Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια, σημερα ειμαι 7η μερα κυκλου μετα απο 5νθημερη αγωγη puregon 150. Εκανα υπερηχο και δεν φάνηκε κανενα ωοθυλακιο να μεγαλωνει. Η απογοητευση μου ειναι μεγαλη. Εχω ΠΩΑ και τα περιθώρια νου ειναι στενα. Εχει τυχει σε καποια κοπελα παρόμοιο? Μηπως ειναι νωρις ακομη  7η μερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Εχει καμια κοπέλα εμπειρία στον κυριο Μαστρομηνα? Ήταν η πρώτη επίσκεψη μου σήμερα κ μου φανηκε λογικός κ καλος. Εγω είμαι 35 χρονων με αμη 5,2 κ μου είπε οτι δεν συνάδει με την ηλικία μου. Πολυ στεναχωρα. Είπαμε να κανω σαλπιγγογραφια για αρχη κ με προκληση ωορηξιας να προσπαθήσουμε προγραμματισμενα.

πρίν από 34 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Εχεις δίκιο, το ξέρω. Αλλά με πιάνει το παράπονο και σκέφτομαι και τα λεφτά που είναι πολλά και είναι κρίμα να πανε χαμένα, δούλευα 2 χρόνια για να τα έχω στην άκρη να πάρω ένα αμάξι αλλά προέκυψε αυτό οπότε πήγαν όλα εκεί, να ναι καλά και οι γονείς μου φυσικά που βοηθάνε. 

Ο fico μας είναι καλά! Τον πήραμε σπίτι χτες το βράδυ και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα. Είναι το ίδιο υπερκινητικο σκατουλι όπως πριν. :wub:

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, αλήθεια. 

Κάνεις πολύ καλά που έχεις ένα πλάνο και μπράβο σου. Αλλά μην σκέφτεσαι αρνητικά, τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δεις ένα θετικό αποτέλεσμα! 

Έχεις δίκιο αγάπη μου, τι να λέμε τώρα, ήταν κεραμίδα αυτό που σε βρήκε. Σε συναισθάνομαι. Χαμένα δε θα πάνε, σίγουρα θα βγει κάτι καλό από την προσπάθειά σου. Σε μερικά χρόνια θα λες πάλι καλά που το ανακάλυψες νωρίς, θα τα σκέφτεσαι όλα αυτά με ευγνωμοσύνη. Το παράπονο και η λύπη που αισθάνεσαι τώρα μπορεί να είναι πιο πάνω λόγω των ορμονών που παίρνεις. Επηρεάζουν και την ψυχολογία και όλα. Θα περάσει όμως κι αυτή η φάση! Χαίρομαι που ο  Fico σας είναι καλά! 

On 24/3/2022 at 11:04 ΜΜ, Kate92 είπε:

Ευχαριστώ!! Εγώ είμαι τώρα θετική! Ο άντρας μου δεν ξέρει πότε ήρθε σε επαφή με κρούσμα. Τετάρτη βράδυ είχε κάνει σελφ τεστ γιατί είχε πονολαιμο, αρνητικό! Πέμπτη πρωι καραθετικο και απομονωθηκαμε. Εγώ Κυριακή είχα ξηρότητα στο λαιμό. Δευτέρα θετική. Έκτοτε δεν έχω κανένα συμπτωμα. Ελπίζω εσύ να εισαι πιο τυχερή!

Βαδίζω στα χνάρια σου... Πέμπτη ο άντρας μου θετικός, σήμερα είμαι με πονεμένο λαιμό... (αρνητικό τεστ παρ' όλα αυτά) Για να δούμε πώς θα πάει! Εσύ είσαι καλά τώρα? 

πρίν από 32 λεπτά , Angel* είπε:

Καλησπερα κοριτσια, σημερα ειμαι 7η μερα κυκλου μετα απο 5νθημερη αγωγη puregon 150. Εκανα υπερηχο και δεν φάνηκε κανενα ωοθυλακιο να μεγαλωνει. Η απογοητευση μου ειναι μεγαλη. Εχω ΠΩΑ και τα περιθώρια νου ειναι στενα. Εχει τυχει σε καποια κοπελα παρόμοιο? Μηπως ειναι νωρις ακομη  7η μερα?

Ο γιατρός τι σου είπε? Σου άλλαξε μήπως τη δόση? Είναι αρκετά χαμηλή και έχετε περιθώριο στην αυξήσει σίγουρα. Σου είπε ότι μπορεί να ξεπεταχτούν πιο μετά? Φαντάζομαι θα σε ξαναδεί σε δύο μέρες. Πώς και σε ξεκίνησε με τόσο χαμηλή δόση? Είσαι μήπως πολύ νέα? Προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι, είναι δύσκολο το ξέρω, αλλά θα δεις ότι αυτές οι διαδικασίες έχουν σκαμπανευάσματα. Είναι η πρώτη σου διέγερση αυτή? Εύχομαι να έχεις μια ωραία ανατροπή! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , teenthybell είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Εχει καμια κοπέλα εμπειρία στον κυριο Μαστρομηνα? Ήταν η πρώτη επίσκεψη μου σήμερα κ μου φανηκε λογικός κ καλος. Εγω είμαι 35 χρονων με αμη 5,2 κ μου είπε οτι δεν συνάδει με την ηλικία μου. Πολυ στεναχωρα. Είπαμε να κανω σαλπιγγογραφια για αρχη κ με προκληση ωορηξιας να προσπαθήσουμε προγραμματισμενα.

καλησπερα κοριτσι! εγω ειμαι στον κ. Μαστρομηνα! ρωτα με οτι θες! 

πρίν από 12 λεπτά , nina21 είπε:

καλησπερα κοριτσι! εγω ειμαι στον κ. Μαστρομηνα! ρωτα με οτι θες! 

Αχ ωραιαα!! Σε το στάδιο βρίσκεσαι αν επιτρέπεται ? Εγω σήμερα ειχα το πρώτο μας ραντεβού. Ο σύντροφός μου θέλει να πάρουμε κι αλλη γνώμη όμως εμένα μου φανηκε τιμιος κι σοβαρός. Θα κανω μια σαλπιγγογραφια τώρα που μου ζήτησε κ φοβάμαι λιγο. Θα τη συζητήσω μαζί του κ μάλλον θα παμε για ωορηξια με χαπακια προγραμματισμενα. Εμένα εκει είναι το πρόβλημα μάλλον κανω ανωορηκτικους κύκλους. Θα το παλεψω οσο μπορεσω.

Καλη επιτυχία σε ολες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , teenthybell είπε:

Αχ ωραιαα!! Σε το στάδιο βρίσκεσαι αν επιτρέπεται ? Εγω σήμερα ειχα το πρώτο μας ραντεβού. Ο σύντροφός μου θέλει να πάρουμε κι αλλη γνώμη όμως εμένα μου φανηκε τιμιος κι σοβαρός. Θα κανω μια σαλπιγγογραφια τώρα που μου ζήτησε κ φοβάμαι λιγο. Θα τη συζητήσω μαζί του κ μάλλον θα παμε για ωορηξια με χαπακια προγραμματισμενα. Εμένα εκει είναι το πρόβλημα μάλλον κανω ανωορηκτικους κύκλους. Θα το παλεψω οσο μπορεσω.

Καλη επιτυχία σε ολες!

σου απανταω σε πμ

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Angel* said:

Έχω ξανά ακούσει σε περιπτώσεις με ΠΩΑ να μην υπάρχει ανταπόκριση στις ορμόνες. Σε αυτήν την περίπτωση οι κοπέλες τα καταφέρνουν καλύτερα με φυσικούς κύκλους. Το έχετε συζητήσει αυτό με τον γιατρό σου σαν πιθανότητα?

1 hour ago, teenthybell said:

Καλησπέρα κορίτσια,

Δεν συνάδει εννοούσε ότι είναι πολύ μεγάλη η αμη για την ηλικία σου? Με ποια μονάδα μέτρησης είναι το 5,2?

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έχω ξανά ακούσει σε περιπτώσεις με ΠΩΑ να μην υπάρχει ανταπόκριση στις ορμόνες. Σε αυτήν την περίπτωση οι κοπέλες τα καταφέρνουν καλύτερα με φυσικούς κύκλους. Το έχετε συζητήσει αυτό με τον γιατρό σου σαν πιθανότητα?

Δεν συνάδει εννοούσε ότι είναι πολύ μεγάλη η αμη για την ηλικία σου? Με ποια μονάδα μέτρησης είναι το 5,2?

Τιμές αναφοράς λέει 3,4 - 66,7 pmol/L .

Οχι καλε πολυ μικρή!! οπότε δεν εχω πολλά περιθώρια δυστυχώς. Τουλάχιστον όταν έχεις κ μια κατεύθυνση κάπως ηρεμείς. Θα κανω τη σαλπιγγογραφια κ θα μου πει τι θα κάνουμε.

18 minutes ago, teenthybell said:

Τιμές αναφοράς λέει 3,4 - 66,7 pmol/L .

Οχι καλε πολυ μικρή!! οπότε δεν εχω πολλά περιθώρια δυστυχώς. Τουλάχιστον όταν έχεις κ μια κατεύθυνση κάπως ηρεμείς. Θα κανω τη σαλπιγγογραφια κ θα μου πει τι θα κάνουμε.

ok, γιατί συνήθως είναι σε άλλη μονάδα μέτρησης και συχνά μπερδευόμαστε εδώ. Πάντως δεν είναι και στα τάρταρα, μην απογοητεύεσαι. Δεν τίθεται θέμα να μην προλάβεις να κάνεις παιδί δηλαδή. Δες τι θα σου πει ο γιατρός σου και καλή επιτυχία με την σαλπιγγογραφία :) 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Καλά είμαι περιμένω από στιγμή σε στιγμή να βγει δεν έχω καμία ελπίδα για την τιμή των όπλων και έχω κάνει τις πρώτες επαφές ώστε να δούμε αν γίναν λάθος κάποια πράγματα έχω προετημαστει έχω συγκεντρώσει το κάθε βήμα που έχω κάνει και ίσως το απόγευμα μπορέσω να έρθω σε επαφή με τον γιατρό που θέλω 

Τι έγινε κοριτσάκι ;

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Έχεις δίκιο αγάπη μου, τι να λέμε τώρα, ήταν κεραμίδα αυτό που σε βρήκε. Σε συναισθάνομαι. Χαμένα δε θα πάνε, σίγουρα θα βγει κάτι καλό από την προσπάθειά σου. Σε μερικά χρόνια θα λες πάλι καλά που το ανακάλυψες νωρίς, θα τα σκέφτεσαι όλα αυτά με ευγνωμοσύνη. Το παράπονο και η λύπη που αισθάνεσαι τώρα μπορεί να είναι πιο πάνω λόγω των ορμονών που παίρνεις. Επηρεάζουν και την ψυχολογία και όλα. Θα περάσει όμως κι αυτή η φάση! Χαίρομαι που ο  Fico σας είναι καλά! 

Βαδίζω στα χνάρια σου... Πέμπτη ο άντρας μου θετικός, σήμερα είμαι με πονεμένο λαιμό... (αρνητικό τεστ παρ' όλα αυτά) Για να δούμε πώς θα πάει! Εσύ είσαι καλά τώρα? 

Ο γιατρός τι σου είπε? Σου άλλαξε μήπως τη δόση? Είναι αρκετά χαμηλή και έχετε περιθώριο στην αυξήσει σίγουρα. Σου είπε ότι μπορεί να ξεπεταχτούν πιο μετά? Φαντάζομαι θα σε ξαναδεί σε δύο μέρες. Πώς και σε ξεκίνησε με τόσο χαμηλή δόση? Είσαι μήπως πολύ νέα? Προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι, είναι δύσκολο το ξέρω, αλλά θα δεις ότι αυτές οι διαδικασίες έχουν σκαμπανευάσματα. Είναι η πρώτη σου διέγερση αυτή? Εύχομαι να έχεις μια ωραία ανατροπή! 

Αχ αμάν πια! Ελπίζω να είναι ιδέα σου (εγώ φανταζομουν και συμπτώματα χαχαχ..σαν της εγκυμοσύνης ένα πράγμα, σε κάθε κύκλο). Τετάρτη μέρα βγήκα αρνητική! Την έβγαλα με βραχνάδα, ένα 37.2, και ελάχιστη καταρροη. Ελπίζω να μην είσαι θετική τελικά. Αλλά αν εισαι να το περάσεις εύκολα και γρήγορα!

• Χαχα 1

πρίν από 47 λεπτά , Kate92 είπε:

Αχ αμάν πια! Ελπίζω να είναι ιδέα σου (εγώ φανταζομουν και συμπτώματα χαχαχ..σαν της εγκυμοσύνης ένα πράγμα, σε κάθε κύκλο). Τετάρτη μέρα βγήκα αρνητική! Την έβγαλα με βραχνάδα, ένα 37.2, και ελάχιστη καταρροη. Ελπίζω να μην είσαι θετική τελικά. Αλλά αν εισαι να το περάσεις εύκολα και γρήγορα!

Μέχρι στιγμής δεν είμαι θετική, αλλά έχω 37,6 και πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου. Θα δείξει! Σ' ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που το πέρασες ελαφριά!

Πληροφοριακά να πω ότι είχα μία επικοινωνία με την κ. Οικονομοπούλου από το τμήμα αποβολών του Έλενα, σχετικά με το αν ο κόβιντ επηρεάζει το σπέρμα, γιατί έχω διαβάσει ότι το επηρεάζει, όπως και ο πυρετός το ίδιο. Ο άντρας μου έκανε μόνο δέκατα 37,2. Η απάντησή της ήταν ότι ο κόβιντ επηρεάζει το σπέρμα ακόμα κι όταν δε συνοδεύεται από υψηλό πυρετό. Μου είπε ότι θα το ψάξει περισσότερο βιβλιογραφικά και θα μου πει περισσότερα. Αν/όταν έχω νέα θα σας ενημερώσω για να ξέρετε. Δε μας έφταναν όλα τα άλλα, έχουμε και τον κόβιντ... 

Αρα φαίνεται ότι μάλλον θα προχωρήσουμε με το ένα και μοναδικό μας υγιές έμβρυο. Αφού αν όντως η ζημιά που κάνει στο σπέρμα ο κόβιντ δε μας επιτρέψει να έχουμε πολλές ελπίδες για υγιή έμβρυα άμεσα, δεδομένου ότι κι εγώ δεν έχω τα ποιοτικότερα ωάρια απ' ότι έχει δείξει ως τώρα η ιστορία. Προς το παρόν αναβάλλαμε το ραντεβού που είχαμε αύριο με το γιατρό για να συζητήσουμε πώς θα προχωρήσουμε, για όταν θα είμαστε υγιείς. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 13 λεπτά , happiness79 είπε:

Μέχρι στιγμής δεν είμαι θετική, αλλά έχω 37,6 και πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου. Θα δείξει! Σ' ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που το πέρασες ελαφριά!

Πληροφοριακά να πω ότι είχα μία επικοινωνία με την κ. Οικονομοπούλου από το τμήμα αποβολών του Έλενα, σχετικά με το αν ο κόβιντ επηρεάζει το σπέρμα, γιατί έχω διαβάσει ότι το επηρεάζει, όπως και ο πυρετός το ίδιο. Ο άντρας μου έκανε μόνο δέκατα 37,2. Η απάντησή της ήταν ότι ο κόβιντ επηρεάζει το σπέρμα ακόμα κι όταν δε συνοδεύεται από υψηλό πυρετό. Μου είπε ότι θα το ψάξει περισσότερο βιβλιογραφικά και θα μου πει περισσότερα. Αν/όταν έχω νέα θα σας ενημερώσω για να ξέρετε. Δε μας έφταναν όλα τα άλλα, έχουμε και τον κόβιντ... 

Αρα φαίνεται ότι μάλλον θα προχωρήσουμε με το ένα και μοναδικό μας υγιές έμβρυο. Αφού αν όντως η ζημιά που κάνει στο σπέρμα ο κόβιντ δε μας επιτρέψει να έχουμε πολλές ελπίδες για υγιή έμβρυα άμεσα, δεδομένου ότι κι εγώ δεν έχω τα ποιοτικότερα ωάρια απ' ότι έχει δείξει ως τώρα η ιστορία. Προς το παρόν αναβάλλαμε το ραντεβού που είχαμε αύριο με το γιατρό για να συζητήσουμε πώς θα προχωρήσουμε, για όταν θα είμαστε υγιείς. 

Τώρα μας έκανες την καρδιά περιβόλι! Ευχαριστούμε όμως για τις πληροφορίες! Πάλι καλά σε κάνα δίμηνο μας βλέπω να προχωράμε σε εξωσωματική. 

Προς το παρόν εγω κοριτσια κανόνισα υστεροσκοπηση σε αυτό τον κύκλο και έχω λίγη αγωνία! 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 20 λεπτά , happiness79 είπε:

Περαστικά γλυκουλα , να μας πεις ναι γιατί κ μένα πέρασε αρχές Φλεβάρη κ έκανε υψηλό πυρετό ήταν που ήταν το σπερμα θα απογίνει … θα καθυστερήσω κ γώ την επόμενη προσπάθεια , έκλεισα κ στον ανδρολογο να τον δει την επόμενη εβδ 

πρίν από 11 λεπτά , Kate92 είπε:

Τώρα μας έκανες την καρδιά περιβόλι! Ευχαριστούμε όμως για τις πληροφορίες! Πάλι καλά σε κάνα δίμηνο μας βλέπω να προχωράμε σε εξωσωματική. 

Προς το παρόν εγω κοριτσια κανόνισα υστεροσκοπηση σε αυτό τον κύκλο και έχω λίγη αγωνία! 

Να την κανείς είναι σημαντική 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, silvy22 said:

Τι έγινε κοριτσάκι ;

Hi !! Πήρα και εγώ το πρώτο μου μηδέν ! Κορίτσια είμαι επίσημα στο club μαζί σας και εγώ :D Καλέ ποτε πρόλαβα και πάλιωσα χαχα γελάμε για να μην κλαίμε , λοιπόν σταματάω τα φάρμακα και περιμένω περίοδο είδα έναν άλλο γιατρό ο οποίος επιβεβαίωσε τις ανησυχίες μου …. Δηλαδή ! Πήρα προγεστερονη 2 μέρες παραπάνω και επίσης η μια vasclor και το 1 outro δεν ήταν αρκετά … ω μα τι έκπληξη ! Η προγεστερονη μου βγήκε 6 εδώ κλαίμε από τα γέλια αλήθεια ποσο ήταν εσάς ;

ενταξει κορίτσια ότι νάνε με έκανε ο γιατρός δεν υπάρχει ( μην με ρωτήσετε ξανά ποιος please Έχουμε πει ;) )

Μηλησα με τον καινούργιο γιατρό που θέλω και αύριο το πρωί θα κλείσω ραντεβού για την πρώτη συνάντηση 

με ρωτάνε γιατί μετά την υπερδιέγερση δεν έφυγες τρέχοντας απαντάω πως ήμουν καλοπροαίρετη και πως είχα σκεφτεί μα πόση μαλ…α μπορεί να παίξει σε ετ ! Και όμως γίνεται να τα κανείς και εκεί σκατα ! Δεν ήξερα , τώρα έμαθα θέλοντας και μη !

Τώρα γουστάρω μια περίοδο να στανιαρω χαχα και μετά ετ με το καλό το συντομότερο !
εγω ποτε θα γίνω μανααα;;;;;:wub: 

• Μου αρέσει 5
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...