Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 hours ago, Mommy39 said:

Καλησπέρα σας, 

Έκανα σημερα ωοληψια . Μετα επειδη πόναγα στη κοιλια σαΝ να εχω κράμπες περιοδου.. με βάλανε στον υπερηχο και με πόναγε μεχρι και το εργαλείο του υπερήχου ..μου εκανε τόση εντύπωση γιατι ο υπέρηχος ποτε δεν ποναει.. ειδε μεσα στην ωοθηκη αιμα μου είπανε να νην ανησυχώ και οτι εγινε απο τα τσιμπινατα και οτι ειναι κατι συχνό.. σας εχει τύχει;;;

επισης απο την ωοθηκη πηρανε δυο ώριμα ωάρια κι δυο ανώριμα ( τα ανώριμα πιςτευω με σκοπιμότητα Τα πηρανε διότι μου είχανε πει αν δε ανταποκριθώ στη διέγερση θα με χρεώνανε σαν φυσικο κυκλο) .. 

διεκρινησα δηλαδή με ποσά ωάρια θα με χρεώσετε φυσικο κυκλο η απάντηση ηταν : ενα = φυσικός κύκλος Αντε για δυο ωάρια ( χαριστικά δηλαδή) δε θα σε χρεώσουμε εξωσωματική .. όποτε πιςτευω πηρανε και τα αλλα δυο ανώριμα με σκοπιμότητα  για να λενε οτι πηρανε και οτι πέτυχε η διέγερση..

οταν μίλησα με τον υπεύθυνο του κέντρου  ποσά πήρατε μου απαντησε 3!!!! Ειδα το χαρτί σχηματισμένα δυο ωάρια μεγάλα ενα κατω απο μια γραμμή και ενα αλλο πολυ ποιο κατω .μ.μου ανέφερε Οτι το τρίτο δεν το υπολογίζω γιατι συνήθως δεν δίνει εγκυμοσυνη... Φανταστείτε το τέταρτο.. 

Άσχετα με την προσπάθεια τη δίκη μου και το αποτέλεσμα  ΔΕΝ τους συνιστώ..

οποτε θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζεται για το αιμα μεσα στην ωοθηκη μετα απο ωοληψια τι προβληματα μπορει να προκύψουν αν ειναι ανησυχητικό πιτε θα περαςει.. 

οποια θελει να μάθει ποιο κέντρο ηταν ας μου στειλει μηνυμα .. 

Ταλαιπωρήθηκες ρε κορίτσι. Ήσουν με μέθη στην ωοληψία; Αυτό με το αίμα δεν το έχω ξανακούσει. Εγώ έχω ελάχιστο μετά πάντα και κρατάει λίγο. Και ποια ήταν η διαφορά τιμής φυσικού κύκλου με διέγερσης; Αν θες πες μου και μένα το κέντρο, έτσι απο περιέργεια 

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Έκανα 1η διεγερση 300 μοναδες τη μερα κ ενω εβλεπε στον υπερηχο 3 ωαρια κ οι εξ.αιματος ε2,Lh ηταν μια χαρα κ τα τσιμπησε κ τα 3 στην ωοληψια..τα πηγαν εργαστηριο κ μου ειπανε οτι ειναι ακαταλληλα!!εκει τρελαθηκα κ μου λεει «μην ανησυχεις καθολου -θα παμε με φυσικους κ θα παμε πολυ καλα»εκει ημουν σιγουρη οτι με κοροιδευει!!εκανα 3 φυσικους κ μετα μου ειπε ας κανουμε κ εναν τροποποιημενο να παρουμε εστω 2 .ολα γινανε οπως μου τα ειπε.τα καταψυχαμε ως 3ης παντα γιατι ελεγε ειναι πιο δυνατα..σχεδον σταθερη περιοδο δηλ απο 28 εως 31 μερες κ αιμα ειχα μονο 1,5 μερα το πολυ ..δηλ προςεμμηνοπαυση μου ειχε πει..κ ωορηξια νωρις 10η μέρα ..ολα γονιμοποιηθηκανε κ δεν χασαμε κανενα..ειναι κ θεμα τυχης θεωρω κ εργαστηριου κ εμπειρίας γιατρου κ καλού σπερματος ,η ωρα μου να γινω μανα ;!..

Ίσως γινεται σε σενα κάποιου ειδους αντίδραση.;; καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος .

Εμένα τηλεφωνικά παντα απο το εργαστηριο. Και τη μερα της ετ μου δινανε μια φωτογραφια απλα..αν ζητούσα εγγράφως μια εκθεση θα μου δινανε.

@Clouds εψαχνε 

Εγω τις βλεπω μια χαραααα!!!

@Lilian 28η σαλπιγγογραφια ειναι απαραιτητη γιατι πχ μπορει καποια να εχει υδροσαλπιγγες κ να «σκοτώνονται» τα εμβρυα

Για ποιον γιατρό λες;

3 ώρες πρίν, Mommy39 είπε:

οποια θελει να μάθει ποιο κέντρο ηταν ας μου στειλει μηνυμα .. 

Κ εγω θελω να μαθω το κέντρο...Βασικα πες το δημοσια ....αυτα πρέπει να τα ξέρουμε...

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

5 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Έκανα 1η διεγερση 300 μοναδες τη μερα κ ενω εβλεπε στον υπερηχο 3 ωαρια κ οι εξ.αιματος ε2,Lh ηταν μια χαρα κ τα τσιμπησε κ τα 3 στην ωοληψια..τα πηγαν εργαστηριο κ μου ειπανε οτι ειναι ακαταλληλα!!εκει τρελαθηκα κ μου λεει «μην ανησυχεις καθολου -θα παμε με φυσικους κ θα παμε πολυ καλα»εκει ημουν σιγουρη οτι με κοροιδευει!!εκανα 3 φυσικους κ μετα μου ειπε ας κανουμε κ εναν τροποποιημενο να παρουμε εστω 2 .ολα γινανε οπως μου τα ειπε.τα καταψυχαμε ως 3ης παντα γιατι ελεγε ειναι πιο δυνατα..σχεδον σταθερη περιοδο δηλ απο 28 εως 31 μερες κ αιμα ειχα μονο 1,5 μερα το πολυ ..δηλ προςεμμηνοπαυση μου ειχε πει..κ ωορηξια νωρις 10η μέρα ..ολα γονιμοποιηθηκανε κ δεν χασαμε κανενα..ειναι κ θεμα τυχης θεωρω κ εργαστηριου κ εμπειρίας γιατρου κ καλού σπερματος ,η ωρα μου να γινω μανα ;!..

Ίσως γινεται σε σενα κάποιου ειδους αντίδραση.;; καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος .

Εμένα τηλεφωνικά παντα απο το εργαστηριο. Και τη μερα της ετ μου δινανε μια φωτογραφια απλα..αν ζητούσα εγγράφως μια εκθεση θα μου δινανε.

@Clouds εψαχνε 

Εγω τις βλεπω μια χαραααα!!!

@Lilian 28η σαλπιγγογραφια ειναι απαραιτητη γιατι πχ μπορει καποια να εχει υδροσαλπιγγες κ να «σκοτώνονται» τα εμβρυα

Φωτογραφία και έκθεση των εμβρύων δίνουνε ;το ζητάμε; 

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

AMH εχω να κανω 4 χρόνια. Μόνο αυτές μου ζήτησαν και 8η μέρα θα κάνω E2 και LH. Συνήθως δεν κάνω 2η μέρα. Τώρα μπήκα σε κύκλο για ετ. PRG νομίζω πρώτη φορά μου ζήτησε εκτός κι αν δεν θυμάμαι καλά. 

Κατερινάκι μου πολύ σωστά θυμάσαι....επειδή έχουμε τον ίδιο γιατρό και εγώ κάνω πάντα δεύτερη μέρα στο φυσικό κάνω μόνο E2 και fsh και 8η E2 και lh...prg καθόλου ακόμα .....μάλλον στην ετ.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ❤️

• Μου αρέσει 1

On 4/2/2022 at 8:07 ΜΜ, Σ-1994 είπε:

Μπράβο και εγώ ακριβώς αυτά έκανα και ίδια ηλικία βέβαια εμένα με πέθαναν οι 300 μονάδες menopur λόγω υπερδιέγερσης..! Με το σπερμα πως είστε ;

Υπερδιέγερση γιατί έπαθες,εάν επιτρέπεται η αμη σου πόσο είναι;

Διαφημίσεις

7 minutes ago, Maroxmarox said:

Υπερδιέγερση γιατί έπαθες,εάν επιτρέπεται η αμη σου πόσο είναι;

Εγώ έχω ΑΜΗ 7,4 και έχω σοκαριστεί που έκανα ίδιες μονάδες με την κοπέλα που έχει κάτω απο 1 .. εγώ τους τόνισα πως δεν νιώθω καλά κλπ αλλά …συνέχισα τις μονάδες, μετά την ωοληψια όσο περνούσαν οι μέρες χειροτερευα , στην αρχή ακυρώθηκε η εμβριομεταφορα έκανα για πολύ καιρό μετά ανταγωνιστή κατέληξα με υγρό σε πνεύμονα ωοθήκες και κοιλιά έκανα δυο μήνες να συνέλθω δεν έχω πολυκυστικες , ήθελαν να μου πάρουν πολλά ωαρια και με τσάκισαν εν τελεί γιαυτο έπαθα ότι έπαθα ..

• Λυπημένη/-ος 4

10 minutes ago, Σ-1994 said:

Εγώ έχω ΑΜΗ 7,4 και έχω σοκαριστεί που έκανα ίδιες μονάδες με την κοπέλα που έχει κάτω απο 1 .. εγώ τους τόνισα πως δεν νιώθω καλά κλπ αλλά …συνέχισα τις μονάδες, μετά την ωοληψια όσο περνούσαν οι μέρες χειροτερευα , στην αρχή ακυρώθηκε η εμβριομεταφορα έκανα για πολύ καιρό μετά ανταγωνιστή κατέληξα με υγρό σε πνεύμονα ωοθήκες και κοιλιά έκανα δυο μήνες να συνέλθω δεν έχω πολυκυστικες , ήθελαν να μου πάρουν πολλά ωαρια και με τσάκισαν εν τελεί γιαυτο έπαθα ότι έπαθα ..

Κορίτσι μου θυμάμαι την ιστορία σου. Πότε πάτε για ετ τώρα που είσαι καλύτερα? Κάπου κοντά θυμάμαι ήμασταν. 

27 minutes ago, Faih 87 said:

Κατερινάκι μου πολύ σωστά θυμάσαι....επειδή έχουμε τον ίδιο γιατρό και εγώ κάνω πάντα δεύτερη μέρα στο φυσικό κάνω μόνο E2 και fsh και 8η E2 και lh...prg καθόλου ακόμα .....μάλλον στην ετ.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ! :wub:

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

13 minutes ago, kateriiina25 said:

Κορίτσι μου θυμάμαι την ιστορία σου. Πότε πάτε για ετ τώρα που είσαι καλύτερα? Κάπου κοντά θυμάμαι ήμασταν. 

Σε ευχαριστώ πολύ! :wub:

Τέλος του μήνα με αρχές Μαρτίου  έχει κολλήσει ο χρόνος αλλιώς το περίμενα .. θα κάναμε τάχα ετ αρχές Δεκεμβρίου και ακόμα περιμένω .. εσυ θύμησε μου σε τι φάση είσαι ;

8 minutes ago, Σ-1994 said:

Τέλος του μήνα με αρχές Μαρτίου  έχει κολλήσει ο χρόνος αλλιώς το περίμενα .. θα κάναμε τάχα ετ αρχές Δεκεμβρίου και ακόμα περιμένω .. εσυ θύμησε μου σε τι φάση είσαι ;

Εντάξει, σημασία έχει ότι τώρα είσαι καλά και έχεις και πολλά εμβρυάκια. Όλα τα άλλα θα τα ξεχάσεις σε λίγο καιρό. Εγώ έφτασα επιτέλους στον 4ο και τελευταίο κύκλο. Έχουμε άλλη μία ωοληψία και αμέσως μετά ετ

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Πωπω... Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου! Στη σαλπιγγογραφία είχα πονέσει κι εγώ, περισσότερο βέβαια μετά την εξέταση είχα πόνο απ' όσο θυμάμαι, έχει περάσει και καιρός. 

Και εγώ κορίτσι είχα μετά.. αλλά μέχρι να γίνει... μαρτύριο!! 

1 hour ago, silvy22 είπε:

Ναι στείλε μου

Να σου πω και την εμπειρία μου, εγώ έχω οπίσθια κλίση, ενδομητριωση κ πονάω ακόμη και στον υπερυχο. Ωοληψια εκανα μόνο με μέθη ακόμη και ενα ωάριο έχω κάνει 4, σπερματέγχυση και 2 έμβρυο μεταφορές σχεδόν λιποθυμία , ως ποτέ στην τελευταία 3η στη σειρά πριν 8 μέρες έκανα μέθη πήγαν όλα καλά ήμουν πολύ ήρεμη ίσα που ποναγα μετά …70€ κόστισε παραπάνω κ ίσως αυτη η αλλαγη που έκανα και μου έφερε μια άχνη γραμμουλα +++ σήμερα στο τεστ 

Δεν συνηθίζεται στη μεταφορά να κανείς μεθη, εγώ το συζήτησα με το γιατρό και μου είπε κατευθείαν πάμε με μέθη 

επισης στη Σαλπιγογραφια με διαβάτες σάλπιγγες σχεδόν λιποθύμησα απο τον πόνο στο Λητω, είχα πάει μ αμάξι κ δεν μπορούσα να οδηγήσω αν φύγω 

Κορίτσι μου και μένα η πρώτη σαλπιγγογραφια ήταν διαβατες οι σάλπιγγες...και ένιωσα ακριβώς έτσι... εγώ λιποθύμησα πραγματικά.. σταμάτησε η διαδικασία και συνεχίσαμε μόλις επανήλθα...αααααχ το ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!! Άντε εύχομαι μια τεράστια χοριακη... Ξέρεις τι φοβάμαι... Επειδή είναι η πρώτη μου εξωσωματική.. μπορεί νααι και υπερβολική..αλλά αν κοιμάμαι..μήπως δεν γινει σωστά η μεταφορά... 

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Εσύ ποτέ ξεκινάς κορίτσι μου?

Σε εξωσωματική θα προχωρήσεις?? Γτ να κάνεις σαλπιγγογραφια τότε??

Η ΑΜΗ είναι στην ουσία το απόθεμά σου σε ωάρια.. αλλά δεν την διαβάζουν ποτέ μόνη τής..συνήθως συνδυαστικά με fsh.. παραμένει ίδια..όσο μεγαλώνεις πέφτει,είναι η λογικη.. πολλές φορές όμως όμως μπορεί να ναι πολύ χαμηλή πολύ πριν 35-40..τότε έχουμε πρόωρη εμμηνόπαυση...

Κορίτσια έχει κάποια οπίσθια μήτρα.. .??Εχω αγχωθει λίγο για την εμβρυομεταφορα..μήπως δεν καταφέρουν να πάνε εκεί που πρέπει.. πονεσατε στην εμβρυομεταφορα?? 

Εγώ έχω! Να μην αγχώνεσαι καθόλου. Εμένα έπιασε στο κοριτσάκι μου. Άρα να μην το σκέφτεσαι!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Κορίτσι μου και μένα η πρώτη σαλπιγγογραφια ήταν διαβατες οι σάλπιγγες...και ένιωσα ακριβώς έτσι... εγώ λιποθύμησα πραγματικά.. σταμάτησε η διαδικασία και συνεχίσαμε μόλις επανήλθα...αααααχ το ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!! Άντε εύχομαι μια τεράστια χοριακη... Ξέρεις τι φοβάμαι... Επειδή είναι η πρώτη μου εξωσωματική.. μπορεί νααι και υπερβολική..αλλά αν κοιμάμαι..μήπως δεν γινει σωστά η μεταφορά... 

Στην μεταφορά πρέπει να είσαι χαλαρή να μη κάνεις συσπάσεις η μήτρα και πρέπει να έχεις πιει νεράκι, μπορείς να το δοκιμάσεις αν το πάει καλα

ο γιατρός πραγματικά κρατάει πολύ λίγο 

εγω απο τον πόνο σφιγγόμουν πολύ στις προηγούμενες 

Τωρα είχα και απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό μου τον καλό και του παραδόθηκα χχχααα κοιμισμένη 

• Χαχα 2

πρίν από 8 λεπτά , Marilena21 είπε:

Εγώ έχω! Να μην αγχώνεσαι καθόλου. Εμένα έπιασε στο κοριτσάκι μου. Άρα να μην το σκέφτεσαι!!! 

Πόσο κουράγιο μου δίνεις.. έχουμε όλα τα άλλα..έχουμε και την μήτρα ανάποδα...

πρίν από 12 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Ναι και εγώ στην σαλπιγγογραφια, βασικά δεν κράτησε και πολύ γιατι εφραξε το φάρμακο γιατί είναι και οι 2 βουλωμενες. Θυμάμαι ειχα γεμίσει με αίμα και έτρεχε παντού. Αλλά σαν διαδικασία ναι πονούσε πολύ. 

πρίν από 6 λεπτά , Lilian 28 είπε:

Πόσο κουράγιο μου δίνεις.. έχουμε όλα τα άλλα..έχουμε και την μήτρα ανάποδα...

Χαχαχχα ελα ντεεεεε!!!! Να μην σ αγχώνει καθόλου. Όλα θα πάνε τελεια!!!!!

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Στην μεταφορά πρέπει να είσαι χαλαρή να μη κάνεις συσπάσεις η μήτρα και πρέπει να έχεις πιει νεράκι, μπορείς να το δοκιμάσεις αν το πάει καλα

ο γιατρός αν το πάει καλά πραγματικά κρατάει πολύ λίγο 

εγω απο τον πόνο σφιγγόμουν πολύ στις προηγούμενες 

Τωρα είχα και απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό μου τον καλό και του παραδόθηκα χχχααα

Λέτε ρε κορίτσια  να με αφήσει να δω πρώτα αν πονάω και μετά να ζητήσω μέθη??

πρίν από 6 λεπτά , Marilena21 είπε:

Ναι και εγώ στην σαλπιγγογραφια, βασικά δεν κράτησε και πολύ γιατι εφραξε το φάρμακο γιατί είναι και οι 2 βουλωμενες. Θυμάμαι ειχα γεμίσει με αίμα και έτρεχε παντού. Αλλά σαν διαδικασία ναι πονούσε πολύ. 

Χαχαχχα ελα ντεεεεε!!!! Να μην σ αγχώνει καθόλου. Όλα θα πάνε τελεια!!!!!

Περιμένω πως και πως να ξεκινήσω... Σε μια βδομάδα περιμένω περίοδο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...