Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Τις πρώτες μέρες πονούσε το γρομπαλάκι αρκετά. Τώρα πονάει ελάχιστα και είναι και πιο μικρό. Οι μελανιές δεν πονάνε ούτε είναι οι κλασικές μπλε-μωβ μελανιές. Είναι απλώς πιο σκούρο το δέρμα. 1 μήνα μελανιά δεν μου έχει ξανά κρατήσει πάντως. Έλεος

Είναι εκνευριστικό το φαντάζομαι αλλα είναι μέρος του αγώνα που δίνουμε. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια κρέμα για να φύγουν αν ρωτήσεις σε κάποιο φαρμακείο.

Καλημέρα κορίτσια έχω πρόβλημα! Αλίμονο δηλαδή γιατί είχαν πάει όλα καλά με τις ενέσεις και απορούσα. Λοιπόν σήμερα ξεκίνησα ανταγωνιστή cetrotide. Ακολούθησα τα βήματα αλλα στο τέλος έμεινε μια φυσαλίδα που δεν μπορούσα να βγάλω και αποφάσισα να κάνω την ένεση. Την έκανα κανονικά και τώρα στο σημείο που τρυπηθηκα έχει ένα μικρό εξογκωματακι και όταν πίεσα το σημείο έχω την εντύπωση ότι άκουσα τον ήχο της φυσαλίδας! :sad: Κουλό; εχει πάθει καμία σας κάτι παρομοιο; θα φύγει αυτό η να πάω σε κανένα φαρμακείο; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μήπως κάνεις λάθος με την μονάδα μέτρησης? Δεν νομίζω να έχεις 0,1 pmol. Μήπως 0,1 ng/ml? Έχουμε καταμπερδευτεί με αυτές τις μονάδες. Γιατι δεν την κάνουν όλοι στην ίδια πια??

Σου εύχομαι αυτές οι μελανιές να έχουν πιάσει τόπο! Είμαι σίγουρη ότι μετά θα της αγαπήσεις κιόλας :) 

Ρε κορίτσια, μιας και το αναφέραμε, είναι λογικό να έχω ακόμα μελανιές και γρομπαλάκια? Έχει περάσει έναν μήνας. Εσάς πότε έφυγαν? Έχει μείνει σκούρο το δέρμα σαν σημάδι. Άσε που τις βλέπω και στεναχωριέμαι :unsure:

Πόσος καιρός είχε περάσει που κάνατε το σπερμοδιάγραμμα αλήθεια? 

Και γώ έχω ακόμη μελανιές έχουν μείνει όπως λες σημάδια 

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μήπως κάνεις λάθος με την μονάδα μέτρησης? Δεν νομίζω να έχεις 0,1 pmol. Μήπως 0,1 ng/ml? Έχουμε καταμπερδευτεί με αυτές τις μονάδες. Γιατι δεν την κάνουν όλοι στην ίδια πια??

Σου εύχομαι αυτές οι μελανιές να έχουν πιάσει τόπο! Είμαι σίγουρη ότι μετά θα της αγαπήσεις κιόλας :) 

Ρε κορίτσια, μιας και το αναφέραμε, είναι λογικό να έχω ακόμα μελανιές και γρομπαλάκια? Έχει περάσει έναν μήνας. Εσάς πότε έφυγαν? Έχει μείνει σκούρο το δέρμα σαν σημάδι. Άσε που τις βλέπω και στεναχωριέμαι :unsure:

Πόσος καιρός είχε περάσει που κάνατε το σπερμοδιάγραμμα αλήθεια? 

1 μήνας είχε περάσει 

14 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Γεια σας κορίτσια ! Εγώ ακόμη περιμένω να αδιαθετήσω για να ξεκινήσω διέγερση ! Κανονικά ο κύκλος μου είναι 28-30 μέρες , αλλά σήμερα είναι η 32 μέρα και ακόμη δεν αδιαθέτησα ! Βέβαια την 27 μέρα είχα κάνει χοριακη για να πάρω τα φάρμακα από την επιτροπή και ήταν αρνητική με 0,02 όποτε μάλλον από το άγχος μου δεν ήρθε ακόμη .. Η ελπιδα βέβαια πεθαίνει τελευταία … γίνεται λέτε να είμαι έγκυος και απλά να ανέβηκε η χοριακη μετά την 27 μέρα ;

Μήπως έβγαλες κάποια κύστη στις ωοθήκες; Τον Σεπτέμβρη κι εγώ είχα κύκλο 33 ημερών, ενώ δεν είχα φτάσει ποτέ πάνω από 29. Μου πε γυναικολόγος κι έκανα τεστ εγκυμοσύνης αλλά όταν πήγα να με δει είχα κύστη και είχε διαταραχθεί η περίοδος μου.

18 ώρες πρίν, teenthybell είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Εχει καμια κοπέλα εμπειρία στον κυριο Μαστρομηνα? Ήταν η πρώτη επίσκεψη μου σήμερα κ μου φανηκε λογικός κ καλος. Εγω είμαι 35 χρονων με αμη 5,2 κ μου είπε οτι δεν συνάδει με την ηλικία μου. Πολυ στεναχωρα. Είπαμε να κανω σαλπιγγογραφια για αρχη κ με προκληση ωορηξιας να προσπαθήσουμε προγραμματισμενα.

Εγώ είμαι 33 με ΑΜΗ 3,7 και πολλοί γιατροί μου είπαν ότι μπορώ να μείνω και φυσιολογικά έγκυος και ξέρουν ανάλογα παραδείγματα, οπότε μη στεναχωριέσαι τόσο για την χαμηλή ΑΜΗ! Το ψάχνεις, βρίσκεις το όποιο τυχόν πρόβλημα και θα πάνε όλα καλά!

• Ευχαριστώ 1

10 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Γρομπαλακια πιάνω και εγώ από τις ενέσεις αλλά φεύγουν την επόμενη μέρα. Τώρα που θα ξεκινήσω και τον ανταγωνιστή δεν ξέρω πως θα πάει. Μάλλον έχεις ευαίσθητο δέρμα για να έχουν μείνει μελανιές δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό. Σε ποναει; 

Καλησπέρα κορίτσι μου καλή επιτυχία! Εχεις κάνει πρόσφατα μαστογραφία ή υπέρηχο μαστων;

Καλημέρα !! Όχι !!! Ούτε το ένα ούτε το άλλο ! Υπάρχει περίπτωση να είναι από τα φάρμακα ? Πέμπτη περιμένω να αδιαθετησω...

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, marmaki είπε:

Μήπως έβγαλες κάποια κύστη στις ωοθήκες; Τον Σεπτέμβρη κι εγώ είχα κύκλο 33 ημερών, ενώ δεν είχα φτάσει ποτέ πάνω από 29. Μου πε γυναικολόγος κι έκανα τεστ εγκυμοσύνης αλλά όταν πήγα να με δει είχα κύστη και είχε διαταραχθεί η περίοδος μου.

Εγώ είμαι 33 με ΑΜΗ 3,7 και πολλοί γιατροί μου είπαν ότι μπορώ να μείνω και φυσιολογικά έγκυος και ξέρουν ανάλογα παραδείγματα, οπότε μη στεναχωριέσαι τόσο για την χαμηλή ΑΜΗ! Το ψάχνεις, βρίσκεις το όποιο τυχόν πρόβλημα και θα πάνε όλα καλά!

Πηρες κατι για να φυγει η κυστη ή εφυγε απο μονη της ; 

3 ώρες πρίν, Marilia85 είπε:

Καλημέρα !! Όχι !!! Ούτε το ένα ούτε το άλλο ! Υπάρχει περίπτωση να είναι από τα φάρμακα ? Πέμπτη περιμένω να αδιαθετησω...

Ναι πολύ πιθανόν να είναι από τα φάρμακα. Τρυπιομαστε κάθε μέρα επί 12 μέρες λογικό είναι να τα παίξει η κοιλίτσα!

πρίν από 38 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Ναι πολύ πιθανόν να είναι από τα φάρμακα. Τρυπιομαστε κάθε μέρα επί 12 μέρες λογικό είναι να τα παίξει η κοιλίτσα!

17 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Υπομονή, η Τετάρτη είναι κοντά. Όταν είμαστε αγχωμένες πάντα σκεφτόμαστε το χειρότερο, ρώτα και εμένα το άγχος με πόδια :D Οι πόνοι είναι έντονοι η ενοχλήσεις/τσιμπηματακια; Εύχομαι να δεις μια τερααααστια χοριακη και ο,τι περνάς σήμερα να είναι μια κακή αναμνηση. 

Ενοχλήσεις εχω στην κοιλιά και στη μεση πονοι όπως στην περίοδο. Βέβαια Σήμερα κουράστηκα αρκετά. Και εγώ δίπλα στη λέξη άγχος έχει τη γιγαντοαφίσα μου. Άστα να πάνε. 

Κορίτσια, μου έστειλαν γραπτή αναφορά από το κέντρο για την ωοληψία που είχα κάνει την προηγουμενη φορά... Υπήρχε ωάριο, αλλά φτωχής ποιοτητας, επομένως δεν το έβαλαν καθόλου για γονιμοποίηση... Έχουμε στείλει για επιστολή παραπονων στον επιστημονικό δ/ντη.. Να δουμε τι και αν θα απαντήσουν... 

Εν τω μεταξυ μιλήσαμε κ με γνωστή μας εμβρυολογο, η οποία μας είπε πως η ποιοτητα του ωαριου φαίνεται μέσα σε λίγα λεπτά ειδικά όταν πρόκειται για ένα κ μοναδικό... Εκτός κ αν γινόταν χαμός στο εργαστήριο..... 

Άρα το συμπέρασμα, κάθεσαι μπαστακας να περιμενεις να σου πουν από το εμβρυολογικο.... 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 3
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

11 minutes ago, Maroula36 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Θα τρελαθώ βοηθήστε με. Αυριο ειναι  να κανω χοριακη πηγα σήμερα ένα τεστ εγκυμοσυνης clear blue. Το έκανα έτσι για να μου φύγει και ξεκίνησε δουλειές στο σπίτι το κοιτάζω μετα απο λίγο για να πω ότι είναι αρνητικό και να σκουπίζω να βάλω πλυντήριο κ.α. . Είναι θετικοτατο 

Την ovitrelle την έχω κάνει 15 μερες πριν. 

Καλε τι ψάχνεις;; Έγκυος εισαι!!!!! :wub:

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλε τι ψάχνεις;; Έγκυος εισαι!!!!! :wub:

Έκλαιγα έτρεμα τώρα έχω ξαπλώσει γιατι σήμερα δούλευα και με ποναει η μεση μου. Είμαι σαστισμένη είμαι απίστευτα χαρούμενη 

• Μου αρέσει 12

25 minutes ago, Maroula36 said:

Έκλαιγα έτρεμα τώρα έχω ξαπλώσει γιατι σήμερα δούλευα και με ποναει η μεση μου. Είμαι σαστισμένη είμαι απίστευτα χαρούμενη 

Mπράβο, ξάπλωσε να ξεκουραστείς. Σου εύχομαι μία τεράστια χοριακή αύριο και να πάνε όλα τέλεια!!! 

eardp2.png

πρίν από 47 λεπτά , Maroula36 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Θα τρελαθώ βοηθήστε με. Αυριο ειναι  να κανω χοριακη πηγα σήμερα ένα τεστ εγκυμοσυνης clear blue. Το έκανα έτσι για να μου φύγει και ξεκίνησε δουλειές στο σπίτι το κοιτάζω μετα απο λίγο για να πω ότι είναι αρνητικό και να σκουπίζω να βάλω πλυντήριο κ.α. . Είναι θετικοτατο 

Την ovitrelle την έχω κάνει 15 μερες πριν. 

Συγχαρητήρια κοριτσι μου!! Είδες που στο ειπαμε; τωρα ξεκουρασου και άσε τις βαριές δουλειες του σπιτιού! Να ακολουθήσει μια τεράστια χοριακη και να πανε όλα καλά μέχρι το τέλος!

πρίν από 13 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι μου!! Είδες που στο ειπαμε; τωρα ξεκουρασου και άσε τις βαριές δουλειες του σπιτιού! Να ακολουθήσει μια τεράστια χοριακη και να πανε όλα καλά μέχρι το τέλος!

Πω πω κορίτσια τι γούρι είναι αυτό.  Το λέγατε με τη καρδιά σας και πιάνουν αργά ή γρήγορα οι ευχές απο καρδιάς. Τώρα ανοιγοκλείνω μόνο τα μάτια χα χα χα. Άντε αύριο να δούμε και τη χοριακη. 

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...