Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ρε κορίτσια είμαι σε ένα group IVF στο Facebook και βλέπω ότι το 90% των γυναικών που γράφουν έχουν κάνει προεμφυτευτικό έλεγχο (PGT). Είναι μέσα στην στάνταρ διαδικασία στο εξωτερικό? 

Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω, πήγαμε εχτές με τον άντρα μου στον Μακαρ για να δει τις εξετάσεις (κυρίως για τον υψηλό κατακερματισμό) και να μας πει πως θα προχωρήσουμε. Του έδωσε να πάρει serpafar, filicin, μία βιταμίνη ειδική για dfi που λέγετα Brudy Fertil AOX και αν το αντέχει η τσέπη μας Q10. Προτείνει για 3 μήνες αλλά αν βιαζόμαστε πολύ είπε να επαναλάβουμε την εξέταση στον 1,5 μήνα να δούμε πως πάει. Έχει ακολουθήσει κάποιας κοπέλας ο άντρας αυτή την θεραπεία? 

Το έχω ξανακούσει να δίνει ο Μακαρούνης serpafar και μάλιστα το συγκεκριμένο ζευγάρι τα κατάφερε μετά από πολλές αποτυχίες με φυσικό τρόπο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι στην όγδοη εβδομάδα και εχει πρηστεί το στήθος μου πάρα πολύ και σε όλο το κάτω μέρος έχω βγάλει τεράστιες κοκκινίλες.Τσούζει και με φαγουριζει απίστευτα και κάθε φορά που πάω να το ξυσω,γίνεται χειρότερα. Πήρα μια κρέμα της pregnacare για ραγαδες και φοβάμαι μην έβγαλα κάποια αλλεργία. Είναι κλειστά τα ιατρεία και δεν μπορώ να πάω στο δερματολόγο. Έχετε να προτείνετε κάτι σαν προσωρινή λύση? Ευχαριστώ πολύ ❤️

πρίν από 31 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Είμαι στην όγδοη εβδομάδα και εχει πρηστεί το στήθος μου πάρα πολύ και σε όλο το κάτω μέρος έχω βγάλει τεράστιες κοκκινίλες.Τσούζει και με φαγουριζει απίστευτα και κάθε φορά που πάω να το ξυσω,γίνεται χειρότερα. Πήρα μια κρέμα της pregnacare για ραγαδες και φοβάμαι μην έβγαλα κάποια αλλεργία. Είναι κλειστά τα ιατρεία και δεν μπορώ να πάω στο δερματολόγο. Έχετε να προτείνετε κάτι σαν προσωρινή λύση? Ευχαριστώ πολύ ❤️

Δε πρεπει να το πειραζεις.βουτηρο καριτε

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Nephele78 είπε:

Δε πρεπει να το πειραζεις.βουτηρο καριτε

Ευχαριστώ για την απάντηση ❤️ Σε βοήθησε το βούτυρο?Βάζω βρεγμένη πετσέτα από κάτω και με ανακουφίζει για λίγο. Φοβάμαι να βάλω το οτιδήποτε για να μην τα κάνω χειρότερα..Εν τω μεταξύ ο γυναικολόγος μου είχε πει να μην παίρνω τίποτα δίχως να τον ρωτήσω και εγώ πήγα και αγόρασα αυτή την κρέμα της pregnacare και φοβάμαι πως αυτό φταίει για αυτό που έπαθα..Είναι κατακόκκινα και τσούζουν τόσο πολύ,που πονάει ακόμα και όταν ακουμπαει η μπλούζα 

• Λυπημένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω γιατί ξέρω ότι είναι ανησυχητικό να βλέπεις κοκκινίλες στο στήθος  Είχα και εγώ ερεθισμό και κοκκινίλες στο στήθος στην αρχή της εγκυμοσύνης μου. Άλλαξα σουτιεν-μονο βαμβακερα και έβαζα μια κορτιζονουχα κρέμα(δε θυμάμαι ποια δυστυχώς) και τη la roche posay lipikar baume ap+m 2 φορές την ημέρα μετά από υπόδειξη του δερματολόγου. Θυμάμαι είχα ανησυχήσει πολύ και είχα δει μέχρι και μαστολογο. Πάντως δεν ήταν τίποτα απολύτως. Έφυγε σε λίγες μέρες και η εγκυμοσύνη πήγε τέλεια. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Κάποιο επίθεμα με χαμομήλι μήπως? Σαν κομπρεσα? 

Ελπίζω να μπορεσεις να βρεις κάποιο δερματολόγο να σε δει άμεσα και να ανακουφιστείς! Όλα καλά θα πάνε! Να έχεις μια ήρεμη και ανέφελη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Nana82 είπε:

Καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω γιατί ξέρω ότι είναι ανησυχητικό να βλέπεις κοκκινίλες στο στήθος  Είχα και εγώ ερεθισμό και κοκκινίλες στο στήθος στην αρχή της εγκυμοσύνης μου. Άλλαξα σουτιεν-μονο βαμβακερα και έβαζα μια κορτιζονουχα κρέμα(δε θυμάμαι ποια δυστυχώς) και τη la roche posay lipikar baume ap+m 2 φορές την ημέρα μετά από υπόδειξη του δερματολόγου. Θυμάμαι είχα ανησυχήσει πολύ και είχα δει μέχρι και μαστολογο. Πάντως δεν ήταν τίποτα απολύτως. Έφυγε σε λίγες μέρες και η εγκυμοσύνη πήγε τέλεια. 

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.❤️ Κρατάω την κρέμα που μου ανέφερες,καθώς και το βούτυρο που μου έγραψε η φιλη παραπάνω και τη Δευτέρα που θα πάω για τον υπέρηχο θα τον ρωτήσω αν μπορώ να βάλω κάτι από αυτά. Όπως και να χει σίγουρα θα πάω στο δερματολόγο,αυτό το πράγμα πονάει πάρα πολύ...Εν τω μεταξύ δεν φοράω καν σουτιέν,λες να φταίει και αυτό?Ιδρώνω αρκετά τα βράδια κάτω απ' το στήθος και ξυπνάω από τη φαγούρα και το τσούξιμο...

πρίν από 6 λεπτά , Kate92 είπε:

Κάποιο επίθεμα με χαμομήλι μήπως? Σαν κομπρεσα? 

Ελπίζω να μπορεσεις να βρεις κάποιο δερματολόγο να σε δει άμεσα και να ανακουφιστείς! Όλα καλά θα πάνε! Να έχεις μια ήρεμη και ανέφελη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,εύχομαι και σε σένα ο,τι καλύτερο ❤️ Αυτό θα κάνω μέχρι να πάω στο γιατρό,έχεις δίκιο. Αντί για σκέτο νερό που βάζω με την πετσέτα,θα κάνω κομπρεσες. Αποκλείεται να με κάνει χειρότερα το χαμομήλι και ελπίζω με ανακουφίσει,είναι πραγματικά ανυπόφορο να ξυπνάω κάθε βράδυ από το τσούξιμο

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Έτσι να ακούμε και τα καλά νέα να παίρνουμε τα πάνω μας! Όσο για τις κοκκινίλες, δεν ξέρω αν είναι αλλεργία, γιατί υποθέτω ότι θα γέμιζες σε ολόκληρο το σώμα σου, όμως ξέρω ότι υπάρχει μια πολύ καλή κρέμα για τη φαγούρα, η Knesicalm. Δες βέβαια τα συστατικά γιατί δεν ξέρω τι περιέχει και θέλουν προσοχή τώρα οι κρέμες που χρησιμοποιείς! Περαστικό εύχομαι να είναι! 

πρίν από 32 λεπτά , Nana82 είπε:

Και από τι είχε προκληθεί? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! Έτσι να ακούμε και τα καλά νέα να παίρνουμε τα πάνω μας! Όσο για τις κοκκινίλες, δεν ξέρω αν είναι αλλεργία, γιατί υποθέτω ότι θα γέμιζες σε ολόκληρο το σώμα σου, όμως ξέρω ότι υπάρχει μια πολύ καλή κρέμα για τη φαγούρα, η Knesicalm. Δες βέβαια τα συστατικά γιατί δεν ξέρω τι περιέχει και θέλουν προσοχή τώρα οι κρέμες που χρησιμοποιείς! Περαστικό εύχομαι να είναι! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,σου εύχομαι μια γλυκιά εγκυμοσύνη ❤️ Τη Δευτέρα πάω για υπέρηχο και ελπίζω να είναι όλα καλά❤️ Ακόμα αγχωνομαι μετά την αποβολή που είχα πριν δύο εβδομάδες,κάθε φορά που πάω τουαλέτα κοιτάζω για αίμα..

Επειδή πήρα αυτή την κρέμα της pregnacare(η οποία βρωμοκοπαει)που είναι για την εγκυμοσύνη και παρόλα αυτά έβγαλα αυτό το πρόβλημα,φοβάμαι να πάρω άλλη κρέμα πριν συμβουλευτώ το γιατρό. Όμως θα την έχω στα υπόψιν και θα ρωτήσω τον δερματολόγο. Λέω μέχρι τότε να κάνω κομπρεσες όπως πρότεινε μια φίλη πιο πάνω,θεωρώ πως δεν θα με κάνει χειρότερα. Ελπίζω τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,σου εύχομαι μια γλυκιά εγκυμοσύνη ❤️ Τη Δευτέρα πάω για υπέρηχο και ελπίζω να είναι όλα καλά❤️ Ακόμα αγχωνομαι μετά την αποβολή που είχα πριν δύο εβδομάδες,κάθε φορά που πάω τουαλέτα κοιτάζω για αίμα..

Επειδή πήρα αυτή την κρέμα της pregnacare(η οποία βρωμοκοπαει)που είναι για την εγκυμοσύνη και παρόλα αυτά έβγαλα αυτό το πρόβλημα,φοβάμαι να πάρω άλλη κρέμα πριν συμβουλευτώ το γιατρό. Όμως θα την έχω στα υπόψιν και θα ρωτήσω τον δερματολόγο. Λέω μέχρι τότε να κάνω κομπρεσες όπως πρότεινε μια φίλη πιο πάνω,θεωρώ πως δεν θα με κάνει χειρότερα. Ελπίζω τουλάχιστον

Αχ ναι, τώρα κατάλαβα ποια είσαι, είχαμε μιλήσει στο "μετά την εμβρυομεταφορα". Ναι μωρέ, φυσικό είναι να αγχώνεσαι, αλλά νομίζω ότι κατά βάθος ξέρεις ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Θα πάει καλά το μικρούλι σου, είμαι σίγουρη! 

Εννοείται να συμβουλευτείς το γιατρό σου πριν βάλεις οποιαδήποτε κρέμα! Ελπίζω να σε ανακουφίσουν οι κομπρέσες! Καλό βράδυ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Όχι ήταν τα Miorel. Τον αφήσαμε εκεί γιατί το φάρμακο δημιουργεί παρενέργειες μέχρι και για 3 24ωρα. Πήγαμε και τον είδαμε όμως σήμερα και ήταν καλύτερα. 

Ευχαριστούμε πολύ! Πήγαμε και τον είδαμε σήμερα και ήταν καλύτερα. Θα τον κρατήσουν βέβαια. 

Χαχαχαχα αυτό να μου πεις. Τώρα θα είμαι πιο ηρεμη θα το θυμηθώ το οινόπνευμα χαχαχα. 

Αυτή η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη πραγματικά. 

Εσυ πως εισαι κορίτσι μου;

Και είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το Ιασω. Και εγώ εκεί είμαι. Θες να μας πεις τα αρχικά του γιατρού σου;

@Bookthiefy πολύ χάρηκα με το σκυλάκι σου!!! μακάρι να βγει γρήγορα και να έρθει κοντά σας. :wub: Να πηγαίνετε να το βλέπετε γιατί το καταλαβαίνει ότι είστε εκεί. είχαμε κι εμείς ένα γκολντενάκι με επιληψίες

• Μου αρέσει 2

17 ώρες πρίν, winspert είπε:

Δυστυχώς δεν προχώρησε...Εφτασε μέχρι 4η μερα αλλα δεν ειχε καλές διαιρέσεις...Θα επικεντρωθω τωρα στην εμβρυομεταφορα μου!!!

Κρίμα, ολα καλα να πανε στην ετ! Υστεροσκοπηση εκανες ολα καλα;

15 ώρες πρίν, marina39 είπε:

Κάντι κατανοητό κ η ηλικία παίζει ρόλο, όμως ο προεμφυτευτικός κάποιες φορές βγάζει αποτέλεσμα για τέλεια βλαστοκύστη η οποία μετά που εξελίσσεται κι άλλο βγάζει πρόβλημα γεννετικό. Αυτό εννοώ δεν είναι πανάκεια. Δεν σου εγγυάται κανένας γεννετιστής οτι το αποτέλεσμα του προεμφυτευτικού είναι 100% σωστό ως το τέλος της κύησης. 

Το ξερω καθως εχω κανει προεμφυτευτικο μου το εξήγησαν , μιλήσαμε για πιθανότητες, υπέγραψα και χαρτιά οτι έλαβα γνώση,  αλλα πως να το κάνουμε εχεις πολυ μεγαλύτερες πιθανότητες να ειναι υγιες το έμβρυο απο αυτο που δεν εχει ελεγχθεί.

15 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Συγνώμη, έχασα το συλλογισμό σου! Τι εννοείς δεν είναι σύνηθες, ποιο πράγμα? 

Τα νούμερα που σου λέω αφορούν όλα βλαστοκύστες και όχι 3ης μέρας. Ξεκινήσαμε με 9 βλαστοκύστες και μας έμεινε μία υγιής. Γι' αυτό λέω ότι τα στατιστικά είναι πολύ χαμηλότερα... 

Αν είναι μόνος του ο γιατρός εκεί που είσαι, λογικά μιλάμε για σχετικά μικρό κέντρο. Τόσο από την πείρα μου, όσο και από βιώματα άλλων κοριτσιών που έχω διαβάσει εδώ μέσα, θεωρώ πιο ασφαλή τα μεγάλα κέντρα. Σίγουρα έχουν πιο καλά στελεχωμένα εμβρυολογικά τμήματα, τόσο σε επίπεδο μηχανημάτων, όσο και σε επίπεδο συνεργατών. Πιστεύω ότι θα είσαι πιο ασφαλής κάπου αλλού. Είναι κάτι που δε τα το έλεγα εύκολα. Από χθες το σκεφτόμουν αλλά κάπως δίσταζα, με την έννοια ότι δύσκολα ρίχνουμε ευθύνες σε κάποιον επαγγελματία. Αλλά βρε κοπέλα μου, είναι χοντρά όλα αυτά που περιγράφεις ότι έκανε ο γιατρός σου. Και το λέω έτσι ωμά γιατί δεν γίνεται να έχω κέρδος από αυτό, με την έννοια ότι εσύ είσαι στη Θεσσαλονίκη κι εγώ στην Αθήνα, άρα δε το λέω για να διαφημίσω κάποιον "δικό μου". Ξέρω όπως όλες ξέρουμε πόσο ψυχοφθόρα είναι η πορεία της εξωσωματικής. Και θέλω να μην ταλαιπωρηθείς άλλο. Ούτε εσύ, ούτε καμία μας! Γι' αυτό στα λέω όλα αυτά, με νοιάξιμο. Διαβάζω τους προβληματισμούς που έχεις σχετικά με τη μεταφορά των βλαστοκυστών σας από το ένα κέντρο σε ένα άλλο και βλέπω ότι έχετε και πολλές ακόμα. Το θεωρώ πολύ πιο ασφαλές να τις μεταφέρετε κάπου που θα σας αντιμετωπίσουν υπεύθυνα, πάρα να μείνετε εκεί και να αναλώνεστε σε προσπάθειες που έχουν τεράστιο ψυχικό και οικονομικό κόστος, με παράγοντα επιτυχίας την τύχη και μόνο. Τόσοι και τόσοι έχουν μεταφέρει έμβρυα από ένα κέντρο σε ένα άλλο. Αν είχε τόσο μεγάλο ρίσκο δε θα το έκανε κανείς. Συγνώμη για το τόσο επεμβατικό μήνυμα, δε το συνηθίζω, αλλά βρε κορίτσι μου είναι κρίμα να παραμείνεις εκεί. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, σου είπε να συνεχίσεις να παίρνεις ορμόνες ενώ ξέρει ότι δεν υπάρχει λόγος. Πώς μπορείς να τον εμπιστευτείς από εδώ και πέρα? 

Δεν ειναι σύνηθες το ενα έμβρυο να παρασύρει το αλλο, υπάρχει απλα μια μικρή περιπτωση.

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Καλημερα κοριτσι μου! Πλυσου τοπικα καλα.. στεγνωσε πολυ καλα με χαρτι ταμποναριστα ή με μια βαμβακερη μαλακη πετσετα, και βαλε ταλκ! Μπολικο ταλκ! Ευχομαι να ηρεμησεις συντομα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 53 λεπτά , Καντι είπε:

Κρίμα, ολα καλα να πανε στην ετ! Υστεροσκοπηση εκανες ολα καλα;.

Καλημέρα κοπέλα μου...Ναι εκανα υστεροσκοπηση και ήταν καθαρή ευτυχώς... Σε ευχαριστώ πολύ

• Μου αρέσει 5

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση ❤️ Σε βοήθησε το βούτυρο?Βάζω βρεγμένη πετσέτα από κάτω και με ανακουφίζει για λίγο. Φοβάμαι να βάλω το οτιδήποτε για να μην τα κάνω χειρότερα..Εν τω μεταξύ ο γυναικολόγος μου είχε πει να μην παίρνω τίποτα δίχως να τον ρωτήσω και εγώ πήγα και αγόρασα αυτή την κρέμα της pregnacare και φοβάμαι πως αυτό φταίει για αυτό που έπαθα..Είναι κατακόκκινα και τσούζουν τόσο πολύ,που πονάει ακόμα και όταν ακουμπαει η μπλούζα 

Το βουτηρο καριτε ειναι οτι καλυτερο μαζι με τη κρεμα λιπικαρ που ειπε η κοπελα !!μη φοβασαι να τα βαλεις αυτα,αλλα για αρχη οπως διαβασα πιο κατω καταλαβεινω οτι εχεις συγκαει γιατι ιδρώνει το στηθος κ μαζευει υγρασια.θα παρεις sudocream θα βαλεις σημερα και θα σου φυγει κατευθειαν!αυτη θα τη χρησιμοποιεις κ στο μωρο αργοτερα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...