Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, MarialenaG. είπε:

happiness 79 μίλησα με τη μαία,μου είπε ίσως από αντιβίωση,να κάνω ένα rapid αύριο πρωί,θα ενημερώσει την αναισθησιολόγο....δεν διαβάζω τίποτα γιατί αγχώνομαι.Την αντιβίωση την δίνουν προληπτικά μια δύο ημέρες πριν κ συνεχίζεις κάνα διήμερο κ μετά την ωοληψία.Οχι δεν πήρα πρεβιοτικά(δεν μου δώσανε) ούτε καν κεφίρ λόγω νηστείας αλλά τελικά μήπως πρέπει.

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές... μακάρι όλες το συντομότερο με την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία ❤️

Εντάξει, οπότε λογικά σε πείραξε η αντιβίωση. Καλό είναι να πάρεις κάτι αφού είναι έτσι. Πάντως δε δίνουν όλοι αντιβίωση στς ωοληψίες. Έχω κάνει πάρα πολλές και μόνο μία φορά χρειάστηκε να πάρω μετά την ωοληψία, γιατί ήταν πολύ κοντά σε αγγειάκι και φοβήθηκε φλεγμονή. Ράπιντ ή pcr πάντα ζητάνε απ' όσο ξέρω! Καλή επιτυχία! 

2 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Εγώ δεν έχω κανένα συμπτωμα πια. Στον άντρα μου έχει μείνει μόνο βήχας και παίρνει trebon. Αμέσως είδε βελτίωση με αυτό πάντως. Κι εσύ σιρόπι αποχρεμπτικο παίρνεις? 

Καλωσηρθες κοπέλα μου! Όλες καταλαβαίνουμε την κούραση σου και την απογοήτευση και είμαστε όλες εδώ για σένα! Αλλά μη σκέφτεσαι αρνητικα! Αυτή τη στιγμή έχεις δύο εμβρυακια μέσα σου και μπορεί να γίνουν τα παιδάκια σου! Να έχεις πίστη και όλα καλά θα πάνε! Μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι και να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σου!

Ναι, ξεκίνησα σήμερα το prospan. Λογικά θα δω κι εγώ βελτίωση! 

2 ώρες πρίν, Σίρο είπε:

Πραγματικά νοιώθω τόσο όμορφα να υπάρχουν ανθρώποι που με καταλαβαίνουνε..σε ευχαριστώ πολύ και έχεις απόλυτο δίκιο..βήμα βήμα..σκέφτομαι για άλλο κέντρο γιατί ο γιατρός μου δεν είναι πολύ υπέρ του φυσικού κύκλου.Είμαι απο Αθήνα και ενώ είμαι ακόμα στην 3η μέρα ετ έχω απογοητευτεί γιατί έχω πόνους περιόδου όπως ακριβώς είχα και στην προηγούμενη που απέτυχε...Εύχομαι να εχεις μια τέλειααα εγκυμοσύνη!!!!!!

Ναι, μα γι' αυτό είμαστε εδώ, γιατί καταλαβαίνουμε η μία την άλλη... Κι εγώ στην Αθήνα είμαι και έχω κάνει πολλούς φυσικούς κύκλους (και όχι μόνο!) στο Ιασώ. Ο γιατρός μου είναι πολύ έμπειρος και αν χρειαστείς οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία στείλε μου μήνυμα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 54 λεπτά , Σίρο είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ και σε σένα το ίδιο εύχομαι..με φυσικό κύκλο ή με φάρμακα δοκιμάζεις;Εννοείται τα σκέφτομαι και γω τα δανεικά αλλά λέω να εξαντλήσω όλες τις περιπτώσεις με τα δικά μου πρώτα..εσύ γιατί σκέφτεσαι αυτό τον τρόπο τόσο σύντομα;

Από Δεκέμβριο ξεκίνησα τροποποιημένο φυσικό και τώρα πρώτη φορά έκανα το βραχύ πρωτόκολλο.Δεν θέλω να τον σκέφτομαι αλλά λέω μήπως είναι χαμένος χρόνος όλο αυτό το διάστημα ως τώρα ούτε ένα καλό ωάριο,δεν φθάνουν 5η ημέρα αποσυντίθενται... είμαι 43 σε οριακό σημείο με καλές τιμές αλλά ίσως κακή ποιότητα ωαρίων.Μεχρι το καλοκαίρι νομίζω θ' αποφασίσω τι θα κάνω.Εσύ έχεις καλές προοπτικές;;

7 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Αυτά τα στατιστικά πού τα βρήκες? Για εμένα που είμαι 42 και έχουμε και οι δύο φυσικολογικούς καρυότυπους, ξέρεις μήπως τι στατιστικά δίνουν? Έτσι για την  ιστορία ρωτάω... 

Ο γενετιστής εμας μας εδωσε στατιστικό πριν τον προεμφυτευτικο στα 38 μου ενα στα τρία έμβρυα οτι θα ειναι υγιες. Ειχα σκοπό να στείλω 4 για προεμφυτευτικο και μου έλεγε να στείλω έξι. Τελικα εςτειλα 4 και ηταν τα δυο υγιή.

@winspert εγω ζητούσα να μου τις γράψουν πριν την ετ και πήγαινα το πρωί πριν την ετ στην βιοϊατρική κηφισιας και Παπαδά τις εκανα πλήρωνα 3 ευρώ και μου έστελναν το αποτελέσματα με μειλ στις 3 το έστελνα στο γιατρο και αν ηθελε τροποποίηση η δόση προγεστερονης μου έγραφε,

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Εντάξει, οπότε λογικά σε πείραξε η αντιβίωση. Καλό είναι να πάρεις κάτι αφού είναι έτσι. Πάντως δε δίνουν όλοι αντιβίωση στς ωοληψίες. Έχω κάνει πάρα πολλές και μόνο μία φορά χρειάστηκε να πάρω μετά την ωοληψία, γιατί ήταν πολύ κοντά σε αγγειάκι και φοβήθηκε φλεγμονή. Ράπιντ ή pcr πάντα ζητάνε απ' όσο ξέρω! Καλή επιτυχία! 

Ναι, μα γι' αυτό είμαστε εδώ, γιατί καταλαβαίνουμε η μία την άλλη... Κι εγώ στην Αθήνα είμαι και έχω κάνει πολλούς φυσικούς κύκλους (και όχι μόνο!) στο Ιασώ. Ο γιατρός μου είναι πολύ έμπειρος και αν χρειαστείς οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία στείλε μου μήνυμα! 

Ευχαριστώ πολύ happiness 79, αύριο θα δούμε πως θα πάει ....καλό βράδυ κορίτσι,να είμαστε καλά

8 ώρες πρίν, Καντι είπε:

@winspert εγω ζητούσα να μου τις γράψουν πριν την ετ και πήγαινα το πρωί πριν την ετ στην βιοϊατρική κηφισιας και Παπαδά τις εκανα πλήρωνα 3 ευρώ και μου έστελναν το αποτελέσματα με μειλ στις 3 το έστελνα στο γιατρο και αν ηθελε τροποποίηση η δόση προγεστερονης μου έγραφε,

Καλημέρα...Οποτε δεν μας νοιαζει να βγουν τα αποτελέσματα πριν την εμβρυομεταφορα,οσο να βγουν την ιδια μερα,σωστα; Σε ευχαριστώ πολύ

Στο Μητέρα πρέπει να κλεισω καποιο ραντεβού για να παω για εξέταση αιματος; Παω κατω εκει που ειναι για την εξωσωματική; Και σε ποση ωρα βγαίνει κυρίως η προγεστερόνη; Γιατί εδω που ειμαι βγαινει την επομενη μερα...Και πως θα μου στείλουν τα αποτελέσματα;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , winspert είπε:

Καλημέρα...Οποτε δεν μας νοιαζει να βγουν τα αποτελέσματα πριν την εμβρυομεταφορα,οσο να βγουν την ιδια μερα,σωστα; Σε ευχαριστώ πολύ

Στο Μητέρα πρέπει να κλεισω καποιο ραντεβού για να παω για εξέταση αιματος; Παω κατω εκει που ειναι για την εξωσωματική; Και σε ποση ωρα βγαίνει κυρίως η προγεστερόνη; Γιατί εδω που ειμαι βγαινει την επομενη μερα...Και πως θα μου στείλουν τα αποτελέσματα;

Σωστά! Καλημερα στα πρωινά κοριτσια!

• Μου αρέσει 4

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 17 λεπτά , winspert είπε:

να ρωτησω κατι ρε κοριτσια, σε εσας στελνουν τα αποτελεσματα; εμενα στο ιασω μου παιρναν εκει αιμα και στη διεγερση και στην προετοιμασια ετ και μετα ενημερωναν απευθειας το γιατρο κι εκεινος καλουσε εμενα μονο σε περιπτωση που ηθελε μεταβολη καποια δοσολογια. και δεν χρεωνομουν τιποτα στις αιμοληψιες προφανως. απλα εμπαινα ενα λεπτο πριν τον υπερηχο.

• Μου αρέσει 1

17 hours ago, froufrou80 said:

Κορίτσια είναι καμια σας που σε φυσικό κυκλο έκανε προς το τέλος cetrotide ή γενικά ανταγωνιστή;

Εν τω μεταξυ δεχτηκα τηλέφωνο χθες από το κέντρο, κ μάλιστα από τον διευθυντή... Θεωρουν πως δεν έγινε κάποιο λάθος με το θέμα μου, αλλά θα δεχθουν να αφαιρέσουν το ποσο απο την 1η ωοληψία κ δεν θα ληφθεί υπόψη στο προγραμμα των φυσικών... Τουλάχιστον... 

Μπράβο!! 

11 hours ago, Σίρο said:

Έχεις δίκιο,θα τρελαθούμε στο τέλος με όλα αυτά...εγώ απο την 2η μέρα πάντως έχω πόνους περιόδου,απογοήτευση..άντε να δούμε τι θα γίνει..ελπίζω να εχουμε όλες μας ευχάριστα!!!!!!

Συμπασχουσα κλώσσα κ εγώ! :) Με μηδέν συμπτώματα..

πρίν από 45 λεπτά , Pagotoula είπε:

να ρωτησω κατι ρε κοριτσια, σε εσας στελνουν τα αποτελεσματα; εμενα στο ιασω μου παιρναν εκει αιμα και στη διεγερση και στην προετοιμασια ετ και μετα ενημερωναν απευθειας το γιατρο κι εκεινος καλουσε εμενα μονο σε περιπτωση που ηθελε μεταβολη καποια δοσολογια. και δεν χρεωνομουν τιποτα στις αιμοληψιες προφανως. απλα εμπαινα ενα λεπτο πριν τον υπερηχο.

Εκτος απο κατι εξετάσεις προεκλαμψιας που έκανα στο κέντρο,δεν εχω κανει καμία αιματολογική που να αφορα τη διαδικασία της εξωσωματικής για να σου απαντήσω...Τις κανω στην πολη μου και τις στελνω εγω στο γιατρό...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Pagotoula είπε:

Και εγώ στο Ιασω είμαι και έτσι κάνουν και σε εμένα όσον αφορά την ενημέρωση. Δεν έχεις πληρώσει αιμοληψία; Εγω ειμαι στη φάση διεργεσης και έχω πάει 2 φορές και τις 2 πλήρωσα κανονικά Ε2 που μου ζήτησε.

Καλημέρα κορίτσια, ξέρει κάποια να μου πει πόσο κοστίζει το καρδιογραφημα; Λογικά θα το κάνω αύριο στο Ιασω που θα πάω αλλά αν εκεί είναι πιο ακριβά έλεγα να πάω εδώ στην περιοχή μου.

Διαφημίσεις

21 minutes ago, Bookthiefy said:

Και εγώ στο Ιασω είμαι και έτσι κάνουν και σε εμένα όσον αφορά την ενημέρωση. Δεν έχεις πληρώσει αιμοληψία; Εγω ειμαι στη φάση διεργεσης και έχω πάει 2 φορές και τις 2 πλήρωσα κανονικά Ε2 που μου ζήτησε.

Καλημέρα κορίτσια, ξέρει κάποια να μου πει πόσο κοστίζει το καρδιογραφημα; Λογικά θα το κάνω αύριο στο Ιασω που θα πάω αλλά αν εκεί είναι πιο ακριβά έλεγα να πάω εδώ στην περιοχή μου.

Είναι επαναληπτικό στο Ιασώ ή το πρώτο; 30€ το πρώτο 10€ το επαναληπτικό - είναι ακριβό προτείνω να πας εκτός

23 minutes ago, Bookthiefy said:

Κ γω πλήρωσα αιμοληψία

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ.Θα είμαστε σε επικοινωνία!!!!

10 ώρες πρίν, MarialenaG. είπε:

Από Δεκέμβριο ξεκίνησα τροποποιημένο φυσικό και τώρα πρώτη φορά έκανα το βραχύ πρωτόκολλο.Δεν θέλω να τον σκέφτομαι αλλά λέω μήπως είναι χαμένος χρόνος όλο αυτό το διάστημα ως τώρα ούτε ένα καλό ωάριο,δεν φθάνουν 5η ημέρα αποσυντίθενται... είμαι 43 σε οριακό σημείο με καλές τιμές αλλά ίσως κακή ποιότητα ωαρίων.Μεχρι το καλοκαίρι νομίζω θ' αποφασίσω τι θα κάνω.Εσύ έχεις καλές προοπτικές;;

Εγώ πιστεύω απο την στιγμή που έχουμε ακόμα ωάρια και γονιμοποιούνται,αξίζει η προσπάθεια..κάποια στιγμή θα βρεθεί το 1 και καλό...τα δανεικά εκεί θα είναι δεν χάνονται..εμένα φτάνουν μέχρι βλαστοκύστη 5ής μέρας μέτριας ποιότητας βέβαια αλλά δεν γίνεται η εμφύτευση...

1 hour ago, marina39 είπε:

Μπράβο!! 

Συμπασχουσα κλώσσα κ εγώ! :) Με μηδέν συμπτώματα..

Σου εύχομαι μια τεράστια χοριακή!!!!!!Καλό που δεν έχεις συμπτώματα,μια εγκυμοσύνη που είχα πριν 4 χρόνια(αλλά δεν προχώρησε)ούτε που το χα καταλάβει,απλά καθυστέρηση είχα :)

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

οχι ποτε δεν πληρωσα αιμοληψιες ουτε στη διεγερση ουτε στην προετοιμασια ετ. μαλλον ειναι θεμα γιατρου;;; σε ποιον εισαι;

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

οχι ποτε δεν πληρωσα αιμοληψιες ουτε στη διεγερση ουτε στην προετοιμασια ετ. μαλλον ειναι θεμα γιατρου;;; σε ποιον εισαι;

Εγώ μία φορά που χρειάστηκε να μετρήσω προγεστερόνη για να βεβαιωθούμε.ότι έκανα ωορρηξία λόγω του ότι θα έκανα εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο, την πλήρωσα κανονικά, γιατί δεν προλάβαιναν να μου την γράψουν. Και άλλες φορές όμως έτυχε να μου έχουν γράψει παραπεμπτικό και πλήρωνα μόνο τη συμμετοχή. 

2 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Νομίζω 30€

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Troia είπε:

Εγώ μία φορά που χρειάστηκε να μετρήσω προγεστερόνη για να βεβαιωθούμε.ότι έκανα ωορρηξία λόγω του ότι θα έκανα εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο, την πλήρωσα κανονικά, γιατί δεν προλάβαιναν να μου την γράψουν. Και άλλες φορές όμως έτυχε να μου έχουν γράψει παραπεμπτικό και πλήρωνα μόνο τη συμμετοχή. 

Νομίζω 30€

εμενα δε μου γραφαν τιποτα καν, ελεγε ο γιατρος πηγαινε κανε αιμοληψια να δουμε αυτο αυτο, πηγαινα με τη μαια του,τους ελεγε τι θελει, μου παιρναν αιμα και τελος εφευγα. και ειχα κανει αρκετες και στη διεγερση και στις ετ. μηπως επειδη ειναι ο συγκεκριμενος δεν χρεωνονται οι ασθενεις του;;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...