεισω καποιο ραντεβού για να παω για εξέταση αιματος; Παω κατω εκει που ειναι για την εξωσωματική; Και σε ποση ωρα βγαίνει κυρίως η προγεστερόνη; Γιατί εδω που ειμαι βγαινει την επομενη μερα...Και πως θα μου στείλουν τα αποτελέσματα;

@winspert Σωστά, δεν μας νοιάζουν να βγουν προ ΕΤ αλλά την ίδια μέρα. Αν και στο Μητέρα θα σου στείλουν σε 2-3 ώρες τα αποτελέσματα. 

Λοιπόν το στόρι έχει ως εξής: Πας στο Μητέρα, αφήνεις τον άντρα σου έξω στο αυτοκίνητο και κατεβαίνεις -2 ορόφους από τις σκάλες. Στρίβεις αριστερά και αριστερά και εκεί θα βρεις τη γραμματεία του Μικροβιολογικού. Ανοίγει στις 7. Παίρνεις ένα χαρτάκι λίγο πριν μπεις με τον Αριθμό πρωτοκόλλου. Απο το πρωτόκολλο εκεί που θα πληρώνεις, πάρε το φυλλαδιάκι που σου λέει πως θα κατεβάσεις το σχετικό application του Υγεία στο κινητό σου για να παραλαμβάνεις με αυτό τον τρόπο τις εξετάσεις. Δίνεις μετά αιματάκι και πας ντουγρού Γένεσις. Κάνεις τον σταυρό σου και καλή σου επιτυχία :wub:

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, despina. είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Προχώρησες δηλαδή και εσύ είσαι εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο?

Με πόσων ημερών έμβρυα;

Ναι στον ίδιο κύκλο,με 2 έμβρυα 5 ημερών αλλά μέτριας ποιότητας...βέβαια πριν λίγους μήνες είχα βάλει πάλι 2έμβρυα 5 ημερών και δεν είχα θετική χοριακή,δεν ελπίζω και πολύ για τώρα γιατί δυστυχώς έχω τα ίδια συμπτώματα με τότε...να σου πάνε όλα τέλεια εύχομαι!!!!

• Μου αρέσει 1

9 minutes ago, Αγάπ said:

Καλησπέρα κορίτσια, θα ακυρώσω το ραντεβού στο Ελενα στο κεντρο αποβολών για 14 Απριλίου, το χρειάζεται κάποια κοπέλα?

Ειναι μια κοπελα απο το αλλο φορουμ που το χρειαζεται αν δεν κανω λαθος! Εκλεισε για 1 Ιουνη. Κρατησε το 

1 hour ago, KoraliaP είπε:

@winspert Σωστά, δεν μας νοιάζουν να βγουν προ ΕΤ αλλά την ίδια μέρα. Αν και στο Μητέρα θα σου στείλουν σε 2-3 ώρες τα αποτελέσματα. 

Λοιπόν το στόρι έχει ως εξής: Πας στο Μητέρα, αφήνεις τον άντρα σου έξω στο αυτοκίνητο και κατεβαίνεις -2 ορόφους από τις σκάλες. Στρίβεις αριστερά και αριστερά και εκεί θα βρεις τη γραμματεία του Μικροβιολογικού. Ανοίγει στις 7. Παίρνεις ένα χαρτάκι λίγο πριν μπεις με τον Αριθμό πρωτοκόλλου. Απο το πρωτόκολλο εκεί που θα πληρώνεις, πάρε το φυλλαδιάκι που σου λέει πως θα κατεβάσεις το σχετικό application του Υγεία στο κινητό σου για να παραλαμβάνεις με αυτό τον τρόπο τις εξετάσεις. Δίνεις μετά αιματάκι και πας ντουγρού Γένεσις. Κάνεις τον σταυρό σου και καλή σου επιτυχία :wub:

Είσαι κατατοπιστικοτατη...σε ευχαριστώ πολυ...Οποτε δεν χρειάζεται ραντεβού...τελεια...Ξερεις αν εχει αναμονη μεγάλη συνήθως νωρις το πρωί;

my-Ygeia είναι η εφαρμογή;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

να ρωτησω κατι ρε κοριτσια, σε εσας στελνουν τα αποτελεσματα; εμενα στο ιασω μου παιρναν εκει αιμα και στη διεγερση και στην προετοιμασια ετ και μετα ενημερωναν απευθειας το γιατρο κι εκεινος καλουσε εμενα μονο σε περιπτωση που ηθελε μεταβολη καποια δοσολογια. και δεν χρεωνομουν τιποτα στις αιμοληψιες προφανως. απλα εμπαινα ενα λεπτο πριν τον υπερηχο.

Στο γεν.κ εγω εμπαινα παντα μετα τον υπερηχο(για να βλεπαμε αν υπηρχε λογος να κανω)βγαινανε σε 2 ωρες,ενημερωνανε το γιατρο και με παιρνανε κ εμενα τηλ κ μου λεγανε τι τιμες ειχα και τι να κανω(αν πρεπει να αλλαξω κατι ή οχι).25€ η καθε ορμονη εκει!

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,θα ήθελα τις συμβουλές σας. Αύριο ξεκινάω αντιπηκτικες ενέσεις και μου είπε η γιατρός ότι υπάρχει περίπτωση να έχω κάποια αιμορραγία στη μύτη,στα ούλα η από κάτω..Είχατε ποτέ αιμορραγία? Και αν ναι,τι κάνατε για να σταματήσει? Σας ευχαριστώ πολύ ❤️

Ειχα έντονη στα ούλα μετα την 30η ενδομαδα,δεν εκανα κατιαπλα τα έπλενα καλα.

2 ώρες πρίν, despina. είπε:

Ναι το καταλαβαίνω αυτό που λες ιδανικά δηλαδή αν αυτό της τρίτης μέρας προχωρούσε σε βλαστοκύστη θα είχε την ίδια πιθανότητα εμφύτευσης,όμως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως θα προχωρούσε σε βλαστοκύστη στο εργαστήριο.

Κατά μία έννοια οπότε έχεις περισσότερες πιθανότητες από την άλλη βέβαια μπορεί να έχεις και λιγότερες γι'αυτό ακριβώς.Μπορεί το τριών ημερών να μην προχωρησει σε βλαστοκύστη. Είναι ρίσκο. Γι'αυτό και την προηγούμενη φορά αν και είχα λίγα τριών ημερών ρίσκαραν να τα αφήσουν να προχωρήσουν σε βλαστοκύστες.Είχα πέντε τριών ημερών και έμειναν τρεις βλαστοκύστες εκ των οποίων η μία ήταν μέτρια.

Καταλαβαίνω όμως και το σκεπτικό του γιατρού.Θέλει να ρισκάρει να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά .Αν επιμένει δεν μπορώ εγώ να του φέρω αντίρρηση

Θελει να πιασει το παραθύρο με 3ης .δε γινεται να μεταφερθει η βλαστοκυστη με τα 3ης μονο αν αφησετε τα 3ης να πανε σε βλαστοκυστες κ να μεταφερθουν ολα μαζι

• Μου αρέσει 3

πρίν από 12 λεπτά , Nephele78 είπε:

Στο γεν.κ εγω εμπαινα παντα μετα τον υπερηχο(για να βλεπαμε αν υπηρχε λογος να κανω)βγαινανε σε 2 ωρες,ενημερωνανε το γιατρο και με παιρνανε κ εμενα τηλ κ μου λεγανε τι τιμες ειχα και τι να κανω(αν πρεπει να αλλαξω κατι ή οχι).25€ η καθε ορμονη εκει!

Ειχα έντονη στα ούλα μετα την 30η ενδομαδα,δεν εκανα κατιαπλα τα έπλενα καλα.

Θελει να πιασει το παραθύρο με 3ης .δε γινεται να μεταφερθει η βλαστοκυστη με τα 3ης μονο αν αφησετε τα 3ης να πανε σε βλαστοκυστες κ να μεταφερθουν ολα μαζι

ναι μετα τον υπερηχο εμπαινα κ γω συνηθως. εκ παραδρομης εγραψα πριν, αλλα δεν χρεωνομουν. τι να πω;; λαρτζ ο γιατρος που ημουν μαλλον… πολυ λααααρτζ… αχαχαχα

• Χαχα 2

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

πιθανον. μα κι αυτος δεν σου εξηγησε που να πας;;; ημαρτον δηλ κι αυτοι οι γιατροι. εμενα φαντασου ουτε τη χοριακη μου χρεωναν εκει. καμια αιμοληψια γενικως και για καμια εξεταση που να εχει να κανει με την εξωσωματικη.

μπα, εγώ δεν έκανα καμία εξέταση εκεί αν δεν βρισκόμουν στο χώρο, γιατί μένω μακριά και δεν βόλευε να πηγαίνω εκεί. Και τη χοριακή μου την έγραφαν και την έκανα στη βιοιατρική. 

On 30/3/2022 at 8:52 ΠΜ, winspert είπε:

Κορίτσια καλημερα...Μου εκανε τη χαρη η περιοδος και ηρθε 5 μερες νωρίτερα...Οποτε πρωτα ο Θεός λογικα θα προλάβουμε να κάνουμε εμβρυομεταφορα... Εκτος απροόπτου!!!

Καλησπερα κοριτσι μου κ καλη επιτυχια!! Εγω δυστυχως εχω καθυστερηση κ δεν ξερω τι θα γινει τελικα με την ετ μου. Μπορεις να μου πεις τι οδηγιες εχεις απο τον γιατρο σου.. για να παρω μια ιδεα ακομα;? Εκανες κ υπερηχο;?

πρίν από 12 λεπτά , Troia είπε:

μπα, εγώ δεν έκανα καμία εξέταση εκεί αν δεν βρισκόμουν στο χώρο, γιατί μένω μακριά και δεν βόλευε να πηγαίνω εκεί. Και τη χοριακή μου την έγραφαν και την έκανα στη βιοιατρική. 

καταλαβα ναι, ειναι και τι σε συμφερει… αλλα εμενα επειδη μου τις εκανε καπακι, με συνεφερε. δεν ειχα σκεφτει ποτε το να πρεπει να πληρωνω κι αυτες τις εξετασεις και τωρα που εγινε η συζητηση εδω σκαλωσα. θα το χω στο νου μου να ρωταω στο εξης..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...