Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

On 3/2/2022 at 2:19 ΜΜ, ksvolimi είπε:

Εχω διαβασει την ιστορια σου και Μπραβο σου για τη σταση σου κ πως τοποθετείσαι κ εσυ γιατι ανα καιρούς διαβαζω διαφορα στο τοπικ.. Δεν αναιρώ οτι μπορει να παιζει το ρολο του με το να προσπαθεις να δημιουργεις καλυτερες συνθηκες ωστοσο το θεωρω απλα τυχερη φορα..Αν κατι τελικα πιστευω οτι παιζει επισης ρολο μετα την εμπειρία μου ειναι το εμβρυολογικο..εγω με ελεγμένα έμβρυα κ δεν προχώρησαν ποτε.. και πιστευω απολυτα τη μεταφορα με κατεψυγμένα σε φυσικό κυκλο.. σε μενα αυτο λειτούργησε ο προηγούμενος με πηγαινε τραινο κ ειχα τρελαθει απο τις ορμονες .. ενω ειμαι 41 ετων με αρκετες καταβολές καλες τιμες και παντα έβγαζα 12-14 ωάρια με  μικρη  δοση και ειχα 6 βλαστοκυστες κ δεν ειδα ουτε μια φορα θετικο.. κ στο καινουργιο κεντρο και εμφύτευση ειδα και τωρα που εχω νεα έμβρυα απο αλλο εμβρυολογικο το βλεπω να προχωρα..τυχαια ολα αυτα; Δε νομιζω ουδέποτε κοίταξα αν εφαγα παραπανω γλουτένη απο το κανονικο τρέφομαι σωστα μεν δε τρωω αηδίες χωρις να μαι υπερβολική κοίταξα και καποιες βιταμινες οπως d καπνίστρια ημουν και τωρα κατι τζουρες τις ξεκλεβα.. αν ειναι να παει θα παει.. εγω ξερω πως αυτο ειναι μια τεραστια μπιζνα που πουλάει ελπίδα σε οτι πιο ιερό κ η εκμετάλλευση τεραστια ! Κριτικη σκέψη να υπαρχει και αντιληψη γιατι κ οι γιατροι δε συμφωνούν μεταξυ τους δε θα τρελάνουν εμας με οτι τους βολευει

Καλησπέρα, θα μπορούσες να μου πεις κι εμένα σε ποιο κέντρο είσαι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια αγχώθηκα τωρα που λέτε για υπερδιέγερση. Εγώ ΑΜΗ 2.30 ng σε μέτρηση που σε pmol νομιζω είναι γύρω στα 23 και μου έδωσε να κάνω 300 μονάδες puregon την μέρα. Μήπως είναι πολυ; Θα πάω σήμερα και θα ρωτήσω ούτως ή άλλως. Νιώθω και ένα φούσκωμα και η κοιλιά μου σήμερα ήταν σκληρή και δεν μπορούσα να πιάσω το δέρμα για να κάνω την ένεση. Για τόσο φούσκωμα μιλάμε! 

6 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου όλα να πάνε ΚΑΤ ευχήν θα κάνετε κ ωοληψια ;

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου. Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε σκεφτεί για ωοληψια αλλα αφου δεν προχώρησε το εμβρυακι το δεύτερο δεν ξερω...Θα το συζητήσουμε με το γιατρό μαλλον...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

12 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ είχα πιει ένα μισόλιτρο μπουκαλάκι από την ώρα που μπήκα στο δωμάτιο μέχρι την ετ. Η μαία μου είχε πει να μην το παρακάνω γιατί δεν θα μπορώ να κρατηθώ. Την επόμενη φορα θα πιω λίγο λιγοτερο παντως  

Εγώ τελευταία φορά που μέτρησα amh είχα 12. Λες με 150 μονάδες να πάθω υπερδιέγερση; Βέβαια τώρα δεν πρόκειται να έχω τόσο γιατί έχω κάνει και drilling ωοθηκών αλλά κάτω απο 7 δεν νομίζω να έχω. Μπορείς να ξεκινήσεις και με λιγότερο απο 150;

εμενα με ξεκινησε με 50 κ μετα 75 μοναδες. ηλικια 29 με σπω (αλλα πλ καλα ρυθμισμενο απο ενδοκρινολογο τα τελευταια χρονια)κι ειχαμε παρει 18 ωαρια. κ παλι επαθα ηπια υπερδιεργερση (πονος πρηξιμο κτλ) ηταν εξαρχης σιγουρος οτι θα συμβει αυτο, δηλ σε καθε υπερηχο μαντευε ακριβως τι θα νιωθω τις επομενες μερες. ευτυχως ομως με τις οδηγιες, επανηλθα μετα απο 3 4 μερες.

• Ευχαριστώ 1

13 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Επειδή και εμένα τα επίπεδα στρες εκτοξεύονται όταν κατουριεμαι είμαι ειδική περίπτωση παθαίνω κρίση πανικού για τέτοια κατάσταση μιλάμε , δεν ταξιδεύω ποτε με λεοφορειο και γενικά δεν μπορώ να βρίσκομαι κάπου που ξέρω ότι δεν έχω πρόσβαση σε τουαλέτα είμαι βαριά περίπτωση .. στην ετ δεν ήπια πολύ νερό και ρώτησα εκείνη την ώρα αν υπάρχει πρόβλημα και μου είπε όχι αλλά μην πας και με άδεια κύστη γοατι μετά θα αναρωτιέσαι αν έκανες βλακεία αυτή είναι η γνώμη μου 

Πάντως καταλήγω γιατί ρώτησα και αλλού πως η χοριακη μου που 9η μέρα ήταν 6 ήταν πολύ χαμηλή ομως κάτι πήγε να γίνει από εμφύτευση, αλλά να 7 μέρες προγεστερονη αργούν να πάρουν και μπρος τα παγωμένα χαιρετα μου τον πλάτανο εκεί χάθηκε είμαι πεπεισμένη ..

Καλημέρα! Γιατί λες ότι αργούν να πάρουν μπρος τα παγωμένα? Δεν ισχύει! Τα ξεπαγώσουν λίγη ώρα πρίν την ετ και κατευθείαν αυτά συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Τα παρακολουθούν μάλιστα για λίγο, να δούνε πώς τα πάνε. 

12 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Να ρωτήσω κατι; Υπερδιέγερση μπορεις να πάθεις και με μικρό αριθμό ωαρίων; 

Όχι, κίνδυνος για υπερδιέγερση υπάρχει όταν οι ωοθήκες υπερπαράγουν ωάρια. Με την ήπια διέγερση που θα κάνεις εσύ δε διατρέχεις κίνδυνο. Έχεις πολυκυστικές? Αν ναι, προφανώς γι' αυτό ο γιατρός σου σε πηγαίνει είτε με φυσικούς είτε με ήπια διέγερση, για να αποφύγετε την υπερδιέγερση. 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Κορίτσια αγχώθηκα τωρα που λέτε για υπερδιέγερση. Εγώ ΑΜΗ 2.30 ng σε μέτρηση που σε pmol νομιζω είναι γύρω στα 23 και μου έδωσε να κάνω 300 μονάδες puregon την μέρα. Μήπως είναι πολυ; Θα πάω σήμερα και θα ρωτήσω ούτως ή άλλως. Νιώθω και ένα φούσκωμα και η κοιλιά μου σήμερα ήταν σκληρή και δεν μπορούσα να πιάσω το δέρμα για να κάνω την ένεση. Για τόσο φούσκωμα μιλάμε! 

Καλημέρα , ενημέρωσε μας όταν μάθεις νεότερα ! 

10 ώρες πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

καλησπέρα!Να πάνε όλα τέλεια κ να έχεις μια υπέροχη χοριακη!!Και εγώ στην αναμονή είμαι... 21/3 ετ κ μου πε 4/4 χοριακη :-( αν κ σκέφτομαι να πάω 1/4.. βάλαμε 2 βλαστοκυστες 5ημερων

Γιατί τόσο πολύ; Εμένα με ετ 24/3 μου έβαλε χοριακη 2/4. Τα ίδια με εσένα 5 ημερών έβαλα. 

5 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Νομίζω ότι για την ΑΜΗ σου οι 300 μονάδες είναι η συνήθης δόση. Ρώτησε φυσικά και τον γιατρό σου για να σου φύγει η αγωνία! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, happiness79 said:

Καλημέρα! Γιατί λες ότι αργούν να πάρουν μπρος τα παγωμένα? Δεν ισχύει! Τα ξεπαγώσουν λίγη ώρα πρίν την ετ και κατευθείαν αυτά συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Τα παρακολουθούν μάλιστα για λίγο, να δούνε πώς τα πάνε. 

Όχι, κίνδυνος για υπερδιέγερση υπάρχει όταν οι ωοθήκες υπερπαράγουν ωάρια. Με την ήπια διέγερση που θα κάνεις εσύ δε διατρέχεις κίνδυνο. Έχεις πολυκυστικές? Αν ναι, προφανώς γι' αυτό ο γιατρός σου σε πηγαίνει είτε με φυσικούς είτε με ήπια διέγερση, για να αποφύγετε την υπερδιέγερση. 

Καλημέρα !! Είχα αυτήν την εντύπωση για τα παγωμένα δηλαδή είχα διαβάσει οτι ίσως αργήσουν να εμφυτευθούν και αντί για τις πρώτες 2-3 στις 4-5 αλλά δεν επιμένω μπορεί να είναι και βλακεία 

5 hours ago, Bookthiefy said:

Καλημέρα! Νομίζω είναι καλά να ξεκινήσετε με αυτές τις μονάδες αλλά θα πρέπει να σε παρακολουθεί στην πορεία. 

2 hours ago, Pagotoula said:

εμενα με ξεκινησε με 50 κ μετα 75 μοναδες. ηλικια 29 με σπω (αλλα πλ καλα ρυθμισμενο απο ενδοκρινολογο τα τελευταια χρονια)κι ειχαμε παρει 18 ωαρια. κ παλι επαθα ηπια υπερδιεργερση (πονος πρηξιμο κτλ) ηταν εξαρχης σιγουρος οτι θα συμβει αυτο, δηλ σε καθε υπερηχο μαντευε ακριβως τι θα νιωθω τις επομενες μερες. ευτυχως ομως με τις οδηγιες, επανηλθα μετα απο 3 4 μερες.

Δεν ήξερα ότι κάνουν και τόσο χαμηλές μονάδες. Όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσουμε θα του πω τον προβληματισμό μου και θα δω τι θα μου πει. 

1 hour ago, happiness79 said:

Έχω πολυκυστικές και υψηλή ΑΜΗ. Το θέμα είναι ότι πόνο και πρήξιμο που λέει η @Pagotoula είχα και σε ωοληψία 1-2 ωαρίων. Γι αυτό ρώτησα αν γίνεται και με χαμηλό αριθμό 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Καλημέρα !! Είχα αυτήν την εντύπωση για τα παγωμένα δηλαδή είχα διαβάσει οτι ίσως αργήσουν να εμφυτευθούν και αντί για τις πρώτες 2-3 στις 4-5 αλλά δεν επιμένω μπορεί να είναι και βλακεία 

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι συντελείται στην μήτρα. Όποτε γιατί να μην μπορεί να συμβεί και αυτό που διάβασες;

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 24 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έχω πολυκυστικές και υψηλή ΑΜΗ. Το θέμα είναι ότι πόνο και πρήξιμο που λέει η @Pagotoula είχα και σε ωοληψία 1-2 ωαρίων. Γι αυτό ρώτησα αν γίνεται και με χαμηλό αριθμό 

Ναι κι εγώ έχω πόνο και πρήξιμο και στους φυσικούς κύκλους, όπως και κάθε μήνα τις μέρες τις ωορρηξίας. Αυτό μάλλον δεν γίνεται να το αποφύγεις... 

• Ευχαριστώ 1

39 minutes ago, happiness79 said:

Ναι κι εγώ έχω πόνο και πρήξιμο και στους φυσικούς κύκλους, όπως και κάθε μήνα τις μέρες τις ωορρηξίας. Αυτό μάλλον δεν γίνεται να το αποφύγεις... 

Α εντάξει, αν είναι αυτό να είναι το νορμάλ, δεν έχω θέμα. 

eardp2.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα! Νομίζω είναι καλά να ξεκινήσετε με αυτές τις μονάδες αλλά θα πρέπει να σε παρακολουθεί στην πορεία. 

Δεν ήξερα ότι κάνουν και τόσο χαμηλές μονάδες. Όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσουμε θα του πω τον προβληματισμό μου και θα δω τι θα μου πει. 

τι ηλικια εχεις;; αν εισαι μικρη σιγουρα μπορεις κ με λιγοτερες μοναδες. εμενα απο οτι μου ελεγε μετα τα 33 με 35 ακομα και σπω να εχεις χρειαζεται μεγαλυτερη δοσολογια για να ανταποκριθουν οι ωοθηκες.και τα ωαρια που παραγονται με την διεγερση δεν εχουν το ιδιο καλα ποσοστα ως προς την ποιοτητα (εξαλλου η πολυκυστικοτητα ειναι απο μονη της παραγοντας χαμηλης ποιοτητας), ειδικα αν δεν ειναι ρυθμισμενες οι ωορρηξιες. γενικα παντως απο οσα εχω καταλαβει, στοχος πρεπει να ειναι η ποιοτητα κι οχι η ποσοτητα. κι εκει στοχευουν πλεον κι οι (καλοι) γιατροι. δηλ ειναι προτιμοτερο (κι ασφαλεστερο θα προσθεσω εγω) να παρεις 10 ωαρια και να καταληξεις σε 4 καλες βλαστοκυστες, απο το να παρεις 20 - 25 και να καταληξεις και παλι σε τοσες. (και στατιστικα να το δεις, ετσι ειναι).

9 minutes ago, Pagotoula said:

τι ηλικια εχεις;; αν εισαι μικρη σιγουρα μπορεις κ με λιγοτερες μοναδες. εμενα απο οτι μου ελεγε μετα τα 33 με 35 ακομα και σπω να εχεις χρειαζεται μεγαλυτερη δοσολογια για να ανταποκριθουν οι ωοθηκες.και τα ωαρια που παραγονται με την διεγερση δεν εχουν το ιδιο καλα ποσοστα ως προς την ποιοτητα (εξαλλου η πολυκυστικοτητα ειναι απο μονος της παραγοντας χαμηλης ποιοτητας), ειδικα αν δεν ειναι ρυθμισμενες οι ωορρηξιες. γενικα παντως απο οσα εχω καταλαβει, στοχος πρεπει να ειναι η ποιοτητα κι οχι η ποσοτητα. κι εκει στοχευουν πλεον κι οι (καλοι) γιατροι. δηλ ειναι προτιμοτερο (κι ασφαλεστερο θα προσθεσω εγω) να παρεις 10 ωαρια και να καταληξεις σε 4 καλες βλαστοκυστες, απο το να παρεις 20 - 25 και να καταληξεις και παλι σε τοσες. (και στατιστικα να το δεις, ετσι ειναι). 

Ποια θεωρείτε χαμηλή δοσολογία ; Εγώ με 1.4 AMH (38 ετών) και με ξεκίνησε με 175 menopur για 3 μέρες και μετά με 150.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...