Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Έτσι να ακούμε και τα καλά νέα να παίρνουμε τα πάνω μας! Όσο για τις κοκκινίλες, δεν ξέρω αν είναι αλλεργία, γιατί υποθέτω ότι θα γέμιζες σε ολόκληρο το σώμα σου, όμως ξέρω ότι υπάρχει μια πολύ καλή κρέμα για τη φαγούρα, η Knesicalm. Δες βέβαια τα συστατικά γιατί δεν ξέρω τι περιέχει και θέλουν προσοχή τώρα οι κρέμες που χρησιμοποιείς! Περαστικό εύχομαι να είναι! 

Και από τι είχε προκληθεί? 

Μου είχε πει ο δερματολόγος ότι λόγω αύξησης του στήθους δεν αιματωνεται καλά η περιοχή με αποτέλεσμα να ερεθίζεται και να κοκκινίζει. Πάντως η lipikar είναι φαρμακευτική και χρησιμοποιειται άφοβα στην εγκυμοσύνη αλλά και μετά στο μωράκι. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Πήγαμε στο κέντρο εξωσωματικης και ο γιατρός τελικά έδωσε στον σύντροφο μου να παίρνει μισό χαπάκι serpafar καθημερινά για 75 μέρες μας είπε και μετά να το ξαναδούμε το σπέρμα και ελπίζει ότι θα έχει βελτιωθεί αλλιώς θα πάμε με βιοψία ορχεος. Λέτε να πάμε να δούμε και τον μακαρ? Τον ρώτησα αν πρέπει να πάμε και σε ανδρολογο και μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος. Εσείς τι λέτε? 

πρίν από 26 λεπτά , Kallo είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Πήγαμε στο κέντρο εξωσωματικης και ο γιατρός τελικά έδωσε στον σύντροφο μου να παίρνει μισό χαπάκι serpafar καθημερινά για 75 μέρες μας είπε και μετά να το ξαναδούμε το σπέρμα και ελπίζει ότι θα έχει βελτιωθεί αλλιώς θα πάμε με βιοψία ορχεος. Λέτε να πάμε να δούμε και τον μακαρ? Τον ρώτησα αν πρέπει να πάμε και σε ανδρολογο και μου είπε πως δεν υπάρχει λόγος. Εσείς τι λέτε? 

Λέμε ότι οι γυναικολόγοι είναι για τις γυναίκες και οι ουρολόγοι/ανδρολόγοι για τους άνδρες. Σίγουρα να πάτε στο Μακαρούνη! Σε ποιο κέντρο σας τα είπαν αυτά;

1 hour ago, Troia είπε:

Λέμε ότι οι γυναικολόγοι είναι για τις γυναίκες και οι ουρολόγοι/ανδρολόγοι για τους άνδρες. Σίγουρα να πάτε στο Μακαρούνη! Σε ποιο κέντρο σας τα είπαν αυτά;

Στο medimall είμαστε 

On 25/3/2022 at 10:41 ΠΜ, Σ-1994 είπε:

Ναι έτσι είναι και σε ευχαριστω πολύ σε αυτά που γράφω δεν υπερβάλω απλά παρατηρώ τόσο καιρό και αρχίζω να βγάζω συμπεράσματα , μακάρι να βρεθώ με τον γιατρό και να μου πει πχ έχεις κάνει arvecap και έτσι έπρεπε να γίνει και αυτό είναι το πρωτόκολλο,θα αισθανθώ πολύ καλύτερα αν δεν ήταν η αποτυχία από λάθος  αλλά από τύχη.

βεβαια δεν θα τον εμπιστεύομαι και θα κάνω μια επίσκεψη σε έναν άλλο εξωσωματικό να μου διασταυρώσει τα στοιχεία νομίζω είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω σε πρώτη φάση 

Καλησπέρα κορίτσι μου,

Διάβασα την ιστορία σου και κατάλαβα σε ποιο κέντρο αναφέρεσαι. Αν μπεις στο Google ο κόσμος γραφει διάφορα στα σχολια και ο τρόπος με τον οποίο απαντάει η κλινική ειναι απαράδεκτος,οπότε όσα λες τα επιβεβαιώνουν και άλλοι ασθενείς. Πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη,διότι όλα διορθώνονται,δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. 

Καλύτερα να αλλάξεις κλινική και να μεταφερεις τα ωάρια σου,παρά να εναποθετεις όλες σου τις ελπίδες σε κάποιον που δεν εμπιστεύεσαι. Υπάρχουν αξιολογοι γιατροί στη Θεσσαλονίκη και εδώ μέσα μπορούν να σου προτείνουν πολλές γυναίκες κάποιο κέντρο εξωσωματικής.Από προσωπική εμπειρία,σου προτείνω το Fer..lía by Genesis και συγκεκριμένα τον γιατρό Θ.Σ. Πέραν του ότι είναι εξαιρετικός επιστήμονας,είναι και άνθρωπος,σκέψου ότι εμένα ακόμα με παίρνει τηλ και με ρωτάει για την εγκυμοσύνη.  Να θυμάσαι πως θα αποκτήσεις το μωράκι σου και πως μέσα από αυτό που πέρασες,θα βγεις πιο δυνατή. Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Kallo said:

Τον μακαρ στο locus medicus τον επισκεπτομαστε ή έχει και δικό του γραφείο? 

Στο locus medicus κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Κλείνεις ραντεβού από το κέντρο. Δεν καθυστερούν καθόλου

eardp2.png

21 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Χιλιόχρονη !!!! Η Παναγία να σου φέρει το μωρο / μωράκια σου ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου,να σαι καλά!Η Χάρη Της να μας βοηθήσει όλες να βγούμε από αυτό τον Γολγοθά!!

22 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Χρόνια σου πολλά Ευαγγελία και καλή επιτυχία! Εύχομαι να ριζώσουν γερά τα εμβρυάκια σου και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη! 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου!!!Μακάρι Παναγία μου να πάνε καλά!!!Ότι καλύτερο σε όλες τις κοπέλες μέσα από την καρδιά μου!:x:)

On 25/3/2022 at 11:38 ΠΜ, mominthemaking είπε:

Χρόνια σου πολλά Ευαγγελία μας!!!

Εύχομαι πολύ πολύ χαρμόσυνα νέα σύντομα!!!!!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου!!!Να σαι καλά!!!Αμήν Παναγία μας!!:wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 hours ago, Blue Velvet said:

Καλησπέρα κορίτσι μου,

Διάβασα την ιστορία σου και κατάλαβα σε ποιο κέντρο αναφέρεσαι. Αν μπεις στο Google ο κόσμος γραφει διάφορα στα σχολια και ο τρόπος με τον οποίο απαντάει η κλινική ειναι απαράδεκτος,οπότε όσα λες τα επιβεβαιώνουν και άλλοι ασθενείς. Πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη,διότι όλα διορθώνονται,δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. 

Καλύτερα να αλλάξεις κλινική και να μεταφερεις τα ωάρια σου,παρά να εναποθετεις όλες σου τις ελπίδες σε κάποιον που δεν εμπιστεύεσαι. Υπάρχουν αξιολογοι γιατροί στη Θεσσαλονίκη και εδώ μέσα μπορούν να σου προτείνουν πολλές γυναίκες κάποιο κέντρο εξωσωματικής.Από προσωπική εμπειρία,σου προτείνω το Fer..lía by Genesis και συγκεκριμένα τον γιατρό Θ.Σ. Πέραν του ότι είναι εξαιρετικός επιστήμονας,είναι και άνθρωπος,σκέψου ότι εμένα ακόμα με παίρνει τηλ και με ρωτάει για την εγκυμοσύνη.  Να θυμάσαι πως θα αποκτήσεις το μωράκι σου και πως μέσα από αυτό που πέρασες,θα βγεις πιο δυνατή. Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο❤️

Ναι το ξέρω για τα σχόλια είχα βρει και κάποια αλλα σε φόρουμ που ελεγαν ότι καλό υπάρχει στην Ελλάδα πάμε να το δυσφημήσουμε και είναι οι ανταγωνιστές κλπ αλλα γενικά από σπόντα βρεθήκαμε εκεί δεν είναι ότι το διάλεξα … σε ευχαριστω πολύ ελπίζω να τα καφερπυμε όλες σύντομα όσες το θελουμε ..

40 minutes ago, happiness79 said:

@Σ-1994 πώς είσαι? Έκανες μήπως επανάληψη της χοριακής σήμερα?

Καλησπέρα προσπαθώ να είμαι καλά αλλά το σκέφτομαι συνέχεια τα έχω βάλει όλα σε μια σειρά για το τι θα πω και τι θα κάνω και με τον γιατρό τον τωρινό και με τον καινούργιο που θέλω να δω , το σκέφτηκα να πάω το πρωί αλλά δεν είχα κουράγιο εδω που φτάσαμε προτίμησα να κάνω αυτό που μου είπαν , να πάω Δευτέρα να τελειώνω μια και καλή ..

• Μου αρέσει 3

πρίν από 25 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Καλησπέρα προσπαθώ να είμαι καλά αλλά το σκέφτομαι συνέχεια τα έχω βάλει όλα σε μια σειρά για το τι θα πω και τι θα κάνω και με τον γιατρό τον τωρινό και με τον καινούργιο που θέλω να δω , το σκέφτηκα να πάω το πρωί αλλά δεν είχα κουράγιο εδω που φτάσαμε προτίμησα να κάνω αυτό που μου είπαν , να πάω Δευτέρα να τελειώνω μια και καλή ..

Εντάξει κορίτσι μου, έχεις περάσει πολλά και περνάς ακόμα δύσκολα. Ο,τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, αυτό ακολουθείς κι αυτό είναι το καλύτερο για σένα. Τη Δευτέρα λοιπόν. Ελπίζω να καταφέρεις να είσαι όσο γίνεται πιο ήρεμη. Και όλα θα γίνουν! Σε φιλώ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...