Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Το έχω ακούσει πως γίνεται αλλά για περισσότερα χρήματα εκτός αυτού ρε κορίτσια με όλες αυτές τις ατυχίες έχω τρομάξει φοβάμαι μην γίνει κάτι και τις χάσουμε στην μεταφορά , μετά είναι και το άλλο η διαχείριση και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν αν είναι διαφορετικά και παίξει ρόλο φοβάμαι τα πάντα τώρα 

Στην Θεσσαλονίκη είμαι έχει δικό του κέντρο στην Χαριλάου 

Για Θεσσαλονικη δεν ξερω τι παιζει.. εγω Αθηνα πηγαινω (μενω επαρχια). Τουλαχιστον μπορεις να πας σε αλλο κεντρο-αλλον γιατρο.. να του εξηγησεις τι συμβαινει.. και να σε κατευθυνει εκεινος! Μην πανε χαμενες οι βλαστοκυστες σου μ αυτον που εμπλεξες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 38 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Το έχω ακούσει πως γίνεται αλλά για περισσότερα χρήματα εκτός αυτού ρε κορίτσια με όλες αυτές τις ατυχίες έχω τρομάξει φοβάμαι μην γίνει κάτι και τις χάσουμε στην μεταφορά , μετά είναι και το άλλο η διαχείριση και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν αν είναι διαφορετικά και παίξει ρόλο φοβάμαι τα πάντα τώρα 

Στην Θεσσαλονίκη είμαι έχει δικό του κέντρο στην Χαριλάου 

Δε θα χαλασουν!Μετεφερε τες!υπαρχει ο χριστ που ειναι εξαιρετικος λενε εκει! 8η μερα προγεστερονης κουλό.τη προγεστερονη τη παιρνουμε για να ανοιξει το παραθύρο εμφυτευσης κ να γαντζωθούν τα εμβρυα.εγινε βιοχημικη διοτι δε το πιάσατε το παραθυρο.αν στα εβαζε 6η καλυτερα θα ηταν.ετσι νομιζω!απο 3η εως 6η μπαινουν.πρώτη φορα εκανες;

• Μου αρέσει 3

5 minutes ago, Makelen said:

Για Θεσσαλονικη δεν ξερω τι παιζει.. εγω Αθηνα πηγαινω (μενω επαρχια). Τουλαχιστον μπορεις να πας σε αλλο κεντρο-αλλον γιατρο.. να του εξηγησεις τι συμβαινει.. και να σε κατευθυνει εκεινος! Μην πανε χαμενες οι βλαστοκυστες σου μ αυτον που εμπλεξες!

Αυτό θα κάνω έχω βρει ήδη , θα πάω στο ιατρείο του θα του εξηγήσω τι έγινε ώστε να με καθοδηγήσει γιατί μεταφορά και αλλαγή γιατρού είναι λίγο δύσκολο είμαι στριμωγμένη , έχω στεναχωρηθεί πολύ κορίτσια όχι για την αποτυχία για την αντιμετώπιση 

6 minutes ago, Nephele78 said:

Δε θα χαλασουν ! Μετεφερε τες! υπαρχει ο χριστ που ειναι εξαιρετικος λενε εκει! 8η μερα προγεστερονης κουλό.τη προγεστερονη τη παιρνουμε για να ανοιξει το παραθύρο εμφυτευσης κ να γαντζωθούν τα εμβρυα.εγινε βιοχημικη διοτι δε το πιάσατε το παραθυρο.αν στα εβαζε 6η καλυτερα θα ηταν.ετσι νομιζω!απο 3η εως 6η μπαινουν.πρώτη φορα εκανες;

Ναι πρώτη φορά , ο γιατρός άφαντος μόνο τα τσιράκια του οι coordinators είχαν παρε δώσε με εμένα μες την γλυκά και τα σάλια και από ουσία μηδέν 

8 minutes ago, Nephele78 said:

Δε θα χαλασουν ! Μετεφερε τες! υπαρχει ο χριστ που ειναι εξαιρετικος λενε εκει! 8η μερα προγεστερονης κουλό.τη προγεστερονη τη παιρνουμε για να ανοιξει το παραθύρο εμφυτευσης κ να γαντζωθούν τα εμβρυα.εγινε βιοχημικη διοτι δε το πιάσατε το παραθυρο.αν στα εβαζε 6η καλυτερα θα ηταν.ετσι νομιζω!απο 3η εως 6η μπαινουν.πρώτη φορα εκανες;

Τι να πω θα το σκευτο σοβαρά να τις πάρω και δεν ήξερα γιατρός είμαι τώρα άρχισα να ενώνω το παζλ

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Τι να πω θα το σκευτο σοβαρά να τις πάρω και δεν ήξερα γιατρός είμαι τώρα άρχισα να ενώνω το παζλ

5 χοριακη 12η διαβασα!σημερα την εκανες ,σωστα;  Τι παιρνεις απο φαρμακα .σορυ αλλα πολυ δυσκολο.! Κ σου ειπε να τα συνεχισεις μεχρι ποτε;;;;;

πρίν από 13 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Αυτό θα κάνω έχω βρει ήδη , θα πάω στο ιατρείο του θα του εξηγήσω τι έγινε ώστε να με καθοδηγήσει γιατί μεταφορά και αλλαγή γιατρού είναι λίγο δύσκολο είμαι στριμωγμένη , έχω στεναχωρηθεί πολύ κορίτσια όχι για την αποτυχία για την αντιμετώπιση 

Ναι πρώτη φορά , ο γιατρός άφαντος μόνο τα τσιράκια του οι coordinators είχαν παρε δώσε με εμένα μες την γλυκά και τα σάλια και από ουσία μηδέν 

Ο Πρ στην εκανε; 

• Μου αρέσει 1

6 minutes ago, Nephele78 said:

5 χοριακη 12η διαβασα!σημερα την εκανες ,σωστα;  Τι παιρνεις απο φαρμακα .σορυ αλλα πολυ δυσκολο.! Κ σου ειπε να τα συνεχισεις μεχρι ποτε;;;;;

Ναι σήμερα την έκανα 12η μέρα μου είπε μέχρι Δευτέρα και να πάω πάλι , και λέω μα τώρα αλήθεια έχω ελπίδα και μου είπε ναι ναι 

5 cyclacur 2 medrol 1 utrogestan κολπικά 1 vasclor 1 salospir και φιλικό 

23 minutes ago, Nephele78 said:

Ο Πρ στην εκανε; 

Ναι αυτός 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 27 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Ναι σήμερα την έκανα 12η μέρα μου είπε μέχρι Δευτέρα και να πάω πάλι , και λέω μα τώρα αλήθεια έχω ελπίδα και μου είπε ναι ναι 

Ναι αυτός 

@Σ-1994 στο Ια…ντρο εισαι; Κατάλαβα σωστά;

• Μου αρέσει 1

43 minutes ago, Σ-1994 said:

Κορίτσι μου γλυκό λυπάμαι πολύ για όσα πέρασες και εξακολουθείς να περνάς εκεί. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Η συμβουλή μου είναι να αλλάξεις γιατρό και κέντρο οπωσδήποτε, και να μην χαραμίσεις άλλες πολύτιμες βλαστοκύστες με δαύτον. Έχεις όλα τα δίκια, αλλά θα τα καταφέρεις, μην το βάζεις κάτω!

Κάνε τις επόμενες κινήσεις σου με ψυχραιμία και με έναν νέο, καλό γιατρό - σίγουρα τα κορίτσια εδώ από Θεσσαλονίκη θα εχουν να σου προτείνουν! Χ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Σ-1994 και εγώ εκει ήμουν, μέχρι σήμερα! Βέβαια δεν είχα τον δικό σου αλλά έναν Ρα..νό. Εγώ εξ αρχής ήμουν διστακτική με το κέντρο γενικότερα γιατί έχουν ακουστεί πολλά στο παρελθόν και έχουν κατηγορηθεί για κύκλωμα εμποριας ωαρίων. Εμένα είναι η πρώτη μου εξωσωματική και ευτυχώς άλλαξα κεντρο πριν παρω τα χάπια που μου έδωσε ο γιατρός, γιατί είχα μια κύστη «να» και δεν μου είχε κάνει καν υπέρηχο να τη βρει! Για μενα, φύγε χθες! 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, despina. είπε:

Κοριτσια να ρωτησω κατι?Γιατι ο γιατρος εχει 3 γραμματεις και λενε ο,τι θελουν .Τις αντιπηκτικες για μετα την ετ τις γραφει παθολογος?
Την προηγουμενη φορα ο γυναικολογος κανονικα μου τις εγραψε.Ακομα κι ετσι να ναι δεν ειναι δικη τους δουλεια να συνεργαζονται με παθολογο και να τους τις γραφει?

Εμένα ο γυναικολόγος μου μου τις γράψει μετά την μεταφορά ο ίδιος δηλαδή που μου κάνει την εξωσωματική εννοώ. Πρώτη φορά το ακούω αυτό για παθολόγο

• Μου αρέσει 2

4 minutes ago, Tselek said:

@Σ-1994 και εγώ εκει ήμουν, μέχρι σήμερα! Βέβαια δεν είχα τον δικό σου αλλά έναν Ρα..νό. Εγώ εξ αρχής ήμουν διστακτική με το κέντρο γενικότερα γιατί έχουν ακουστεί πολλά στο παρελθόν και έχουν κατηγορηθεί για κύκλωμα εμποριας ωαρίων. Εμένα είναι η πρώτη μου εξωσωματική και ευτυχώς άλλαξα κεντρο πριν παρω τα χάπια που μου έδωσε ο γιατρός, γιατί είχα μια κύστη «να» και δεν μου είχε κάνει καν υπέρηχο να τη βρει! Για μενα, φύγε χθες! 

Πω πω έλεος καλά αυτό για τα ωαρια δεν το πιστεύω το είχα ψάξει αλλά δεν βρισκεις κάτι για αυτους αυτός ο γιατρός που λες άλλο φρούτο ήμουν για νοσοκομείο με υπερδιέγερση και αυτός τα δικά του μια χαρά έλεγε μια χαρά …δεν ξέρω τι πίνουν εκεί μέσα και γενικά οι απόψεις διίστανται γιατί έχω πετύχει πολύ καλή γυναικολόγο στο διαβαλκανικό που τον είχε δάσκαλο και τον θαύμαζε και τον σεβόταν παρα πολύ ως επιστήμονα και καθηγητή γυναικολογίας  τον πρ 

πρίν από 49 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Ναι αυτός 

Πραγματικά τα έχω χαμενα καταρχας με την υπεδιεγερση.και επαιρνες 1 ουτρο καθε μερα για 8 μερες κ τη βασκλορ Οκ ! και γιατι να περιμενεις μεχρι τη δευτερα;;;κανε μια χοριακη κοπελα μου απο μονη σου να ησυχασεις..

• Μου αρέσει 1

5 minutes ago, Nephele78 said:

Πραγματικά τα έχω χαμενα καταρχας με την υπεδιεγερση.και επαιρνες 1 ουτρο καθε μερα για 8 μερες κ τη βασκλορ Οκ ! και γιατι να περιμενεις μεχρι τη δευτερα;;;κανε μια χοριακη κοπελα μου απο μονη σου να ησυχασεις..

Σήμερα έκανα αύριο είναι αργία να πάω το Σάββατο πάλι ; Μου είπαν να πάω Δευτέρα για σίγουρα , η προγεστερονη σαν ποσότητα πως σου φαίνεται ;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...