Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , N.Angel είπε:

Γεια σου @Chrisi21 θα σου πω εγω τα δικα μου που εκανα προεμφυτευτικο σε ηλικια 36,5. 7 ωριμα ωαρια γονιμοποιηθηκαν τα 6 εγιναν 3 βλαστοκυστες ( μου ειπαν πολυ καλο ποσοστο) απο τις 3 εκανα ελεγχο για γονιδιο 1 ειχε το γονιδιο (για χρωμοσωματα δεν ξερω γιατι απορριφθηκε) απο τις 2 που εμειναν η μια ειχε χρωμοσωματα, αυτη που εμεινε κ μετεφερα ηταν παλινδρομη. Γενικα παιζει ρολο η ηλικια..λενε μετα τα 35 μικραινει το ποσοστο των υγιων εμβρυων κ οτι ειναι περιπου 1/3 φανταζομαι οσο πιο κοντα στα 40 να ισχυει αυτο το ποσοστο..ολα παλι ομως ειναι σχετικα! Εχουμε δει γυναικες κ στα 40 με την μια να κανουν υγιη παιδακια οποτε τι να σου πω…συντομα θα ξεκινησω γονιμοποιηση στα ωαρια που εχω κατεψυγμενα κ θα σου πω! 

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια που είχες. Σου έδωσαν κάποια πιθανή εξήγηση του τι έφταιξε και γιατί παλινδρόμησε? Καλές γονιμοποιήσεις εύχομαι στα ωαριάκια σου! Να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια δεν ξέρω που να γράψω σε ποιο σημείο εννοώ αλλά έχω αύριο πρωί ωοληψία μετά από βραχύ πρωτόκολλο με 4 ωάρια λόγω ηλικίας όχι περισσότερα αλλά σήμερα νιώθω χάλια...μετά την αντιβίωση την πρωινή έχω διάρροια, ναυτία και ενοχλήσεις κοιλιακές.Ειναι φυσιολογικό;;;

18 minutes ago, happiness79 said:

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια που είχες. Σου έδωσαν κάποια πιθανή εξήγηση του τι έφταιξε και γιατί παλινδρόμησε? Καλές γονιμοποιήσεις εύχομαι στα ωαριάκια σου! Να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά! 

Σε ευχαριστω!! Το ελπιζω κ το χρειαζομαι να πανε καλα!! Καμια ιδιαιτερη εξηγηση! Πιστευα οτι αφου εχω ελεγμενο αν μεινω εγκυος το χω σιγουρα..κουνα που με κουναγε! Προσφατα μια εμβρυολογος μου είπε δεν ηταν το εμβρυο κ εδειχνε σιγουρια…ολα τα αλλα ηταν καλα πμως θρομβοφιλιες, ανοσολογικα κλπ! Οποτε αγνωστε αι βουλαι του Κυριου…

24 minutes ago, MarialenaG. said:

Κορίτσια δεν ξέρω που να γράψω σε ποιο σημείο εννοώ αλλά έχω αύριο πρωί ωοληψία μετά από βραχύ πρωτόκολλο με 4 ωάρια λόγω ηλικίας όχι περισσότερα αλλά σήμερα νιώθω χάλια...μετά την αντιβίωση την πρωινή έχω διάρροια, ναυτία και ενοχλήσεις κοιλιακές.Ειναι φυσιολογικό;;;

Μηπως σε πειραξε η αντιβιωση, δημιουργει τετοιες παρενεργειες..παρε το γιατρο να του το πεις! Με το καλο αυριο η ωοληψια σου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , N.Angel είπε:

Σε ευχαριστω!! Το ελπιζω κ το χρειαζομαι να πανε καλα!! Καμια ιδιαιτερη εξηγηση! Πιστευα οτι αφου εχω ελεγμενο αν μεινω εγκυος το χω σιγουρα..κουνα που με κουναγε! Προσφατα μια εμβρυολογος μου είπε δεν ηταν το εμβρυο κ εδειχνε σιγουρια…ολα τα αλλα ηταν καλα πμως θρομβοφιλιες, ανοσολογικα κλπ! Οποτε αγνωστε αι βουλαι του Κυριου…

Μηπως σε πειραξε η αντιβιωση, δημιουργει τετοιες παρενεργειες..παρε το γιατρο να του το πεις! Με το καλο αυριο η ωοληψια σου!!

Ήδη περιμένω τηλέφωνο του... Μπορεί δεν ξέρω...Σου εύχομαι να είναι όλα εύκολα από εδώ και στο εξής και γρήγορα να πετύχεις τον στόχο σου:ένα υγιές μωράκι ❤️

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, MarialenaG. said:

Ήδη περιμένω τηλέφωνο του... Μπορεί δεν ξέρω...Σου εύχομαι να είναι όλα εύκολα από εδώ και στο εξής και γρήγορα να πετύχεις τον στόχο σου:ένα υγιές μωράκι ❤️

Ωραια τοτε! Κ σε σενα το ιδιο!! ❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Πρώτη φορά γράφω και δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα.Λοιπόν είμαι 42+ ετών και έχω κάνει μια αποτυχημένη εξωσωματική με 2 μέτριες βλαστοκύστες τον Σεπτέμβριο που πέρασε.Τώρα είμαι σε αναμονή εμβρυομεταφοράς που έκανα την Δευτέρα πάλι 2 βλαστοκύστες λίγο καλύτερης ποιότητας..λέω οι επόμενες προσπάθειες(πριν τα δανεικά)να είναι σε φυσικό κύκλο αφού βλέπω ότι με τα φάρμακα δεν έχω καλή ανταπόκριση τελικά..έχετε κάποιο κέντρο να μου προτείνεται;Είμαι λίγο πεσμένη ψυχολογικά και θα ήθελα να κάνουμε παρείτσα!Καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι!!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 14 λεπτά , Σίρο είπε:

Γεια σας κορίτσια!Πρώτη φορά γράφω και δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα.Λοιπόν είμαι 42+ ετών και έχω κάνει μια αποτυχημένη εξωσωματική με 2 μέτριες βλαστοκύστες τον Σεπτέμβριο που πέρασε.Τώρα είμαι σε αναμονή εμβρυομεταφοράς που έκανα την Δευτέρα πάλι 2 βλαστοκύστες λίγο καλύτερης ποιότητας..λέω οι επόμενες προσπάθειες(πριν τα δανεικά)να είναι σε φυσικό κύκλο αφού βλέπω ότι με τα φάρμακα δεν έχω καλή ανταπόκριση τελικά..έχετε κάποιο κέντρο να μου προτείνεται;Είμαι λίγο πεσμένη ψυχολογικά και θα ήθελα να κάνουμε παρείτσα!Καλή επιτυχία σε όλες εύχομαι!!!!

Εγώ πάω στο embryolab Θεσσαλονίκη,καλή επιτυχία σου εύχομαι και από τον Νοέμβριο δεν έχουμε βρει ούτε ένα καλό ωάριο,κ σκέφτομαι για δανεικά το καλοκαίρι.

πρίν από 20 λεπτά , Σίρο είπε:

Καλησπέρα!!!Καλώς ήρθες!!καλή επιτυχία και σε σένα!!!εύχομαι ολόψυχα να σου πάει τέλεια τώρα!!

Κοτουλα δλδ κ συ τώρα ε;;:grin: και γω κλωσσαω...πότε εκανες ετ;

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Τέλεια ρε συ, μπράβο! Πολυ καλά πήγαν όλα λοιπόν. Εύχομαι να γονιμοποιηθούν όλα!! Με μικρογονιμοποιηση θα προχωρήσουν;

Ναι,στο Μητερα απ'οτι εχω καταλαβει μονο μικρογονιμοποιηση κανουν

1 ώρα πρίν, MarialenaG. είπε:

Ωχ, τι είναι αυτό πάλι? Δεν το έχω ξανακούσει. Θα σου πει κι ο γιατρός σου. Αντιβίωση όμως γιατί παίρνεις? Αν την παίρνεις εδώ και μέρες τότε δεν είναι απίθανο να είναι από αυτήν, μερικές φορές πειράζει το έντερο, ειδικά αν δε λαμβάνεις προβιοτικά. Δεν είναι απίθανο βέβαια να το έπαθες κι από τα φάρμακα διέγερσης ή από την ovitrelle, έχεις διαβάσει το φύλλο οδηγιών? Περαστικά σου και καλή επιτυχία για αύριο! 

1 hour ago, N.Angel είπε:

Πωπω, τραγικό να είναι όλα ελεγμένα και να μην προχωράει καλά... Ελπίζω να είναι η τελευταία ατυχία πριν την επιτυχία! 

πρίν από 50 λεπτά , Σίρο είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Καταλαβαίνω ότι είναι πανεύκολο να πέφτεις ψυχολογικά, η όλη διαδικασία της εξωσωματικής και ειδικά η περίοδος αναμονής μέχρι τη χοριακή είναι ιδιαίτερα στρεσογόνος. Το έχουμε περάσει και το περνάμε όλες (και όλοι, μαζί με τους συντρόφους μας). Όμως αυτή τη στιγμή που μιλάμε μπορεί να συμβαίνει ένα θαύμα μέσα σου! Προσπάθησε να σκεφτείς θετικά! Και σε περίπτωση που δεν πάει καλά, που το απεύχομαι, τότε θα δεις πώς θα προχωρήσεις. Βέβαια κι εγώ που στα λέω τα ίδια κάνω! Πριν λίγο καιρό που περιμέναμε την απάντηση του προεμφυτευτικού ελέγχου των εμβρύων μας, σκεφτόμουν ότι αν δεν έχουμε κανένα υγιές ότι μάλλον ήρθε η ώρα να δούμε για δανεικά, είχα αρχίσει να δουλεύω την ιδέα μέσα μου. Και η απάντηση μας χάρισε ένα υγιές έμβρυο! Οπότε καλό είναι να μην προτρέχουμε (το λέω και για τον εαυτό μου). Βήμα βήμα. Αυτή ήταν πάντα και η συμβουλή του γιατρού μου. Υπόψιν ότι είμαστε συνομήλικες! Γιατί ρωτάς για κάποιο καλό κέντρο όμως? Σκέφτεσαι για κάποιο λόγο να αλλάξεις? Σε ποια πόλη είσαι? Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει πάει ήδη καλά και να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη και ένα ή και δύο υγιή μωρά! 

Διαφημίσεις

happiness 79 μίλησα με τη μαία,μου είπε ίσως από αντιβίωση,να κάνω ένα rapid αύριο πρωί,θα ενημερώσει την αναισθησιολόγο....δεν διαβάζω τίποτα γιατί αγχώνομαι.Την αντιβίωση την δίνουν προληπτικά μια δύο ημέρες πριν κ συνεχίζεις κάνα διήμερο κ μετά την ωοληψία.Οχι δεν πήρα πρεβιοτικά(δεν μου δώσανε) ούτε καν κεφίρ λόγω νηστείας αλλά τελικά μήπως πρέπει.

πρίν από 4 λεπτά , MarialenaG. είπε:

happiness 79 μίλησα με τη μαία,μου είπε ίσως από αντιβίωση,να κάνω ένα rapid αύριο πρωί,θα ενημερώσει την αναισθησιολόγο....δεν διαβάζω τίποτα γιατί αγχώνομαι.Την αντιβίωση την δίνουν προληπτικά μια δύο ημέρες πριν κ συνεχίζεις κάνα διήμερο κ μετά την ωοληψία.Οχι δεν πήρα πρεβιοτικά(δεν μου δώσανε) ούτε καν κεφίρ λόγω νηστείας αλλά τελικά μήπως πρέπει.

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές... μακάρι όλες το συντομότερο με την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία ❤️

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μπράβο!!! Πάρα πολύ ευχάριστα νέα! Καλές γονιμοποιήσεις εύχομαι!!! 

Δε νομίζω. Τα δικά μου πάντως μια χαρά γίνονταν βλαστοκύστες μετά από orgalutran! 

Ναι ρε γ@μωτο... Κι εμένα με έχει προβληματίσει και τη ρώτησα αν και τα ωάρια χρειάζονται το ίδιο βάθος χρόνου για να επανέλθουν. Ίσως σε εμάς να είναι καθοριστικό αυτό, θα δούμε. Φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να το αλλάξουμε, απλά να έχουμε γνώση. 

Ο άντρας μου αναρρώνει, μόνο λίγος βήχας του έχει μείνει. Εγώ έχω από χθες έντονο βήχα που σα να χειροτερεύει, αλλά ξεκίνησα σήμερα σιροπάκι και ελπίζω να βελτιωθεί. Εσείς πώς είστε? Αναρρώσατε? 

Αυτά τα στατιστικά πού τα βρήκες? Για εμένα που είμαι 42 και έχουμε και οι δύο φυσικολογικούς καρυότυπους, ξέρεις μήπως τι στατιστικά δίνουν? Έτσι για την  ιστορία ρωτάω... 

Εγώ δεν έχω κανένα συμπτωμα πια. Στον άντρα μου έχει μείνει μόνο βήχας και παίρνει trebon. Αμέσως είδε βελτίωση με αυτό πάντως. Κι εσύ σιρόπι αποχρεμπτικο παίρνεις? 

1 hour ago, Σίρο είπε:

Καλωσηρθες κοπέλα μου! Όλες καταλαβαίνουμε την κούραση σου και την απογοήτευση και είμαστε όλες εδώ για σένα! Αλλά μη σκέφτεσαι αρνητικα! Αυτή τη στιγμή έχεις δύο εμβρυακια μέσα σου και μπορεί να γίνουν τα παιδάκια σου! Να έχεις πίστη και όλα καλά θα πάνε! Μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι και να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σου!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Σίρο είπε:

Καλησπέρα! Εγώ κάνω φυσικούς στο γεν. . Αθηνών.. Δε ξερω σε ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι

1 ώρα πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

Καλησπέρα!!!Καλώς ήρθες!!καλή επιτυχία και σε σένα!!!εύχομαι ολόψυχα να σου πάει τέλεια τώρα!!

Κοτουλα δλδ κ συ τώρα ε;;:grin: και γω κλωσσαω...πότε εκανες ετ;

Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!!Αααχ εύχομαι να μας πάει καλά...είμαι στην 3η μέρα ετ..εσύ?απο συμπτώματα πως πάς??

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κοριτσια! Μόλις συνεληφθη η "μανα" στην Πατρα.. Δεν ξερω αν θα ειναι ενοχη..για 1 η 3 δολοφονιες.. αλλα θα ηθελα να εκφρασω τη σκεψη μου.. εμεις εδω παλευουμε χρονια.. εχουμε χαλασει απειρα λεφτα.. εχουμε "χαλασει" την ψυχη μας, το σωμα μας, τα θελω μας.. και υπάρχουν άλλες που οχι απλα δε τα θελουν και τα παρατανε..που εκει λες αντε.. ως ενα βαθμο..φτανουν στο να τα σκοτωσουν..οκ ισως ειναι ψυχικα ασθενης (μινχαουζεν)..αλλα και παλι.. οι σκεψεις πολλες..

• Λυπημένη/-ος 7

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...