Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

4 minutes ago, Eva92 said:

Αμη 12?? Ουαου ! Κάτσε όμως με την ίδια μέτρηση μιλάμε ? Γιατί ξέρω οτι υπάρχουν 2 μετρήσεις... Δεν έχω ξαναακουσει για τόσο υψηλή αμη οπότε μήπως λες για άλλη μέτρηση... Θα πας με πολύ μικρή δόση και εννοείται με αβερκαπ ! Μην κάνεις οβιτρελ! 

Θα στα πει και ο γιατρός σου όλα αναλυτικά, για την δόση δεν ξέρω ποια είναι η μικρότερη φαντάζομαι θα ξεκινάς και με 120 και πιο κάτω αν χρειαστεί

Είναι η σωστή μέτρηση σίγουρα. Το εχω επιβεβαιώσει. Την ειχα κανει σε ηλικία 30,5 (τωρα ειμαι 35). Το όριο ηταν 7,5 για 30-35 κι εγω ειχα 12,5

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 minutes ago, Eva92 said:

Πωπω δεν θέλω καν να σκεφτώ τι πέρασες με την υπερδιέγερση!! Όντως είναι επικίνδυνος ο άνθρωπος! 

Από αυτό και μόνο πως να μην νιώθεις ότι δεν ξέρει τι του γίνεται?? 

Πήγαινε άλλου σε άλλον γιατρό... 

Με άρμεξε κορίτσι μου 32 μου πήρε και όχι αυτό δεν μπορούσα να συνέλθω έκανα για δυο εβδομάδες οργκαλουτραν πρωί βράδυ και χειροτερευα γιαυτο τώρα ψάχνομαι γιατί δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου θα άλλαζα σήμερα απλά πρέπει να μεταφέρω τις βλαστοκυστες μου γιαυτο περιμένω να δω τι θα πει ..

• Λυπημένη/-ος 4

Θα του πω να με παρακολουθεί πιο στενά αν ειναι

4 minutes ago, Σ-1994 said:

Με άρμεξε κορίτσι μου 32 μου πήρε και όχι αυτό δεν μπορούσα να συνέλθω έκανα για δυο εβδομάδες οργκαλουτραν πρωί βράδυ και χειροτερευα γιαυτο τώρα ψάχνομαι γιατί δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου θα άλλαζα σήμερα απλά πρέπει να μεταφέρω τις βλαστοκυστες μου γιαυτο περιμένω να δω τι θα πει ..

Ποτε ειναι το ραντεβού σας;

Να ρωτήσω κατι; Υπερδιέγερση μπορεις να πάθεις και με μικρό αριθμό ωαρίων; 

eardp2.png

23 minutes ago, kateriiina25 said:

Θα του πω να με παρακολουθεί πιο στενά αν ειναι

Ποτε ειναι το ραντεβού σας;

Να ρωτήσω κατι; Υπερδιέγερση μπορεις να πάθεις και με μικρό αριθμό ωαρίων; 

Θα μάθω αύριο αν και προτιμώ να βρεθώ με τον καινούργιο πρώτα να μου λύσει πρώτα αυτός τος απορίες να ξέρω τι να πω τον άλλον αν αρχίσει τις αρλούμπες 

αν κρίνω από φιλη η οποία έκανε ήπια διέγερση για σπερματέγχυση και είχε 5 ωαρια ναι μπορείς να πάθεις υπερδιέγερση γίνεσαι γρήγορα καλά απλά μεταβάλλεται η διαδικασία ή η ετ ανάλογα 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 39 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Είναι η σωστή μέτρηση σίγουρα. Το εχω επιβεβαιώσει. Την ειχα κανει σε ηλικία 30,5 (τωρα ειμαι 35). Το όριο ηταν 7,5 για 30-35 κι εγω ειχα 12,5

Μπράβο τέλεια θα πάρετε πολλά αυγουλάκια κορίτσι μου !! 

Θα έχετε έτσι αισίως πολλές βλαστοκυστες !! Με το καλό !! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεσποινάκι είδα στο mammy land μία κοπέλα άνοιξε θέμα και χάριζε 500 μονάδες menopur. Δες μήπως και το προλάβεις. 

Καλησπέρα κοπέλα μου, καλωσήρθες στην παρέα μας! Καλή αρχή εύχομαι και καλή επιτυχία! Τι σας οδήγησε στην εξωσωματική?

Καλησπέρα Κατερίνα ! Προσπαθούμε εδώ και ενάμιση χρόνων να μείνω έγκυος αλλά δεν τα κατάφερα . Οι γιατροί λένε ότι υπάρχει μια ήπια ασθενοσπερμια (χωρίς να είναι απαγορευτική για φυσιολογική σύλληψη ) και εγώ έχω ήπια μη διαβάτη αριστερή σάλπιγγα (που επίσης δεν είναι απαγορευτική για φυσιολογική σύλληψη ). Απλά είμαι εγώ 39 και ο σύζυγος μου 45 όποτε δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο . Αλλά να σου πω και την αλήθεια και δεν αντέχω άλλο ψυχολογικά αυτή την απογοήτευση κάθε μήνα . Εσένα τι σε φέρνει εδώ ; Σε τι φάση είσαι ;

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Καλη επιτυχία εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Σευχαριστω !

15 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα Ίσιδα και καλή αρχή! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη ❤️

Αχ αυτή η λέξη εγκυμοσύνη ! Ποσό υπέροχη ! Το εύχομαι σε όλες μας κορίτσια 

• Μου αρέσει 2

35 minutes ago, ´Ισιδα said:

Καλησπέρα Κατερίνα ! Προσπαθούμε εδώ και ενάμιση χρόνων να μείνω έγκυος αλλά δεν τα κατάφερα . Οι γιατροί λένε ότι υπάρχει μια ήπια ασθενοσπερμια (χωρίς να είναι απαγορευτική για φυσιολογική σύλληψη ) και εγώ έχω ήπια μη διαβάτη αριστερή σάλπιγγα (που επίσης δεν είναι απαγορευτική για φυσιολογική σύλληψη ). Απλά είμαι εγώ 39 και ο σύζυγος μου 45 όποτε δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο . Αλλά να σου πω και την αλήθεια και δεν αντέχω άλλο ψυχολογικά αυτή την απογοήτευση κάθε μήνα . Εσένα τι σε φέρνει εδώ ; Σε τι φάση είσαι ;

Καλά κάνετε νομίζω που πήρατε αυτή την απόφαση. Αν και δεν φαίνεται να έχετε κάποιο σοβαρό θέμα, όμως κάθε χρόνος που περνάει παίζει μεγάλο ρόλο από δω και πέρα. Και εννοείται όσο λιγότερα είναι τα προβλήματα τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να πετύχει με την πρώτη οποτε εύχομαι καλή επιτυχία!!
Εγώ έχω ΣΠΩ με απουσία περιόδου, μία βουλωμένη σάλπιγγα και ο άντρας μου ολιγοασθενοσπερμία και υψηλό κατακερματισμό. 5 χρόνια προσπαθούσαμε και τωρα κάναμε την 1η προσπάθεια εξωσωματικης πριν 1 μήνα περίπου αλλά δεν τα καταφέραμε. Προετοιμαζόμαστε τώρα για την 2η

eardp2.png

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλά κάνετε νομίζω που πήρατε αυτή την απόφαση. Αν και δεν φαίνεται να έχετε κάποιο σοβαρό θέμα, όμως κάθε χρόνος που περνάει παίζει μεγάλο ρόλο από δω και πέρα. Και εννοείται όσο λιγότερα είναι τα προβλήματα τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να πετύχει με την πρώτη οποτε εύχομαι καλή επιτυχία!!
Εγώ έχω ΣΠΩ με απουσία περιόδου, μία βουλωμένη σάλπιγγα και ο άντρας μου ολιγοασθενοσπερμία και υψηλό κατακερματισμό. 5 χρόνια προσπαθούσαμε και τωρα κάναμε την 1η προσπάθεια εξωσωματικης πριν 1 μήνα περίπου αλλά δεν τα καταφέραμε. Προετοιμαζόμαστε τώρα για την 2η

Κατακερματισμό ε; Εμείς δεν κάναμε αυτή την εξέταση και έχω άγχος να στο πω την αλήθεια για τη γονιμοποίηση των ωαρίων . Όταν λες δευτερη προσπάθεια , εννοείς δεύτερη διέγερση ωοθηκών ; Ποσό χρόνων είσαι Κατερίνα ; 25 όπως γράφεις ; Όποτε είσαι πολύ μικρή και θα έβγαλες πολλά ωάρια ! Η αλήθεια είναι ότι την πρωτη φορά καλό είναι όλες να την θεωρούμε δοκιμαστική … για να βρει ο γιατρός τι ταιριάζει καλύτερα στο καθένα μας ..όποτε είμαι σίγουρη ότι η δεύτερη θα πάει πολύ καλύτερα γιατί  δεν έχετε πολλά σοβαρά προβλήματα , όποτε η τύχη είναι με το μέρος σας .

Διαφημίσεις

25 minutes ago, ´Ισιδα said:

Κατακερματισμό ε; Εμείς δεν κάναμε αυτή την εξέταση και έχω άγχος να στο πω την αλήθεια για τη γονιμοποίηση των ωαρίων . Όταν λες δευτερη προσπάθεια , εννοείς δεύτερη διέγερση ωοθηκών ; Ποσό χρόνων είσαι Κατερίνα ; 25 όπως γράφεις ; Όποτε είσαι πολύ μικρή και θα έβγαλες πολλά ωάρια ! Η αλήθεια είναι ότι την πρωτη φορά καλό είναι όλες να την θεωρούμε δοκιμαστική … για να βρει ο γιατρός τι ταιριάζει καλύτερα στο καθένα μας ..όποτε είμαι σίγουρη ότι η δεύτερη θα πάει πολύ καλύτερα γιατί  δεν έχετε πολλά σοβαρά προβλήματα , όποτε η τύχη είναι με το μέρος σας .

Καλά θα ήταν να είμαι 25 :lol:

35 είμαι και ο άντρας μου 37. Στην 1η προσπάθεια κάναμε φυσικούς με 4 ωοληψίες, μαζέψαμε 3 βλαστοκύστες και μεταφέραμε τις 2. Τώρα έχουμε μία κατεψυγμένη αλλά θα κάνω και ήπια διέγερση με σκοπό να μαζέψουμε λίγες ακόμα και να προχωρήσουμε ύστερα σε ετ. 
Κι εμείς δεν είχαμε τσεκάρει πολλά απο την πλευρά του άντρα μου και το κάναμε τώρα. Βρέθηκαν παραπάνω θέματα αλλά μπορεί και να ήταν τυχαία η αποτυχία μας, μην σε αγχώσω με αυτό.

eardp2.png

5 ώρες πρίν, winspert είπε:

@Makelen κ εγω στην αναμονη περιοδου για εμβρυομεταφορα και αγχος τρελο μην πεσω μεσα στο Πάσχα και δεν προλαβω...αστα

Με το καλό κορίτσι μου όλα να πάνε ΚΑΤ ευχήν θα κάνετε κ ωοληψια ;

πρίν από 35 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλά θα ήταν να είμαι 25 :lol:

35 είμαι και ο άντρας μου 37. Στην 1η προσπάθεια κάναμε φυσικούς με 4 ωοληψίες, μαζέψαμε 3 βλαστοκύστες και μεταφέραμε τις 2. Τώρα έχουμε μία κατεψυγμένη αλλά θα κάνω και ήπια διέγερση με σκοπό να μαζέψουμε λίγες ακόμα και να προχωρήσουμε ύστερα σε ετ. 
Κι εμείς δεν είχαμε τσεκάρει πολλά απο την πλευρά του άντρα μου και το κάναμε τώρα. Βρέθηκαν παραπάνω θέματα αλλά μπορεί και να ήταν τυχαία η αποτυχία μας, μην σε αγχώσω με αυτό.

Χαχαχα ναι θα ήταν υπέροχα να ήσουν 25 και εγώ 28 !! 
ναι η αλήθεια είναι ότι πολλά υπάρχουν , που είναι αδύνατον να τα ελέγχουμε όλα , όποτε προχωράμε και βλέπουμε θεωρώ . Εγώ ξεκινάω με κανονικό βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστή , είπα να παω κατευθείαν σε εξωσωματική γιατί είχε αρχίσει η αναμονή να με φθείρει ..

7 ώρες πρίν, Maroula36 είπε:

Όχι 4ης μερας μου είπαν 5ης έχουμε στην καταψυξη. Ναι θα μπαίνω να μιλάμε το παρακολουθώ δύο χρόνια όσο προσπαθούμε και δίνεται κουράγιο σε πολλές κοπέλες η μια στην άλλη ειναι πολύ σημαντικό αυτό. Θα σας ενημερώσω και την Τετάρτη για το αποτέλεσμα....

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι ότι θέλει η Παναγίτσα . Εεεε εάν είμαι θα τρελαθώ το θέλουμε τόσο πολύ. 

Είναι κάποια κοπέλα να περιμένει μετα απο εμβρυομεταφορα .

???

καλησπέρα!Να πάνε όλα τέλεια κ να έχεις μια υπέροχη χοριακη!!Και εγώ στην αναμονή είμαι... 21/3 ετ κ μου πε 4/4 χοριακη :-( αν κ σκέφτομαι να πάω 1/4.. βάλαμε 2 βλαστοκυστες 5ημερων

• Μου αρέσει 1

57 minutes ago, ´Ισιδα said:

Χαχαχα ναι θα ήταν υπέροχα να ήσουν 25 και εγώ 28 !! 
ναι η αλήθεια είναι ότι πολλά υπάρχουν , που είναι αδύνατον να τα ελέγχουμε όλα , όποτε προχωράμε και βλέπουμε θεωρώ . Εγώ ξεκινάω με κανονικό βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστή , είπα να παω κατευθείαν σε εξωσωματική γιατί είχε αρχίσει η αναμονή να με φθείρει ..

Να προσέχεις τον εαυτό σου. Είναι πολύ εύκολο να σε πάρει η μπάλα ψυχολογικά. Θέλει γερά νεύρα αυτή η διαδικασία. Εδώ το φόρουμ και τα κορίτσια είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία για μένα. 
Καλή αρχή λοιπόν! Να μες πεις όταν θα έχεις νεότερα :) 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...