Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, ´Ισιδα είπε:

Καλημέρα , ενημέρωσε μας όταν μάθεις νεότερα ! 

1 hour ago, happiness79 είπε:

Νομίζω ότι για την ΑΜΗ σου οι 300 μονάδες είναι η συνήθης δόση. Ρώτησε φυσικά και τον γιατρό σου για να σου φύγει η αγωνία! 

Πήγα κορίτσια! Συνεχίζω την δόση κανονικά για άλλες 4 μέρες και ξεκιναω ανταγωνιστή από αύριο. Μου είπε η κάθε ωοθήκη είναι 10 και 11 εκατοστά. Δεν μου είπε για υπερδιέγερση αλλά και πάλι μου φάνηκε αρκετά μεγάλο το μέγεθος. Εκτός και αν εννοούσε ότι έχω τόσα ωοθηλακια στην κάθε μία. Αν και δεν νομίζω γιατί μου είπε ότι έχω λίγα αυγά. Δεν ξέρω στεναχωρηθηκα πάλι που συμβαίνει αυτό σε αυτή την ηλικία. Ο γιατρός μου είναι αισιόδοξος λόγω της ηλικίας μου. Επίσης είπε θα με δει πάλι Παρασκευή που θα είναι 11η μέρα του κύκλου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , zouko είπε:

Ποια θεωρείτε χαμηλή δοσολογία ; Εγώ με 1.4 AMH (38 ετών) και με ξεκίνησε με 175 menopur για 3 μέρες και μετά με 150.

ξαναλεω οτι παιζει ρολο κι η ηλικια κι οχι μοναχα η πολυκυστικοτητα κι η αμη. χαμηλη θεωρειται αυτη που εκανα εγω, στα 29 ομως ξαναλεω, που ηταν 50 κι 75 και καταληξαμε σε 18 ωαρια. σιγουρα ομως τωρα πχ, η δοσολογια για μενα θα ηταν διαφορετικη γιατι εχουν επελθει αρκετα χρονια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Πήγα κορίτσια! Συνεχίζω την δόση κανονικά για άλλες 4 μέρες και ξεκιναω ανταγωνιστή από αύριο. Μου είπε η κάθε ωοθήκη είναι 10 και 11 εκατοστά. Δεν μου είπε για υπερδιέγερση αλλά και πάλι μου φάνηκε αρκετά μεγάλο το μέγεθος. Εκτός και αν εννοούσε ότι έχω τόσα ωοθηλακια στην κάθε μία. Αν και δεν νομίζω γιατί μου είπε ότι έχω λίγα αυγά. Δεν ξέρω στεναχωρηθηκα πάλι που συμβαίνει αυτό σε αυτή την ηλικία. Ο γιατρός μου είναι αισιόδοξος λόγω της ηλικίας μου. Επίσης είπε θα με δει πάλι Παρασκευή που θα είναι 11η μέρα του κύκλου.

Μείνε αισιόδοξη όπως και ο γιατρός ! Στο κάτω κάτω μια καλή βλαστοκύστη χρειαζόμαστε όχι πολλά ωάρια και βλαστό κύστες !

1 hour ago, Pagotoula said:

τι ηλικια εχεις;; αν εισαι μικρη σιγουρα μπορεις κ με λιγοτερες μοναδες. εμενα απο οτι μου ελεγε μετα τα 33 με 35 ακομα και σπω να εχεις χρειαζεται μεγαλυτερη δοσολογια για να ανταποκριθουν οι ωοθηκες.και τα ωαρια που παραγονται με την διεγερση δεν εχουν το ιδιο καλα ποσοστα ως προς την ποιοτητα (εξαλλου η πολυκυστικοτητα ειναι απο μονη της παραγοντας χαμηλης ποιοτητας), ειδικα αν δεν ειναι ρυθμισμενες οι ωορρηξιες. γενικα παντως απο οσα εχω καταλαβει, στοχος πρεπει να ειναι η ποιοτητα κι οχι η ποσοτητα. κι εκει στοχευουν πλεον κι οι (καλοι) γιατροι. δηλ ειναι προτιμοτερο (κι ασφαλεστερο θα προσθεσω εγω) να παρεις 10 ωαρια και να καταληξεις σε 4 καλες βλαστοκυστες, απο το να παρεις 20 - 25 και να καταληξεις και παλι σε τοσες. (και στατιστικα να το δεις, ετσι ειναι).

Είμαι 35 οπότε μάλλον γι αυτό θα πάμε με 150 μονάδες. Δεν με νοιάζει να βγάλω πολλά ωάρια αρκεί να πάρω τουλάχιστον 3 καλές βλαστοκύστες συν την μία που έχω, να ξέρω ότι έχω για 2 προσπάθειες αν χρειαστεί. 

55 minutes ago, Bookthiefy said:

Μήπως εννοούσε 10-11 ωοθυλάκια η κάθε μία? Ή μήπως 10-11 χιλιοστά τα ωοθυλάκια? Πρώτη φορά ακούω να λένε εκατοστά στις ωοθήκες.  

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 49 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Μείνε αισιόδοξη όπως και ο γιατρός ! Στο κάτω κάτω μια καλή βλαστοκύστη χρειαζόμαστε όχι πολλά ωάρια και βλαστό κύστες !

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Αλλά δεν θα κάνω γονιμοποιηση, τα θέλω για κατάψυξη.

Διαφημίσεις

25 minutes ago, kateriiina25 said:

Είμαι 35 οπότε μάλλον γι αυτό θα πάμε με 150 μονάδες. Δεν με νοιάζει να βγάλω πολλά ωάρια αρκεί να πάρω τουλάχιστον 3 καλές βλαστοκύστες συν την μία που έχω, να ξέρω ότι έχω για 2 προσπάθειες αν χρειαστεί. 

Μήπως εννοούσε 10-11 ωοθυλάκια η κάθε μία? Ή μήπως 10-11 χιλιοστά τα ωοθυλάκια? Πρώτη φορά ακούω να λένε εκατοστά στις ωοθήκες.  

10-11 εκατοστά ωοθήκες είναι υπερδιέγερση εμένα είχαν φτάσει 12 εκ από δυο που ήταν κανονικά και πάνω από τόσο πας για παρακέντηση να σου αδειάσουν το υγρό , μάλλον κάτι άλλο παίζει εδώ εκτός αν έχει πολλά ωαρια η κοπέλα , παααρα πολλά !!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μάλλον εγώ έκανα λάθος. Αλήθεια ήμουν στεναχωρημενη εκείνη την ώρα και δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσε. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Καλημέρα !! Είχα αυτήν την εντύπωση για τα παγωμένα δηλαδή είχα διαβάσει οτι ίσως αργήσουν να εμφυτευθούν και αντί για τις πρώτες 2-3 στις 4-5 αλλά δεν επιμένω μπορεί να είναι και βλακεία 

Τι να σου πω, το έψαξα λίγο αλλά δε βρίσκω κάτι τέτοιο. Αφού όμως το διάβασες μπορεί και να ισχύει. Έκανες τη χοριακή? Πώς είσαι? 

πρίν από 7 λεπτά , Σ-1994 είπε:

10-11 εκατοστά ωοθήκες είναι υπερδιέγερση εμένα είχαν φτάσει 12 εκ από δυο που ήταν κανονικά και πάνω από τόσο πας για παρακέντηση να σου αδειάσουν το υγρό , μάλλον κάτι άλλο παίζει εδώ εκτός αν έχει πολλά ωαρια η κοπέλα , παααρα πολλά !!

Όχι, μου είπε δεν έχω πολλά αυγά. Δεν ξέρω τι εννοούσε μάλλον δεν κατάλαβα καλά. Δεν έχω αυτά τα συμπτώματα που αναφέρθηκαν παραπάνω για την υπερδιέγερση. Αλλά έχω έντονο φούσκωμα, πολυυυ φούσκωμα.

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Α εντάξει, αν είναι αυτό να είναι το νορμάλ, δεν έχω θέμα. 

Το τι είναι νορμάλ ή όχι δεν ξέρω να στο πω. Ο γιατρός ίσως να μπορεί. Σίγουρα όμως μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές στο δικό σου σώμα. 

1 ώρα πρίν, Bookthiefy είπε:

Μπορώ να καταλάβω τη στεναχώρια σου γλυκιά μου. Όμως άκουσε το γιατρό σου, έχει δίκιο που είναι αισιόδοξος. Επειδή είσαι πολύ νέα τα ωάρια σου είναι σίγουρα υγιή. Τι να το κάνεις να πάρετε πολλά και να είναι μην είναι ποιοτικά? Καλύτερα πιο λίγα αλλά καλά! Τι νέα από τον Fico? Πότε θα γυρίσει σπίτι να κάνετε αγαπούλες? Θα σου περάσουν όλα τότε! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

24 minutes ago, happiness79 said:

Τι να σου πω, το έψαξα λίγο αλλά δε βρίσκω κάτι τέτοιο. Αφού όμως το διάβασες μπορεί και να ισχύει. Έκανες τη χοριακή? Πώς είσαι? 

Καλά είμαι περιμένω από στιγμή σε στιγμή να βγει δεν έχω καμία ελπίδα για την τιμή των όπλων και έχω κάνει τις πρώτες επαφές ώστε να δούμε αν γίναν λάθος κάποια πράγματα έχω προετημαστει έχω συγκεντρώσει το κάθε βήμα που έχω κάνει και ίσως το απόγευμα μπορέσω να έρθω σε επαφή με τον γιατρό που θέλω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Καλά είμαι περιμένω από στιγμή σε στιγμή να βγει δεν έχω καμία ελπίδα για την τιμή των όπλων και έχω κάνει τις πρώτες επαφές ώστε να δούμε αν γίναν λάθος κάποια πράγματα έχω προετημαστει έχω συγκεντρώσει το κάθε βήμα που έχω κάνει και ίσως το απόγευμα μπορέσω να έρθω σε επαφή με τον γιατρό που θέλω 

Εντάξει βρε κορίτσι. Περιμένουμε νέα σου! Μια χαρά τα έχεις οργανώσει, είσαι έτοιμη για πολύ καλή συνέχεια! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Το τι είναι νορμάλ ή όχι δεν ξέρω να στο πω. Ο γιατρός ίσως να μπορεί. Σίγουρα όμως μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές στο δικό σου σώμα. 

Μπορώ να καταλάβω τη στεναχώρια σου γλυκιά μου. Όμως άκουσε το γιατρό σου, έχει δίκιο που είναι αισιόδοξος. Επειδή είσαι πολύ νέα τα ωάρια σου είναι σίγουρα υγιή. Τι να το κάνεις να πάρετε πολλά και να είναι μην είναι ποιοτικά? Καλύτερα πιο λίγα αλλά καλά! Τι νέα από τον Fico? Πότε θα γυρίσει σπίτι να κάνετε αγαπούλες? Θα σου περάσουν όλα τότε! 

Εχεις δίκιο, το ξέρω. Αλλά με πιάνει το παράπονο και σκέφτομαι και τα λεφτά που είναι πολλά και είναι κρίμα να πανε χαμένα, δούλευα 2 χρόνια για να τα έχω στην άκρη να πάρω ένα αμάξι αλλά προέκυψε αυτό οπότε πήγαν όλα εκεί, να ναι καλά και οι γονείς μου φυσικά που βοηθάνε. 

Ο fico μας είναι καλά! Τον πήραμε σπίτι χτες το βράδυ και κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα. Είναι το ίδιο υπερκινητικο σκατουλι όπως πριν. :wub:

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, αλήθεια. 

1 hour ago, Σ-1994 είπε:

Κάνεις πολύ καλά που έχεις ένα πλάνο και μπράβο σου. Αλλά μην σκέφτεσαι αρνητικά, τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δεις ένα θετικό αποτέλεσμα! 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, happiness79 είπε:

Εντάξει βρε κορίτσι. Περιμένουμε νέα σου! Μια χαρά τα έχεις οργανώσει, είσαι έτοιμη για πολύ καλή συνέχεια! 

Καλησπέρα κοριτσια. Περιμενουμε νεα σου και να ειναι ευχαριστα να εχεις θετικα συναισθηματα. Μη σκεφτεσαι τα χρηματα κοριτσι μου σκεψου υπαρχουν αλλοι ανθρωποι που ουτε καν εχουν κατι στην ακρη για να ξεκινησουν. Σημερα μετα απο 10 μερες μετα την εμβρυομεταφορα πηγα για δουλειά. Την Τετάρτη όπως σας έχω πει πάλι πάω για χοριακη. 

• Μου αρέσει 2

14 minutes ago, Maroula36 said:

Καλησπέρα κοριτσια. Περιμενουμε νεα σου και να ειναι ευχαριστα να εχεις θετικα συναισθηματα. Μη σκεφτεσαι τα χρηματα κοριτσι μου σκεψου υπαρχουν αλλοι ανθρωποι που ουτε καν εχουν κατι στην ακρη για να ξεκινησουν. Σημερα μετα απο 10 μερες μετα την εμβρυομεταφορα πηγα για δουλειά. Την Τετάρτη όπως σας έχω πει πάλι πάω για χοριακη. 

Καλά αποτελέσματα να έχεις κορίτσι μου!

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...