Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Ωωωω, πολύ σύντομα όλα! Με το καλό!!! 

Δεν έχω κάνει κανένα πλάνο και δε σκοπεύω να κάνω αν δεν δούμε το γιατρό μας πρώτα και αν δεν κάνω τις επαναληπτικές ορμόνες και το ραντεβού με την ενδοκρινολόγο. Να έχουμε όλα τα δεδομένα για να πάρουμε την πιο σωστή απόφαση! Λογικά πάντως δε θα καθυστερήσω αν πράγματι προχωρήσουμε με το ένα και μοναδικό (και άντε μετά να μην το κακομάθουμε αν απο τώρα το αποκαλώ έτσι!!) :)

Καλο κανει κ η κακομαθησια χρειαζεται ειδικα σε εμας και τα μελλοντικα μωρα μας σε λογικα πλαίσια❤️:-D

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 minutes ago, Tselek said:

Περιμέναμε όλες με αγωνία να διαβάσουμε τα νέα σου! Κορίτσι μου να πάνε όλα κατ ευχήν πλέον ♥️
Τελικά σε ποιον κατέληξες; 

Η αγωνία είχε κορυφωθεί ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρον σας !! Στον Παντ Ν Lif καλαμαρια

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Η αγωνία είχε κορυφωθεί ευχαριστω πολύ για το ενδιαφέρον σας !! Στον Παντ Ν Lif καλαμαρια

Όλα καλά να πάνε απο εδω και πέρα κορίτσι μου! Τα δύσκολα είναι πίσω σου! Αυτό να σκέφτεσαι και να προχωράς! :lol:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , Angel* είπε:

Οποτε εσυ εκανες διεγερση 10 μερες συνολο? Εμενα μου είπε οχι να μην συνεχισω. Δεν θελουμε βεβαια να μαζέψουμε ωαρια. Για προγραμματισμενες επαφες το καναμε. Εχω ΑΜΗ 0,1 pmol. H fsh μου αλλες φορές ειναι φυσιολογικη=7 και αλλα εχει φτασει και 30 μια φορα. Εκανες 10 ωοθυλακια? Αν ειναι ετσι τα πας πολυ καλά!

Ναι θα κάνω 10 σύνολο, τελειώνω με το καλό την Παρασκευή. Έχω είχα ΑΜΗ 2,3 ng αλλά το καλοκαίρι. Τωρα είδε λίγα αυγά είπε οπότε μάλλον όπως είπε μια κοπέλα θα εννοούσε χιλιοστά η ωοθηκών η ωοθηλακιων.

Οπότε έκανες διεργεση προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το ωάριο του μήνα φυσιολογικα; 

Ελπιζω να πανε όλα καλά κορίτσι μου και να δεις τις επόμενες μέρες αυγουλακια. Είχα διαβάσει για μια κοπέλα εδώ που άρχισε να πάρει μπρος και μετά πήραν 2 ωάρια. 

πρίν από 57 λεπτά , happiness79 είπε:

Εγώ δεν έπαιρνα τίποτα από τα δύο κατά την περίοδο των ωοληψιών, τα ξεκινούσα στη φάση προετοιμασίας του ενδομητρίου. Φυλλικό οξύ έχω έτσι κι αλλιώς πολύ ανεβασμένο γιατί τρώω πολλές σαλάτες. Κι εγώ φαντάζομαι ότι δεν πειράζει που τα πήρες! Ρώτα καλύτερα όμως! 

Σ' ευχαριστώ πολύ αγαπημένη ❤️ Κι εσύ με το καλό να προετοιμαστείς για την καλότυχη εμβρυομεταφορά που πλησιάζει!!! 

Ναι θα πάρω αύριο να ρωτήσω ευχαριστώ! 

Τελικά θα ξεκινήσετε με το εμβρυακι που έχετε κατάψυξη;

1 hour ago, Maroula36 είπε:

Κορίτσια sos. Έχω σταγονες αιμα ροζ από το μεσημέρι. Βέβαια σήμερα δεν έκατσα σχεδόν καθόλου. Ποναει η μεση μου φοβερά σαν να μου έρχεται περίοδος. Μίλησα με τη γιατρό μου και μου είπε να ξεκουραστώ να πάρω κανονικά τα φάρμακα και ξάπλα. Φοβάμαι κοριτσιααααααα

Και εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου. Είναι φυσιολογικό ειδικά στην εξωσωματική. Αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα συνοδευόταν από περισσότερο αίμα και ίσως πόνους. Πολλές κοπέλες έχω διαβάσει εδώ ότι έβλεπαν αίμα συχνά το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους. 

πρίν από 29 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Ναι θα κάνω 10 σύνολο, τελειώνω με το καλό την Παρασκευή. Έχω είχα ΑΜΗ 2,3 ng αλλά το καλοκαίρι. Τωρα είδε λίγα αυγά είπε οπότε μάλλον όπως είπε μια κοπέλα θα εννοούσε χιλιοστά η ωοθηκών η ωοθηλακιων.

Οπότε έκανες διεργεση προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το ωάριο του μήνα φυσιολογικα; 

Ελπιζω να πανε όλα καλά κορίτσι μου και να δεις τις επόμενες μέρες αυγουλακια. Είχα διαβάσει για μια κοπέλα εδώ που άρχισε να πάρει μπρος και μετά πήραν 2 ωάρια. 

Ναι θα πάρω αύριο να ρωτήσω ευχαριστώ! 

Τελικά θα ξεκινήσετε με το εμβρυακι που έχετε κατάψυξη;

Και εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου. Είναι φυσιολογικό ειδικά στην εξωσωματική. Αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα συνοδευόταν από περισσότερο αίμα και ίσως πόνους. Πολλές κοπέλες έχω διαβάσει εδώ ότι έβλεπαν αίμα συχνά το 1ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους. 

Όλα καλά να σου πάνε κορίτσι μου μέσα από τη καρδιά μου . Τη Τετάρτη θα ξέρουμε το θετικό είναι ότι σταμάτησε το αιμα όταν ξάπλωσα.  Βέβαια έχω ακόμη πόνους αλλά οκ. Είναι σαν να αγωνίζεται η περίοδος να έρθει και εγώ τη καθυστερώ με τα φάρμακα. Έτσι αισθάνομαι 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

On 24/3/2022 at 11:59 ΠΜ, Troia είπε:

OK. Οπότε θα σου κάνει έλεγχο για την εμβρυομεταφορά.

Ναι αυτό θέλω γιατί γενικά πέραν των βασικών δεν έχω κάνει άλλες εξετάσεις ,πχ θρομβοφιλιες κτλ και ότι κρινουν

πρίν από 17 λεπτά , Maroula36 είπε:

Όλα καλά να σου πάνε κορίτσι μου μέσα από τη καρδιά μου . Τη Τετάρτη θα ξέρουμε το θετικό είναι ότι σταμάτησε το αιμα όταν ξάπλωσα.  Βέβαια έχω ακόμη πόνους αλλά οκ. Είναι σαν να αγωνίζεται η περίοδος να έρθει και εγώ τη καθυστερώ με τα φάρμακα. Έτσι αισθάνομαι 

όλα θα πάνε κατ ευχήν!!να ξεκουραζεσαι!!σε ποια μέρα εισαι;2 βλαστοκυστες ;

πρίν από 15 λεπτά , Maroula36 είπε:

Υπομονή, η Τετάρτη είναι κοντά. Όταν είμαστε αγχωμένες πάντα σκεφτόμαστε το χειρότερο, ρώτα και εμένα το άγχος με πόδια :D Οι πόνοι είναι έντονοι η ενοχλήσεις/τσιμπηματακια; Εύχομαι να δεις μια τερααααστια χοριακη και ο,τι περνάς σήμερα να είναι μια κακή αναμνηση. 

πρίν από 6 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Υπομονή, η Τετάρτη είναι κοντά. Όταν είμαστε αγχωμένες πάντα σκεφτόμαστε το χειρότερο, ρώτα και εμένα το άγχος με πόδια :D Οι πόνοι είναι έντονοι η ενοχλήσεις/τσιμπηματακια; Εύχομαι να δεις μια τερααααστια χοριακη και ο,τι περνάς σήμερα να είναι μια κακή αναμνηση. 

Ενοχλήσεις εχω στην κοιλιά και στη μεση πονοι όπως στην περίοδο. Βέβαια Σήμερα κουράστηκα αρκετά. Και εγώ δίπλα στη λέξη άγχος έχει τη γιγαντοαφίσα μου. Άστα να πάνε. 

πρίν από 59 λεπτά , Maroula36 είπε:

Ενοχλήσεις εχω στην κοιλιά και στη μεση πονοι όπως στην περίοδο. Βέβαια Σήμερα κουράστηκα αρκετά. Και εγώ δίπλα στη λέξη άγχος έχει τη γιγαντοαφίσα μου. Άστα να πάνε. 

Ελπιζω να πανε όλα καλά! Θα περιμένουμε νέα σου. Ξεκουρασου και ηρέμησε, εφόσον σταμάτησε το αιμα είσαι σε καλό δρόμο. 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μέχρι στιγμής δεν είμαι θετική, αλλά έχω 37,6 και πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου. Θα δείξει! Σ' ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που το πέρασες ελαφριά!

Πληροφοριακά να πω ότι είχα μία επικοινωνία με την κ. Οικονομοπούλου από το τμήμα αποβολών του Έλενα, σχετικά με το αν ο κόβιντ επηρεάζει το σπέρμα, γιατί έχω διαβάσει ότι το επηρεάζει, όπως και ο πυρετός το ίδιο. Ο άντρας μου έκανε μόνο δέκατα 37,2. Η απάντησή της ήταν ότι ο κόβιντ επηρεάζει το σπέρμα ακόμα κι όταν δε συνοδεύεται από υψηλό πυρετό. Μου είπε ότι θα το ψάξει περισσότερο βιβλιογραφικά και θα μου πει περισσότερα. Αν/όταν έχω νέα θα σας ενημερώσω για να ξέρετε. Δε μας έφταναν όλα τα άλλα, έχουμε και τον κόβιντ... 

Αρα φαίνεται ότι μάλλον θα προχωρήσουμε με το ένα και μοναδικό μας υγιές έμβρυο. Αφού αν όντως η ζημιά που κάνει στο σπέρμα ο κόβιντ δε μας επιτρέψει να έχουμε πολλές ελπίδες για υγιή έμβρυα άμεσα, δεδομένου ότι κι εγώ δεν έχω τα ποιοτικότερα ωάρια απ' ότι έχει δείξει ως τώρα η ιστορία. Προς το παρόν αναβάλλαμε το ραντεβού που είχαμε αύριο με το γιατρό για να συζητήσουμε πώς θα προχωρήσουμε, για όταν θα είμαστε υγιείς. 

Κορίτσια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, ο σύζυγός μου μετά από κοβιντ είχε το καλύτερο σπερμαδιαγραμα ever :):) σημειωτέον πυρετό 39. Πως γινεται δεν ξέρω.... Οπότε μην σας ρίχνει το κάθε γεγονός!! Keep going!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

3 hours ago, Angel* said:

Οποτε εσυ εκανες διεγερση 10 μερες συνολο? Εμενα μου είπε οχι να μην συνεχισω. Δεν θελουμε βεβαια να μαζέψουμε ωαρια. Για προγραμματισμενες επαφες το καναμε. Εχω ΑΜΗ 0,1 pmol. H fsh μου αλλες φορές ειναι φυσιολογικη=7 και αλλα εχει φτασει και 30 μια φορα. Εκανες 10 ωοθυλακια? Αν ειναι ετσι τα πας πολυ καλά!

Μήπως κάνεις λάθος με την μονάδα μέτρησης? Δεν νομίζω να έχεις 0,1 pmol. Μήπως 0,1 ng/ml? Έχουμε καταμπερδευτεί με αυτές τις μονάδες. Γιατι δεν την κάνουν όλοι στην ίδια πια??

3 hours ago, Maroula36 said:

Μακάρι μακάρι. Αχ κοιτάζω τη κοιλια μου που είναι πρησμένο και μαυρη από τις αντιπηκτικες που κανω κάθε μέρα και λέω ότι θα έκανε καλή αλλά τόσα και ακόμη πιο πολλά από αυτά που αντέχω μέχρι να έχουμε τα παιδάκια μας. 

Σου εύχομαι αυτές οι μελανιές να έχουν πιάσει τόπο! Είμαι σίγουρη ότι μετά θα της αγαπήσεις κιόλας :) 

Ρε κορίτσια, μιας και το αναφέραμε, είναι λογικό να έχω ακόμα μελανιές και γρομπαλάκια? Έχει περάσει έναν μήνας. Εσάς πότε έφυγαν? Έχει μείνει σκούρο το δέρμα σαν σημάδι. Άσε που τις βλέπω και στεναχωριέμαι :unsure:

6 minutes ago, Αγάπ said:

Κορίτσια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, ο σύζυγός μου μετά από κοβιντ είχε το καλύτερο σπερμαδιαγραμα ever :):) σημειωτέον πυρετό 39. Πως γινεται δεν ξέρω.... Οπότε μην σας ρίχνει το κάθε γεγονός!! Keep going!!

Πόσος καιρός είχε περάσει που κάνατε το σπερμοδιάγραμμα αλήθεια? 

• Μπερδεμένη/-ος 1

eardp2.png

Γεια σας κοριτσαρες μου ! είμαι καινούρια στο φόρουμ και δεν ξέρω πολλά! 

Εύχομαι σε όλες μας μια υγιή εγκυμοσύνη και υγιή μπεμπακια :)

Έχω 2 κοριτσάρους 12 και 10 ετών με τον πρώην σύζυγό. Εδώ και ένα χρόνο περίπου προσπαθώ να κάνω παιδάκι με τον σύντροφό μου ! 

Αυτο το μήνα κάναμε διέγερση με femara και ένεση για ωορρηξία! Στον υπέρηχο είχα 2 ωραία αυγουλάκια και πολύ καλό ενδομητριο αλλά οι αιματολογικές έδειξαν χαμηλή οιστραδιόλη και η γιατρός μου είπε δεν έχουμε πολλές ελπίδες ! Εδώ και μια εβδομάδα έχω περίεργα τραβήγματα κυρίως αριστερά (όπου είχα ωορρηξία) και το στήθος μου παρόλο που είναι βαρύ δεν πρήστηκε ως συνήθως ! Το περίεργο είναι ότι χθες παρατήρησα αυτά τα Μοντγκόμερι μεγάλωσαν και όπως τα επεξεργάζομουν βγήκε γάλα? Από το στήθος !!! 

Θήλασα την μικρή μου 2 χρόνια και είχα πολύ καιρό σταγόνες αλλά τα τελευταία χρόνια τίποτα ! Εξετάσεις ορμονικές στην αρχή του κύκλου δεν έδειξαν ανεβασμένη προλακτίνη ... Έχει καμία παρόμοια εμπειρία?

πρίν από 44 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μήπως κάνεις λάθος με την μονάδα μέτρησης? Δεν νομίζω να έχεις 0,1 pmol. Μήπως 0,1 ng/ml? Έχουμε καταμπερδευτεί με αυτές τις μονάδες. Γιατι δεν την κάνουν όλοι στην ίδια πια??

Σου εύχομαι αυτές οι μελανιές να έχουν πιάσει τόπο! Είμαι σίγουρη ότι μετά θα της αγαπήσεις κιόλας :) 

Ρε κορίτσια, μιας και το αναφέραμε, είναι λογικό να έχω ακόμα μελανιές και γρομπαλάκια? Έχει περάσει έναν μήνας. Εσάς πότε έφυγαν? Έχει μείνει σκούρο το δέρμα σαν σημάδι. Άσε που τις βλέπω και στεναχωριέμαι :unsure:

Πόσος καιρός είχε περάσει που κάνατε το σπερμοδιάγραμμα αλήθεια? 

Γρομπαλακια πιάνω και εγώ από τις ενέσεις αλλά φεύγουν την επόμενη μέρα. Τώρα που θα ξεκινήσω και τον ανταγωνιστή δεν ξέρω πως θα πάει. Μάλλον έχεις ευαίσθητο δέρμα για να έχουν μείνει μελανιές δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό. Σε ποναει; 

πρίν από 37 λεπτά , Marilia85 είπε:

Γεια σας κοριτσαρες μου ! είμαι καινούρια στο φόρουμ και δεν ξέρω πολλά! 

Εύχομαι σε όλες μας μια υγιή εγκυμοσύνη και υγιή μπεμπακια :)

Έχω 2 κοριτσάρους 12 και 10 ετών με τον πρώην σύζυγό. Εδώ και ένα χρόνο περίπου προσπαθώ να κάνω παιδάκι με τον σύντροφό μου ! 

Αυτο το μήνα κάναμε διέγερση με femara και ένεση για ωορρηξία! Στον υπέρηχο είχα 2 ωραία αυγουλάκια και πολύ καλό ενδομητριο αλλά οι αιματολογικές έδειξαν χαμηλή οιστραδιόλη και η γιατρός μου είπε δεν έχουμε πολλές ελπίδες ! Εδώ και μια εβδομάδα έχω περίεργα τραβήγματα κυρίως αριστερά (όπου είχα ωορρηξία) και το στήθος μου παρόλο που είναι βαρύ δεν πρήστηκε ως συνήθως ! Το περίεργο είναι ότι χθες παρατήρησα αυτά τα Μοντγκόμερι μεγάλωσαν και όπως τα επεξεργάζομουν βγήκε γάλα? Από το στήθος !!! 

Θήλασα την μικρή μου 2 χρόνια και είχα πολύ καιρό σταγόνες αλλά τα τελευταία χρόνια τίποτα ! Εξετάσεις ορμονικές στην αρχή του κύκλου δεν έδειξαν ανεβασμένη προλακτίνη ... Έχει καμία παρόμοια εμπειρία?

Καλησπέρα κορίτσι μου καλή επιτυχία! Εχεις κάνει πρόσφατα μαστογραφία ή υπέρηχο μαστων;

17 minutes ago, Bookthiefy said:

Γρομπαλακια πιάνω και εγώ από τις ενέσεις αλλά φεύγουν την επόμενη μέρα. Τώρα που θα ξεκινήσω και τον ανταγωνιστή δεν ξέρω πως θα πάει. Μάλλον έχεις ευαίσθητο δέρμα για να έχουν μείνει μελανιές δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό. Σε ποναει; 

Τις πρώτες μέρες πονούσε το γρομπαλάκι αρκετά. Τώρα πονάει ελάχιστα και είναι και πιο μικρό. Οι μελανιές δεν πονάνε ούτε είναι οι κλασικές μπλε-μωβ μελανιές. Είναι απλώς πιο σκούρο το δέρμα. 1 μήνα μελανιά δεν μου έχει ξανά κρατήσει πάντως. Έλεος

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...