Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Δυστυχώς εγώ πεθανα στον πόνο γιατί δεν μου έκανε υπερηχο όταν μου έκανε την έγχυση!!!Δε θέλω να το σκέφτομαι γιατί συγχυζομαι!!!Και κάθε φορά που βάζω σωληνάκι για οποιαδήποτε εξεταση πάλι πονάω πολύ, όπως στην βιοψία ενδομητριου που έκανα όταν μου έβαλε το σωληνάκι για να φτάσει στην μήτρα!!!

Ωραία πράγματα!!!!!!!

Επίσης το αυτονόητο στις εξωσωματικες να ξέρεις δεν ισχύει για τα δημόσια νοσοκομεία τουλάχιστον όσον αφορά την εμπειρία μου!!Εγώ ποτέ δεν είδα φωτογραφίες των εμβρύων ας πούμε, ούτε μου είπαν πολλά πράγματα για την δυναμική τους!!!Αλλά μου έγινε μάθημα έστω τώρα στα γεράματα για να πάω σε ιδιωτική κλινική!!!!

Καθε κέντρο εχει την δίκη του τακτική με αξιολόγηση ή φωτογραφίες. Εκανες πάνω απο μια σε δημόσιο; Στο Έλενα παντως ηταν φρικτά απο καθε άποψη.

2 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Κορίτσι μου..στην εξωσωματική παρακάμπτονται οι σάλπιγγες..δεν χρειάζονται με λίγα λόγια.. οπότε δεν είχε νόημα να κάνεις σαλπιγγογραφια.. γτ είτε είναι βουλωμενες είτε όχι παρακάμπτονται!

Σε περιπτωση υδροσαλπιγγας το περιβάλλον ειναι τοξικό. Και δεν φαίνεται πάντα στον υπέρηχο μονο αν ειναι υπερβολικά διογκωμένη. Τωρα γι αυτο που περιγραψες οτι έπαθες  εχω ενστάσεις γι αυτόν που στην έκανε, που την εκανες;

2 ώρες πρίν, Laky είπε:

Δηλαδή όλες εσείς δε κάνατε σαλπιγγογραφια; 

Να σκοτώνονται τα έμβρυα εννοείς παρόλο που έχει γίνει η σύλληψη με εξωσωματική;

Τα έμβρυα που μας βάζουν ουσιαστικα ειναι κύτταρα οποτε απλα σταματούν να πολλαπλασιάζονται , αυτο εννοούσε η Νεφέλη. Ο γιος μου ηταν το 22ο έμβρυο που μου βαλλανε κι εδωσε εγκυμοσυνη.

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αφού δεν ήσουν με μέθη? τι τον ήθελες τον άντρα σου καλέ κοιμισμένη? :grin:

Για να εχει να λέει μετα στα παιδια τους, η μάνα σας ηταν μεθυσμένη χαμπάρι δεν πηρε, εγω εκεί ήμουν βράχος!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 5

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια...στο Γένεσις συγκεκριμένα...Τι ζητανε απο τεστ στην ωοληψια στη γυναίκα και στον αντρα; Εχει σημασια αν εισαι εμβολιασμενος στο τι ζητανε; Εμεις έχουμε νοσησει στο παρελθόν και δεν έχουμε κάνει εμβόλιο...Επισης κατι ξεκινησε οποτε φαντάζομαι αυριο θα εχω κανονική ροη οποτε και θα πιαστει 1η μερα... Άρα πάω για εξετάσεις τη Δευτέρα; Ευτυχώς που ζήτησα και μου τις γραψανε...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Καντι είπε:

Καθε κέντρο εχει την δίκη του τακτική με αξιολόγηση ή φωτογραφίες. Εκανες πάνω απο μια σε δημόσιο; Στο Έλενα παντως ηταν φρικτά απο καθε άποψη.

Σε περιπτωση υδροσαλπιγγας το περιβάλλον ειναι τοξικό. Και δεν φαίνεται πάντα στον υπέρηχο μονο αν ειναι υπερβολικά διογκωμένη. Τωρα γι αυτο που περιγραψες οτι έπαθες  εχω ενστάσεις γι αυτόν που στην έκανε, που την εκανες;

Τα έμβρυα που μας βάζουν ουσιαστικα ειναι κύτταρα οποτε απλα σταματούν να πολλαπλασιάζονται , αυτο εννοούσε η Νεφέλη. Ο γιος μου ηταν το 22ο έμβρυο που μου βαλλανε κι εδωσε εγκυμοσυνη.

Για να εχει να λέει μετα στα παιδια τους, η μάνα σας ηταν μεθυσμένη χαμπάρι δεν πηρε, εγω εκεί ήμουν βράχος!

Ναι κάπως έτσι χαχα 

αφου Περιμέναμε δυο ώρες να βρούμε χειρουργείο ελεύθερο 

ήμασταν μέσα στις ετοιμασίες , λέει η νοσοκόμα είμαστε έτοιμοι γιατρέ προχωράμε ; Ναι λέω εγώ αλλά να με Κοιμησετε πρώτα εγώ για αυτό ήρθα :lol:

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια...στο Γένεσις συγκεκριμένα...Τι ζητανε απο τεστ στην ωοληψια στη γυναίκα και στον αντρα; Εχει σημασια αν εισαι εμβολιασμενος στο τι ζητανε; Εμεις έχουμε νοσησει στο παρελθόν και δεν έχουμε κάνει εμβόλιο...Επισης κατι ξεκινησε οποτε φαντάζομαι αυριο θα εχω κανονική ροη οποτε και θα πιαστει 1η μερα... Άρα πάω για εξετάσεις τη Δευτέρα; Ευτυχώς που ζήτησα και μου τις γραψανε...

Εμείς είμαστε εμβολιασμένοι κ θέλουν ραπιντ 48 ωρών , θα σε ενημερώσει η συντονίστρια 

Δευτέρα να πας ναι , έχεις βρει να σου βγάζουν αυθημερόν τις απαντήσεις ;

εγω ένα βράδυ 11 η ώρα έστειλα μειλ για συνταγογράφηση και μ την έγραψαν εκείνη την ώρα , μου έκανε εντύπωση 

• Χαχα 1

πρίν από 22 λεπτά , Καντι είπε:

Θεσσαλονίκη την έκανα στο Γένεσις.. απλά στην διάγνωση έλεγε ότι η σάλπιγγα είναι μη διαβάτη... Ο γιατρός έβγαλε το συμπέρασμα ότι είναι υδροσαλπιγγα.. μιας και το υγρό δεν πέρασε η σάλπιγγα διογκώθηκε... Πάλι καλά πήρα δεύτερη γνώμη και δεν μου την έβγαλε, μου είπε θα περιμένουμε έναν μήνα να φύγει το υγρό.. και έπειτα θα κάνουμε υπέρηχο.. στον υπέρηχο θυμάμαι με πίεζε επί μισή ώρα..μήπως και φανεί κάτι...μετά έκανα διαγνωστική λαπαροσκοπιση και απλά την έκανε διάνοιξη.. και το τρελό της υπόθεσης είναι ότι εν τέλη έχω μείνει με αυτήν την σάλπιγγα.. γτ την άλλη που ήταν διαβάτη την αφαίρεσαν με το εξωμήτριο!! Τώρα κατά πόσο είναι λειτουργική δεν το ξέρουμε!! 

πρίν από 8 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Θεσσαλονίκη την έκανα στο Γένεσις.. απλά στην διάγνωση έλεγε ότι η σάλπιγγα είναι μη διαβάτη... Ο γιατρός έβγαλε το συμπέρασμα ότι είναι υδροσαλπιγγα.. μιας και το υγρό δεν πέρασε η σάλπιγγα διογκώθηκε... Πάλι καλά πήρα δεύτερη γνώμη και δεν μου την έβγαλε, μου είπε θα περιμένουμε έναν μήνα να φύγει το υγρό.. και έπειτα θα κάνουμε υπέρηχο.. στον υπέρηχο θυμάμαι με πίεζε επί μισή ώρα..μήπως και φανεί κάτι...μετά έκανα διαγνωστική λαπαροσκοπιση και απλά την έκανε διάνοιξη.. και το τρελό της υπόθεσης είναι ότι εν τέλη έχω μείνει με αυτήν την σάλπιγγα.. γτ την άλλη που ήταν διαβάτη την αφαίρεσαν με το εξωμήτριο!! Τώρα κατά πόσο είναι λειτουργική δεν το ξέρουμε!! 

Δεν εχω καμια άποψη απο το γενεσις στην θες/νίκη , νομιζω ομως οτι την μπιπ την έκανε ο ακτινολόγος.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Καντι είπε:

Δεν εχω καμια άποψη απο το γενεσις στην θες/νίκη , νομιζω ομως οτι την μπιπ την έκανε ο ακτινολόγος.

Απ' ότι θυμάμαι με απλά λόγια..έγραφε ότι μου χορήγησαν 2 σκιαγραφικά.. δύο σύριγγες δηλαδή.. αλλά δεν κατάφερε να περάσει το υγρό.. δεν ανέφερε πουθενά υδροσαλπιγγα... Αυτό το είπε ο γιατρός αφού είδε τις ακτινογραφίες!

46 minutes ago, silvy22 said:

Στην προηγούμενη μου το κράταγε :wub:

σ αυτή καθυστερούσαν κ έφυγε πήγε στη δουλεια κ ξανάρθε γιατί είχε ένα θέμα 

Μήπως για την επιτροπή για φάρμακα ;

Ακόμα και χωρίς επιτροπή είναι απαραίτητη εξέταση για την εξωσωματική είναι χαζό πραγματικά ..

πρίν από 11 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Απ' ότι θυμάμαι με απλά λόγια..έγραφε ότι μου χορήγησαν 2 σκιαγραφικά.. δύο σύριγγες δηλαδή.. αλλά δεν κατάφερε να περάσει το υγρό.. δεν ανέφερε πουθενά υδροσαλπιγγα... Αυτό το είπε ο γιατρός αφού είδε τις ακτινογραφίες!

Ρε συ τότε απλα θα έγραφε μη διαβάτες σάλπιγγες. Απο που κι ως που να βγαλει πόρισμα απο γυναικολόγος.; Ο ακτινολόγος ειχε εικόνα πλήρη πόση ηταν η σάλπιγγα πριν το σκιαγραφικο και πόση εγινε μετα.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Maroxmarox είπε:

Αχ κορίτσι μου,μα για αυτό ρωτάω έχεις υψηλή αμη...συμφωνώ μαζί σου πως είναι δυνατόν ίδιες μονάδες,εύχομαι περαστικά γρήγορα..

Σε ποιο κέντρο ήσουν;

πρίν από 44 λεπτά , silvy22 είπε:

Εμείς είμαστε εμβολιασμένοι κ θέλουν ραπιντ 48 ωρών , θα σε ενημερώσει η συντονίστρια 

εγω ένα βράδυ 11 η ώρα έστειλα μειλ για συνταγογράφηση και μ την έγραψαν εκείνη την ώρα , μου έκανε εντύπωση 

Ελπιζω να μη διαφέρει και για εμάς...ετσι κ αλλιώς πλεον ολοι κολλάμε και μεταδιδουμε... Γιατί ενα θεμα με τα μοριακα στην επαρχία το έχουμε...Ιδιως αν έχουμε ωοληψια τη Δευτέρα...

Ναι,τα πιο πολλα τα βγάζουν την ιδια μερα και καποια μέχρι το μεσημέρι...Με την προγεστερόνη ειχα θεμα και την έβγαζαν την επόμενη αλλα εξηγησα οτι θελω φυσικους οποτε μου είπαν να μην κανω...Ανυπομονω να μιλησω την Τρίτη με το γιατρό...Να χρειάζεται να είναι κ ο αντρας μου μαζι; Γιατί δεν ξερω αν θα μπορεί να κρατήσει η μάνα μου τον μικρό.... Επίσης ο Σφακιανουδης ζητάει και μεσα στο σκ υπερηχους και αιματολογικες;

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , winspert είπε:

Ελπιζω να μη διαφέρει και για εμάς...ετσι κ αλλιώς πλεον ολοι κολλάμε και μεταδιδουμε... Γιατί ενα θεμα με τα μοριακα στην επαρχία το έχουμε...Ιδιως αν έχουμε ωοληψια τη Δευτέρα...

Ναι,τα πιο πολλα τα βγάζουν την ιδια μερα και καποια μέχρι το μεσημέρι...Με την προγεστερόνη ειχα θεμα και την έβγαζαν την επόμενη αλλα εξηγησα οτι θελω φυσικους οποτε μου είπαν να μην κανω...Ανυπομονω να μιλησω την Τρίτη με το γιατρό...Να χρειάζεται να είναι κ ο αντρας μου μαζι; Γιατί δεν ξερω αν θα μπορεί να κρατήσει η μάνα μου τον μικρό.... Επίσης ο Σφακιανουδης ζητάει και μεσα στο σκ υπερηχους και αιματολογικες;

Σάββατο έμενα μου έχει τύχει πολλές φορές, καλό είναι να είναι και ο άντρας σου μπορεί να θέλει να ρωτήσει κάτι ή να έχει άποψη και εκείνος, κάνει συνήθως  σ ένα χαρτί κάτι σχεδιαγράμματα  εξηγεί εκεί τις επιλογές. Δεν θα σου κατηγορήσει ποτέ κανέναν άλλο γιατρό η κέντρο, γενικά μιλάει χαμηλόφωνα κ με τη μάσκα είναι δύσκολο , στο ραντεβου πιστεύω δεν θα φοράει , εσυ φρόντισε να έχεις καλή σύνδεση και ησυχία στο χώρο !!! Καλή επιτυχία σημείωσε τις απορίες σου 

Τωρα που κάναμε Σάββατο τη μεταφορά ήθελε κ αίματος πήγα στο ιατρόπ και πήρα 5 τηλ το μεσημέρι για να τα έχω εκείνη τη μέρα , ευτυχώς μου τα έστειλαν 4 η ώρα , τα έστειλα στο γιατρό και μου αύξησε κ cyclacur k outro τους ενδιαφέρουν πολύ οι απαντήσεις 

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

Σάββατο έμενα μου έχει τύχει πολλές φορές, καλό είναι να είναι και ο άντρας σου μπορεί να θέλει να ρωτήσει κάτι ή να έχει άποψη και εκείνος, κάνει συνήθως  σ ένα χαρτί κάτι σχεδιαγράμματα  εξηγεί εκεί τις επιλογές. Δεν θα σου κατηγορήσει ποτέ κανέναν άλλο γιατρό η κέντρο, γενικά μιλάει χαμηλόφωνα κ με τη μάσκα είναι δύσκολο , στο ραντεβου πιστεύω δεν θα φοράει , εσυ φρόντισε να έχεις καλή σύνδεση και ησυχία στο χώρο !!! Καλή επιτυχία σημείωσε τις απορίες σου 

Ωχ ναι; Με σκ θα εχω θεμα...θα δω πως θα γίνει...Κ εγω λεω πως πρέπει να είναι μαζι κ ο άντρας μου...Ναι, ευτυχώς στο ραντεβού λογικά δεν θα φοραει μασκα... Έχω ήδη γράψει μια Α4 με πράγματα που θελω να του πω και να ρωτησω.Θα βαρεθεί να ακούει...Σε ευχαριστω πολυ

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, silvy22 είπε:

Εγω πηγαίνω στο Locus Medicus και τις βγάζουν αυθημερόν,ενώ τις στέλνουν απευθείας στον γιατρό,εκτός από εμένα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , winspert είπε:

Ωχ ναι; Με σκ θα εχω θεμα...θα δω πως θα γίνει...Κ εγω λεω πως πρέπει να είναι μαζι κ ο άντρας μου...Ναι, ευτυχώς στο ραντεβού λογικά δεν θα φοραει μασκα... Έχω ήδη γράψει μια Α4 με πράγματα που θελω να του πω και να ρωτησω.Θα βαρεθεί να ακούει...Σε ευχαριστω πολυ

Σε ότι έχεις θέμα θα το λες στα κορίτσια, πχ αν σε στέλνουν Σάββατο πες εγώ θα πάω αλλά θα βγει Δευτέρα έχουμε θέμα ; Όταν φτάσεις στην ετ που το εύχομαι ολόψυχα  να είναι σύντομα θα κανεις τις αίματος στο μητέρα που έχεις τη σειρά σου ή σε πολύ μεγάλη ανάγκη στο γενν αλλά δεν είναι συμβεβλημένο 

Άσχετο : τωρα είδα ότι είμαι μέλος απο 5/2/19 Λέτε να ήταν σημαδιακή η ημερομηνία :shock:

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Καντι είπε:

Ρε συ τότε απλα θα έγραφε μη διαβάτες σάλπιγγες. Απο που κι ως που να βγαλει πόρισμα απο γυναικολόγος.; Ο ακτινολόγος ειχε εικόνα πλήρη πόση ηταν η σάλπιγγα πριν το σκιαγραφικο και πόση εγινε μετα.

Τι να σου πω.. αυτά έγιναν αυτά σου λέω... Ο γυναικολόγος πολύ καταξιωμένος και μεγάλο όνομα στη Θεσσαλονίκη!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...