Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

5 minutes ago, Natassou85 said:

Καλησπερα ..εγω ημουν ..προγεστερονη πηρα 5 μερες επειδη εβαλα βλαστοκυστες

Ωραια να ορίστε μόνο εγώ πήρα 7 … άσχετου αποτελέσματος με στεναχωρεί που γίνονται τέτοια λάθη με θυμώνει παρα πολύ επενδύουμε ψυχολογία υγεία και χρήμα για να χάνουμε τις μέρες έτσι …για πλάκα ; Δηλαδή γίνονται στο περίπου αυτά τα πράγματα ; 
εσυ καλή μου πέτυχες καθόλου εμφύτευση ; Ξέρω πως δεν προχώρησε αλλά ανέβηκε καθόλου η χοριακη σου ; 

8 minutes ago, Ευαγγελιαα said:

Καλησπέρα, διαβάζω λίγο την ιστορία σου κ αυτο που αντιλαμβάνομαι είναι ότι είσαι σε πλήρη σύγχυση..λυπάμαι για ότι σου συνέβη,πάρε τον χρόνο σου ηρεμησε κ ψάξε το αλλιώς με κάποιον γιατρό που θα εμπιστευθείς...

Δυστυχώς όταν μπαίνουμε στον χορό των εξωσωματικων ..χορεύουμε!!Απλά προσπαθούμε όσο το δυνατόν τα βήματα μας με τον παρτενέρ σ αυτό το χορό (στην προκειμένη φάση ο γιατρός) να ταιριάζουν!

καλή δύναμη, υπομονή κ επιμονή!!

Ναι έχω συγχυστεί γιατί ο γιατρός μου που μόνο με εμένα δεν ασχολήθηκε απλά συντονίζει μια επιχείριση βλέπω πως πάλι έπαιξε με την τύχη μου και όσο για την υπερδιέγερση στο βαθμό που έπαθα με 7,4 ΑΜΗ και 300 μονάδες μενοπουρ η γυναικολόγος στο διαβαλκανικό που κατέληξα στα επείγοντα μου είπε πως ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος , μακάρι να υπάρχει εξήγηση και να βγω λάθος για την προγεστερονη πολύ φοβάμαι πως απλά δεν τους ένοιαξε και προτιμούν να ξανά πάω να ακουμπήσω άλλο 1,5 χιλιάρικο μακάρι να βγω λάθος το εύχομαι για να νιώσω καλύτερα εγώ όχι τίποτα άλλο , η γνώμη μου για τον γιατρό δεν αλλάζει και να πετύχαινε αυτός συμμετοχή δεν είχε έναν υπέρηχο μου έκανε ένας άλλος γυναικολόγος και από εκεί και πέρα ότι μου έλεγε η coordinator έκανα 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Ονομάζομαι Μαρία είμαι 36 και πριν 9 μερες εκανα την εμβρυομεταφορα. Τη Τετάρτη θα κανω χωρική. Ενώ ήμουν χαλαρή εχω αρχίσει να αγχώνομαι πολύ και κυρίως για το γεγονός ότι δεν εχω καθόλου συμπτωματα. Το μόνο που είχα ήταν την 6η και 7η μερα μετα την εμβρυομεταφορα κηλίδες με αιμα και τραβήγματα.  Σήμερα πέρα από τη μέση μου δεν εχω κάτι άλλο ούτε στήθος ούτε έντονα πρηξιματα. Αχ με έχει φάει η αγωνία παρόλο που ο γιατρός ήταν πολύ θετικός γενικά για όλη την κλινική εικόνα μου αλλά και για τις εξετασεις . 

• Μου αρέσει 2

5 minutes ago, Maroula36 said:

Καλησπέρα κορίτσια. Ονομάζομαι Μαρία είμαι 36 και πριν 9 μερες εκανα την εμβρυομεταφορα. Τη Τετάρτη θα κανω χωρική. Ενώ ήμουν χαλαρή εχω αρχίσει να αγχώνομαι πολύ και κυρίως για το γεγονός ότι δεν εχω καθόλου συμπτωματα. Το μόνο που είχα ήταν την 6η και 7η μερα μετα την εμβρυομεταφορα κηλίδες με αιμα και τραβήγματα.  Σήμερα πέρα από τη μέση μου δεν εχω κάτι άλλο ούτε στήθος ούτε έντονα πρηξιματα. Αχ με έχει φάει η αγωνία παρόλο που ο γιατρός ήταν πολύ θετικός γενικά για όλη την κλινική εικόνα μου αλλά και για τις εξετασεις . 

Καλησπέρα και καλή επιτυχία ! Πόσες έβαλες πόσον ημερών ; Είναι η πρώτη σου ; Αυτό με τα συμπτώματα νομίζω δεν πρέπει να σε ανησυχεί γιατί οι περισσότερες κοπέλες δεν έχουν κάτι τις πρώτες εβδομάδες τουλάχιστον της εγκυμοσύνης ! 

πρίν από 13 λεπτά , Maroula36 είπε:

Εύχομαι μια τεράστια χοριακη κοπελα μου... Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι πως οι κηλιδες αυτες ηταν αιμα εμφυτευσης...το καταλαβαίνεις,ετσι...χαχα... Αυτο ηταν το καλύτερο συμπτωμα που θα μπορουσες να εχεις...δεν χρειάζεσαι κατι αλλο... Τι εμβρυα εβαλες; Μαλλον 3ης μερας για να πηγαινεις τοσο αργα για χοριακη... Γιατί δεν κανεις ενα τεστακι αυριο να δεις τι γίνεται;  Ολα θα πάνε τέλεια... Καλως ηρθες στην ομαδα και με το καλο να "φύγεις" γρήγορα!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία ! Πόσες έβαλες πόσον ημερών ; Είναι η πρώτη σου ; Αυτό με τα συμπτώματα νομίζω δεν πρέπει να σε ανησυχεί γιατί οι περισσότερες κοπέλες δεν έχουν κάτι τις πρώτες εβδομάδες τουλάχιστον της εγκυμοσύνης ! 

Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ. Βάλαμε 2 έμβρυα 4 ημερών άριστης ποιότητας. Ναι είναι η πρώτη μου εξωσωματικη. Πέρασα πέρσι το χειρότερο Πάσχα της ζωής μου με τον άντρα μου στον νοσοκομείο που παραλίγο να πεθάνει από κορονοιο, φέτος θα ήθελα και παρακαλάω να ειναι το καλύτερο με μια θετική χωρική. Προσπαθούμε 2 χρόνια με ένα σωρό εξετασεις αν και δεν υπάρχει τεράστιο πρόβλημα  πέρα από τις σάλπιγγες που είναι φραγμενες και μας δυσκολεύουν. Μπήκα σε μακρυ προτωκολλο έκανα ωοληψια μου πήραν 15 ωάρια νομιμοποιήθηκαν τα 11 προχώρησαν τα 8 βάλαμε 2 και έχουμε κρατήσει σε βλαστοκύτταρα 3.

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Εύχομαι μια τεράστια χοριακη κοπελα μου... Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι πως οι κηλιδες αυτες ηταν αιμα εμφυτευσης...το καταλαβαίνεις,ετσι...χαχα... Αυτο ηταν το καλύτερο συμπτωμα που θα μπορουσες να εχεις...δεν χρειάζεσαι κατι αλλο... Τι εμβρυα εβαλες; Μαλλον 3ης μερας για να πηγαινεις τοσο αργα για χοριακη... Γιατί δεν κανεις ενα τεστακι αυριο να δεις τι γίνεται;  Ολα θα πάνε τέλεια... Καλως ηρθες στην ομαδα και με το καλο να "φύγεις" γρήγορα!!!:wub:

Από το στόμα σου και στης Παναγίτσας το αυτή κορίτσι μου. 4ης μερας ήταν. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να κανω εχω τόσο άγχος.  Αφού μιλάω στην κοιλια μου τους λέω ότι η μαμα τα αγαπάει και να μείνουν εκεί. 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Maroula36 είπε:

Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ. Βάλαμε 2 έμβρυα 4 ημερών άριστης ποιότητας. Ναι είναι η πρώτη μου εξωσωματικη. Πέρασα πέρσι το χειρότερο Πάσχα της ζωής μου με τον άντρα μου στον νοσοκομείο που παραλίγο να πεθάνει από κορονοιο, φέτος θα ήθελα και παρακαλάω να ειναι το καλύτερο με μια θετική χωρική. Προσπαθούμε 2 χρόνια με ένα σωρό εξετασεις αν και δεν υπάρχει τεράστιο πρόβλημα  πέρα από τις σάλπιγγες που είναι φραγμενες και μας δυσκολεύουν. Μπήκα σε μακρυ προτωκολλο έκανα ωοληψια μου πήραν 15 ωάρια νομιμοποιήθηκαν τα 11 προχώρησαν τα 8 βάλαμε 2 και έχουμε κρατήσει σε βλαστοκύτταρα 3.

Από το στόμα σου και στης Παναγίτσας το αυτή κορίτσι μου. 4ης μερας ήταν. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να κανω εχω τόσο άγχος.  Αφού μιλάω στην κοιλια μου τους λέω ότι η μαμα τα αγαπάει και να μείνουν εκεί. 

Συνεχισε να τους μιλας για τους επόμενους κοντα 9 μηνες...Εχετε να πειτε πολλα!!!:lol:

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

6 minutes ago, Maroula36 said:

Πω πω αυτός ο κορονοϊος τι κακό μας έχει κάνει ! Ευτυχώς το ξεπεράσετε και είστε καλά μακάρι πραγματικά να γυρίσει η τύχη και φέτος να είναι το αντίθετο το καλύτερο Πάσχα της ζωής σας, που θα είναι ! Μήπως είναι 5ης μέρα οι βλαστοκυστες σας ; Και λέει πχ 4ΑΑ που υποδηλώνει την ποιότητα ; Δεν γνώριζα ότι μεταφέρουν και 4ης ημέρας ! Όλα να σας πάνε κατευχην και να μπαίνεις να μας γράφεις να παίρνουμε κουράγιο με τις επιτυχίες 

2 hours ago, kateriiina25 said:

Από χτες προσπαθώ ρε κορίτσι να στείλω αλλά στον παλιό μου λογαριασμό δεν στέλνει ούτε πμ ούτε δημόσια μηνύματα χωρίς έγκριση και σε καινούργιο λογαριασμό που έκανα δεν στέλνει το mail επιβεβαίωσης. 

H menopur 600 είναι ίδια με την 1200 απλώς μικρότερη ποσότητα. Το τσέκαρα τώρα στον Γαληνό. 

4 hours ago, despina. said:

Κατερινα μου δε μπορω να στειλω μηνυμα στο mammyland.Αν καποια κοπελα μπορει ας στειλει εκ μερους μου

Edit:βρηκα menopur 600 ειναι το ιδιο με την 1200 απλα πιο λιγες μοναδες;Αν ξερει καποια ας μου πει γιατι Κυριακη δε μπορω να επικοινωνησω με το γιατρο

Αγαπη μου εστειλα κι εγω αλλα μαλλον η κοπελα ειναι Θεσ/νικη..δεν το ξερω αυτο που ρωτας...

25 minutes ago, Maroula36 said:

Μου φαινονται πολυ ωραια αυτα τα συμπτωματα σου ευχομαι ολα να πανε τελεια και σε 9 μηνες να εχεις το πλασματακι σου αγκαλια

xu6xp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Πω πω αυτός ο κορονοϊος τι κακό μας έχει κάνει ! Ευτυχώς το ξεπεράσετε και είστε καλά μακάρι πραγματικά να γυρίσει η τύχη και φέτος να είναι το αντίθετο το καλύτερο Πάσχα της ζωής σας, που θα είναι ! Μήπως είναι 5ης μέρα οι βλαστοκυστες σας ; Και λέει πχ 4ΑΑ που υποδηλώνει την ποιότητα ; Δεν γνώριζα ότι μεταφέρουν και 4ης ημέρας ! Όλα να σας πάνε κατευχην και να μπαίνεις να μας γράφεις να παίρνουμε κουράγιο με τις επιτυχίες 

Όχι 4ης μερας μου είπαν 5ης έχουμε στην καταψυξη. Ναι θα μπαίνω να μιλάμε το παρακολουθώ δύο χρόνια όσο προσπαθούμε και δίνεται κουράγιο σε πολλές κοπέλες η μια στην άλλη ειναι πολύ σημαντικό αυτό. Θα σας ενημερώσω και την Τετάρτη για το αποτέλεσμα....

πρίν από 11 λεπτά , mominthemaking είπε:

Αγαπη μου εστειλα κι εγω αλλα μαλλον η κοπελα ειναι Θεσ/νικη..δεν το ξερω αυτο που ρωτας...

Μου φαινονται πολυ ωραια αυτα τα συμπτωματα σου ευχομαι ολα να πανε τελεια και σε 9 μηνες να εχεις το πλασματακι σου αγκαλια

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι ότι θέλει η Παναγίτσα . Εεεε εάν είμαι θα τρελαθώ το θέλουμε τόσο πολύ. 

Είναι κάποια κοπέλα να περιμένει μετα απο εμβρυομεταφορα .

???

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ξερω.. θα μου πειτε.. ο καθενας με τον πονο του..! .. αλλα.. ΒΑΡΕΘΗΚΑ να περιμενω να αδιαθετησω!!! Θελω να κανω την εμβρυομεταφορα ΤΩΡΑΑΑ!!!

Ποτέ περιμένεις;; Ξέρω άτομο πράγμα η αναμονή!! Εγώ έκανα ετ 24/3 και είμαι στην ατέλειωτη αναμονή της χοριακης.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ποτέ περιμένεις;; Ξέρω άτομο πράγμα η αναμονή!! Εγώ έκανα ετ 24/3 και είμαι στην ατέλειωτη αναμονή της χοριακης.

Πάω για χοριακη την Τετάρτη. Πολύ άγχος από σήμερα με έπιασε τόσο έντονα. Εσύ ποτε ειναι να κάνεις χοριακη?

πρίν από 9 λεπτά , Maroula36 είπε:

Πάω για χοριακη την Τετάρτη. Πολύ άγχος από σήμερα με έπιασε τόσο έντονα. Εσύ ποτε ειναι να κάνεις χοριακη?

Έχεις συμπτωματα????

πρίν από 15 λεπτά , winspert είπε:

@Makelen κ εγω στην αναμονη περιοδου για εμβρυομεταφορα και αγχος τρελο μην πεσω μεσα στο Πάσχα και δεν προλαβω...αστα

Θα σου ευχηθώ τα καλυτερα μέσα από τη καρδιά μου. Πιστεύω ότι θα υπάρχει πρόβλεψη όλες οι γυναίκες δεν είμαστε ίδιες οπότε πιστεύω ότι ο γιατρός σου ξέρει. Σε ποιο κεντρο πηγαίνεις?

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Maroula36 said:

Μην αγχώνεσαι με τα συμπτώματα. Εγώ είμαι 9w1d και ακόμα δεν έχω συμπτώματα! Ακόμα και να είχες στο στήθος , δεν έχουν διαφορά από τα συμπτώματα των φαρμάκων που ήδη παίρνεις (φαντάζομαι παίρνεις προγεστερόνη λόγω IVF ). 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , zouko είπε:

Μην αγχώνεσαι με τα συμπτώματα. Εγώ είμαι 9w1d και ακόμα δεν έχω συμπτώματα! Ακόμα και να είχες στο στήθος , δεν έχουν διαφορά από τα συμπτώματα των φαρμάκων που ήδη παίρνεις (φαντάζομαι παίρνεις προγεστερόνη λόγω IVF ). 

Ναι παίρνω προγεστερόνη, cyclacur salospir, prezolon, κανω αντιπηκτικες, αλλά η αλήθεια είναι ότι την προγεστερόνη την παίρνω κολπικα και δεν μου έχει κάνει παρενέργειες.  Το στήθος δε μου έχει πρηστεί καθόλου σκέψου. Έχω όμως το βράδυ στον ύπνο μου εφιδρωσεις μιλάμε τη μπλουζα μου μούσκεμα.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...