Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , despina. είπε:

Κοριτσια ποσο νερο πινετε για την ετ κ ποση ωρα πριν;Εχω τραυματικη εμπειρια απο την προηγουμενη φορα που κοντεψα να κατουρηθω κ μετα την ετ δεν ησυχασα στιγμη!

Εγώ λοιπόν να σου πω ότι έχω οπίσθια κάμψη μήτρας έτσι είχαμε πει με τον γιατρό και μάλλον για να μου φύγει το άγχος να του το θυμίσω.  Περιττό να σου πω ότι είχα πιει 1 λίτρο νερό είχε άψογη εικόνα δε δυσκολευτηκε καθόλου το μόνο που με δυσκόλεψε εμένα ήταν ότι αισθανόμουν ότι θα σκάσω έκατσα 35 λεπτά ξαπλωμένη και μετα τουαλέτα. Νομίζω ότι το νερό βοηθαει παρά πολύ στην εικόνα..?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ποτέ περιμένεις;; Ξέρω άτομο πράγμα η αναμονή!! Εγώ έκανα ετ 24/3 και είμαι στην ατέλειωτη αναμονή της χοριακης.

Καλό κουράγιο και σε σένα, είναι πολύ αγωνιώδης περίοδος αυτή! Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν και να μας πεις σύντομα τα ευχάριστα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Maroula36 είπε:

Εγώ λοιπόν να σου πω ότι έχω οπίσθια κάμψη μήτρας έτσι είχαμε πει με τον γιατρό και μάλλον για να μου φύγει το άγχος να του το θυμίσω.  Περιττό να σου πω ότι είχα πιει 1 λίτρο νερό είχε άψογη εικόνα δε δυσκολευτηκε καθόλου το μόνο που με δυσκόλεψε εμένα ήταν ότι αισθανόμουν ότι θα σκάσω έκατσα 35 λεπτά ξαπλωμένη και μετα τουαλέτα. Νομίζω ότι το νερό βοηθαει παρά πολύ στην εικόνα..?

κι εγω εχω οπισθια μητρα, δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το νερο, εγω στις ετ επινα δυο ποτηρια κ μια χαρα τελειωναμε τσακ μπαμ ποτε δεν δυσκολευτηκε.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Ωραια να ορίστε μόνο εγώ πήρα 7 … άσχετου αποτελέσματος με στεναχωρεί που γίνονται τέτοια λάθη με θυμώνει παρα πολύ επενδύουμε ψυχολογία υγεία και χρήμα για να χάνουμε τις μέρες έτσι …για πλάκα ; Δηλαδή γίνονται στο περίπου αυτά τα πράγματα ; 
εσυ καλή μου πέτυχες καθόλου εμφύτευση ; Ξέρω πως δεν προχώρησε αλλά ανέβηκε καθόλου η χοριακη σου ; 

Ναι έχω συγχυστεί γιατί ο γιατρός μου που μόνο με εμένα δεν ασχολήθηκε απλά συντονίζει μια επιχείριση βλέπω πως πάλι έπαιξε με την τύχη μου και όσο για την υπερδιέγερση στο βαθμό που έπαθα με 7,4 ΑΜΗ και 300 μονάδες μενοπουρ η γυναικολόγος στο διαβαλκανικό που κατέληξα στα επείγοντα μου είπε πως ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος , μακάρι να υπάρχει εξήγηση και να βγω λάθος για την προγεστερονη πολύ φοβάμαι πως απλά δεν τους ένοιαξε και προτιμούν να ξανά πάω να ακουμπήσω άλλο 1,5 χιλιάρικο μακάρι να βγω λάθος το εύχομαι για να νιώσω καλύτερα εγώ όχι τίποτα άλλο , η γνώμη μου για τον γιατρό δεν αλλάζει και να πετύχαινε αυτός συμμετοχή δεν είχε έναν υπέρηχο μου έκανε ένας άλλος γυναικολόγος και από εκεί και πέρα ότι μου έλεγε η coordinator έκανα 

Oχι κοριτσι μ δυστυχως πηρα 0 χοριακη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

κι εγω εχω οπισθια μητρα, δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το νερο, εγω στις ετ επινα δυο ποτηρια κ μια χαρα τελειωναμε τσακ μπαμ ποτε δεν δυσκολευτηκε.

Κι εγώ με οπίσθια μήτρα! Ούτε εμείς δυσκολευτήκαμε, ούτε επηρεάζει σε κάτι απ' όσο μου έχει πει! 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Ωραια να ορίστε μόνο εγώ πήρα 7 … άσχετου αποτελέσματος με στεναχωρεί που γίνονται τέτοια λάθη με θυμώνει παρα πολύ επενδύουμε ψυχολογία υγεία και χρήμα για να χάνουμε τις μέρες έτσι …για πλάκα ; Δηλαδή γίνονται στο περίπου αυτά τα πράγματα ; 
εσυ καλή μου πέτυχες καθόλου εμφύτευση ; Ξέρω πως δεν προχώρησε αλλά ανέβηκε καθόλου η χοριακη σου ; 

Ναι έχω συγχυστεί γιατί ο γιατρός μου που μόνο με εμένα δεν ασχολήθηκε απλά συντονίζει μια επιχείριση βλέπω πως πάλι έπαιξε με την τύχη μου και όσο για την υπερδιέγερση στο βαθμό που έπαθα με 7,4 ΑΜΗ και 300 μονάδες μενοπουρ η γυναικολόγος στο διαβαλκανικό που κατέληξα στα επείγοντα μου είπε πως ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος , μακάρι να υπάρχει εξήγηση και να βγω λάθος για την προγεστερονη πολύ φοβάμαι πως απλά δεν τους ένοιαξε και προτιμούν να ξανά πάω να ακουμπήσω άλλο 1,5 χιλιάρικο μακάρι να βγω λάθος το εύχομαι για να νιώσω καλύτερα εγώ όχι τίποτα άλλο , η γνώμη μου για τον γιατρό δεν αλλάζει και να πετύχαινε αυτός συμμετοχή δεν είχε έναν υπέρηχο μου έκανε ένας άλλος γυναικολόγος και από εκεί και πέρα ότι μου έλεγε η coordinator έκανα 

Για την προγεστερόνη δεν ξέρω, φαντάζομαι αν πέσει η 5η μέρα Κυριακή δεν έγινε και κάτι να κάνει εμβρυομεταφορα 6η ημέρα που θα είναι Δευτέρα.. τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? επίσης η προγεστερόνη από όσο ξέρω διατηρεί το ενδομήτριο, αλλά και πάλι δεν είμαι ειδική δεν ξέρω υποθέσεις κάνω.... Όσον αφορά την υπερδιέγερση τι να πω έχεις δίκιο 300μοναδες δίνουν σε κορίτσια με αμη 2! 

εγώ με αμη 5.9 ξεκίνησα με 150 μονάδες puregon την ημέρα και στον πρώτο υπέρυχο μας δηλαδή μετά από 5 ημέρες μου το κατέβασε στις 120 μονάδες και παρόλα αυτά είχα μια ελαφριά διέγερση των ωοθηκών, ήταν διογκωμένες οι ωοθήκες μου αλλά όλα καλά δεν χρειάστηκε κάτι, απλά πρόσεχα πολύ κάποια πράγματα στη διατροφή και ξεκουραζομουν πολύ και μετά από 2 περιόδους κάναμε την εμβρυομεταφορα ώστε να ηρεμήσω τελείως και να μην επηρεαστεί το αποτέλεσμα από τις ωοθήκες μου, μου το είπε και ο γιατρός αυτό ότι είναι το καλύτερο... Οπότε όσο και να ήθελα να γίνει στον 1 μήνα περίμενα 2 μήνες για να κάνω εμβρυομεταφορα αφού ήταν το πιο σωστό... Τον εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια τον γιατρό μου οπότε ξέρω ότι μου είπε έτσι είναι... 

31 minutes ago, despina. said:

Κοριτσια ποσο νερο πινετε για την ετ κ ποση ωρα πριν;Εχω τραυματικη εμπειρια απο την προηγουμενη φορα που κοντεψα να κατουρηθω κ μετα την ετ δεν ησυχασα στιγμη!

Επειδή και εμένα τα επίπεδα στρες εκτοξεύονται όταν κατουριεμαι είμαι ειδική περίπτωση παθαίνω κρίση πανικού για τέτοια κατάσταση μιλάμε , δεν ταξιδεύω ποτε με λεοφορειο και γενικά δεν μπορώ να βρίσκομαι κάπου που ξέρω ότι δεν έχω πρόσβαση σε τουαλέτα είμαι βαριά περίπτωση .. στην ετ δεν ήπια πολύ νερό και ρώτησα εκείνη την ώρα αν υπάρχει πρόβλημα και μου είπε όχι αλλά μην πας και με άδεια κύστη γοατι μετά θα αναρωτιέσαι αν έκανες βλακεία αυτή είναι η γνώμη μου 

19 minutes ago, Natassou85 said:

Oχι κοριτσι μ δυστυχως πηρα 0 χοριακη

Πάντως καταλήγω γιατί ρώτησα και αλλού πως η χοριακη μου που 9η μέρα ήταν 6 ήταν πολύ χαμηλή ομως κάτι πήγε να γίνει από εμφύτευση, αλλά να 7 μέρες προγεστερονη αργούν να πάρουν και μπρος τα παγωμένα χαιρετα μου τον πλάτανο εκεί χάθηκε είμαι πεπεισμένη ..

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ποτέ περιμένεις;; Ξέρω άτομο πράγμα η αναμονή!! Εγώ έκανα ετ 24/3 και είμαι στην ατέλειωτη αναμονή της χοριακης.

Με το καλό να πάρεις μια τεράστια χοριακη κορίτσι μου! Πριν γραφτώ στο φόρουμ χαζευα ένα άλλο θέμα στο οποίο έγραφες για τις προσπάθειές σας και από τότε σε "παρακολουθώ"! Ευχομαι να τελειώσει εδώ η ταλαιπωρία σας και να κρατήσετε το μωράκι (η τα μωρακια) σας αγκαλιά!

4 ώρες πρίν, Maroula36 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ονομάζομαι Μαρία είμαι 36 και πριν 9 μερες εκανα την εμβρυομεταφορα. Τη Τετάρτη θα κανω χωρική. Ενώ ήμουν χαλαρή εχω αρχίσει να αγχώνομαι πολύ και κυρίως για το γεγονός ότι δεν εχω καθόλου συμπτωματα. Το μόνο που είχα ήταν την 6η και 7η μερα μετα την εμβρυομεταφορα κηλίδες με αιμα και τραβήγματα.  Σήμερα πέρα από τη μέση μου δεν εχω κάτι άλλο ούτε στήθος ούτε έντονα πρηξιματα. Αχ με έχει φάει η αγωνία παρόλο που ο γιατρός ήταν πολύ θετικός γενικά για όλη την κλινική εικόνα μου αλλά και για τις εξετασεις . 

Όλα ακούγονται υπέροχα! Με το καλό μια τριψήφια χοριακη! Όλα θα πάνε καλά! Λίγες μέρες αναμονής εμειναν ακόμα, κουράγιο!

• Μου αρέσει 1

12 minutes ago, Eva92 said:

Για την προγεστερόνη δεν ξέρω, φαντάζομαι αν πέσει η 5η μέρα Κυριακή δεν έγινε και κάτι να κάνει εμβρυομεταφορα 6η ημέρα που θα είναι Δευτέρα.. τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? επίσης η προγεστερόνη από όσο ξέρω διατηρεί το ενδομήτριο, αλλά και πάλι δεν είμαι ειδική δεν ξέρω υποθέσεις κάνω.... Όσον αφορά την υπερδιέγερση τι να πω έχεις δίκιο 300μοναδες δίνουν σε κορίτσια με αμη 2! 

εγώ με αμη 5.9 ξεκίνησα με 150 μονάδες puregon την ημέρα και στον πρώτο υπέρυχο μας δηλαδή μετά από 5 ημέρες μου το κατέβασε στις 120 μονάδες και παρόλα αυτά είχα μια ελαφριά διέγερση των ωοθηκών, ήταν διογκωμένες οι ωοθήκες μου αλλά όλα καλά δεν χρειάστηκε κάτι, απλά πρόσεχα πολύ κάποια πράγματα στη διατροφή και ξεκουραζομουν πολύ και μετά από 2 περιόδους κάναμε την εμβρυομεταφορα ώστε να ηρεμήσω τελείως και να μην επηρεαστεί το αποτέλεσμα από τις ωοθήκες μου, μου το είπε και ο γιατρός αυτό ότι είναι το καλύτερο... Οπότε όσο και να ήθελα να γίνει στον 1 μήνα περίμενα 2 μήνες για να κάνω εμβρυομεταφορα αφού ήταν το πιο σωστό... Τον εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια τον γιατρό μου οπότε ξέρω ότι μου είπε έτσι είναι... 

Κοιτα και εγώ γιατρός δεν είμαι αλλά ναι είναι πρόβλημα η 6η μέρα γιατί οι πιθανότητες εμφύτευσης πέφτουν δραματικά από έρευνες που έγιναν και είναι διμοσιευμενες σε επιστημονικά περιοδικά , για να μην πέσει Κυριακή λοιπόν ξεκινάμε προγεστερονη μια μέρα αργότερα πολύ απλά γιατί με τα οιστρογόνα είναι πιο ελαστικά τα πράγματα δεν παίζει ρόλο η μια μέρα διαφορά

Και 300 μονάδες μενοπουρ και οβιτρελ όλα λάθος σας λέω  Εγώ έκανα ωοληψια αρχές Δεκεμβρίου και ετ ακριβός 3 μήνες μετά τον Μάρτιο 

• Μου αρέσει 1

44 minutes ago, despina. said:

Εγώ είχα πιει ένα μισόλιτρο μπουκαλάκι από την ώρα που μπήκα στο δωμάτιο μέχρι την ετ. Η μαία μου είχε πει να μην το παρακάνω γιατί δεν θα μπορώ να κρατηθώ. Την επόμενη φορα θα πιω λίγο λιγοτερο παντως  

14 minutes ago, Eva92 said:

Εγώ τελευταία φορά που μέτρησα amh είχα 12. Λες με 150 μονάδες να πάθω υπερδιέγερση; Βέβαια τώρα δεν πρόκειται να έχω τόσο γιατί έχω κάνει και drilling ωοθηκών αλλά κάτω απο 7 δεν νομίζω να έχω. Μπορείς να ξεκινήσεις και με λιγότερο απο 150;

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ είχα πιει ένα μισόλιτρο μπουκαλάκι από την ώρα που μπήκα στο δωμάτιο μέχρι την ετ. Η μαία μου είχε πει να μην το παρακάνω γιατί δεν θα μπορώ να κρατηθώ. Την επόμενη φορα θα πιω λίγο λιγοτερο παντως  

Και ποση ωρα περιμενες;Εγω ηπια νερο απο το σπιτι κ μετα αργησαν εκει να με παρουν.Αν καταλαβα εσυ το πιες ολο στο νοσοκομειο;

πρίν από 12 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Κοιτα και εγώ γιατρός δεν είμαι αλλά ναι είναι πρόβλημα η 6η μέρα γιατί οι πιθανότητες εμφύτευσης πέφτουν δραματικά από έρευνες που έγιναν και είναι διμοσιευμενες σε επιστημονικά περιοδικά , για να μην πέσει Κυριακή λοιπόν ξεκινάμε προγεστερονη μια μέρα αργότερα πολύ απλά γιατί με τα οιστρογόνα είναι πιο ελαστικά τα πράγματα δεν παίζει ρόλο η μια μέρα διαφορά

Και 300 μονάδες μενοπουρ και οβιτρελ όλα λάθος σας λέω  Εγώ έκανα ωοληψια αρχές Δεκεμβρίου και ετ ακριβός 3 μήνες μετά τον Μάρτιο 

Πωπω δεν θέλω καν να σκεφτώ τι πέρασες με την υπερδιέγερση!! Όντως είναι επικίνδυνος ο άνθρωπος! 

Από αυτό και μόνο πως να μην νιώθεις ότι δεν ξέρει τι του γίνεται?? 

Πήγαινε άλλου σε άλλον γιατρό... 

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, despina. said:

Και ποση ωρα περιμενες;Εγω ηπια νερο απο το σπιτι κ μετα αργησαν εκει να με παρουν.Αν καταλαβα εσυ το πιες ολο στο νοσοκομειο;

Ήπια μερικές γουλιές πριν μπω στο νοσοκομείο και μετα ξεχάστηκα και το θυμήθηκα μολις μπήκα στο δωμάτιο. Πρεπει να ηταν κανα 40-50’ πριν. Αλλα μετά ήταν πολυ ζόρι να κρατηθώ. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ τελευταία φορά που μέτρησα amh είχα 12. Λες με 150 μονάδες να πάθω υπερδιέγερση; Βέβαια τώρα δεν πρόκειται να έχω τόσο γιατί έχω κάνει και drilling ωοθηκών αλλά κάτω απο 7 δεν νομίζω να έχω. Μπορείς να ξεκινήσεις και με λιγότερο απο 150;

Αμη 12?? Ουαου ! Κάτσε όμως με την ίδια μέτρηση μιλάμε ? Γιατί ξέρω οτι υπάρχουν 2 μετρήσεις... Δεν έχω ξαναακουσει για τόσο υψηλή αμη οπότε μήπως λες για άλλη μέτρηση... Θα πας με πολύ μικρή δόση και εννοείται με αβερκαπ ! Μην κάνεις οβιτρελ! 

Θα στα πει και ο γιατρός σου όλα αναλυτικά, για την δόση δεν ξέρω ποια είναι η μικρότερη φαντάζομαι θα ξεκινάς και με 120 και πιο κάτω αν χρειαστεί

πρίν από 11 λεπτά , Σ-1994 είπε:

@Eva92Τα κατάφερες καλή μου είχες θετικό αποτέλεσμα ;

Ναι τα κατάφερα τον Σεπτέμβρη έκανα εμβρυομεταφορα δύο βλαστοκυστεων (5ημερων) μια 3ΑΑ και μια 4ΑΑ εμφυτευτηκαν και οι δύο ακούσαμε καρδούλες όμως μετά είχα μια αποκόλληση στην 7η εβδομάδα και το ένα σταμάτησε να αναπτύσσεται.. τώρα είμαι στην 30η εβδομάδα και περιμένω κοριτσάκι 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...