Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Μου έστειλε φιλη ιατρός ( τι θα έκανα χωρις αυτή δεν ξέρω με βοηθάει στα πάντα τόσο πολύ ) επιστημονικό άρθρο με μελέτη του καθηγητή του δικού μου ιατρού που αναλύει τα πάντα για την προγεστερονη και το παράθυρο εμφύτευσης ο ίδιος κατέληξε μετά από έρευνα πως 4-5 μέρα προγεστερονης μεταφέρουμε κρυοσυντηριμενες 5 ημερών θα την εκτυπώσω και θα του την παω γράφει το όνομα του πανω

επιφυλάσσομαι για το αν γίνει η εμφύτευση παίζει τελικά ρόλο, αυτό δεν μπορώ να το βρω πουθενά , έχουμε γίνει γιατροί την τύχη μου ας καθόμουν να τα κάνω όλα μόνη μου να γλίτωνα και τα λεφτά 

μάλλον την ψωνίζουν σε κάποια φάση και γίνονται αλαζόνες πολύ σοφός και ο δικός σου έχουμε τον πόνο μας πρέπει να ακουμε και βλακίες από πάνω ;

να παω αύριο και αν βγει 10 τι θα κάνω θα παω πάλι την Δευτέρα ; Δεν αντέχω καλύτερα να παω Δευτέρα να έχει μηδενίσει να τελειώνω μην μου πει στο τέλος έκανα και μλκα έχω και τον άντρα μου που δεν θέλει να το αποδεχτεί 100% ότι τελείωσε  και δεν μου είναι τόσο εύκολο κάνω τώρα ότι προσέχω άλλες λίγες μέρες τι να κάνω τον λείπαμε και αυτόν 

Για να λέμε και τα καλα δυο αδερφοί είναι και όσον αφορά τις επεμβάσεις στον χειρισμό τους είναι άψογοι και φαίνεται ότι έχουν εμπειρία και ξέρουν τι κάνουν , απλά επειδή είναι μπιζνα έχουν χάσει την μπάλα και δεν προλαβαίνουν δεν προσέχουν τους ασθενείς όπως θα έπρεπε μακάρι να βγει άκρη γιατί το αποκλείεται να φταίει η coordinator και να τα έκανε μπάχαλο ; Έχει τόσους ασθενής που τρέχει γύρω γύρω ζαλισμένη αν μου έδωσε λάθος μέρα να ξεκινήσω ; Σκέφτομαι τα πάντα , θα ρωτήσω πρώτα γιατρέ πόσες μέρες πήρα  προγεστερονη; Να δούμε τι θα πει θα ξέρει ; 

@kateriiina25Ο γιατρος μου ειχε πει οτι πολλες βιοχημικες ευθύνονται για το παραθυρο εμφυτευσης.διοτι ειχα κανει ετ με 4ης μερας εμβρυα(μοριδια)κ ειχα χοριακη 25 την 12η μερα κ μετα επεσε στο 4 την 15η.στη περιπτωση  σου ομως @Σ-1994ειναι βιοχημικη με το 5 ;;ή απλα αρνητικη !;! δε ξέρω.Να ρωτησεις τα παντα και πες του κ αυτο που ειπε ο δικος μου,εκτος κ αν κ ο δικος μου μου ειπε οτι ναναι..αστα δε βγαινει ακρη με δαυτους ..

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά. Χτες η μέρα πήγε κατά διαόλου. Ήταν η μέρα που ξεκινούσα την διεργεση και αντί για μια ήρεμη μέρα τρέχαμε το σκυλάκι μας σε νοσοκομείο για ζώα γιατι έφαγε χάπια όσο λείπαμε, ο μπαμπάς ήταν εκεί αλλά δεν τα είδε και δυστυχώς αυτά τα χάπια είναι πολύ τοξικά γιατι είναι για επιληψία. Τον αφήσαμε εκεί και μας είπαν ότι είναι πολύ δύσκολα και θα του δώσουν θεραπεία αλλά μπορεί να μην την δεχτεί. Μας πήραν τηλ στη 1 το πρωί και μας είπαν ότι δεν αναπνέει καλά και του έβαλαν οξυγόνο και μετά μας πήραν στις 6 και μας είπαν ότι πάει καλύτερα. Είναι άσχετο με το θέμα και συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά είμαι πολύ στεναχωρημενη και φοβάμαι μην επηρεάσει το άγχος την διαδικασία. Έκανα χτες την ένεση αρων αρων χωρίς να βάλω οινόπνευμα. Αλλά νομίζω πως την έκανα σωστά.

Ειναι ενταξει σημερα το σκυλακι; gardenal εφαγε; 

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Έχεις δίκιο σε ευχαριστω μα πως να αλλάξω όλες μου οι βλαστοκυστες είναι εκεί …

Μπορείς να τις μεταφέρεις αλλού κατεψυγμένες, γίνεται. Έχω έναν γνωστό που αυτό κάνει, ντελιβεράς ωαρίων και εμβρύων! Μεταφέρονται με απόλυτη ασφάλεια, μην ανησυχείς. Αν θελήσεις να αλλάξεις κέντρο υπάρχουν λύσεις. Πάρε το χρόνο σου και θα δεις πώς θέλεις να προχωρήσεις. Διάλεξε αυτό με το οποίο θα είσαι εσύ καλύτερα ❤️

• Μου αρέσει 1

16 hours ago, Σ-1994 said:

Πω πω έλεος καλά αυτό για τα ωαρια δεν το πιστεύω το είχα ψάξει αλλά δεν βρισκεις κάτι για αυτους αυτός ο γιατρός που λες άλλο φρούτο ήμουν για νοσοκομείο με υπερδιέγερση και αυτός τα δικά του μια χαρά έλεγε μια χαρά …δεν ξέρω τι πίνουν εκεί μέσα και γενικά οι απόψεις διίστανται γιατί έχω πετύχει πολύ καλή γυναικολόγο στο διαβαλκανικό που τον είχε δάσκαλο και τον θαύμαζε και τον σεβόταν παρα πολύ ως επιστήμονα και καθηγητή γυναικολογίας  τον πρ 

Μωρέ κάτι τέτοιοι θέλουν μήνυση

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Εντάξει δεν ειναι σύνηθες , αλλα ειναι κατι που το εχουμε διαβάσει κάποιες φορές εδώ μεσα.

ε ρεαλιστικό ειναι, βλαστοκυστες μετράμε σε αυτην ηλικία , ασε τι υπήρχε την τριτη μερα.

Συγνώμη, έχασα το συλλογισμό σου! Τι εννοείς δεν είναι σύνηθες, ποιο πράγμα? 

Τα νούμερα που σου λέω αφορούν όλα βλαστοκύστες και όχι 3ης μέρας. Ξεκινήσαμε με 9 βλαστοκύστες και μας έμεινε μία υγιής. Γι' αυτό λέω ότι τα στατιστικά είναι πολύ χαμηλότερα... 

17 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Δεν έχει άλλο γιατρό εκεί είναι one man show μακάρι να το έκανε μόνο σε εμένα γιατί όλες μας βλέπω είμαστε πρόβατα επίσης δεν κάνει εξατομικευμένη ιατρική τέλος αυτό συμβαίνει μου έδωσε 300 μονάδες μενοπουρ με ΑΜΗ 7,4 τι να λέμε τώρα αλλά είχα πει ποσο λάθος μπορεί να πάει η ετ δεν ήξερα ότι μπορείς να κανείς μαλακια και εκεί 

Αν είναι μόνος του ο γιατρός εκεί που είσαι, λογικά μιλάμε για σχετικά μικρό κέντρο. Τόσο από την πείρα μου, όσο και από βιώματα άλλων κοριτσιών που έχω διαβάσει εδώ μέσα, θεωρώ πιο ασφαλή τα μεγάλα κέντρα. Σίγουρα έχουν πιο καλά στελεχωμένα εμβρυολογικά τμήματα, τόσο σε επίπεδο μηχανημάτων, όσο και σε επίπεδο συνεργατών. Πιστεύω ότι θα είσαι πιο ασφαλής κάπου αλλού. Είναι κάτι που δε τα το έλεγα εύκολα. Από χθες το σκεφτόμουν αλλά κάπως δίσταζα, με την έννοια ότι δύσκολα ρίχνουμε ευθύνες σε κάποιον επαγγελματία. Αλλά βρε κοπέλα μου, είναι χοντρά όλα αυτά που περιγράφεις ότι έκανε ο γιατρός σου. Και το λέω έτσι ωμά γιατί δεν γίνεται να έχω κέρδος από αυτό, με την έννοια ότι εσύ είσαι στη Θεσσαλονίκη κι εγώ στην Αθήνα, άρα δε το λέω για να διαφημίσω κάποιον "δικό μου". Ξέρω όπως όλες ξέρουμε πόσο ψυχοφθόρα είναι η πορεία της εξωσωματικής. Και θέλω να μην ταλαιπωρηθείς άλλο. Ούτε εσύ, ούτε καμία μας! Γι' αυτό στα λέω όλα αυτά, με νοιάξιμο. Διαβάζω τους προβληματισμούς που έχεις σχετικά με τη μεταφορά των βλαστοκυστών σας από το ένα κέντρο σε ένα άλλο και βλέπω ότι έχετε και πολλές ακόμα. Το θεωρώ πολύ πιο ασφαλές να τις μεταφέρετε κάπου που θα σας αντιμετωπίσουν υπεύθυνα, πάρα να μείνετε εκεί και να αναλώνεστε σε προσπάθειες που έχουν τεράστιο ψυχικό και οικονομικό κόστος, με παράγοντα επιτυχίας την τύχη και μόνο. Τόσοι και τόσοι έχουν μεταφέρει έμβρυα από ένα κέντρο σε ένα άλλο. Αν είχε τόσο μεγάλο ρίσκο δε θα το έκανε κανείς. Συγνώμη για το τόσο επεμβατικό μήνυμα, δε το συνηθίζω, αλλά βρε κορίτσι μου είναι κρίμα να παραμείνεις εκεί. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, σου είπε να συνεχίσεις να παίρνεις ορμόνες ενώ ξέρει ότι δεν υπάρχει λόγος. Πώς μπορείς να τον εμπιστευτείς από εδώ και πέρα? 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Kate92 είπε:

Ευχαριστώ!! Εγώ είμαι τώρα θετική! Ο άντρας μου δεν ξέρει πότε ήρθε σε επαφή με κρούσμα. Τετάρτη βράδυ είχε κάνει σελφ τεστ γιατί είχε πονολαιμο, αρνητικό! Πέμπτη πρωι καραθετικο και απομονωθηκαμε. Εγώ Κυριακή είχα ξηρότητα στο λαιμό. Δευτέρα θετική. Έκτοτε δεν έχω κανένα συμπτωμα. Ελπίζω εσύ να εισαι πιο τυχερή!

Ωχ, περαστικά σου! Εμείς επιλέξαμε να μην απομονωθεί, γιατί θεωρώ ότι δεν είχε νόημα, ούτως ή άλλως ήμασταν σε στενή επαφή μέχρι που βγήκε θετικό το τεστ, οπότε ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν τρελάθηκα γιατί δεν είμαστε και σε φάση που κάνουμε κάτι τώρα ευτυχώς με ωοληψία ή ετ, αλλιώς θα είχα μεταναστεύσει στο φεγγάρι!!! Χαίρομαι που το περνάς ελαφριά! Καλή ανάρρωση και γρήγορα εύχομαι! 

17 ώρες πρίν, Tselek είπε:

@Σ-1994 και εγώ εκει ήμουν, μέχρι σήμερα! Βέβαια δεν είχα τον δικό σου αλλά έναν Ρα..νό. Εγώ εξ αρχής ήμουν διστακτική με το κέντρο γενικότερα γιατί έχουν ακουστεί πολλά στο παρελθόν και έχουν κατηγορηθεί για κύκλωμα εμποριας ωαρίων. Εμένα είναι η πρώτη μου εξωσωματική και ευτυχώς άλλαξα κεντρο πριν παρω τα χάπια που μου έδωσε ο γιατρός, γιατί είχα μια κύστη «να» και δεν μου είχε κάνει καν υπέρηχο να τη βρει! Για μενα, φύγε χθες! 

Τι λέτε βρε παιδιά, τι πράγματα είναι αυτά, σοβαρά τώρα??? Και δεν έχει και εικονίδιο με έξαλλη φατσούλα να πατήσω! Τι αλήτες κυκλοφορούν! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , happiness79 είπε:

Ωχ, περαστικά σου! Εμείς επιλέξαμε να μην απομονωθεί, γιατί θεωρώ ότι δεν είχε νόημα, ούτως ή άλλως ήμασταν σε στενή επαφή μέχρι που βγήκε θετικό το τεστ, οπότε ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν τρελάθηκα γιατί δεν είμαστε και σε φάση που κάνουμε κάτι τώρα ευτυχώς με ωοληψία ή ετ, αλλιώς θα είχα μεταναστεύσει στο φεγγάρι!!! Χαίρομαι που το περνάς ελαφριά! Καλή ανάρρωση και γρήγορα εύχομαι! 

Ευχαριστώ πολύ!! :x

21 ώρες πρίν, Angel* είπε:

@mominthemaking Καλησπέρα, το έδωσα κορίτσι μου στην @Kallo νωρίτερα το απόγευμα. 

@mominthemaking Κατά πάσα πιθανότητα θ ακυρώσω εγώ για τις 14 Απριλίου, θα το ξέρω σίγουρα στο τελος της άλλης εβδομάδας. Εχετο κατά νου εάν σε βολεύει να το κανονίσουμε

• Ευχαριστώ 1

16 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Έχω τεντώσει με αυτά που παίρνω πάντως δεν έχεις άδικο είμαι χάλια έχω γίνει ζόμπι 

Εννοείτε πως δεν μέτρησα και δεν μου ζήτησαν ποτε να την μετρήσω μήπως βρε κορίτσια επειδή είμαι νέα είναι αρκετή λέω εγώ τώρα 

Όλα τόσο λάθος ;;

Αχ βρε αγάπη μου, δίκιο έχεις... Πήγαινε αύριο να κάνεις μια χοριακή για την τιμή των όπλων για να μπει ένα τέλος σ' αυτό το μαρτύριο. Να σταματήσεις τα φάρμακα, μη τα παίρνεις άδικα. Έχω βγει από τα ρούχα μου με αυτά που διαβάζω! 

Για την προγεστερόνη παίρνεις μόνο Utrogestan? Αν κάνεις prolutex είσαι οκ με το ένα Utrogestan πάντως. Αλλιώς δεν ξέρω, κι εμένα λίγο μου φαίνεται, αλλά μπορεί να παίζει ρόλο και η ηλικία σου που λες ότι είσαι μικρή. Πόσο χρονών είσαι? Με το σπέρμα έχετε κάποιο θέμα? 

9 ώρες πρίν, despina. είπε:

Την προγεστερονη αρα την ελεγχουμε οταν ξεκιναμε τα ουτροτζεσταν;

Εμένα δε μου την έχουν ελέγξει ποτέ πάντως. Αλλά έπαιρνα prolutex και Utrogestan. 

• Μου αρέσει 1

14 minutes ago, happiness79 said:

Αχ βρε αγάπη μου, δίκιο έχεις... Πήγαινε αύριο να κάνεις μια χοριακή για την τιμή των όπλων για να μπει ένα τέλος σ' αυτό το μαρτύριο. Να σταματήσεις τα φάρμακα, μη τα παίρνεις άδικα. Έχω βγει από τα ρούχα μου με αυτά που διαβάζω! 

Για την προγεστερόνη παίρνεις μόνο Utrogestan? Αν κάνεις prolutex είσαι οκ με το ένα Utrogestan πάντως. Αλλιώς δεν ξέρω, κι εμένα λίγο μου φαίνεται, αλλά μπορεί να παίζει ρόλο και η ηλικία σου που λες ότι είσαι μικρή. Πόσο χρονών είσαι? Με το σπέρμα έχετε κάποιο θέμα? 

1 vasclor το πρωί και 1 utrogestan το βράδυ κολπικά τίποτα άλλο δεν εκσπερματώνει ο άντρας μου γιαυτο κάναμε βιοψία και εξωσωματική την ποιότητα του σπέρματος δεν την ξέρουμε καθόλου δεν υπάρχει για δείγμα 

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

καλημέρα κορίτσια!χρόνια πολλά!!υγεία κ δύναμη να παλεύουμε!!!

εγώ είμαι στην 5η μέρα ετ κ παίρνω 4 cyclacur, 1.5 prozolone, 1 filicine, 1ivor ,1 prolutex k 1 utro..

Χρόνια σου πολλά Ευαγγελία και καλή επιτυχία! Εύχομαι να ριζώσουν γερά τα εμβρυάκια σου και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη! 

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά. Χτες η μέρα πήγε κατά διαόλου. Ήταν η μέρα που ξεκινούσα την διεργεση και αντί για μια ήρεμη μέρα τρέχαμε το σκυλάκι μας σε νοσοκομείο για ζώα γιατι έφαγε χάπια όσο λείπαμε, ο μπαμπάς ήταν εκεί αλλά δεν τα είδε και δυστυχώς αυτά τα χάπια είναι πολύ τοξικά γιατι είναι για επιληψία. Τον αφήσαμε εκεί και μας είπαν ότι είναι πολύ δύσκολα και θα του δώσουν θεραπεία αλλά μπορεί να μην την δεχτεί. Μας πήραν τηλ στη 1 το πρωί και μας είπαν ότι δεν αναπνέει καλά και του έβαλαν οξυγόνο και μετά μας πήραν στις 6 και μας είπαν ότι πάει καλύτερα. Είναι άσχετο με το θέμα και συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά είμαι πολύ στεναχωρημενη και φοβάμαι μην επηρεάσει το άγχος την διαδικασία. Έκανα χτες την ένεση αρων αρων χωρίς να βάλω οινόπνευμα. Αλλά νομίζω πως την έκανα σωστά.

Λυπάμαι πάρα πολύ για το σκυλάκι σας, καλή μου... Είναι πολύ ελπιδοφόρο ότι σας είπαν ότι πάει καλύτερα, εύχομαι να συνεχίσει έτσι και σύντομα να το έχετε σπίτι μαζί σας, γερό! Φυσικό είναι που σου ανέβηκε το άγχος, και που θυμήθηκες να κάνεις την ένεση πάλι καλά! Φαντάζομαι ότι δεν έγινε και κάτι τρομερό που δεν έβαλες οινόπνευμα. Αν ήταν το άγχος να επηρεάζει το αποτέλεσμα, καμία δε θα κατέβαζε ωάρια, αυτό είναι βέβαιο! Μην ανησυχείς! Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το σκυλάκι σας! Καλή ανάρρωση να έχει και καλή επιτυχία σε σένα με τις υπόλοιπες ενέσεις! 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Δεν αντιλεγω να παρει ωαρια ,αλλα οταν η κοπελα φωναζε οτι δεν ειναι καλά δεν ακουγε κ ελεγε ολα μια χαρα.ειναι πολυ σοβαρο η υπερδιεγερση κ θα επρεπε να την προσεξει. Ειναι καθηγητης γυναικολογιας στο αριστοτέλειο.οσο για τα Ούτρο αν εκεινος θεωρούσε οτι καλύπτεται με 1 τη μερα για 8 μερες δεν γνωριζω.απλα παραθετω τι ειπε για τη δικη μου περιπτωση ο γιατρος.οτι αποροφουνται καλυτερα κολπο κ στομα κ οτι μου δινει τοσα για να ανοιξει καλά το παραθυρο εμφυτευσης.με τη προσέγγιση αυτη που σου ειπε ο γιατρος σου συμφωνω,γιατι μου ειχε εξηγησει διαφορα για την προγεστεονη κ ο δικος μου καθως εγω ειχα αρνηση να παρω πολλα φαρμακα κ ηθελα να μειώσω κ αυτα.

Τι να πω βρε κορίτσια εγώ με 6 προγεστερόνες κατάφερα να δω θετικό οπότε σε αυτό το σχήμα πιστεύω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Σ-1994 είπε:

1 vasclor το πρωί και 1 utrogestan το βράδυ κολπικά τίποτα άλλο δεν εκσπερματώνει ο άντρας μου γιαυτο κάναμε βιοψία και εξωσωματική την ποιότητα του σπέρματος δεν την ξέρουμε καθόλου δεν υπάρχει για δείγμα 

Και το vasclor προγεστερόνη είναι, οπότε 1 Utrogestan είναι μια χαρά αφού συνδυάζεται.

Βιοψία κάνατε για να πάρετε το σπέρμα επί τούτου, σωστά? Σε αυτές τις περιπτώσεις δε γίνεται να το εξετάσουν κι όλας για να ξέρετε πώς είναι ποιοτικά? Αν δεν εκσπερματώνει πάντως, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν αναναιώνεται το σπέρμα και γι' αυτό μπορεί να μην είναι τόσο ποιοτικό. Δεν ξέρω τι θα μπορούσατε να κάνετε για να το βελτιώσετε. Έχετε πάει σε ανδρολόγο-ουρολόγο? Αν όχι, νομίζω ότι θα ήταν βοηθητικό. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...