Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 52 λεπτά , winspert είπε:

13,2 ειναι η προλακτίνη μου...Να θελει χαπι λες;

Ουτε καν! Ειχα 48 μια βδομαδα πριν την επιτυχημενη ετ ! 

6 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Ξεκίνησα αυτόν τον μήνα με απολύτως φυσικό τρόπο-41 σχεδόν είμαι εγώ. Και προβληματίστηκα ότι δεν μου είπε για κανένα φάρμακο, ούτε ένεση για να πάρουμε ωάριο. Οποία έχει κάνει φυσικό θα μπορούσε να μου δώσει κάποιες πληροφορίες; Με το γιατρό που μίλησα και ρώτησα μου είπε ότι θέλει να δει την ποιότητα χωρίς. Επίσης αν γίνει γονιμοποίηση ανάλογα με το πως εξελίσσεται θα δούμε αν πάμε για μεταφορά ή θα πάρουμε και άλλο-εγώ θέλω διδυμάκια. 
Ευχαριστώ! 
και καλή επιτυχία σε όλες μας! 

Έχω κανει φυσικούς με υπερηχους , εξετασεις Αιματος ε2 + Lh για να ειναι σιγουρος ποτε θα καναμε την οβιτρελ κ κατ επεκταση την ωοληψια ..

2 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Όχι όχι δεν έγινε, θα το δούμε την Παρασκευή πάλι, τη Δευτέρα ήταν 1εκ. 
και εμένα μου έκανε εντύπωση, γιαυτο ρωτάω, θέλει λέει να το δει μέχρι τότε πως θα πάει.

Θα επιμείνω περισσότερο την Παρασκευή να καταλάβω τι γίνεται και γιατί δεν ήθελε να την κάνω. 
Φοβαμαι μήπως ήταν μικρούλη και είδε κάτι στον υπέρηχο και δεν το πίστεψε, γιαυτο δεν μου είπε να την κάνω. Γιατί λείπω κιόλας σε επαγγελματικό ταξίδι κιόλας, και δεν μπορεί να μΕ δει νωριτερα

Ολα γίνονται εγω θα πω ! Διοτι ειχα ενα 11αρι τη μερα της οβιτρελ κ εγινε ΑΒ κ ο γιατρος δε το πιστευε οτι το τσιμπησε.. μου το ειπε μαλιστα με καμάρι τοτε (σα χτες το θυμάμαι) «το τσίμπησα και το μικρο» κ ρε κοριτσια αν ειναι δυνατον να γονιμοποιηθει  κ να γινει κ βλαστοκυστη! ακομα κ στη φωτο τη μερα της ετ σε σχεση με τις άλλες 2 βλαστοκυστες..ηταν μια σταλιτσα!!Ευχομαι το ιδιο κ σε σενα κ σε ολες τις κοπελες!

• Μου αρέσει 5

Κοριτσια να σας ρωτησω.. (ειχα ξαναρωτησει παλιοτερα αλλα δεν ειχα παρει απαντηση..): Οταν κανουμε ετ με κατεψυγμενες βλαστοκυστες.. και βγει θετικο.. απο ποτε μετραει η εγκυμοσυνη;? Προφανως οχι απο την περιοδο του ιδιου μηνα.. αλλα πως υπολογιζεται;?

2 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Όχι όχι δεν έγινε, θα το δούμε την Παρασκευή πάλι, τη Δευτέρα ήταν 1εκ. 
και εμένα μου έκανε εντύπωση, γιαυτο ρωτάω, θέλει λέει να το δει μέχρι τότε πως θα πάει.

Θα επιμείνω περισσότερο την Παρασκευή να καταλάβω τι γίνεται και γιατί δεν ήθελε να την κάνω. 
Φοβαμαι μήπως ήταν μικρούλη και είδε κάτι στον υπέρηχο και δεν το πίστεψε, γιαυτο δεν μου είπε να την κάνω. Γιατί λείπω κιόλας σε επαγγελματικό ταξίδι κιόλας, και δεν μπορεί να μΕ δει νωριτερα

Μα δε θα την έκανες από τώρα την ovitrelle, αυτή την κάνεις το προ-προηγούμενο βράδυ από τη μέρα της ωοληψίας. Μπορεί να σου πει να την κάνεις. Ρώτησε τον όμως για να την προμηθευτείς αν είναι, μη την ψάχνεις τελευταία στιγμή. Και αν δεν θέλει να την κάνεις τουλάχιστον να καταλάβεις το λόγο. Καλή σου επιτυχία! Εγώ πιστεύω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο και θα το πάρετε! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια να σας ρωτησω.. (ειχα ξαναρωτησει παλιοτερα αλλα δεν ειχα παρει απαντηση..): Οταν κανουμε ετ με κατεψυγμενες βλαστοκυστες.. και βγει θετικο.. απο ποτε μετραει η εγκυμοσυνη;? Προφανως οχι απο την περιοδο του ιδιου μηνα.. αλλα πως υπολογιζεται;?

Επειδη ξερουμε ακριβως την ημερα σύλληψης δηλαδη 5 μερες πριν την μερα της εμβρυομεταφορας σου μετα μετρας αλλες δεκατέσσερις μερες πισω και αυτη θεωρείται η πρωτη μερα περιόδου για εξωσωματικη με κατεψυγμένες βλαστοκυστες που μπορει να μη συμπίπτει φυσικα με την μερα που αδιαθέτησες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 minutes ago, Makelen said:

Γεια σου κοπελα μου. υπολογίζεις μια τεχνητη αρχη του κυκλου 19 ημερες πριν τη μεταφορα.

4 minutes ago, ksvolimi said:

Επειδη ξερουμε ακριβως την ημερα σύλληψης δηλαδη 5 μερες πριν την μερα της εμβρυομεταφορας σου μετα μετρας αλλες δεκατέσσερις μερες πισω και αυτη θεωρείται η πρωτη μερα περιόδου για εξωσωματικη με κατεψυγμένες βλαστοκυστες που μπορει να μη συμπίπτει φυσικα με την μερα που αδιαθέτησες.

Ακριβως!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Από τη μερα της ετ αφαιρείς 12 μερες κ αφαιρείς κ αλλες 5 μερες αν εβαλες 5ης μερας εμβρυα ή 3 μερες αν εβαλες 3ης . Η μερα που μενει τη μετρας ως 1η μερα περιοδου κ καλά!μετα πας σε ενα app εγω εγω αυτο που λεει ημερολογιο περιοδου ειναι ενα φούξια βιβλιο με ροζ λουλουδακι βαζεις τη μερα που ειχες τελευταια περιοδο κ πατας pregnancy mode κ βλεπεις ποσο εβδομαδων  εισαι.

πρίν από 7 λεπτά , ksvolimi είπε:

Εμένα 12 μου ειχανε πει  κ μαλιστα 3 ρωτησα χαχα (όπως παντα .). οι γνωμες διιστανται η σε αυτο ; Τι να πω .. 

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

@happiness79 μέρες θελω να σε ρωτήσω. Το καλό σας το εμβρυάκι το τυχερούλι τι βαθμολογία είχε ως βλαστοκύστη; Απο περιέργεια ρωτάω 

Το πιστεύεις ότι δεν ξέρω?? Υποτίθεται ότι στο σημερινό ραντεβού θα ρωτούσα λεπτομέρειες για όλα, γιατί τον ρώτησα τον γιατρό την ώρα που με πήρε και δεν ήξερε, γιατί δεν είχε την έκθεση μπροστά του! Ελπίζω να είναι ένα από τα δύο 4ΑΑ που είχαμε... Μπορεί όμως να είναι κι ένα από τα άλλα 3, θα δείξει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Nephele78 είπε:

Από τη μερα της ετ αφαιρείς 12 μερες κ αφαιρείς κ αλλες 5 μερες αν εβαλες 5ης μερας εμβρυα ή 3 μερες αν εβαλες 3ης . Η μερα που μενει τη μετρας ως 1η μερα περιοδου κ καλά!μετα πας σε ενα app εγω εγω αυτο που λεει ημερολογιο περιοδου ειναι ενα φούξια βιβλιο με ροζ λουλουδακι βαζεις τη μερα που ειχες τελευταια περιοδο κ πατας pregnancy mode κ βλεπεις ποσο εβδομαδων  εισαι.

Εμένα 12 μου ειχανε πει  κ μαλιστα 3 ρωτησα χαχα (όπως παντα .). οι γνωμες διιστανται η σε αυτο ; Τι να πω .. 

Ναι εμενα παντως 14 μου ειπανε οταν ρωτησα τι να σου πω.. και αλλος μου ελεγε 12 

1 hour ago, winspert είπε:

13,2 ειναι η προλακτίνη μου...Να θελει χαπι λες;

Όχι βέβαια, μια χαρά είναι καλέ! Όπως και οι υπόλοιπες τιμές σου! Βαδίζεις βουρ προς την επιτυχία! Με το καλό!!! 

πρίν από 10 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ναι εμενα παντως 14 μου ειπανε οταν ρωτησα τι να σου πω.. και αλλος μου ελεγε 12 

Ας πούμε 13 για να είμαστε μέσα! :rolleyes:

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , happiness79 είπε:

Όχι βέβαια, μια χαρά είναι καλέ! Όπως και οι υπόλοιπες τιμές σου! Βαδίζεις βουρ προς την επιτυχία! Με το καλό!!! 

Ελα ντε εκει θα κολλήσουμε τωρα:wub:

• Χαχα 3

πρίν από 27 λεπτά , happiness79 είπε:

Μα δε θα την έκανες από τώρα την ovitrelle, αυτή την κάνεις το προ-προηγούμενο βράδυ από τη μέρα της ωοληψίας. Μπορεί να σου πει να την κάνεις. Ρώτησε τον όμως για να την προμηθευτείς αν είναι, μη την ψάχνεις τελευταία στιγμή. Και αν δεν θέλει να την κάνεις τουλάχιστον να καταλάβεις το λόγο. Καλή σου επιτυχία! Εγώ πιστεύω ότι θα μεγαλώσει κι άλλο και θα το πάρετε! 

Δεν μπορώ να την πάρω, έχω φύγει εξωτερικό. Την Παρασκευή το πρωί που θα τον δω θα δούμε και είμαστε θα ρωτήσω…τι να πω…ευτυχώς που τα συζηταμε Και εδώ να έχω μια ξεκάθαρη εικόνα τι να ρωτάω…

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Chris_V said:

Κορίτσια σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις απαντήσεις και τα σχόλια. Καλή πω κακή επιλογή δεν ξέρω αν υπάρχει. Ότι ταιριάζει περισσότερο στην καθεμία και ότι δουλέψει φυσικά…

εγω δεν ηθελα να ξεκινήσω με διεγερση γιατί έχω χαμηλή ΑΜΗ αλλά καλό ορμονικό προφίλ. Θα ήθελα εφόσον υπάρχει περίπτωση να μην πάρω πολλά ωάρια ακόμη και με διέγερση, να δοκιμάσω πρώτα φυσικά να δω τι γίνεται. Σαν πείραμα το βλέπω, όλη τη διαδικασία που τη διορθώνεις σιγά σιγά-υπάρχουν και τα καλά αποτελέσματα φυσικά με την 1η- και να κάνω διέγερση αν χρειαστεί σε ένα εξαμήνο, και όχι αργότερα.

Καλησπέρα πετάγομαι κ γω να πω οτι κ γω είχα χαμηλή ΑΜΗ καλό ορμονικό προφιλ κ καλό ενδομήτριο 39+40 ετών έκανα φυσικούς κύκλους: τζίφος κ τώρα με μια διεγερση φεμάρα+μεριοφερτ έβγαλα για πρώτη φορά καλές βλαστοκύστες. Προτείνω να δοκιμάσεις μια φορά διεγερση δεν χάνεις κάτι. Σημείωση: είχα πολυκυστικές κ ενδομητρίωση (εκανα επέμβαση) 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , mominthemaking είπε:

Γεια σου κοπελα μου. υπολογίζεις μια τεχνητη αρχη του κυκλου 19 ημερες πριν τη μεταφορα.

Ακριβως!

πρίν από 27 λεπτά , ksvolimi είπε:

πρίν από 25 λεπτά , happiness79 είπε:

Ωραια.. ολες διαφορετικες οι απαντησεις.. Κανονιστε κακομοιρες μου να μεινω εγκυος κ να μην ξερω ποσων εβδομαδων ειμαι! Αυτο σας λεω μόνο!!! Χαχαχαχ

• Χαχα 7

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...