Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

@Bookthiefy πολύ χάρηκα με το σκυλάκι σου!!! μακάρι να βγει γρήγορα και να έρθει κοντά σας. :wub: Να πηγαίνετε να το βλέπετε γιατί το καταλαβαίνει ότι είστε εκεί. είχαμε κι εμείς ένα γκολντενάκι με επιληψίες

Είναι μέλη της οικογένειας τα ζωάκια. Δεν μπορώ χωρίς εκείνον, λείπει και νιώθω ένα τεράστιο κενό. Ειχατε; αχ ουτε να το φανταστώ δεν θελω πως νιωσατε. Τώρα έχετε άλλο ζωακι;

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 45 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Είναι μέλη της οικογένειας τα ζωάκια. Δεν μπορώ χωρίς εκείνον, λείπει και νιώθω ένα τεράστιο κενό. Ειχατε; αχ ουτε να το φανταστώ δεν θελω πως νιωσατε. Τώρα έχετε άλλο ζωακι;

Έτσι ακριβώς είναι! Σε καταλαβαίνω γιατί εμείς έχουμε δύο γατάκια! Πρόσφατα πήραμε τον Φέρμα για να κάνει παρέα στην Ταρτούλα μας, γιατί ο κτηνίατρος μας είπε ότι όλα τα ζωάκια όταν έρχεται ένα μωρό στο σπίτι νιώθουν παραμελημένα και είναι καλύτερα να είναι δύο, ότι το βιώνουν πιο ομαλά. Και δε θέλαμε να τη διαταράξουμε, αν με το καλό τα καταφέρουμε. Είναι σαν παιδιά μας κι αυτά τα τερατάκια και δε θέλουμε να αισθανθούνε παραμελημένα για κανένα λόγο!! ❤️❤️

Πώς είναι ο σκυλάκος σας σήμερα? Εύχομαι να είναι καλά και να γυρίσει σύντομα σπίτι! 

• Μου αρέσει 7

56 minutes ago, Bookthiefy said:

8 minutes ago, happiness79 said:

Έτσι ακριβώς είναι! Σε καταλαβαίνω γιατί εμείς έχουμε δύο γατάκια! Πρόσφατα πήραμε τον Φέρμα για να κάνει παρέα στην Ταρτούλα μας, γιατί ο κτηνίατρος μας είπε ότι όλα τα ζωάκια όταν έρχεται ένα μωρό στο σπίτι νιώθουν παραμελημένα και είναι καλύτερα να είναι δύο, ότι το βιώνουν πιο ομαλά. Και δε θέλαμε να τη διαταράξουμε, αν με το καλό τα καταφέρουμε. Είναι σαν παιδιά μας κι αυτά τα τερατάκια και δε θέλουμε να αισθανθούνε παραμελημένα για κανένα λόγο!! ❤️❤️

Πώς είναι ο σκυλάκος σας σήμερα? Εύχομαι να είναι καλά και να γυρίσει σύντομα σπίτι! 

Κι εμείς έχουμε και σκύλο και γάτα. Ο Πάμπλο και η Τρούφα :wub:. Είχαμε 2 σκυλάκια βασικά αλλά τον έναν τον χάσαμε πριν 2 χρόνια περίπου (ο κούκλος που είναι στη φωτό προφίλ μου). Ξέρω πολύ καλά πως είναι αυτή η αγωνία που πέρασες @Bookthiefy και εύχομαι να μην την ξανα περάσεις σύντομα. Χωρίς τα ζωάκια μου δεν θα την είχα παλέψει πιστεύω. @happiness79 να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!    

• Μου αρέσει 5

eardp2.png

4 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Εμένα τον λένε Fico (όχι από το γνωστό φυτό χαχαχα). Ναι το έχω ακούσει αυτό που λες, πρέπει να τα υπολογίζουμε όλα γιατι είναι ψυχουλες μωρέ, καταλαβαίνουν τα πάντα. Πάει αρκετά καλά το μωράκι μου είναι δυνατός! Σε ευχαριστώ πολύ να τα χαίρεστε τα γλυκουλια σας! 

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κι εμείς έχουμε και σκύλο και γάτα. Ο Πάμπλο και η Τρούφα :wub:. Είχαμε 2 σκυλάκια βασικά αλλά τον έναν τον χάσαμε πριν 2 χρόνια περίπου (ο κούκλος που είναι στη φωτό προφίλ μου). Ξέρω πολύ καλά πως είναι αυτή η αγωνία που πέρασες @Bookthiefy και εύχομαι να μην την ξανα περάσεις σύντομα. Χωρίς τα ζωάκια μου δεν θα την είχα παλέψει πιστεύω. @happiness79 να τα χαίρεσαι τα γατάκια σου!    

Είναι δωρεάν session ψυχοθεραπείας το να έχεις ένα ζωάκι σπίτι, τι να λέμε τώρα. Νομίζω μετά από αυτό θα πάθω υστερία με το σπίτι, θα αφήσω μόνο τους καναπέδες και την τηλεόραση χαχαχαχα.

Λυπάμαι για το σκυλάκι που χάσατε, έχετε όμως τα άλλα δύο όμως να σαν δίνουν τριπλή αγάπη γιατί είμαι σίγουρη ότι αυτό που έφυγε τους άφησε πίσω αποστολή! Να τα χαίρεστε!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

8 hours ago, despina. said:

Γεια σας κοριτσια!Μηπως εχει καμια απο εσας ανοιγμενη menopur1200 που να μη χρειάζεται για μία δύο δόσεις που θα χρειαστώ για Δευτέρα και Τρίτη?

Δεσποινάκι είδα στο mammy land μία κοπέλα άνοιξε θέμα και χάριζε 500 μονάδες menopur. Δες μήπως και το προλάβεις. 

53 minutes ago, ´Ισιδα said:

Γεια σας κορίτσια ! Είμαι καινούργια στο φόρουμ . Αύριο περιμένω να αδιαθετήσω και μετά ξεκινάω τη διέγερση με βραχύ πρωτόκολλο . Πρώτη εξωσωματική 

Καλησπέρα κοπέλα μου, καλωσήρθες στην παρέα μας! Καλή αρχή εύχομαι και καλή επιτυχία! Τι σας οδήγησε στην εξωσωματική?

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Γεια σας κορίτσια ! Είμαι καινούργια στο φόρουμ . Αύριο περιμένω να αδιαθετήσω και μετά ξεκινάω τη διέγερση με βραχύ πρωτόκολλο . Πρώτη εξωσωματική 

Καλημέρα Ίσιδα και καλή αρχή! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη ❤️

11 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

@Bookthiefy Μόλις πριν 3 μέρες «έφυγε».. 2 χρόνια το παλέψαμε με τις κρίσεις του (γιατρούς, φάρμακα κτλ) και εγώ και ο άντρας μου φουλ και όντως όσο προετοιμασμένοι κι αν είμασταν ότι θα έρθει το τέλος, προς το παρόν είμαστε απαρηγόρητοι. Μέλος της οικογένειας όπως ακριβώς το λες.. 

δεν σκεφτόμαστε καν για άλλο ζωάκι τώρα, ούτε στο μέλλον πιστεύω..

Για να μην βαραίνω την κουβέντα, αν και όλα μέσα στη ζωή μας είναι, εύχομαι υγεία στο δικό σου και να χαρείτε τη ζωή μαζί του όσο πάει! ένα φιλί απο μένα να του δώσεις :wub:

@happiness79 @kateriiina25 και στις υπόλοιπες ζωομανούλες την καλημέρα μου και τα φιλιά μου!! :wub:

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 6

Καλημερα σας! Κι αφου λεμε για ζωακια.. να σας πω κι εγω οτι εχω 5. Μεσα στο σπιτι εννοειται. 1 κοριτσακι και 4 αγορια. Μικρα και μεγαλα σε μεγεθος. Μεσα μου νιωθω οτι αν κανω παιδι.. θα ειναι το 6ο, κι οχι το πρωτο. Βιωνουμε πολλες αντιδρασεις απο συγγενεις.. τυπου.. 'θα σου κανουν ζημια αν μεινεις εγκυος', 'προσεχε τα μικροβια κ τις τριχες', 'θα σου φανε το μωρο', 'διωξτα ή εστω κλεισ τα εξω' και διαφορα αλλα που με κανουν να αποτραβιεμαι απο ολους. Εχω εξηγησει 2 πραγματα: 1ον: ήταν καλα τα σκυλια μου οταν μου καλυπταν το αισθημα της μητροτητας τοσα χρονια.. και τωρα αν κανω παιδι.. θα τα διωξω;?αυτο θα με κανει μια γλυκια μανουλα για τα παιδακια μου;?' και 2ον: αν τα βγαλω εξω.. δεν τους δινω σημασια.. τα μαλωνω.. κτλ τότε ναι.. τότε μπορουν να γινουν επικινδυνα για το μωρο.. και με το δικιο τους! Όλα αυτα που διαβαζουμε για επιθεσεις σκυλων σε παιδια.. σκυλων που εχουμε σπιτι μας.. πως προηλθαν;? απο την γλυκια μανουλα που ειχε αγκαλιτσα το σκυλακι της, αφου δεν ειχε παιδι.. κι οταν γεννησε: 'φυγε απο εδω.. βγες εξω.. κλειδωσε τον στο μπαλκονι' κτλ. Αυτα απο εμενα..

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , KoraliaP είπε:

@Bookthiefy Μόλις πριν 3 μέρες «έφυγε».. 2 χρόνια το παλέψαμε με τις κρίσεις του (γιατρούς, φάρμακα κτλ) και εγώ και ο άντρας μου φουλ και όντως όσο προετοιμασμένοι κι αν είμασταν ότι θα έρθει το τέλος, προς το παρόν είμαστε απαρηγόρητοι. Μέλος της οικογένειας όπως ακριβώς το λες.. 

δεν σκεφτόμαστε καν για άλλο ζωάκι τώρα, ούτε στο μέλλον πιστεύω..

Για να μην βαραίνω την κουβέντα, αν και όλα μέσα στη ζωή μας είναι, εύχομαι υγεία στο δικό σου και να χαρείτε τη ζωή μαζί του όσο πάει! ένα φιλί απο μένα να του δώσεις :wub:

@happiness79 @kateriiina25 και στις υπόλοιπες ζωομανούλες την καλημέρα μου και τα φιλιά μου!! :wub:

Η ψυχούλα μου.. λυπάμαι πολύ,νόμιζα ότι δεν ήταν πρόσφατο γ αυτο ρώτησα αν είχατε άλλο σκυλάκι. Τουλάχιστον ηρέμησε τωρα, αυτό να σκέφτεσαι. Πέρασε πολλά. 

Ευχαριστώ πολύ, εννοείται πως θα του δώσω! 

11 minutes ago, Makelen said:

Καλημερα σας! Κι αφου λεμε για ζωακια.. να σας πω κι εγω οτι εχω 5. Μεσα στο σπιτι εννοειται. 1 κοριτσακι και 4 αγορια. Μεσα μου νιωθω οτι αν κανω παιδι.. θα ειναι το 6ο, κι οχι το πρωτο. Βιωνουμε πολλες αντιδρασεις απο συγγενεις.. τυπου.. 'θα σου κανουν ζημια αν μεινεις εγκυος', 'προσεχε τα μικροβια κ τις τριχες', 'θα σου φανε το μωρο', 'διωξτα ή εστω κλεισ τα εξω' και διαφορα αλλα που με κανουν να αποτραβιεμαι απο ολους. Εχω εξηγησει 2 πραγματα: 1ον: ήταν καλα τα σκυλια μου οταν μου καλυπταν το αισθημα της μητροτητας τοσα χρονια.. και τωρα αν κανω παιδι.. θα τα διωξω;?αυτο θα με κανει μια γλυκια μανουλα για τα παιδακια μου;?' και 2ον: αν τα βγαλω εξω.. δεν τους δινω σημασια.. τα μαλωνω.. κτλ τότε ναι.. τότε μπορουν να γινουν επικινδυνα για το μωρο.. και με το δικιο τους! Όλα αυτα που διαβαζουμε για επιθεσεις σκυλων σε παιδια.. σκυλων που εχουμε σπιτι μας.. πως προηλθαν;? απο την γλυκια μανουλα που ειχε αγκαλιτσα το σκυλακι της, αφου δεν ειχε παιδι.. κι οταν γεννησε: 'φυγε απο εδω.. βγες εξω.. κλειδωσε τον στο μπαλκονι' κτλ. Αυτα απο εμενα..

Καλημερα! Εμεις εχουμε 3 (2σκυλια κ εναν γατο) μεσα στο σπιτι κ πραγματικα ανηκουν στην οικογενεια μας! Τα λατρευουμε! Οσοι δεν ειχαν η εχουν επαφη με ζωα δεν μπορουν να το καταλαβουν… Εγω θεωρω πως ενα μωρακι αν μεγαλωσει με ζωακια μεσα στο σπιτι εχει πολλα οφελη!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα σας! Κι αφου λεμε για ζωακια.. να σας πω κι εγω οτι εχω 5. Μεσα στο σπιτι εννοειται. 1 κοριτσακι και 4 αγορια. Μεσα μου νιωθω οτι αν κανω παιδι.. θα ειναι το 6ο, κι οχι το πρωτο. Βιωνουμε πολλες αντιδρασεις απο συγγενεις.. τυπου.. 'θα σου κανουν ζημια αν μεινεις εγκυος', 'προσεχε τα μικροβια κ τις τριχες', 'θα σου φανε το μωρο', 'διωξτα ή εστω κλεισ τα εξω' και διαφορα αλλα που με κανουν να αποτραβιεμαι απο ολους. Εχω εξηγησει 2 πραγματα: 1ον: ήταν καλα τα σκυλια μου οταν μου καλυπταν το αισθημα της μητροτητας τοσα χρονια.. και τωρα αν κανω παιδι.. θα τα διωξω;?αυτο θα με κανει μια γλυκια μανουλα για τα παιδακια μου;?' και 2ον: αν τα βγαλω εξω.. δεν τους δινω σημασια.. τα μαλωνω.. κτλ τότε ναι.. τότε μπορουν να γινουν επικινδυνα για το μωρο.. και με το δικιο τους! Όλα αυτα που διαβαζουμε για επιθεσεις σκυλων σε παιδια.. σκυλων που εχουμε σπιτι μας.. πως προηλθαν;? απο την γλυκια μανουλα που ειχε αγκαλιτσα το σκυλακι της, αφου δεν ειχε παιδι.. κι οταν γεννησε: 'φυγε απο εδω.. βγες εξω.. κλειδωσε τον στο μπαλκονι' κτλ. Αυτα απο εμενα..

Συμφωνώ σε όλα όσα λες. Όπως είπα και πιο πάνω είναι μέλη της οικογένειας, επομένως δεν μπορείς να το έχεις στην απ έξω. Ο καθένας βέβαια έχει την άποψη του και πολλοί άνθρωποι το έχουν μόνιμα στο μπαλκόνι, αυλή κλπ. Απλά να προσθέσω επειδή τον δικό μου τον υιοθέτησα από φιλοζωικη, υπέγραψα συμβόλαιο υιοθεσίας στο οποίο έλεγε ότι οι παραπάνω πράξεις διώκονται ποινικά, και πληρώνεις πρόστιμο.

• Μου αρέσει 4

12 hours ago, Bookthiefy said:

Ελπίζω να είναι εντελώς καλά σήμερα. Κ μεις έχουμε μια , το τέταρτο σκυλί που έχω.. κ την υιοθετήσαμε αρρωστούλα κ μέχρι να την σκαπολάρει ήταν δύσκολα!! Εγώ έκανα ΕΤ χτες, τελικά εξελίχθηκαν 2 βλαστοκύστες καλές, 3ΑΑ κ 2ΑΒ κ τις έβαλα και τις δύο κ τώρα αναμονή.... Ευχομαι σε όλα τα κορίτσια να πάνε τέλεια κ να έχουν καλά αποτελέσματα σύντομα!!! 

Και επαυξάνω για τα ζώα. Εγώ από παιδί είχα σκύλο είναι μέλος της οικογένειας μου. 3 σκυλιά έχασα κ πολύ δύσκολο όπως καθε θάνατος κοντινού σου... Τα σκυλιά αποδεδειγμένο βελτιώνουν την ανατροφή ενός παιδιού, το κάνουν υπευθυνο και βοηθούν την ψυχική του υγεία. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι έχουν σκύλους ζουν μέσο όρο 4-5 χρόνια περισσότερο!!! :) 

10 minutes ago, Bookthiefy said:

Συμφωνώ σε όλα όσα λες. Όπως είπα και πιο πάνω είναι μέλη της οικογένειας, επομένως δεν μπορείς να το έχεις στην απ έξω. Ο καθένας βέβαια έχει την άποψη του και πολλοί άνθρωποι το έχουν μόνιμα στο μπαλκόνι, αυλή κλπ. Απλά να προσθέσω επειδή τον δικό μου τον υιοθέτησα από φιλοζωικη, υπέγραψα συμβόλαιο υιοθεσίας στο οποίο έλεγε ότι οι παραπάνω πράξεις διώκονται ποινικά, και πληρώνεις πρόστιμο.

Στην Ελλάδα γενικώς υπάρχει αμορφωσιά όσον αφορά στο πως συμπεριφερόμαστε στα ζώα. Ευτυχώς ο νόμος άλλαξε και πλέον μπορεί κανείς να καταδικαστεί για κακοποίηση ζώου. Μπαλκόνι απαγορευεται ρητά κ αν το δούμε να συμβαίνει πρεπει να το καταγγείλουμε.. 

25 minutes ago, Makelen said:

Καλημερα σας! Κι αφου λεμε για ζωακια.. να σας πω κι εγω οτι εχω 5. Μεσα στο σπιτι εννοειται. 1 κοριτσακι και 4 αγορια. Μικρα και μεγαλα σε μεγεθος. Μεσα μου νιωθω οτι αν κανω παιδι.. θα ειναι το 6ο, κι οχι το πρωτο. Βιωνουμε πολλες αντιδρασεις απο συγγενεις.. τυπου.. 'θα σου κανουν ζημια αν μεινεις εγκυος', 'προσεχε τα μικροβια κ τις τριχες', 'θα σου φανε το μωρο', 'διωξτα ή εστω κλεισ τα εξω' και διαφορα αλλα που με κανουν να αποτραβιεμαι απο ολους. Εχω εξηγησει 2 πραγματα: 1ον: ήταν καλα τα σκυλια μου οταν μου καλυπταν το αισθημα της μητροτητας τοσα χρονια.. και τωρα αν κανω παιδι.. θα τα διωξω;?αυτο θα με κανει μια γλυκια μανουλα για τα παιδακια μου;?' και 2ον: αν τα βγαλω εξω.. δεν τους δινω σημασια.. τα μαλωνω.. κτλ τότε ναι.. τότε μπορουν να γινουν επικινδυνα για το μωρο.. και με το δικιο τους! Όλα αυτα που διαβαζουμε για επιθεσεις σκυλων σε παιδια.. σκυλων που εχουμε σπιτι μας.. πως προηλθαν;? απο την γλυκια μανουλα που ειχε αγκαλιτσα το σκυλακι της, αφου δεν ειχε παιδι.. κι οταν γεννησε: 'φυγε απο εδω.. βγες εξω.. κλειδωσε τον στο μπαλκονι' κτλ. Αυτα απο εμενα..

Κορίτσι μου απλά αγνόησε όσους σου λένε αυτές τις μπούρδες. Εφόσον τα ζωάκια σου είναι εμβολιασμένα κανέναν απολύτως κίνδυνο δεν διατρέχει ένα μωρό. Αντιθέτως..

• Μου αρέσει 4

Και για να πω και εγω τα δικα μου...Οσο θυμάμαι τον εαυτό μου μεγαλώνω με γατες...Εμεις τις ειχαμε εξω απο το σπίτι...Ζω σε μονοκατοικία οποτε ειχαν το χώρο τους ..Επειδη ειναι λογικό ολα αυτα τα χρόνια να εχω "χασει" πολλές γατουλες και δυστυχώς οχι από φυσικά αιτια τις περισσότερες φορες,θα πω πως καθε φορα θρηνουσα και ποναγα σα να εχανα ανθρωπο...Δεν το ξεχωριζα...Σεβασμος και αγαπη για τα ζωακια μας!!! Παντα υπάρχει χώρος και γι'αυτα...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...