Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Troia είπε:

@Pagotoula

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο οδηγός διατροφής του site to make a mommy, αναφέρει τα εξής:

If you are tracking your basal body temperature you may be
aware that you have a luteal phase defect. This means that the
period between ovulation and your period is not long enough and
you aren't producing enough progesterone to sustain a healthy
lining and pregnancy. It is related to repeated early miscarriage
and unexplained infertility. If you have a luteal phase defect,
follow the Ultimate Fertility Diet, but also completely eliminate
dairy, gluten, and red meat. Add plenty of gluten free whole
grains, foods high in Vitamin C (broccoli, berries, brussel sprouts,
bell peppers, papaya, and oranges).

Μετά από πολύ ψάξιμο και κυρίως με τη συμβολή της Τσεκούρα που μου τα κωδικοποίησε όλα αυτά, κατέληξα ότι όταν μιλάει για red meat και dairy products εννοεί μοσχαρίσιο κρέας και παράγωγα αγελαδινού γάλακτος συμβατικά και όχι βιολογικά. Η Τσεκούρα έλεγε να προτιμάμε το πρόβειο και κατσικίσιο κρέας (το κόκκινο κρέας βοηθάει και στο ενδομήτριο) και τα γαλακτοκομικά από αιγοπρόβειο γάλα, ειδικά αυτά που έχουν υποστεί ζύμωση. Εδώ λέει ότι βοηθάει και η βιτ. C σε αυτό.

Και πώς το ξέρεις ότι σου συμβαίνει κάτι τέτοιο; Μόνο από τις σταγόνες αίματος στο ενδιάμεσο;

ποιο λες τωρα;;; με μπερδεψες χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Βγήκαν και τα δικά μου αποτελέσματα.

Από τα 14 ωάρια, 8 γονιμοποιήθηκαν και έχουμε 3 βλαστοκύστες, που τις στέλνουμε για PGT (προεμφυετευτικό)

Πριν ένα χρόνο, είχα 6 βλαστοκύστες χωρις PGT , έμεινα εγκυος σχεδόν σε όλα και δυστυχώς κανένα δεν έμεινε.

Ελπίζω να βγει κάτι καλό αυτή την φορά με τον προεμφυτευτικό.

• Μου αρέσει 10

Κορίτσια, μου απάντησε η Οικονομοπούλου, για το πώς επηρεάζει ο κόβιντ το σπέρμα. Λέει λοιπόν ότι υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες μελέτες στο medscape, από τις οποίες φαίνεται ότι η λοίμωξη κόβιντ επηρεάζει τη σπερματογένεση και αναφέρει ένα περιστατικό που στο σπερμοδιάγραμμα φάνηκε πλήρης αζωοσπερμία. Φαίνεται λέει ότι αυξάνει το οξειδωτικό στρες πολύ και ότι είναι γενικώς μία υπερκαταβολική στρεσογόνος λοίμωξη, ακόμα κι όταν η νόσηση είναι ελαφριά. Βέβαια, λέει, ότι οι μελέτες είναι μελέτες όμως ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Η δική της εκτίμηση είναι ότι μάλλον χρειάζεται τουλάχιστον ένα τρίμηνο από την αρνητικοποίηση για να επανέλθει ο οργανισμός, άρα και το σπέρμα. Σας έκανα την καρδιά περιβόλι? Και τη δική μου το ίδιο... :(

Παράθεση

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 3

14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ωραια.. ολες διαφορετικες οι απαντησεις.. Κανονιστε κακομοιρες μου να μεινω εγκυος κ να μην ξερω ποσων εβδομαδων ειμαι! Αυτο σας λεω μόνο!!! Χαχαχαχ

Μεινε εσυ με το καλο και θα τα βρουμε αυτα❤️

Κορίτσια, μήπως ξέρει κάποια από εσάς, ποιο είναι το ποσοστό που βγαίνει υγιές, μετά από προεμφυτευτικό έλεγχο.

Ξέρω ότι είναι γενική και αόριστη πληροφορία, αλλά ρωτάω μήπως κάποια έχει ακούσει κάτι.

Στέλνουμε 3 βλαστοκύστες για PGT από τα 14 ωάρια (8 γονιμοποιημένα) και δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό το ποσοστό.

ευχαριστώ πολύ κορίτσια

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , happiness79 είπε:

Κορίτσια, μου απάντησε η Οικονομοπούλου, για το πώς επηρεάζει ο κόβιντ το σπέρμα. Λέει λοιπόν ότι υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες μελέτες στο medscape, από τις οποίες φαίνεται ότι η λοίμωξη κόβιντ επηρεάζει τη σπερματογένεση και αναφέρει ένα περιστατικό που στο σπερμοδιάγραμμα φάνηκε πλήρης αζωοσπερμία. Φαίνεται λέει ότι αυξάνει το οξειδωτικό στρες πολύ και ότι είναι γενικώς μία υπερκαταβολική στρεσογόνος λοίμωξη, ακόμα κι όταν η νόσηση είναι ελαφριά. Βέβαια, λέει, ότι οι μελέτες είναι μελέτες όμως ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Η δική της εκτίμηση είναι ότι μάλλον χρειάζεται τουλάχιστον ένα τρίμηνο από την αρνητικοποίηση για να επανέλθει ο οργανισμός, άρα και το σπέρμα. Σας έκανα την καρδιά περιβόλι? Και τη δική μου το ίδιο... :(

Οπως ειπες ο καθε οργανισμός ειναι διαφορετικος...Εμενα ο αντρας μου σε προηγούμενο σπερμοδιαγραμμα ειχε ας πούμε 20.000 σπερματοζωάρια και αφου περασαμε κοροναιο και ξαναεκανε 4 με 5 μηνες μετα για καινούργια προσπάθεια βγηκαν καπου 120.000 σπερματοζωάρια... Βρε μηπως μας εκανε καλό εμάς;;;χαχαχα τυχαιο γεγονός προφανως...Αλλα δεν μας έκανε κακο παντως...Αλλα γενικα εχω διαβασει οπως ξαναπα πως οι κοροναιοι που υπάρχουν χρονια, επηρεαζουν το σπερμα...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Troia είπε:

Πώς ξέρεις ότι έχεις ανεπάρκεια ωχρινικής φάσης;

αααα δεν ξερω, απλα ηθελα να μαθω αν μπορει να συνδεεται αυτο το συμπτωμα με ανεπαρκεια, για να το ψαξω περαιτερω

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Οπως ειπες ο καθε οργανισμός ειναι διαφορετικος...Εμενα ο αντρας μου σε προηγούμενο σπερμοδιαγραμμα ειχε ας πούμε 20.000 σπερματοζωάρια και αφου περασαμε κοροναιο και ξαναεκανε 4 με 5 μηνες μετα για καινούργια προσπάθεια βγηκαν καπου 120.000 σπερματοζωάρια... Βρε μηπως μας εκανε καλό εμάς;;;χαχαχα τυχαιο γεγονός προφανως...Αλλα δεν μας έκανε κακο παντως...Αλλα γενικα εχω διαβασει οπως ξαναπα πως οι κοροναιοι που υπάρχουν χρονια, επηρεαζουν το σπερμα...

Μα τα λέγαμε και προ ημερών...Και ένας απλός πυρετός έχει επίπτωση στο σπέρμα...Γι΄αυτό δίνουν προληπτικά αντιβίωση σε κάποια κέντρα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , happiness79 είπε:

Κοριτσι μου σιγουρα καπου επηρεαζει ομως αν το σπερμα ειναι καλο ισως Οχι και τοσο σχετικα ειναι ολα.. θεωρω πως ισως ηταν καλυτερα να πας με ενα ακομη μη ελεγμένο έμβρυο ομως απο την αλλη σκεφτομαι οτι ολο αυτο ειναι αποτελεσμα μιας διαδικασίας και ισως πρεπει να προχωρήσεις με το ενα και μοναδικό να κλεισει αυτος ο κύκλος.. να εμφυτεύτει να γινεις μανουλα.. σε περιπτωση που δεν προχωρησει και το απεύχομαι φυσικα να δεις πως θα προχωρήσεις με μια νεα αρχη χωρις αλλες εκκρεμότητες..❤️

Διαφημίσεις

Κορίτσια είναι καμια σας που σε φυσικό κυκλο έκανε προς το τέλος cetrotide ή γενικά ανταγωνιστή;

Εν τω μεταξυ δεχτηκα τηλέφωνο χθες από το κέντρο, κ μάλιστα από τον διευθυντή... Θεωρουν πως δεν έγινε κάποιο λάθος με το θέμα μου, αλλά θα δεχθουν να αφαιρέσουν το ποσο απο την 1η ωοληψία κ δεν θα ληφθεί υπόψη στο προγραμμα των φυσικών... Τουλάχιστον... 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Chrisi21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Βγήκαν και τα δικά μου αποτελέσματα.

Από τα 14 ωάρια, 8 γονιμοποιήθηκαν και έχουμε 3 βλαστοκύστες, που τις στέλνουμε για PGT (προεμφυετευτικό)

Πριν ένα χρόνο, είχα 6 βλαστοκύστες χωρις PGT , έμεινα εγκυος σχεδόν σε όλα και δυστυχώς κανένα δεν έμεινε.

Ελπίζω να βγει κάτι καλό αυτή την φορά με τον προεμφυτευτικό.

Κορίτσι μου εύχομαι καλή επιτυχία στις βλαστοκυστούλες σου, να είναι υγιείς και να σου χαρίσουν τα παιδάκια σου! 

1 hour ago, winspert said:

Μπορείτε να με ενημερώσετε,οσες ειμαστε στον ιδιο γιατρό,πως γίνεται η εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων σε φυσικό κύκλο; Δεν εχω ρωτήσει το γιατρό...ετσι για να παρω μια ιδεα... Εκτός απο τις εξετάσεις της 2ης μερας τι αλλο θα χρειαστεί; Αιματολογικες; Υπέρηχοι;

Κι εγώ μετά από ωοληψία έχω κάνει ετ. Την επόμενη ξεκίνησα τα utrogestan και cyclacur και την μέρα της μεταφοράς μετρήσαμε Ε2 και PRG. Να ξέρεις, αν κάνεις αυτές τις εξετάσεις στο Γεν θα τις πληρώσεις 50€. Εγώ νόμιζα ότι μόνο εκεί μπορώ για να τις έχουν πριν την ετ αλλά τελικά δεν είναι απαραίτητο. Σου προτείνω να φύγεις λίγο νωρίτερα και να στρίψεις μια στιγμή στο μητέρα να τις κάνεις. Σε 3 ώρες το πολύ θα έχουν βγει (αν έχεις και το app θα σου έρθουν κατευθείαν στο κιν). Όμως γιατί δεν κάνεις και αυτόν τον μήνα μία ωοληψία? Αφού μπορείς να κάνεις 3 μέσα στην τιμή του πακέτου δεν έχεις κάτι να χάσεις. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Chrisi21 είπε:

Κορίτσια, μήπως ξέρει κάποια από εσάς, ποιο είναι το ποσοστό που βγαίνει υγιές, μετά από προεμφυτευτικό έλεγχο.

Ξέρω ότι είναι γενική και αόριστη πληροφορία, αλλά ρωτάω μήπως κάποια έχει ακούσει κάτι.

Στέλνουμε 3 βλαστοκύστες για PGT από τα 14 ωάρια (8 γονιμοποιημένα) και δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό το ποσοστό.

ευχαριστώ πολύ κορίτσια

Δεν ξέρω αν υπάρχει ένα τέτοιο γενικό ποσοστό. Μην το ψάχνεις, είναι πολύ σχετικό και σίγουρα από περίπτωση σε περίπτωση διαφέρει. Στο λέω εγώ, που κι εμείς στείλαμε πριν λίγο καιρό για προεμφυτευτικό. Εμείς έχουμε ένα υγιές και αυτό μας έδωσε μεγάλη χαρά και ανακούφιση! Ένα και καλό θέλουμε!!! 

πρίν από 11 λεπτά , happiness79 είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι καλή επιτυχία στις βλαστοκυστούλες σου, να είναι υγιείς και να σου χαρίσουν τα παιδάκια σου! 

Σε ευχαριστώ πολύ!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Αν και δεν ξέρω, αν οι 3 βλαστοκύστες σαν νούμερο είναι λίγες ή καλές.

Προσπαθούμε να το δούμε θετικά ότι αυτές είναι που άντεξαν και μπορεί να μας δώσουν και καλό αποτέλεσμα.

Εσύ πόσες είχες στείλει;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...