Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

@despina. τι έγινε με τα φάρμακα που έψαχνες και με τον υπέρηχο αλήθεια? Όλα καλά?

Κατερίνα μου μόλις βγήκα από ωοληψία. 13 μου πήραν.

Ενω ηταν να κάνει ο άντρας μου βιοψία όρχεων τελικά δεν χρειάστηκε γιατί μας είπαν ότι είναι καλό το σπέρμα. Λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί την προηγούμενη φορά είχε 0% μορφολογία αλλα είναι η πρώτη φορά που μιλήσαμε με εμβρυλόγο τόσο καιρό που είμαι στο Μητέρα και μας είπε ότι είναι αρκετά καλό το σπέρμα,ουτε καν οριακα καλο.

Τις μενοπουρ δεν τις χρειάστηκα τελικά γιατί με σταμάτησε ο γιατρός την ημέρα που έκανα την orgalutran.Δηλαδή ουσιαστικά δεν πήρα φάρμακα δύο μέρες και τη Δευτέρα και την Τρίτη επειδή ειδε τα ωαρια μια χαρα.

Αυριο θα εχω νεοτερα για να τα βαλουμε 3 ή 5 ημερων σε αυτο τον κυκλο.

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 50 λεπτά , winspert είπε:

Οπως ειπες ο καθε οργανισμός ειναι διαφορετικος...Εμενα ο αντρας μου σε προηγούμενο σπερμοδιαγραμμα ειχε ας πούμε 20.000 σπερματοζωάρια και αφου περασαμε κοροναιο και ξαναεκανε 4 με 5 μηνες μετα για καινούργια προσπάθεια βγηκαν καπου 120.000 σπερματοζωάρια... Βρε μηπως μας εκανε καλό εμάς;;;χαχαχα τυχαιο γεγονός προφανως...Αλλα δεν μας έκανε κακο παντως...Αλλα γενικα εχω διαβασει οπως ξαναπα πως οι κοροναιοι που υπάρχουν χρονια, επηρεαζουν το σπερμα...

Ναι ναι, το θυμάμαι και παίρνω κουράγιο! Το ανέφερα μάλιστα και στην Οικονομοπούλου να το έχει υπόψην! :wink:

πρίν από 46 λεπτά , ksvolimi είπε:

Κοριτσι μου σιγουρα καπου επηρεαζει ομως αν το σπερμα ειναι καλο ισως Οχι και τοσο σχετικα ειναι ολα.. θεωρω πως ισως ηταν καλυτερα να πας με ενα ακομη μη ελεγμένο έμβρυο ομως απο την αλλη σκεφτομαι οτι ολο αυτο ειναι αποτελεσμα μιας διαδικασίας και ισως πρεπει να προχωρήσεις με το ενα και μοναδικό να κλεισει αυτος ο κύκλος.. να εμφυτεύτει να γινεις μανουλα.. σε περιπτωση που δεν προχωρησει και το απεύχομαι φυσικα να δεις πως θα προχωρήσεις με μια νεα αρχη χωρις αλλες εκκρεμότητες..❤️

Λες, ε? Η Οικονομοπούλου πάντως είναι της άποψης ότι ειδικά αν δεν είναι ελεγμένο το άλλο, καλύτερα να πάμε με αυτό το ένα. Και νομίζω ότι συμφωνώ κι εγώ. Θα δω και ποια είναι η γνώμη του γιατρού όταν αναρρώσω, προς το παρόν με απασχολεί ο βήχας μου που ολοένα και χειροτερεύει. 

πρίν από 33 λεπτά , froufrou80 είπε:

Κορίτσια είναι καμια σας που σε φυσικό κυκλο έκανε προς το τέλος cetrotide ή γενικά ανταγωνιστή;

Εν τω μεταξυ δεχτηκα τηλέφωνο χθες από το κέντρο, κ μάλιστα από τον διευθυντή... Θεωρουν πως δεν έγινε κάποιο λάθος με το θέμα μου, αλλά θα δεχθουν να αφαιρέσουν το ποσο απο την 1η ωοληψία κ δεν θα ληφθεί υπόψη στο προγραμμα των φυσικών... Τουλάχιστον... 

Οι αγώνες τελικά αποδίδουν καρπούς! Πολύ χαίρομαι που δεν σας το χρέωσαν! Πάμε για τα άλλα 3 και τυχερά τώρα!!! 

Σε φυσικούς κύκλους εγώ έπαιρνα orgalutran, για να μη "σπάσουν". Δεν ξέρω αν είναι αντίστοιχο με το cetrotide που λες. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι ναι, το θυμάμαι και παίρνω κουράγιο! Το ανέφερα μάλιστα και στην Οικονομοπούλου να το έχει υπόψην! :wink:

Λες, ε? Η Οικονομοπούλου πάντως είναι της άποψης ότι ειδικά αν δεν είναι ελεγμένο το άλλο, καλύτερα να πάμε με αυτό το ένα. Και νομίζω ότι συμφωνώ κι εγώ. Θα δω και ποια είναι η γνώμη του γιατρού όταν αναρρώσω, προς το παρόν με απασχολεί ο βήχας μου που ολοένα και χειροτερεύει. 

Οι αγώνες τελικά αποδίδουν καρπούς! Πολύ χαίρομαι που δεν σας το χρέωσαν! Πάμε για τα άλλα 3 και τυχερά τώρα!!! 

Σε φυσικούς κύκλους εγώ έπαιρνα orgalutran, για να μη "σπάσουν". Δεν ξέρω αν είναι αντίστοιχο με το cetrotide που λες. 

Ναι, ευτυχώς!! Το ίδιο είναι, απλά φοβάμαι Μήπως κραταει το ωάριο πισω σε ωριμότητα... 

πρίν από 26 λεπτά , Chrisi21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Αν και δεν ξέρω, αν οι 3 βλαστοκύστες σαν νούμερο είναι λίγες ή καλές.

Προσπαθούμε να το δούμε θετικά ότι αυτές είναι που άντεξαν και μπορεί να μας δώσουν και καλό αποτέλεσμα.

Εσύ πόσες είχες στείλει;

Ήταν αρχικά 6, αλλά χάσαμε τη μία γιατί μετά το ξεπάγωμα δεν αναπτυσσόταν όπως έπρεπε. Οπότε στείλαμε 5 και το αποτέλεσμα ήταν 1 καλή. Όμως μην το πάρεις βαριά αυτό, δε σημαίνει τίποτα σαν στατιστικό, γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μπορεί οι δικές σου να είναι και οι 3 καλές! Σου το εύχομαι! Αλλά και 1 να είναι καλή, θα είναι πάλι πολύ ευχάριστο! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, happiness79 είπε:

Κορίτσια, μου απάντησε η Οικονομοπούλου, για το πώς επηρεάζει ο κόβιντ το σπέρμα. Λέει λοιπόν ότι υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες μελέτες στο medscape, από τις οποίες φαίνεται ότι η λοίμωξη κόβιντ επηρεάζει τη σπερματογένεση και αναφέρει ένα περιστατικό που στο σπερμοδιάγραμμα φάνηκε πλήρης αζωοσπερμία. Φαίνεται λέει ότι αυξάνει το οξειδωτικό στρες πολύ και ότι είναι γενικώς μία υπερκαταβολική στρεσογόνος λοίμωξη, ακόμα κι όταν η νόσηση είναι ελαφριά. Βέβαια, λέει, ότι οι μελέτες είναι μελέτες όμως ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Η δική της εκτίμηση είναι ότι μάλλον χρειάζεται τουλάχιστον ένα τρίμηνο από την αρνητικοποίηση για να επανέλθει ο οργανισμός, άρα και το σπέρμα. Σας έκανα την καρδιά περιβόλι? Και τη δική μου το ίδιο... :(

Αουτς! Αυτό πόνεσε :shock: χαχα 

Πώς είσαι σήμερα κοριτσι μου? Ο άντρας σου?

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , happiness79 είπε:

Ήταν αρχικά 6, αλλά χάσαμε τη μία γιατί μετά το ξεπάγωμα δεν αναπτυσσόταν όπως έπρεπε. Οπότε στείλαμε 5 και το αποτέλεσμα ήταν 1 καλή. Όμως μην το πάρεις βαριά αυτό, δε σημαίνει τίποτα σαν στατιστικό, γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μπορεί οι δικές σου να είναι και οι 3 καλές! Σου το εύχομαι! Αλλά και 1 να είναι καλή, θα είναι πάλι πολύ ευχάριστο! 

Σε ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις!

Ελπίζω όλες μας να έχουμε καλά αποτελέσματα

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Chrisi21 said:

Κορίτσια, μήπως ξέρει κάποια από εσάς, ποιο είναι το ποσοστό που βγαίνει υγιές, μετά από προεμφυτευτικό έλεγχο.

Ξέρω ότι είναι γενική και αόριστη πληροφορία, αλλά ρωτάω μήπως κάποια έχει ακούσει κάτι.

Στέλνουμε 3 βλαστοκύστες για PGT από τα 14 ωάρια (8 γονιμοποιημένα) και δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό το ποσοστό.

ευχαριστώ πολύ κορίτσια

Η ηλικία σου κοπέλα μου; δυστυχως αυτος ειναι ο πιο προβλεπτικος παραγοντας

και το εαν εχετε εσεις φυσιολογικους καρυοτυπους

xu6xp2.png

πρίν από 21 λεπτά , mominthemaking είπε:

Η ηλικία σου κοπέλα μου; δυστυχως αυτος ειναι ο πιο προβλεπτικος παραγοντας

και το εαν εχετε εσεις φυσιολογικους καρυοτυπους

Είμαι 40 αλλά όλοι οι έλεγχοι βγήκαν φυσιολογικοί.

Κάναμε και οι δύο τον έλεγχο για καρυότυπο και βγήκε φυσιολογικός.

Ακόμα και η βιοψία μετά από υστεροσκόπηση δεν έδειξε τίποτα.

Πιστεύω ότι η ηλικία μου είναι η δυσκολία.

26 minutes ago, Chrisi21 said:

Είμαι 40 αλλά όλοι οι έλεγχοι βγήκαν φυσιολογικοί.

Κάναμε και οι δύο τον έλεγχο για καρυότυπο και βγήκε φυσιολογικός.

Ακόμα και η βιοψία μετά από υστεροσκόπηση δεν έδειξε τίποτα.

Πιστεύω ότι η ηλικία μου είναι η δυσκολία.

Περιμένουμε περίπου το 35% των εμβρύων να είναι υγιή σε αυτή την ηλικία. Εύχομαι τα στατιστικά να είναι με το μέρος σου και να είναι όλες οι βλαστοκυστούλες υγιείς!!!!

xu6xp2.png

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Κι εγώ μετά από ωοληψία έχω κάνει ετ. Την επόμενη ξεκίνησα τα utrogestan και cyclacur και την μέρα της μεταφοράς μετρήσαμε Ε2 και PRG. Να ξέρεις, αν κάνεις αυτές τις εξετάσεις στο Γεν θα τις πληρώσεις 50€. Εγώ νόμιζα ότι μόνο εκεί μπορώ για να τις έχουν πριν την ετ αλλά τελικά δεν είναι απαραίτητο. Σου προτείνω να φύγεις λίγο νωρίτερα και να στρίψεις μια στιγμή στο μητέρα να τις κάνεις. Σε 3 ώρες το πολύ θα έχουν βγει (αν έχεις και το app θα σου έρθουν κατευθείαν στο κιν). Όμως γιατί δεν κάνεις και αυτόν τον μήνα μία ωοληψία? Αφού μπορείς να κάνεις 3 μέσα στην τιμή του πακέτου δεν έχεις κάτι να χάσεις. 

Ωραια,ναι...αυτο θα κανω...Αλλα για ποιο app μιλας; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Chrisi21 said:

Σε ευχαριστώ πολύ!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Αν και δεν ξέρω, αν οι 3 βλαστοκύστες σαν νούμερο είναι λίγες ή καλές.

Προσπαθούμε να το δούμε θετικά ότι αυτές είναι που άντεξαν και μπορεί να μας δώσουν και καλό αποτέλεσμα.

Εσύ πόσες είχες στείλει;

Γεια σου @Chrisi21 θα σου πω εγω τα δικα μου που εκανα προεμφυτευτικο σε ηλικια 36,5. 7 ωριμα ωαρια γονιμοποιηθηκαν τα 6 εγιναν 3 βλαστοκυστες ( μου ειπαν πολυ καλο ποσοστο) απο τις 3 εκανα ελεγχο για γονιδιο 1 ειχε το γονιδιο (για χρωμοσωματα δεν ξερω γιατι απορριφθηκε) απο τις 2 που εμειναν η μια ειχε χρωμοσωματα, αυτη που εμεινε κ μετεφερα ηταν παλινδρομη. Γενικα παιζει ρολο η ηλικια..λενε μετα τα 35 μικραινει το ποσοστο των υγιων εμβρυων κ οτι ειναι περιπου 1/3 φανταζομαι οσο πιο κοντα στα 40 να ισχυει αυτο το ποσοστο..ολα παλι ομως ειναι σχετικα! Εχουμε δει γυναικες κ στα 40 με την μια να κανουν υγιη παιδακια οποτε τι να σου πω…συντομα θα ξεκινησω γονιμοποιηση στα ωαρια που εχω κατεψυγμενα κ θα σου πω! 

1 ώρα πρίν, despina. είπε:

Ενω ηταν να κάνει ο άντρας μου βιοψία όρχεων τελικά δεν χρειάστηκε γιατί μας είπαν ότι είναι καλό το σπέρμα. Λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί την προηγούμενη φορά είχε 0% μορφολογία αλλα είναι η πρώτη φορά που μιλήσαμε με εμβρυλόγο τόσο καιρό που είμαι στο Μητέρα και μας είπε ότι είναι αρκετά καλό το σπέρμα,ουτε καν οριακα καλο.

Τις μενοπουρ δεν τις χρειάστηκα τελικά γιατί με σταμάτησε ο γιατρός την ημέρα που έκανα την orgalutran.Δηλαδή ουσιαστικά δεν πήρα φάρμακα δύο μέρες και τη Δευτέρα και την Τρίτη επειδή ειδε τα ωαρια μια χαρα.

Μπράβο!!! Πάρα πολύ ευχάριστα νέα! Καλές γονιμοποιήσεις εύχομαι!!! 

1 hour ago, froufrou80 είπε:

Ναι, ευτυχώς!! Το ίδιο είναι, απλά φοβάμαι Μήπως κραταει το ωάριο πισω σε ωριμότητα... 

Δε νομίζω. Τα δικά μου πάντως μια χαρά γίνονταν βλαστοκύστες μετά από orgalutran! 

1 hour ago, Kate92 είπε:

Αουτς! Αυτό πόνεσε :shock: χαχα 

Πώς είσαι σήμερα κοριτσι μου? Ο άντρας σου?

Ναι ρε γ@μωτο... Κι εμένα με έχει προβληματίσει και τη ρώτησα αν και τα ωάρια χρειάζονται το ίδιο βάθος χρόνου για να επανέλθουν. Ίσως σε εμάς να είναι καθοριστικό αυτό, θα δούμε. Φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να το αλλάξουμε, απλά να έχουμε γνώση. 

Ο άντρας μου αναρρώνει, μόνο λίγος βήχας του έχει μείνει. Εγώ έχω από χθες έντονο βήχα που σα να χειροτερεύει, αλλά ξεκίνησα σήμερα σιροπάκι και ελπίζω να βελτιωθεί. Εσείς πώς είστε? Αναρρώσατε? 

πρίν από 26 λεπτά , mominthemaking είπε:

Περιμένουμε περίπου το 35% των εμβρύων να είναι υγιή σε αυτή την ηλικία. Εύχομαι τα στατιστικά να είναι με το μέρος σου και να είναι όλες οι βλαστοκυστούλες υγιείς!!!!

Αυτά τα στατιστικά πού τα βρήκες? Για εμένα που είμαι 42 και έχουμε και οι δύο φυσικολογικούς καρυότυπους, ξέρεις μήπως τι στατιστικά δίνουν? Έτσι για την  ιστορία ρωτάω... 

• Μου αρέσει 3

18 minutes ago, happiness79 said:

Μπράβο!!! Πάρα πολύ ευχάριστα νέα! Καλές γονιμοποιήσεις εύχομαι!!! 

Δε νομίζω. Τα δικά μου πάντως μια χαρά γίνονταν βλαστοκύστες μετά από orgalutran! 

Ναι ρε γ@μωτο... Κι εμένα με έχει προβληματίσει και τη ρώτησα αν και τα ωάρια χρειάζονται το ίδιο βάθος χρόνου για να επανέλθουν. Ίσως σε εμάς να είναι καθοριστικό αυτό, θα δούμε. Φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να το αλλάξουμε, απλά να έχουμε γνώση. 

Ο άντρας μου αναρρώνει, μόνο λίγος βήχας του έχει μείνει. Εγώ έχω από χθες έντονο βήχα που σα να χειροτερεύει, αλλά ξεκίνησα σήμερα σιροπάκι και ελπίζω να βελτιωθεί. Εσείς πώς είστε? Αναρρώσατε? 

Αυτά τα στατιστικά πού τα βρήκες? Για εμένα που είμαι 42 και έχουμε και οι δύο φυσικολογικούς καρυότυπους, ξέρεις μήπως τι στατιστικά δίνουν? Έτσι για την  ιστορία ρωτάω... 

Μας τα είχε δώσει ο γενετιστής που είχαμε παει για προεμφυτευτικό..Τελικά δε μας επιτρέπεται ακόμα λόγω ηλικίας να κάνουμε..

Πάνω απο 40 νομίζω είχε πει 20-30% εαν η γυναίκα έχει μια καλή ποιότητα ζωής

• Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

1 hour ago, despina. said:

Τέλεια ρε συ, μπράβο! Πολυ καλά πήγαν όλα λοιπόν. Εύχομαι να γονιμοποιηθούν όλα!! Με μικρογονιμοποιηση θα προχωρήσουν;

28 minutes ago, winspert said:

Ωραια,ναι...αυτο θα κανω...Αλλα για ποιο app μιλας; 

Το my-Ygeia του ομίλου που ειναι το μητέρα και το υγεία. Ότι εξετάσεις κανεις σε οποιοδήποτε νοσοκομείο του ομίλου ή στα διαγνωστικά health spot σου έρχονται οι απαντήσεις κατευθείαν στο app. Βολεύει πολυ

10 minutes ago, mominthemaking said:

Μας τα είχε δώσει ο γενετιστής που είχαμε παει για προεμφυτευτικό..Τελικά δε μας επιτρέπεται ακόμα λόγω ηλικίας να κάνουμε..

Πάνω απο 40 νομίζω είχε πει 20-30% εαν η γυναίκα έχει μια καλή ποιότητα ζωής

Δεν σας επιτρέπεται ο προεμφυτευτικός λόγω ηλικίας; Γιατί;

eardp2.png

6 minutes ago, kateriiina25 said:

Τέλεια ρε συ, μπράβο! Πολυ καλά πήγαν όλα λοιπόν. Εύχομαι να γονιμοποιηθούν όλα!! Με μικρογονιμοποιηση θα προχωρήσουν;

Το my-Ygeia του ομίλου που ειναι το μητέρα και το υγεία. Ότι εξετάσεις κανεις σε οποιοδήποτε νοσοκομείο του ομίλου ή στα διαγνωστικά health spot σου έρχονται οι απαντήσεις κατευθείαν στο app. Βολεύει πολυ

Δεν σας επιτρέπεται ο προεμφυτευτικός λόγω ηλικίας; Γιατί;

Γιατί είμαι κάτω των 35..ούτε μπορούμε να το δικαιολογήσουμε με τις αποτυχίες γιατί είχαμε εμφυτεύσεις και έμβρυο με φυσιολογικό καρυότυπο που διακόπηκε η εγκυμοσύνη για άλλο ιατρικό λόγο..

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...