Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

On 3/27/2022 at 6:11 PM, Maroula36 said:

Πάω για χοριακη την Τετάρτη. Πολύ άγχος από σήμερα με έπιασε τόσο έντονα. Εσύ ποτε ειναι να κάνεις χοριακη?

Έχεις συμπτωματα????

Α κορίτσια ευχομαι καλά αποτελέσματα εγώ χοριακή Δευτέρα

2 hours ago, Ευαγγελιαα said:

χαχαχα σ Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!μακάρι να πάει καλά αυτή τη φορά...

τα καλύτερα σε όλες κορίτσια!!

Και εγώ 4/4! Καλή επιτυχία σε όλες

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Και πολύ καλά κάνεις! Χαχα..με το καλό μια τερααααααστια χοριακη κορίτσι μου!

Δεν τη γλίτωσες ούτε εσύ τελικά ε? Περαστικά σου! Δες το θετικό της υπόθεσης...γεμίζεις αντισώματα και θα είσαι πιο ήσυχη σε λίγο που θα είσαι εγκυουλα!

Συγχαρητήρια κούκλα μου!! Είδες??? Όλα τέλεια! Κλωσσα τώρα κι εσύ, όπως είπε η φίλη πιο πάνω! Ευχομαι μια όμορφη και ήρεμη εγκυμοσυνη!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Τώρα κλωσσαω με χαρά σαν κότα και δε με πειράζει καθόλου. Χα χα χα.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 13 λεπτά , Maroula36 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Τώρα κλωσσαω με χαρά σαν κότα και δε με πειράζει καθόλου. Χα χα χα.

χαχαχαχαχα  ομοιοπαθουσα... λίγο έμεινε...όλα καλα θα πάνε!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , marina39 είπε:

Αχ κορίτσια 3η μερα μετά την ΕΤ κ μου κλέψανε το κινητό. Από χτες είμαι τόσο χάλια που φοβάμαι οτι δεν θα πετυχει η εμφύτευση.... είμαι να με κλαις!! 

Θα πετύχει καλέ!! Ένας λόγος παραπάνω, για να αντισταθμίσει την ατυχία! Εύχομαι να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα με τη χοριακή σου και να κυλισουν όλα πολύ ομαλά καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου! 

@Ευαγγελιαα καλά αποτελέσματα και σε σένα κορίτσι μου!! Να πάνε όλα κατ' ευχήν! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , marina39 είπε:

Α κορίτσια ευχομαι καλά αποτελέσματα εγώ χοριακή Δευτέρα

Και εγώ 4/4! Καλή επιτυχία σε όλες

τέλεια!!!όλα να πάνε καλά Παναγία μου!!μαζί θα πάμε:-)

• Μου αρέσει 1

6 minutes ago, happiness79 said:

Θα πετύχει καλέ!! Ένας λόγος παραπάνω, για να αντισταθμίσει την ατυχία! Εύχομαι να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα με τη χοριακή σου και να κυλισουν όλα πολύ ομαλά καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου! 

@Ευαγγελιαα καλά αποτελέσματα και σε σένα κορίτσι μου!! Να πάνε όλα κατ' ευχήν! 

Αχ αυτό μου είπε κ η αδερφή μου., μακαριιιιιι :) 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, να σου πάνε όλα καλά! Όταν λες κανένα φάρμακο εννοείς ούτε ovitrelle το προ-προηγούμενο βράδυ από την ωοληψία??? Απ' όσο ξέρω αυτή την ένεση την κάνουν πάντα, γιατί βοηθάει το ωάριο να είναι όσο ώριμο χρειάζεται προκειμένου να γονιμοποιηθεί. Και χρειάζεται οπωσδήποτε, γιατί δεν το αφήνουν να πέσει φυσικά μόνο του όταν θα έπεφτε και άρα θα ήταν έτοιμο από τη φύση για γονιμοποίηση τότε (γιατί έτσι θα το έχαναν). Μου φαίνεται εξωφρενικό να μην έκανες αυτή την ένεση, με την έννοια ότι δεν επηρεάζει την ποιότητα, μόνο το timing της ωρίμανσης. Μου ακούγεται πολύ περίεργο όλο αυτό. Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω ξανακούσει. Αν το έχει ακούσει κάποια άλλη κοπέλα, τότε οκ, διορθώστε με. Σε τι φάση είσαι τώρα? Έγινε η ωοληψία? 

Όχι όχι δεν έγινε, θα το δούμε την Παρασκευή πάλι, τη Δευτέρα ήταν 1εκ. 
και εμένα μου έκανε εντύπωση, γιαυτο ρωτάω, θέλει λέει να το δει μέχρι τότε πως θα πάει.

Θα επιμείνω περισσότερο την Παρασκευή να καταλάβω τι γίνεται και γιατί δεν ήθελε να την κάνω. 
Φοβαμαι μήπως ήταν μικρούλη και είδε κάτι στον υπέρηχο και δεν το πίστεψε, γιαυτο δεν μου είπε να την κάνω. Γιατί λείπω κιόλας σε επαγγελματικό ταξίδι κιόλας, και δεν μπορεί να μΕ δει νωριτερα

21 minutes ago, marina39 said:

Αχ κορίτσια 3η μερα μετά την ΕΤ κ μου κλέψανε το κινητό. Από χτες είμαι τόσο χάλια που φοβάμαι οτι δεν θα πετυχει η εμφύτευση.... είμαι να με κλαις!! 

Αχ σε καταλαβαίνω. Κι εγώ το ξέχασα προχτές σε ένα παγκάκι :lol: Ευτυχώς ομως το βρήκαν κάτι καλά κορίτσια και μου το κράτησαν. Αλλά μέχρι να το βρω με έπιασε πανικός. Μαζεύουμε λίγο λίγο τα λεφτά για τις εξωσωματικές, να έχουμε και να αγοράζουμε νέα κινητά. Πφφφ 
Πάρε εσύ το θετικό την Δευτέρα κοπέλα μου και ποιος νοιάζεται για το κινητό; ;)

@happiness79 μέρες θελω να σε ρωτήσω. Το καλό σας το εμβρυάκι το τυχερούλι τι βαθμολογία είχε ως βλαστοκύστη; Απο περιέργεια ρωτάω 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

1 hour ago, happiness79 είπε:

@KoraliaP όλα είναι σχετικά. Εγώ ξεκίνησα εξωσωματικές στα 40 μου και έκανα 4 διεγέρσεις (συν μία που είχα κάνει παλιότερα για κατάψυξη ωαρίων, σύνολο 5) και ενδιάμεσα φυσικούς κύκλους και έναν τροποποιημένο φυσικό με φεμάρα (που δεν απέδωσε καθόλου). Το αποτέλεσμα που είχα με τους φυσικούς κύκλους (πολύ καλό) δεν το είχα πάρα μόνο με την τελευταία διέγερση που τα πήγαμε καλά. Κοινώς πήρα πάρα πολύ ορμόνη χωρίς αποτέλεσμα. Στις ηλικίες μας ακριβώς επειδή η ποιότητα είναι που μετράει και όχι η ποσότητα, έχουν καλύτερο αποτέλεσμα οι φυσικοί κύκλοι, ακριβώς επειδή δε ζορίζουν τον οργανισμό να παράγει κάτι που μπορεί να τον δυσκολεύει. Και υπάρχουν μελέτες που λένε ότι οι φυσικοί κύκλοι δίνουν πιο υγιή ωάρια. Οπότε προσωπικά δε μου φαίνεται καθόλου κακή ιδέα η άποψη του γιατρού της @Chris_V, ίσα ίσα τη θεωρώ πολύ καλή για αρχή. Εξάλλου είπε πρώτα να δοκιμάσουν έτσι και βλέπουνε. Άσε που τους γιατρούς δεν τους βολεύουν οι φυσικοί κύκλοι, γιατί έχουν πιο στενή παρακολούθηση. Οπότε θα έλεγα ότι είναι μάλλον προς τιμήν του αυτή η προσέγγιση. 

@happiness79 ναι δεν διαφωνώ μαζί σου καθόλου, εγώ δεν είμαι κατά των φυσικών γενικά. κΑι ο γιατρός μου τους στηρίζει φουλ. Απλά εγώ έκανα το σχόλιο καθώς η κοπέλα δεν έχει δοκιμάσει διέγερση ούτε μια φορά. Που σημαίνει πως με 1 διέγερση τώρα μπορεί να έχει το ποσοτικό αποτέλεσμα σε έμβρυα όσο 5-6 φυσικών δηλ 5-6 μηνών. 

Για την ποιότητα δεν ξέρω να σου πω, δεν έχω βιβλιογραφική εικόνα. Σε εμένα  οι αποτυχίες μου ήρθαν με τα έμβρυα των φυσικών και η επιτυχία μου με τα έμβρυα της 1ης δίεγερσης. Μπορεί να ευθύνονταν όμως κι άλλοι λόγοι, δεν το ξέρω. 

Εγώ απλά κατέθεσα την εμπειρία μου που ήταν πολύ ψυχοφθόρα. Εννοείται το πλάνο η κάθε μια από εμάς το βγάζει με το γιατρό της. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Maroula36 είπε:

Έκλαιγα έτρεμα τώρα έχω ξαπλώσει γιατι σήμερα δούλευα και με ποναει η μεση μου. Είμαι σαστισμένη είμαι απίστευτα χαρούμενη 

Ωωωω μπράβο κοριτσάρα μου!!! Να το πιστέψεις είσαι έγκυος καλέ!!! 

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

@KoraliaP όλα είναι σχετικά. Εγώ ξεκίνησα εξωσωματικές στα 40 μου και έκανα 4 διεγέρσεις (συν μία που είχα κάνει παλιότερα για κατάψυξη ωαρίων, σύνολο 5) και ενδιάμεσα φυσικούς κύκλους και έναν τροποποιημένο φυσικό με φεμάρα (που δεν απέδωσε καθόλου). Το αποτέλεσμα που είχα με τους φυσικούς κύκλους (πολύ καλό) δεν το είχα πάρα μόνο με την τελευταία διέγερση που τα πήγαμε καλά. Κοινώς πήρα πάρα πολύ ορμόνη χωρίς αποτέλεσμα. Στις ηλικίες μας ακριβώς επειδή η ποιότητα είναι που μετράει και όχι η ποσότητα, έχουν καλύτερο αποτέλεσμα οι φυσικοί κύκλοι, ακριβώς επειδή δε ζορίζουν τον οργανισμό να παράγει κάτι που μπορεί να τον δυσκολεύει. Και υπάρχουν μελέτες που λένε ότι οι φυσικοί κύκλοι δίνουν πιο υγιή ωάρια. Οπότε προσωπικά δε μου φαίνεται καθόλου κακή ιδέα η άποψη του γιατρού της @Chris_V, ίσα ίσα τη θεωρώ πολύ καλή για αρχή. Εξάλλου είπε πρώτα να δοκιμάσουν έτσι και βλέπουνε. Άσε που τους γιατρούς δεν τους βολεύουν οι φυσικοί κύκλοι, γιατί έχουν πιο στενή παρακολούθηση. Οπότε θα έλεγα ότι είναι μάλλον προς τιμήν του αυτή η προσέγγιση. 

Κορίτσια σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις απαντήσεις και τα σχόλια. Καλή πω κακή επιλογή δεν ξέρω αν υπάρχει. Ότι ταιριάζει περισσότερο στην καθεμία και ότι δουλέψει φυσικά…

εγω δεν ηθελα να ξεκινήσω με διεγερση γιατί έχω χαμηλή ΑΜΗ αλλά καλό ορμονικό προφίλ. Θα ήθελα εφόσον υπάρχει περίπτωση να μην πάρω πολλά ωάρια ακόμη και με διέγερση, να δοκιμάσω πρώτα φυσικά να δω τι γίνεται. Σαν πείραμα το βλέπω, όλη τη διαδικασία που τη διορθώνεις σιγά σιγά-υπάρχουν και τα καλά αποτελέσματα φυσικά με την 1η- και να κάνω διέγερση αν χρειαστεί σε ένα εξαμήνο, και όχι αργότερα.

• Μου αρέσει 4

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μήπως εννοείς την προλακτίνη? Κάποια κορίτσια έχουν πει ότι ορισμένοι γιατροί τη θέλουν κάτω από 10 πριν την ετ, γιατί είναι η ορμόνη του άγχους, με το άγχος εκτοξεύεται και στις εξωσωματικές μπορεί να ανέβει πάρα πολύ. Κάποιοι άλλοι γιατροί βέβαια υποστηρίζουν ότι στην εξωσωματική δεν παίζει ρόλο. Επειδή έχω διαβάσει πολλά για την προλακτίνη γιατί έχω τσιμπημένη, αυτό που διάβασα είναι ότι επηρεάζει την υπόφυση του εγκεφάλου και αυτός με τη σειρά του δεν αφήνει την προγεστερόνη να ανέβει, με αποτέλεσμα να μην αφήνει το ενδομήτριο να παχύνει και γι' αυτό θεωρείται αιτία υπογονομότητας και μη εμφύτευσης. Στις εξωσωματικές βέβαια δεν αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους και δίνουμε εμείς προγεστερόνη, οπότε ίσως γι' αυτό κάποιοι γιατροί υποστηρίζουν ότι στην εξωσωματική δεν είναι τόσο καθοριστικός παράγοντας. Σε περίπτωση που θελήσεις να την ελέγξεις πάντως, έχε υπόψην σου ότι πρέπει να πας πολύ χαλαρή για την εξέταση 2-3 ώρες αφότου έχεις ξυπνήσει και να παραμείνεις απόλυτα χαλαρή αυτό το διάστημα, χωρίς καφέ και χωρίς να περπατήσεις. Πάντως αν ο γιατρός σου δε το θεωρεί τόσο καθοριστικό παράγοντα, φοβάμαι μήπως σου δημιουργήσει περισσότερο άγχος το όποιο αποτέλεσμα. Θα προχωρήσετε σε ετ άμεσα? Σε ρωτάω γιατί τα φάρμακα που δίνουν για να πέσει η προλακτίνη δεν αφήνουν το ενδομήτριο να παχύνει και γι' αυτό και αν χρειαστεί, δίνεται πρώτα η αγωγή και αφού πέσει η τιμή και σταματήσει το φάρμακο γίνεται σε δεύτερο χρόνο η προετοιμασία για την ετ. 

13,2 ειναι η προλακτίνη μου...Να θελει χαπι λες;

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

On 27/3/2022 at 11:38 ΠΜ, Eva92 είπε:

Είχα θετικό αποτέλεσμα όλα πήγαν καλά ευτυχώς είμαι από τις τυχερές που πετύχαμε με τη πρώτη. Απλά ήθελα να σου πω τη δική μου εμπειρία και ότι επίσης και εγώ δεν μέτρησα ποτέ προγεστερόνη, δεν μου την έκανε αυτή την εξέταση, κάπου είχα διαβάσει εδώ μια κοπέλα που έλεγε για ποιον λόγο δεν έχει νόημα να μετράμε με εξέταση την προγεστερόνη αλλά δεν θυμάμαι πως το είχε γράψει @Troia το είχε γράψει, αν θέλει να μας το ξαναγράψει να το ξέρουμε...

Καλησπέρα. Συγγνώμη που αργώ να απαντήσω...Θα γράψω την άποψη του εξωσωματιστή μου πάνω στο θέμα. Εκείνος υποστηρίζει ότι η μέτρηση της προγεστερόνης μετά την εμβρυομεταφορά μπορεί να οδηγήσει σε σφάλμα μέτρησης για 2 λόγους: αφενός η κολπική προγεστερόνη δεν ανιχνεύεται στο αίμα και αφτέρου η τιμή της στο αίμα μπορεί να διακυμαίνεται ανάλογα με τι ώρα πήραμε το χάπι από το στόμα. Άλλοι γιατροί βέβαια, κυρίως του Γένεσις υποστηρίζουν ότι πρέπει να τη μετράμε κι ότι έχουν χαθεί πολλές κυήσεις εξαιτίας αυτού και υπήρχε και ασθενής του Πάντου, θυμάμαι, προ λίγων μηνών που είχε μπει και είχε γράψει ότι του χρωστούσε την τελειόμηνη εγκυμοσύνη της μετά από πολλές αποβολές λόγω του ότι της μέτραγε την προγεστερόνη...Γνώμη μου είναι η καθεμία να κάνει ό,τι λέει ο γιατρός της...

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...