Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Ναι σήμερα την έκανα 12η μέρα μου είπε μέχρι Δευτέρα και να πάω πάλι , και λέω μα τώρα αλήθεια έχω ελπίδα και μου είπε ναι ναι 

5 cyclacur 2 medrol 1 utrogestan κολπικά 1 vasclor 1 salospir και φιλικό 

Ναι αυτός 

Συγνώμη μόνο 1 ουτρουζεσταν?

Εγώ παίρνω 3 από το στόμα και 3 κολπικά? Μήπως κατάλαβα λάθος? 

Πώς να κρατηθεί εγκυμοσύνηε 1 ουτρουζεσταν. Πόση προγεστερόνη έχεις? Μη μου πεις ότι δεν μετρήσες προγεστερόνη... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω τεντώσει με αυτά που παίρνω πάντως δεν έχεις άδικο είμαι χάλια έχω γίνει ζόμπι 

4 minutes ago, Stelito said:

Πώς να κρατηθεί εγκυμοσύνηε 1 ουτρουζεσταν. Πόση προγεστερόνη έχεις? Μη μου πεις ότι δεν μετρήσες προγεστερόνη... 

Εννοείτε πως δεν μέτρησα και δεν μου ζήτησαν ποτε να την μετρήσω μήπως βρε κορίτσια επειδή είμαι νέα είναι αρκετή λέω εγώ τώρα 

Όλα τόσο λάθος ;;

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 6 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Έχω τεντώσει με αυτά που παίρνω πάντως δεν έχεις άδικο είμαι χάλια έχω γίνει ζόμπι 

Εννοείτε πως δεν μέτρησα και δεν μου ζήτησαν ποτε να την μετρήσω μήπως βρε κορίτσια επειδή είμαι νέα είναι αρκετή λέω εγώ τώρα 

Όλα τόσο λάθος ;;

Πω πω έξαλλη έχω γίνει με αυτα που διαβάζω. Πρέπει να είναι πολύ ασχετος. Ούτε τα βασικά δεν σου έκανε? πρωτη φορά που έκανες σε αυτόν πηγές..? Αχ να ήσουν Αθήνα να σε πήγαινα στον γιατρό μου να σου εξηγουσε από το Α ως το Ω. 

Κάτι διάβασα για υπερδιέγερση αλλά δεν κατάλαβα. Μπορείς να μου πεις?

Έχω γίνει κουρέλι με όλα αυτά δεν γινόταν να τα ξέρω πριν η μάλλον δε γινόταν να με προσέξουν εγώ πρέπει να τα ξέρω όλα αυτά ;

Πω πω έξαλλη έχω γίνει με αυτα που διαβάζω. Πρέπει να είναι πολύ ασχετος. Ούτε τα βασικά δεν σου έκανε? πρωτη φορά που έκανες σε αυτόν πηγές..? Αχ να ήσουν Αθήνα να σε πήγαινα στον γιατρό μου να σου εξηγουσε από το Α ως το Ω. 

Κάτι διάβασα για υπερδιέγερση αλλά δεν κατάλαβα. Μπορείς να μου πεις?

Είχα πάθει τον Δεκεμβρίου μετά την ωοληψια με είχε με 300 μονάδες μενοπουρ έφτασαν οι ωοθήκες 13 εκ μάζεψα ελεύθερο υγρό σε κοιλιά ωοθήκες και γύρω από τα πνευμονια δεν μπορούσα να ανασάνω νόμιζα έπαθα πνευμονική εμβολή και πήγα στο διαβαλκανικό και όλες οι ειδικότητες είχαν πάθει σοκ , είχαν αρχίσει να με ετοιμάζουν και για ετ τόσο καλά .. δεν έγινε φυσικά τρόμαξα να συνέλθω για ένα μήνα και έκανα δυο ανταγωνιστές την μέρα και αντιπηκτικές εννοείτε 

• Λυπημένη/-ος 6

πρίν από 7 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Έχω γίνει κουρέλι με όλα αυτά δεν γινόταν να τα ξέρω πριν η μάλλον δε γινόταν να με προσέξουν εγώ πρέπει να τα ξέρω όλα αυτά ;

Είχα πάθει τον Δεκεμβρίου μετά την ωοληψια με είχε με 300 μονάδες μενοπουρ έφτασαν οι ωοθήκες 13 εκ μάζεψα ελεύθερο υγρό σε κοιλιά ωοθήκες και γύρω από τα πνευμονια δεν μπορούσα να ανασάνω νόμιζα έπαθα πνευμονική εμβολή και πήγα στο διαβαλκανικό και όλες οι ειδικότητες είχαν πάθει σοκ , είχαν αρχίσει να με ετοιμάζουν και για ετ τόσο καλά .. δεν έγινε φυσικά τρόμαξα να συνέλθω για ένα μήνα και έκανα δυο ανταγωνιστές την μέρα και αντιπηκτικές εννοείτε 

Τώρα κατάλαβα.... Πολύ λυπάμαι που έτυχαν όλα αυτά. Αλήθεια. Κάνε τις κινήσεις σου, ρωτά, ψάξε τα πάντα ώστε η επόμενη μεταφορα σου να είναι η τυχερή. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Η αποκατάσταση τράβηξε πολύ περισσότερο και λόγω της Κλεισούρας και της ξάπλας μου έκανε πολύ κακό στις αντοχές μου και γενικά επηρεάστηκα αρνητικά για μήνες 

Σας ευχαριστω όλες σήμερα ήταν από τις δυσκολότερες μέρες της ζωής μου αν όχι η χειρότερη,όχι για την αποτυχία αλλά για όλες τις παραλήψεις και τα λαθη που έγιναν εξοργίζομαι και δεν φτάνουν όλα αυτά που τραβάμε έχω να κάνω και τον ντέντεκτιβ τώρα και ξέρω κατά βάθος πως δεν τον κουνάει τίποτα γιατί αν ήταν έτσι  κάθε μέρα θα κλείνανε , είχα το θάρρος και την αποφασιστικότητα να κάνω εξωσωματική χωρίς σκέψη για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα και όλα μου έχουν έρθει τόσο ανάποδα μέχρι τώρα έχω στεναχωρηθεί παρα πολύ έχει κινηθεί ποτε καμία κοπέλα νομικά ; Έχει καταφέρει τίποτα με αυτό ; Ή να μην το σκέφτομαι καν γιατί το παιχνίδι είναι χαμένο εξ αρχής ;

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 12 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Η αποκατάσταση τράβηξε πολύ περισσότερο και λόγω της Κλεισούρας και της ξάπλας μου έκανε πολύ κακό στις αντοχές μου και γενικά επηρεάστηκα αρνητικά για μήνες 

Σας ευχαριστω όλες σήμερα ήταν από τις δυσκολότερες μέρες της ζωής μου αν όχι η χειρότερη,όχι για την αποτυχία αλλά για όλες τις παραλήψεις και τα λαθη που έγιναν εξοργίζομαι και δεν φτάνουν όλα αυτά που τραβάμε έχω να κάνω και τον ντέντεκτιβ τώρα και ξέρω κατά βάθος πως δεν τον κουνάει τίποτα γιατί αν ήταν έτσι  κάθε μέρα θα κλείνανε , είχα το θάρρος και την αποφασιστικότητα να κάνω εξωσωματική χωρίς σκέψη για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα και όλα μου έχουν έρθει τόσο ανάποδα μέχρι τώρα έχω στεναχωρηθεί παρα πολύ έχει κινηθεί ποτε καμία κοπέλα νομικά ; Έχει καταφέρει τίποτα με αυτό ; Ή να μην το σκέφτομαι καν γιατί το παιχνίδι είναι χαμένο εξ αρχής ;

Πολύ δύσκολο γιατί δεν μπορείς να επιχειρηματολογισεις κόντρα σε γιατρό χωρίς ιατρικές γνώσεις. Κάπως θα βρει να δικαιολογηθεί. Αρκεί η καλή φήμη που θα βγει . Να λες την εμπειρία σου να προσέχουν να μην πάνε αλλά κορίτσια. 

• Μου αρέσει 1

Πολύ δύσκολο γιατί δεν μπορείς να επιχειρηματολογισεις κόντρα σε γιατρό χωρίς ιατρικές γνώσεις. Κάπως θα βρει να δικαιολογηθεί. Αρκεί η καλή φήμη που θα βγει . Να λες την εμπειρία σου να προσέχουν να μην πάνε αλλά κορίτσια. 

Ναι έχεις δίκιο και που θα βρεθουμε θα τα έχει πει αυτά 100 φορές δεν θα βγάλω άκρη .. η κοροϊδία είναι που με ξεπερνά …

• Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, Mary1976 είπε:

Σε ουρολόγο δεν έχουμε πάει γιατι οτι εξετασεις εχουμε κανει για το σπέρμα εχουνε βγει καλές, εξαλλου το προβλημα κυριως είναι ότι τα ωάρια δεν ειναι κατάλληλα για γονιμοποίηση

Δείτε και το σπέρμα! Strong recommendation! Είναι το ημισυ της εξισωσης. Και διαβασε το βιβλίο it starts with the egg για να δεις πώς μπορείς να βελτιώσεις τα ωάρια σου! Επίσης μπες στο site to make a mommy και κατέβασε τον οδηγό διατροφής.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Σ-1994 είπε:

Σήμερα έκανα αύριο είναι αργία να πάω το Σάββατο πάλι ; Μου είπαν να πάω Δευτέρα για σίγουρα , η προγεστερονη σαν ποσότητα πως σου φαίνεται ;

Ειναι πεμπτη σημερα,Σαββατο δηλαδη δε θα δειξει η χοριακη;τι να πω ρε κοριτσι.εγω κ στις 3 ετ 1  Ούτρο έπαιρνα στομα κ 1 κολπο εβαζα π-μ-β δηλ.συνολο 6 για να ανοιξει καλα καλά το παραθυρο εμφυτευςης μου ειχε πει ..με τα τοσα που εγραψες αυτο που συμπεραίνω ειναι:1ον οτι ηθελε να σου παρει οσα περισσοτερα ωαρια μπορουσε & δεν τον ενοιαζε καν αν θα παθεις κατι κ ελεγε μια χαρα κιολας κ 2ον οτι πιο πολλα ξερουμε εμεις απο τον κυριο καθηγητή!Και δεν θα σχολιάσω αλλα θα το αναφερω οτι πηρε 30 κ γονιμοποιηθηκανε και τα 30 και μεινανε 9 βλαστοκυστες..αν επαιρνε 10 -15 δε του φτανανε;λυπαμαι πολυ για την ολη κατάσταση κ που περνας ..κ πέρασες..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Ειναι πεμπτη σημερα,Σαββατο δηλαδη δε θα δειξει η χοριακη;τι να πω ρε κοριτσι.εγω κ στις 3 ετ 1  Ούτρο έπαιρνα στομα κ 1 κολπο εβαζα π-μ-β δηλ.συνολο 6 για να ανοιξει καλα καλά το παραθυρο εμφυτευςης μου ειχε πει ..με τα τοσα που εγραψες αυτο που συμπεραίνω ειναι:1ον οτι ηθελε να σου παρει οσα περισσοτερα ωαρια μπορουσε & δεν τον ενοιαζε καν αν θα παθεις κατι κ ελεγε μια χαρα κιολας κ 2ον οτι πιο πολλα ξερουμε εμεις απο τον κυριο καθηγητή!Και δεν θα σχολιάσω αλλα θα το αναφερω οτι πηρε 30 κ γονιμοποιηθηκανε και τα 30 και μεινανε 9 βλαστοκυστες..αν επαιρνε 10 -15 δε του φτανανε;λυπαμαι πολυ για την ολη κατάσταση κ που περνας ..κ πέρασες..

Δεν ξέρω αν συμφωνείς μαζί μου...

Πιστεύω δεν είναι κακό που ήθελε να πάρει πολλά. Απλά συμπεραίνω ότι δεν ήξερε να χρησιμοποιεί τα φάρμακα. 

Όταν λες καθηγητής,? Είναι εξωσωματικος και διδάσκει ως καθηγητής στην ιατρική? Και πως τότε τόσα λάθη? Και εγώ σύνολο 6 ουτρουζεσταν την μέρα παίρνω. Και αύριο θα ελέγξω προγεστερόνη. Αν δεν είναι καλή μου είπε θα πάρω και προλουτεξ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Stelito είπε:

Πιστεύω δεν είναι κακό που ήθελε να πάρει πολλά. Απλά συμπεραίνω ότι δεν ήξερε να χρησιμοποιεί τα φάρμακα. 

Όταν λες καθηγητής,? Είναι εξωσωματικος και διδάσκει ως καθηγητής στην ιατρική? Και πως τότε τόσα λάθη? Και εγώ σύνολο 6 ουτρουζεσταν την μέρα παίρνω. Και αύριο θα ελέγξω προγεστερόνη. Αν δεν είναι καλή μου είπε θα πάρω και προλουτεξ.

Την προγεστερονη αρα την ελεγχουμε οταν ξεκιναμε τα ουτροτζεσταν;

7 ώρες πρίν, Stelito είπε:

Έβαζε vasklor και το ενα ουτρο ειναι υπεραρκετό.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

7 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Όλα τόσο λάθος ;;

Κοριτσι μου καλησπερα σου ευχομαι να πανε ολα καλα την επομενη φορα για εσενα . Να σου πω οτι τα έμβρυα σου αν αποφασισεις να φυγεις μεταφέρονται και μην ανησυχεις για τη διαδικασια γινεται συνεχεια αλλωστε δε ξεπαγώνουν καθολου καθως συνεχίζουν κανονικα και τους βαζουν άζωτο κτλ. Τωρα οσο να φορα τη προγεστερονη δεν ειναι απαραίτητο να παιρνεις πολλα φαρμακα εγω σε φυσικούς κυκλους εκανα μεταφορα και επαιρνα μονο κολπική κρινον κ ηταν μια χαρα. Το τι πηγε λαθος δε μπορουμε να το ξερουμε εμεις σιγουρα γινανε αστοχίες καλο ειναι να ενημερώνεσαι ομως μην θεωρεις οτι εκανε καποια αλλη κοπελα απο εδω επρεπε να κανεις κι εσυ.❤️

• Μου αρέσει 2

καλημέρα κορίτσια!χρόνια πολλά!!υγεία κ δύναμη να παλεύουμε!!!

εγώ είμαι στην 5η μέρα ετ κ παίρνω 4 cyclacur, 1.5 prozolone, 1 filicine, 1ivor ,1 prolutex k 1 utro..

πρίν από 57 λεπτά , Stelito είπε:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...