Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

14 minutes ago, happiness79 said:

Και το vasclor προγεστερόνη είναι, οπότε 1 Utrogestan είναι μια χαρά αφού συνδυάζεται.

Βιοψία κάνατε για να πάρετε το σπέρμα επί τούτου, σωστά? Σε αυτές τις περιπτώσεις δε γίνεται να το εξετάσουν κι όλας για να ξέρετε πώς είναι ποιοτικά? Αν δεν εκσπερματώνει πάντως, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν αναναιώνεται το σπέρμα και γι' αυτό μπορεί να μην είναι τόσο ποιοτικό. Δεν ξέρω τι θα μπορούσατε να κάνετε για να το βελτιώσετε. Έχετε πάει σε ανδρολόγο-ουρολόγο? Αν όχι, νομίζω ότι θα ήταν βοηθητικό. 

Δεν μπορούν να το εξετάσουν γιατί το σπερμα που συλλέγουν κατά την βιοψία είναι ελάχιστο και ανώριμο δηλαδή μετρημένα σπερματοζωάρια πήραμε με το ζόρι έφτασαν για τα ωαρια ,τώρα τι να βελτιώσει αν ξεμείνουμε από βλαστοκυστες δεν ξέρω αν θα έκανα διέγερση ξανά αλλά ειναι τραγικό σενάριο και δεν έχω φτάσει να σκευτω μέχρι εκεί ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 42 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Δεν μπορούν να το εξετάσουν γιατί το σπερμα που συλλέγουν κατά την βιοψία είναι ελάχιστο και ανώριμο δηλαδή μετρημένα σπερματοζωάρια πήραμε με το ζόρι έφτασαν για τα ωαρια ,τώρα τι να βελτιώσει αν ξεμείνουμε από βλαστοκυστες δεν ξέρω αν θα έκανα διέγερση ξανά αλλά ειναι τραγικό σενάριο και δεν έχω φτάσει να σκευτω μέχρι εκεί ..

Θα ήθελα να σου πω ότι λυπάμαι για την αποτυχία της πρώτης προσπάθειας, αλλά να πω ότι μπορεί να ήταν κ θέμα τύχης. Είστε πολύ τυχεροί που έχετε τόσες βλαστοκυστες.

Λυπάμαι όμως πολύ περισσότερο (και το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια) για την ταλαιπωρία που πέρασες. Δέχομαι απόλυτα την αποτυχία, την έχω συνηθίσει. Πάντα είναι κ θέμα τύχης... Αλλά την εγκληματική αμέλεια εις βάρος της ψυχολογίας μας, της υγείας μας και ναι θα το πω και των οικονομικών μας δεν μπορώ ρε κορίτσια να το δεχτώ. Είναι χρέος μας να αλληλοπροστατευομαστε.  

Έτυχε να διαβάσω ένα μήνυμα σου το πρωί και μετά μπήκα κ διάβασα τα υπόλοιπα. Εύχομαι από καρδιάς η επόμενη να είναι κ η τυχερή. 

• Μου αρέσει 8

8 minutes ago, marina_86 said:

Θα ήθελα να σου πω ότι λυπάμαι για την αποτυχία της πρώτης προσπάθειας, αλλά να πω ότι μπορεί να ήταν κ θέμα τύχης. Είστε πολύ τυχεροί που έχετε τόσες βλαστοκυστες.

Λυπάμαι όμως πολύ περισσότερο (και το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια) για την ταλαιπωρία που πέρασες. Δέχομαι απόλυτα την αποτυχία, την έχω συνηθίσει. Πάντα είναι κ θέμα τύχης... Αλλά την εγκληματική αμέλεια εις βάρος της ψυχολογίας μας, της υγείας μας και ναι θα το πω και των οικονομικών μας δεν μπορώ ρε κορίτσια να το δεχτώ. Είναι χρέος μας να αλληλοπροστατευομαστε.  

Έτυχε να διαβάσω ένα μήνυμα σου το πρωί και μετά μπήκα κ διάβασα τα υπόλοιπα. Εύχομαι από καρδιάς η επόμενη να είναι κ η τυχερή. 

Μακάρι να ήταν θέμα τύχης μακάρι γιατί ενώ διαχειριστικά πολύ καλά την αποτυχία όλα αυτά τα στοιχεία και οι αμφιβολίες που μου έχουν δημιουργηθεί είναι το χειρότερο γιατί λες παρα τρίχα ήμουν ίσως αν δεν αργούσαμε δυο μέρες να τα καταφέρναμε και ναι είναι αμέλεια αυτό και με πληγώνει πολύ , ευχαριστω πολύ ανταποδίδω τις ευχές όλα καλά να μας πάνε 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

καλημέρα κορίτσια!χρόνια πολλά!!υγεία κ δύναμη να παλεύουμε!!!

εγώ είμαι στην 5η μέρα ετ κ παίρνω 4 cyclacur, 1.5 prozolone, 1 filicine, 1ivor ,1 prolutex k 1 utro..

Χιλιόχρονη !!!! Η Παναγία να σου φέρει το μωρο / μωράκια σου ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα κ χρόνια πολλά!! Μετά από δεύτερη επικοινωνία με τον δ/ντη του εμβρυολογικου αυτή τη φορά, όντως δεν έγινε καμια προσπαθεια γονιμοποίησης γιατί το ωάριο ήταν empty zone, δηλαδή μετά την απογυμνωση φάνηκε πως δεν υπήρχαν κυτταρα ωαριου μέσα στη διαφανή ζώνη....... Κ πόση ώρα τον ρωτάω θέλετε για να το δείτε αυτό;;ς Μου λέει 4 ώρες..... 

Επίσης έχω νευριάσει πολυ με τον γιατρό μου που μου είπε για το empty zone, αλλά ισχυριζόταν ότι αφορούσε τη γονιμοποίηση.... Με λίγα λόγια με κοροϊδευει... Αποκλείεται να μην ξερει τι σημαίνει αυτό.... 

Το θέμα είναι πως χρεωθηκα κ μια υποτιθέμενη επεξεργασία υλικού (σε πακετο φυσικών κυκλων) ενώ δεν έγινε καμια προσπαθεια γονιμοποίησης... Δεν ξέρω αν μπορώ να βρω άκρη... Θα κάνουμε κ γραπτα παραπονα στη διοίκηση του νοσοκομείου... Άκρη δεν θα βγεί... Εν τω μεταξυ στην πρωτη επικοινωνία με μια εμβρυολογο μου είπε πως δεν υπήρχε καν περιβλημα ωραρίου.... 

• Μπερδεμένη/-ος 3
  • Λυπημένη/-ος 3

9 minutes ago, froufrou80 said:

Κορίτσια καλησπέρα κ χρόνια πολλά!! Μετά από δεύτερη επικοινωνία με τον δ/ντη του εμβρυολογικου αυτή τη φορά, όντως δεν έγινε καμια προσπαθεια γονιμοποίησης γιατί το ωάριο ήταν empty zone, δηλαδή μετά την απογυμνωση φάνηκε πως δεν υπήρχαν κυτταρα ωαριου μέσα στη διαφανή ζώνη....... Κ πόση ώρα τον ρωτάω θέλετε για να το δείτε αυτό;;ς Μου λέει 4 ώρες..... 

Επίσης έχω νευριάσει πολυ με τον γιατρό μου που μου είπε για το empty zone, αλλά ισχυριζόταν ότι αφορούσε τη γονιμοποίηση.... Με λίγα λόγια με κοροϊδευει... Αποκλείεται να μην ξερει τι σημαίνει αυτό.... 

Εμάς πάντως μας το είχαν πει μέσα σε ένα 20λεπτο οτι δεν υπήρχαν ωάρια. Να διαφέρει απο περίπτωση σε περίπτωση; Τι να πω;

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ειναι ενταξει σημερα το σκυλακι; gardenal εφαγε; 

Όχι ήταν τα Miorel. Τον αφήσαμε εκεί γιατί το φάρμακο δημιουργεί παρενέργειες μέχρι και για 3 24ωρα. Πήγαμε και τον είδαμε όμως σήμερα και ήταν καλύτερα. 

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ για το σκυλάκι σας, καλή μου... Είναι πολύ ελπιδοφόρο ότι σας είπαν ότι πάει καλύτερα, εύχομαι να συνεχίσει έτσι και σύντομα να το έχετε σπίτι μαζί σας, γερό! Φυσικό είναι που σου ανέβηκε το άγχος, και που θυμήθηκες να κάνεις την ένεση πάλι καλά! Φαντάζομαι ότι δεν έγινε και κάτι τρομερό που δεν έβαλες οινόπνευμα. Αν ήταν το άγχος να επηρεάζει το αποτέλεσμα, καμία δε θα κατέβαζε ωάρια, αυτό είναι βέβαιο! Μην ανησυχείς! Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το σκυλάκι σας! Καλή ανάρρωση να έχει και καλή επιτυχία σε σένα με τις υπόλοιπες ενέσεις! 

Ευχαριστούμε πολύ! Πήγαμε και τον είδαμε σήμερα και ήταν καλύτερα. Θα τον κρατήσουν βέβαια. 

Χαχαχαχα αυτό να μου πεις. Τώρα θα είμαι πιο ηρεμη θα το θυμηθώ το οινόπνευμα χαχαχα. 

Αυτή η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη πραγματικά. 

Εσυ πως εισαι κορίτσι μου;

πρίν από 20 λεπτά , froufrou80 είπε:

Το θέμα είναι πως χρεωθηκα κ μια υποτιθέμενη επεξεργασία υλικού (σε πακετο φυσικών κυκλων) ενώ δεν έγινε καμια προσπαθεια γονιμοποίησης... Δεν ξέρω αν μπορώ να βρω άκρη... Θα κάνουμε κ γραπτα παραπονα στη διοίκηση του νοσοκομείου... Άκρη δεν θα βγεί... Εν τω μεταξυ στην πρωτη επικοινωνία με μια εμβρυολογο μου είπε πως δεν υπήρχε καν περιβλημα ωραρίου.... 

Και είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το Ιασω. Και εγώ εκεί είμαι. Θες να μας πεις τα αρχικά του γιατρού σου;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Όχι ήταν τα Miorel. Τον αφήσαμε εκεί γιατί το φάρμακο δημιουργεί παρενέργειες μέχρι και για 3 24ωρα. Πήγαμε και τον είδαμε όμως σήμερα και ήταν καλύτερα. 

Ευχαριστούμε πολύ! Πήγαμε και τον είδαμε σήμερα και ήταν καλύτερα. Θα τον κρατήσουν βέβαια. 

Χαχαχαχα αυτό να μου πεις. Τώρα θα είμαι πιο ηρεμη θα το θυμηθώ το οινόπνευμα χαχαχα. 

Και είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το Ιασω. Και εγώ εκεί είμαι. Θες να μας πεις τα αρχικά του γιατρού σου;

Θα στείλω πμ 

On 24/3/2022 at 5:41 ΜΜ, N.Angel είπε:

Κ παρα πολυ καλα κανεις!! Θα εχουν κ καλυτερη ποιοτητα τα ωαρια σου κ μπορει να παρεις κ αρκετα λογω ηλικιας! Χιλια μπραβο σου που μεριμνεις για το μελλον σου! Ασχετο αν τα χρησιμοποιησεις η οχι θα εχεις επιλο

Μακαρι να είχαμε κ εμεις ενημέρωση στην ηλικία της και να κάναμε κατάψυξη!! Τώρα δεν θα ειμασταν εδώ να περιγραφουμε τις ταλαιπωρίες μας.... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 hours ago, Αγάπ said:

@mominthemaking Κατά πάσα πιθανότητα θ ακυρώσω εγώ για τις 14 Απριλίου, θα το ξέρω σίγουρα στο τελος της άλλης εβδομάδας. Εχετο κατά νου εάν σε βολεύει να το κανονίσουμε

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου!

Είναι φοβερή αυτή η ομάδα βρήκα!!!

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

2 ώρες πρίν, froufrou80 είπε:

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά είμαστε στο ίδιο κέντρο και μου έχει συμβεί σε ωοληψία φυσικού κύκλου όπου ήμουν ξύπνια κατά τη διάρκεια, επί τόπου να το παίρνουν και μετά από μερικά δευτερόλεπτα να μας λέει η εμβρυολόγος ότι δεν έχει κύτταρα. Δε με είχαν χρεώσει. Απορώ ειλικρινά διαβάζοντας όλα αυτά... Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Λυπάμαι για όλο αυτό. 

1 ώρα πρίν, Bookthiefy είπε:

Χαίρομαι που είναι καλύτερα το ψυχουλάκι! ❤️ Κι εσύ πιο ήρεμη και θα θυμηθείς το οινόπνευμα, χαχα!! Καλά είμαι εγώ, ευχαριστώ, μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα κόβιντ! 

1 ώρα πρίν, froufrou80 είπε:

Θα στείλω πμ 

Μακαρι να είχαμε κ εμεις ενημέρωση στην ηλικία της και να κάναμε κατάψυξη!! Τώρα δεν θα ειμασταν εδώ να περιγραφουμε τις ταλαιπωρίες μας.... 

Στείλε μου κι εμένα αν δε σε πειράζει... 

3 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Έλα, μη λες τέτοια! Γιατί να ξεμείνετε από βλαστοκύστες? Έχετε 7!!! Είναι πολύ καλός αριθμός και αν θυμάμαι καλά οι δύο είναι άριστες! Όλα καλά θα πάνε την επόμενη φορά! 

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Ρε κορίτσια είμαι σε ένα group IVF στο Facebook και βλέπω ότι το 90% των γυναικών που γράφουν έχουν κάνει προεμφυτευτικό έλεγχο (PGT). Είναι μέσα στην στάνταρ διαδικασία στο εξωτερικό? 

Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω, πήγαμε εχτές με τον άντρα μου στον Μακαρ για να δει τις εξετάσεις (κυρίως για τον υψηλό κατακερματισμό) και να μας πει πως θα προχωρήσουμε. Του έδωσε να πάρει serpafar, filicin, μία βιταμίνη ειδική για dfi που λέγετα Brudy Fertil AOX και αν το αντέχει η τσέπη μας Q10. Προτείνει για 3 μήνες αλλά αν βιαζόμαστε πολύ είπε να επαναλάβουμε την εξέταση στον 1,5 μήνα να δούμε πως πάει. Έχει ακολουθήσει κάποιας κοπέλας ο άντρας αυτή την θεραπεία? 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...