Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Έβαζε vasklor και το ενα ουτρο ειναι υπεραρκετό.

Επειδή δεν έχω πάρει vasclor τι ουσία είναι? 

Γιατί και από άλλες κοπέλες που ξέρω παίρνουν 3-6 ουτρουζεσταν. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσια!! Έχω μια gonal με 600 μονάδες.  .  .αν την χρειάζεται κάποια ας μου στείλει μνμ ( να την χρειάζεται τώρα γτ έχει ανοιχτεί) .  . . Είναι κρίμα να πάει χαμένη.   .   . Μελλοντικά επίσης αν κάποια χρειαστεί θα ήθελα να το ξέρω γτ λογικά θα μου μείνουν  2 άθικτα κούτια . . . 

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, ksvolimi said:

Κοριτσι μου καλησπερα σου ευχομαι να πανε ολα καλα την επομενη φορα για εσενα . Να σου πω οτι τα έμβρυα σου αν αποφασισεις να φυγεις μεταφέρονται και μην ανησυχεις για τη διαδικασια γινεται συνεχεια αλλωστε δε ξεπαγώνουν καθολου καθως συνεχίζουν κανονικα και τους βαζουν άζωτο κτλ. Τωρα οσο να φορα τη προγεστερονη δεν ειναι απαραίτητο να παιρνεις πολλα φαρμακα εγω σε φυσικούς κυκλους εκανα μεταφορα και επαιρνα μονο κολπική κρινον κ ηταν μια χαρα. Το τι πηγε λαθος δε μπορουμε να το ξερουμε εμεις σιγουρα γινανε αστοχίες καλο ειναι να ενημερώνεσαι ομως μην θεωρεις οτι εκανε καποια αλλη κοπελα απο εδω επρεπε να κανεις κι εσυ.❤️

Ναι έτσι είναι και σε ευχαριστω πολύ σε αυτά που γράφω δεν υπερβάλω απλά παρατηρώ τόσο καιρό και αρχίζω να βγάζω συμπεράσματα , μακάρι να βρεθώ με τον γιατρό και να μου πει πχ έχεις κάνει arvecap και έτσι έπρεπε να γίνει και αυτό είναι το πρωτόκολλο,θα αισθανθώ πολύ καλύτερα αν δεν ήταν η αποτυχία από λάθος  αλλά από τύχη.

βεβαια δεν θα τον εμπιστεύομαι και θα κάνω μια επίσκεψη σε έναν άλλο εξωσωματικό να μου διασταυρώσει τα στοιχεία νομίζω είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω σε πρώτη φάση 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 33 λεπτά , Stelito είπε:

Επειδή δεν έχω πάρει vasclor τι ουσία είναι? 

Γιατί και από άλλες κοπέλες που ξέρω παίρνουν 3-6 ουτρουζεσταν. 

Κολπικη προγεστερονη. Καθε γιατρος στηρίζει συγκεκριμένες εταιρίες.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Ναι έτσι είναι και σε ευχαριστω πολύ σε αυτά που γράφω δεν υπερβάλω απλά παρατηρώ τόσο καιρό και αρχίζω να βγάζω συμπεράσματα , μακάρι να βρεθώ με τον γιατρό και να μου πει πχ έχεις κάνει arvecap και έτσι έπρεπε να γίνει και αυτό είναι το πρωτόκολλο,θα αισθανθώ πολύ καλύτερα αν δεν ήταν η αποτυχία από λάθος  αλλά από τύχη.

βεβαια δεν θα τον εμπιστεύομαι και θα κάνω μια επίσκεψη σε έναν άλλο εξωσωματικό να μου διασταυρώσει τα στοιχεία νομίζω είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω σε πρώτη φάση 

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αυτο❤️ 

• Μου αρέσει 1

@Σ-1994,κοπελα μου καταλαβαινω την απογοητευση σου,ομως να σου πω πως οι περισσότερες την πατάμε την πρώτη φορα...Κ εγω με υπερδιέγερση ημουν την πρώτη φορα και αρκετα σοβαρη και εφυγα τρέχοντας. Οσο για τις βλαστοκυστες μεταφέρονται μια χαρα...Κ εγω την πήρα τη βλαστοκυστη μου απο το δεύτερο κέντρο και την πηγα στο τρίτο...Ολα μια χαρα... Οσο για τις δικαιολογιες εννοείται πως δεν θα βγαλεις άκρη μαζί του...Ξερουν να τα μπουρδουκλωνουν και αν πεις και τίποτα θα σε ειρωνευτεί και θα σε ρωτήσει αν εισαι γιατρος...Δεν το γνωριζω το κέντρο σου αλλα μαλλον δεν τα κανουν και τοσο σωστά τα πράγματα...Κοιτα για αλλου...

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

3 hours ago, Ευαγγελιαα said:

καλημέρα κορίτσια!χρόνια πολλά!!υγεία κ δύναμη να παλεύουμε!!!

εγώ είμαι στην 5η μέρα ετ κ παίρνω 4 cyclacur, 1.5 prozolone, 1 filicine, 1ivor ,1 prolutex k 1 utro..

Χρόνια σου πολλά Ευαγγελία μας!!!

Εύχομαι πολύ πολύ χαρμόσυνα νέα σύντομα!!!!!

• Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

5 ώρες πρίν, Stelito είπε:

Δεν ξέρω αν συμφωνείς μαζί μου...

Πιστεύω δεν είναι κακό που ήθελε να πάρει πολλά. Απλά συμπεραίνω ότι δεν ήξερε να χρησιμοποιεί τα φάρμακα. 

Όταν λες καθηγητής,? Είναι εξωσωματικος και διδάσκει ως καθηγητής στην ιατρική? Και πως τότε τόσα λάθη? Και εγώ σύνολο 6 ουτρουζεσταν την μέρα παίρνω. Και αύριο θα ελέγξω προγεστερόνη. Αν δεν είναι καλή μου είπε θα πάρω και προλουτεξ.

Δεν αντιλεγω να παρει ωαρια ,αλλα οταν η κοπελα φωναζε οτι δεν ειναι καλά δεν ακουγε κ ελεγε ολα μια χαρα.ειναι πολυ σοβαρο η υπερδιεγερση κ θα επρεπε να την προσεξει. Ειναι καθηγητης γυναικολογιας στο αριστοτέλειο.οσο για τα Ούτρο αν εκεινος θεωρούσε οτι καλύπτεται με 1 τη μερα για 8 μερες δεν γνωριζω.απλα παραθετω τι ειπε για τη δικη μου περιπτωση ο γιατρος.οτι αποροφουνται καλυτερα κολπο κ στομα κ οτι μου δινει τοσα για να ανοιξει καλά το παραθυρο εμφυτευσης.με τη προσέγγιση αυτη που σου ειπε ο γιατρος σου συμφωνω,γιατι μου ειχε εξηγησει διαφορα για την προγεστεονη κ ο δικος μου καθως εγω ειχα αρνηση να παρω πολλα φαρμακα κ ηθελα να μειώσω κ αυτα.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά. Χτες η μέρα πήγε κατά διαόλου. Ήταν η μέρα που ξεκινούσα την διεργεση και αντί για μια ήρεμη μέρα τρέχαμε το σκυλάκι μας σε νοσοκομείο για ζώα γιατι έφαγε χάπια όσο λείπαμε, ο μπαμπάς ήταν εκεί αλλά δεν τα είδε και δυστυχώς αυτά τα χάπια είναι πολύ τοξικά γιατι είναι για επιληψία. Τον αφήσαμε εκεί και μας είπαν ότι είναι πολύ δύσκολα και θα του δώσουν θεραπεία αλλά μπορεί να μην την δεχτεί. Μας πήραν τηλ στη 1 το πρωί και μας είπαν ότι δεν αναπνέει καλά και του έβαλαν οξυγόνο και μετά μας πήραν στις 6 και μας είπαν ότι πάει καλύτερα. Είναι άσχετο με το θέμα και συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά είμαι πολύ στεναχωρημενη και φοβάμαι μην επηρεάσει το άγχος την διαδικασία. Έκανα χτες την ένεση αρων αρων χωρίς να βάλω οινόπνευμα. Αλλά νομίζω πως την έκανα σωστά.

• Λυπημένη/-ος 8

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

@Σ-1994,κοπελα μου καταλαβαινω την απογοητευση σου,ομως να σου πω πως οι περισσότερες την πατάμε την πρώτη φορα...Κ εγω με υπερδιέγερση ημουν την πρώτη φορα και αρκετα σοβαρη και εφυγα τρέχοντας. Οσο για τις βλαστοκυστες μεταφέρονται μια χαρα...Κ εγω την πήρα τη βλαστοκυστη μου απο το δεύτερο κέντρο και την πηγα στο τρίτο...Ολα μια χαρα... Οσο για τις δικαιολογιες εννοείται πως δεν θα βγαλεις άκρη μαζί του...Ξερουν να τα μπουρδουκλωνουν και αν πεις και τίποτα θα σε ειρωνευτεί και θα σε ρωτήσει αν εισαι γιατρος...Δεν το γνωριζω το κέντρο σου αλλα μαλλον δεν τα κανουν και τοσο σωστά τα πράγματα...Κοιτα για αλλου...

Σε πήραν αν εγινε βλαστοκύστη;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

17 hours ago, despina. said:

Κοριτσια να ρωτησω κατι?Γιατι ο γιατρος εχει 3 γραμματεις και λενε ο,τι θελουν .Τις αντιπηκτικες για μετα την ετ τις γραφει παθολογος?
Την προηγουμενη φορα ο γυναικολογος κανονικα μου τις εγραψε.Ακομα κι ετσι να ναι δεν ειναι δικη τους δουλεια να συνεργαζονται με παθολογο και να τους τις γραφει?

Αν και λίγο καθυστερημένη η απάντηση, εμένα ο γυναικολόγος μου τις είχε γράψει κανονικά. Τι κουλά λένε?

16 hours ago, Σ-1994 said:

Σε ευχαριστω καλή μου για τα λόγια σου με συγκηνεις  ήταν σοκ αλλά θα προσπαθήσω να το δω θετικά πάντα η πρώτη φορά σε ότι κάνουμε είναι δύσκολη , να σε ρωτήσω μήπως και ξέρεις πήγα για ετ 8η μέρα προγεστερονης είχα πάρει ήδη μια εβδομάδα δηλαδή και αναρωτιέμαι μήπως ήταν πολύ ώριμο το ενδομήτριο και δεν βρήκαν "γόνιμο" έδαφος τα έμβρυα ; Επίσης θα ήθελα την γνώμη σου στο ότι μου είπαν να συνεχίσω τα φάρμακα και Δευτέρα να κανω πάλι χοριακη .. από την μια λες να το εξαντλήσω από τη άλλη μήπως δίνουν ψεύτικες ελπίδες ; Ξέρω πως έχει τελειώσει η προσπάθεια ουσιαστικά 

Αυτό με την 8η μέρα ούτε κι εγώ το έχω ξανά ακούσει αλλά βρε κορίτσια το ότι υπήρξε εμφύτευση δεν σημαίνει ότι έγινε σωστά? Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να εμφυτεύτηκε λάθος μέρα και γι αυτό να μην προχώρησε? Εδώ λένε ότι στις κοπέλες που έχουν καταφέρει εμφύτευση είναι περιττή η εξέταση για το παράθυρο της.
Παρόλα αυτά εννοείται ότι ο γιατρός σου έχει πολλά φάουλ ήδη και μία δεύτερη γνώμη είναι απαραίτητη. Και αυτό με την επανάληψη της χοριακής επίσης πολύ κουλό αλλά κάνε την τουλάχιστον αύριο 1ον για να μην παρατείνεις αυτή την αγωνία αλλά και για να μην συνεχίζεις τα φάρμακα μέχρι την Δευτέρα.  

13 hours ago, Σ-1994 said:

Πω πω έλεος καλά αυτό για τα ωαρια δεν το πιστεύω το είχα ψάξει αλλά δεν βρισκεις κάτι για αυτους αυτός ο γιατρός που λες άλλο φρούτο ήμουν για νοσοκομείο με υπερδιέγερση και αυτός τα δικά του μια χαρά έλεγε μια χαρά …δεν ξέρω τι πίνουν εκεί μέσα και γενικά οι απόψεις διίστανται γιατί έχω πετύχει πολύ καλή γυναικολόγο στο διαβαλκανικό που τον είχε δάσκαλο και τον θαύμαζε και τον σεβόταν παρα πολύ ως επιστήμονα και καθηγητή γυναικολογίας  τον πρ 

Καλά και μένα με είχε στείλει η κολλητή μου (έκανε τότε την πρακτική της για παιδίατρος) σε καθηγητή μαιευτήρα που θαύμαζε κιόλας για να πάρω μία γνώμη για τα θέματα μου και δεν μου είχε κάνει καν υπέρηχο. Αρκέστηκε σε ότι του είπα μόνο και η απάντηση του ήταν "οι γιαγιάδες μας που είχαν πολυκυστικές χωρίς να το ξέρουν πως έκαναν παιδιά? Να ηρεμήσω και θα έρθει". Και πλήρωσα γι αυτή την κουβέντα 60€ :?

13 hours ago, Σ-1994 said:

Έχω τεντώσει με αυτά που παίρνω πάντως δεν έχεις άδικο είμαι χάλια έχω γίνει ζόμπι 

Εννοείτε πως δεν μέτρησα και δεν μου ζήτησαν ποτε να την μετρήσω μήπως βρε κορίτσια επειδή είμαι νέα είναι αρκετή λέω εγώ τώρα 

Όλα τόσο λάθος ;;

Άλλο ένα λάθος που δεν μέτρησες ποτέ προγεστερόνη. Και δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την ηλικία σου.

6 hours ago, despina. said:

Την προγεστερονη αρα την ελεγχουμε οταν ξεκιναμε τα ουτροτζεσταν;

Εγώ την μέτρησα την μέρα της ετ

43 minutes ago, Bookthiefy said:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά. Χτες η μέρα πήγε κατά διαόλου. Ήταν η μέρα που ξεκινούσα την διεργεση και αντί για μια ήρεμη μέρα τρέχαμε το σκυλάκι μας σε νοσοκομείο για ζώα γιατι έφαγε χάπια όσο λείπαμε, ο μπαμπάς ήταν εκεί αλλά δεν τα είδε και δυστυχώς αυτά τα χάπια είναι πολύ τοξικά γιατι είναι για επιληψία. Τον αφήσαμε εκεί και μας είπαν ότι είναι πολύ δύσκολα και θα του δώσουν θεραπεία αλλά μπορεί να μην την δεχτεί. Μας πήραν τηλ στη 1 το πρωί και μας είπαν ότι δεν αναπνέει καλά και του έβαλαν οξυγόνο και μετά μας πήραν στις 6 και μας είπαν ότι πάει καλύτερα. Είναι άσχετο με το θέμα και συγγνώμη για το πρήξιμο αλλά είμαι πολύ στεναχωρημενη και φοβάμαι μην επηρεάσει το άγχος την διαδικασία. Έκανα χτες την ένεση αρων αρων χωρίς να βάλω οινόπνευμα. Αλλά νομίζω πως την έκανα σωστά.

Πολύ λυπάμαι κορίτσι μου για αυτό που περάσατε με το σκυλάκι σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα σπίτι σας.  

@winspert σήμερα περιμένεις νέα, ε? Θα σε πάρουν ή λόγω αργίας θα μάθεις αύριο? 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 57 λεπτά , Καντι είπε:

Σε πήραν αν εγινε βλαστοκύστη;

Δυστυχώς δεν προχώρησε...Εφτασε μέχρι 4η μερα αλλα δεν ειχε καλές διαιρέσεις...Θα επικεντρωθω τωρα στην εμβρυομεταφορα μου!!!

• Λυπημένη/-ος 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, kateriiina25 said:

Αν και λίγο καθυστερημένη η απάντηση, εμένα ο γυναικολόγος μου τις είχε γράψει κανονικά. Τι κουλά λένε?

Αυτό με την 8η μέρα ούτε κι εγώ το έχω ξανά ακούσει αλλά βρε κορίτσια το ότι υπήρξε εμφύτευση δεν σημαίνει ότι έγινε σωστά? Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να εμφυτεύτηκε λάθος μέρα και γι αυτό να μην προχώρησε? Εδώ λένε ότι στις κοπέλες που έχουν καταφέρει εμφύτευση είναι περιττή η εξέταση για το παράθυρο της.
Παρόλα αυτά εννοείται ότι ο γιατρός σου έχει πολλά φάουλ ήδη και μία δεύτερη γνώμη είναι απαραίτητη. Και αυτό με την επανάληψη της χοριακής επίσης πολύ κουλό αλλά κάνε την τουλάχιστον αύριο 1ον για να μην παρατείνεις αυτή την αγωνία αλλά και για να μην συνεχίζεις τα φάρμακα μέχρι την Δευτέρα.  

Καλά και μένα με είχε στείλει η κολλητή μου (έκανε τότε την πρακτική της για παιδίατρος) σε καθηγητή μαιευτήρα που θαύμαζε κιόλας για να πάρω μία γνώμη για τα θέματα μου και δεν μου είχε κάνει καν υπέρηχο. Αρκέστηκε σε ότι του είπα μόνο και η απάντηση του ήταν "οι γιαγιάδες μας που είχαν πολυκυστικές χωρίς να το ξέρουν πως έκαναν παιδιά? Να ηρεμήσω και θα έρθει". Και πλήρωσα γι αυτή την κουβέντα 60€ :?

Άλλο ένα λάθος που δεν μέτρησες ποτέ προγεστερόνη. Και δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την ηλικία σου.

Εγώ την μέτρησα την μέρα της ετ

Πολύ λυπάμαι κορίτσι μου για αυτό που περάσατε με το σκυλάκι σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα σπίτι σας.  

@winspert σήμερα περιμένεις νέα, ε? Θα σε πάρουν ή λόγω αργίας θα μάθεις αύριο? 

Μου έστειλε φιλη ιατρός ( τι θα έκανα χωρις αυτή δεν ξέρω με βοηθάει στα πάντα τόσο πολύ ) επιστημονικό άρθρο με μελέτη του καθηγητή του δικού μου ιατρού που αναλύει τα πάντα για την προγεστερονη και το παράθυρο εμφύτευσης ο ίδιος κατέληξε μετά από έρευνα πως 4-5 μέρα προγεστερονης μεταφέρουμε κρυοσυντηριμενες 5 ημερών θα την εκτυπώσω και θα του την παω γράφει το όνομα του πανω

επιφυλάσσομαι για το αν γίνει η εμφύτευση παίζει τελικά ρόλο, αυτό δεν μπορώ να το βρω πουθενά , έχουμε γίνει γιατροί την τύχη μου ας καθόμουν να τα κάνω όλα μόνη μου να γλίτωνα και τα λεφτά 

μάλλον την ψωνίζουν σε κάποια φάση και γίνονται αλαζόνες πολύ σοφός και ο δικός σου έχουμε τον πόνο μας πρέπει να ακουμε και βλακίες από πάνω ;

να παω αύριο και αν βγει 10 τι θα κάνω θα παω πάλι την Δευτέρα ; Δεν αντέχω καλύτερα να παω Δευτέρα να έχει μηδενίσει να τελειώνω μην μου πει στο τέλος έκανα και μλκα έχω και τον άντρα μου που δεν θέλει να το αποδεχτεί 100% ότι τελείωσε  και δεν μου είναι τόσο εύκολο κάνω τώρα ότι προσέχω άλλες λίγες μέρες τι να κάνω τον λείπαμε και αυτόν 

Για να λέμε και τα καλα δυο αδερφοί είναι και όσον αφορά τις επεμβάσεις στον χειρισμό τους είναι άψογοι και φαίνεται ότι έχουν εμπειρία και ξέρουν τι κάνουν , απλά επειδή είναι μπιζνα έχουν χάσει την μπάλα και δεν προλαβαίνουν δεν προσέχουν τους ασθενείς όπως θα έπρεπε μακάρι να βγει άκρη γιατί το αποκλείεται να φταίει η coordinator και να τα έκανε μπάχαλο ; Έχει τόσους ασθενής που τρέχει γύρω γύρω ζαλισμένη αν μου έδωσε λάθος μέρα να ξεκινήσω ; Σκέφτομαι τα πάντα , θα ρωτήσω πρώτα γιατρέ πόσες μέρες πήρα  προγεστερονη; Να δούμε τι θα πει θα ξέρει ; 

• Μου αρέσει 1

On 3/23/2022 at 9:57 PM, Bookthiefy said:

Σε ευχαριστώ πολύ! Και σε εσένα το ιδιο να σου πάνε όλα καλά! Δεν έχει σημασία όμως πόσο κόσμο έχεις η δουλειά σου είναι αυτή. Όπως και εμείς δεν έχει σημασία ποση δουλειά έχουμε ανάλογα το τι κάνουμε, είναι η δουλειά μας και πρέπει να είμαστε σωστές. 

Καλησπέρα, απ όσο γνωρίζω ό,τι βάζεις στην κατάψυξη είτε είναι ωάρια είτε έμβρυα, πληρώνεις κανονικά. Εκτός και αν δεν θέλεις να τα αφήσεις κατάψυξη. Για τα έμβρυα δεν ξέρω τι παίζει γιατί εγώ θα κάνω μόνο με ωάρια αλλα μου είπαν ότι έχω την επιλογή να ζητήσω να καταστραφουν, οπότε θέλω.

Κορίτσια άλλο και τούτο παλι! Ενα ενα μου τα λένε και εκνευρίζομαι. Επειδή δεν είμαι παντρεμένη και θέλω να κάνω κρυοσυντηρηση πρέπει να κάνω μια συμβολαιογραφικη πράξη, η οποία κοστίζει 100€. Και το έμαθα μια μέρα πριν ξεκινήσω την διαδικασία. Δεν το έχω ξανά ακούσει, ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει σχετικά με αυτο; 

Έχεις πολύ δίκιο! Εγώ θα μάθω αύριο πρωί λοιπόν το grading κ πάω για ΕΤ μάλλον! Καλή μας επιτυχία!! 

On 3/23/2022 at 11:01 PM, Καντι said:

Όχι δεν παίζει κανένα ρόλο, καλα ειναι ο υπέρηχος να γινεται ίδια μερα με την αιμοληψία για να συνάδει η εικόνα.

Νομικά που το στηρίζουν δεν ξερω, αλλα θα σου πω οτι εμπειρικά οταν κανεις την αυχενική , β επιπεδου κλπ για να βγει το αποτέλεσμα υπολογίζουν την ηλικία της μητέρας ή της δοτριας για να βγει το αποτέλεσμα  ακομα και δυο χρόνια μετα τα 35 μας εκτινάσσουν τα ποσοστά. Οποτε αν εισαι 35 και η δότρια 25 ειναι τεράστιο το ποσοστό σφάλματος.

Αυτη ειναι μια γενικη αντίληψη και αποδεκτή για άλλες περιπτώσεις. Η @happiness79 αν ειναι γεννημένη το 79 ειναι 43 χρόνων. Δεν ειναι κατάλληλη η ηλικία για πειράματα καθως πολλές φορές ενα μη υγιες έμβρυο αν παλλινδρομησει παρασύρει και το δεύτερο σε περιπτωση δίδυμης κύησης. Επισης αν απο τα 5 έμβρυα που έστειλε τα 4 είχαν χρωμοσωμικες ανωμαλίες παίζει με την τύχη της με ενα ποσοστό 20%  να πετύχει δεύτερο υγιες.

Ειναι ανάλογα τον γιατρο φυσικα . Στο γεν θα ζητήσουν 2.000 αλλα οτι συμφωνήσεις με τον γιατρο. Προσωπικα έδινα λιγότερα.

Με Νικα ή ερα τεστ

Κάντι κατανοητό κ η ηλικία παίζει ρόλο, όμως ο προεμφυτευτικός κάποιες φορές βγάζει αποτέλεσμα για τέλεια βλαστοκύστη η οποία μετά που εξελίσσεται κι άλλο βγάζει πρόβλημα γεννετικό. Αυτό εννοώ δεν είναι πανάκεια. Δεν σου εγγυάται κανένας γεννετιστής οτι το αποτέλεσμα του προεμφυτευτικού είναι 100% σωστό ως το τέλος της κύησης. 

On 3/24/2022 at 11:29 AM, eva13232 said:

δεν ξέρω, ο γιατρός δεν μου το πρότεινε καν όταν του είπα μήπως να αλλάξουμε το φεμαρα ..... απλά το 2 στα 2 εμενα μου φαίνεται τραγικά απογοητευτικό και δεν θέλω να χάνω χρόνο και χρήμα ..... κυρίως όμως δεν θέλω να χάνω τις ελπίδες μου , γιατί τώρα αυτό έπαθα :-(

Καλησπέρα μην απογοητεύεσαι ξεκουράσου ένα μήνα κ ξαναδοκίμασε. Κ γω φεμαρα έκανα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...