Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 59 λεπτά , Maroula36 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Θα τρελαθώ βοηθήστε με. Αυριο ειναι  να κανω χοριακη πηγα σήμερα ένα τεστ εγκυμοσυνης clear blue. Το έκανα έτσι για να μου φύγει και ξεκίνησε δουλειές στο σπίτι το κοιτάζω μετα απο λίγο για να πω ότι είναι αρνητικό και να σκουπίζω να βάλω πλυντήριο κ.α. . Είναι θετικοτατο 

Την ovitrelle την έχω κάνει 15 μερες πριν. 

μπράβο κούκλα μου,μπραβο!!!τι ευχάριστα νέα είναι αυτα;;;;;να προσέχεις κ να ξεκουραζεσαι!!!

αντε...στείλε μας μπεμπεδοσκονη να πάει καλά κ σε μας!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Πηρες κατι για να φυγει η κυστη ή εφυγε απο μονη της ; 

Τον Σεπτέμβρη δεν είχα πάρει κάτι κι έφυγε μόνη της, μάλλον μετά από 2 μήνες γιατί στους 2 μήνες επανήλθε στα φυσιολογικά της η περίοδος μου.

Πριν 1 μήνα ξαναέβγαλα κύστη και ένας άλλος γυναικολόγος που πήγα τώρα μου έδωσε duphaston για να φύγει πιο γρήγορα και να κάνω τη διέγερση που θέλω, είπε να πάω να δούμε αν έφυγε μετά το τέλος της επόμενης περιόδου μου, δηλαδή λογικά θα πάω την άλλη εβδομάδα.

• Ευχαριστώ 1

On 24/3/2022 at 10:10 ΠΜ, kateriiina25 είπε:

Κι εγώ στις 4 ωοληψίες με femara είχα πετυχημένες τις 2 μόνο. Στις 2 πρώτες πήραμε 3 άριστες βλαστοκύστες και είχα χαρεί πάρα πολύ αλλά η 3η και η 4 είχαν 1 που δεν γονιμοποιήθηκε καν και 2 άδεια. Και είναι και άλλα κορίτσια εδώ που το femara δεν τους ταίριαξε καθόλου και μετά έκαναν εντελώς φυσικό και είχαν καλό αποτέλεσμα. Γιατί δεν δοκιμάζεις και έναν μήνα χωρίς καθόλου φάρμακα? Ίσως σου ταιριάξει καλύτερα

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Ξεκίνησα αυτόν τον μήνα με απολύτως φυσικό τρόπο-41 σχεδόν είμαι εγώ. Και προβληματίστηκα ότι δεν μου είπε για κανένα φάρμακο, ούτε ένεση για να πάρουμε ωάριο. Οποία έχει κάνει φυσικό θα μπορούσε να μου δώσει κάποιες πληροφορίες; Με το γιατρό που μίλησα και ρώτησα μου είπε ότι θέλει να δει την ποιότητα χωρίς. Επίσης αν γίνει γονιμοποίηση ανάλογα με το πως εξελίσσεται θα δούμε αν πάμε για μεταφορά ή θα πάρουμε και άλλο-εγώ θέλω διδυμάκια. 
Ευχαριστώ! 
και καλή επιτυχία σε όλες μας! 

• Μου αρέσει 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

1 hour ago, Maroula36 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Θα τρελαθώ βοηθήστε με. Αυριο ειναι  να κανω χοριακη πηγα σήμερα ένα τεστ εγκυμοσυνης clear blue. Το έκανα έτσι για να μου φύγει και ξεκίνησε δουλειές στο σπίτι το κοιτάζω μετα απο λίγο για να πω ότι είναι αρνητικό και να σκουπίζω να βάλω πλυντήριο κ.α. . Είναι θετικοτατο 

Την ovitrelle την έχω κάνει 15 μερες πριν. 

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου κοριτσι μου!!❤Πότε εκανες ετ; 2 βλαστοκυστες εχεις βαλει;

πρίν από 16 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Ξεκίνησα αυτόν τον μήνα με απολύτως φυσικό τρόπο-41 σχεδόν είμαι εγώ. Και προβληματίστηκα ότι δεν μου είπε για κανένα φάρμακο, ούτε ένεση για να πάρουμε ωάριο. Οποία έχει κάνει φυσικό θα μπορούσε να μου δώσει κάποιες πληροφορίες; Με το γιατρό που μίλησα και ρώτησα μου είπε ότι θέλει να δει την ποιότητα χωρίς. Επίσης αν γίνει γονιμοποίηση ανάλογα με το πως εξελίσσεται θα δούμε αν πάμε για μεταφορά ή θα πάρουμε και άλλο-εγώ θέλω διδυμάκια. 
Ευχαριστώ! 

Καλησπέρα!!!καλώς ήρθες και καλή αρχή!!!!Να πάνε όλα τέλεια το συντομότερο δυνατό!!!

Δεν ξέρω καθόλου από φυσικό κυκλο γιατί εγώ παίρνω φάρμακα με το τσουβάλι :roll::???: 

Εύχομαι ολόψυχα να σου πάνε όλα τέλεια!Καλη επιτυχια!

Διαφημίσεις

@Maroula36, κοπέλα μου συγχαρητήρια!!! Εισαι εγκυουλα!!! Εύχομαι μια μεγααααλη χοριακη αυριο και μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Κορίτσια...Ποια ορμονη εχετε πει οτι πρέπει να ειναι κατω απο καποια τιμη για να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορα;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

23 minutes ago, Chris_V said:

Ευχαριστώ! 

Δεν είναι κακό που σε άφησε να προσπαθήσεις εντελώς φυσικά. Καλό είναι να δεις και την ποιότητα των ωαρίων σου όπως είπε και ο γιατρός. Άλλωστε όπως είδες και στο μήνυμα μου, φάρμακα ήπιας διέγερσης δεν λειτουργούν πάντα. Αν θες διδυμάκια και προχωρήσει καλά το πρώτο τότε γιατί να μην πάρετε ένα ακόμη? Όσο για την ovitrelle δεν ξέρω γιατί δεν στην έκανε. Ίσως νιώθει σίγουρος για την ημέρα που θα το πάρει και να μην χρειάζεται. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

6 minutes ago, winspert said:

Κορίτσια...Ποια ορμονη εχετε πει οτι πρέπει να ειναι κατω απο καποια τιμη για να προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορα;

Δεν ξέρω ποια λες. Για αρχές του κύκλου ή ακριβώς πριν την εμβρυομεταφορά?

eardp2.png

πρίν από 31 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

μπράβο κούκλα μου,μπραβο!!!τι ευχάριστα νέα είναι αυτα;;;;;να προσέχεις κ να ξεκουραζεσαι!!!

αντε...στείλε μας μπεμπεδοσκονη να πάει καλά κ σε μας!

Με όλη μου τη καρδιά με όλη μου τη δύναμη σε όλες σας κορίτσια μου να πάνε όλα καλά και να μιλάμε από δω πάλι για τα μωρά μας. Ποναει λίγο η μεση και ξάπλωσα είχα πάρει απόφαση ότι δεν είμαι και κουράστηκα σήμερα λιγάκι.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 19 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Καλησπέρα!!!καλώς ήρθες και καλή αρχή!!!!Να πάνε όλα τέλεια το συντομότερο δυνατό!!!

Δεν ξέρω καθόλου από φυσικό κυκλο γιατί εγώ παίρνω φάρμακα με το τσουβάλι :roll::???: 

Εύχομαι ολόψυχα να σου πάνε όλα τέλεια!Καλη επιτυχια!

Σε ευχαριστώ πολύ!  Εύχομαι και σε εσένα γρήγορα μια στρογγυλή κοιλιτσα!

Σε τι φάση βρίσκεσαι; 

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν είναι κακό που σε άφησε να προσπαθήσεις εντελώς φυσικά. Καλό είναι να δεις και την ποιότητα των ωαρίων σου όπως είπε και ο γιατρός. Άλλωστε όπως είδες και στο μήνυμα μου, φάρμακα ήπιας διέγερσης δεν λειτουργούν πάντα. Αν θες διδυμάκια και προχωρήσει καλά το πρώτο τότε γιατί να μην πάρετε ένα ακόμη? Όσο για την ovitrelle δεν ξέρω γιατί δεν στην έκανε. Ίσως νιώθει σίγουρος για την ημέρα που θα το πάρει και να μην χρειάζεται. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Βασικά είμαι μικρούλη ακόμη το ωάριο. 1εκ χθες και ξαναπάω την Παρασκευή να το δούμε. 
Θέλει λέει τελείως φυσικά να δούμε τι έχουμε…ακολουθώ προς το παρόν και βλέπουμε.

ευχαριατω για την απάντηση. 

πρίν από 16 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αμ δε θυμάμαι κ εγω...Ορμονη θυρεοειδούς αλλα ποια ακριβώς; Μου εδωσε ο γιατρός και εκανα καποιες εξετάσεις πριν καν μου ερθει περιοδος...Κ ελεγα μηπως ειναι καποια απο αυτες...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Ναι θα πάρω αύριο να ρωτήσω ευχαριστώ! 

Τελικά θα ξεκινήσετε με το εμβρυακι που έχετε κατάψυξη;

Ρώτησες? Τι σου είπαν? 

Δεν ξέρω ακόμα πώς θα προχωρήσουμε. Σήμερα θα είχαμε το ραντεβού με τον γιατρό για να συζητήσουμε, αλλά το ανέβαλα γιατί κόλλησε ο άντρας μου κόβιντ. Εντομεταξύ το πρωί βγήκα κι εγώ θετική, οπότε θα πάρει κι άλλη παράταση το ραντεβού. Θα συζητήσουμε όλα τα ενδεχόμενα και θα δούμε. Θα μεσολαβήσει κι ένα ραντεβού με ενδοκρινολόγο για να είμαστε σίγουροι ότι δεν εκκρεμεί τίποτα. Στο μεταξύ έχουν βγει και οι καμπύλες σακχάρου και ινσουλίνης που έκανα, αλλά δεν μπορώ να πάω να τις πάρω, όχι πριν αναρρώσω εντελώς, γιατί τις έκανα και στο Έλενα που είναι μαιευτήριο και δε θέλω να θέσω σε κίνδυνο κανέναν ούτως ή άλλως, πόσο μάλιστα εκεί μέσα. Οπότε στην αναμονή... 

19 ώρες πρίν, Maroula36 είπε:

Όλα καλά να σου πάνε κορίτσι μου μέσα από τη καρδιά μου . Τη Τετάρτη θα ξέρουμε το θετικό είναι ότι σταμάτησε το αιμα όταν ξάπλωσα.  Βέβαια έχω ακόμη πόνους αλλά οκ. Είναι σαν να αγωνίζεται η περίοδος να έρθει και εγώ τη καθυστερώ με τα φάρμακα. Έτσι αισθάνομαι 

Μην ανησυχείς! Οι πόνοι περιόδου υπάρχουν στην αρχή της εγκυμοσύνης και συμβαίνουν επειδή η μήτρα μεγαλώνει και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα! 

17 minutes ago, winspert said:

Αμ δε θυμάμαι κ εγω...Ορμονη θυρεοειδούς αλλα ποια ακριβώς; Μου εδωσε ο γιατρός και εκανα καποιες εξετάσεις πριν καν μου ερθει περιοδος...Κ ελεγα μηπως ειναι καποια απο αυτες...

TSH πρεπει να ειναι κατω απο 2,5. Και η προλακτίνη πρεπει να ειναι νομιζω κατω απο 25

Λογικά θα σου μέτρησε και D, σίδηρο και φεριτίνη 

Σωστά?

eardp2.png

17 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Κορίτσια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, ο σύζυγός μου μετά από κοβιντ είχε το καλύτερο σπερμαδιαγραμα ever :):) σημειωτέον πυρετό 39. Πως γινεται δεν ξέρω.... Οπότε μην σας ρίχνει το κάθε γεγονός!! Keep going!!

Όντως τώρα??? Ουάου!!! Σ' ευχαριστώ για το ενθαρρυντικό μήνυμα! ❤️

16 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ρε κορίτσια, μιας και το αναφέραμε, είναι λογικό να έχω ακόμα μελανιές και γρομπαλάκια? Έχει περάσει έναν μήνας. Εσάς πότε έφυγαν? Έχει μείνει σκούρο το δέρμα σαν σημάδι. Άσε που τις βλέπω και στεναχωριέμαι :unsure:

Ρε συ, εντύπωση μου κάνει που έχεις ακόμα σημάδια! Εμένα έφυγαν μέσα σε λίγες μέρες, δε θυμάμαι ακριβώς πόσες, πάντως μέσα σε μια βδομάδα - 10 μέρες σίγουρα. Μήπως να το αναφέρεις στο γιατρό σου? 

πρίν από 27 λεπτά , Chris_V είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!  Εύχομαι και σε εσένα γρήγορα μια στρογγυλή κοιλιτσα!

Σε τι φάση βρίσκεσαι; 

Βασικά είμαι μικρούλη ακόμη το ωάριο. 1εκ χθες και ξαναπάω την Παρασκευή να το δούμε. 
Θέλει λέει τελείως φυσικά να δούμε τι έχουμε…ακολουθώ προς το παρόν και βλέπουμε.

ευχαριατω για την απάντηση. 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Είμαι στη φάση που κλωσαω χαχαχα 21/3 έκανα ετ και 4/4 έχω χοριακη...

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Τις πρώτες μέρες πονούσε το γρομπαλάκι αρκετά. Τώρα πονάει ελάχιστα και είναι και πιο μικρό. Οι μελανιές δεν πονάνε ούτε είναι οι κλασικές μπλε-μωβ μελανιές. Είναι απλώς πιο σκούρο το δέρμα. 1 μήνα μελανιά δεν μου έχει ξανά κρατήσει πάντως. Έλεος

Τι μονάδες ήταν οι αντιπηκτικές που έκανες? Σκέφτομαι μήπως ήταν πιο δυνατές από ότι χρειαζόταν ο οργανισμός σου και μήπως σου παρά-αραίωσαν το αίμα. Έχεις κάνει έλεγχο για θρομβοφιλία? Αν δεν έχεις κάποια προδιάθεση μήπως χρειάζεσαι πιο μικρή δόση? Αυτό μόνο μπορώ να σκεφτώ... 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...