Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , Maroula36 είπε:

Πάω για χοριακη την Τετάρτη. Πολύ άγχος από σήμερα με έπιασε τόσο έντονα. Εσύ ποτε ειναι να κάνεις χοριακη?

Έχεις συμπτωματα????

Αργώ ακόμα για χοριακη.  Το Σάββατο θα πάω. Πέμπτη που έκανα ετ και Παρασκευή μες το άγχος ήμουν. Άστα δράμα..από συμπτωματα δεν έχω τίποτα. Μα τίποτα όμως. Εύχομαι ένα τεράστιο νούμερο χοριακης. Εσύ από συμπτώματα?

πρίν από 20 λεπτά , Maroula36 είπε:

Ναι παίρνω προγεστερόνη, cyclacur salospir, prezolon, κανω αντιπηκτικες, αλλά η αλήθεια είναι ότι την προγεστερόνη την παίρνω κολπικα και δεν μου έχει κάνει παρενέργειες.  Το στήθος δε μου έχει πρηστεί καθόλου σκέψου. Έχω όμως το βράδυ στον ύπνο μου εφιδρωσεις μιλάμε τη μπλουζα μου μούσκεμα.

Τα ίδια παίρνω και εγώ. Προγεστερόνη μου έχει ουτρο κολπικά, κρέμα κολπική και μια προλουτεξ κάθε πρωί 

πρίν από 40 λεπτά , winspert είπε:

@Makelen κ εγω στην αναμονη περιοδου για εμβρυομεταφορα και αγχος τρελο μην πεσω μεσα στο Πάσχα και δεν προλαβω...αστα

Ελπίζω να προλάβεις κοριτσάκι μου. Ποτέ περιμένεις να αδιαθετησεις;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αργώ ακόμα για χοριακη.  Το Σάββατο θα πάω. Πέμπτη που έκανα ετ και Παρασκευή μες το άγχος ήμουν. Άστα δράμα..από συμπτωματα δεν έχω τίποτα. Μα τίποτα όμως. Εύχομαι ένα τεράστιο νούμερο χοριακης. Εσύ από συμπτώματα?

Είχα την 6η και 7η μερα μετα την εμβρυομεταφορα κηλίδες απο αιμα, πονάει η μέση μου και ελαφριά τραβήγματα. Σήμερα 9 μερες μετα εχω πονοκέφαλο θερμοκρασια 37 και τη μέση τίποτα άλλο.

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Ποτέ περιμένεις;; Ξέρω άτομο πράγμα η αναμονή!! Εγώ έκανα ετ 24/3 και είμαι στην ατέλειωτη αναμονή της χοριακης.

Καλη επιτυχια κοριτσι μου!! Σου ειχα στειλει κ πμ αλλα δεν το ειδες! Ηξερα οτι πηγες για ετ! Ευχομαι να πιασουν κ τα δυοοο!!! Περιμενω απο μερα σε μερα περιοδο.. Το αργοτερο μεχρι Τεταρτη υποτιθεται.. αλλα εχω δει κατι περιεργα στον συγκεκριμενο κυκλο κ φοβαμαι μην εχω καθυστερηση. Ολο αναμονες ρε συ.. πολυ εξαντλητικο! Ποτε λες να κανεις πρωτη χοριακη;? (Μην κανεις καμια βλακεια και αρχισεις τα τεστ νωριτερα! Στο λεωω! Χαχχ)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Maroula36 είπε:

Είχα την 6η και 7η μερα μετα την εμβρυομεταφορα κηλίδες απο αιμα, πονάει η μέση μου και ελαφριά τραβήγματα. Σήμερα 9 μερες μετα εχω πονοκέφαλο θερμοκρασια 37 και τη μέση τίποτα άλλο.

Τα βλέπω μια χαρά τα συμπτώματα σου!!

34 minutes ago, Maroula36 said:

Ναι παίρνω προγεστερόνη, cyclacur salospir, prezolon, κανω αντιπηκτικες, αλλά η αλήθεια είναι ότι την προγεστερόνη την παίρνω κολπικα και δεν μου έχει κάνει παρενέργειες.  Το στήθος δε μου έχει πρηστεί καθόλου σκέψου. Έχω όμως το βράδυ στον ύπνο μου εφιδρωσεις μιλάμε τη μπλουζα μου μούσκεμα.

Ακριβώς ακριβώς έτσι ήμουν και εγώ ναι μεν δεν είχα πρησμένο στήθος και έπαιρνα κολπικά προγεστερονη αλλα πάθαινα όλα αυτά που λες άλλαζα μπλούζα στα μισά της νύχτα μούσκεμα !!

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Καλη επιτυχια κοριτσι μου!! Σου ειχα στειλει κ πμ αλλα δεν το ειδες! Ηξερα οτι πηγες για ετ! Ευχομαι να πιασουν κ τα δυοοο!!! Περιμενω απο μερα σε μερα περιοδο.. Το αργοτερο μεχρι Τεταρτη υποτιθεται.. αλλα εχω δει κατι περιεργα στον συγκεκριμενο κυκλο κ φοβαμαι μην εχω καθυστερηση. Ολο αναμονες ρε συ.. πολυ εξαντλητικο! Ποτε λες να κανεις πρωτη χοριακη;? (Μην κανεις καμια βλακεια και αρχισεις τα τεστ νωριτερα! Στο λεωω! Χαχχ)

Ωχ αγάπη μου δεν το είδα!! Πρώτη χοριακη έχω το Σάββατο 2/4. Δεν κάνω τεστ με την καμία!! Θα κάνω υπομονή. Έβαλα βλαστοκυστες και τι Σάββατο είναι η 9η μέρα. Και να θελα να κάνω τεστ νωρίτερα δεν δείχνει. 

Υπομονή και θα αδιαθετησεις!!! Εμένα ένα μήνα πριν την ετ φαντάσου έκοψα τα σικλακουρ 31/1 και αδιαθετησα ξέρεις πότε; 4 Μαρτίου χαχαχα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 57 λεπτά , winspert είπε:

@Makelen κ εγω στην αναμονη περιοδου για εμβρυομεταφορα και αγχος τρελο μην πεσω μεσα στο Πάσχα και δεν προλαβω...αστα

Γιατι;? αν πεσουμε πανω στο Πασχα για ετ, θα μας το ακυρωσουν λες;?;αυτο εννοεις;?

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ωχ αγάπη μου δεν το είδα!! Πρώτη χοριακη έχω το Σάββατο 2/4. Δεν κάνω τεστ με την καμία!! Θα κάνω υπομονή. Έβαλα βλαστοκυστες και τι Σάββατο είναι η 9η μέρα. Και να θελα να κάνω τεστ νωρίτερα δεν δείχνει. 

Υπομονή και θα αδιαθετησεις!!! Εμένα ένα μήνα πριν την ετ φαντάσου έκοψα τα σικλακουρ 31/1 και αδιαθετησα ξέρεις πότε; 4 Μαρτίου χαχαχα

Πλακα κάνειιις!! Τοσο καιρο για να αδιαθετησειις;? πωπω εγκεφαλικα! Τωρα οσο για την μερα.. εννοειται κι εγω 9η εχω στο μυαλο μου να κανω, αφου μιλαμε για βλαστοκυστες. Ο γιατρος να υποθεσω οτι σου ειπε αργοτερα;? 

πρίν από 8 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Ακριβώς ακριβώς έτσι ήμουν και εγώ ναι μεν δεν είχα πρησμένο στήθος και έπαιρνα κολπικά προγεστερονη αλλα πάθαινα όλα αυτά που λες άλλαζα μπλούζα στα μισά της νύχτα μούσκεμα !!

Αφού είναι λες και μου έχεις πετάξει ένα ποτήρι νερό. Άντε να δούμε τη Τετάρτη θα ξέρω πολύ αγωνία Έχω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Maroula36 είπε:

Θα σου ευχηθώ τα καλυτερα μέσα από τη καρδιά μου. Πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλεψη όλες οι γυναίκες δεν είμαστε ίδιες οπότε πιστεύω ότι ο γιατρός σου ξέρει. Σε ποιο κεντρο πηγαίνεις?

Εμπιστοσύνη στο γιατρό εχω εννοείται...Αλλα αν μου κανει κανα κολπο η περίοδος,τι να σου κανει κ αυτός;;;χαχαχα

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Τα ίδια παίρνω και εγώ. Προγεστερόνη μου έχει ουτρο κολπικά, κρέμα κολπική και μια προλουτεξ κάθε πρωί 

Ελπίζω να προλάβεις κοριτσάκι μου. Ποτέ περιμένεις να αδιαθετησεις;;

Μέχρι 4 Απριλίου ελπιζω να εχει ερθει...Οριακα θα παμε νομιζω

1 hour ago, Makelen είπε:

Γιατι;? αν πεσουμε πανω στο Πασχα για ετ, θα μας το ακυρωσουν λες;?;αυτο εννοεις;?

Καποιες μερες ειναι κλειστα το κέντρο...Ανθρωποι ειναι και αυτοι .. Φαντάζομαι πως αν αργησω να αδιαθετησω ισως με πανε στον επόμενο κυκλο και δεν θελω καθολου...Βολευει πολυ και απο θεμα δουλειας να κανω εμβρυομεταφορα μεσα στις διακοπές του Πάσχα...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, Makelen είπε:

Πλακα κάνειιις!! Τοσο καιρο για να αδιαθετησειις;? πωπω εγκεφαλικα! Τωρα οσο για την μερα.. εννοειται κι εγω 9η εχω στο μυαλο μου να κανω, αφου μιλαμε για βλαστοκυστες. Ο γιατρος να υποθεσω οτι σου ειπε αργοτερα;? 

Όχι 9η μου είπε!!

Κοριτσια ποσο νερο πινετε για την ετ κ ποση ωρα πριν;Εχω τραυματικη εμπειρια απο την προηγουμενη φορα που κοντεψα να κατουρηθω κ μετα την ετ δεν ησυχασα στιγμη!

• Χαχα 1

@Bookthiefy χαίρομαι που είναι καλύτερα ο Fico σου! ❤️ Μα Fico όμως??? Fico φώναζα τον Φερμούλη μου χαϊδευτικά στην αρχή, άκου σύμπτωση!! Τρελάθηκα που το είδα, δεν είναι δα και συνηθισμένο όνομα!

@kateriiina25 κι εδώ σύμπτωση έχουμε, Τρούφα λένε και τη σκυλίτσα της αδερφής του άντρα μου!!! Να τα χαίρεσαι τα μικρούλια σου! 

@KoraliaP λυπάμαι πολύ για την απώλεια σας... Το είχα βιώσει όταν χάσαμε τον σκύλο του θείου μου, που ήμασταν πολύ δεμένοι μαζί του, ήταν σα να είναι και δικός μας και ξέρω πώς είναι, πραγματικά πονάει οριακά περισσότερο κι από όταν χάνεις άνθρωπο. Είναι τόσο αθώες ψυχούλες που μόνο όμορφα έχεις να θυμάσαι μετά. Κουράγιο καλή μου...

@Makelen 5??? Ουάου!!! Να σας ζήσουν!!! Μα τι μεγάλη χαρούμενη φαμίλια είστε εσείς! Το παιδάκι σας θα μεγαλώσει με πολύ χαρά και θαλπωρή, είναι σίγουρο! Συμφωνώ απόλυτα με όλα αυτά που λες! Είναι μέλη της οικογένειας τα ζωάκια μας, δεν καταλαβαίνω πώς ορισμένοι τα διώχνουν όταν έρθει το παιδί, απορώ, πέτρα έχουν για καρδιά αυτοί οι άνθρωποι? 

@N.Angel να σου ζήσουν κι εσένα τα γλυκούλια σου!!! 

@marina39 να χαίρεσαι κι εσύ τον σκυλάκο σου, να κάνετε πολλά χάδια και φιλιά και ειδικά τώρα που είσαι στη φάση της αναμονής θα είναι η καλύτερη παρέα! Εύχομαι να ριζώσουν γερά μέσα σου τα εμβρυάκια σου, φαίνονται πολύ καλές οι βλαστοκύστες που έβαλες και σου εύχομαι μία τεράαααααστια χοριακή!! 

@winspert να χαίρεσαι κι εσύ τις γατούλες σου! Τις δικές μου τις έχουμε αυστηρά και μόνο μέσα στο σπίτι, αλλά είναι πιο εύκολο επειδή ζούμε σε διαμέρισμα. Βασικά για ένα διάστημα ζήσαμε σε μονοκατοικία και φροντίζαμε γάτες τις γειτονιάς που είχαν βρει καταφύγιο στην αυλή μας (τις άφησα παρακαταθήκη στον επόμενο ενοικιαστή με την προϋπόθεση να τις φροντίζει!) και λίγο πριν μετακομίσουμε στο σπίτι που ζούμε τώρα υιοθετήσαμε την Ταρτούλα μας, η οποία ευτυχώς δεν είχε καμία πρόθεση να βγει έξω, είχε ζήσει 9 μήνες στους δρόμους και την κέρδισε η σπιτίσια ζωή! 

Πολύ μου άρεσε αυτή η σκύλο-γάτο-σύμπνοια που έχουμε σ' αυτή την ομάδα!!! ❤️

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ξερω.. θα μου πειτε.. ο καθενας με τον πονο του..! .. αλλα.. ΒΑΡΕΘΗΚΑ να περιμενω να αδιαθετησω!!! Θελω να κανω την εμβρυομεταφορα ΤΩΡΑΑΑ!!!

Κουράγιο βρε κορίτσι!!! Όλα στην ώρα τους γίνονται, που λέει και το ρητό! Σε καταλαβαίνω βέβαια, τι να λέμε τώρα... 

3 ώρες πρίν, Maroula36 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ονομάζομαι Μαρία είμαι 36 και πριν 9 μερες εκανα την εμβρυομεταφορα. Τη Τετάρτη θα κανω χωρική. Ενώ ήμουν χαλαρή εχω αρχίσει να αγχώνομαι πολύ και κυρίως για το γεγονός ότι δεν εχω καθόλου συμπτωματα. Το μόνο που είχα ήταν την 6η και 7η μερα μετα την εμβρυομεταφορα κηλίδες με αιμα και τραβήγματα.  Σήμερα πέρα από τη μέση μου δεν εχω κάτι άλλο ούτε στήθος ούτε έντονα πρηξιματα. Αχ με έχει φάει η αγωνία παρόλο που ο γιατρός ήταν πολύ θετικός γενικά για όλη την κλινική εικόνα μου αλλά και για τις εξετασεις . 

Καλώς όρισες Μαρία! Τα συμπτώματα που αναφέρεις μου ακούγονται πολύ ελπιδοφόρα! Δε νομίζω ότι θα μπορούσες να είχες κι άλλα συμπτώματα εξάλλου, είναι πολύ αρχή! Ούτε στα πρηξήματα είναι να δίνεις σημασία γιατί ακόμα κι αν υπάρχουν είναι πολλές φορές παραπλανητικά λόγω των φαρμάκων. Καταλαβαίνω απόλυτα βέβαια την αγωνία σου, το έχω περάσει 4 φορές και ξέρω πόσο δύσκολη είναι αυτή η αναμονή. Προσωπικά μου φαίνεται το πιο δύσκολο στάδιο της διαδικασίας. Σου εύχομαι να έχεις μια τεράστια χοριακή την Τετάρτη και πολλούς διπλασιασμούς μετά! Περιμένουμε τα νέα σου! 

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...