Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Είμαι στη φάση που κλωσαω χαχαχα 21/3 έκανα ετ και 4/4 έχω χοριακη...

Και πολύ καλά κάνεις! Χαχα..με το καλό μια τερααααααστια χοριακη κορίτσι μου!

πρίν από 18 λεπτά , happiness79 είπε:

Ρώτησες? Τι σου είπαν? 

Δεν ξέρω ακόμα πώς θα προχωρήσουμε. Σήμερα θα είχαμε το ραντεβού με τον γιατρό για να συζητήσουμε, αλλά το ανέβαλα γιατί κόλλησε ο άντρας μου κόβιντ. Εντομεταξύ το πρωί βγήκα κι εγώ θετική, οπότε θα πάρει κι άλλη παράταση το ραντεβού. Θα συζητήσουμε όλα τα ενδεχόμενα και θα δούμε. Θα μεσολαβήσει κι ένα ραντεβού με ενδοκρινολόγο για να είμαστε σίγουροι ότι δεν εκκρεμεί τίποτα. Στο μεταξύ έχουν βγει και οι καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης που έκανα, αλλά δεν μπορώ να πάω να τις πάρω, όχι πριν αναρρώσω εντελώς, γιατί τις έκανα και στο Έλενα που είναι μαιευτήριο και δε θέλω να θέσω σε κίνδυνο κανέναν ούτως ή άλλως, πόσο μάλιστα εκεί μέσα. Οπότε στην αναμονή... 

Μην ανησυχείς! Οι πόνοι περιόδου υπάρχουν στην αρχή της εγκυμοσύνης και συμβαίνουν επειδή η μήτρα μεγαλώνει και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα! 

Δεν τη γλίτωσες ούτε εσύ τελικά ε? Περαστικά σου! Δες το θετικό της υπόθεσης...γεμίζεις αντισώματα και θα είσαι πιο ήσυχη σε λίγο που θα είσαι εγκυουλα!

2 ώρες πρίν, Maroula36 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Θα τρελαθώ βοηθήστε με. Αυριο ειναι  να κανω χοριακη πηγα σήμερα ένα τεστ εγκυμοσυνης clear blue. Το έκανα έτσι για να μου φύγει και ξεκίνησε δουλειές στο σπίτι το κοιτάζω μετα απο λίγο για να πω ότι είναι αρνητικό και να σκουπίζω να βάλω πλυντήριο κ.α. . Είναι θετικοτατο 

Κορίτσια μου καλησπέρα. Θα τρελαθώ βοηθήστε με. Αυριο ειναι  να κανω χοριακη πηγα σήμερα ένα τεστ εγκυμοσυνης clear blue. Το έκανα έτσι για να μου φύγει και ξεκίνησε δουλειές στο σπίτι το κοιτάζω μετα απο λίγο για να πω ότι είναι αρνητικό και να σκουπίζω να βάλω πλυντήριο κ.α. . Είναι θετικοτατο 

Την ovitrelle την έχω κάνει 15 μερες πριν. 

Συγχαρητήρια κούκλα μου!! Είδες??? Όλα τέλεια! Κλωσσα τώρα κι εσύ, όπως είπε η φίλη πιο πάνω! Ευχομαι μια όμορφη και ήρεμη εγκυμοσυνη!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Kate92 είπε:

Και πολύ καλά κάνεις! Χαχα..με το καλό μια τερααααααστια χοριακη κορίτσι μου!

Δεν τη γλίτωσες ούτε εσύ τελικά ε? Περαστικά σου! Δες το θετικό της υπόθεσης...γεμίζεις αντισώματα και θα είσαι πιο ήσυχη σε λίγο που θα είσαι εγκυουλα!

χαχαχα σ Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!μακάρι να πάει καλά αυτή τη φορά...

τα καλύτερα σε όλες κορίτσια!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , kateriiina25 είπε:

TSH πρεπει να ειναι κατω απο 2,5. Και η προλακτίνη πρεπει να ειναι νομιζω κατω απο 25

Λογικά θα σου μέτρησε και D, σίδηρο και φεριτίνη 

Σωστά?

Αυτα ναι...Η tsh μου είναι 1,16 και η προλακτίνη μου  13,2... Οποτε ειμαι οκ θεωρω...Ναι ολα αυτα που ειπες και καποια ακομα...

• Μου αρέσει 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

2 ώρες πρίν, froufrou80 είπε:

Κορίτσια, μου έστειλαν γραπτή αναφορά από το κέντρο για την ωοληψία που είχα κάνει την προηγουμενη φορά... Υπήρχε ωάριο, αλλά φτωχής ποιοτητας, επομένως δεν το έβαλαν καθόλου για γονιμοποίηση... Έχουμε στείλει για επιστολή παραπονων στον επιστημονικό δ/ντη.. Να δουμε τι και αν θα απαντήσουν... 

Εν τω μεταξυ μιλήσαμε κ με γνωστή μας εμβρυολογο, η οποία μας είπε πως η ποιοτητα του ωαριου φαίνεται μέσα σε λίγα λεπτά ειδικά όταν πρόκειται για ένα κ μοναδικό... Εκτός κ αν γινόταν χαμός στο εργαστήριο..... 

Άρα το συμπέρασμα, κάθεσαι μπαστακας να περιμενεις να σου πουν από το εμβρυολογικο.... 

Φοβάμαι ότι δε θα βγάλετε άκρη. Εφόσον υπήρχε ωάριο χρεώνουν την ωοληψία κανονικά. Μου έχει συμβεί κι εμένα με ωάριο φτωχής ποιότητας. Αν δεν υπήρχε τότε ναι, θα παίρνατε τα λεφτά σας πίσω (κι αυτό μου έχει συμβεί). Ξέρω ότι σ' αυτό το κέντρο κάνουν τις ωοληψίες και τις ετ το πρωί και μετά ξεκινάνε τις γονιμοποιήσεις. Οπότε δεν θα είχε νόημα να περιμένετε. Άσε που δε θα άλλαζε και κάτι, εφόσον υπήρχε ωάριο. Εύχομαι την επόμενη φορά να είστε πιο τυχεροί! 

Την ovitrelle την έχω κάνει 15 μερες πριν. 

Ε ναιιιιιιιιιι!!!! Ήμουνα σίγουρη!!! Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Άσε τις δουλειές και ξεκουράσου!!! Ειδικά η σκούπα απαγορεύεται! Όπως και να σκύβεις και να σηκώνεις βάρη!Περιμένουμε μια τεράστια χοριακή αύριο! 

6 minutes ago, winspert said:

Αυτα ναι...Η tsh μου είναι 1,16 και η προλακτίνη μου  13,2... Οποτε ειμαι οκ θεωρω...Ναι ολα αυτα που ειπες και καποια ακομα...

Αυτές οι δύο είναι σίγουρα σούπερ. Οι άλλες αν είναι χαμηλές θα σου πει να πάρεις κάποιο συμπλήρωμα λογικά

20 minutes ago, happiness79 said:

Τι μονάδες ήταν οι αντιπηκτικές που έκανες? Σκέφτομαι μήπως ήταν πιο δυνατές από ότι χρειαζόταν ο οργανισμός σου και μήπως σου παρά-αραίωσαν το αίμα. Έχεις κάνει έλεγχο για θρομβοφιλία? Αν δεν έχεις κάποια προδιάθεση μήπως χρειάζεσαι πιο μικρή δόση? Αυτό μόνο μπορώ να σκεφτώ... 

Innohep 4500 ήταν. Θα τον δω 18 του άλλου μήνα, θα του το πω αν ειναι τότε. Μην φανταστείς καμία σκούρα μελανιά βέβαια, σαν εκ γενετής σημάδι είναι κάπως 

53 minutes ago, Chris_V said:

Βασικά είμαι μικρούλη ακόμη το ωάριο. 1εκ χθες και ξαναπάω την Παρασκευή να το δούμε. 
Θέλει λέει τελείως φυσικά να δούμε τι έχουμε…ακολουθώ προς το παρόν και βλέπουμε.

ευχαριατω για την απάντηση. 

Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι?

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αυτές οι δύο είναι σίγουρα σούπερ. Οι άλλες αν είναι χαμηλές θα σου πει να πάρεις κάποιο συμπλήρωμα λογικά

Innohep 4500 ήταν. Θα τον δω 18 του άλλου μήνα, θα του το πω αν ειναι τότε. Μην φανταστείς καμία σκούρα μελανιά βέβαια, σαν εκ γενετής σημάδι είναι κάπως 

Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι?

8η μέρα σήμερα,

εχω μικρό κύκλο…μικρούλη μου φάνηκε για την ημέρα που είμαι. 

1 ώρα πρίν, Chris_V είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Ξεκίνησα αυτόν τον μήνα με απολύτως φυσικό τρόπο-41 σχεδόν είμαι εγώ. Και προβληματίστηκα ότι δεν μου είπε για κανένα φάρμακο, ούτε ένεση για να πάρουμε ωάριο. Οποία έχει κάνει φυσικό θα μπορούσε να μου δώσει κάποιες πληροφορίες; Με το γιατρό που μίλησα και ρώτησα μου είπε ότι θέλει να δει την ποιότητα χωρίς. Επίσης αν γίνει γονιμοποίηση ανάλογα με το πως εξελίσσεται θα δούμε αν πάμε για μεταφορά ή θα πάρουμε και άλλο-εγώ θέλω διδυμάκια. 
Ευχαριστώ! 
και καλή επιτυχία σε όλες μας! 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, να σου πάνε όλα καλά! Όταν λες κανένα φάρμακο εννοείς ούτε ovitrelle το προ-προηγούμενο βράδυ από την ωοληψία??? Απ' όσο ξέρω αυτή την ένεση την κάνουν πάντα, γιατί βοηθάει το ωάριο να είναι όσο ώριμο χρειάζεται προκειμένου να γονιμοποιηθεί. Και χρειάζεται οπωσδήποτε, γιατί δεν το αφήνουν να πέσει φυσικά μόνο του όταν θα έπεφτε και άρα θα ήταν έτοιμο από τη φύση για γονιμοποίηση τότε (γιατί έτσι θα το έχαναν). Μου φαίνεται εξωφρενικό να μην έκανες αυτή την ένεση, με την έννοια ότι δεν επηρεάζει την ποιότητα, μόνο το timing της ωρίμανσης. Μου ακούγεται πολύ περίεργο όλο αυτό. Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω ξανακούσει. Αν το έχει ακούσει κάποια άλλη κοπέλα, τότε οκ, διορθώστε με. Σε τι φάση είσαι τώρα? Έγινε η ωοληψία? 

πρίν από 26 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Η D μου ειναι 34,εχω επαρκεια ,επαιρνα και συμπληρωμα 3 μηνες και η φερριτινη ειναι καπου 75 αν θυμάμαι καλα

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, winspert είπε:

Αμ δε θυμάμαι κ εγω...Ορμονη θυρεοειδούς αλλα ποια ακριβώς; Μου εδωσε ο γιατρός και εκανα καποιες εξετάσεις πριν καν μου ερθει περιοδος...Κ ελεγα μηπως ειναι καποια απο αυτες...

Μήπως εννοείς την προλακτίνη? Κάποια κορίτσια έχουν πει ότι ορισμένοι γιατροί τη θέλουν κάτω από 10 πριν την ετ, γιατί είναι η ορμόνη του άγχους, με το άγχος εκτοξεύεται και στις εξωσωματικές μπορεί να ανέβει πάρα πολύ. Κάποιοι άλλοι γιατροί βέβαια υποστηρίζουν ότι στην εξωσωματική δεν παίζει ρόλο. Επειδή έχω διαβάσει πολλά για την προλακτίνη γιατί έχω τσιμπημένη, αυτό που διάβασα είναι ότι επηρεάζει την υπόφυση του εγκεφάλου και αυτός με τη σειρά του δεν αφήνει την προγεστερόνη να ανέβει, με αποτέλεσμα να μην αφήνει το ενδομήτριο να παχύνει και γι' αυτό θεωρείται αιτία υπογονομότητας και μη εμφύτευσης. Στις εξωσωματικές βέβαια δεν αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους και δίνουμε εμείς προγεστερόνη, οπότε ίσως γι' αυτό κάποιοι γιατροί υποστηρίζουν ότι στην εξωσωματική δεν είναι τόσο καθοριστικός παράγοντας. Σε περίπτωση που θελήσεις να την ελέγξεις πάντως, έχε υπόψην σου ότι πρέπει να πας πολύ χαλαρή για την εξέταση 2-3 ώρες αφότου έχεις ξυπνήσει και να παραμείνεις απόλυτα χαλαρή αυτό το διάστημα, χωρίς καφέ και χωρίς να περπατήσεις. Πάντως αν ο γιατρός σου δε το θεωρεί τόσο καθοριστικό παράγοντα, φοβάμαι μήπως σου δημιουργήσει περισσότερο άγχος το όποιο αποτέλεσμα. Θα προχωρήσετε σε ετ άμεσα? Σε ρωτάω γιατί τα φάρμακα που δίνουν για να πέσει η προλακτίνη δεν αφήνουν το ενδομήτριο να παχύνει και γι' αυτό και αν χρειαστεί, δίνεται πρώτα η αγωγή και αφού πέσει η τιμή και σταματήσει το φάρμακο γίνεται σε δεύτερο χρόνο η προετοιμασία για την ετ. 

• Ευχαριστώ 1

23 minutes ago, Chris_V said:

8η μέρα σήμερα,

Ναι ήταν αρκετά μικρό για 8η μέρα και με μικρό κύκλο (Πόσο μικρό αλήθεια?). Μπορεί και να έτυχε όμως αυτός ο μήνας να είναι ανωορρηκτικός. Συμβαίνει 

4 minutes ago, winspert said:

Η D μου ειναι 34,εχω επαρκεια ,επαιρνα και συμπληρωμα 3 μηνες και η φερριτινη ειναι καπου 75 αν θυμάμαι καλα

Τέλεια! Άρα είσαι σούπερ σε όλα!! Ωραία ξεκίνησε ο κύκλος της ετ :)

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Chris_V είπε:

8η μέρα σήμερα,

Κι εμένα 8η μέρα πάντως τόσο περίπου είναι, 9-10 mm. Μην ανησυχείς, θα πάρει μπόι! 

πρίν από 41 λεπτά , winspert είπε:

Τώρα είδα ότι είχες γράψει, είσαι σούπερ ντούπερ!!! 

• Ευχαριστώ 1

34 minutes ago, Chris_V said:

8η μέρα σήμερα,

Αχ βρε κορίτσι με συγχωρείς. Έγραψες 1 εκ αλλα νόμιζα χιλιοστό γιατί συνήθως τα λέμε σε χιλιοστά (λεω κ γω, πρώτη φορα ακούω τοσο μικρό :lol:). Εντάξει, καλό ειναι για 8η μέρα. Ποτε θα ξανα πας;

Πω πω με τις μονάδες μέτρησης θα πούμε καμία σοβαρή βλακεία σε καμία κοπέλα κάποια ώρα :lol:

• Χαχα 1

eardp2.png

πρίν από 22 λεπτά , winspert είπε:

Μπράβο όλες οι τιμές είναι σούπερ !!!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Αμ δε θυμάμαι κ εγω...Ορμονη θυρεοειδούς αλλα ποια ακριβώς; Μου εδωσε ο γιατρός και εκανα καποιες εξετάσεις πριν καν μου ερθει περιοδος...Κ ελεγα μηπως ειναι καποια απο αυτες...

TSH κάτω από 2

2 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Ξεκίνησα αυτόν τον μήνα με απολύτως φυσικό τρόπο-41 σχεδόν είμαι εγώ. Και προβληματίστηκα ότι δεν μου είπε για κανένα φάρμακο, ούτε ένεση για να πάρουμε ωάριο. Οποία έχει κάνει φυσικό θα μπορούσε να μου δώσει κάποιες πληροφορίες; Με το γιατρό που μίλησα και ρώτησα μου είπε ότι θέλει να δει την ποιότητα χωρίς. Επίσης αν γίνει γονιμοποίηση ανάλογα με το πως εξελίσσεται θα δούμε αν πάμε για μεταφορά ή θα πάρουμε και άλλο-εγώ θέλω διδυμάκια. 
Ευχαριστώ! 
και καλή επιτυχία σε όλες μας! 

@Chris_V Καλωσήρθες κορίτσι μου και καλή επιτυχία! 

Εγώ έκανα αρκετούς φυσικούς οπότε ρώτα με ότι θες. 

Μωρέ να σου πω την αποψη μου (ξέρω δεν με ρώτησες) αλλά αν θες κράτα την αν θες πέτα την. Στην ηλικία μας που καλώς ή κακώς σε μεγάλο βαθμό κρίνει την ποιότητα των ωαρίων μας, δεν θα έκανα πειραματισμούς και δεν θα άφηνα πολύ χρόνο για φυσικούς. Οι φυσικοί γενικά σαν πρωτόκολλο θεωρω πως καλό είναι να προτείνονται είτε όταν δεν έχεις καθόλου καλή ανταπόκριση στα φάρμακα είτε γιατί δεν θες εσύ προσωπικά να πάρεις φάρμακα (πχ ιστορικό στην οικογένεια κτλ). Οι φυσικοί θέλουν χρόνο και υπομονή πολυ για να μαζέψεις εμβρυάκια. Δεν είναι ο κάθε κύκλος επιτυχής.

Εγώ ξεκίνησα στα 38 μου κάνοντας 8 φυσικούς απανωτούς χωρίς να έχω δοκιμάσει φάρμακα. Τώρα οι λόγοι δεν έχουν σημασία γιατί ξεκίνησα έτσι. Το έχω μετανιώσει όμως αρκετά γιατι κουράστηκα ψυχολογικά πολύ πολύ ενώ θα μπορούσα να κάνω μια δοκιμή με φάρμακα και να δώ αν όντως έχω ανταπόκριση. Και όχι μια φορά, ίσως 2 για αρχή με διαφορετικό πρωτόκολλο γιατί δεν μας ταιριάζουν σε όλες όλα τα πρωτόκολλα. 

Θα μπορούσες να το συζητήσεις ξανά με τον γιατρό σου. Με συγχωρείς για το θάρρος αλλά απλά καταθέτω τη δική εμπειρία που αν ξανάρχιζα δεν θα ήθελα να διαγράψω την ίδια πορεία. 

Καλή καλή επιτυχία σε ότι κι αν αποφασίσεις!! 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 43 λεπτά , KoraliaP είπε:

TSH κάτω από 2

@Chris_V Καλωσήρθες κορίτσι μου και καλή επιτυχία! 

Εγώ έκανα αρκετούς φυσικούς οπότε ρώτα με ότι θες. 

Μωρέ να σου πω την αποψη μου (ξέρω δεν με ρώτησες) αλλά αν θες κράτα την αν θες πέτα την. Στην ηλικία μας που καλώς ή κακώς σε μεγάλο βαθμό κρίνει την ποιότητα των ωαρίων μας, δεν θα έκανα πειραματισμούς και δεν θα άφηνα πολύ χρόνο για φυσικούς. Οι φυσικοί γενικά σαν πρωτόκολλο θεωρω πως καλό είναι να προτείνονται είτε όταν δεν έχεις καθόλου καλή ανταπόκριση στα φάρμακα είτε γιατί δεν θες εσύ προσωπικά να πάρεις φάρμακα (πχ ιστορικό στην οικογένεια κτλ). Οι φυσικοί θέλουν χρόνο και υπομονή πολυ για να μαζέψεις εμβρυάκια. Δεν είναι ο κάθε κύκλος επιτυχής.

Εγώ ξεκίνησα στα 38 μου κάνοντας 8 φυσικούς απανωτούς χωρίς να έχω δοκιμάσει φάρμακα. Τώρα οι λόγοι δεν έχουν σημασία γιατί ξεκίνησα έτσι. Το έχω μετανιώσει όμως αρκετά γιατι κουράστηκα ψυχολογικά πολύ πολύ ενώ θα μπορούσα να κάνω μια δοκιμή με φάρμακα και να δώ αν όντως έχω ανταπόκριση. Και όχι μια φορά, ίσως 2 για αρχή με διαφορετικό πρωτόκολλο γιατί δεν μας ταιριάζουν σε όλες όλα τα πρωτόκολλα. 

Θα μπορούσες να το συζητήσεις ξανά με τον γιατρό σου. Με συγχωρείς για το θάρρος αλλά απλά καταθέτω τη δική εμπειρία που αν ξανάρχιζα δεν θα ήθελα να διαγράψω την ίδια πορεία. 

Καλή καλή επιτυχία σε ότι κι αν αποφασίσεις!! 

@KoraliaP όλα είναι σχετικά. Εγώ ξεκίνησα εξωσωματικές στα 40 μου και έκανα 4 διεγέρσεις (συν μία που είχα κάνει παλιότερα για κατάψυξη ωαρίων, σύνολο 5) και ενδιάμεσα φυσικούς κύκλους και έναν τροποποιημένο φυσικό με φεμάρα (που δεν απέδωσε καθόλου). Το αποτέλεσμα που είχα με τους φυσικούς κύκλους (πολύ καλό) δεν το είχα πάρα μόνο με την τελευταία διέγερση που τα πήγαμε καλά. Κοινώς πήρα πάρα πολύ ορμόνη χωρίς αποτέλεσμα. Στις ηλικίες μας ακριβώς επειδή η ποιότητα είναι που μετράει και όχι η ποσότητα, έχουν καλύτερο αποτέλεσμα οι φυσικοί κύκλοι, ακριβώς επειδή δε ζορίζουν τον οργανισμό να παράγει κάτι που μπορεί να τον δυσκολεύει. Και υπάρχουν μελέτες που λένε ότι οι φυσικοί κύκλοι δίνουν πιο υγιή ωάρια. Οπότε προσωπικά δε μου φαίνεται καθόλου κακή ιδέα η άποψη του γιατρού της @Chris_V, ίσα ίσα τη θεωρώ πολύ καλή για αρχή. Εξάλλου είπε πρώτα να δοκιμάσουν έτσι και βλέπουνε. Άσε που τους γιατρούς δεν τους βολεύουν οι φυσικοί κύκλοι, γιατί έχουν πιο στενή παρακολούθηση. Οπότε θα έλεγα ότι είναι μάλλον προς τιμήν του αυτή η προσέγγιση. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...